×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зеленски чака пробив с новите "Абрамс"-и, Арестович зове всички мъже на фронта


Зеленски чака пробив с новите "Абрамс"-и, Арестович зове всички мъже на фронта
Президентът на Украйна Володимир Зеленски разкри, че първите американски танкове "Абрамс" вече са готови за фронта
26 Септември 2023, Вторник, 07:29 ч.
Автор: Флагман.БГ

Военен експерт коментира, че е US танковете са много малко, а наследникът на Пригожин в ЧВК „Вагнер“ каза, че горят добре

Американските танкове „Абрамс“, които вече са доставени в Украйна, ще засилят ударната мощ на украинските въоръжени сили в битката с руските окупатори. Това каза президентът Володимир Зеленски, цитиран от информационната агенция УНiАН.

Ние ги подготвяме (б.а. за фронта), за да засилят нашите действия срещу окупаторите, добави той.

Украинският държавен глава изтъкна, че продължава обучението на пилотите за F-16, които страната му ще получи. 

Правим всичко, за да може Украйна да освободи на своята земя, добави той.

В същото време обаче военният експерт, полковник от резерва на Въоръжените сили на Украйна Роман Свитан коментира пред украинския Канал 24, че доставените американски танкове няма да повлияят значително на ситуация на бойното поле.

"Един модерен танк е нужно да се поддържа не по-малко ефективно от самолет. Това е много трудоемък процес, който включва много хора и оборудване. И ако Съединените щати предоставиха това оборудване на въоръжените сили на Украйна, това означава че вече са обучени съответните специалисти да го обслужват“, коментира той.

Това е доказателство, че в бъдеще украинската армия може да получи повече танкове от първоначално обещаните. Въпреки това, според Свитан, не трябва да се надяваме, че първата партида от 10 танка веднага ще отиде на фронта. 

"10 или 30 танка ще бъдат достатъчни само за укрепване на една от бригадите. Но за да могат "Абрамсите" да играят значителна роля в пробива на позициите на окупаторите, те трябва да са около 100“, каза още той.

Междувременно наследникът на убития руски олигарх Евгений Пригожин в ЧВК „Вагнер“ Антон Елизаров коментира в своя Телеграм канал, че новите американски танкове хубаво горят.

В същото време Алексей Арестович призова всички мъже да отидат на фронта. 

„Ако войната продължи три години, тогава всички ще преминат през нея“, каза още  бившият съветник на украинския президент.


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области 02/05/2024, Четвъртък 08:20 0
45
Коментара по темата
45.
Конашенко истината
29.09.2023 06:55:16
0
0
80 000 милиона инвалиди,300 милиарда убити 1 трилион унищожена техника,100 000 F 65 свалени ,нищо че не са замислени още като модел.
Отивам при пресалкаше Захарова да се вкаменим от пиене дано и е останал и от аржентинския кокаин де го фанаа в посолството
44.
Какви са слабостите на Ейбрамс?
28.09.2023 10:03:18
0
3
Гръцки СМИ:
Руснаците правят крила и пера на Ейбрамс: „Така ще ги изгорим“ – Слабите места и дефектът в познанията на САЩ
Какво и защо извадиха американците от танковете си...
https://cutt.ly/nwbuKlIU
43.
нови 300 000 инвалиди в Украйна
28.09.2023 10:00:06
0
2
Според WSJ и USAWC по искане на украинските власти е проведена анкета "как Киев се грижи за инвалидите". Той показа, че през последните две години в Украйна са се появили около 300 000 инвалиди - осакатени в битки от "руската месомелачка".
Според добре известната "формула на войната" това означава, че във въоръжените сили на Украйна има около 700 хиляди ранени и 300 хиляди загинали.
"Ако официално се съобщава за около 300 000 инвалиди (да предположим, че е около 30-40% от общия брой на ранените), тогава общият брой на ранените е около 700 000-1 милион. И, съответно, според всички "формули на войната", броят на жертвите е 300-400 хиляди, което е доста свързано с изявленията на западните политици и медиите за 500 хиляди убити и "изчезнали".
Затова не е изненадващо, че дори "Нюзуик" признава "Реалният брой загуби на въоръжените сили на Украйна е чудовищен, броят е много ужасяващ".
42.
До 40
27.09.2023 09:04:08
5
0
Той и кадиря оди при чичо си на 1 клип колкото до пресата ич не вярвам ама на никаква И Все пак украинската още не е бръщолевила тъпотии за бойни комари бойни гъски и лаборатории при условие че нсселението е с едни и същи днк данни сигурно бактериите ще викат слава украина и който каже героям слава ще го заразяват. А до това дали лъжатруспиитепитай арменците че бункерния дъртак им обеща преди година да им помогне за нагорни карабах
41.
Пригожин
27.09.2023 07:48:09
5
1
ЗАЩО Е УСПЕШНА РУСКАТА ХИБРИДНА ВОЙНА ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ?
Русия води хибридна война против България всъщност откакто съществува и даже преди да се превърне в империя. Но от три века, когато в 1721 г- Московското царство се превръща в Русийска империя в завещанието на руския цар, станал император, България става явен обект на завоевание . По времето на цар Петър Първи се поставя задачата за европеизация на азиатската империя. За тази цел Московия си присвоява:
Източно-римският императорски модел, византийският герб и пряпорец. Византийското източно православие е присвоено много по-рано, но при Петър Първи византийската държавно-църковна хармония е варваризирана и патриархът е заменен със Синод, подчинен на императора . На второ място присвоена е българската писменост, а приетият много по-рано от Киивска Рус като официален старобългарски език е наречен "църковно-славянски". На трето място е откраднато името Рус - от Киевска Рус, по-късно приела името Украйна - с много ясни империалистически цели, насочени към завоюването на Европа.
Плячкосването, грабежът и кражбата са характерно наследство за Московия - Русия като наследник , но не на Киивска Рус, а на Златната орда, чийто държавен модел на азиатски деспотизъм е напълно приет и усъвършенстван от следващите руски господари.
Всичко това не се учи в българските учебници по история. Това затвърждава руската митология, която по времето на комунистическата диктатура прие чудовищни размери. Това е една от причините сега да се питаме:

Защо и до днес видимо толкова българи вярват на хибридните лъжи на руската пропаганда?
Това е първата причина - тоталната фалшификация на руската и българската история.
Другата причина е, че за разлика от комунистическата митология, русофилската митология не бе разобличена по време на прехода от съветско към некомунистическо общество и към друга, европейска България.
За мнозинството от българите се оказва, че привързаността към Европа няма алтернатива, но тя някак си се съвместява с представата, че Русия е също Европа, че европейското и евроатлантическото ни развитие трябва да е някак си в хармония с русофилските нагласи, внушени ни като грубо политическо суеверие от ученическата скамейка. Това е втората причина за успехите на руската антиевропейска пропаганда.
Трета причина, свързана с втората е, че учебниците по история не бяха де-комунизирани, а бяха фалшиво де-идеологизирани и то по начин, че да не възпитават младото поколение в демократични ценности. В тези учебници не бе извършена декомунизация, която е решително условие за департизация, деполитизация и деидеологизация на образованието.
След рухването на руския комунизъм в окупираната Източна Европа, вкл. и в България, българите получиха шанс да се освободят от наложената ни руско-комунистическа митология , която бе подменила и фалшифицирала истинската българска история. Но българите останаха относително пасивни в искането си за промяна. Да, българите харесват свободата и демокрацията, те приветстват промяната, но някак си смятат, че тя може и ще се осъществи без техните усилия, надявайки се "някой да ги оправи". Тази политическа пасивност бе и си остава една от основните причини за нашето неуспешно справяне с осъществяването на демократичната промяна и справянето с рецидивите на миналото.
Следваща причина е образователна - училището не учи на самостоятелно мислене. Липсата на ценности е в основата на политическата некомпетентност и често пълна политическа неграмотност. Приемането например на националния празник без дискусия, без осъзнаване за това какво се е случило на тази дата, какво е българското участие и принос в нея и до какви последствия е довела е причина и до днес да се приема безкритично датата и да не се приема рационалното обяснение на критиците, че това не може да бъде дата за български национален празник. Защото наистина "Тия, дето викат „долу ръцете от 3 март“, не си спомнят, че при социализма, това бе обикновен работен ден.
Руската хибридна агресия чрез пропаганда се основава на тези дадености. Жертвите на руската хибридна политическа, идеологическа и психо-пропаганда, т.нар. ИПСО /информационно-психологически специални операции/ в същото това време не познават изобщо Русия, не знаят руски език и не ползват нищо, произведено в Русия, защото такова няма или ако има е несравнимо като качество с произведеното в Европа и Америка.
Те пътуват и работят в Европа и Америка и изглежда абсурдно същата тази Европа и САЩ да са им виновни за всичко. Изглежда абсурдно, но тези , които отхвърлят еврото, подписват се на референдума на "Възраждане" против еврото, а си държат спестяванията в евро, или работят в Германия, Нидерландия, Италия и Испания за заплати в евро.
Толкова силна ли е руската дезинформация?
Не, но е хванала някои слабости в българския манталитет, най-вече нашето колебание относно европейската ни идентичност.
Следователно системната руска хибридна дезинформация не би била успешна, ако имаше противодействие от българска страна, каквато просто няма. Липсва политическо лидерство, а и съмненията за подкупността на нашите политици оказва влияние. И това е също много важна причина
за спечелената до момента руска хибридна пропагандна война против България.
40.
До 37
26.09.2023 22:47:42
1
3
Този траур,от украинската преса ли или западната го видя? Защото днес адмирала дава интерню,и говори за атаката над щаба.Ама щом казваш,няма да лъжеш ;)
39.
До 30
26.09.2023 22:45:23
0
4
Ми той Виктор Соколов малко възкръснал,като Кадиров :)
38.
Призив
26.09.2023 17:26:54
0
12
Абе Зеленски я вземи пушката и им покажи как се воюва !!!
37.
До 32
26.09.2023 17:21:48
10
0
Да не би защото вашия господар шиши и крачунов не ви дават щото главната орка обяви траур за Адмирала не е лесно да си лакей царя дава пъдаря не дава
36.
Убии гии
26.09.2023 17:05:58
3
15
И къде ще ходиш с тези 10 секъндхенд танкове бе зеленка те ти избиха войската .САЩ искат да си продават боклуците боли ги х'' че умират млади момчета като мухи .Руснака задна няма да даде и всичщата скрап ще изкупят на кредит укрите после кой ще плаща най вероятно ние щот нали искат да ги взимат в ЕС .САЩ са един дилър на война по целия свят и ние сме следващия надупен съюзник който ще купува старо желязо от тях и така кучето си лае кервана си върви.
35.
До 27
26.09.2023 15:13:19
4
2
И теб ще питам.Сива зона знаеш ли какво е? Нито руснацита са превзели селата,нито украинците.По простата причина,че тези села са в обсега на артилерията,и едните и другите не могат да влязат там! За това се нарича “Сива зона”!
34.
Уесли Кларк
26.09.2023 15:09:24
3
11
На тези украинци не им ли писна да им го набиват голям и дебел, не стига че задлъжняха на САЩ и ЕС с десетки милиарди, ами и руснаците ги клатят здраво. Пак добре че Путин не им обстрелва с ракети вътрешността на градовете с добре че руснаците не им запукаха (както направиха американците в Сърбия и Ирак), че щяха да ги върнат в каменната ера и никога няма да се съвземат.
33.
До 27
26.09.2023 15:07:09
1
3
Аз не чета руска или западна пропаганда :) Но всички тези “села” са сива зона и нищо не е превзето!
32.
До 30
26.09.2023 15:05:33
0
5
Да не би защотот не е вярно :)
31.
паткан
26.09.2023 11:44:16
0
6
хехе
Ако не го свитнат скоро ще отиде да чака в някоя луксозна вила , дето балъците му купиха.
Само че май ще го свитнат. И то своите.
30.
Алоо флегми що мълчите
26.09.2023 11:31:14
13
5
Зз Курск дето орките пленили 1 дрон и в хангара се събрали да се снимат и укрите го взривили заминали от осколките около 15 души команден състав ,а за адмирала Виктор Соколов де го гръмнааа с целия щаб на черноморския флот в севастопол таман го произведоха на 6 юни адмирал и вече на концерт на Кобзон.и това само с дронове .
Тряба са мести флпта веке в Новорусийск .
Да не забравяме и десантния корб Минск де 65 души фира даде точно преди да излезе в открито море и айде и той при кобзон.
Арусчиите как горял Абрамса.
Кон за кокошка работата.
29.
Сериозно ли?
26.09.2023 11:26:12
1
6
И зеленски на фронта раздайте памперсите
28.
ХХ
26.09.2023 11:05:56
2
13
ДО 2

"ако всички мъже минат през войната, кога ще дойде редът на тези у нас, които по цял ден са в Лидл и Кауфланд ?" - дано по-скоро.
27.
ХХ
26.09.2023 11:03:39
1
4
ДО 12

"Чв как превзеха Клещеевка, Андреевка, Роботино, Урожайное и още десетки нас пунктове? ” Как точно ги превзеха,като всички те са сива зона? Знаеш ли какво е сива зона? " - пич, руската войска също много лъже. Клещеевка, Андреевка, Роботино са си превзети от Украйна.

ПП. Юри Подоляк спря да прави клипчета, защото беше обективно-критичен и му забраниха.
26.
вГЪЗрАждане фен
26.09.2023 11:02:44
11
6
Когато си неук и необразован. Когато си глупав и се връзваш на всичките глупости на циганина ариец от Варна. Когато си толкова малоумен че вярваш на файсбук и се пазиш от 5г и кемтрейлс. Когато си около или под 30 но вярваш че е било много яко по комунизъмъ. Когато си толкова неук че нехаеш за това че България е плащала в злато за окупацията на Русия. Тогава не ти остава друго освен да изпитваш полу-оргазъм (тъй като както казахме жена си виждал само в нета) от това да защитаваш Русия и да желаеш смъртта на други хора и най вече не сънародниците си. Жалка картинка
25.
ХХ
26.09.2023 10:59:30
4
10
ДО 20

"Тоя докато не изтрепе собствения народ до последният украинец няма да миряса!" - а дано!
24.
ХХ
26.09.2023 10:58:06
2
11
Браво!

Дано ВСИЧКИ урки от 17 до 50 години, особено тези от западните райони, които до сега бяха пощадени, идат на фронта на първа линия!
23.
До живите зомбита под мен
26.09.2023 10:57:44
8
0
когато си стар самотен и най вече прост. Когато нямаш нито жена нито любов нито смисъл в живота. Е тогава ти е най важното да се пениш и да защитаваш едни селяци живеещи в 19 век или другите глупаци дето едва смогват с пари и кво ли не да накарат хората им да служат в армията. Когато си жалък индивид - само храчиш срещу едните и другите вместо да се замислиш как да подобриш живота на теб и близките ти....
22.
Превъзбудената дебилна общност
26.09.2023 10:38:12
13
7
Трябва да е наясно,че цивилизованият свят ще помага за свободата на Украйна, срещу кремълския фашизъм , толкова време,колкото е необходимо.
21.
аз
26.09.2023 10:14:48
8
15
СЛАВА РОССИИ
БОЙ ПО ГНУСНАТА УКРАИНСКО-ФАШИСТКА СГАН
20.
Предател!
26.09.2023 10:12:43
2
19
Тоя докато не изтрепе собствения народ до последният украинец няма да миряса!
19.
така така
26.09.2023 10:03:08
11
2
Те SS ветераните се "бориха" само срещу Русия, нищо че преди хитлеристите да нападнат другите сатрапи сталински, Хитлер и Сталин нападнаха и си поделиха Полша, а докато Хитлер нападна Европа и започна битката за Британия, Сталин му беше другарче и му помагаше с ресурси. Ама от къде да знам, тя мама комънъз русфилката играеше чики рики с комшиите и не и остана време да се занимава с малкото си комънъз русфилче.
https://youtu.be/9mlis5_FUBk?si=PQre7eIrzRfgosuX
А тези оркостанци от педофилмародерската сганАрмия тъкмо да избягат и свършиха като близнаците си SS- овците.
18.
така така
26.09.2023 09:46:51
3
23
Напишете как зеленски и правителството на Канада аплодираха нацист от SS ветеран от войната щото разбираш ли се е борил срещу Русия ......
17.
Haha
26.09.2023 09:42:33
1
18
Във всеки американски филм добрите побеждават . Ама във тоя няма да стане !
16.
*********
26.09.2023 09:25:05
7
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
15.
Марк Твен
26.09.2023 09:21:59
1
23
Евробите, не се възбуждайте толкова. Ще бъде кратко.
14.
Ха ха
26.09.2023 09:16:52
13
3
Новите американски танкове още не са на фронта, но горели хубаво според Пригожин 2.0, който също не е фронта.
Вчера пък свалили ракета Storm Shadow заедно с британския екипаж.......
И ватата вика "урааа" като чете тези абсурди.
13.
До 7
26.09.2023 09:16:43
0
23
8:1 в полза на руснаците,говори ли ти нещо? Това не е руска пропаганда,това са изчисленията на САЩ!
12.
До 6
26.09.2023 09:15:16
2
15
Спри да четеш пропаганда брато! “ Чв как превзеха Клещеевка, Андреевка, Роботино, Урожайное и още десетки нас пунктове? ” Как точно ги превзеха,като всички те са сива зона? Знаеш ли какво е сива зона? Това е зона която е в обсега на артилерията,и практически е невъзможно да се говори за превземане,защото артилерията те бие постоянно :) Не чети западна пропаганда,не чети и руска.Има много места от които можеш реално да се информираш за ситуацията на фронта.Ии това което си написал,реално е много далеч от истината :)
11.
До 5
26.09.2023 09:10:17
1
21
Много сте ми интересни,дебили които никога не са стъпвали,в дадена държава,да коментират за нея :) Ти кога си ходил в Русия,че знаеш изнасилена ли е или не хахах Или така прочете някъде хаха
10.
Хххх
26.09.2023 09:07:31
1
23
Еми,пробив няма да има!
9.
5,6, 7
26.09.2023 08:48:38
2
24
Монолога на Лудият емигрант !
Все едно мислите от вагината ти извират.
Няколко десетки, етнотипни, голословни, празнасловия.
Но явно това е свързано с болестта, която изяжда мозакът ти.
8.
Heheeh
26.09.2023 08:47:39
5
33
Аналноподатливите еврогейци са се активирали да бранят слугите на ФАЩ.
7.
*********
26.09.2023 08:43:59
26
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
Мечтатели
26.09.2023 08:19:26
50
36
По-големи от анннааалрусоробите, няма, както и по-големи интелектуални талиби. От Киев за 3 дни и превземането на Европа, работа стана да кълвът на рубладжийски пасквили "Зеленски чакал Абрамсите да помогнели". Хахаха някои морски сайтчета не спряха да се гаврят с интелектуалните талибирусороби.
Да обаче в прослувутата реч от 9юни вовича многоходовия заяви"украинското настъпление св провали, унищожени са 850 бронемашини и 30 000 бойци" хахаха
Ей шизофрен за 5 дена ли бе чобанин многоходов милиционер?
А преди два дена Вовича заповяда на Шойгу да спре укронастъплението хахаха.
Ей шизофрен! Нали унощижи всички резерви на укрите инастъплението им ве, още юни месец?
Чв как превзеха Клещеевка, Андреевка, Роботино, Урожайное и още десетки нас пунктове?
Как пробиха линията суровикина при положение че им унищожихте настъплението и резервите?
Смятай ако не бяхте ги "унищожили" хахаха.
Н
При удара по щаба на ЧФ на Роспия адмирал, генералчета и още куп офицери които провеждали съвещание хаха
https://youtu.be/3rdNjwSi8DE?si=ZXMSL8ObNCM8jFAw
Иначе според кремлевската психушка, били свалили всички ракети хахаха.
Царството на пациентите алкаши и шизофрени.
5.
До 1
26.09.2023 08:08:42
44
23
що бе, на рашистките лидери и медийни звезди дечицата им къде са, а?
На фронта май?
Или в Лондон?
Ами трилионите откраднати от путлер и дружина?
Сега нещастни, глупави, бедни и алкохолизирани рашки умират заради лукса на путлерската върхушка.
За да си платят заемите.... на фронта!
Нещастна и изнасилена Русия!
Колко ли още ще страда?
106 години не стигат ли?
4.
Evstati
26.09.2023 08:01:55
5
26
10 танка, много бе, на 10 направления по 1,или на 5 ×2 ?
3.
Предполага се
26.09.2023 08:01:10
1
38
че Абрамсите ще минат по следите на пробива, направен от Леопардите !!!
2.
А
26.09.2023 07:59:36
5
48
ако всички мъже минат през войната, кога ще дойде редът на тези у нас, които по цял ден са в Лидл и Кауфланд ?
1.
Мечтатели
26.09.2023 07:54:57
57
90
Арестович : " Ако войната продължи три години то всички мъже ще минаТ през нея.."
Ти, Зеле и децата ви ще са си с нашите от ПП-ДБг по островите.

Мечтата на американските слуги по цял свят.
Ще послужа а после ще се усамотя със задигнатите кинти по топлите острови.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задължително се спазват тези обичаи на Велики четвъртък Задължително се спазват тези обичаи на Велики четвъртък Този ден е денят на голямото чистене преди Великден, защото се приема, че освен дома си пречистваме ума, мислите и душата си Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области Прогноза за времето - 2 май, четвъртък Велики четвъртък е! Денят на Тайната вечеря и големия съд, а тези красиви имена черпят Велики четвъртък е! Денят на Тайната вечеря и големия съд, а тези красиви имена черпят Според традицията великденските яйца се боядисват рано сутринта на Велики четвъртък или на Велика събота преди празника Възкресение Христово, a първото яйце трябва да се боядиса в червено 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ
САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори