×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Руската църква в София затваря, експулсиран е и влиятелен бизнесмен в Бургаско


Руската църква в София затваря, експулсиран е и влиятелен бизнесмен в Бургаско
От Външното министерство на Русия излязоха с остра нота заради архимандрит Васиан и още двама служители на църквата
22 Септември 2023, Петък, 13:00 ч.
Автор: Флагман

Тихо е напуснал държавата ни и друг руснак с голям имот в Бургас, прогонен, защото имало вероятност "да прехвърля средства в приход за бюджета на Руската федерация"

Руската църква в София ще затвори вратите си. Това съобщиха от Външното министерство на Русия във връзка с експулсирането на председателя й архимандрит Васиан и още двама служители. „Тази стара руска църква, която дълги години е била място за споделено поклонение на руснаци и българи, сега ще бъде затворена“, заявиха от МВнР на Русия.

На 21 септември свещеници от руската църковна мисия в София бяха извикани в имиграционната служба на България. Връчена им е молба да напуснат балканската страна до 24 часа, тъй като се предполага, че представляват заплаха за националната сигурност. Става дума за игумена на мисията на Руската православна църква в София архимандрит Васиан, секретаря на мисията протойерей Евгений и служител на храма, се казва в изявление на говорителя на Външното министерство на Русия Мария Захарова. Според нея този изключително неприятелски акт на българските власти противоречал на логиката.

ДАНС изгони от България предстоятеля на руската църква в София и граждани на Беларус

„Хората, които са посветили живота си да служат на Бог в името на единството между руския и българския народ, основано на обща религия и християнски ценности, бяха транспортирани като престъпници в превозно средство с решетки на прозорците обратно в църквата от българската имиграционна служба, за да си опаковат багажа. Те ще бъдат депортирани като нарушители. Те просто ще бъдат оставени на сръбската граница да се оправят сами“, казва Захарова.

По думите й особено богохулно измерение на тази ситуация добавя фактът, че това действие било извършено в празничен ден, който отбелязва Рождество на Пресвета Богородица, който е свещен и чист ден за енориашите на Руската православна църква.

„Възмутени и шокирани сме от случилото се. Това още веднъж подчертава, че сегашното ръководство на България явно е тръгнало по пътя на разрушаване не само на политическите контакти между нашите държави, но и на културните и човешки връзки между нашите народи. Сегашната им цел изглежда е прекъсване на отношенията между сестринските Руска и Българска православни църкви и братските връзки между руския и българския народ“, посочва говорителката на МВнР на Русия.

„Още веднъж подчертаваме, че отговорността за бързото влошаване на руско-българските отношения е изцяло на българската страна“, завършва тя.

Вчера от ДАНС разпратиха до медиите прессъобщение с инициали, в което се казва следното: Със заповед на председателя на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) са наложени принудителни административни мерки „експулсиране", „отнемане правото на пребиваване" и „забрана за влизане в Република България" за период от пет години на трима чужди граждани:
- Н. З. – гражданин на Руската Федерация;
- Е. П. – гражданин на Беларус;
- В. Б. – гражданин на Беларус.
Мерките са наложени във връзка с извършвана от тях дейност, насочена срещу националната сигурност и интереси на Република България"

Флагман.бг обаче разполага с информация от свидетели, че от Бургаска област в кратък срок са били принудени да си тръгнат двама представители на големия бизнес, тъй като са от руски произход. Те нямат нищо общо с двамата граждани на Беларус, за които има официална информация. 

Единият от руските бизнесмени живее уседнало от 2019 година, заедно със законната си съпруга и дъщерята им, като е закупил скъп имот в центъра на Бургас. Въпреки препоръките от страна на домоуправителя за този човек с инициали О.Ф., че той и семейството му са образцови граждани и жалбите от страна на влиятелни юристи пред Административния съд в Бургас, бизнесменът е принуден да напусне страната ни. Съпругата и детето му - ученичка в наше училище, продължават да живеят в Бургас. На руснака е отказано предоставяне на ново право за продължително пребиваване, защото се оказал в Шенгенската информационна система по сигнал на Вътрешното министерство на Полша, че имало възможност той да насърчава агресията в Украйна. 

Ето какъв е и мотивът за прогонването на чуждия гражданин, установен в Бургас:  О.Ф. притежава 99 % от собствеността на акционерна компания, търгуваща с цяла Европа и имал възможността по този начин да прехвърля средства към Руската федерация, които да се превърнат в приход за бюджета им. Това обаче са само опасения и хипотези. О.Ф. е напуснал Бургас преди около седмица. 

Очевидци информираха Флагман.бг вчера е имало ексцесия с влиятелен руски бизнесмен, установен отдавна у нас и притежаващ лична карта на Република България. Той е бил изведен от дома си от въоръжени спецчасти, с качулки и натоварен в закрит бус с малко личен багаж, след което е експулсиран от страната през българо-турската граница.

Ден преди това руснакът е бил повикан в РУ на ОД на МВР в Бургас - съобщено му е било да предаде личната си карта и да се подготви за експулсиране. Нямал е никакво време за реакция, а и той не е допускал, че ще се стигне до подобна грозна сцена в сряда, след като у нас е вложил огромни инвестиции на територията на Слънчев бряг и Бургас. 

Още по-шокиращо с руския гражданин Д.Д. е, че съпругата му е украинка, имат дете. Семейството е останало в дома им тук, а съпругата втори ден е безутешна. В този случай става дума за директно експулсиране, без уточнение в какво се състои заплахата за държавната ни сигурност.  Д.Д. към момента се намира в Истанбул и се надява да получи разбиране и съчувствие от страна на България. За него България е втора родина, казват хората, които добре го познават. 




Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 3
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
61
Коментара по темата
61.
Локуми
25.09.2023 06:46:42
0
0
Митра сама заключи дверите на църквата,а ние настояваме тя да работи. Виждаш ли разликата? Никой не го гони, защото е свещеник или равин .Това го правиха комунистите и нацистите. Еле пък, само защото е руснак.Всеки е добре дошъл тук, стига да се съобразява какво върши.
Но,...както се вижда едно голобрадо нео-комунистче, изхранено от ДС, ще става кмет на София. Тъй, че си прав, че това е дежа вю.
60.
дежа вю
24.09.2023 19:01:43
4
15
Това да преследваш хора само защото са руснаци по нищо не се различава от това да преследваш хора, защото са евреи. Фашизмът и нацизмът набират скорост в родината ни. Наистина ли ще стоим безучастни? Неонацистите воюват със съветски паметници, с руски артисти, певци, музиканти, писатели, художници, спортисти... Преследват един цял народ заради етническия му произход, унижават го, дискриминират го. Що за ненормална демокрация е това? Що за евроатлантически ценности е това безумие?
59.
Кой плаща за тези акции на ПП?
24.09.2023 00:04:39
9
16
Кой плаща за тези антируски акции на ПП (Продължаваме Пeдepaстията)?
Каква е връзката между "акад" Денков и "акад" ПростоКиро, за който не е сигурно дали има завършена гимназия?
Погледнете тази информация от афера бг:
https://afera.bg/как-и-къде-ще-изтекат-личните-ни-данни-з/
Малко отклонение – съвпадение е, че едно от НПО-та, които Кирил Петков създава на 16.02.2018 се нарича „Център по приложни изследвания и иновации“, ЕИК: 205003454. Кирил Петков е собственик на това НПО. Кирил Петков е бил в УС до 21.05.2021 г., т.е. дори и след назначаването му като служебен министър (12 май).
Финансирано е от „Америка за България: https://www.casi.bg/aboutus/
От 12.07.2019 г. като съсобственик на това НПО се появява и Николай Денков (служебен министър в МОН).
Бюджет – 150 млн. лв.
Значи "акад" Денков и "акад" ПростоКиро са съсобственици в едно НПО Финансирано е от „Америка за България", с бюджет 150 млн. лв.?
Каквото каже чичко Сорос и „Америка за България", това и ще направят "акад" Денков и "акад" ПростоКиро... срещу много пари...
58.
Досиета агенти за масово поразвване
23.09.2023 20:11:40
12
11
Да се започне отнемане на корупционно раздадените гражданства в последните 15 години на безброй руснаци, алнаномакедонци, ливанци, иракчани, кюрди и подобна паплач. Това е огромно престъпление срещу националната сигурност и виновните висши политици и началници на агенции извършвали това трябва да бъдат осъдени ефективно и за в бъдеще да не се допуска тази изродщина. В Бургас има не 1000, не 10000, а над 100 000 руснаци и никой не ги води нито на отчет, нито следят с какво се занимават, как са дошли тук, откъде имат финанси да купуват имоти, след като обикновено са селяци от тундрата където заплатите са около 50 евро за месец, имотите им там са юрта с външен кенф или стая в панелка със септична яма под всеки вход, та от ородажба на този имот няма как да имат 50-100хил евро с които да купят имот тук и да живеят години наред без да работят нищо официално. Службите е редно да третират тези всички като внедрени и финансирани от руските служби да инвазират и завземат наши градове (преимуществено заселват Варна, Бургас, Поморие, Несебър,Созопол), децата им се сагрегират и обучават по руски програми в руски училища, винаги се движат на големи групи и от малки са обучавани, че те са висши човеци, дошли с цел да управляват местните туземци, тъпите и продажби българи, които като пълни идиоти им предоставили срещу дребни подкупи, статут, гражданство, физическо присъствие и плацдарм за етническо завземане. Трябва десетки хиляди подобни внедрени агенти, които са цели фамилии от муж, жена, три деца и поне двама баба и дядо да бъдат с незабавно отнето гражданство, старут и да бъдат екстрадирани в родните им Бурятия, Тула, Краснодар. Тези терористи са финансирани и изпълняват задачи от кремълските служби!
57.
...
23.09.2023 12:00:54
7
6
Майната Ви
56.
мда
23.09.2023 10:41:39
22
15
Шут в гъза и да ги няма. Да се издирят и всички малоумници, подкрепящи тези предатели, на самолета и да заминават в родината си в азиатските блата да се наслаждават на путинския рай наживо.
55.
Кокорчо Лазурски
23.09.2023 08:24:54
4
9
Как така няма да се съобразят с мнението на Домоуправителят !!! Я. ари...иШ ...Ве се'а, в Лазур, наШта Шъ гони собственик , Щот' не се разбирал с инкасаторка и други 2-3 "образцови" гравдани...
Това, наистина само Флагман може да го сътвори.
54.
Корчо
23.09.2023 01:33:16
5
17
Само флагман ,където с конкурс е назначението може да напише тази статия. Тва Разузнаване, тва НАТО да вземат да не се съобразят с домоуправителя / 99 % най-скъсания селяндур,често жител под наем/ и да не питат същия + рекламния отдел на флагман. Ще се въздържа да коментирам сходното описание на изброените, щото комента не е подмазвачески и е пред изтриване. Въпреки всичко скрийншотваме статията, да не забравяме за важните неща да попитаме бай Пундьо,или Пеньо ,забравих-домоуправителя ,дето се къпе в петък, кви препоръки има.
Как досега съм пропуснал тази важна личност, направо незнам.
Дано НАТО ,Истанбул и световният форум в Давос поправят чудовищното несъответствие и питат бай Пеньо за характеристика !!
53.
Абориген Балкански
22.09.2023 23:36:16
2
14
Тема за размисъл / Как и защо се отнасяме различно по гоненията на евреи и руснаци независимо от различните епохи в развитието на страната / апропо има ли нещо общо за този процес в глобален аспект
52.
Абориген Балкански
22.09.2023 23:07:13
7
17
Най- много вредим на себе си/ на своя народ / когато се навеждаме за да се докажем/ покажем като лоялни участници в процес който явно изживява последния си етап преди своето фиаско /
51.
Бургазлия
22.09.2023 22:04:20
18
14
Крайно време е да се отървем от всички вредни елементи, които работят в ущърб на България. То е ясно, че тия руските бизнесмени и чиновници са агентура.
50.
До 31
22.09.2023 22:03:08
2
9
Ако е български гражданин с "лична карта", няма как да го експулсират. Все едно теб да те експулсират. Четене с разбиране трябва, ако въобще е постижимо.
49.
пешо
22.09.2023 20:37:42
15
13
марш,помияри мръсни от България
48.
До 30
22.09.2023 20:25:49
8
22
Значи щом не си с Русия си национален предател!? Ти гражданин на тази държава ли си бе, льольо? Чуваш ли се какви ги дрънкаш, олигофрен прост? Вземи се образовай малко, че от такива предатели като теб вече ми кипва келя.
47.
Даа
22.09.2023 19:22:53
18
13
Гнусно беззаконие породено от политическа истерия!
46.
Абдал Ал Сабах Иб Се Рахат
22.09.2023 19:15:13
6
12
Новият световен ред иде но не се виде.Няма и да се виде в близките 1000 години.Западняците управляват от 1000 и кусур години и ще управляват 1000 и кусур години .И знаеш ли , защо ще управляват не знаеш.Не знаеш защото си тъп.Аз ще ти кажа - защото западняците "ИЗСМУКВАТ" най - доброто (каймака) на останалият свят.ИЗСМУКВАТ мозъка ( най - умните ,можещите , знаещите ) и ще продължат да го правят.Даже наследниците на Руският елит са в западният свят.Западняците притежават науката и технологиите на съвременното човечество и за това ще управляват РАЯТА .Голяма част от човечеството принадлежи към РАЯТА на човечеството.И Русия лека полека се запъти към РАЯТА на човечеството.
45.
Templar
22.09.2023 18:52:35
30
22
Браво! Вън, долни руски пумяри!
44.
Ах разплакаме
22.09.2023 17:45:30
20
29
Ами вие Московите колко хиляди вдовици оставихте колко хиляди семейства разорихте Колко хиляди деца в еничерство заробихте
43.
абдале,
22.09.2023 17:20:28
19
21
верно си гоУЕм абдал ти, иде нов световен ред, който ще изхвърли на бунището на историята западналяците, превзети от мюсюлмански орди и менторите им от ФАЩ. Така обикновено става, когато разни педaли, caтаниcти и извpaтеняци се опитат да наложат порочния си обществен модел на света. За справка - Библията, Потопа, Содом и Гомор и идващия Армагедон... За съжаление в момента сме на грешната страна, но все още има време да се поправим, за което да се молим и надяваме...
42.
292
22.09.2023 17:09:26
8
26
Изгонили руския поп, щото бил шпионин и работел против интересите на България. Това похвално. Така трябва. Но съм почти сигурен, че ентусиазмът на радетелите за чиста от шпиони среда ще спре до тук. И безбройните ходжи, пастори, че напоследък и равини ще продължат да щъкат на своеволие и да претворяват в дела заръките на тези, които са ги внедрили тук. И всичко това в "интерес" на България.
41.
Бургазлия
22.09.2023 16:34:50
1
32
Той и Р.Абрамович беше вложил огромни средсва в Англия, но сега живее в Израел.
40.
Абдал Ал Сабах Иб Се Рахат
22.09.2023 16:18:43
34
38
Всичко това негативно за руснаците се случва , защото Путин нападна Украйна.Преди Путин да анексира Крим руснаците бяха на почит и Русия беше на почит.Сега вече не е така и в бъдеще няма да е така.Полека лека Русия и руснаците ще бъдат изстласквани към канализацията на международната общност.Живота ви няма да стигне за да видите руски спортист на олимпиада , европейско или световно първенство.Да слушате руска песен и да гледаш руски филм по неруски ТВ канал е вече абсолютно невъзможно за мноооого дълъг период от време.С една дума руснаците и Русия са вече никой за по- важната част на света.
39.
Клавиатурна копейка
22.09.2023 16:15:10
42
36
Най-накрая това правителство взе да влиза в час. Ще гласувам пак за тях! За кретени като Мунчо, варненското копанарче и техните последователи, препоръчвам в знак на несъгласие да се самоубият. Никой няма да реве за работа рашистки предатели и подлоги!
38.
Руска мутра
22.09.2023 15:54:23
25
43
Тези урунгели с бради са толкова духовници, колкото КГБ урода Гундяев с ролсройса, ролекса и яхтата, дето пръска със светена вода ракети, предназначени да убиват невръстни деца е аскет. Ама за празните русофилски безбожни кратуни това няма значение, разбира се!
37.
Браво на българските служби и на българското прави
22.09.2023 15:38:36
42
49
Вън мръсни шпиони
Русия е мръсен използвач.
Толкова години са ни задушавали с тяхното пиянско приятелство.
Вън от Нова България
Вън също и на шпионинът Копейкин и Радев
36.
Капитан Морган
22.09.2023 15:38:09
30
37
Честит национален празник на Независимостта на България. Новините са чудесни, надявам се това, което пишат флагманите, че руски подривни елементи - работещи срещу България, са били изхвърлени от страната да е истина. Операциите на ДАНС трябва да се засилят и да бъдат депортирани още руски ченгета, инфилтрирани тук с цел колонизация, дестабилизация и откъсване на Черноморието от България / не кой да е, а цял за. председател на руския парламент публично призна това/. Следваща стъпка трябва да бъде изхвърлянето на митрофанова; разполагане на брегови ракетни комплекси, нови кораби; американска база в "Атия". Междувременно яко чистене на руската агентурна мрежа. Съдействието на ЦРУ и британците е повече от задължително. Поздрави за ДАНС .
35.
39 до 14
22.09.2023 15:31:52
17
6
Разбра ли? Ти не беше чувал за Украйна и не ме питай аз на какъв език чувах за Украйна, Русия и постсъветското пространство.
Ние с мама от години ходим на масаж при расов надарен кавказец с руски паспорт и винаги след щастливия край за мен и мама, кавказеца ни превежда на мен и мама. Така че колкото и да ни е тъжно че тези укри ни лишиха от фантастичното удоволствие с мама да посрещнем кадировците, ние отдавна си имаме масажист кадировец.
34.
До 21
22.09.2023 15:16:31
12
26
Бе то май се оказа,че сами си взривяват и църкви,и язовири и пазара.Щом Ню йорк таймс вече си го пише открито,смятай за какво иде реч :) Пък може и той да бълва руска пропаганда,знам ли хаха
33.
До 14
22.09.2023 15:12:13
24
47
Палячо,украинците кога избиваха рускоговорящи в Донбас,не реваха! А ти не беше чувал за Украйна!Малоумен укропитек!
32.
До 9
22.09.2023 15:09:42
22
54
Къде ги виждате тези “блядове” аз освен украинска сган,друго не виждам по моловете и баровете!
31.
До 7
22.09.2023 15:08:30
9
40
Руснак или какъвто и да е чужденец,щом има българско гражданство,има право и притежава лична карта!
30.
до yкpoпедала
22.09.2023 15:05:30
31
55
Ей, шмaткo, нямa по-голям 0лиг0френ от теб сред коментиращите. Единствено полезно за България е да е в добри отношения с Русия и всеки, който не следва този исторически завет, е национален предател. Защо мислиш Ердоган търча да се среща с Путин в Русия? Дали защото му пука за зърнената сделка, която е ясно, че няма да се случи, докато не се изпълнят руските условия, или защото след седмица Азербайджан си върна контрола над Нагорни Карабах, докато арменците правеха съвместно военно учение със САЩ? А, келешче? И ако не е Русия, кой ще го спре да нахлуе в България, както го прави в Сирия и Ирак например? Като толкова мразиш руснаците, грабвай си багажа и заминавай на фронта да ти напълнят кухата манерка с олово, а не постоянно да пишеш пpocтотии и да обиждаш нормалните хора.
29.
Георги
22.09.2023 15:04:35
43
40
А този нагъл хипопотам Митрофанова кога ще я изгонят?!?!
28.
В.Ганчева
22.09.2023 15:03:48
26
55
Да гонят свещеници, това е дъното! Хайде, да се подготвят кладите и да горим руските книги, енциклопедии, картини и т н. Срам ме е!
27.
Добавете коментар
22.09.2023 14:53:08
9
14
Шегичка бе! Заработвам, бот съм. Иначе руските книги ме касаят колкото руските канали които уж ни бяха спряли. Никога не го научих този руски че да разбирам като гледам и чета.
26.
Чичо
22.09.2023 14:39:06
20
36
Пропуснах още нещо!
200 000 девочки как се омъжиха в Турция?
Ще се омъжи и този рашан, те имат дълбоки традициии в пед. астията, патриарх кирил, володин, генерал матовников, стотиците солдати люляни от братята си по оръжие кадировци и вагнерци.
Ватенката с гумени ботуши се пляска отвсякъде.
25.
Добавете коментар
22.09.2023 14:29:27
59
51
Поредната ни малоумщина,да гонят свещеници като по онея времена,а руските книги изгорихте ли от църквата.Как свещениците ви пречат,ние няма държава те,оо виждам България е вече много по добро място щом руските свещеници ги няма Бравоо.
24.
Чичо
22.09.2023 14:19:20
23
34
За този последния- България му била, като втора родина. Какво му пречи Турция да му стане , като втора родина? Ще понаучи езика, ще се научи да играе малко кючек и е готов !
23.
Пенчо Мартинов
22.09.2023 14:17:28
15
34
Само не гонете руския ми господар, че му карам немските каляски и ако го наритате обратно в руската кочина ще трябва да се връщам на Москвича на тате.
22.
Дядо Байдън джендъра
22.09.2023 14:16:44
60
63
Кога беше по добре когато богати руснаци купуваха имоти и си оставя ха парите в България или сега когато храним гладните украински шматки??? Да го духат про американското джендър правителство на Денков яж кур Денков нещастник
21.
Национал
22.09.2023 14:14:50
36
59
Ама като взривяват православни църкви в Украйна, а и при Сталин навремето, убиват свещеници и т.н., всичко е наред, нали? Но като някой друг посегне на техните преоблечени в раса милиционери, надигат голям вой! Развалят им прикритието... Абе руска му работа, яко промиване на мозъци на и без това кухи лейки. Путинска пропаганда. Айде махайте я тази Мутрофонова вече.
20.
Sss
22.09.2023 13:52:04
64
66
Фамилията Паси кога ще бъде съдена за вредителство и пратена в каторга някъде зад Диарбекир хахах
19.
:) :) :)
22.09.2023 13:45:44
21
51
Недейте да се палите толкова, руснаците надали щяха да допуснат някой българин да прави в Русия това, което техните граждани са правили тук.
Ревете за 4-5 човека, а у нас спокойно живеят хиляди руснаци, които никой не закача.
18.
До 15
22.09.2023 13:39:52
37
59
Бог ще въздаде справедливост чрез ръката на Путин? Вие, русоробите, сте тотал щета. Не за лудницата, а направо за гробищата трябва да забързат увредените мозъци като теб.
17.
Scrooge McDuck
22.09.2023 13:39:44
63
72
По католици от папата. Поляци, унгарци, чехи са по тъпи от нас нали. Вчера Русия ограничи износа на дизел и бензин а ние се борим да махнем дерогацията да купуваме Брент който гони 100$. Драскайте умници. Царят е далеко, както и Америка, която взе да затваря вратата на Зеленски, а високо Бог. Какви са ползите от всичко чакам някой трол да го обясни. Престъпността ли ще спадне, цените ли, по интелигентни ли, ще станем?
16.
Бургазлия
22.09.2023 13:39:17
24
41
До 2 -> ти руска подлога ли си? Да играем по свирката на свинете ли предлагаш???
15.
Управляват ни
22.09.2023 13:36:51
71
65
пeдepacти, кpaдци, мошеници и caтанисти, Продадоха България за жълти стотинки на кpaваpите и евpoгейскитe им слуги. Но Бог всичко вижда отгоре и скоро ще въздаде справедливост, било то и чрез ръката на Путин. Тогава измekяpите от ДАНС ще почнат да ловят и гонят американските шпиони...
14.
Пошли на ху* блядове
22.09.2023 13:35:41
46
60
"Възмутени и шокирани" били от случилото се.. Хахахахахахахахахахахахахахахахаха..
Но не сте шокирани когато нападате независима и суверенна държава и избивате народа й, нали?
13.
Чебурашкин
22.09.2023 13:28:59
30
52
А посоль российска пидерация кога? Айде кондукторката и тя към Мухонасранск.
12.
Я
22.09.2023 13:28:44
78
65
Поляците вече се осъзнаха,нашите краварски подлоги обаче са трагични.Скоро този лов на вещици ще се обърне в друга посока.
11.
Хахахха
22.09.2023 13:24:21
30
43
До-сви-да-ня!
10.
Боци
22.09.2023 13:24:07
27
75
Кремъл от деситилетия използва Руската патриаршия и църква за политически и пропагандни цели. Като им изгонят поповете и се оплакват, че било посегателство върху църката. Ам тогава не използвайте религията си за да прокарвате имперските си политики и никой няма да ви гони поповете. Елементарно. Вечните жертви, които никога нищо не са направили.
9.
Един българин
22.09.2023 13:23:32
39
67
Колкото по-малко блядове в България, толкова по-добре. Много взеха да си вирят носовете наглите алкаши!
8.
До 1
22.09.2023 13:22:13
21
12
Мда,олигофрен си!
7.
Ох
22.09.2023 13:21:43
10
61
Руснакът не може да притежава "лична карта на Република България". Може да притежава удостоверение за постоянно или временно пребиваване на чужденец. Това не са лични карти. Лични карти имат само българските граждани.
Да вземете да се образовате, или вие, или източниците ви.
6.
ХХ
22.09.2023 13:20:48
40
13
Взривявайте и съвецкия АЕЦ. Освен това ползва и руско гориво!
5.
Ибрик ефенди
22.09.2023 13:20:31
88
88
Ние сме най-тъпите подлоги, по-зле сме и от мигрантите дето бягат, те и за това не искат тука...прецакваме се сами просто. Първо приютяваме хохлите в хотелите, храним ги а за пенсионерите и бедните няма, както и да е сега се пере..ахме и с горивата щот съм сигурен че ще станат по 4лв.до Коледа, единствените сме дето приемаме зърното от всички от източният блок и на всичкото отгоре си даваме и оръжията колкото и да да стари срещу хартиени обещания а и най-накрая се опитваме тотално да затворим страницата "Русия" и просто немога да си обясня от къде се пръкнахме такива тъпаци, уникални!
4.
Коши Прайм™
22.09.2023 13:19:36
56
89
Чудесна новина, нека има повече подобни и занапред.
Честит празник на всички българи!
Да живее България!
3.
Ахх
22.09.2023 13:18:54
32
66
Ужас .. сега Коста копейкин и Нинова къде ще ходят да палят свещи.
2.
Варвари
22.09.2023 13:09:37
104
85
Българските власти, т.е. американските, да си го кажем, както си е, вече тотално удариха дъното! ДАНС и те нали трябва да си заслужат хляба, та играят по свирката на варварите, които ни управляват.
1.
мда
22.09.2023 13:07:04
32
62
Църква+Руска = двойна победа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори