×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нима това са извънземните или още една измама


Нима това са извънземните или още една измама
Останките са били открити в платото Наска в Перу през 2017 г., твърди Маусан, и се смята, че са на около 1000 години, твърдят уфолози, но...
15 Септември 2023, Петък, 21:31 ч.
Автор: Флагман

Телата бяха представени от модератора на специалната сесия на Конгреса - един от най-известните мексикански уфолози - журналистът Хайме Маусан

"Не сме сами" - мантрата на тези, които са убедени в съществуването на НЛО, беше доминираща в парламента на Мексико преди няколко дни. Там уфолози, учени и пилоти се опитаха да убедят политиците от Конгреса, че извънземни и необясними феномени съществуват, като с това бяха показани и две малки мумии на странни същества с големи, дръпнати очи и с по три пръста на ръцете.

Телата бяха представени от модератора на специалната сесия на Конгреса - един от най-известните мексикански уфолози - журналистът Хайме Маусан. Сесията беше по въпросите на неиденфицираните въздушни феномени, както се нарича напоследък НЛО.

Останките са били открити в платото Наска в Перу през 2017 г., твърди Маусан, и се смята, че са на около 1000 години. Те са намерени близо до известните знаци в Наска, които изобразяват огромни същества.

"Това е първият път, когато извънземен живот се представя по подобен начин и това е ясна демонстрация, че имаме работа с не-човешки видове, които не са свързани с който и да било друг вид в нашия свят", обяви Маусан.

Телата са намерени под земята, фосилизирани във водорасли, които си ги предпазили и са да помогнали да се съхранят, обяви Маусан, който говореше под клетва.

Учени представиха пред Мексиканския конгрес две странни мумифицирани тела на „извънземни”?

От тях са взети ДНК проби, които, твърди журналистът, сочат, че 30% от генетичния материал е неизвестен и това показва, че не са част от еволюцията на Земята.

Възрастта на телата е установена с въглеродно датиране, което е направено в Националния автономен университет на Мексико.

Показаните тела имат хуманоиден външен вид, но само по три пръста на краката и ръцете, леки кости, нямат зъби, а очите им са разположени подобно на тези на птиците - за стереоскопично зрение.

Доказателства представи и д-р Хосе де Хесус Салце Бенитес, директор на Научния здравен институт на мексиканския военноморски флот.

Той показа изображения от скенер на предполагаемите извънземни и обясни, че приживе съществата са имали големи мозъци и очи, и че нямат връзка с хората.

Последва моментална реакция. От университета, направил въглеродното датиране, обявиха, че само са определили възрастта на дадените им проби, но не са правили заключения за произхода им.

Хулиета Фиеро от Института по астрономия в същия Национален автономен университет пък припомни, че Маусан твърди и че е говорил с Девата от Гуадалупе, както и с извънземни, които се свързват с него, защото той вярва в тях.

Изглежда странно и че се показва нещо от Перу, без дори да се покани посланикът, въпреки че това би било съкровище за страната, коментира Фиеро.

Остра реакция имаше и от водещия астробиолог на Мексико - Антигона Сегура. "Тези заключения просто не са подкрепени от факти. Цялото нещо е много срамно", коментира тя.

Самият Хайме Маусан не за пръв път твърди, че е открил "не-човешки" останки.

През 2017 г. той обяви, че подобни тела, също открити в Перу, са доказателство за извънземен живот. Учени обаче идентифицираха телата тогава като мумифицирани деца.

Сесията в парламента на Мексико далеч не се изчерпи с представлението с мумиите. Пилоти и диспечери описаха случаи на придружавани или възпирани от излитане от неидентифицирани обекти самолети.

Подобно изслушване, макар и без мумии, имаше наскоро и в Конгреса на САЩ, където бивш служител на разузнаването обяви, че хората не са сами във Вселената.

Той беше категоричен и и че американските власти прикриват доказателствата.

През пролетта НАСА проведе първата си публична среща по въпроса и призова за по-строг научен подход при изясняване на произхода на неидентифицираните феномени, а в четвъртък представи и доклад по темата.

Пентагонът също разследва съобщения за срещи от третия вид.

И пред двата Конгреса говори бившият американски военен пилот Райън Грейс, който също е имал близка среща с нещо, което описва като летяща сфера, обвиваща куб. Той смята, че подобни феномени представляват опасност.

Изслушването в Мексико беше организирано от депутат от управляващата партия Морена. Серхио Гутиерес Луна коментира, че Конгресът не е взел позиция по теориите, представени при изслушването, но важно да се чуят всички гласове и мнения.

Явно има нещо странно в Мексико - тази година президентът Андрес Мануел Лопес Обрадор сподели в социалните мрежи снимка на създание, подобно на елф.

"Всичко е мистично", коментира той в поста, който според него изобразява пакостливо същество от фолклора на маите.

Колкото и налудничаво да звучи представлението в Мексико, едно е очевидно - търсенето на отговори съществуват ли необясними феномени излиза от полето на конспиративните теории и става част от официалния дневен ред.

Източник: Webcafe.bg


В категории: Животът


14
Коментара
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
14
Коментара по темата
14.
До 13 с NWO фейковете
18.09.2023 02:34:12
0
1
макак така ? КО- нЕ?
Ма за ко да бомбардират ве куха лейко? Ма тва след като освободят неваксинираните от лагерите в който уж щяха ги вкарват или?

Нали според тайните ви но мноооооо верни източници всички набодени а те са сигурно над 40% в целия свят до 5 години ши ритнат камбанката? Ми то срока изтича некъде там за ко им е да бомбят? Или тая истина са отменя за да дойде новата ви истина за холограмкитИ ?

Споко лично мангала ариец от Варна ше взриви излъчвателя на холограми за БГ-то "Авророа" и временно тука няма да бомбяД. После Путин ши вдигне всички джуджета от подземното царство на крак те от своя страна ши събудят Смог и други летящи рептили които ши унищожат бамбитИ и хулуграмитИ и жужетата шо сложатк рай на NWO и лично ще инвокират Софкин после шИ го реинкарнират и той ши повИде България и ши управлява заедно с мангала ариец от Варна. Амин!

Аман от дебили.... истина ви казвам баба Бангелия Рептилова на кирилица Гущерува го е придрекла. Жужето ке ви опрай него следвайти...
13.
Новият Световен Ред в 2024?
17.09.2023 14:02:17
1
1
Една известна предсмъртна изповед на бившия агент на ЦРУ Джоузеф Спенсър разказваше за холограмна технология, която може да прожектира холограмни летящи чинии в небето. Неговото предсказание беше, че през 2024 се подготвя масово холограмно прожектиране на летящи чинии и използване на реални военни самолети за бомбардировки на големи градове в целия свят. Подобна "атака" на извънземни ще доведе до установяване на Новия Световен Ред през 2024 в целия свят:
https://rumble.com/v3hh6mu-cia-agent-confesses-on-deathbed-billions-will-die-in-2024.html
12.
чужди СМИ
16.09.2023 18:32:42
1
1
Тази НЛО новина от Мексико беше дискутирана в много чужди СМИ:
https://youtu.be/GIzkQsYA_Qk Redacted with Clayton Morris
Изказаха се и доста съмнения:
https://www-dailymail-co-uk.translate.goog/sciencetech/article-12517931/The-truth-aliens-Mexico-mysterious-corpses-display-scientists-reveal-really-not-theyre-extraterrestrials.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg
https://news.sky.com/story/professor-brian-cox-says-alien-corpse-display-in-mexico-was-way-too-humanoid-12961036
11.
ВК
16.09.2023 17:32:53
0
0
Те са зелени ! Те са зелени ! Те са зелени ! Те са зелени ! И имат точно три очи - ТЕ СА ЗЕЛЕНИ не вървят по пътя , пътя по тях върви - ТЕ СА ЗЕЛЕНИ И Могат да ядът дори с лъжица без ръце - ТЕ СА ЗЕЛЕНИ Обичат най - много чорба шкембе. - ТЕ СА ЗЕЛЕНИ Извънземното Жарал една вечер си лежал, докато ревал на турски сериал. Видял случайно на един друг TV канал, Под Прикрите открито да извозват труп в чувал. И двете му очи сълзели, а третото гурли, ядосал се на тия продуцентски бг-курви. И пратил сигнал във далечната Омега, "Оръжия братя, че тука мамата си жега" И кодираното съобщение заминало във космоса, а докато Жерал си мислел : " Тия много прости са , със мозък не на кокошки, а на техните яйца си щъкат, като лаврички по росната трева." Три часа по - късно напътствани от компаса, зелените взривили и се приземили върху НАСА. Ама им дало на късо нещо едната маса зафазила и плана им се объркал на летящата ескадрила. Объркани започнали да кражът околко земята синя, и кацнали във София мислейки, че е безлюдна постиня. На летището ги посрещнала със хляб и сол делегация все партиини комсомолци преминали през ферментация. " Добре дошли извънземни , носим ви ботилка Бренди" - Мисля, че трябва да ни плащат повечко вредни. Казало едно зелено след кратката бластерна битка - Обаче е доста вкусна тая землянска питка ! И чули най - случайно далече някаква престрелка, където се осъществявала нарко-трафикантска сделка. Телепортира ли се веднага на мястото на това събитие, и станали свидетели на снимането на " Под Прикритие" . Пукали си пуканки със мозъчни вълни, бутилката Бренди отворили, разсипали във чаши 63. За фон си пуснали Иги Андровски изучавайки от него земни маниери и обноски. "ОУ той не може да се отнася тъй със теб ! Сипи ми " Джак Даниелс" със три бучки лед. " И се чувал райски глас на Иги през youtube, "Ама т'ва момче ми се струва, че е ходещ труп" В този момент на снимачната площадка, пристигна индивид забулен ей тей със забрадка. Окован целия в експлозив драматично, но преди да експлодира бе отвлечен симпатично. И имат точно три очи - ТЕ СА ЗЕЛЕНИ не вървят по пътя , пътя по тях върви - ТЕ СА ЗЕЛЕНИ И Могат да ядът дори с лъжица без ръце - ТЕ СА ЗЕЛЕНИ Обичат най - много чорба шкембе. - ТЕ СА ЗЕЛЕНИ Тъй "бзззззз" мозъка ми даде засечка. Здравейте включвам се директно от малката мечка. Във момента съм затворник без надежда , без изход, отвлечен съм от марсианци с неизвестен произход. Подложен съм на разни ескперименти, закачили са за члена ми неясни сигменти. Изтезават слуха ми със музика хипер активна, пускат ми Поли Генова, Графа, Бобо и Дивна. Подозирам, че целят да притъпят сетивата ми, с тия звуци и оспяват вече не чувствам краката си. Излъчват постоянно нови български сериали, измъчват ме и пръскат моите пищяли. Не знам колко дълго ще мога да издържа, инжектират ми анаболи с инжекция в гъза. Мускулите ми нараснаха значително, но даже кат' мигна, усещам няма сила да го вдигна. Разбрах името на един от моите похитители, казва се Моисей, а пък на брат му Ангел викали. Изглежда ми познат прилича ми на торба с тор, и май съм го гледал във някакъв си X-factor. Имплатираха ми някакъв чип, който влияе на мозъка ми и ставам тъп и свит. Под въздействието му почвам да сънувам педали, и за малко да ми хареса сериала " Къде е Маги ? " Май ще раждам, защото имам разкритие, на видеозон-а видях Иво от " Под Прикритие". И каза, че ще ме смаже и в тоя момент ритна и стомаха ми заприлича на зона безмитна. Намирам се под не престанен стрес като в маршрутка, гледа ми се куфар , пистолет и една смърдяща путка. В тоз космически кораб няма даже и парно, аз съм вързан към рентгенов апарат и той отчита вярно. Ясно забелязвам как от черния ми дроб, излизат 2ри и 3ти пенис и заприличвам на октопод. А структурата на пръстите ми е странна и съм уверен, всеки един мой пръст се е превърнал в среден. Сега ви оставям, защото трябва да почивам, След 15 минути ще ми имплантират клитор. И моля ако някой получи това съобщение, незабавано да изпрати междузвездно подкрепление. И имат точно три очи - ТЕ СА ЗЕЛЕНИ не вървят по пътя , пътя по тях върви - ТЕ СА ЗЕЛЕНИ И Могат да ядът дори с лъжица без ръце
10.
Z
16.09.2023 11:59:20
0
4
Извънземни, да . Хора като нас , но материята от които са създадени телата са различни по усъвършенствани. На външен вид са като нас. Това са хора които живеят на различни планети във Вселената. Тук на земята сме май ниско развитите. Просто гледайте новините по която и да е телевизия като доказателство.
9.
Мдааммм
16.09.2023 11:26:02
0
0
"...обяви Маусан, който говореше под клетва."Та за предишната му мушенгия с мумифицираните деца на колко е бил осъден тоя убавец?Явно на николко щом е на свобода и продължава...
8.
До 3
16.09.2023 10:46:54
1
5
тебе крави ще те осеменяват маняк, КРАВИИИИИ
7.
111
16.09.2023 10:06:21
2
1
Те идват......
6.
Ddd
15.09.2023 23:51:36
5
13
Днес KillNet удариха всички банки в България,но никъде нито дума?!
5.
До 3
15.09.2023 23:20:17
5
15
Хей Мусльо33 !
На това ли ви научи американския дипломат преди време , да изкривявате всяка новина така ,че все Русия да е виновна ?
Такива като тебе дори и извънземните няма да ви спасят.
4.
за Масона на 33
15.09.2023 23:00:36
7
12
Хайде още един на надница от "Козяк".
Ха ха ха.
3.
Масон 33
15.09.2023 22:17:28
24
11
На русофилските Дебили им намалява вярата, че педерусия ще ги спаси, затова имат нужда от нови надежди. Сега ще чакат извънземните. Почти са на нивото на деца 2-3 клас от по-непретенциозните учебни заведения със специални потребности.
2.
Шамана
15.09.2023 21:53:03
9
13
Може и да има извънземен разум, но тези глинени или порцеланови фигурки са мошенгия. Този от снимката по-горе прилича на мошеник.
1.
Нема лабово
15.09.2023 21:40:46
10
20
В цялата Вселена само ние сме. Уникални, единствени. Самото съвършенство в своята неповторяемост.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Геро ще е водещ на шоуто, което започва веднага след Капките  Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Наказанията нито са променени, нито има изгледи да се променят по-рано от есента, ако не и догодина
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори