×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Войната в Украйна била свещена, Ким Чен-ун обеща помощ на Путин


Войната в Украйна била свещена, Ким Чен-ун обеща помощ на Путин
Срещата между Владимир Путин и Ким Чен-ун бе проведена в приятелска атмосфера след пристигането на севернокорейският лидер на космодрума "Восточний"
14 Септември 2023, Четвъртък, 07:09 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимка: Телеграм/"Москва | Кремль | Путин"

Пхенян се стреми да стимулира своята затруднена икономика, иска от Москва напреднали технологии за сателитните и ядрените програми

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун нарече отношенията на страната си с Русия свой основен приоритет и обеща пълна подкрепа за президента Владимир Путин и неговото правителство в условията на войната в Украйна. Двамата лидери се срещнаха за първи път от четири години насам на космодрум в Далечния изток на Русия, отбелязва в. "Вашингтон пост", цитиран от БТА.

Вестникът коментира, че изказванията им са подчертали очевидното послание на тяхната необичайна среща на върха - двамата лидери, считани за отхвърлени от Запада, ще се подкрепят взаимно като отпор на водените от САЩ усилия за изолиране на Путин заради нахлуването му в Украйна и на Ким Чен-ун заради неговия стремеж към ядрени оръжия и балистични ракети.

Срещата се състоя след продължили месеци наред оценки на американското разузнаване, според които Русия иска да получи повече оръжия от Северна Корея, за да попълни намаляващите си запаси за войната в Украйна, докато Пхенян се стреми да стимулира своята затруднена икономика и да накара Москва да му предостави напреднали технологии за сателитните и ядрените му програми, посочва "Вашингтон пост".

 

Смята се, че Северна Корея разполага с големи запаси от остарели артилерийски снаряди и ракети, съвместими с бившите съветски и с руските оръжейни системи, използвани в Украйна, както и с производствен капацитет, който би помогнал на Русия да поддържа високия процент на използване на боеприпаси в момент, когато Кремъл се затруднява да увеличи вътрешното си производство, посочва вестникът.

 

По последни оценки на Запада Русия е използвала до 11 милиона снаряда в Украйна през миналата година, а през тази година ще изстреля още 7 милиона снаряда, казва Джак Уотлинг, старши изследовател в областта на сухопътните бойни действия в Кралски обединен институт за отбранителни изследвания (RUSI), британски мозъчен тръст.

Потенциална оръжейна сделка би нарушила санкциите на ООН, които Русия преди това подкрепи като страна членка на ООН и постоянен член на Съвета за сигурност, коментира "Вашингтон пост".

"Съществуват определени ограничения и Русия ги спазва. Но има неща, които можем да обсъдим и да помислим. Тук също има перспективи", отговори Путин на въпрос на журналист на руската държавна телевизия дали разговорите са тласнали двете страни към по-близко военно сътрудничество.

"Русия е страна, която може да се самоосигурява, но в рамките на действащите правила имаме някои възможности, на които обръщаме внимание и ги обсъждаме", каза руският президент.

Високопоставени руски официални представители заявиха, че не виждат противоречие в това Русия да се придържа към санкциите на ООН и същевременно да навлезе в "нова фаза" на отношенията си със Северна Корея.

"Русия запазва позицията си в ООН и Съвета за сигурност", декларира говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

"Но това не може, не трябва и няма да бъде пречка за по-нататъшното развитие на руско-севернокорейските отношения", добави говорителят на Кремъл.

Руският външен министър Сергей Лавров даде сигнал, че Русия ще продължи да блокира евентуални по-нататъшни резолюции за санкции срещу Пхенян.

"Санкциите срещу Северна Корея бяха приети в съвсем различна геополитическа ситуация", каза Лавров след срещата Путин-Ким. По думите му причината Русия и Китай да блокират допълнителната резолюция за санкции срещу Северна Корея, изготвена от САЩ миналата година, е била, че обещанието на Запада да реши хуманитарните проблеми в страната, когато бяха наложени първоначалните санкции, се е оказало "поредната лъжа".

За Ким Русия би могла да се превърне в икономически спасителен пояс, тъй като Северна Корея се бори с финансови затруднения и продоволствена несигурност след изолирането си заради пандемията във връзка с коронавируса.

Срещата, широко отразена от руските медии, бе проведена в приятелска атмосфера след пристигането на Ким на космодрума "Восточний" в Амурска област, където Путин го разведе из космодрума, преди да проведат двучасови разговори.

Ким направи коментари, които се равняваха на пълно одобрение на руското нахлуване в Украйна и нарушаването на признатите международни граници, отбеляза "Вашингтон пост".

Вестникът припомня, че Северна Корея бе една от само петте държави, които отказаха да осъдят руското нахлуване, като подкрепи незаконното анексиране на украинска територия от страна на Русия.

"Сега Русия се вдига на свещена борба, за да защити държавния си суверенитет и да защити своята сигурност", каза Ким на Путин според видеоклип, разпространен от Кремъл.

"Винаги сме подкрепяли и подкрепяме всички решения на президента Путин и руското правителство. Надявам се, че винаги ще бъдем заедно в борбата срещу империализма", каза Ким.

Това е забележителна позиция за лидера на страна, която също има обща граница с Русия, но може би не това не е изненадващо, като се има предвид неблагоприятната репутация на двете страни в международната общност, посочва "Вашингтон пост". Според вестника париите няма какво да загубят, ако се обединят в лицето на нарастващите глобални санкции.

Путин отбеляза 75-годишнината от установяването на дипломатически отношения между двете страни и подчерта необходимостта от икономическо сътрудничество.

"Именно нашата страна първа призна суверенната и независима държава КНДР", припомни той, използвайки съкращението на официалното име на Северна Корея.

Путин посрещна Ким, слизайки от официален черен автомобил на космодрума, и двамата мъже си стиснаха ръцете и размениха поздрави според видеоклип, разпространен в "Телеграм" от Кремъл.

 

"Добре ли пътувахте", го попита Путин според видеото.

"Благодарим ви, че ни поканихте въпреки натоварения си график", каза в отговор Ким.

Можеше да се види, че влиятелната сестра на севернокорейския лидер и негова най-близка довереница Ким Йо-чен го придружава.

От Кремъл съобщиха, че двамата лидери са разгледали съоръженията на космодрума, включително цеха за сглобяване на ракетите-носители за космическите ракети "Ангара" и "Союз-2".

Генералният директор на държавната космическа корпорация "Роскосмос" Юрий Борисов и Николай Нестечук, генерален директор на Центъра за експлоатация на наземната космическа инфраструктура, описаха руските съоръжения на Ким чрез преводач.

Необичайният избор на мястото може да бъде сигнал за съсредоточаване върху космическите технологии, които са приоритет за Ким, отбелязва "Вашингтон пост".

Миналия месец Северна Корея имаше втори неуспешен опит за изстрелване на военен шпионски сателит и обяви, че ще направи следващ опит през октомври. 

Севернокорейската космическа агенция работи по извеждане на сателит в космоса, за да следи "вражеските" военни дейности в реално време, посочва вестникът.

Южнокорейските военни проучиха отломките от първото неуспешно изстрелване през май и съобщиха, че сателитът на Северна Корея не е бил достатъчно усъвършенстван, за да извършва космическо разузнаване.

Путин обяви, че е приел Ким на това място, защото възнамерява да помогне на Северна Корея да изгради сателити, съобщиха руските медии. Това е озадачаваща забележка, като се има предвид позицията на Русия на постоянен член на Съвета за сигурност на ООН, както и забраната на Съвета за сигурност Пхенян да тества ракетни технологии с далечен обсег, включително тези, които се използват в ракетите за изстрелване на сателити, коментира "Вашингтон пост".

"Лидерът на КНДР проявява голям интерес към ракетните технологии, те се опитват да развиват и космоса", обясни Путин, цитиран от агенция РИА “Новости”.

При пристигането си в Русия Ким бе посрещнат с фанфари от военен оркестър и с червен килим, пресичайки границата, което бе първото международно пътуване на уединения лидер след началото на пандемията от коронавирус.

Ким каза, че посещението му "е ясен израз на това как нашата партия и правителство отдават голямо значение на стратегическото значение на отношенията между КНДР и Русия", отбеляза официалната севернокорейска агенция КЦТА.

С пътуването на Ким приятелството и сътрудничеството между двете страни ще преминат на "ново, по-високо ниво", допълни КЦТА.

В същото време Северна Корея изстреля две предполагаеми балистични ракети към морето край източния си бряг, съобщиха южнокорейските военни. Според медиите в Япония ракетите са паднали извън японските териториални води.

Ким се срещна за последен път с Путин във Владивосток през 2019 г., два месеца след провала на преговорите между САЩ и Северна Корея за денуклеаризация в Ханой и в момент, когато Ким се опитваше да се застрахова по време на преговорите за ядрената си програма.

След провалената си среща на върха с тогавашния американски президент Доналд Тръмп севернокорейският лидер разшири с бързи темпове арсенала от ядрени оръжия на Пхенян, дори когато мерките във връзка с пандемията от коронавирус свиха икономиката на страната.

Сега Ким и Путин се стремят да дадат знак, че се обединяват около общи интереси в своето противопоставяне на САЩ, коментира "Вашингтон пост".

Според вестника Вашингтон и преди е обвинявал Северна Корея, че предоставя на Русия оръжия, включително за продажба на артилерийски снаряди на руската частна наемническа компания "Вагнер". И Москва, и Пхенян отричат тези твърдения.

През юли руският министър на отбраната Сергей Шойгу посети Северна Корея при голям интерес от страна на държавните медии и присъства на честванията на 70-годишнината от примирието в Корейската война, отбелязано с военен парад. Той присъства и на концерт, на който севернокорейски изпълнители пеят руски песни в подкрепа на руското нахлуване в Украйна.

Топлото посрещане на Шойгу в Пхенян, където наградени с отличия военни се бяха изправили с червени плакати, на които наричаха руския министър "другарю", написани и на двата езика, подхрани опасенията в западните столици, че Путин и Ким преговарят за разширена оръжейна сделка.

"Продължаваме да бъдем загрижени, че Северна Корея обмисля да предостави какъвто и да е вид боеприпаси или материална помощ на Русия в подкрепа на нейната война срещу Украйна", отбеляза пред журналисти говорителят на Пентагона бригаден генерал Патрик Райдър.

В интервю за предаването "С лице към нацията" на телевизия Си Би Ес вицепрезидентката на САЩ Камала Харис подчерта, че "би било огромна грешка", ако двамата лидери постигнат оръжейна сделка.

"Също така силно вярвам, че както за Русия, така и за Северна Корея това ще ги изолира още повече", добави Харис.
 


В категории: Политика


Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 0
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
28
Коментара по темата
28.
Динко от Джамбол
14.09.2023 15:11:45
1
1
Тоз дибелия кво му бършат стола ве лек?
27.
До 27
14.09.2023 10:44:25
1
3
В Русия не се добива литий,но в Африка да! + че Китай е водеща в производството на литий,какво се получава?
26.
Точно казано
14.09.2023 10:23:02
0
2
В Русия не се добива литиева суровина, тя идва във вид на карбонат на литий основно от Чили, Аржентина, Китай и Боливия. Доставките от Чили и Аржентина са спрени, възможност за получаване на суровината има само от Боливия
Най-голямото находище на литий в Европа се намира в Чехия (Cinovec) на около 100 км северозападно от Прага. Находището е уникално. Смята се, че то представлява около 3 % от световните запаси на литий. В първия етап добива е предвиден за 26 години. Това е така, защото тези прогнози не се правят за по-дълъг период от време, тъй като никой не знае как ще се развие пазарът и т.н. Въпреки това в Чешката република имат запаси за около 300 години при сегашното планирано производство.
25.
До 15
14.09.2023 10:02:17
1
1
Не,нищо особенно,само икономическа криза,но това е нищо :)
24.
22 ри
14.09.2023 10:02:00
1
2
Гошко, аз и тука мога да кажа, каквото искам. Трият ме честичко, но това е по-добре, отколкото да съм без позиция. Ти защо каниш хората във фейса, да ги налазят продажниците от хунтата с фалшивите профили ли?
23.
ей
14.09.2023 09:19:15
1
7
До 17
Ти да не си бил там кой какво е казал в руската дума.В моето село живеят руснаци,които с нищо не са навредили на България.Наши българи има по цял свят,ако и към тях се отнасят така дали ще е добре.Стига съчинения по картинка.
22.
Даааа
14.09.2023 09:14:06
5
2
Сателитни перални крадени в Украйна и ядрени бидета крадени от Буряти.
Аналоговнетното оружие
21.
джихад ли правят?
14.09.2023 09:11:33
11
6
НА МП ! Когато в автобуса до тебе е седнал вонлив шопар - 150 кг, колкото и да се отместваш все ще му пречиш! С Русия и руските империалисти е същото. Имат 1/6 от земното кълбо и пак им е тясно, Дейба и гадните наглеци. Тяхно било. Когато там е имало българска държава на Москва-река е имало само попови лъжички
20.
Гошко
14.09.2023 09:09:35
3
12
Само да напомня, че утре е 15.09 и 2/3 от военните анализатори тук в коментарите, тръгват на училище!!
И друго исках да отбележа, че нито един от техните коментари, ПОВТАРЯМ НИТО ЕДИН, не бе публикуван в този си вид в официалната страница на Флагман във Фейсбук!!
Защото всяка статия може да бъде намерена и там.
Което на практика означава, че и трите плюещи по Русия дебила са едни насрани, комплексирани, анонимни девственици!!
Ако някой се чуди на инфантилните, тъпи коментари под мен де.....
19.
Хахаххха
14.09.2023 09:02:59
2
5
Сателитните и космически програми .Ко каза ко?
18.
Защо ?
14.09.2023 08:59:17
5
14
Защо няма един нормален коментар от привържениците на украйната на зеленски ?
Все някакви, безумни, налудничеви, аналнозависими коментари на ръба на лудостта !
Нима няма хора със здрав разум, вярващи в зеленски ?
Без вълнения за мъжки ласки и несвързани писания с многобройни прилагателни.
17.
Следва среща със...
14.09.2023 08:43:31
3
5
Легендарната Илона Сталер-Чичолина.
Питерский таксист,собирай своя Чичолин армия и матайте из украинская земля, потому что украинская земля для вам стекловатая. Идите на@уй е@аньlе пи@иразьl.
Вот вам С#ки!
https://youtu.be/tWRRzfiNRys?si=BUVHRU4NmJ8sneTN
Бегите ваньки, бегите пока не поздно!
За една пералня от Украйна да участваш в жесток клип към кючека "Камъните падат, падат от небето"
16.
мда
14.09.2023 08:36:31
9
12
Валутите в т.нар, БРИКС са тоалетна хартия, струваща стотинки - рубли, реали и каквото се сетите, може да им проверите курса на момента. Също така бразилския президент потвърди в края на август, че скоро обща валута няма да имат. Но пък имат банка, която отказа да финансира Русия, заради международните санкции. Също така и ЮАР и Бразилия потвърдиха, че стъпи ли Путин там, ще бъде арестуван заради издадената заповед за задържането му. Също така Индия и Китай от години влизат във въоръжени сблъсъци заради Таванг. Също така всичките тези държави живеят основно от търговия във САЩ и ЕС и никой не е луд да си отреже клона на който стои. Всичките тези неща ако желаете лесно може да проверите, но чака такава мисловна дейност няма в кухите ви тикви и за успокоение ще цъкате минуси, за да си докажете на себе си, че сте прави. Само тукашните глупаци разбирате като специалисти по болести, военна тактика и международна политика. В главата ви е невъобразим тюрлю гювеч от руски опорки и няма надежнда някога да станете функционално грамотни хора. Лек ден и успех с минусите.
15.
До 14
14.09.2023 08:36:01
1
8
Защо ,да не се е случило нещо извънредно тази сутрин н Европа?
Вчера нищо и нямаше,слава Богу.
14.
До 10
14.09.2023 08:23:44
4
5
Да те питам само,с Европа какво става в момента,знаеш ри?
13.
До 10
14.09.2023 08:22:51
2
5
Какво би се случило? Нещо по различно от това което прави САЩ ли? Ми не ми се вярва :)
12.
До 9
14.09.2023 08:21:35
6
13
Всъщност,единственно Европа изолира Русия,за това е и в криза в момента :)
11.
До 9
14.09.2023 08:20:02
7
9
След срещата с “африканските маймуни” Брикс владеят над 50% от лития.БРИКС също така владеят и добива на 70% от петрола!
10.
До 8
14.09.2023 08:18:46
5
6
Само за миг си пристави Кремъл да има световното влияние и мощ на САЩ.Какво би се случило с Европа според теб?
9.
мда
14.09.2023 08:17:15
11
12
Кой е казал, че руснята е изолация? Ето, след срещите с африканските маймуняци, сега жужето с токчетата се среща с друг уважаван и влиятелен капут. Предстои среща и с лидера на Ислямска държава или каквото там се останало и се нарича.
След приемането на Северна Корея в БРИКС и вливането на корейските донги в организацията икономическата мощ вече е неудържима. До края на седмицата еврото се закрива като валута и ЕС се разпада, следващата седмица и доларът и САЩ.
8.
До 7
14.09.2023 08:10:56
10
18
Единствената заплаха,за глобална война е САЩ!
7.
Какво падение
14.09.2023 08:08:32
14
9
Путя само с такива убитаци се събира. Сигурно ще направи ос с Мали и Еритрея.
Докато има диктатори винаги ще има заплаха от глобална война, защото основният номер на диктатора е да си осигури доживотна власт посредством изнасянето на напрежението извън страната. Винаги се намират глупаци да се вързват на велики идеи за могъщество, връщане към стари славни времена или защита от някаква измислена или силно преекспонирана заплаха.
6.
От 5
14.09.2023 08:07:44
6
5
Коментара ми е за коментиращия “Копейка”
5.
Xxx
14.09.2023 08:06:54
10
17
Още в началото на конфликта,Ким Чен Ун предложи и армия и оръжия на Русия.Путин отказа.Путин не е казвал,че ще напада Полша,това са на Зеленски тъпотиите,с които се опита да вкара Европа във войната,ако си спомняш,паднаха две ракети в Полша,уж руски,в последствие се оказаха украински.Това Киев за три дни,малко се изтърка.Да те питам,Буча къде е? Руснаците се изтеглиха заради преговорите,ама паметта къса май :) Според американското разузнаване,бомбите на Русия,свършиха миналата година :) Глупости на които се връзвате,и се ядете тук,без някой да си размърда мозъка.Русия си пази и редовната армия,която още не е включена в Украйна и всичката жива сила,както и техника,защото очаква война с НАТО и САЩ,за това и напредва толкова бавно н Украйна.Ако потърсиш информация и от украински и от руски анализатори,както и американски,ще ти стане ясно,че съотношението на жертвите е 1:8 в полза на руснаците.Относно това,какво проси Русия,пак ще те помоля,да се поровиш за информация и да видиш,каква икономическа сила става БРИКС,виж кой държи по голямата част от петрола а и вече от лития :) Хайде със здраве,че войната ще свършва и връщат ковида :)
4.
Рублата
14.09.2023 08:02:55
11
8
Аз например ако бях джурналист рубладжия, получаващ бг лева, щот рублата е тойлит пейпър, вчера щеше да драсна материалче за укро ударите по Севастопол и щеше да напиша че според губернатора атаката е отбита от аналоГовнетното руцко ПВО. А пък русоробите те няма от къде да разберът че Раzzия пак се оплеска.
https://youtu.be/gWIBLy7h4Es?si=duly7hik93qMNpfl
Обачеееее анекдота продължава и същия губернатор се снима на фона на горящият десантен кораб Минск, който е бил на ремонт в завода заедно с подводницата Ростов на Дон(пусната на вода само преди 9 години.
Раздел комедия еври дей. Страна без флот не спира да унищожава великия руски флот, който ахаааа да потопи Хамерика, НАТО и целия свят.
3.
По извратени от тия два вампира
14.09.2023 07:51:37
17
15
Са само техните дебилни фенове от сектата иZраждане.
2.
Копейка
14.09.2023 07:37:14
26
21
Великата непобедима руска армия с космическите технологии от бъдещето, дето за 3 дни щеше да превземе Украина и да плодължи към Полша ПРОСИ бракувано джепане с изтекъл срок от Северна Корея. Россия наистина е мега тъп виц, ама на ощетените откъм мозък вгъзраждани още им е весело и смешно!
1.
Бай Димо
14.09.2023 07:27:21
0
13
Ама как чисти корейчето стола на Ким с парцал.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори