Рецепта за бирени свински котлети в гювеч
Гювечът е идеалният начин за приготвяне на котлети, защото запазва тяхната сочност и крехкост
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
свински котлети - 4 бр.
картофи - 500 г
моркови - 2 бр.
гъби - 300 г стерилизирани
сол
черен пипер
мащерка
топено сирене - 150 г
бира - 150 мл
червен пипер
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Обелете и нарежете картофите на едро, а морковите на колелца. Сипете олио в гювеча. В купа сложете картофите, морковите и гъбите.
Добавете малко червен пипер, сол на вкус и останалите подправки. Разбъркайте хубаво и ги сипете в гювеча, като редувате с котлетите.
Налейте бирата, накъсайте отгоре топеното сирене и затворете гювеча. Печете на 170-180 градуса около 2 часа.
Бирените свински котлети в гювеч са готови.
Подозрително вдигат цените на всичко от няколко месеца
ПСЖ триумфира с Интерконтиненталната купа след драма с дузпи срещу Фламенго
САЩ продават оръжие на Тайван за $10 млрд. – ракети, софтуер и военна техника
Финансов пробив: Гърция връща дълг от спасителната програма с години по-рано
3-годишно дете почина от глад
Производителят на кашата с арсен отрича риск: БАБХ тълкува погрешно регламента
Кой е Боян Радев
Има загинали при дронови атаки на Украйна в Ростов и Батайск
ЦСКА с ново бразилско крило - Лео Перейра идва с амбиции и скорост
Традицията "Коледуване" оживя на площада в Царево
Британските власти натискат Абрамович: Преведи парите или ще те съдим
Гъста мъгла, лед и ограничения за тирове по магистралите - внимателно на пътя!
