×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изграждат модерна военна база на НАТО у нас заради руснаците – вероятно край Ямбол


Изграждат модерна военна база на НАТО у нас заради руснаците – вероятно край Ямбол
Новата база ще е за многонационалната бойна група у нас, става ясно от отговора на министър Тагарев до депутата Мирослав Иванов
11 Септември 2023, Понеделник, 17:00 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Ще се построят нови сгради и съоръжения, както и паркова територия за съхранение и обслужване на машини

В България ще бъде изградена база на НАТО за многонационалната бойна група, която бе сформирана у нас след руската инвазия в Украйна. Това става ясно от кореспонденция между военния министър Тодор Тагарев и зам.-председателя на парламентарната група на „Продължаваме промяната-Демократична България“ Мирослав Иванов.

По реда на парламентарния контрол депутатът е задал въпроси на министъра.

„Последните няколко дни в общественото пространство в обл. Ямбол усилено се спекулира с темата за военни формирования на НАТО на територията на Р. България и в частност присъствие на такива на територията на областта, като тази тема откровено се използва за всяване на страх и недоволство с цел извличане на политически дивидент“, пише на 7 август Иванов, който е народен представител именно от този регион.

Той пита Тагарев: „Предвижда ли се трайно установяване на военни сили (формирования) на НАТО на територията на обл. Ямбол и в частност в базите в с. Безмер и с. Кабиле и съответно в какви срокове се очаква това да се случи? Какъв би бил техният брой? Какви биха били позитивите, съответно негативите, за живущите в посочените села, в гр. Ямбол и въобще в цялата област, ако са правени такива разчети и оценки? Военни сили (формирования) на НАТО пребивават ли постоянно на територията на съседни на Р.България държави?“

Отговорът на министъра на отбраната е заведен в деловодството на Народното събрание в петък – 8 септември. Той припомня, че във връзка с усложнената среда за сигурност на Срещите на върха на НАТО в Мадрид и Вилнюс са били взети решения за усилване на възпиращия и отбранителен потенциал на Алианса, включително чрез укрепване на предната отбрана на Източния фланг и способността за бързо усилване със сили и средства на всеки съюзник, който е под заплаха. Затова били изградени многонационални бойни групи в страните от Югоизточния фланг на Алианса в Румъния, България, Унгария и Словакия по подобие на вече съществуващите бойни групи в Полша и Балтийските страни.

„На територията на България беше създадена многонационалната бойна група с рамкова държава Италия. В края на месец юни и началото на юли тази година тя успешно демонстрира постигането на готовност за командване и управление на многонационални формирования до ниво бригада при водене на отбранителни бойни действия на учебен полигон „Ново село“ по време на учението “Enhanced Vigilance Activity-23”, пише в отговора си Тодор Тагарев и добавя: „Във връзка с поетите ангажименти от Р България като страна-домакин във войсковия район, който ще бъде избран за бъдещото разполагане на бойната група, се предвижда да бъдат изградени нови сгради и съоръжения, с цел разполагане на български и съюзни военни формирования. В съответствие с нормативните изисквания за настаняване, осигуряване, обслужване, водене на полеви занятия и учения с военнослужещите от състава на българските и съюзните многонационални военни формирования се планира изграждането на битови сгради, специални и спомагателни съоръжения. Освен това се предвижда изграждане на паркова територия за съхранение и обслужване на машини. С тази модернизация ще бъдат осигурени по-добри условия за обучение, подготовка и настаняване на военнослужещите, което от своя страна би спомогнало за повишаване на привлекателността на военната професия сред младите хора.

Сроковете за пребиваване на съюзни военни формирования на българска територия във връзка с усиленото присъствие на НАТО в Югоизточния фланг на Алианса зависят от решенията, които се вземат на съюзно и национално ниво.“

По отношение броя на личния състав и техниката, който се планира да бъде разположен в съответния район, министърът не отговаря с конкретни числа, но обяснява: „Многонационалната бойна група в България беше сформирана за изпълнение на задачи по усилването на бдителността и отбранителния потенциал на основата на механизиран батальон от състава на Сухопътни войски. Нейната структура включва: щаб, лекопехотни маневрени формирования, противотанкови формирования и формирования за противовъздушна отбрана, действащи от пункта си за постоянна дислокация, екип военна полиция, както и подразделения за комуникационно-информационна и логистична поддръжка. Към настоящия момент щабът и някои основни и осигуряващи подразделения са разположени временно на територията на съвместното българо-американско съоръжение на учебен полигон „Ново село“. Освен български, бойната група включва формирования от САЩ, Гърция, Албания, Румъния, Черна гора, Северна Македония и Турция. Значителна част от логистичната поддръжка се осигурява от Р България като страна домакин.“
Подробните данни относно числения състав, въоръжението, бойната и спомагателната техника на многонационалната бойна група са класифицирана информация, посочва Тодор Тагарев.

Във връзка с въпроса за позитивите и негативите за живущите в посочените села, град Ямбол и цялата област, министърът обяснява, че „най-значимата полза от присъствието на съюзнически сили на наша територия е, че българските граждани могат да се чувстват по-сигурни и по-защитени“.

„Както беше посочено по-горе, като страна-домакин на многонационалната бойна група страната ни следва да развие и модернизира инфраструктурата на войсковия район, където ще се реализира нейното разполагане. При изграждането на тази инфраструктура освен национално финансиране, се предвижда използването на фондове на НАТО, в съответствие с програмите и установените процедури в Алианса.

Инвестициите в инфраструктурата ще имат положителен ефект върху местната икономика, чрез наемането на местни и регионални компании в процеса на строителството, поддръжката, снабдяването, както и други обслужващи функционирането на тези формирования дейности“, се посочва в отговора на министъра. Според него това ще изисква наемането на повече хора с подходяща квалификация, разкриване на допълнителни работни места и ще доведе до намаляване на безработицата.

„Ще се повиши и паричната маса, която косвено ще се влива в местната и регионалната икономика. По този начин ще бъдат подобрени условията за бизнес, което е предпоставка за икономически растеж и подобряване на жизнения стандарт.

Разполагането на многонационални военни формирования на територията на България, както и провеждането на съвместни тренировки и учения, ще се отрази положително и за издигане престижа на военната професия и ще повиши привлекателността и желанието за служба в редовете на Българската армия“, пише още министър Тагарев. Той не прогнозира негативни ефекти от новото формирование на НАТО у нас.

По повод питането – дали военни сили на Алианса пребивават постоянно на територията на съседни на България страни, военният министър дава подробна справка. Тя включва формированията в Румъния, Гърция и Турция.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
75
Коментара по темата
75.
Имподякон от авъзраждане
14.09.2023 22:48:24
3
0
Халлелуя халлелуя г$з£ ми калъф за.юя
74.
Бялата Златка
14.09.2023 22:46:37
3
0
Аз ще се облека като баришня к ще ида заедно с кумеца валерко да се дерем и да калнем НАТО пред Базата ше земем и копейката и цонко да ги плюе само да не дойдат а хамъра ще ни се смеят. О пня псевдодякон с кръста де кълна зеленски той като не си пие оксиконтина прави чудеса говори с господ.
73.
do 71
14.09.2023 13:18:02
3
4
Произвеждали сте електрокари, които японците купуваха, защото са мили по-евтини от материалите, от които са били произведени. След като са ги купували са ги претопявали. Цялата продукция е била точно с това качество(никакво) и е била продавана под себестойността си. България винаги е била за смях. Ама като комунистите никой не я е закопавал. Учете я тази история. Никой не е длъжен да ти подсигурява работа или пари. Стига с тези легенди!
72.
До 71
13.09.2023 14:42:59
9
6
Другарю Дебил,много енергия си хвърлил да ми обясняваш колко хубаво е било през комунизма,където на границата стреляха на месо по всеки,който е решил да избяга от нашия "рай" в "прогнилия запад."
А в аптеките не дамски превръзки,а памук нямаше.На кой ги разправяш тия ?На дневен ред бяха комсомолските секретари,които след промените се оказаха с кеш(куфарчетата) и изпонакупиха за жълти стотинки заводите.
71.
до 69
13.09.2023 11:39:45
9
10
Папагал, когато тук имаше комунисти имаше работа за всеки, построиха се мостове, язовири, виадукти ( днес няма кой да ги сметне само), пътища в непроходими места, прекара се ток до всяко населено кътче, строяхме кораби бе ахмак, строяхме язовирни стени, произвеждахме металорежещи машини и първите СД дискове, изнасяхме селскостопанска продукция, каквата с днешните темпове на развитие и кражба не можем и да сънуваме. Тогава беше изграден и ЖП транспорт, и речно и морско корабоплавене, химическа промишеленост и каквото дори не можеш да си представиш. След 60-те години нямаше едно село, в което хората да бяха безработни. Българинът имаше лични стопнаства и беше научен на труд. Българинът тогава имаше истинска държава зад гърба си, със самостоятелна армия въоръжена до зъби. Войниците и офицерите ни бяха на почест, милицията беше народна и не обслужваше интересите на мафията. Убийците и рецидивистите бяха по местата си. Имаше спокойствие, имаше бъдеще, имаше човеченост, имахме достойнство, имахме спорт и спортисти, които класираха държавата ни на призови места. Днес живеем в свят на алчност, некадърност, злоба, неможене, кражби, убийства, дрога, наркомания, печалбарство, днес се търгува със здраве, с бъдеще, търговия с училище, с армия, с възрастните ни хора и младите ни майки. Унищожи се самостоятелността на хората, утрепа се селянинът, убиха му стоката, засипаха му въздуха, почвата и зеленчуците с отрови, за да напълнят чуждите магазини с отрова, която се превръща в болести вечен абонамент към здравната мафия. От това ли ве каунь се оплакваш, или то харесва днешният свят на отчуждение, материализъм, печалбарство, крадене и неможене ?
70.
ХХ
12.09.2023 16:29:15
9
10
ДО 69

"Хората са се обличали като европейци,а не с работнически забрадки." - а дедо ти - с потури.
69.
До 64
12.09.2023 12:39:32
17
18
Ние не сме ходили в русия, а и не щем там.В Северна Корея също не сме ходили и пак не щем.Но бая рашки имат имоти в България и помен няма от твоята гордост,че ги управлява путин, още по-малко,че живеят по добре от нас.
Сега,чуй добре за комунизма.Хич не ни го хвали,защото някои от нас още помнят,че нямахме даже ток.А в магазините кисели лелки с празни щандове ни замеряхя с "Нямаме".Толкова.
Преди преврата на 09.09.1944г България е учила Европа на земеделие,имала е фондова борса и няколко завода за производство на самолети.Хората са се обличали като европейци,а не с работнически забрадки.
После дойдоха комунистите и всичко свърши.
68.
ДО 27
12.09.2023 12:31:42
0
0
Дай боже...
67.
до 64
12.09.2023 11:10:18
6
12
Явно както всеки вГъзрожденец, не си бил в пРоссия мизерен русороб копейкаджия щом ги плещиш такива. Нормално е да ти харесва пиянство в мизерия, като в московската кочина, това е идеалния начин на живот за такива като теб дето сте толкова некадърни и мързеливи, че не ставате дори за миячи на чинии в Европа. Всеки руснак, който може да се махне оттам се маха и отива в ЕС или САЩ, остават само пияни нещастни мизерници, които не могат да се махнат .
66.
До 64
12.09.2023 11:00:11
9
23
"Вие били ли сте в Русия?" Не не сме били. Не съм чул някой някога да е искал да ходи в Русия. Руснаците имат една приказка: Хорошо там где нас нет.
65.
Ихааа
12.09.2023 10:38:44
6
3
Скоро очаквам бялата златка да отиде а кума си да протесрират облечени като жени пред базата.
После пред руското посолство да пеят робиня съм твоя
64.
истината
12.09.2023 10:37:33
18
21
Ей тъпчовци- Вие били ли сте в Русия бе? Та Путин от едно бедно племе ходещо със сиви панталончета и мрачни евтини ризки - направи богати хора- масово средният руснак има в пъти повече пари и живее по добре от българиет-Защото Путин още преди 20 г накара всички бизнесмени приватизатори да върнат фабриките откраднати от Приватизацията-Все едно Баневи Маневи и всякакви усмихващи ви се от телевизора крадци -да върнат милионите- Путин направи руснаците богати и горди- А Тиквата заедно с другите канадци Ни направи смешковците на Европа и най бедните от най бедните -ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ БЪЛГАРИЯ БЕШЕ КОСМИЧЕСКА НАЦИЯ? ЧЕ ИМАХМЕ ДВА КОСМОНАВТА???/ А СЕГА ИМАМЕ 200 000 МИЯЧИ НА ЧИНИИ! ЧЕСТИТО! ние сме най жалката нация не само в европа!!!
63.
ХХ
12.09.2023 10:33:32
9
7
До 62

"На нас ни е ясно,че като дойде руZкия башибозук ще го чакате наведени и с изути гащи" - е, това фи е фамилна черта. Дядо ти така ги е посрещал, пра-дядо ти така е посрещал немците, пра-пра-дядо ти така е посрещал турците...
62.
До 53,55
12.09.2023 10:29:58
6
6
На нас ни е ясно,че като дойде руZкия башибозук ще го чакате наведени и с изути гащи ,ама хапче за простотия няма и не знаем как да ви помогнем ,в случая
61.
Голям страх тресе ватенките
12.09.2023 10:29:04
6
4
Ако ги зареже спонсора трябва да слагат въжето
60.
Дърта баба комънъзка
12.09.2023 10:26:57
3
4
А сега кой ще ни даде париииииии.
59.
wow
12.09.2023 10:25:00
11
12
Супер, само шутове за мазните пияни ватенки и българските им подлоги. Да видим как точно ще ни нападнат пияните малоумници. Който се чувства русороб и не го кефи нормална европейска България, да се маха, навремето по руско робство, нямахме избор и не ни пускахте. Сега поне имате избор, ама нещо не искате да ходите в калната московска азиатска кочина . Що така ?
58.
паткан
12.09.2023 10:24:05
4
13
Нищо хубаво няма да видим от това.
Да не кажете , че не съм ви предупредил
57.
Дърт команъз от Хоминтерна
12.09.2023 09:58:28
4
5
Ох като няма кавказци де ме плющят поне тия дано са надарени че ме сърби акото те явно братушките никъф няма го обръснат да фана бякой натовец да ме изтърмъчи
56.
ДА БЕ.......????
12.09.2023 08:41:15
6
7
то пък щото ако беше роzzka база,щехме да цъфнем и вържем....??? нещастници...!!!
55.
Кучета
12.09.2023 07:20:37
16
21
Америка създава конфликти навсякъде по света където е стъпила, след това ни помага да се пазим. Няма толкова долна нация. Дано първо тя гори, дано руснаците или които там си изберат за противници първо тях ударят.
54.
истината
12.09.2023 05:58:37
10
27
Нашествениците идват- Доста Африкански и островни държави ги изгониха-Тях и тяхните бази понеже правят преврати и се намесват в политическият живот- Който не им е удобна пионка го махат- тагурчев е може би най големият предател (с другите предатели) и войнолюбец- нека да вземе един шмайзер (защото това имаме) и да тича в посока фронта да види какво е война --лесно е да пращаш на война невинни а ти да избягаш в Щатите като милионер - Виждате укрите в Бургас- само богати намазани млади укри- защо не са на фронта- защото имат пари---войната е за невинните бедняци- и от двете страни (Русия Украйна)
53.
Иван
12.09.2023 05:44:56
20
28
Ние не искаме НАТО И НЯМА ДА СЕ БИЕМ СРЕЩУ БРАТЯТА РУСНАЦИ ЯСНО.
52.
Госпожа
12.09.2023 05:17:39
6
23
Нуланд, с истинско име Виктория Нуделман, еврейка от украински произход, каза ли ви преди 9 години, че сте фронтова държава? Каза ви. Някой да ви е крив, че сте с къса памет и зяпате до припадък нови и ьтв телевизии? Оттам няма да ви кажат никога истината. Включително и че ви превръщат Отечеството в Украйна-2. Време е да се огледате, току-виж сте забелязали най-после какво вършат със земята ви, с вас и с децата ви.
51.
1
12.09.2023 02:04:54
5
1
48 НЯКОЛКО ХИЛЯДИ УКРАЙНА БОЙЦИ ФРОНТА ЩЕ ДОЙДА В БЪЛГАРИЯ ДА ВА
50.
чужди СМИ
12.09.2023 01:07:24
4
8
Няколко други събития от чужди СМИ:
1) Събота, 9 септември 2023, "НАТО започва внезапни учения "Северно крайбрежие" в Балтийско море"
https://cutt.ly/UwzO08zu
НАТО тренират атака срещу Санкт Петербург.
2) От 11-15 септември 2023 в Черно море и делтата на река Дунав ще се проведат военни учения на НАТО с военноморските сили на Румъния, САЩ, България, Турция, Франция, Великобритания и Украйна, наречени „Sea Breeze 23.3“. Чужди СМИ задават въпроса: Планиран ли е инцидент "Тонкинския залив“, с който САЩ започнаха войната във Виетнам?
"Тайно Intel: Планиран ли е още един инцидент Тонкинския залив? Черно море. Следващата седмица."
https://cutt.ly/BwzO8f6D
"Пет руски „самолета на Страшния съд“ във въздуха 03:00 часа руско време – с изключени транспондери по време на полет"
https://cutt.ly/4wzBsU5c
3) "САЩ преместват бойни самолети в Румъния - „в допълнение към други, ангажирани с НАТО“
https://cutt.ly/6wzO18ek
Всичко май отива на директна война на НАТО с Русия, която за секунди може да се превърне в Трета Световна Ядрена война... руски генерали и американски военни лица смятат, че ядрената война едва ли ще се избегне...
4) Гръцките СМИ показаха как Генерал Марк Майли показва секретна карта на фронта с разположението на украинските военни части, те бяха веднага използвани от Русия за бомбардиране на украинските войски:
Американец A/GEETHA: „Това е командният център, откъдето се насочваме към руснаците в Украйна“!
Генерал Марк Майли „Ние не помагаме на украинците да убиват руснаци, а да... се защитават“
https://cutt.ly/QwzBfOWI
5) Родният град на Зеленски в пламъци: Руснаците разрушиха Кривой Рог - Пепел покри Тернопол - Яростна атака срещу Киев - Унищожен 20-ти арсенал
https://cutt.ly/QwzBfOWI
6) "Най-големият украински склад за амуниции е унищожен извън Киев"
https://cutt.ly/vwzJUoHx
Около 3:00 ч. сутринта местно време в Киев, Украйна тази сутрин, около десет руски дрона "Геран" удариха най-големия склад за боеприпаси в страната... Със загубата на този огромен запас от малкото боеприпаси, останали от Украйна, сега се смята, че Киев вече не може да бъде защитаван поради липса на боеприпаси, ако градът бъде атакуван директно...
49.
casusbelli
12.09.2023 00:38:20
14
12
Скоро ще бъдат доставени за Украйна 80 самолета F16 (може да станат 200) от страни от НАТО за Украйна с ракети с обхват до 320 км (възможно и ядрени). Понеже Украйна няма летища откъдето да стартират, тези "украински" самолети, те ще стартират от летища в България (Авиобаза Безмер в случая) или Румъния, за да бомбардират напр. Крим. Това обсъждаше Тагарев с НАТО. Путин вече обяви, че тези летища участващи във война с Русия, ще бъдат унищожени от Русия, с тактическо ядрено оръжие.
48.
ТБС
11.09.2023 23:51:24
6
11
Супер, го стане напечено, ще трепем наред неолибералите, безнаказано. Нали не си мислите, че ще ви приберат у базата, толко сфинктера не им трябват?
47.
123
11.09.2023 23:21:00
17
19
Сега Руснаците ги активираха да правят по големи бомби, много хора в Европа мислят че Руснаците ще се бият както с Украйнците, много се лъжат , мисля че по Европа ще има дъжд от бомби ,ще доиде апокалипсис, Европа ще бъде смазана , Армагедон ще дойде, пророчествата го показват...
46.
До 40
11.09.2023 23:07:38
9
18
А ми тя България цялата си беше една руска база
45.
ДО 39
11.09.2023 22:59:19
21
15
ДО 39 СЛАВА И НА МАЙКА ТИ ПРОДАЖНО КОПЕЛЕ ДА ЖИВЕЕ ХРАБРИЯ УКРАИНСКИ НАРОД ОПЪЛЧИЛ СЕ НА РУСКА ЧУМА
44.
1
11.09.2023 22:52:10
9
14
ПИКАЙТЕ ГАЗ КОПЕЙКИ
43.
ХХ
11.09.2023 22:48:39
4
9
Штига ште пишали веке за тази база. Аш ште ви дам всишки под съд дето ште ми публикували досието от Държавна шигурност. В него пише, че съм уволнен от службите за хомосексуализъм и кражба на служебни пари.
42.
ХХ
11.09.2023 22:39:34
3
10
Аз откакто си играха с мен Диян Тончев камбаната и Брус Ли от Меден рудник до Старата поща, станах cocksucker. Затова сега пия чисто мъжко мляко.
41.
XX
11.09.2023 22:32:19
12
7
Всички коксъкъри са за ЕС и НАТО. Компенсират, защото нямат нищо в гащите...
40.
катинарче
11.09.2023 21:48:59
17
20
по соца Русия не е правила руска военна база тук , защо от нато не ни оборудват армията със необходимото и ние сами ще се пазим , не ни трябва някой да ни пази, само американците си правят каквото/където/когато си искат , бахти наглите
39.
Давайте братушкьi
11.09.2023 21:04:16
25
21
Слава Великая Братская Русия
38.
*********
11.09.2023 20:53:59
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
37.
Допълнение към обръщението
11.09.2023 20:52:40
14
11
А сега ме извинете за малко, онанирам на тази новина. Като свърша, отново ще напиша опорките от "Козяк" по точки.
36.
Nomer32
11.09.2023 20:48:13
9
5
Пич,ти си дроп-куха тиква,наведена!
35.
Бай....до 32
11.09.2023 20:45:06
6
9
Cock suker, mother fucker !
34.
Обръщение
11.09.2023 20:30:32
40
26
Дебили,до болка познатият ви овчи вой е излишен ,поради няколко причини :
1.България е пълноправен член на НАТО ,което е логична причина да има такива бази.
2. На 200 км от границата ни една суверенна държава бе вероломно нападната от кремълZкият-фашистки режим.Кий друг,ако не НАТО има потенциал да ни защити ?
3.Въоръжението и боеспособността на храбрата ни армия предполагат коалиционен щит-предоставен от партньорите ни под формата на модерни зенитни и локационни комплекси,който да обхване територията на родината ни.
3.Ставаме част от отбранителната доктрина на ЕС,което е в наш интерес по всички направления.
Да живее България!
Да живее НАТО !
33.
Чудесна новина
11.09.2023 20:17:03
32
20
Впрочем,ако в Украйна имаше бази на НАТО,сега там нямаше да има война.
32.
До Хан КУР роСИФИЛИСтика
11.09.2023 20:05:05
23
41
Режи вени и се пука от яд ве СП*РМО!
Ще има база и не само една, ами много. Страната ни е пълноправен член на НАТО от 2003 година, ама ти най-вероятно още си бил в дефектното МЪДО на баща си или в най - добрият случай в халката на майка си, която те натъпкала с помоща на лъжица. На който не му харесва НАТО, ШЕНГЕН И ЕС, прав му път към рОспия!
Аре въс куче краставо, пуу
31.
*********
11.09.2023 19:49:57
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
30.
Хахахах
11.09.2023 19:27:01
19
15
Разпраната уродлива широкохалкова измет, за която всички бели мъже са късопишковци, най-после ще яде мечтания черен бахур! Нали вееее свине гейпарадски ХАХАХАХХА
29.
ХХ
11.09.2023 19:25:51
18
17
Факт е, че Тагарев води политиката за която гласува 90% от матряла.
Тиквата каза ли ви на европеидните про'с'таци, че само за мачкане ставате? Каза ви. Какво ревете тогаз?!
28.
ХХ
11.09.2023 19:23:30
16
12
До 13

"А някой попитал ли е живущите там..!" - има избори на които 90% са про'с'таците еет гласуват за ес и нато. Какво друго да ги питат?
27.
Бай....
11.09.2023 19:21:51
3
36
Сега Ямбол, очаквайте скоро Росенец, Атия и Созопол !
26.
XX
11.09.2023 19:20:28
15
16
Лошо няма.
Само да попитам: ще има ли смрадливи чужди натовски ботуши?!
25.
Кочооо No6
11.09.2023 19:10:55
20
15
Май страхливия ти гъз го е страх да ходи на война.
Разтваряй тогава бузките за братушките
24.
До Gкласа No.11
11.09.2023 19:08:13
25
10
Еей умрял хуй русофилски .Искаш ли да яздиш на Динку рижавия уй
Мамка ти русофилска да еба
23.
До хм
11.09.2023 18:39:59
17
36
Няма да дойдат руснаци, това е цялата идея, да ги няма тук, за да не се наслаждаваме на руский мир като в Украйна.
22.
Sss
11.09.2023 18:37:06
38
54
Тагарев, Паси, Инджев, Поптодорова са нашето продажно предателско племе
21.
Рамбо
11.09.2023 18:21:43
30
43
Руските политици през ден плашат света с ядрени удари, вчера високопоставен руски генерал ,когото руският президент Владимир Путин повиши тази седмица, гледа на нахлуването в Украйна като на просто "стъпало" към по-нататъшен конфликт с Европа.Украйна е само трамплин?", пита го интервюиращият.

"Да, абсолютно. Това е само началото", отговаря Мордвичев, който продължава, като казва, че войната "няма да спре тук". Всеки уважаващ себе си военен министър трябва да вземе мерки след такива заплахи. А ние сме членове на НАТО и е напълно естествено да искаме помощ от там.
20.
заглавието не е коректно
11.09.2023 18:02:52
27
50
това край Ямбол се прави заради американците,а не заради руснаците.
19.
хм
11.09.2023 18:02:27
40
59
Представете си, Ямбол база, ново село база, евентуално идват руснаци от към морето, и познайте къде ще са бойните действия, в бургас и региона разбира се. Да ни е честито сигурността и защитата, които ни организират!
18.
мда
11.09.2023 18:00:05
46
52
Отлична новина! Отдавна трябваше да стане, но нямаше как заради безродния продажен чорап и гълъбарника му! Съюзни натовски войски за да няма посещения на зелени човечета, както започна всичко в Донбас! Миризливите азиатски варвари разбират само от шут в гъза!
17.
АЛООООООООООО
11.09.2023 17:57:03
33
30
МАМИЦАТА ВИ МЪРШАВИ КОПЕЙКИ КЪДЕ СТЕ ВЕ???? НАЛИ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ШЕ ПРАЙТЕ А У?
16.
УЕЛКЪМ
11.09.2023 17:47:40
31
23
Най-сетне !
15.
Кую
11.09.2023 17:45:42
26
13
Още от малък ядох х. ю!
Извинети обичам теченшоколадМинети, обаче мойта Роспия първо да се оправи с укрите, че мацковските освободители спринтьори отдавна са в отбрана. На руска територия обаче положението е сикишИбрикотзад и то без да воюват с НАТО и Галактиката.
https://youtu.be/kjcia2mYYaU?si=47fqhaY43zgmaePD
Дубре чи няяями руски бази чи работата е "Мамукечка, давай надо сваливають отсуда"
14.
Кую
11.09.2023 17:37:34
19
40
Боклук. Кой ще ги храни? Мръсен фашист. Ще пазят грозната ти картуна и Сие.
13.
Цв
11.09.2023 17:31:37
19
65
Тоя временен човек направи куп поразии. Всички разбрахме на кого служи. А някой попитал ли е живущите там и въобще и не само или се изживява като Господ? Брадат изрод долен!
12.
XX
11.09.2023 17:31:33
22
14
Ура! Сипвам си един първак по тоя повод.
11.
G klasa
11.09.2023 17:30:14
27
17
Пу най-после ще затрият Ямбол братушките, много човеко хлебарка има там започвайки от Динко.
10.
Az
11.09.2023 17:29:30
31
70
ТЕРОРИСТИТЕ ОТ НАТО
ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ
ИЗЧАДИЯ АДОВИ
9.
Хан Крум
11.09.2023 17:29:27
26
14
И още нещо!
То ний с тати не искахме и непознати чичковци русофилкомънъзи да карат мама като джет, ама мама русофилкомънъзката ги возеше наред.
Тъй чииии мен и тати русофилригоносцити никой ни нъ пита.
8.
Сз
11.09.2023 17:27:48
34
70
ДА ВИ СЕРА НА ПРОДАЖНИТЕ МУЦУНИ
ГАДНИ....ИЗРОДИ МРЪСНИ
СЛАВА РОССИИ
7.
До Хан Крум
11.09.2023 17:17:04
33
31
К'ви ядрени глави? К'ви пет лева? Аве, вие хептен сте изплискали легена. От евтин алкаш, цигари и простотии във фейса от двойкаджии идиоти сте се превърнали в аутисти и обременени олигофрени.
6.
Кочо
11.09.2023 17:15:05
29
88
Лека полека този национален предател тагарев ни вкарва във войната. Тоя ще сложи майка си и децата си на вронтовата линия само и само да угоди на комичния гелой зеуенски. Оставка за народния предател тагарев и екктрадация директно в неговата любима украйна.
5.
Жълтопаветен еврогейпарадчик
11.09.2023 17:14:50
30
98
България е колонизирана , населението - дебилизирано! В момента сме под Амерканско робство! Историята така ще го пише
4.
Оставка
11.09.2023 17:12:28
28
85
Оставка, изроди! Служебните бяха много по добре, поне не взимаха такива крайни решения.
3.
До 1
11.09.2023 17:09:22
9
45
Къде бяха тия "българи" 5 избори подред?
2.
Няма лошо
11.09.2023 17:08:38
4
37
Ама точно пък Ямбол ли? Толкова много желязо?
1.
Хан Крум
11.09.2023 17:07:50
203
98
Българите не искаме терористичната организация бомбардирала Белград с бомби с ядрени глави НАТО в страната ни, а политиците ни се натискат НАТО да изгражда НОВА база! Наглост твоето име е САЩ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори