×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Медведев: 11 септември в САЩ може да се повтори, но с ядрени или биологични оръжия


11 Септември 2023, Понеделник, 13:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Руският експрезидент и настоящ министър-председател неведнъж е намеквал, че САЩ и други западни страни тласкат света по-близо до Трета световна война

„Съединените щати скоро могат да претърпят атака като тази от 11 септември 2001 г., но с ядрени или биологични оръжия“. Това заяви в „Телеграм“ руският министър-председател Дмитрий Медведев по повод годишнината от терористичния акт, при който загинаха близо 3000 души.

Медведев, водещият пропагандист на Кремъл, който беше президент на Русия от 2008 до 2012 г. и министър-председател от 2012 до 2020 г., често заплашваше Запада с ядрени оръжия през последната година и половина.

„Изглежда, че всички са свикнали с грубостта и отвратителния нарцисизъм на западните страни и особено на САЩ“, казва Медведев. Превод на публикацията му е споделен от Антон Геращенко, съветник на вътрешния министър на Украйна.

"Не искам да прогнозирам, но САЩ ще разберат, че в един момент терористите ще извършат нова атака в стила на 11 септември 2001 г., но с ядрен или биологичен компонент", посочва Медведев.

"Или още по-лошо - един от лидерите на ядрените държави ще изгуби нервите си и ще вземе емоционално решение да използва оръжия за масово унищожение. Още повече, че ядреният клуб непрекъснато се разширява и значителна част от него не е обвързана с никакви задължения. И тогава играта свършва. Остава само да съберем пари за нов паметник на Ground Zero", посочва той.

Преди месец Медведев направи подобни коментари, твърдейки, че САЩ и други западни страни тласкат света по-близо до Трета световна война, предава бТВ.


В категории: Войната в Украйна


13
Коментара
Флагман.БГ Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин 07/05/2024, Вторник 19:20 3
13
Коментара по темата
13.
Хххахаха
12.09.2023 16:13:47
0
1
Другарю медведев сменете дилъра ще ви побърка с тия неща които ви продава. Познавате захарова сигурен съм че има набрано бяло от 40 те куфара с кокаин в аржентина
Да ви даде по партийна линия
12.
Келнер
12.09.2023 14:58:15
0
1
Другарю Медведев, последни поръчки, гасим лампите...
11.
Коста
12.09.2023 09:09:59
1
1
Малка забележка към 10
Украйна се обезлюдява основно по посока България, останалите европейски страни, Англия и САЩ. И това става и за наша сметка. Не ми минавайте само с номера, че парите за издръжката им идва от ЕС. Ние и останалите страни правим годишни вноски към ЕС, а освен това поне 15% от парите за тях са допълнително давани от нашия бюджет. Даряваме им муниции, оръжие, техника за сметка пак на нашия бюджет. В същото време даваме пари да закупим същите неща на по-висока ценна за да не отслабим отбранителната ни способност която май вече нямаме.
Освен, че заради тази истинска война в 21ви век икономиката на половината свят се срина, зеленото чудовище никога не се съгласи да седне на масата за преговори. Той знае само да иска, иска, a кой, кога и как ще връща тези пари не казва. Изглежда от бялото е станал чувствителен и освен че е арогантен се сърди като малко дете, че не му дават играчките веднага или че трябва да каже благодаря. Та ако руснаците от нетърпение и нерви натиснат копчето ще е виновен само великия украински комик.
10.
129
11.09.2023 15:52:39
3
3
До 7,8

Каква война та гони тебе бе
Ахаха

Никой няма намерение да атакува Русия.
То няма и за какво. Ядрена страна не се атакува директно, за да не отвърне.
Украинците успешно ги обезлюдяват, както и руснаците обратното. Запада сега губи единствено долари и евро, руснаците и украинците губят най-важният ресурс - хората!
9.
Svako
11.09.2023 15:45:34
7
13
Плача ! Днес цял ден конят Лавров се плюнчи,че имали вече милиарди рупии и трябвало да се мисли в какво да ги инвестират. Супер готините Индуси отказвали да продават ориз и т.н за рупии ,искали долари. Ноооо,плащат на коня с рупии за природните му ресурси.
Тва сериозно им го предлагам - ако пробват нещо #горещо дори и само в Крим ,и станат после на ПУ*КА и ПАРЦАЛИ ,да се отопляват с рупии. Тва са няколко футболни стадиони с рупии . Ше стигнат на първо време.
8.
няколко събития сега
11.09.2023 15:32:35
7
9
Трябва да се отбележат и няколко събития в момента:
1) Събота, 9 септември 2023, "НАТО започва внезапни учения "Северно крайбрежие" в Балтийско море"
https://cutt.ly/UwzO08zu
НАТО тренира атака срещу Санкт Петербург.
2) От 11-15 септември 2023 в Черно море и делтата на река Дунав ще се проведат военни учения на НАТО с военноморските сили на Румъния, САЩ, България, Турция, Франция, Великобритания и Украйна, наречени „Sea Breeze 23.3“.
Доста чужди СМИ задават въпроса: Планиран ли е инцидент "Тонкинския залив“, с който САЩ започнаха войната във Виетнам.
https://cutt.ly/BwzO8f6D
3) "САЩ преместват бойни самолети в Румъния - „в допълнение към други, ангажирани с НАТО“
https://cutt.ly/6wzO18ek
Всичко май отива на директна война на НАТО с Русия, която за секунди може да се превърне в Трета Световна Ядрена война... руски генерали и американски военни лица смятат, че ядрената война едва ли ще се избегне...
7.
9/11
11.09.2023 15:28:03
9
7
Днес сме 11 септември, дата, която бележи ново начало в световната история след инсценировката със самолетите... сега научаваме за текущи ядрени приготовления в Русия, със сигурност има защо, това е една новина от Хал Търнър (той също коментира думите на Медведев):
"ФЛАШ: Пет руски „самолета на Страшния съд“ във въздуха 03:00 часа руско време – изключете транспондерите по време на полет"
https://cutt.ly/gwzHXssE
6.
Време е за смели действия - Русия блокира ¾ от бъл
11.09.2023 15:15:13
3
12
Време е за смели действия - Русия блокира ¾ от българската икономическа зона и свободната навигация в Черно море
блокиране на ¾ от българската икономическа зона

и блокиране на свободната навигация в Черно море. Всичко това идва в момент, когато у нас има сериозно раздвижване за сондажи в потенциални газови находища точно в тази част на родната икономическа зона.
Според данните на "Тотал" има две перспективни находища, "Винех" и "Крум", от които се очаква добив. За първата площ прогнозите са между 2030 и 2040 г. да се вадят по 5 млрд. куб. м годишно, а за втората – по 8 млрд. куб. м между 2031 и 2044 г.
Представете си, на фона на повишения военен риск, изразяващ се, за сега, в ракетни и артилерийски учебни стрелби, как хвърчат нагоре корабни застраховки? Кой ще инвестира стотици милиони долара и позиционира сеизмични кораби в такъв рисков район? А не е ли точно това целта на Русия? С анексирането на Крим, практически Русия налага контрол върху 2/3 от украинската икономическа зона и цялото Азовско море.
Защо?
През последните десетина години Европа стратегически дава приоритет на решаване на въпроса за добиване и пренос на природен газ, поради важната му роля в глобалната декарбонизация; той е най-чистото „изкопаемо“ гориво; по-евтин е от петрола; има установени методи и схеми за доставка без значителни загуби. Природният газ става vis vitalis на съвременната цивилизация и индустриалния напредък. Все пак, нека не забравяме, че едно от потенциалните големи находища на газ е Черноморския басейн; за Румъния и Турция тези находища са факт, а за България е все под
5.
паткан
11.09.2023 14:20:19
12
11
Добре че само плаши. За сега.
Иначе дори нямаше да можете да пишете тук.
Но ако евро-нацизма надделее пак няма да можете да пишете това което мислите наистина.
4.
Haha
11.09.2023 14:04:00
12
3
Честит празник !
Днеска е голям ден .
3.
я
11.09.2023 13:56:01
9
16
Пак е прекалил със самогона пияния ватник. Кват е цялата им работа пияна и нескопосана, такива са им и ракетите криви и изветрели.
2.
129
11.09.2023 13:41:36
10
17
Хахах

Тази пиянка от една година само плаши света. Само че не споменава, че при този сценарии както и Ню Йорк, така и Москва ще изчезнат за един два дена от картата на света, както и много други градове де. И тогава ако оцелее човечеството ни китайци ни африканци ще им помагат.
1.
От руZкото посолство
11.09.2023 13:38:42
7
17
"Не зная, не мога да отговоря": Така посланикът на Русия отговаря на въпроси на журналиста Христо Христов при откриване на изложбата за освобождението на България от Червената армия:

"- Посланик Макаров, разгледах изложбата, но в нея не открих информация за това колко нацисти са унищожени от съветската армия на територията на България при освобождението ѝ през септември 1944 г.?
– Колко са унищожени ли? Аз не мога да ви отговоря на този въпрос.
- А колко жертви е дала съветската армия при освобождението на България тогава?
– Аз не зная. Трябва да се има предвид, че червената армия е влязла в България без никакви боеве и военни ситуации. Поради това, аз мисля, че жертвите са минимални. За други страни сме дали повече жертви. Ще повторя, че съществува комисия от историци – руско-българска комисия, която трябва да се занимава с тези въпроси. Но тя не се е събирала от години. Тази комисия трябва да каже как е влязла червената армия в България, какво е извършено от нея, колко хора са загинали и т.н.
- Може ли тогава някой от вашите колеги тук или вие да назовете един пронацистки или профашистки представител на тогавашното правителство начело с К. Муравиев, на което СССР е обявил война? Защото се твърди, че тогава ни освобождавате от нацизма. Кои са членовете на тогавашното правителство, които са нацисти или фашисти?
- Аз не зная. Не мога да ви отговоря. Аз не съм историк, аз съм дипломат. Ако ми представите тези въпроси и извършим проверка тогава бихме могли да поговорим отново."
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас 29 партии и коалиции се регистрираха с листи за участие във вота Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория 38-годишният бургазлия бил с влязла в сила присъда от февруари, но защо все още е бил на свобода, е загадка  Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Купонджии, готови ли сте да се събудите от зимния сън и да се насладите на цяла плеяда от фолк звезди. Запретнете ръкави, защото те идват ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи Това е най-силната ни листа до момента, може да спечелим 4 мандата от Бургаска област, обявиха от политическото обединение  Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Изграждането на Национална детска болница е основен приоритет за Министерството на здравеопазването. Правим всичко възможно да ускорим процесите там, където това зависи от нас, посочи министър  д-р Галя Кондева Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето В процес на подготовка са и други проекти, с които се отприщва превръщането на бургаската Ривиера в реалност
Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори