×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Белослава продаде за 7 млн. лв. хотела на морето след пиянския скандал


10 Септември 2023, Неделя, 16:30 ч.

Певицата Белослава и съпругът й – художникът Евгени Йонов, продадоха бутиковият си хотел с прилежащ към него ресторант „Вила Арте“ в курортното селце Лозенец на юг от Бургас, пише  „Уикенд“. Сделката е била финализирана буквално преди няколко дни и предстои да бъде изповядана пред нотариус в Царево, а купувач на двуетажната сграда в средиземноморски стил е мастит украински бизнесмен, търгуващ със земеделски торове.

Макар официалните параметри по сделката с хотела на Белослава да се пазят в тайна, близки до къдрокосата джаз и поп звезда твърдят, че тя е съумяла да изтъргува „Вила Арте“ за 3,5 млн. евро – около 7 млн. лв. Купувачът получава двуетажна сграда с 10 стаи със собствен санитарен възел, три от които – с тераси с гледка към морето, двор от 4 декара с прилежащ към него външен басейн, собствена овощна градина, лозе с различни сортове грозде, както и напълно оборудван ресторант.

Новият собственик на „Вила Арте“ – украински бизнесмен с голямо семейство, е купил бутиковия хотел на Белослава не с цел да продължи бизнеса, а за да превърне мястото в своя лятна резиденция.

Украинецът се нанася в имота още тази есен,

в началото на месец октомври. На хотела предстои ремонт и превръщането му в частно фамилно имение, като новият собственик няма да получи работите на световно признатия български скулптор Павел Койчев, които красят парадния вход на „Вила Арте“, както и десетките ценни картини на стари майстори, окачени по стените на хотела. Съгласно договорката, всички произведения на изкуството ще бъдат прибрани от Белослава и съпруга й Евгени Йонов.

Изненадващата сделка с морския хотел на Белослава породи лавина от слухове заради обстоятелството, че само преди 2 месеца певицата беше арестувана за шофиране в пияно състояние навръх 50-ия си юбилей. Певицата е с повдигнато обвинение от Софийска прокуратура за шофиране с над 1,2 промила алкохол в кръвта, което се наказва със затвор от 1 до 3 г., а шумният медиен скандал, съпроводил ареста й, я постави в непривичната за нея светлина на „аморален закононарушител“. Близки до певицата твърдят, че именно

пиянската афера е подтикнала Белослава към продажбата

на хотела в Лозенец, който тя и съпругът й изградиха от основи и където тя прекарваше лятото си от 2006 г. насам, когато изискания „Вила Арте“ отвори врати. Тръгнаха и спекулации, че джаз изпълнителката е в процес на развод с мъжа си Евгени и поради тази причина двамата продават общия бизнес. Близки до Белослава обаче категорично отрекоха слуха, че тя се разделя със съпруга си. Да, той имал авантюра с друга, доста по-млада жена, но вече всичко било приключило.

Според думите на нейни колежки, певицата най-накрая се е решила да послуша съвета на мъжа си да продадат бутиковия хотел в морското селце Лозенец и да преместят бизнеса в съседна Гърция, където прекарват летните си ваканции все повече наши сънародници.

„Белослава и Евгени вече купиха 20 декара маслинова гора на остров Лимнос, както и

малка къща с голям двор на един от заливите

в западната част на острова, където плажовете са с хубав и ситен пясък, а водата на Егейско море – кристално чиста. Там двамата ще стартират нов семеен туристически бизнес. Много е възможно да пренесат концепцията на „Вила Арте“ на Лимнос – този остров е посещаван от богаташи от цял свят, тъй като е с все още диви плажове и е незасегнат от масовия туризъм. Пък и там сезонът е цели 5 месеца – от началото на май до края на септември“, разказва запознат с бъдещите житейски планове на джаз звездата с все още несъсипан от алкохола кадифен глас.

Според думите му, малко след излизането на Белослава от арестантската килия на Шесто РПУ в София, тя е отпрашила с мъжа си към гръцкия остров Лимнос за серия от огледи на парцели в регулация. Информацията се потвърждава и от публикувана снимка във Фейсбук профила на Евгени Йонов от 26 август – на нея художникът позира заедно

с Белослава пред семейния кемпер,

като обозначената локация е остров Лимнос.

Новината, че 50-годишната музикална звезда се изнася окончателно от Лозенец, вече не е тайна и за редовните посетители на „Вила Арте“ в курортното черноморско селце. Повечето от тях са информирани, че този сезон е последният за бутиковия хотел с прилежащ към него ресторант, който завинаги хлопва кепенци след 17 славни години.

Неофициално се твърди, че Белослава е обявила за продажба и софийския си ресторант „Ателие“, намиращ се в района около „Оборище“, на една от най-скъпите улици – „Асен Златарев“. До този момент обаче нямало кандидати да купят заведението, тъй като потенциалните клиенти настоявали да сложат ръка върху цялата сграда, а не само върху приземния етаж, където се помещава заведението.

„Белослава отдавна обмисляше да се премести в Гърция, където да прекарва летните месеци със семейството и приятелите си, но сърце не й даваше да се раздели с „Вила Арте“. Пиянската изцепка ускори нещата – може да се окаже, че това е било необходимото зло, за да отвори нова страница в живота си на 50-годишна възраст“, одумват радикалното решение на певицата колегите й от музикалните среди.


В категории: Лайфстайл


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
7
Коментара по темата
7.
Бах
11.09.2023 06:48:57
2
4
10 стаи - 7 милиона?
Абсурд!
За 7 млн ще купи 10 такива хотелчета!
Вижте обявите, хотели с по 50 стаи, ресторант и басейн се продават от 700 хил до 1.5 млн ЛЕВА! Пак глупости.
6.
грък
10.09.2023 23:30:12
1
5
Има късмет, че не я хванаха да кара фиркана в Гърция, защото щеше да бъде вкарана в пандиза веднага!!!
5.
Winboza 11 input
10.09.2023 21:07:38
0
1
Flagman balgarski ne razbirat ako e
ᎦᏬᏂᎯᏍᏗ cheroki indianski po moje
4.
Кирилизатор
10.09.2023 19:02:33
3
3
Един от многото кирилизатори в нета:

https://www.lexilogos.com/keyboard/bulgarian.htm

След това: Copy Paste и ...готово!
3.
Kuh
10.09.2023 18:20:47
4
2
Ne shtoto nqmat Instalirana Latinica na Laptopa i nemogat da ti pro4etat komentara
Poneje sa mnogo umni
2.
Цв
10.09.2023 18:14:37
14
13
Какъв скандал, че и пиянски? Вие медиите го направихте това, умирате да ровите в бельото на известни личности. Затова всички сте не жълти медии, а лайняно кафеви. Сега ме цензурирайте, че да ви разнеса.......
1.
X
10.09.2023 16:49:20
4
8
ZASTO TRIETE KOMENTARITE OT STATIATA ZA DETSKATA GRADINA?????? DA NE BI DA HVANAHME FALSHA NA OBSTINATA?????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори