×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приеха бюджета на Бургас, приоритет №1 е образованието, №2 - здравеопазване


Приеха бюджета на Бургас, приоритет №1 е образованието, №2 - здравеопазване
Няма община в държавата, която да е отделяла толкова средства за здравеопазване и образованието, подчерта Димитър Николов
31 Август 2023, Четвъртък, 15:48 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Макрорамката е 457 млн.лева 

Бюджетът на Бургас за 2023 година току-що бе приет след продължителен дебат в заседателната зала на Дома на Нефтохимика. Макрорамката е 457 млн.лева, а както кметът Димитър Николов подчерта приоритет №1 в него е образованието, а №2 - здраеопазването. 

Бюджетът бе подкрепен от 38 общински съветници, 9 гласуваха "против" - от БСП и СЕК.

"Това е последният бюджет, който този Общински съвет приема. Благодаря ви, че бяхте част от развитието на Бургас. Моля се това да се пренесе и в българския парламент. В началато на мандата в Бургас функционираха два университета, а в края - четири. Нека подобни добри новини да има и в следващия Общински съвет, и следващата администрация", каза след гласуването Димитър Николов.

„Подкрепям бюджета, защото образованието е приоритет. Много са общинските програми. Някои от тях заслужават да се чуят. Например „Първокласно начало“, което дава възможност на бургаските първолаци да влизат в прекрасни стаи. Други програми са „Дигитални технологии и програмиране“, „Бургаски деца“, подпомагаща талантливите бургаски деца, а също така и „Успешни студенти“ и много други. С голямо удоволствие, благодаря на кмета и целия екип, който работи в тази област – образование и наука. С удоволствие гласувам за този бюджет“, каза проф. Сотир Сотиров от ГЕРБ.

Общинският съветник от ГЕРБ Иван Гаврилов отбеляза, че администрацията се е справила отлично в последния мандат. Екипът на кмета Димитър Николов е направил всичко, за да запази финансовата стабилност, а показателен е високият кредитен рейтинг, който имат само няколко общини в страната. „Това е оценка за работата на г-н Стойчев и екипа му, които подходиха консервативно и успяха да изведат Общината от поредицата кризи. Приятно съм изненадан и от друг зам.-кмет – Диана Саватева, която наложи нова концепция в туристическия сектор“, каза Гаврилов от трибуната на ОбС. Гаврилов каза добри думи и за екипите на Чанка Коралска, Йорданка Ананиева и Весна Балтина.

Проф. Сотир Сотиров (вляво) посочи част от силните страни на бюджета, а Иван Гаврилов (до него) отличи добрата работа на администрацията

Георги Маринчев от ГЕРБ подчерта, че предстоящият бюджет е най-добрият за спорт, който досега е приеман. Парите за подпомагане на спортни клубове е 1,4 млн.лева, а за миналата е бил 600 хил.лева, посочи Маринчев, който е председател на „Спортната комисия“ към ОбС.

Манол Тодоров от „Български възход“ предложи да има промяна в разпределението на парите за спортни клубове. Той подчерта, че волейболният клуб „Дея спорт волей“ – жени е без история, защото е създаден само преди няколко седмици, а получавал 180 хил.лева. Манол Тодоров смята, че на този клуб са достатъчни 30 хил.лева, а останалите да се разпределят по следния начин – 50 хил.лева субсидия за волейболния „Нефтохимик“, 50 хил.лева за баскетболния „Черноморец“, 20 хил.лева за „Дея спорт“ и 30 хил.лева за футболния „Черноморец 1919“. Всеки един от тези спортни клубове имат отпусната субсидия, а идеята бе тя да се завиши със съответната сума. Предложението на Манол Тодоров обаче не бе прието.

Друг парламентарист от ГЕРБ Виолета Илиева посочи, че е доволна от средствата за образование в макрорамката. Дългогодишният директор на РУ на МОН уточни, че е започнало изграждането на три корпуса на училища в Бургас – в ППМГ „Акад.Никола Обрешков“, училището в кв. „Сарафово“ и детска градина „Надежда“ в ж.к.“Меден рудник“.

Тодор Йосифов посочи, че в бюджета има добри инструменти, насърчаващи икономическото развитие на града

Зам.-председателят на „Икономическа комисия“ към ОбС Тодор Йосифов от ГЕРБ уточни, че в бюджета има стъпки, свързани с икономическото развитие на града. Той насочи вниманието, че събитията в сферата на културата и спорта, които се насърчават от Общината, подпомагат малкия и среден бизнес в Бургас – хотели, ресторанти и магазини. Йосифов подчерта, че програмата за подпомагане на стартъпи продължава да работи успешно.

Христо Панайотов от БСП бе критичен към макрорамката и поясни защо няма да я подкрепи. Той смята, че в администрацията на кмета Николов се усещала умора и се виждало, че няма нови идеи. Липсвали ясни цели и приоритети, подчерта той. Според него се забелязвала тенденцията на все по-намаляващи общински приходи, имало и небалансирани пера в бюджета. Не били предвидени и средства за индексация на заплатите на служителите в администрацията, смята Панайотов.

Христо Панайотов и Георги Георгиев от БСП не подкрепиха бюджета, защото имаха сериозни резерви

Зам.-председателят на ОбС Станимир Апостолов не бе съгласен с твърдението на Панайотов, че в бюджета се усещала умора. „Това, че има проекти, които са сходни с предходни години, не означава, че е налице умора, а че се води последователна политика“, заяви Апостолов.

„Колкото повече критични коментари има толкова по-добри са възможностите този бюджет да бъде подлаган на стрес тест, за да е ясно дали е устойчив. Ние се намираме в необичайна ситуация. В началото на годината Министерството на финансите ни предупреди да се въздържаме от разходи и да правим само социални. След два месеца, отново МФ, ни прати ново писмо – да правим разходи, защото ще създадем сериозни проблеми за държавния бюджет. След месец и половина пристигна ново писмо – пак да ограничаваме. В цялата тази шизофренна обстановка ние трябваше да внимаваме за всеки един разход“, заяви от своя страна кметът Димитър Николов.

„Наш приоритет номер едно е образованието, защото то ще изведе България до следващо ниво. На второ място – здравеопазването. Няма община в държавата, която да е отделяла толкова средства за здравеопазване. Гарантирам ви го“, каза Димитър Николов и подчерта, че днес ще се гласува друга важна докладна – Общината да покани държавата за участие в детската болница „Света Анастасия“. „Има два вида стрес и тревога в хората – първата, когато се почувстваш зле. И второто ниво на тревога – когато ти се разболее детето. В тази детска болница освен, че ще има спешен денонощен център, ще има дежурен педиатър“, допълни Николов.

Стоян Грозев от "Български възход" посочи, че бюджетът по-скоро е счетоводен отчет заради необичайната ситуация по приемането му - във втората половина на годината, а не в началото. Грозев смята, че трябвало да се насочат повече средства за издръжката на малките населени места. Грозев, който ще е кандидат-кмет на БВ и водач на листата на партията, се надява в следващия бюджет това да бъде приоритет.

Манол Тодоров и Стоян Грозев с конструктивна критика за бюджета

 

Иван Иванов и Росен Топкаров от СЕК и независимият Васил Иванов 
Виолета Илиева кара последните си дни като общински съветник и скоро се оттегля от политиката 
Зам.-председателят на ОбС Станимир Апостолов подчерта, че във финансовата рамка се отчита последователност
Общинският председател на БСП Живко Господинов настояваше да се заложат средства за ремонт на улици в Равнец, но не получи подкрепа в зала
Ивайло Колев, Тони Минасян и Анелия Иванова подкрепиха макрорамката
Арх. Петър Статев посочи, че в бюджета има пера като "текущ ремонт", които се увеличават значително - със 7 млн.лева за тази година, което е добра новина за кварталите на Бургас и малките населени места в общината
Шерафет Мехмед от ДПС е сред най-опитните парламентаристи, участва в приемането на бюджетите на Общината в последните 16 години
Бенчо Бенчев и Стоян Колев също гласуваха "за" макрорамката на Бургас

 




В категории: Бургас , Политика


Кой просълзи шеф Ангелов
Кой просълзи шеф Ангелов 28/04/2024, Неделя 16:23 0
61
Коментара по темата
61.
?
03.09.2023 10:32:14
0
1
образованието...не думай :)))
60.
292
02.09.2023 17:36:51
0
3
Кметът продължава да говори глупости, а тези които му слушат да му ръкопляскат. Анонсът, че образованието е приоритет 1 и след това приоритет 2 е съществен принос към банката със световните тъпизми. Това, че явно не знае какво означава думата "приоритет" не го оправдава. После се чудим защо от общината забравили, че Индустриална трябва да бъде преасфалтирана след ремонта, пък Шейново стои разкопана вече две години и никой не знае кога ще бъде завършена. И докато за тези обести дела трябва акъл, че ремонтът им да бъде планиран, за казаните по крайбрежната алея не се иска нищо, освен да се почистят. Да, ама те вонят, та се не траят, напук на предишния приоритет, че ще ставаме туристическа дестинация.
59.
Св.Дмитрий Дървоубиец
01.09.2023 12:29:44
1
16
99 % от общ съвет и за продавачи на краставица не стават
58.
DO 61,62
01.09.2023 10:56:16
3
2
ОТГОВОРЧЕ
1 За да не го прибереш ти.
2 повече хартия ,за да има къде да пишеш доноси.
3 Защото не е прокурор
4 защото има верига рибни ресторанти
57.
Въпросче
01.09.2023 08:25:01
0
7
Христо Панайотов от БСП бе критичен към макрорамката и поясни защо няма да я подкрепи. Предполагам му да поясни тези 4-въпроса!
1-въпрос към Панайотов защо прибра бюджета на ИАРА от мобилния оператор А1?
2-въпрос към Панайотов защо поръча 30-палета със копирна хартия най лошо качество като нямаш право?Защото консумативите се поръчват от Министерството на финансите!
3-въпрос към Панайотов защо не потърси отговорност на Златев за нанасяне на огромни загуби на бюджета на ИАРА в размер на 400000лв.
4-въпрос към Панайотов защо крадеше конфискуваната риба от корабите?
56.
Чукча писател
01.09.2023 07:09:50
2
9
Тази "статия" ме кара да плача от умиление и вълнение. Имам даже суисидални позиви. То Елит, то класа, то решения... сега, вече мога да умра спокоен за бъдещето на Бургас.
55.
Иван
01.09.2023 05:36:39
1
11
В Зравеопазването сме една голяма 0 ла.
54.
ХХ
31.08.2023 23:33:09
4
5
Споко! Други ще са парите, след като платим на ес новите вноски за Украйна.
53.
Елла
31.08.2023 23:19:29
1
30
Ако това на снимките е елита на Бургазь то жална им майка на хората в Бургас.
52.
Във фалит ли е общината?
31.08.2023 23:10:32
1
16
Има ли пари за разораните улици, за които ВиК нямали ресурс? Ако една община няма пари за довършителни работи и да си плати харчовете, значи е във фалит
51.
Ям песък
31.08.2023 22:04:37
1
16
А работни места?Кога?Нормални заплати с нормални работни условия кога?Или наследниците на комунягите са си достатъчно уредени и ги боли фара за плебеите от долната каста?
50.
Бургазлия
31.08.2023 20:53:34
2
20
Дрън,дрън, както винаги приоритет е краденето....
49.
POLOWIN MILQRD BUJET
31.08.2023 20:24:23
2
3
BRAWO
48.
И
31.08.2023 20:19:15
0
6
МЕДЕНРУДНИШКИЯТ БЕК ДОВИЖДАНЕ
47.
И оня Алексиев
31.08.2023 20:16:55
0
17
и Данчето А. да продължат с назначенията по училища и градини..... Срам бе чичо МИТКО
46.
Хайде дано
31.08.2023 20:13:20
5
13
половината гадове и главатарите на герб аут.
45.
Глас народен
31.08.2023 19:08:03
11
9
Само тъпунгери драскат тука! Толкова тъпи и ограничени коментиращи на едно място, просто да патладееш!
44.
Ох, майкооо
31.08.2023 18:14:39
1
16
Що се излагат? Ва доктор Флекс какво са му написали да срича?
43.
уй4о
31.08.2023 17:55:26
5
31
тука повечето са за затвора...лицемери и крадци ..повръша ми се от тях..ужас...
42.
до № 38 Гласуващ
31.08.2023 17:51:19
1
29
Кои са тези хора които ще направят одит на Общината? Напиши им имената. Всички български политици са във властта за пари и банкови сметки. Те не мислят за хората, а за себе си и родата. За две петилетки мандат Бургаския кмет е вече много далече от проблемите на Бургазлии.
41.
до 3
31.08.2023 17:43:13
4
2
350000 лв. са гласувани за Черноморец
40.
Чистач
31.08.2023 17:30:09
1
8
На жаргон означава....че ги чисти един след друг
39.
????
31.08.2023 17:29:54
3
16
И защо В. Илиева напуска политиката? Защото е баба или защото за нищо не я бива.
38.
Гласуващ
31.08.2023 17:22:25
1
21
Аз ще гласувам за хора, които имат познания и възможност да направят пълна ревизия на изразходването на публични средства, които тези хора харчат с лека ръка. Трябва пълна ревизия и установяване на всяка стотинка. Трябват други хора и друг подход! Всичко си седи! ИСКАМЕ ПЪЛНА РЕВИЗИЯ!!! И ако се установят нередности, виновните да си понесат отговорността!
37.
Faf
31.08.2023 17:18:23
1
2
Dobre 4e leti6teto e na burgaskq firma
Da vlizat pe4albite v ob6tinata
36.
IT DevOps
31.08.2023 17:15:16
2
11
Фирмата ни осигурявна таван ,а месечно работодателят плаща луди пари за такса Редовно организира с лични пари и образователни курсове, защото това излизащото от публичното образование е неграмотна шлака и абс. брак ставащ само за продавачки в Хепито,Мола и общи работници. Кмета веднъж не е дошъл да попита от какво имаме нужда и не е до пари за да се развива фирмата Собственни , бригади за озеленяване правим и тн.Никой от фирмата не стъпва в държавни болници и всички плащаме частно за да образоваме децата си. К-метьо събуди се
35.
*********
31.08.2023 17:13:04
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
34.
Бургазлия
31.08.2023 17:05:55
5
15
Абе малоумници,как само 30 Хил за ФК Черноморец?Това е футбол.Акулите от толкова години са единствените които сами са се справяли до сега и само си влязоха в проф футбола.Акцентс в спорта трябва да е към тях.Футбола е най масово подкрепяния спорт.Подкрепете сериозно Черноморец и върнете най накрая стадиона в Акациите.Маринчееев,имаш още месец.Помним какви глупости наговори преди време за стадиона.Какео става?къде е? Върна ли го бе,менте?
33.
До 27
31.08.2023 17:05:31
6
27
И, разбира се, причината да го има морето, планината, гората, двата часа до Истанбул, са ГЕРБ и кметът! Преди тях нямаше море и планина. И след тях няма да има.
32.
*********
31.08.2023 17:04:31
1
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
31.
Изв много ама
31.08.2023 17:03:59
1
10
В главата ми приличаш на кон...харесвам ги тези животни но....
30.
Kmete
31.08.2023 17:01:25
3
11
Как може училище Елин Пелин да пуска обява за Чистач, ало кмет ли си в кой град живеем ?
29.
Човек от града
31.08.2023 17:00:18
4
22
Толкова са зле, че самият им началник не ги иска повече в състава на следващия Общински съвет!
До-виж-да-не! До-виж-да-не! До-виж-да-не! До-виж-да-не! До-виж-да-не! До-виж-да-не! До-виж-да-не! До-виж-да-не!
28.
*********
31.08.2023 16:59:23
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
27.
hight live
31.08.2023 16:56:02
35
5
Незнам кой е по добър от екипа и кмета в който и да било друг град обиколил съм половината свят подържан чист с ниски цени на услуги красив на най доброто място в БГ цените на имотите са добри толкова много може да се развие и предлага кеф ти море кеф ти планина две крачки кеф ти Турция за час два Истанбул по суша ..ще има връзка от Морска гара живеете в Рая . !!!!
26.
Кую
31.08.2023 16:54:26
4
22
Образованието е изпростяло.Моето основно е равнозначно на сегашното висше. Здравеопазването е равнозначно на преуспяващ търговец, разбира само от пари. Не визирам Бургас, а цялата страна...
25.
Asas
31.08.2023 16:54:00
2
18
Тая кокона какво се е завила с тези червени шалове някой бик ли очаква или и е студено
24.
Културтрегер
31.08.2023 16:49:26
2
34
Каква култура бре Николов
Един път не дойде на концерт на Общинския Хор Милка Стоева.
Като ходят на турнета децата сами си плащат транспорта и храната...
23.
Гласуващ
31.08.2023 16:48:46
1
31
"Дългогодишният директор на РУ на МОН уточни, че е започнало изграждането на три корпуса на училища в Бургас – в ППМГ „Акад.Никола Обрешков“, училището в кв. „Сарафово“...
Всеки ден минавам покрай ППМГ. Нищо не е започнало! Явно тези съветници хал хабер нямат! Взеха двора на децата, направиха сграда и обещаха басейн за учениците...и забравиха за обещанието си. Сега в сградата се помещава видеонаблюдение, басейна е затворен, а когато работеше, учениците заплащат като всеки гражданин за да го ползват. Взеха двора на децата тези $#%&^*( да не казвам какви.
22.
До 12
31.08.2023 16:44:02
3
23
Не 300, още 600 000.00 лв. ще бъдат платени за тези седалки. Предполагам, че всяка от тях е с вградено биде и голяма поцинкована кофа под него. Залата още няма цялостен АКТ 16 и ще глътне още доста пари. Важното е Поцинковани кофи да има. Да си слагат по една кофа на главата и да бягат с 200!
21.
Запознат
31.08.2023 16:43:31
3
24
Само наядени ачкакани....
20.
Вили
31.08.2023 16:42:18
17
11
Бургас = Модерен и Проспериращ = Кмета = Витрината на ГЕРБ .
19.
Гафрошчета
31.08.2023 16:39:36
5
33
Тези измъчени физиономии ще се бият отново скоро за 2000 хиляди лева заплата, до един. Гербавите са най-алчни да седнат пак в столчетата.
18.
zambiec
31.08.2023 16:37:51
17
4
Много издържана личност и политик човек с присъствие .Не пречете на професионалиста .
17.
Анна
31.08.2023 16:36:11
2
21
Гербав-приоритет трябва да е Икономиката Бизнесът иКачествените работни места с добри заплати ,ниските дануци,стимули за бизнес и инвестициите, дървета да засадите и чист въздух и вода. Бургас е на дъното вече по заплати.Безполеезни общински хрантутници с хиляди не знаят какво точно правят. Какво образование МО няма ли фирмите ITсами си подготвят кадрите. Здравеопазване-тумби с бабички с бастун и проходилки затлачили болниците.В това ли ще инвестираш ?
16.
толиати
31.08.2023 16:33:53
35
14
Който не е Бург не е запознат и незнае Кмета какво наследи от предишните .И в какъв модерен реновиран град превърна Бургас наравно с много културни фестове и удобства за Бургазлии .
15.
ха ха
31.08.2023 16:33:10
1
14
.. и Жейна до Юли
14.
Цолка
31.08.2023 16:31:45
3
21
А пари за култура? Колко лева е дала Общината на новата библиотека за книги?
13.
svraka
31.08.2023 16:28:02
32
9
На който не му харесва и първо не от Бургазъ ..да не дава мнение кое защо и куп простотииии ..да си ходи незабавно в ямбол .сливен и там селцата .???!!! Кмета и ГЕРБ са емблемата и Просперитета на града .
12.
11
31.08.2023 16:26:16
4
38
Защо не пишете нищо за 300 000 лв. за още седалки за Арена Бургас? Какво образование, какво здравеопазване! Хората съцират капачки и дарения да ремонтират болници, ние пак ще изсипем пари в тази бездънна яма, наречена спортна зала! Срам за града и управленците!
11.
Vangel
31.08.2023 16:22:48
37
11
Кмете бъди с Нас и за Бургас ..без теб и твоето управление и Инициатива градът ще западне .Бургас ти Благодари !
10.
До 3
31.08.2023 16:20:19
4
19
Той е бил "емблема", ама като имаше Нефтохимия, а не както е в момента Нефтозавод! В Бургас кадри за Нефтохимия вече не са необходими, кадри за каквото и да било не е необходимо, да отварят ТОХ-2, ТОХ-3 и ТОХ-4 и да обучават помощен персонал!
9.
ЗАПЛАТА
31.08.2023 16:20:15
3
43
БУРГАС Е НА 12- МЯСТО ПО ЗАПЛЕТИ В СТРАНАТА,
НЯМА НЕЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ПРИМЕРИ
8.
фактолог
31.08.2023 16:16:48
0
28
В 6ч.15мин. вече е светло и уличните лампи в 1/3 от кв. "Банево" угасват. Обаче другите 2/3 работят още 4 часа! Вечер, те светват 4 часа по-рано! Така е всеки ден, месец след месец, година след година. Бюджета е годишен или 365 дни Х 8 часа Х няколко хиляди лампи Х 200 вата ... А става въпрос за едно малко копченце, което трябва да се завърти 1-2 мм. ИМА ЛИ КОЙ ДА ВИДИ РАЗХИЩЕНИЕТО НА НАШИТЕ ПАРИ?
7.
Чичо Гошо
31.08.2023 16:14:01
3
36
Всички са толкова отегчени, май искат да ги сменят
6.
mdda
31.08.2023 16:12:35
2
41
Образованието е най-сигурният начин да се обере една община..никой не разбира къде колко пари са отишли..
5.
100 снимки
31.08.2023 16:00:23
4
36
Това да не е фейсбук профил на някоя кифла, че сте нацвъкали 100 снимки?
4.
Наш'та комета
31.08.2023 15:59:12
2
32
Ей ся и санирането ако тръгне и някои хора ще се усмихнат :-D
3.
lgbt
31.08.2023 15:58:48
7
51
Какъв приоритет тва образование, като вие за цялото това време зорлен го съсипахте. Отваряте нови училища, без да се погрижите за старите. Отваряте нови ВУЗ-ове, старите затъват още повече и се разпадат. А едно време ВХТИ беше емблема на образованието в източна България!

С болниците същото - оставяте общинските и държавните без кадри, отваряте частни с огромни цени за прегледи и с неограничени възможности за източване на НЗОК. ГЕРБ не сте добри управленци. Дано след вас да дойде по-добра администрация. Аз лично не бих гласувал за нито един от вас и всяка от тези мутри подкрепили това още от същото! Време е за нови лица, образовани, амбициозни, кадърни и млади! До 29. 10!
2.
1
31.08.2023 15:58:09
6
53
Оправете здравеопазването , не е нормално всеки един бургазлия да отива в други градове при нужда от лечение. А относно лекарите за деца и специалисти е още по-зле .
1.
Приоритет номер 3
31.08.2023 15:55:27
15
75
Смяна на Кмета ,! Бургас Спря да се развива. Ниски заплати,. ЧСИ, мизерия отчаяни хора. Паяк, скоби, разбити улици
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Звездата от сериала „Откраднат живот”, която се изявява успешно и като художничка ще учи анимация в престижна академия, за която от написаното от нея става ясно, че не е в България Кой просълзи шеф Ангелов Кой просълзи шеф Ангелов Говори участник от звездния отбор в шести сезон на горещото кулинарно риалити Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Михова поясни, че със Слави Трифонов имат две раздели Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Неверните обстоятелства са били нужни, за да се изчисти от всякакъв вид конфликт на интерес ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа Формацията няма да участва на предстоящия вот Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Заснемането на клипа "Хабиби" на Азис струвало само 1400 лева „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „Възраждане“ Цончо Ганев Тази кола се размаза при тежка катастрофа Тази кола се размаза при тежка катастрофа Инцидентът е на околовръстното в София  Ще поскъпнат ли горивата преди празниците Ще поскъпнат ли горивата преди празниците В краткосрочен план са възможни леки колебания в стойностите на колонките, може би ще са 2-3 стотинки нагоре или 2-3 стотинки надолу Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Дали ще приеме сериозно обвързване с гаджето си Боряна Братоева, която иска дете 
Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори