×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В офиса на OTTO Work Force в Бургас много сезонни работници откриват нова възможност за работа в Нидерландия


В офиса на OTTO Work Force в Бургас много сезонни работници откриват нова възможност за работа в Нидерландия
Доставката на продукти е позиция, изискваща непрекъсната комуникация. Работата е много подходяща и за хора, които вече са були в Нидерландия и познават хората, живеещи в страната на лалетата
31 Август 2023, Четвъртък, 15:38 ч.
Автор: Флагман.Бг

Сред най-предпочитаните професии са тези, предлагащи приключение на четири колела

Онлайн пазаруването достигна нови върхове през изминалите две години. Това бурно развитие доведе до създаването на нови професии, които към днешна дата са изключително добре заплатени в Западна Европа, а Нидерландия е сред лидерите в сектора. Все повече кадри се преориентират към заетост в сектора за доставка на продукти.

В офиса на водещата компания за подбор на персонал, намиращ се  в Бизнес център „Бриз“ на площад „Царица Йоанна“ 11-13 (срещу Автогара Юг) в Бургас, много сезонни работници откриват редица перспективи точно в тази посока.

Сред най-предпочитаните професии са тези, предлагащи приключение в Нидерландия на четири колела

Ако имате шофьорска книжка категория B, обичате да шофирате в градска среда, умеете да комуникирате с хората и знаете как да печелите симпатиите на клиентите, дори и след тежък ден, значи това е вашата професия. Тези ценни качества ви превръщат и в идеалния кандидат за новата възможност за работа, която предлагат от OTTO Work Force – доставка на продукти от най-голямата верига супермаркети в Нидерландия Albert Heijn.

Шансът да опознаете най-големите и впечатляващи градове на Нидерландия – Амстердам, Утрехт, Ротердам, с автомобил, е безценен за всеки, търсещ различно изживяване и контакти с хора от различна среда.

Ето какво трябва да направите, за да започнете работа

Първата и най-важна стъпка е да посетите офисите на OTTO Work Force в София, Бургас и Пловдив или да се свържете с консултантите на тел.: +359883699967 и +359883699968.

За да кандидатствате за позицията е необходимо да имате шофьорска книжка, но да нямате нарушения, които биха дискредитирали уменията и отговорността ви на пътя. Владеенето на английски и/или нидерландски на базово ниво е задължително.

Доставката на продукти е позиция, изискваща непрекъсната комуникация. Работата е много подходяща и за хора, които вече са були в Нидерландия и познават навиците на хората, живеещи в страната на лалетата.

Ангажиментът е подходящ и за хора, които са се занимавали с доставка на продукти и храна и в България. Но и дори и да нямате опит в тази сфера, но пък обичате да шофирате и да комуникирате с хора, тази работа ще ви даде възможност да се развиете.

На първия етап от кандидатстването ще преминете през видеоинтервю, и ако бъдете одобрени, ви очаква втора видеосреща и с нидерландските ви работодатели.

След пристигането си в Нидерландия ще получите ясни инструкции за работата и ангажиментите ви, които включват и обработването на безконтактни плащания.

Доставките на продукти от Albert Heijn се извършват с минибус. Работният ден е осемчасов, с трудов договор, с всички осигуровки. Брутното възнаграждение е 17.81 евро на час.

Одобрените кандидати отпътуват за Нидерландия всяка неделя.

Albert Heijn и историята на качеството без компромис

Albert Heijn е най-голямата верига супермаркети в Нидерландия с около 1000 магазина в цялата страна. OTTO Work Force осигурява персонал за 6 дистирубуторски центъра на Albert Heijn, където служителите отговарят за доставката на стоки до магазините и за 9 онлайн дистрибуторски  центъра, от които продуктите, поръчани по Интернет, се доставят директно на клиентите. 

Ако вече сте били в страната на лалетата, със сигурност сте посещавали един от хилядите магазини от веригата.

От OTTO Work Force продължават да набират служители и за складовите си бази в Нидерландия.

Компанията работи с едни от най-добрите клиенти като  DHL, CEVA, DSV, Томи Хилфигър и други световноизвестни брандове.

Всяка седмица за Нидерландия пътуват работници за складовите бази и производствени предприятия, които са над 150 в цялата страна.

Заради изключителния интерес, от OTTO Work Force работят на пълни обороти, особено сега, в най-активния сезон. Наемат се и нови служители, които да помагат, така че всички кандидати да се чувстват спокойни и да получат най-доброто отношение и внимание.

Консултантите на OTTO Work Force в офиса в Бургас са с увеличен състава, за да могат максимално бързо да обработват документите и да съдействат на желаещите да се присъединят към семейството на големите компании в Нидерландия.

Всички ангажирани сключват нидерландски трудов договор за 6 месеца, който може да бъде продължен. Имат здравна застраховка, а български координатор им помага на място при нужда. Работещите разполагат и с приложение за смартфон, на което могат да виждат работния си график, както и „кутия“ за въпроси, ако някой изпадне в затруднение.

Заплащането се извършва всяка седмица. От фирмата организират настаняването, което е бюджетно и не лишава служителя от възможността за пълноценен живот в Нидерландия. Компанията осигурява обзаведени квартири, в които работещите могат да живеят по двама в стая. Разходите за настаняване се поемат от служителя, припомнят от компанията.

Няма риск за работещите и всички могат да разчитат на 24-часова подкрепа от страна на OTTO Work Force на място.

Офис Бургас: пл. Царица Йоана 11-13, бизнес център ‘‘Бриз‘‘ – партер 0883699967, 0883699968.


В категории: Бизнес , Бургас


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 3
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори