×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Трактора и Черепа срещу Нургюл Салимова


Трактора и Черепа срещу Нургюл Салимова
В трите събития от изминалата седмица липсва само някой действащ политик, за да е пълна картинката
26 Август 2023, Събота, 20:59 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

И някак между другото научихме, че тя вече е била шампионка на България рекордните 10 пъти и е на 3 място в света за девойки, а ние си имаме пет федерации по шах и скандалите с тях не стихват

Нургюл Салимова се прибра в България, след като взе сребърния медал на Световното по шах в Баку. За това разбрахме от постни коментари по медиите, които не бяха изпратили свои представители, за да го отразят. Всъщност вероятно е самите медии да са разбрали за нейното връщане от евродепутата от ДПС Илхан Кючюк, който публикува в социалните мрежи пост, от който става ясно, че той е отишъл да я посрещне, като заедно с него са били кметът на Белица Радослав Ревански и народните представители на ДПС от Бургас Севим Али и Фатме Рамадан.

Нургюл

След като разбрахме, че едва ли не, по думите на спортния министър правят компромис Салимова да получи бонус, защото финансиране лично на нея не може да има поради това, че „Министерството работи с програми, наредби и планове за плащания и финансиране”, а пък федерацията ни е регистрирана едва миналата година, медиите също се заинтересуваха от случващото се в шахмата и целокупният български народ разбра, че си имаме 5 федерации по шах (да, за България говорим), а през годините драмите и скандалите не стихват.

Някак между другото научихме и че тя вече е била шампионка на България рекордните 10 пъти в различните възрастови групи, а от години печели и различни шахматни състезания по света, а когато е на 16, оглавява световната ранглиста при девойките до тази възраст г. Към момента е класирана на 3-то място в света за девойки-шахматистки. Казвам между другото, защото цялата тази информация беше наистина поднесена доста постно, а за медиите най-важното беше да преекспонират слуховете как се говорило (от типа ЕЖК), че към нея вече имало интерес от Турция и Азербаджйн и тя щяла да смени България.

Оказа се, че това въобще не е вярно, в което беше категоричен и нейният баща. Нещо повече, според него темата, че била сама на турнира се преекспонира – „От 10-годишна отива по турнирите сам-самичка. Можеше и ние да сме до нея, но мисля, че не е толкова голям проблем, добавяйки:Тя е много горда, че представлява България. Винаги гордо е носила знамето на България. Тя ще продължи да играе за България“.

Трактора и Черепа

За разлика от някак изкуствения интерес, който демонстрираха медиите ни към шаха и лично към Салимова, чиято неестественост си пролича и по клюките, които изфабрикуваха, и по акцентирането на това как била сама на турнира, както и по слабата заинтересованост към чисто шахматната фактология, така и към липсата на каквото и да е отразяване на пристигането ѝ, не така стояха нещата с други две събития, случили се почти по същото време – убийството на Алексей Петров и завръщането на Васил Божков. Разбира се, без да искам да омаловажавам значението на ликвидирането на Трактора и прибирането на Черепа, което значение със сигурност е безспорно за преразпределението на дялове от сенчестия бизнес, а защо не и поредното разместване на политическите пласотве у нас, но за разлика от постижението на Салимова, което прославя България, дори самите прякори на въпросните, ясно говорят за нивото на качеството.

Това обаче не попречи на плеяди журналисти трепетно да пишат анализи, коментари, други да публикуват в статии кратките си мемоари с Петров (Кристина Патрашкова), трети да носят бели китки на погребението му, макар да се оправдаваха, че това било в рамките на изпълнението на служебните им задължения (Миролюба Бенатова, която ако беше вярно казаното от нея, нямаше да се крие зад автомобили, за да не я видят колегите ѝ). Започнаха да ни заливат със спомени на негови близки, служители, приятели и прочее, които ни обясняваха какъв добър човек бил, какво бил направил за страната си, колко дарения направил и т.н. Със същия ентусиазъм сега очакваме кой топ журналист ще успее пръв да се докопа до интервю с Божков или ще успее да изтръгне разкриването на някаква отдавна чакана истина.

Интересен факт, типичен предимно за нашите географски ширини, е присъствието и на други популярни лица от всички сфери – шоубизнес, икономика, бизнес, спорт, адвокатура, прокуратура и прочее, което говори за безспорната свързаност на лица от ъндърграунда с всички други сфери. Липсваше само някой действащ политик, за да е пълна картинката. Абсолютно немислимо е подобна гледка в съвремието да наблюдавате в Германия например – лице от подземния свят (колкото и през последните години Петров да се опитваше да си изчисти имиджа) да бъде целокупно изпратено от плеяда скърбящи, някои от които са по върховете на областите, в които работят.

Границата между важното и клюките

И пак бързам да кажа – безспорно е, че и двете събития, касаещи Петров и Божков, имат и ще имат влияние върху важни знакови събития, които са и които ще се случат в страната ни, но някак не може да направи впечатление, че родните ни медии, между анализите, къде неволно, къде напълно нарочно идеализират и двата образа. А после някой ще се възмути от чалгизирането на нацията. Е, то този процес, уважаеми, включва и непрекъснатото запознаване на целокупния български народ с житието и битието на тази или онази изгряваща или залязваща звезда от родния ъндърграунд, както и изкарването и коментирането и на белите им гащи по медиите – за разлика от постиженията на Нургюл през годините, които надали някой от вас може да каже на примависта без да ги потърси в нета, убедена съм, че повечето знаят или поне са чували имената на съпругите на Петров и Божков, както и имената на спряганите през годините за техни любовници, знаят и техните интереси, увлечения, къде са живели, какви коли са карали, колко охрана са имали, на какво стойност се изчислява състоянието им. И все такава - жизненоважна - за ограмотяването ни и извисяването ни като хора информация.

Да, има важни въпроси, свързани с Петров и Божков, но те не са: от колко метра е стреляно по Петров (или поне този въпрос трябва да е важен само за разследващите, не за масовия лаладжия); украинци или българи са видели стрелеца; с какво е бил облечен той; колко милиона остава Петров и дали жена му или някоя от любовниците, ако са го дарили с наследници, ще се доберат до тях; колко имота е притежавал приживе той, както и не са: Божков в коя от къщите си ще се прибере; дали още е с последната си любовница или вече има нова звезда; жена му простила ли му е; и прочее глупости, които на момента взимат превес между сериозните и важни питания, касаещи влиянието им върху политиката и политиците ни, произхода на средствата им, обвиненията срещу тях.

Употребата на успехите на Салимова за бой по врага с партиен билет

За да бъдем напълно обективни, трябва да споменем, че победите на Нургюл бяха подобаващо отразени дори от наши т.нар. обществени, включително и действащи министри, които обаче използваха представянето ѝ, за да ударят по политическите си опоненти или идеологически врагове, като по този начин съвсем съзнателно принизиха и чувството на гордост на обикновените хора.

Въпросният министър използва успеха ѝ, за да ни обясни, че тя освен българка, била и туркиня (?), а пък българите сме прогонил преди 35 години стотици турци и къде сега сме тръгнали да се гордеем с Нургюл.

А така, казаха ли ви го, жалки българи, я си стойте кротко по ъглите и не се радвайте за успехите на едно момиче, които е родено тук и представя страната си по световните форуми, но според автора на въпросния господин, ние носим историческа вина и нямаме право дори изразим емоциите си. Къде сте тръгнали да се радвате, наведете ниско глави и се покайте, както ни се скара министърът!

Не се забавиха и други подобни популярни – предимно от Фейсбук лица, които също много държаха да натъртят, че тя била с турски произход, като паралелно с това тричаха политически си врагове. Въобще самата мисъл да вкараш в един статус успехите на Салимова и паралелно с това да плюеш по някой друг, е доста шизофренична идея, но знаейки как разсъждава една част от родните т.нар. обществени и популярни лица, та даже и политици – не бива да сме учудени.

Журналистика или клюкаристика

Самият факт, че журналистите трепетно следяха статусите на Черепа от последните часова преди прибирането му, самият факт, че като стадо овчици блееха пред терминала, самият факт, че сега леят безбройни статуси, касаещи особата му – често пълни с доста пикантерии, които въобще не би трябвало да присъстват в коментарите на всеки самоуважаващ се и наричащ себе си публицист, ясно говори както за нивото на медиите у нас, така и за цялостното ниво на политиката ни, а и на всички ни.

Защото да се интересуваш от генезиса на бизнеса на Божков и Петров, както и влиянието им върху ключови процеси, касаещи политиката и властта в страната, е едно, а уж между другото да се опитваш да героизираш или идеализираш Черепа или Трактора – съвсем друго. Всъщност и прекаленото и непрекъснато споменаване на който и да е двамата в контекста на знакови събития от последните години, неминуемо води както и да преекспонирането на влиянието им, така и до втълпяването в главите на масовия българин, че едва ли не няма нищо по-естествено от това такива хора да са сред имащите най-голяма власт. А после някой ще изхлипа жално, често същите журналисти, защо младите с такива темпове се опростачват...


В категории: Животът


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
40
Коментара по темата
40.
Тотка Тошковска
29.08.2023 19:56:41
0
0
Защо трябва да ни занимавате с тези хора??? Тази победа е благодарение на много знания труд, и нямат нищо общо с лицата!
Нека да не сме черногледи и пожелаем нови успехи, това е състезател, с гордост представящ България!
39.
Турците в България
29.08.2023 13:08:41
0
4
Турците в България са патриоти най-малко колкото и българите. Имат право да оглавяват български политически партии, колкото и останалите български граждани. ДПС е партия където членуват хора от всички етноси. Защо Пеевски отишъл в Баку? Защото плати всички разходи на Нургюл вместо държавата и се върна. Защо са посрещнали Нургюл Салимова депутати на ДПС на КПП Лесово? Защото Нургюл Салимова е състезателка на клуб "Бургас 64", както и депутатите от Бургаски избирателен район Севим Али, Ешереф Ешереф и Фатме Рамадан ! Къде бяха останалите депутати от Бургаски избирателен район?
38.
Моча аут !
29.08.2023 10:04:32
0
2
През 2020 г. руските власти премахват в Твер паметна плоча, посветена на разстреляните в Катин полски военнопленници и интелектуалци. През април 2023 г. в Перм е премахнат паметник на насилствено депортираните там след 1945 г. поляци и литовци. Скоро след това е Иркутск е разрушен кръст, издигнат в памет на убитите там през 1930те литовски заточеници. През юли от гробището в Левашово в Петербург е отстранен монумент в памет на поляците, репресирани от Сталин. Това са само част от "неудобните" паметници, премахнати от руските власти. Ние обаче трябвало да пазим МОЧА. Да, ама не.
37.
мен
28.08.2023 18:15:46
2
3
тоя флагман кви глупости пише ...
36.
35
28.08.2023 11:24:49
1
7
Стига сте плюли турци и руснаци. По-големи патриоти са от вас. И говоря за патриотизъм към България, нищо, че не са българи. Резил! Сбъркано племе сме. След 1015 години, като си заминат 2 милиона пенсионери, тук ще останат само турци, руснаци, арменци, цигани и украинци. Българите роби навън, тъпчат се по 10 в къща, срам ги да се наричат българи и плюят по тези в България, били задръстени нещастници...България ще е само име на област, а не "българска държава". Това момиче, ако беше българка, вече да е избягала в Турция и да се съзтезава за тях. Ей тва е абсурдът...Настанаха времена, да те е срам да се наречеш българин. Не е важно аз да съм добре, а съседът да е зле. С по-хубава дърта кола да изскоча от него, това е смисълът на живота. Вчера се напихме и един вика "революция му е майката., не се издържа вече" ахахахха..Викам в БГ няма българи, че да стане тва...E, вижте румънските мангали, тормозиха ги колко време, ама накрая откачиха. Ние сме по-долу от тях...
35.
dfvfd
28.08.2023 11:04:16
4
9
Никой не е гонил турците от БГ, ве. Що лъжете? Българските турци ги гонят от Турция..
И българските турци са по-големи патриоти от българите. Което си е комично, и тъжно. Трагикомично..Виждал съм как турци скачат на бой на българи, ако нещо плюят по българската история. Не да плюят по Турция, по България плюят нашите българчета и тия превъртат. То, ако стане някжой ден революция, турците май ще я започнат ахахха...Българите нямат сърце...
34.
satiricon
28.08.2023 00:41:52
6
7
Имах майстори от айтоският балкан та те се жалват в турция им казвали че не са правоверни , в западна европа били потенциални терористи ..... абе все са прецкани.
Е няма да е вечно така по накое време Карайдай ще е президент и турският ще стане офицалният език , името на страната също ще сменят.
33.
Биби
27.08.2023 23:17:58
2
17
Чакайте!!
Никой не е гонил турците, само смениха имената, защото имаха доказателства от разузнаването.!!!!!!!
!!!!!!!!!?!!!!!?!!!
По телевизиите казваха, Живков също - "Останете по домовете си, вие сте български граждани!"...., но те заминаваха, те искаха да живеят там. Така, че това беше истината.
Стига сте ни правели виновни!
32.
ХИТЛЕР
27.08.2023 22:13:50
1
6
БОЖКОВ БОКЛУК НЯМАШ РАБОТА ТУК
31.
расистки коментари не ни трябват
27.08.2023 19:02:49
7
20
Този расистки коментар на Юлиан Попов не би трябвало да се показва тук.
Става въпрос за младо момиче, което не е било дори родено преди 35 години, само рядко прост расист може да ги дрънка такива.
Подобен коментар може да се допуска ЕДИНСТВЕНО ако момичето има двойно гражданство, но такова няма в случая, нали? Само тогава тя може да реши да се състезава за Турция и да се правят коментари на тази тема.
Да, имаме расистка "турска" партия в България, а не трябва да има такава, защото те съществуват благодарение на принципа "Разделяй и владей"! Турци от Турция с български паспорти идват да гласуват за тази турска партия в България, нали? България е в ЕС, Турция не е в ЕС, но турци от Турция идват да гласуват за турска партия в страна от ЕС? Законно ли е? Не е, нали? Следователно ДПС е незаконна и расова партия!
Колкото за българското момиче, печелило 10 години първенството на България по шах и представяло България на Световно първенство по шах, където е завоювало 2ро място, дори този факт показва, че тя е БЪЛГАРКА, нали? Трябват ли някакви коментари повече?
30.
Бай....
27.08.2023 13:31:18
1
29
Стига вече с малоумните статии! Счупихте тъпомера! Нещастници !
29.
Nik
27.08.2023 13:08:47
1
24
ЕДНА МУТРА СИ ОТИВА ВЕДНАГА ИДВА ДРУГА ,ЕБ@ХТИ ТЪПАТА ДЪРЖАВА!
28.
Биби
27.08.2023 11:40:46
5
19
Искам да кажа за Нургюлчето, тя си е готина, ще видим как ще се развие за в бъдеще. Пожелаваме й успех, но старата муцуна Божков, той ни е доста интересен.
27.
Биби
27.08.2023 11:34:00
8
14
Да ви кажа честно масовия читател се интересува точно от това къде ще се прибере, при коя от жените, коя какво ще получи,колко деца има, колко любовници има и от сорта, изобщо повечето не ги интересува какво ще е влиянието им в политиката
. Така, че давайте по "масовата тема". Искаме да знаем личните работи, нали се сещате . хе хе
26.
Автор ли?
27.08.2023 10:45:20
13
14
Тази статия щеше да е интересна, ако беше написана преди 4-5 дни. Обаче цяла седмица да гледаш по новините и да слушаш по радиото, за да преразкажеш и да си лепнеш името като автор... ей това не го разбирам
25.
Димитър
27.08.2023 10:18:17
8
21
Престанете с просташките коментари.дпс изцяло политизира това момиче. Пеевски дебелака и мафиот отиде там,а лилипута илхан а посреща на границата.тэй че тази пробългарска т.нар партия от първия й ден е троянски кон в страната .наивник е този който повярва в нещо друго. Винаги от засада готови да нанесат удар когато пучат команда. Бях на празници на градовете рудозмем и мадан. Отвратих се от хубавите и красиви гразчета но.. на трибуната само яктивисти на дпс. Депутати само от дпс акнивисти на възраснви на областни общински на детските градини само от дпс. Някакъв депутат садъков изнесе половин мясова реч и изреди успехите на цялата страна единствено на дпс на доган на карадаито и нищо друго. Това отврати почги всичи присъстващи и цялото мероприятие опорочи. Бългапи и царгарски партии изтрийте си даслепените очи и задръстени возъци. На къде карате държавата ще бъде много много късно иначе
24.
Юсуф
27.08.2023 10:11:23
19
25
Била е 10 пъти шампионка в бг и никой ни чул ни видял та това е нормално тя е туркиня за какво трявба да се съобщава по новини или да се коментира по сутрешни блокове просто в тази държава расизмът е голям
23.
Сократис Ифандис
27.08.2023 10:06:59
2
54
Поздравления за статията,абсолютно вярно и точно описание на атмосферата в България.Освен успехите ни в шаха и гимнастиката имаме у много други ,като например олимпиадите по математика ,но се отразява с два реда а за русата златка,чизаса,кралското семейство,динко и други дегенерати четем по цял ден
22.
Пипи
27.08.2023 09:57:20
7
14
И тримата се идентифицират със себе си и с парите. Останалото е тюрлюгювеч.
21.
Даааа
27.08.2023 09:54:32
1
25
България България България световен шампион по художествена гимнастика,но за това не ви е интересно да пишете,да кажа ли защо.
20.
Половината
27.08.2023 09:46:23
3
21
От коментарите нямат връзка със статията,но вие изтрихте моят.И самата статия е политическа,а не във връзка с постижението на шахматистката.
19.
Очаквах го
27.08.2023 09:42:42
9
24
Може да се пише в статия за смяна на имена в т.н,а не може да се пише за турско робство.Продажници.
18.
Роналдо
27.08.2023 09:41:07
4
7
Всичко това дето го пишете е Българска работа
17.
До 3
27.08.2023 09:07:41
6
12
Ти ли си цвета на България?!
Често срещам комплексарските ти постове тук, пропити от злоба и неграмотност!
Намери си някаква работа, не е нормално вашите да те гледат до 40-годишен!!
Също и приятелка! Може и приятел, все пак си виден евроатлантик....
16.
007
27.08.2023 08:44:33
3
17
Черепа сигурно е чакал да отрепат А Ретров за да се върне
15.
Българин
27.08.2023 08:42:22
5
34
А защо смесват шахматистката с тия бандити
14.
Милан
27.08.2023 07:59:26
6
30
Най сетне нещо смислено и за шаха , а и не само
13.
*********
27.08.2023 07:42:07
13
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
За неразбралите
27.08.2023 07:14:45
6
54
Благодаря на авторката на тази статия.
Наистина ние като общество не отдаваме значение на хубавите, положителни неща, които се случват, а се впуска ме в анализ и коментар на жълти новини, заливащи ежедневието ни.
Но политиката на "опростачване" на обществото върви с пълна пара.
"Жизнено важна" информация за мутри, чалга,плеймейтки, силиконки "пръскащи" сексапил, кой с кого спал и т н. простотии ни заливат ежедневно от т.нар. масмедии.
И после се чудим защо не "върви" футболът в България...
11.
Обезкуражен
27.08.2023 06:48:05
5
31
Преброяването на Немислещите продължава. Може би се налага да обясня, гледаме броя харесвания и неодобрения. ;-)
10.
Обезкуражен
27.08.2023 06:34:34
10
54
Невероятно, или по-скоро обяснимо, колко неразбиране има на тази хубава статия. Или по типичен по български начин трябва задължително да оплюем.
Браво на авторката. Опита се да направи съпоставка между помията в която живеем и ценностите, които тя потапя в себе си..
Добре че момичето има И друг произход, освен български, за да шанс да развие таланта си.
Жалки твари, с плиткоумно озлобено мислене. Това сме ние. Маса, грвнишим с Пасмина вече .
9.
ЯИН
27.08.2023 05:09:33
4
81
Тъжно е,че успелите с честен труд българи са малко известни у нас,но още по- тъжно е,че убийците на "звездите" на т.н.преход ще определят бъдещето на младите хора( и не само).А най- тъжно е,че сякаш сме се примирили с тази помия,в която живеем.
8.
до № 6
27.08.2023 00:02:07
31
40
поздравления!Наистина този словесен буламач не е за четене!Самата пишеща се опитва да намери разлика между "журналистика и клюкаристика"-то такава дума няма-но не се получава.Махленските клюки са по-интересни от това писание жалко.
7.
Четец
26.08.2023 22:59:25
3
62
Не става дума за смесване на темите ,а за това по какъв начин родната журналистика отразява различните теми .От къде до къде е анализ, а къде е зрелищно клюкарстване
6.
Еххх Викинцеее
26.08.2023 22:01:14
38
52
Всеки път когато започна да ти чета “есетата” наричани още “журналистика” и се уморявам и никога не ги чета до край!
Не успях да разбера какво общо има интелектуалният спорт: Шах, с криминалните хроники за Алексей Петров и Васил Божков-Черепа?
И защо изобщо се смесват трите теми като общо понятие?????
Знам, че този пост ще бъде изтрит.
5.
до 3
26.08.2023 21:46:50
1
49
Ами да ти добавя. Не давайте бисери на свинете, защото те няма да ви разберат. Ще се обърнат срещу вас и ще ви смачкат. Това са българските лъжливи политици!
4.
най-голямата мутра в бг
26.08.2023 21:45:07
4
37
Прякора черепа си му е от зората на демокрацията. Поне 30г. А дали го знае според теб, след като сам си купува тениски с череп?
3.
До 2 "Ами"
26.08.2023 21:39:32
38
33
А русофил комънъзкото бг стадо са само дебили и затова идоли са им Черепа, Трактора, Путин, Кадиров, Пригожин и т. н
Та общо взето "на такъв бъз, такъв буй"
Стадото русофилПутенофил комънъзи, а падарите на стадото, логично са доносници, ченгета и назначени новобогаташи.
Свинята, лебеди не води, а прасенца тичкат след нея.
2.
Ами
26.08.2023 21:27:20
16
61
То е очевадно че българските политици са мафиоти и дебили като трактора и черепа. Обаче това момиче което е шахматистка, няма нищо общо с тях. Виктория не смесвай темите.
1.
H5n1 pti4i vir
26.08.2023 21:10:30
20
11
Toq знай ли че му викат черепа

Или някой паразит му го лепнал
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори