×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо княгиня Калина остана без нос


25 Август 2023, Петък, 12:00 ч.
Автор: Флагман

Всичко започнало от неправилно лекуване на зъб през далечната 1999 г.

Единствената дъщеря на Симеон Сакскобурготски – княгиня Калина, преживявала пореден труден момент в живота си. Царската особа бе заловена миналия уикенд да шофира с 1,5 промила алкохол в кръвта след малко ПТП на паркинга на хотел в курорта Боровец. Благородничката бе задържана за 24 часа в полицията, а автомобилът ѝ бе конфискуван. Около случая се разшумя медийно и се появиха десетки спекулации. Оказва се, че княгинята е била изключително разстроена, защото в деня на инцидента изгубила едно от трите си кучета и преобърнала целия курорт, за да го намери, но без успех, пише Лупа.бг.

От известно време насам Калина, съпругът ѝ Китин и синът им Симеон-Хасан живеят в царския дворец „Бистрица“ в Боровец. От години насам публичните появи на княгинята са оскъдни, след като дълги години бе жертва на грозна медийна атака от страна на жълтите таблоиди в Испания, които неспирно коментираха драстичните промени във външния ѝ вид. Неотдавна нейният съпруг Китин за пръв път разкри каква е истината за пластичните операции на дъщерята на Симеон Сакскобургготски, които съвсем не са свързани със суетата.

Всичко започнало от неправилно лекуване на зъб през далечната 1999 г. и лекарска грешка, довела до остро възпаление и вирусна инфекция. Това е причината да се стигне до серия от операции, които да променят лицето на княгинята.

„През 1999 г., докато изучава изкуство в Лондон, тя отишла при зъболекар, който да облече два нейни зъба, но за лош късмет зъболекарят пробил твърде много основата на челюстната кост. Това причинило сериозни проблеми, възпаление, вирусна инфекция и нова интервенция“, обяснява Китин. Една година по-късно, по време на негова експедиция, на която Калина го придружава, инфекцията се възобновява. Никой обаче не ѝ обръща голямо внимание, защото първоначално изглеждала като малък проблем.

„В онези дни експедицията ни тъкмо бе започнала и Калина бе в лодката. Нямаше възможност за помощ или да отиде в болница. Условията в морето причиниха обостряне на инфекцията, състоянието ѝ се влоши, като възпалението засегна и част от окото ѝ. Трябваше спешно да се върнем на сушата и ние го направихме. По спешност тя бе оперирана, като приоритет бе премахването на инфекцията, което причини увреждания от естетичен характер. Това е истината за проблема и състоянието на носа на Калина“, разкрива Китин Муньос.

Княгинята се появи за първи път с опериран нос именно на сватбата си с мореплавателя през 2002 г. в двореца „Царска Бистрица“. Тя е единственото дете на цар Симеон II и царица Маргарита, което има българско гражданство и знае български език. Калина използва всеки повод, за да облече народна носия и да рекламира българската история и традиции пред света. В България се роди и синът им с Китин – Симеон Хасан, който също е български гражданин и единствен от царските внуци говори родния си език. Извън проблемите с носа княгинята била винаги в отлична физическа форма, разказва съпругът ѝ. Това се дължало на здравословния ѝ начин на живот, ежедневните тренировки и правилното хранене. 


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
14
Коментара по темата
14.
Халапеньо
26.08.2023 18:56:10
2
8
Маймуна - как може да кръсти сина си Симеон Хасан !?
13.
Istina
26.08.2023 14:24:40
3
2
Te ne sa carski osobi! Niti ba6ta j ,nito tq! 4etete pove4e negramotni draska4i ! I stiga ste mi trili komentarite!
12.
Бари
26.08.2023 11:35:21
2
11
Касва княгиня е този измет начело с комарджията баща и. Стига вече! Крадци,ограбиха България.
11.
до 2
26.08.2023 01:52:04
5
4
✔️Можеш да направиш просто търсене за:
https://www.bing.com/images/search?q=Kitín+Muñoz+Uru
https://www.bing.com/images/search?q=Kitín+Muñoz+Mata+Rangi
Например:
"Китин Муньос празнува, заобиколен от семейството си, своите 40 години като изследовател"
Авантюристът направи преглед на професионалната си кариера, благодари на кралското семейство на Испания за подкрепата в някои от неговите приключения и ни разказа за мечтата си: да прекоси Тихия океан със съпругата и сина си, като истинско семейство Робинзони.
https://www-hola-com.translate.goog/sociedad/galeria/20180629126412/kitin-munoz-40-anos-explorador/3/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=bg
Китин построи своя сал, Uru, заедно с коренното население на Чили аймара през 1998 г. Изследователят искаше да покаже, че древните народи са могли да използват тези лодки, за да пресичат океаните и да правят дълги пътувания.
✔️https://youtu.be/pdSNkeb7rgA
Expedicion URU Kitín Muñoz (със субтитри и автоматичен превод на бълг. език)
https://youtu.be/YV3O7DhUwDE
Expedicion Mata Rangi I Kitín Muñoz
https://youtu.be/YkuR42aowbk
Expedicion Mata Rangi III Kitín Muñoz
✔️https://www.amazon.es/expedición-URU-leyenda-Dios-Blanco/dp/8401613779
Експедицията URU: Легендата за Белия бог, от KITÍN MUÑOZ (Автор)
✔️Забележете, че Китин Муньос е военен от специалните части на испанските войски, за него не е проблем да се разправи физически с някаква българска мутра на хотелски паркинг, който е наранил ръката на жена му. Но не е слязъл до българското мутренско ниво, нали?
"Китин Муньос получава кръста за военноморски заслуги, придружен от Калина от България и техния син"
https://www-hola-com.translate.goog/realeza/20200210160271/kitin-munoz-condecoracion-militar/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=bg
10.
Олимпи
25.08.2023 22:06:47
4
11
Защото се е опитала да направи от караконджул - човек.Уви неуспешно.Обаче неможа да надмине Муньо.
9.
до 2
25.08.2023 15:42:32
12
9
Прочети в испанската или световната преса. Прочети и българската история, преди появата на БКП, с техния терористичен атентат срещу българския цар в църква Св.Неделя. Изглежда, че само върли комуняги коментират тук, все искат да "национализират" за себе си царски имоти, да взривяват църкви и да убиват с терористични атентати.
Китин Муньос е правил плавания през океаните с лодка подобна на Тур Хейердал. Има негова филмова поредица за тези пътешествия. Княгиня Калина е била на придружаващ кораб на експедицията.
8.
Nos
25.08.2023 13:45:51
8
4
Moje go e prodala na jeksan
7.
Запознат
25.08.2023 13:15:49
4
19
От шмъркане, вие какво си помислихте. Цял живот на маси с тоя нейния клошар
6.
Ми
25.08.2023 13:09:33
6
23
Имах един приятел, който все казваше. " От л**но , бонбон не става...
Всички кралски и подобни величия са повече от боклуци. И не само те. Да не говорим за църковни лидери, политици, мафиоти и както казва уважаваният Рашидов - курви.
Много ми хареса скеча за буквите- к, л, м ,н- киро,лена,миро, нищожества. Ново поколение боклук, но с претенции. Искат пици
5.
Иван Жабов
25.08.2023 12:43:44
5
19
Щото и е толкова акъла в главата...
4.
Доста очевидно
25.08.2023 12:36:46
5
14
Защото е комплексарка няма друга причина някой със скалпел да си променя тялото да изглежда "по-добре"
3.
Хайде де
25.08.2023 12:21:18
5
15
Ами има пластични корекции, има много модерни способи....
Всеки пластичен хирург би се гордял да моделира една княгиня!
Друг е въпроса ако самите пластични операции са били некадърни ...!
2.
Излиза че
25.08.2023 12:19:01
7
19
по времето, когато Калина се е подвизавала по лодките със загорелите мореплаватели, те с Китин все още не са били женени ?!
И какво стана с репутацията на царското семейство тогава ?
1.
DR
25.08.2023 12:12:10
5
23
Зъб. Дрън- дрън.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори