×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Младите са на ход в Бургас, идват два значими фестивала


Младите са на ход в Бургас, идват два значими фестивала
Ключови думи: Бургас, Teen Boom Fest, Burgas Skate Оpen
18 Август 2023, Петък, 14:31 ч.
Автор: Флагман

Любимите певци, инфлуенсъри, актьори, влогъри и тиктокъри на новото поколение ще ви очакват за поредна година на Морска гара

И тази година тематичните уикенди в Бургас спазват желязното правило „за всеки го по нещо“. От 18 до 20 август светлините на прожекторите ще се насочат към младите хора в града. Поредните издания на Teen Boom Fest и Burgas Skate Оpen ще накарат морския град да пулсира с младежкки вайб.

Любимите певци, инфлуенсъри, актьори, влогъри и тиктокъри на новото поколение ще ви очакват за поредна година на Морска гара.

„Елате на най-мащабните фен срещи в България и на най-вълнуващия концерт, за да се забавляваме заедно на 19 и 20- август, от 16.00 часа! Ще бъде епично!“, споделят организаторите на най-мащабното събитие от подобен характер.

Четвъртото издание на най-голямата младежка проява TEEN BOOM FEST’23 провежда мащабна кампания срещу насилието и агресията във всичките им форми. Инициативата е насочена към превенция на агресията, създаване на сигурна среда, формиране на култура на общуване сред малолетните и непълнолетните без насилие и без използване на езика на омразата. Основната цел е чрез положителни послания да бъде спрян физическият и психически тормоз сред подрастващите и да бъде провокирана позитивната енергия в тях.

Входът за събитието е напълно безплатен, като фен срещите ще започнат от 16.30 ч., а А взривяващата концертна част ще стартира в 19:00 часа! Очаквайте много хитове, танци и изненади!

Вижте кой ще се включи във фен срещите и концертите на 19 и 20 август:

На 19 август на фен среща ще видите Megsunn, Linsho, Лили Аначкова, EVA, Димитър Пурнаво, Torino & Pashata, D-ZASTA, Иван Тишев, Габи и Десо („Един за друг“) Димана и Христо („Един за друг“) Вики и Георги („Един за друг“) . Любимите звезди ще ви очакват от 16.30 часа.

20 август фен срещи: Alexander Vlog DENI Йоан - Петър Alexcheto BlackGogo Presinka Ei Bo, Ива Мандичева Ronsy & Chole Алекс и Влади Hyperkong Alexander Vallentine, Ивайло Захариев. КОНЦЕРТ: Алекс и Влади FYRE & THEO V:rgo & Emil TRF.

Повече информация можете да откриете тук: www.facebook.com/events/145014941943238

На 18-20 август градът ни за пореден път ще е домакин на единственото международно скейт състезание в България. В предстоящото 9-то издание на Burgas Skate Open ще се включат майстори на дъската от България, Румъния, Сърбия, Гърция, Аржентина, Швеция, Италия, Испания, Великобритания, Нидерландия, Колумбия и Бразилия. Организатори на събитието са Сдружение „Скейт Клуб Сливен“ и Amnesia Skate Shop по проект. То се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас.

В първия ден на събитието, между 16.00 и 20.00 часа, на площад „Тройката“ най-добрите майстори и бъдещи такива ще спрат дъха на публиката със своите каскади и трикове. Атрактивните изпълнения ще се състоят на специални скейтборд съоръжения, част от които са специално изработени за тазгодишното състезание от „Gerasim skatepark“. Уредите се даряват на града и ще останат за трайно ползване от бургаските любители и майстори на дъската.

Следващите два дена, събота и неделя, са запазени за същинското скейт състезание, което ще се проведе в най-модерния у нас Скейт парк „Изгрев“. В надпреварата за призовите места ще премерят сили предимно скейтбордисти от България, както и редица чуждестранни гости. Осигурен е награден фонд, който да стимулира участниците да дадат най-доброто от себе си. Състезателната част ще започва в ранния следобед и ще приключва до 20.00 часа. За повишаване на настроението и адреналина ще се грижи диджей.

Акцент в програмата на 19 август ще бъде изпълнението на Неманя Радичевич. Той е WCMX спортист с увреждания от Сърбия. Неманя ще изпълни опасни каскади и трикове със специално адаптирана за целта инвалидна количка - WCMX стол. WCMX е спорт и означава Мотокрос за инвалидни колички. Известен е още като „каране на кънки“ в инвалидна количка. Тазгодишното издание на Burgas Skate Open отново ще има и съпътстващи културни събития.

Ето и пълната програма за Burgas Skate Open 2023: www.facebook.com/BurgasSkateOpen,

ПЕТЪК , 18 АВГУСТ

Събитие –Демонстрации „Кеш фор трикс“

Място на провеждане: пл. „Тройката“ Бургас

Времетраене: 16:00 часа – 20:00ч.

Събитие –Фото изложба

Място на провеждане: галерия „Г. Баев“

Времетраене 20:00 часа – 22:00ч

СЪБОТА, 19 АВГУСТ

Събитие – * Квалификации джем сешън формат

Категория Мъже

Категория Жени

Място на провеждане: Скейт парк „Изгрев“

Времетраене 16:00 часа – 20:00ч.

Събитие –Изложба

Място на провеждане: Регионална библиотека „П.К Яворов“

Времетраене 21:00 часа – 22:00ч.

НЕДЕЛЯ, 20 АВГУСТ

Събитие – * Полуфинали – рън формат

Категория Мъже

Категория Жени

*Финал - рън формат

Категория Мъже

Категория Жени

* Best Trick

* Награждаване

Място на провеждане: Скейт парк „Изгрев“

Времетраене 16:00 часа – 20:00ч.

Събитие –Кино прожекция

Място на провеждане: открита сцена „Охлюв“

Времетраене 21:30 часа – 22:30ч.

Още едно интересно събитие с внимание към младите хора ще се проведе в следващите дни. Между 20 и 25 август Бургас ще бъде домакин на Европейското първенство по дебати - най-голямото състезание по парламентарни дебати в Европа. То ще събере над 560 студенти от всички елитни университети на стария континент. Нашият град победи в надпреварата за домакинството на престижния форум в конкуренция с Лондон, Дъблин, Амстердам, Мюнхен и Санкт Петербург!

Събитието ще се проведе в Бургаски свободен университет, официалният език е английски език, като ще да допускана и публика.Програмата на събитието, което ще привлече в нашия град 240 отбора от цяла Европа, предвижда дебати на вълнуващи и социално значими теми във формата на Британския парламентарен дебат.

 

В Британския парламентарен формат четири отбора с по двама членове спорят на определена тема, като имат петнайсет минути да се подготвят преди началото. Дебатира се пред един или повече съдии, които решават кой ще победи. На форума сред организаторите ще видим и финалистите от Световното първенство в Мадрид – Николай Ангелов и Румен Маринов, които прославиха страната ни в надпревара с представителите на Харвард, Принстън, Станфорд, Кеймбридж и Оксфорд.

 

Европейското първенство се организира от Асоциация „Дебати“ България и Община Бургас, в сътрудничество с БСУ, РУО-Бургас, Международен младежки център и ОУ „Александър Георгиев-Коджакафалията“.


В категории: Бургас


1
Коментара
Кой просълзи шеф Ангелов
Кой просълзи шеф Ангелов 28/04/2024, Неделя 16:23 0
1
Коментара по темата
1.
?
18.08.2023 15:00:38
0
2
А няма ли да има група от една партия и да да пеят " Бум, мада фака......"?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Наказанията нито са променени, нито има изгледи да се променят по-рано от есента, ако не и догодина Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Ще го съди за уволнението от БФС, било неправомерно Как семейството на Кирил Петков го изненада за РД Как семейството на Кирил Петков го изненада за РД Вижте милите послания от дъщерите и съпругата му Линда  Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата В Пловдив, Варна и Бургас вече почти не се срещат цени под 1000 евро/кв. м с изключение на някои по-крайни и непредпочитани квартали, а най-престижните им райони гонят и дори надминават 2000 евро/кв. м Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Колеги на Бойко издават, че всичко вече се е променило и той има нова любов в живота си, но още не я е показал на широката общественост  Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Звездата от сериала „Откраднат живот”, която се изявява успешно и като художничка ще учи анимация в престижна академия, за която от написаното от нея става ясно, че не е в България Кой просълзи шеф Ангелов Кой просълзи шеф Ангелов Говори участник от звездния отбор в шести сезон на горещото кулинарно риалити Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Михова поясни, че със Слави Трифонов имат две раздели Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Неверните обстоятелства са били нужни, за да се изчисти от всякакъв вид конфликт на интерес ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа Формацията няма да участва на предстоящия вот
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори