×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Амнезия ли получи Деян Моллов? Опита се да отрече пред Флагман.бг, че е кандидатствал за инспектор в Елхово


Амнезия ли получи Деян Моллов? Опита се да отрече пред Флагман.бг, че е кандидатствал за инспектор в Елхово
Бившият директор на Гранична полиция съвсем се оплете, вчера той се яви на физически изпит на стадион „Раковски“, но днес явно е забравил
12 Август 2023, Събота, 18:13 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Не съм политик, казва той, а отговаря точно като такъв – многословно, но без конкретика

Флагман.бг успя да се свърже с бившия директор на ГД „Гранична полиция“ Деян Моллов, за да разбере каква е причината да кандидатства за унизителната за него позиция в РДГП-Елхово. Той обаче отговори точно като политик – многословно, но без конкретика. Така и не стана ясно ще падне ли толкова ниско от комисар да стане полицейски инспектор. 

„Първо – тази тема не ми се коментира, защото не моя тема. Второ – кой ви е казал такова нещо, че кандидатствам? Питайте него“, отговори Моллов пред репортер на Флагман.бг. 

Деян Моллов бе премахнат от системата заради смъртта на двамата бургаски полицаи Йордан Илиев и Атанас Градев. Служителите-герои на МВР загинаха при изпълнение на служебния си дълг, след като автобус, пълен с мигранти, ги премаза на кръговото на „Трапезица“ в Бургас на 25 август м.г.. Първоначално Моллов бе понижен на зам.-директор, а след фаталната катастрофа тогавашният министър Иван Демерджиев поиска оставката му, която бе внесена ден по-късно – на 26 август. 

Скандал! Богопомазан ли е Деян Моллов в Гранична полиция?

На въпрос защо след подадената оставка отново иска да влезе в системата, Моллов отговори така: „Понятие оставка не съществува в законите на МВР. Оставката - това е вид дума, която се използва в политическите среди. Аз не съм политик, никога не съм бил, за оставка може да питате политиците, които се занимават с тази дейност“. 

Опитите за пореден път да разберем кандидатства ли за вакантната длъжност в РДГП-Елхово, която е за ГПУ-Средец, бяха неуспешни. Отново получихме отговор, който е без конкретика: 

„Аз не съм човекът, който да дава оценка или мнение за това кой какво говори, всеки има право на мнение, аз уважавам мнението на всеки човек Винаги съм се отнасял дипломатичн и диалогично. Затова говоря и с вас, не отхвърлям разговора“. 

Все пак отговори, че кандидатства за някаква длъжност. Но нито стана ясно за къде, нито за каква. 

Връща ли се на бял кон, но през задния вход, Деян Моллов в Гранична полиция?

„Кандидатсвам в момента за много други неща, но не и за това, за което вие се интересувате. Разбрахте ли ме какво ви казвам? Ясно и отчетливо ви отговарям. Кандидатствал съм за много други неща, интересуват ме много други неща. Животът пред всички дава различни хоризонти. Както на вас като журналист, вие сте избрали вашата професия, в която ви пожелавам успехи. Темите, които се обсъждат с моето име, е около 1 % като дейност. Когато се фокусира един човек, може да се изрази негативно мнение, обективно мнение, всеки гледа през някаква призма. Уважението трябва да го има, аз държа на това. Принципно това, за което вие говорите, имате някаква информация, може би е един 1 %. Вие не ме познавате, няма откъде, не сме влизали в директен контакт, не сме и от едно населено място“.

Той не отговори на въпроса дали опровергава информацията за участието му в конкурса, само отбеляза, че чете и се информира от Флагман.бг. Отбеляза, че е коректен човек и винаги държал на коректните отношения „Аз съм си човек, който знам какъв съм“, каза Моллов.

„Вашият въпрос е едностранен. Предлагам ви да се срещнем и да говорим по всякакви теми, за които имаме познания. Да проведем разговор и вие да чуете едната страна. Виждате – вдигнал съм телефона на непознат номер, това означава откритост от моя страна“, добави бившият директор на „Гранична полиция“. 

Деян Моллов е от Елхово. Преди е оглавявал Регионалната дирекция „Гранична полиция“ там. Това ли е причината отново да кандидатства именно в тази дирекция, Моллов отново отговори лаконично: „Ако кандидатствам за друга длъжност, която не е свързана с МВР, пак ли ще имате такъв интерес?“. 

Без конкретика остана и въпросът за вчерашния изпит за физическа издръжливост. Както съобщихме, от четиримата кандидати за длъжността само неговата дата е променена в последния момент – от 8 на 11 август. Така Моллов се яви самостоятелно в залата на стадион „Раковски“ и никой не видя всъщност дали покри нормативите. 

Все пак поискахме от него лично да разберем каква е основателната причина, поради която на 7 август изпитната комисия да уважи искането му за смяната на деня. Но и тук, както и на предишните въпроси, не получихме категоричен отговор. „Моля? Ще се срещнем и ще си говорим. Няма как да отговарям на неща на човек, когото не познавам“, каза Моллов.

Флагман.бг ще продължи да следи темата за конкурса в „Гранична полиция“. При първа възможност ще се опитаме да се срещнем и с Деян Моллов, за да видим дали в разговор очи в очи ще има конректни отговори. 
 


В категории: Животът


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
10
Коментара по темата
10.
местен
25.08.2023 12:53:11
0
0
Много е интересно как ще се унижи да падне толкова ниско след като е бил на върха и тези които до вчера ги е ругал днес да им стои мирно и да клепа .Ми нали уж е напуснал системата и вероятно е придобил право на пенсия и сигурно си я получава .Кандидатства като външно лице за новоназначен и след като мудадат изпита по ФП както и психическа пригодност следва назначение и от там на курс за първоначална полицейска подготовка .Ако бъде назначен ще бъде за подбив и писмех на цяло Елхово и Гранична полиция които са имали честта да са били под негово ръководство .
9.
Очител по бАлгарски изИк
13.08.2023 09:57:29
1
3
И поредната статия, пълна със печатни грешки и граматически зле съставени изречения!
Абеееее учете български бееееее!
Казах.
8.
ТошКу Доктора
12.08.2023 22:15:59
0
13
защо коментарите за важните статии са заключени където се правят реклами на дадени лица
7.
Евнух
12.08.2023 21:36:40
9
12
Първо не ви е работа на вас флегми да питате кой къде кандидатства ай сиктир. Пък тези полицаи не са никакви герои ,а самоубийци. Това го показа неадекватното им поведение. Това да застанеш пред автобус 20 тонен си е направо малоумщина.
6.
Ончо
12.08.2023 21:06:50
3
2
Тоя има ли нещо общо с Моллови от Грудово, имаше една зъболекарка и синът и Димитър?
5.
ГДБОББ
12.08.2023 19:11:28
3
40
И тъй като изтрихте коментара, който очевидно не се хареса на С и К, отправям към вас вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа :) Вие също сте съучастници в това, което се случи И ще се случва и занапред. Носите немалка вина. Години поръчкови статии - къде мазнене, къде плюене, опростачване на населението. Но толкоз ви е акъла, толкова можете :) Ходете по селските балове, драскайте пасквили от тузарската редакция и се изживявайте като буржоазия. Ако бяхте журналисти, ама истински, да ви повярва човек, че се борите за правда. Обаче не е така и цял Бургадидас го знае. Флегман значи смях и сълзи от смях :)
4.
Дв
12.08.2023 18:56:08
4
39
За бургаската дирекция всички статии са без възможност за коментар. Ако имаше опция да знаете какви бисери щеше да има.
3.
do 1
12.08.2023 18:51:19
3
21
hahahahahahaha ти нормален ли си лек? искаш този аутист да го върнат в системата ли? то заради такива разсъждения сме на този хал
2.
Ай да видим
12.08.2023 18:50:02
6
20
Искам статии като тази за калоянов и кмета.
1.
*********
12.08.2023 18:45:07
3
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори