×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Когнитивният дисонанс при отнемането на автомобили от пияни и дрогирани шофьори


Когнитивният дисонанс при отнемането на автомобили от пияни и дрогирани шофьори
Всяко действие в природата има обратно по посока и равно по-сила противодействие, казал едно време геният Исак Нютон
10 Август 2023, Четвъртък, 20:44 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

От няколко дни се чудя и се мая дали съзнанието ми одобрява, или отхвърля като нападение над свободата новите промени в НК

Когнитивният дисонанс е интересно състояние на ума. Термин от психологията, който описва конфликт в човека, обикновено причинен от факта, че вътрешните разбирания за света не съответстват на истинската реалност. Когато действието, което трябва да предприемеш, противоречи на вътрешните разбирания, морални ценности, чувства, емоции, идеи или обратното. Магнитудът на дисонанса може да е различен, в зависимост от количеството или качеството на идеите, които си противоречат в съзнанието.

В същото време неоспоримите закони на физиката работят и няма да спрат да работят. Например Третият закон на Нютон, който казва, че всяко действие в природата има обратно по посока и равно по-сила противодействие. Когато автомобил се забие в друг, силата на единия действа в обратна посока на другия. Ако са с равна маса, ще останат на място, ако не са – единият ще надделее над другия. Ако пък блъснатият от връхлитащата кола е пешеходец, чието тегло е над 10 пъти по-малко от това на колата – резултатът е повече от ясен.

От няколко дни се чудя как да възприема новите промени в Наказателния кодекс, според които в демократична уж България, където действа Конституция, се отнемат автомобили от пияни и надрусани шофьори.

Мярката е крайна, безспорно, но и необходима. Поне така изглежда пред една част от обществото – вероятно за близките на хилядите невинни убити по пътищата от пияни шофьори. Вероятно дори и за най-обикновения съвестен водач, който не си позволява да пие дори и една бира, преди да седне зад волана.

От друга страна е прекалено крайна – вероятно основно за тези, които вземат лекарства по рецепта, които нищо чудно да се окажат като положителни проби за наркотици – било то амфетамин, метамфетамин или опиати – на дисплея на очевидно неработещите коректно тестове. Сигурно недоволни са и обичащите да си пийват, преди да се пуснат по „магистралата за Слънчака”. Все пак те вече реално могат да загубят колата си заради вредния си навик. Но се чудя. Чудя се какво да мисля, както може би и мнозина.

Как така например държавата иззема частна собственост, при положение че във върховния закон, който сега искат да променят някак си и без Велико народно събрание, пише ясно в чл. 17, ал. 1 „Частната собственост е неприкосновена”?

Едновременно с това обаче отдавна ми е и писнало да чета за поредния убит от луд шофьор на пътя, писнало ми е да ходя по катастрофи, които впоследствие се оказват причинени от надрусан или пиян хлапак или дядо. Писнало ми е и вероятно на повечето от вас също им е писнало да четат поредното „Извънредно!” или поредната „Тапа заради катастрофа на АМ „Тракия”. Или за поредния осакатен, за когото всячески цяла област събира кръв само и само да могат близките му да го зърнат отново жив – невинаги успешно.

Но не знам какъв е правилният отговор. „Ма*ната им на джигитите, да им взимат колите, като карат пияни!” Бих взел такова крайно мнение на секундата, ако това беше единственият фактор. Но не е.

Абсолютно вярно е, че се изтрепаха по пътищата. Само за тази година – за едва 6 месеца, са задържани над 600 пияни и надрусани шофьори само в Бургаско, съобщи директорът на ОДМВР-Бургас вчера. Със 100 повече спрямо миналата година за същия период.

Не знам дали това е свидетелство, че полицията работи повече, или че хората пият и друсат повече. Което и да е обаче е досущ като вечния полицейски въпрос: „Вие още ли биете кучето си?”. И да е едното, и да е другото, пак означава, че има проблем и той е сериозен. Защото ако полицията работи повече, значи хората винаги са пиели и друсали, колкото сега. А ако хората пият и друсат повече сега, отколкото преди... няма смисъл да обяснявам защо това е лошо.

Истината е, че някои хора просто отказват да приемат, че когато карат пияни или под въздействието на други упойващи или „вдигащи” вещества, поемат риск. Не толкова за самите себе си – решението да го правят и дали да пазят живота си все пак е тяхно. Рискуват живота на хората около тях. И пак изниква оня природен закон, който създава когнитивния дисонанс в случая.

"Всяко действие в природата има обратно по посока и равно по-сила противодействие"

Да. Когато очевидно не те стряскат солидните глоби, когато невъзмутимо сядаш зад волана, полюлявайки се по пътя си до колата след поредната дискотека или както е модерно сега „клуб”, и когато дори не се плашиш и отвращаваш на стотиците кадри с разчленени и буквално смлени човешки тела между смачкани ламарини, противодействие ще има, пък било то и крайно.

Като старата поговорка – „Каквото повикало, такова се обадило”. Стана ясно, че ако държавата в крайна сметка реши да реши нещо, което счита за проблем, винаги ще намери начин. Пък бил той и толкова краен, че може и съвсем спокойно да се окаже противоконституционно.

Още в самото начало се заговори, че е възможно поправките в НК или по-скоро нововъведенията, да бъдат оспорени пред Конституционен съд. И нищо чудно, защото реално не би следвало да може да съществуват в този си вид без поправки в Конституцията, при положение че в същия, споменат горе чл. 17, но в ал. 5, пише ясно, че „Принудително отчуждаване на собственост за държавни и общински нужди може да става само въз основа на закон, при условие че тези нужди не могат да бъдат задоволени по друг начин и след предварително и равностойно обезщетение”.

В случая има конфликт, защото според промените в НК колата задължително се отнема, ако е собственост на хванатия пиян или надрусан шофьор. Въпреки че го има черно на бяло – „...при условия, че НЕ МОГАТ да бъдат задоволени по друг начин и след предварително и равностойно обезщетение”. Сиреч – ако човекът може да плати глоба или административно наказание, или както е описано сега „равностойността на колата” под формата на глоба, няма смисъл частната собственост да се отнема и дори би следвало да е незаконно.

Това обаче е интересно за малцина. Нека сега тази мярка действа за назидание на хилядите, които карат пияни, казва по-голямата част от обществото. Нали? Нека малко се уплашат, ако изобщо това е възможно и алкохолът и наркотиците не са се превърнали в някакво ежедневие за пишман шофьорите.

Дали е крайно? Да, със сигурност, но пък има аналогични закони в страни на запад, които не са в челните места в статистиката по убити на пътя на глава от населението в Европа. За разлика от България.

Дали е нужно? Да, нужно е, защото изглежда някои хора не се плашат от предвидените в закона глоби, не се плашат и от кратък престой в общежитията в Дебелт, където обикновено се озовават прегрешилите за втори път след условна присъда, каквито съдът обича да издава за първо нарушение. Барем се уплашат, че може да им вземат колата. Но едва ли. Някои неща са по-силни и от нас самите.

Дали е морално обаче и по-важното – законно? Не знам. Реално, считано отпреди 2 дни, е узаконено, но методът може би е спорен.

По-скоро обаче проблемът е, че се създава прецедент, който дава в ръцете на държавата по-голяма от нужното власт. Същата тази държава, която се е разраснала у нас до такава степен, че за пореден път ни прави лидери по нещо в Европа – в броя на държавни чиновници на глава от населението и съответно бюрокрацията напук на електронното управление. Същата тази държава, която повечето Българи отричат и за лицето на която под формата на Народно събрание не са дори и гласували. От непукизъм.

Днес държавата отнема колата ти, ако си карал пил или надрусан. Няма лошо. Въвежда промени в закона скоростно, толкова бързо, че хората нямат възможност дори да разберат, че са въведени промени. Но започва каскаден ефект, който плавно променя облика на България.

Утре решава, че хладилникът ви трябва да бъде иззет, защото не се грижите добре за него или защото хаби прекалено много ток и замърсява природата и озоновия слой – съобразно например директивите на една друга бюрокрация в един белгийски град. Другата седмица измислят нещо друго.

И малко по малко се озоваваме в страна, където Държавата има власт над Народа, а не народът – власт над държавата. А другия месец какво ще правим?

 




От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
36
Коментара по темата
36.
До 33
12.08.2023 12:25:10
1
2
Думкай са бе идиот. Тоя не може на кирилица да пише, а ми говори кое е грешно и кое вярно. Тъпън прост, внимавай какво пожелава, да не ти пожелая пиян да убие майка ти или баща ти на пътя, да та видя тогава с тъпите опорки ко ше праиш. Наркоманче пропаднало
35.
Илон Мъск
11.08.2023 21:57:31
3
0
до номер 31 това е закон за грабеж.Колкото аз съм Илон Мъск,толкова и на тебе ти се е случило описаното в коментара ти.Ако все пак е вярно написаното /въпреки,че времевия интервал от влизането на закона е твърде кратък,за да се случи описаната от теб поредица събития/ ,АМИ СОРИ ПИЧ,АМА ТИ СИ БИЛ ПРОСТО ЕДИН ВЪЗДУХАР.Имам предвид,че човек който може да си позволи да хвърли 30 бона за кола/а тя си върви с обслужване - гараж,гуми,ремъци,климатик,почистване.../,такъв човек има настрана поне още толкова кеш.А ако и тя ти е била на лизинг или с кредит - прочети пак там по-горе за ВЪЗДУХАРЯ или в твоя случай- гъзар без покритие.:):):)Колата бензинка ли беше?С голям мотор, и ти и сложи газова уредба,да ти излиза по-тънко? А ,КОГАТО СЕ СЪБУДИ,ЧАРШАФА КЪДЕ БЕШЕ:):):):):)...:)
34.
До Автора
11.08.2023 21:31:21
0
3
Професионален шофьор съм с над 25 г стаж.Няма една бира или едно малко питие- седна ли зад волана минимум десет часа назад,алкохол не съм близвал.#Относно тези с лекарствата- да си носят рецепта с тях и да пишат във възражението към акта,че са с рецепта.#Относно частната собственост - и сега ако с автомобила се извърши престъпление подлежи на конфискация.А шофирайки пиян или дрогиран,какво извършваш??? Стига вече с тези адвокатски и съдийски абра-кадабри.Нещата за обикновените хора да много прости и ясни.В закона се казва - НЕ ТРЯБВА ДА....нарушавайки го,който и да било си поема санкциите и толкоз.Един насран гъз си е насран гъз,колкото и да се опитват разни магистрати,адвокати и прочие от системата да убеждават народа,че просто е дупе изцапано с течен шоколад.####Спирам,трябва да си лягам,утре имам да разтоварвам ,на три адреса на около 550-580км.p.s. в момента съм в Италия при t 38° и даже една бира не съм изпил,толкова по темата,всеки да си носи Кръста.
33.
do 29
11.08.2023 16:16:16
4
1
nekada ti napraveqt test za droga i 40% ot slu4aite rezultata e gre6en i izleze 4e si opotrebqval i ti konfiskuvat koalta, togava 6te ta pitam dali si za6titnik na zakona, a posle otidi i obesnqvai 4e si 4ist i ne vzima6 narkotici baluk maloumen, trqbva na si4ki za6titnici kato tebe da im konfiskuvat kolite i da sa nau4ite vednuj za vinagi 4e zakonite se pravqt v polza na bogatite i nedosigaemite i v o6turb na bednite za da im e gadno
32.
питанка ?
11.08.2023 14:05:45
2
3
а кво става с тези които са пушили трева преди около месец и ефекта от замаиването е минал много отдавна и в момента на шофиране са напълно адекватни, но дръг теста излезе положителен, пак ти отнемат колата, това справедливо ли е?
31.
това е закон за грабеж
11.08.2023 13:59:18
3
7
не взимам наркотици, не пия алкохол и не пуша, но дръг теста показа амфетамин и ми конфискуваха колата за 30 бона и ми взеха книжката и си изгубих работата и не мога да си погасявам ипотеката, а резултатите след кръвния тест ще излязат след 6 до 12 месеца, а до тогава ще ми вземат и апартамента. та какво става сега с този закон, губя работата си, колата и жилището си, жена ми ме напуска и ще плащам издръжка за децата а аз оставам на улицата заради грешните показания на полевия тест. А сед година дори и да ми върнат книжката и колата, живота вече ми е разсипан и ще съм затънал в дългове до живот иняма да имам пари да заведа дело срещу държавата. С 2 думи разсипаха живота необратимо на един свестен трудещ се човек и вече без семейство, браво на държавата, а истиските убийци си плащат на наши и ваши хора и са на свобода и пак си живеят живота и си карат колите. Това е закон срещу народа, срещу честните работещи бедни хора.
30.
Мда
11.08.2023 13:11:27
4
2
Аз не пия и не употребявам наркотици, но не съм съгласен с тази простотия не може един автомобил за 50 хиляди да се равнява на друг за 5 хиляди, нещо издиша мярката няма да я бъде ми се струва, направете така, че глобата да е 10 хиляди и ако не е плати до месец амтомобила тогава да ходи за продат и ако парите не стигат продават квото има и лишаване до живот от книжка
29.
Бай Най
11.08.2023 11:54:07
1
4
Абе противниците на тоя закон нещо ме съмняват. Как така един индивид, може да е противник на каквото и да е, логиката следва, че пряко или непряко го засяго, по един или друг начин. Същата тази логика говори, че всички тези, който отричат конкретния закон, явно пийват, къде по малко, къде по повече, и се качват да карат. Защото не вярвам, някой, който през живота си не си е позволил дори веднъж да запали колата пил, да има нещо против това И ДА ГО ОБРЪЩА НА ФИЗИЧЕСКИ ЗАКОНИ, ДЕМОКРАЦИЯ И МОРАЛ?
28.
Идиоти
11.08.2023 11:42:41
2
6
Защо се заблуждавате,че на някой в парламента му пука за жалкият ви живот?!!
Ако беше така щеше да има работеща здравна система,а не кланница! Щеше да има пътна инфраструктура,а не коларски пътища ! 90% от катастрофите са от откраднатите пари за пътища от АПИ и от идиоти мислещи се за безсмъртни на пътя! Алкохол и наркотици са 10%! Заинтересувайте се,прочетете и ще разберете,а още по лесно е да направите едно кръгче из Европа и ще видите,че в държави където е декриминализиран канабиса катастрофите са на минимум! Това е до манталитет!
27.
R
11.08.2023 08:42:12
4
8
Всички в парламента са Фашисти .
26.
Още може
11.08.2023 08:30:16
2
14
Засега се конфискуват коли сеат,опел... на цени до 10х.лв.
Да видим колко скъпи ще конфискуват и ще разберем законът работи ли или пак е написан за бедните.
25.
Още..
11.08.2023 07:57:49
0
11
Аз съм съгласен и така:взимат ти колата запечатвт я ,свалят и номерата и докато не се изплати пазарната стойност да стой на паркинга да си я гледаш как изгнива.При повторно нарушение същата процедурта плюс затвор!!Ако не може да платиш съдия изпълнител я продава и плаща на държавата плюс неговите разходи и печалби и т.н.!!!Не се нарушават никакви ''членове" и "членки" държавата просто те глобява пазарната стойност на колата!!Ай,честито!!!
24.
Ае
11.08.2023 00:10:02
5
16
Русчев, на тия твоите лекарства, изрично е упоменато да не се шофира и да не се работи с машини. Толкова по въпроса. Огромна част от наркотиците са добре познати на медицината. Ако не знаеш,мокрия сън на наркомана се нарича морфин.
23.
????
10.08.2023 23:57:03
2
35
Да приемат закон кръвните проби за наркотици да излизат до 3 дни,а не 5 месеца невинни хора да стоят без работа заради смотаните им дрегери!!!Това беззаконие с какво ще го борим,господа ,,Умни глави"-политици???Вие сте за затвор и за отнемане на ЦЯЛОТО имущество!!!
22.
Идва време разделно
10.08.2023 23:25:30
13
22
До Алото, аз предлагам да те утрепя с правата лопата. А като мое наказание да ми вземат лопатата. Такива не мислещи като теб също заслужават крайно наказание по закона на физиката, че и на биологията - трепане с лопатата. Хората купуват автомобил, плащат ддс на държавата. Плаща се за регистрация за застраховка, за винетка и за книжка и за всичко. И в един момент идваш ти и ми казваш - това не е твое, а повод щял си да измислиш. Дали ще е неспазен знак или две бири. Разбирам държавата да осигуряваше колите и всичко останало по-горе и да се опитва да ги отнема, но не е така. В случая такива немислещи ще доведат аз да те трепя и без кола, защото искаш да крадеш. И не е далеч момента в който ще почна да го правя. Бягай да сезираш прокуратурата. Опа, такава няма.
21.
ТБС
10.08.2023 23:21:15
1
7
Още малко ще ти потърпим дебилите и после и те директно за тор, за части или скрап не стават, на търг никой няма да ги иска
20.
Ало
10.08.2023 22:33:52
16
17
Когнитивният дисонанс е състояние при което конфликтна информация постъпва в разрез с наученото и убежденията.Наример 2+2=6 в случая горе няма такова нещо , щом си пил колата се конфискува. Кое не ти е ясно .Ако си я предоставил на пиянка също. Да не говорим,че и Физиката ти е'Тъмна Индия'.Явно само двойки си имал.
19.
Жълтопаветен еврогейпарадчик
10.08.2023 22:24:43
10
18
Дебилите гласували за тройната коалиция която ни поробва имат психично определение "Невъзвратими ДЕБИЛИ" ! Когнитивни тъпаци който гледат НОВА , БТВ и си пият ракийката със салатката всяка вечер. Истинските селяци
18.
До 16
10.08.2023 22:24:24
1
3
То е copy/paste какво се чудиш. Те са елементарни. Нямат мозък.
17.
puertoriko
10.08.2023 21:56:35
4
16
проблема е че бедняците започнаха да се разпасват и да усещат свобода равна на тази която притежават богатите, и тази стъпка с този закон е един вид символика и сигнал за богатите че " ето ние пазим вашите интереси, и сега мишките няма да могат да са толкова отпуснати" , тези изпълнения на пиянство и надрусване трябва да е монопол на богаташите,

Но даже и така да е аз одобрям , поне малко ще се осъзнаят и ще спрат !!!
16.
Бай Ганьо
10.08.2023 21:53:42
9
33
Чудел се тоя младеж написал статията, дали съзнанието му приема или отхвърля този удар срещу свободата?!? Свободата да се нафиркаш или дрогираш до козирката и да убиеш хора?!? Ако това ти е мерилото за свобода, значи си ментално осакатен човек, момче!
15.
Нуждата от озаптяване
10.08.2023 21:45:02
8
20
на пияни, надрусани и всякакви други агресивни полуидиоти (стига сме обиждали животните) е остра, но не е това начинът... Те трябва да постоят в затвора! Но, нито има достатъчно затвори за повече от половината от деградиралата пасмина в тази колония, нито можем да си позволим да ги хрантутим. Освен това, недосегаемите винаги ще си останат недосегаеми, независимо от вида на мерките.

С изключение на една клечка кибрит на цялата територия или по-голям астероид, аз не виждам реално практическо решение на тези въпроси, особено след като голяма част от проблемите са умишлено създадени - като опасните улици, кръстовища, светофари с работно време (мисля че са уникални в Бургас) и т.н., рекламирането и продажбата на идиотските тротинетки-убийци (дори и обикновените, на които се чекнат деца; те също могат да те осакатят и дори убият, ако паднеш лошо), рисуването на "велоалеи" и отнемането на единственото място където пешеходецът се чувстваше спокоен, превръщането на пешеходните зони и градини в магистрали и т.н. Всичко това се прави с цел осъществяването на плана оповестен още през 90-те години, който успешно се преизпълнява! Всяка фалшива и лицемерна "загриженост" по тези въпроси е 'мижи да те лажем'!
14.
ФЕС
10.08.2023 21:42:10
0
7
до 8 и на тоя търг ще има 1 човек само и ще я купи за 10к еврака
13.
ясновидец
10.08.2023 21:31:12
8
26
Същият, нереформиран КАТ ще ни вкара в бъдещето ?
Закони писани от авторите на "интимна връзка" ще ни оправят ли ?

Освен, нова, невиждана досега корупция в МВР и як тормоз над бедняците, нищичко няма да се промени.

Защото това НЕ Е Държава на нас българите.
Това си е колония.
12.
*********
10.08.2023 21:27:59
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
До 9
10.08.2023 21:14:08
4
17
То на скрапито се карат ако караш и без гражданска отговорност, технически преглед и неплатен данък. Тука само бараки по паркингите. Не си платил данъка за минаката година.... на скрап. Няма неискам
10.
до Очевидеца 7
10.08.2023 21:09:53
4
11
Ти луд ли си да се е пиело по малко?!?! Такова пиене не помния историята и то качествен алкохол
9.
Мдааа
10.08.2023 21:09:39
7
37
За пияни и дрогирани задължително конфискация. В Англия е закон ако си пиян или дрогиран да ти конфискуват колата. На скрапито съм виждал Ролс-ройси, ферарита... само за части. Никакъв компромис
8.
236 км/ч
10.08.2023 21:06:58
7
44
Собственик (вече бивш) на Lamborghini Huracan може да се похвали с рекорд за най-малко време за притежание на Lamborghini след като полицията в Дания конфискува автомобила му поради превишаване на скоростта. Това се случва през месец март тази година, а луксозната кола скоро ще бъде продадена на търг.

Ето така се прави.
7.
Очевидец
10.08.2023 21:04:05
13
33
Това и в бай Тошово време го нямаше - да ти конфискуват колата! Ама по малко пиеха и караха щото МВР то много биеше!
6.
Напред към бъдещето !
10.08.2023 21:00:55
11
23
Абе направо забранете автомобилите изцяло !
За богатите - коне , за останалите - по едно Магаре ! Така де - хем Зелените ще са доволни , хем всеки който иска да фирка - ще си язди животното безпроблемно ( за останалите ) !
5.
Bai isak
10.08.2023 20:58:46
5
7
Tozi ot koq partiq e
4.
фактолог
10.08.2023 20:57:19
0
52
АВТОМОБИЛЪТ НЕ УБИВА! Убива говедото, което го управлява. Това говедо трябва да е в "обора", а НЕ на свобода. Сега бият самара, да се сеща магарето.
3.
Ами
10.08.2023 20:54:22
5
26
Щом има закон, значи е законно... Може законът да е противоконституционен, но нищо не можеш да направиш, щото си никой и никой няма да ти обърне внимание.
2.
*********
10.08.2023 20:50:15
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
т4г
10.08.2023 20:02:38
18
51
Наложителен беше този закон, защото с по 1000 лв глоба, всеки си кара пиян и дрогиран, рекорден брой жертви на пътищата, размазани пешеходци включително и деца. Отделно има и агресия, като са насвяткани слизат от колите и се саморазправят, нападат хора. За година 9000 ранени, 2000 тежко ранени и 600 загинали. Който е против тази крайна мярка значи че иска да кара замаян и да застрашава живота на другите участници и пешеходците.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Геро ще е водещ на шоуто, което започва веднага след Капките  Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Наказанията нито са променени, нито има изгледи да се променят по-рано от есента, ако не и догодина
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори