×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Здрав мач на ст. "Лазур", "Черноморец 1919" спря най-силния отбор в групата и показа, че напипва ритъма


08 Август 2023, Вторник, 19:58 ч.
Автор: Флагман

Черноморец заема 10-о място във временното класиране с 5 точки, докато Спартак е трети с две повече

Черноморец Бургас и Спартак Варна завършиха 0:0 в морското дерби на Втора лига. Срещата беше от 4-ия кръг на първенството. Двата отбора изиграха много интересен мач, въпреки че голове на "Лазур" не паднаха. "Соколите" бяха в ролята на фаворит, но на терена това не си пролича особено и по-чистите голови положения бяха на сметката на "акулите". През първото полувреме Венцислав Гюзелев не успя да преодолее Георги Георгиев, останал сам срещу него. В края на мача удар на Петър Патев срещна гредата. 

Целунатият от Бог Гошко изпълни мечтата си, отново е на терена, а Бербатов го аплодира

Гостите завършиха срещата с девет души, след като Велислав Боев беше изгонен с два жълти картона, а в заключителните минути се получи меле между играчите и щабовете на двата отбора, при което Румен Румевно получи директен червен картон, а Гюзелев от домакините втори жълт. 

Черноморец заема 10-о място във временното класиране с 5 точки, докато Спартак е трети с две повече. 

Първа добра възможност за гол беше на сметката на гостите. В 7-ата минута Петър Генчев допусна грешка, което позволи на Ахмед Ахмедов да се озове сам срещу вратаря. Нападателят навлезе на скорост в наказателното поле, но Олексей Геловани със страхотен шпагат успя да му отнеме топката точно преди да нанесе удар. В 15-ата минута удар на Венцислав Славов от далечна дистанция не затрудни Георги Георгиев. 

В 27-ата минута топката стигна до Румен Руменов пред наказателното поле. Халфът опита параболичен удар, който мина опасно над вратата на Димитър Тодоров. Малко след това Хидает Хюсеин проби отляво и центрира остро. Вратарят на домакините изби топката, която попадна в Георги Мариянов. Халфът отправи силен удар по посока на вратата, но Георги Господинов успя да го блокира. В 36-ата минута силен удар на Виктор Митев след центриране от корнер не намери целта. 

В 40-ата минута "акупите" пропуснаха най-добрата възможност от началото на мача. Живко Петков със страхотен пас изведе Венцислав Гюзелев сам срещу Георги Георгиев. Нападателят напредна с топката, а вратарят скъси дистанцията и отрази силния удар на своя съперник. 

В 50-ата минута домакините имаха сериозни претенции за дузпа. Геловани изведе Даниел Иванов сам срещу вратаря, като халфът го преодоля и опита да намери опразнената врата от малък ъгъл. Топката обаче рикошира в  крака на направилия шпагат Борислав Вакадинов, след което срещна и разперената му ръка. Футболистите на Ангел Стойков имаха сериозни претенции за дузпа, но главният съдия Стоян Арсов реши, че такава няма. 

Три минути по-късно Митев намери Руменов на границата на наказателното поле. Опитният халф отправи техничен удар, който Тодоров успя да избие в корнер. В 54-ата минута Ивей Ромееш проби отляво, стигна до аутлинията и върна към Ахмедов, който от 6-7 метра прати топката над вратата. Натискът на "соколите" продължи и малко след това шут на Виктор Митев беше избит в корнер от вратаря на домакините. 

В 66-ата минута гол на Стоян Мантаров беше отменен заради засада. Защитникът засече центриране от пряк свободен удар, но се намираше зад отбраната на гости в момента на подаването. В 75-ата минута Живко Петков се извиси след отлично центриране на Тодор Чаворски от корнер, но не успя да нанесе силен удар с глава, а топката премина покрай вратата. В 84-ата минута гостите останаха с човек по-малко, след като Велислав Боев фаулира грубо Тодор Чаворски и получи втори жълт картон. От последвалото остро центриране на Чаворски Петър Патев насочи топката към вратата на Георгиев, но кълбото срещна страничната греда.

В 89-ата минута напрежението на "Лазур" взе връх. Олексей Геловани попречи на Румен Руменов да изпълни фал, след което изрита топката извън терена. Последва меле между играчите и щабовете на двата отбора. Напрежението беше потушено от главния рефер с директен червен картон за Руменов и втори жълт за Венцислав Гюзелев. 

Черноморец Бургас - Спартак Варна 0:0

Черноморец: 12. Димитър Тодоров, 4. Стоян Кижев, 66. Стоян Мантаров, 2. Мариян Димитров, 5. Петър Генчев, 33. Георги Господинов, 23. Олексей Геловани, 30. Даниел Иванов, 88. Венцислав Славов, 10. Венцислав Гюзелев, 9. Живко Петков

Треньор: Ангел Стойков

Спартак: 23. Георги Георгиев, 4. Борислав Вакадинов, 44. Ангел Грънчов, 6. Александър Цветков, 2. Велислав Боев, 13. Георги Мариянов, 5. Йоан Бауренски, 18. Хидает Хюсеин, 10. Румен Руменов, 29. Ахмед Ахмедов, 11. Виктор Митев

Треньор: Валентин Илиев

Съдия: Стоян Арсов

Стадион: "Лазур", Бургас


В категории: Спорт


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 3
13
Коментара по темата
13.
До 12
11.08.2023 11:40:08
3
2
Ми те и Ботев си пият бирата със Спартак бре , редовно си ходят на гости и не само , та и те ли са измикяри ? Иди при тях и кажи , че са измикяри . Още не сме тръгнали да носим тениски на чужди клубове и фракциите им на наши мачове за разлика от вас , сервилните слагачи. Личи си че си още малка и някои неща не ги схващаш и изменяш темата.
А чичо ром само може да бъде баща ти
12.
До чичото-ром
10.08.2023 22:39:13
8
5
Чичка, от както ви пуснаха нет в махалата и стана форумен боец. Мий си краката и си лягай, че скоро друг отбор ще дойде да гостува на ст. Нефтохимик, може и на тях да се премолите за бира и цаца. Жалки карикатури сте вие чичките-цаци. С варненци ще пият бира. Измекяри!
11.
До 10
10.08.2023 20:43:35
3
8
Чалма розова с това ли ми излизаш ма тази , ха ха ха ха , кумлука , стинки , Москов , тинтири минити . Що отбиваш темата ма тази . Абе миличка , ние да не сме като вас бе , да се навеждаме . За кво се пиши ти с кво занимаваш , но така е , като няма кво да кажеш , връткаш гъ*а във ваш стил .
От кумлука са майките ви нали . щот твоя правопис е много добър , ха ха ха
Виж ся имаме си уважение и не само с тях , тва е утвърдено от преди да се пръкнете , това е традиция фенска. Тва вие не го разбирате , щото сте ментета . Имаме си респекта по между си и не само с тях , за разлика от вас. Вие където идете или който дойде ви пердаши , незнам някой да ви уважава чисто безкористно.
Та тези същите Спартак , са най добрите приятели на Ботев. Нали на папагалите се опитвахте да им лапате ,а те най добри приятели с тези , които ви бият къде ви хванат , ха ха ха , сервилни смешки. Мазохисти сте .
Ми за вас розовелки от Нафтекс и вие сте същите. Нали ви вкараха служебно .През лятото на 2016 клубът е ПОКАНЕН да се включи в новосформираната първа префисионална лига И ПРИЕМА ПОКАНАТА . и междувременно на 30 септември 2017 към клубът се влива локото на джамбаза .... Егати и мешавицата , към Мастер/ ФК Бургас се влива Локото на джамбаза и поканени в А група . За това кво ще кажеш ? А ми пишеш за вашия Москов . Много си малка още и някои неща ме ги разбираш и не само ти , всичките филмарки
10.
до 9
10.08.2023 19:19:23
6
3
Цаца, като ти гледам правописа, определено си от Комлука. Сетих се, че вие основно сте си оттам, нормално е да пиете бира с всеки, който ви почерпи или ви даде нЕкви стИнки, батеее. Жалкари, драли се били преди да има Нефтохимик хахахаха. За това може и да ти повярвам, то средната възраст на публиката ви е 65+. Да не забравите да цунИте нещо на Москов, че ви пуснА.
П.С.: 5 точки след 3 домакинства и 1 пункт над изпадащите не е за гордост, не бързайте да казвате ХОП преди да сте /пре/скочили. Изчакайте още 1 година, за да може да ви разминем, както повелява традицията.
9.
До 7
10.08.2023 16:40:31
2
5
Виж ся миличка, първо когато сме имали агитка , майките и бащите ви не са били дошли в Бургас от селата и такова нещо като Нафтекс / нефтохимик, Атлетик , Мастер , снц не е имало. Та кат си имаме уважението с други агитки от преди вие да се пръкнете в случая Спартак е нормално, и не само с тях, с Локо горна също. Когато сме се драли с варненци и други ( от които вие давате задна ) както казах вас ви нямаше на картата , а такива като тебе не са били родени. Северно македонските мантри си ги разправяйте между вас си десетте наркоманки . Второ вие не се бихте с варненци , а варненци ви биха като тъпани на "вашия" стадион.тези същите варненци който са приятели с папагалите на които вие им сте подлоги. Тези същите който си ходят заедно на мачове.... Кой сега е жалък незнам . За това тиха те искам и не се обаждай неподготвена щото се излагаш както винаги .
8.
1919
10.08.2023 16:09:18
0
6
Розов,вие кога играете и къде,за да дойда и да ви гледам?
7.
До варненската цаца
10.08.2023 13:45:18
5
2
Пиели си бирата с варненци, чак и се хвалят с това. После твърдят, че били бургазлии, а тези дето се бият с варненците не били. Ах колко жалко е да си цаца хахахахаха.
6.
Атлетик и Мастер са ми нефтекс
09.08.2023 18:04:50
2
7
До 5
Кви истински бургазлии сте вие бе гастарбайтери крайградски . Майките и бащите ви( ако ги знаете кой са ) дойдаха от селата и ви из*аха в Бургас , вече се имате за бургазлии. Бургазлии сте само по лична карта. то и "истински" бургазлии няма да си пият бира с майни , ама на .... Вие се опитвате . Много интересно тези същите майни на който им се слагате и им ближните ..... пък си пият бирата и си ходят на гости със същите тези варненци ,които ви пляскаха на "вашия " стадион , затова незнам кои са подлоги.
5.
До 5
09.08.2023 16:54:46
13
3
Истинските бургазлии никога няма да си пият бирата с варненци! Подлоги сте! ЩЕ ЗАЛЕЕМ ВАРНА С НАФТА И ЩЕ Я ЗАААПАААЛИИИМ!
4.
До 1
09.08.2023 14:36:01
1
12
Как е чалма , феновете на Черноморец и Спартак преди мач да си пията бирата , а вас да ви бият като кучета на "вашия " стадион, а? Слушайте си Азиза и не се бутай там където не вие работа , че нали ...
3.
До 1
09.08.2023 14:22:00
1
10
Специално за майкати със зИлените шалвари , чалгар пробит. Азиз ви е идола , не само дюнери и пико.
2.
Специално за мазута
09.08.2023 08:34:34
3
14
Добър ден, к** за мазута.
1.
Специално за Черноморец
09.08.2023 06:42:50
14
3
Напипай го на азис
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори