×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гущерова врънка Хриси за църковен брак, той още бил женен за Отварачката


06 Август 2023, Неделя, 13:30 ч.
Автор: Флагман.БГ

Малко преди да роди, гордата многодетна майка се зарече, че четвъртото дете ще бъде последно за нея

След като преди месец и половина роди четвърто дете на милионерския наследник Христиан Гущеров, жена му Светлана е започнала да го врънка за втора сватба. Тя искала от него църковен брак, какъвто има предшественичката й Мария. Изглежда обаче Хриси все още няма официален развод от църквата с чалга звездата.

Още когато преди 5 години Светлана Василева стана госпожа Гущерова, тя призна, че с любимия й Хриси не са се венчали в християнски храм. По думите й, причината била в самата нея – страхувала се да влиза в църква. Младият Гущеров уж искал да я заведе пред олтара, понеже бил много вярващ и, както преди време госпожата показа, си държи икони на нощното шкафче. Светлана обаче се чувствала некомфортно в християнски храм. Там редовно й се случвало нещо лошо. „Той много държи на традициите, но все пак нямаме църковен брак. Аз не обичам да ходя в църква. Не че не обичам, просто, като отида, и ми се случват много лоши неща. Последният път, като бях в църква, катастрофирах с кола. Казала съм, че в църква няма да вляза. Хриси все пак иска да ходи всяка неделя“, обясни Светлана преди време.

Само дето едва ли някой й е повярвал. Знае се, че тя много държи на всичко, което припознава като израз на духовност, включително на практики от рода на астрологични прогнози и подреждане на дома според законите на фън шуй. Затова едва ли би отказала да сключи църковен брак, ако това беше възможно. Говори се обаче, че Христиан най-вероятно все още не е получил развод от църквата с предишната си половинка Мария, така че е невъзможно да се ожени за Светла. Връзката му с нея е официализирана пред държавата, но не и пред духовната институция. 

Известно е, че за Мария бракът с Христиан беше втори. Преди това тя беше омъжена за бизнесмена Димитър Андонов, с когото се врекоха във вечна вярност и любов не само в ритуалната зала, но и пред свещеник. След развода Отварачката успя да получи разтрогване на брака си и от държавата, и от църквата. Венчавката й с Гущеров беше в катедралния храм „Св. Александър Невски”, където по принцип не се правят сватби. Според слуховете, Светлана се чувствала много засегната, че при цели 4 деца, които е родила на мъжа си, той все още не й е оказал честта да я заведе пред олтара на подобен храм. Явно църквата по неизвестни за широката общественост причини все още не му дава развод, тъй като не само Християн, но и бившата му жена вече има нов брак, като обаче и той е само пред държавата.

Вместо да се тормози и да прави драми вкъщи, Светлана действа, за да крепи връзката си с възможно най-много деца, след като няма как да го направи чрез клетва пред олтара. Преди дни тя събра приятелки за погачата на четвъртото бебе, което роди в рамките на петте си години брак. Това е дъщеря й Валентина. Сред гостенките беше плеймейтката Моника Валериева, която според снимки в Инстаграм, е подарила кристален биберон в розово, както и популярни в някои сексуални кръгове дами като Зорница Линдарева, Жасмина Стоичкова и Елена Станулова. Съвсем случайно в ресторанта, в който е било тържеството, се появил и баскетболистът ни в НБА Александър Везенков. Той искал просто да обядва с приятели и изобщо не знаел, че има светско парти писа "Уикенд".

Събитието на Гущерова е било декорирано в розово, имало е сладкиши с името на детето и датата на тържеството, както и разкошна торта. Малко преди да роди, гордата многодетна майка се зарече, че четвъртото дете ще бъде последно за нея. Известно е, че е изкарала тежка бременност и най-вероятно това я е накарало да вземе подобно решение. На погачата обаче една от приятелките й се пошегува, че след година-две може да направи е пето тържество като това. Госпожата не отрече шанса за подобно развитие на обстоятелствата в семейството си.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
6
Коментара по темата
6.
Warrior
07.08.2023 04:14:02
0
2
На Христиан не му става чурката.
5.
Игуаната
06.08.2023 21:15:32
0
3
Местя си гущера за тея дяволски чеда....
4.
Дрон
06.08.2023 21:12:38
0
4
В черквата се извършва венчавка , не женитба !
3.
Отвратен
06.08.2023 16:28:01
0
10
Уроди - единия грозен шопар, папка на хранилка при тати червения шопар с куфарчетата от бкп/дс, а другата силиконова курва миналия сто утайки и се залепила за тоя грозник заради парите и лесния живот. Някой нали не си прави фантазии че шопара сто процента късопишков, може да върши работа в леглото...
2.
дасдасгсагфсгсдф
06.08.2023 15:12:57
2
8
и двамата са педали прости сера им в устите
1.
1
06.08.2023 14:14:03
0
13
ммм, той тоя красавец. не мож му устоя
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори