×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

CNN: Путин обявил докога ще продължи войната


CNN: Путин обявил докога ще продължи войната
САЩ все още нямат ясна информация какви са плановете на Путин и дали той умишлено протака войната с надеждата да спечели Доналд Тръмп
Ключови думи: путин, война, избори, сащ, байдън
05 Август 2023, Събота, 20:35 ч.
Автор: Флагман.БГ

Според специалисти той се опитва да издържи до изборите в САЩ през 2024 г., разчитайки на загубата на Байдън

Руският президент Владимир Путин едва ли ще промени плановете си за война с Украйна преди изборите в САЩ догодина с надеждата, че евентуална загуба на президента Джо Байдън ще принуди САЩ да намалят подкрепата си за Киев и да подобрят преговорната позиция на Русия. 

Това съобщава CNN, позовавайки се на изявления на американски официални лица. И така, един от официалните лица каза, че те „нямат съмнения“, че Путин „се опитва да издържи“ до изборите през 2024 г., пише УНИАН.

Друг източник, запознат с разузнаването, каза, че "Путин знае, че Тръмп ще му помогне. Същото го правят украинците и нашите европейски партньори."

Европейски дипломат каза пред CNN, че смятат, че опитът на Русия да изчака войната в Украйна до изборите в САЩ „е точно планът на Путин“.

Отбелязва се, че САЩ все още нямат ясна информация какви са плановете на Путин и дали той умишлено протака войната с надеждата да спечели Доналд Тръмп или републиканците на президентските избори.

Но изборите през следващата година остават ключов фактор, който западните национална сигурност, разузнаване и дипломатически служители казват, че ще повлияе на решенията на Путин в Украйна, което прави още по-малко вероятно войната да приключи преди края на следващата година.

Президентските избори в САЩ ще се проведат през ноември 2024 г. Сега основните съперници в битката за президентския пост са действащият президент Джо Байдън и неговият предшественик Доналд Тръмп, който е най-вероятният представител на Републиканската партия.

В същото време Тръмп вече направи редица противоречиви изявления относно войната в Украйна.

И така, той заяви, че ако беше президент, би сложил край на войната за 24 часа благодарение на приятелството си с Путин.

Тръмп също отказа да нарече Путин военен престъпник и наскоро каза, че Конгресът на САЩ трябва да спре подкрепата за Украйна до края на разследванията срещу Байдън и семейството му.


В категории: Войната в Украйна


55
Коментара
55
Коментара по темата
55.
За рашистите
07.08.2023 17:20:23
3
3
Рашистка безмозъчна паплач в чист вид
54.
XX
07.08.2023 04:58:50
2
4
Жуже е велик.
53.
до 52
06.08.2023 21:05:46
0
2
Един много обикновен въпрос: Знаете ли кой е собственик на vesti.bg, също abv.bg и други?
За да разберем кой пише новините, кой плаща новините, дали можем да му вярваме?
Всеизвестно е, че световните СМИ са 100% собственост на определени финансови структури, нали?
Твърдо не са български, имат 100% LGBT+ поддръжка на всички новини и всички коментари там...
Първоначална информация: https://www.netinfocompany.bg/about/
Малка подсказка, долу вдясно на всяка страница вече има подпис United Group, но проверете от Интернет за връзките:
vesti.bg==> Nova Broadcasting Group==> United Group==> BC Partners==> Guardian Media Group==> Scott Trust Limited
Може да потърсите на Интернет и за Scott Trust Limited ==> HSBC (The Hongkong and Shanghai Banking Corporation) ==> NM Rothschild и Sons.
52.
Марина Овсянникова
06.08.2023 19:35:40
0
3
Чета новина:
"Днес е втория ден от консултациите за мирно уреждане на конфликта в Украйна, които се водят в Джеда. В срещата участват представители на повече от 30 държави, сред които Бразилия, Великобритания, Индия, Китай, САЩ, Турция, Южна Африка и страните от ЕС. Русия не получи покана, отбелязва ТАСС.
Делегатите решиха да създадат работни групи, които да обсъдят точките от предложената от Зеленски формула за мир.
Според италианския в. "Кориере дела сера" редица участници в срещата смятат, че "зачитането на териториалната цялост и суверенитета на Украйна, както и върховенството на Устава на ООН, трябва да бъдат в основата на всяко мирно споразумение"."

Всичко хубаво, текстът е достоверен, но какво е заглавието над този текст? Vesti.bg и съответно abv.bg изкарват над този текст следното заглавие:

"Русия: Играта на американците с огъня е опасна"

И понеже много хора четат само заглавията, няма значение, че то не отговаря на текста, манипулацията е лесна и сигурна. Промитите мозъци няма да се замислят и да прочетат по-надолу.
51.
Пусть всегда будет Солнце
06.08.2023 17:48:41
3
4
Flagman,RU рупор на РОССИЙСКАТА ПРОПАГАНДА и лапащ ЛУКойлски пари трие яко истината за руския агент Доналд Тръмп вербован от Москва със СЕКСкомпромати и подплатен стабилно имотните му фирми с руски еврейски пари на олигарсите на Путин-ШАЛОМович еврейетата Векселберг и Фрийдман
50.
до Мина Черно море
06.08.2023 16:46:29
4
6
Приятел, неграмотен си като всеки русофил. Не знаеш как се пише гаЗ, ама разбираш от геополитика. Цената при нас беше 298 лв/мвчас с евтиния руски гаЗ, сега е 59 лв/мвчас. В момента е 5 пъти по-евтино от евтиния и необходим за живота руски гаЗ. Предполгам, че не можеш и да смяташ, но все пак трябва да можеш да сравниш 59 и 298.
49.
Славейков махала
06.08.2023 13:19:47
7
7
Това не е статия от Си Ен Ен. Това са фантасмагории. След удара по моста от онзи ден, и потопяването на танкера Сиг, няма кой да носи гориво. Скоро, руската машина ще угасне. Тогава гасим лампите и кой който хване.
48.
До 40
06.08.2023 13:02:28
5
7
Това по коя руZка телевизия го казаха?
Как си представяш щатите да купуват петрол от Путин?Все едно ти да купуваш домати от кръвния си конкурент,при положение,че на съседните 5 сергии имаш приятели,които продават същите домати на преференциални за теб цени.
Малко мисъл и информация от достоверни източници ,моля. Излагаме се пред населението.
47.
Коши Прайм™
06.08.2023 12:47:00
1
4
Въпросът не е как американците са помагали на Руската империя по време на Кримската война и съответно руснаците са подкрепили Северните щати в гражданската война. И двете събития са продиктувани от това, че са имали общ враг- Британската империя.
Въпросът е, че в Русия (като империя, като СССР и като федерация) е имало моменти на недостиг на храна, глад и пълен колапс на държавата. Оказва се, че въпреки всичките си ресурси и природни богатства държавата не е била в състояние дори да осигури храна на населението.
46.
Га га га
06.08.2023 12:27:03
3
3
Аз пък си мислех, че Джордж Вашингтон е обявил декларацията за независимост на Щатите, но щом казваш, че е Линкълн......
45.
до 43
06.08.2023 12:07:06
0
4
Александър II като освободител на САЩ
Истинските американци (не комунистите около Байдън, които искат да правят Нов Световен Комунистически Ред), почитат руския цар Александър II, като освободител, подобно на българите.
През 1863 Президентът Линкълн обявява независимост от Англия и Франция, както и край на робството в САЩ. Руския цар Александър II изпраща целия руски флот в пристанищата на Ню Йорк и Сан Франциско, който стои там в продължение на 7 месеца без да се намесва на американска територия. Затова Британската империя и Франция се отказват да започнат война със САЩ и признават тяхната независимост.
https://rumble.com/vxd50i-the-time-russia-saved-the-usa-from-the-film-putin-vs-the-deep-state-by-mrtr.html
44.
Абдал Ал Сабах Иб Се Рахат
06.08.2023 11:24:01
1
3
Ясно кой е на ЗОР.Вижте кой се оплаква от санкциите и кой иска да се премахнат санкциите и кой иска да заобикаля санкциите.....Решендре ....всичко това го иска Решендре.....Еееее .Всичко е ясно кой е на ЗОР .ТОЧКА.
43.
До 42
06.08.2023 11:19:03
3
4
Линкът е за спасяването на руснаците от гладна смърт в годините след разпада на СССР.
Преди това през тридесетте, ако не се лъжа, също са спасявани от глад и пак доставките са главно от САЩ.
Също така отново Щатите ги спасяват от глад след войните с Наполеон. Тогава руският патриарх пише на епископа на Ню Йорк с молба да помогне. Има и картини на Айвазовски как пристигат американските кораби и как се раздават помощите на населението. Маяковски пък пише благодарствени поеми по случая.
42.
Американската помощ за Русия-история
06.08.2023 10:49:26
1
2
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0TAzxnqhna1fbeNFaCU4UD2rttTSgUwVNDXHVTvcF7a5KT374FNsMeoCsrGXM1f2kl&id=100000116719819
41.
Коши Прайм™
06.08.2023 10:48:56
3
2
Добре, руският износ не е намалял, сгрешил съм. Северните потоци, и двата, работят с пълен капацитет.
Относно "освен суровини, какво друго": продукция, технологии, машиностроене, електроника и прочие. Примерите за държави без суровини , но със силни икономики са много.
Със Съветския Съюз обаче какво се случи, защо фалира? Някой знае ли?
40.
Мина Черно Море
06.08.2023 10:27:01
3
12
Само да Ви кажа,че все още цяла Европа купува гас и петрол от Русия. Намалила директните покупки защото сега купуват американски фирми и го преподават три пъти по скъпо на Европа. Всичко е бизнес.
39.
До 33
06.08.2023 10:15:48
2
9
Толкова се нагодиха,че цените на всичко скочиха до небето!Колко да са се нагодили? В коя бяла страна беше и видя,че са се нагодили? Гориво,ток,газ,вода,храна,всичко е драстично увеличено,от това,че Европа не е на зор хаха. Русия нямало да изкара до изборите,то на тях нали миналата година им свършиха ракетите,фалираха и какво ли още не,реалността обаче е друга :) Така,че по полека с анализите,не са ти сила!
38.
До 37
06.08.2023 10:11:07
2
4
Извинявай,кое е намаляло драстично? Хахах “Освен износ на суровини,какво друго”? Момче ти сериозно ли питаш? Назови ми нещо по скъпо от суровините.Петрол,газ,зърно,дърва,метали,руди,торове и т.н и т.н И то какво остана?
37.
Коши Прайм™
06.08.2023 09:23:47
9
4
Путин нищо подобно не е обявявал, но е очевадно, че иска да протака възможно най-дълго време. Няма никаква възможност да напада, приходите му от газ, петрол и полезни изкопаеми драстично намаляха, а войната е скъпа.
И относно силната руска икономика: освен износ на суровини какво друго?
Аз помня как фалира СССР който беше отвсякъде по-могъщ от сегашната федерация. Помня тогава как руснаците получаваха безплатно хранителни помощи с кораби от Щатите и Европа защото буквално гладуваха.
36.
До 31
06.08.2023 09:03:28
2
2
Със сигурност си малоумен.
35.
до 31
06.08.2023 09:01:36
3
7
Защото са богати, а войната се води от бедните. Винаги и навсякъде е така. Богатите рашки също са тук по черноморието и си гледат кефа, не ги могилизират.
34.
Обективно е така
06.08.2023 08:46:07
9
9
Само кремълския сатрап може да спре войната като си изтегли орките от чуждата земя.
33.
Абдал Ал Сабах Иб Се Рахат
06.08.2023 08:23:40
10
14
Русия няма да издържи до изборите в САЩ.Изборите са много далече във времето ( И не е сигурно ,че Тръмп ще спечели ).Русия прави всичко възможно за да се отскубнем от наложените им санкции , на белите държави не им пука за наложените от тях санкции.Това означава ,че Русия са на зор и то много голям ЗОР.За сега издържат но няма да издържат до безкрайност.Белите страни се нагодиха на свят без Русия , Белите страни нямат необходимост от Русия .За тях (Белите страни ) санкциите може да продължат до безкрай , но това не важи за Русия.
32.
Дернев
06.08.2023 08:00:32
11
4
Изборите са прекалено далече и не трябва да има значение за преговори с Украйна. Тя трябва да е част от РФ и то вече трябваше да е. Губенето на време е пагубно не само за Европа, а и за света. Всякакви мирни преговори само ще отложат решаването на проблема и ще го направят още по-труден за решаване. До месец проблема трябва да е решен.
31.
До 24
06.08.2023 07:53:05
2
13
Но явно и аз съм малоумен,че често се питам,защо тези боеспособни хора са тук,гледат си живота,ходят си по курортите,практикуват си хобитата,и никой не ги търси :) В Приморско ги чувах да викат “Слава украина” ама не я прославят,а са тук :)
30.
До 28
06.08.2023 07:49:55
6
12
А защо ще умрат от глад,знаеш ли? Или празната ти глава не може да мисли толкова? От къде да знаеш ти,колко завода имаше и фабрики преди Евро съюза.Те децата им от хубаво са на вън и работят,защото с Европа вързахме и цъфнахме!А относно Путин,щом докара Европа до прага на бедността,явно наистина е добър стратег ;)
29.
Путин уточнява
06.08.2023 07:12:22
5
5
Буча да се чете Бахмут...

Не че и там не ядохме хурката...
28.
Путин
06.08.2023 07:10:39
14
10
Всичко върви по план, аз съм най-великият стратег. Ако не беше Буча, вече да сме в Лисабон.

Мухахахаха.... руски дебили, били първи....

А на българоруските тъпанари ще кажа само едно - ако не са децата ви, да ви пращат пари от Германия и Западна Европа, ще умрете от глад.
27.
до 12
06.08.2023 06:31:21
2
11
2028 год
Германските полицай Ахмет и Мустафа патролират по магистрала за Мюнхен спират ауди искат му книжката
Ахмет се обръща към колегата пътен полицай с думите:
Мустафа виж какво е тва страно име ХАНС

Днес по бг тв дават немския филм "Кобра 11 обади се" там 2ма "немски" мургави крими полицаи от
ТУРСКИ и Сирийски произход преследват бият и арестуват лоши млади германци( русаляви убийци,синеоки бели наркодилъри с татуси иобици,нарушители на пътя)
Първото е ВИЦ а филма "Кобра 11 обади се" е истина
26.
*********
06.08.2023 06:15:53
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
Ше продължи
06.08.2023 04:43:55
5
6
Докато опърди кочана или го е опърдял вече и двойниците чели инструкциите ги спазват
24.
До21
06.08.2023 02:50:13
13
14
Ами малоумен си. Аз също съм давал клетва и в ареста съм лежал но крадливите фатмаци и офицерите шизофреници не можаха да ме научат да обичам Русия. Виждам че на теб доре са ти промили пилешкия мозък.
23.
„Америка превърна Украйна в ГРОБИЩЕ“
06.08.2023 00:51:42
6
16
Последно интервю на полк. Дъглас Макгрегър пред Redacted с Клейтън Морис:
„Америка превърна Украйна в ГРОБИЩЕ“, полк. Дъглас Макгрегър
https://youtu.be/_rx8w3qfxwA
22.
До 19
06.08.2023 00:28:25
4
12
Много сте ми смешни с тези Вагнер,тръгнали ама спрели хахах Къде са тръгнали? В колона по един по магистралата?Където два самолета ще ги оправят за три минути!Какъв преврат какви 5лв. хората си направиха цирка,мие преврат та преврат хаха
21.
алекс
05.08.2023 23:48:55
17
22
Да аз може и да съм "Малоумник" но само питам как так боеспособни мъже на възраст от 19 до 50 години Украински граждани пребивават На наша територия папкат EU-US средства и БГ и никой никъде ама никъде не ги търси като дезертьори ооо аз забравих аз съм "Малоумник" но аз съм давал клетва към моята държава и не дай Бог се наложи не аз няма да избягам в Украйна а ще остана!!!!!!!!!!.
20.
Путин казал
05.08.2023 23:23:14
13
13
Коги бре купени подлоги що не каза за израелския кораб дето наруши ембаргооотоооо.
Беше се покрил в бункера да му сменят памперса. Платените и купени мастии на Запад си заработват кинтите дет са им дадени напреде. А палячото в кремъл дето обяви деня на победата над милитаристична япония и се посраха щото японците им отказаха медицинска апаратура и сега се чуди как да им целува гъзъ щото китай не произвежда толкова прецизна а тя се ползва за путту и неговото обкръжение
19.
:d,rk
05.08.2023 23:05:43
8
18
Жалко че харчат по милиард....долара,не рубли,за да убиват чуждите и техните си мъже,те там и без това са в дефицит,вместо да си благоустроят живота,плащат за патрони,снаряди и ракети!!Много жалко!!Тези от Вагнер..добре тръгнаха,може би щяха да решат много бързо проблема,но...типично по руски..неясно защо спряха и се изнесоха,просто изпърваха момента,сами слязоха от гребена на вълната!!Явно ще продължи самоубийствената ,убийствена война още дълго!!
18.
18
05.08.2023 23:05:20
2
2
https://www.youtube.com/watch?v=tnkp6f-TGYA
17.
До 2
05.08.2023 23:00:49
9
20
Европа пък от какво се защитава хаха Украйна направи чиста провокация за война,като не зачете кримското споразумение,най вероято по идея на една друга държава,отвъд океана ;) За това обаче,плаща Европа ;)
16.
До 9 и 15
05.08.2023 22:27:45
19
20
Дано Мутрафонова да ти превежда по някоя копейки,че язък ти за изхабената енергия от сутрин до мрак да търсиш благодатни за РуZZия новини,които обикновено са фейк от фабриката на Пригожин.Както и в този случай.Само вие българските и те африканските дебили му се връзване.Къде от манталитет,къде от невежество
15.
Ноунейм
05.08.2023 22:13:37
16
16
Докладвали на Сталин: Печелим войната ,няма смисъл да продължаваме към Берлин.
А Сталин наредил:До край!Продължете към Берлин.
Ето това трябва да стане и сега,за да бъде строшен носа на надменните западни "демократи" подобаващо,веднъж завинаги.
14.
До9
05.08.2023 22:10:25
12
20
Ти да не си чел някои учебник от 1985 година? Там СССР бяха първа икономическа сила, ние бяхме втора.
13.
xx
05.08.2023 22:02:58
15
8
Boйната ще продължи до идването на ГЕРБ на власт , начело с Мутрата.
12.
до 10
05.08.2023 21:59:58
6
13
Германски СМИ:
"Клиника по майчинство в Щутгарт: Работното време вече не е на немски"
https://unser--mitteleuropa-com.translate.goog/stuttgarter-entbindungsklinik-oeffnungszeiten-nicht-mehr-in-deutscher-sprache/?_x_tr_sl=de&_x_tr_tl=bg
"В Германия, за да бъдем точни: "Германия, Щутгарт, болница Katharinen, родилно отделение." Записът току-що е направен. Часовете за посещения са поставени на входната врата на английски (?), турски и малко арабски. Немски език вече няма. Можете да си представите защо…”
11.
MT
05.08.2023 21:59:31
11
16
Къде да избягат германците, тях го е страх да излязат навън след 20:00ч сеш' се защо нали? Защото вече са малцинство в собствената си държ...територия.
10.
до 9
05.08.2023 21:51:27
7
20
И аз разбрах, че германците напират да бягат към Русия
9.
от гръцките СМИ
05.08.2023 21:31:55
20
12
Все пак погледнете последните новости в гръцки СМИ:
"Русия стана първата икономическа сила в Европа: изпревари Германия по БВП през 2022 г. В разгара на войната с Украйна"
https://www-pronews-gr.translate.goog/oikonomia/diethnis-oikonomia/proti-oikonomiki-dynami-tis-eyropis-egine-i-rosia-perase-ti-germania-se-aep-to-2022/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
Разкъсваната от войни Русия сега е икономическа сила номер едно в Европа, след като изпревари Германия и Великобритания.
Всичко това… в разгара на войната, като Русия вече е петата по големина икономическа сила в света след Китай, САЩ, Индия и Япония.
https://twitter.com/Trollstoy88/status/1687396608285999104
БВП на Русия е 5,32 милиарда долара, докато този на Германия е близо 5,31 милиарда долара. Германия е 6-та най-мощна държава в икономическо отношение.
8.
ЕвРоби
05.08.2023 21:31:34
1
2
Като оня цайс в пощата ахахаха.
7.
до 3
05.08.2023 21:30:27
1
20
Само да напомня една мисъл на Марк Твен: "Никога не се спори с идиоти. Ще потънете до тяхното ниво, където те ще ви смажат със своя опит." Марк Твен
А когато става въпрос за Украйна... просто си спомних един анекдот:
"Микола, колко време ще ти отнеме да се научиш да летиш?"
- Не знам точно, около седем или осем.
"Месеци"?
- Самолети.
6.
До 2
05.08.2023 21:30:03
14
22
Да заминаваш веднага в източна украйна!Чакат те да помагаш! Веднага да заминаваш!
5.
Марк Твен
05.08.2023 21:29:33
16
11
Пред "че" има винаги запетая. Толкова сте неграмотни, че е болезнено да ви чета! ЕвРобски отрепки! Марш в испанската комуна, каун.
4.
от чужди СМИ
05.08.2023 21:25:31
16
17
Една интересна заповед на Путин:
"Путин забранява 5G в цяла Русия, унищожава всички кули"
https://realrawnews-com.translate.goog/2023/08/putin-bans-5g-across-russia-destroys-all-towers/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg
За сравнение, може да погледнете разпространението на 5G в Бургас:
https://www.nperf.com/en/map/5g
3.
Марк Твен
05.08.2023 21:23:56
23
16
До евРобa whoever: ти аутокорекъ нямаш ли? Всъщност за какво ти, речникът ти изглежда доста примитивен и ограничен. Научи къде са кавичките, "умнокрасавецо" пхаха! Всичките евРоби сте такива прости и елементарни. Лесни за манипулиране. Слугинаж!
2.
до русороба алекс
05.08.2023 21:14:22
45
32
Малоумник-,,нищото,, се пише слято...и естествено че войната е скъпо нещо.Украйна и Европа се защитават от руските орки за да безчинстват убиват и изнасилват в страните им...тъпанар
1.
алекс
05.08.2023 21:06:10
26
49
Бойната май започна да излиза прескъпо за всички но не и за Путин!?.Само се питам до кога US и EU гражданите ще стоят и гледат как се наливат техните пари в нищо то
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Що за глупост правят тези деца Що за глупост правят тези деца Младежите използват единственото място, обособено за преминаване на пешеходците над линията, за да се забавляват 29 000 медицински сестри липсват, системата ще се срине, алармира известен лекар 29 000 медицински сестри липсват, системата ще се срине, алармира известен лекар Мутафчийски открои и друг проблем, а именно, че на година около 170 лекари напускат системата Училището страда от най-големия дефицит – спазване на правила Училището страда от най-големия дефицит – спазване на правила Днес е все по-трудно за учителите и все по-лесно за учениците Готова ли е България за еврозоната - очерта се основен проблем Готова ли е България за еврозоната - очерта се основен проблем Инфлацията се оказва основната пречка, политическата криза също ни спъва Двама тийнейджъри са с алкохолно отравяне след абитуриентски купон, единият е в кома Двама тийнейджъри са с алкохолно отравяне след абитуриентски купон, единият е в кома Не е ясно какво е състоянието им Шофьори са бесни на новата организация на движение край НДК, но промяна няма да има Шофьори са бесни на новата организация на движение край НДК, но промяна няма да има Поставянето на колчета и на друга маркировка в района на НДК продължи Тя не иска да чуе за партньора си от "Денсинг старс" Тя не иска да чуе за партньора си от "Денсинг старс" С Димитър дори стигнали до безкрайно критичен момент, когато русокоската вече била на косъм да си тръгне Той събра 800 гости за юбилея си, а сега разпродават имотите му в Бургас за милионни дългове Той събра 800 гости за юбилея си, а сега разпродават имотите му в Бургас за милионни дългове Разпродажбата на активите е предприета заради дългове за десетки милиони към НАП и банки на дружеството и други свързани фирми, които се ръководят от Димитър Бичев Баба ме изпрати в "Ергенът", твърди тази участничка Баба ме изпрати в "Ергенът", твърди тази участничка Валерия е категорична, че ѝ е било много трудно да се впише сред останалите участнички Уважаван преподавател от царевското училище "Н.Й.Вапцаров" с награда "Учител на годината" Уважаван преподавател от царевското училище "Н.Й.Вапцаров" с награда "Учител на годината" Инж. Тодор Христов от училище „Н.Й.Вапцаров“ е сред най-добрите преподаватели от региона 
Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори