×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Няма риск цената на тока за бита да скочи от януари 2024 г., категорични са министри


Няма риск цената на тока за бита да скочи от януари 2024 г., категорични са министри
Премиерът Денков и министрите на финансите и на енергетиката коментираха прехода към либерализация на пазара на ел. енергия за бита
03 Август 2023, Четвъртък, 12:32 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Има механизми за компенсации, както при бизнеса, обясни Асен Василев

„Няма такова нещо“, отсече финансовият министър Асен Василев след въпрос на „Флагман“ вярно ли е, че цената на тока за бита може да се вдигне с 35% от 2024 г. Той и министърът на енергетиката Румен Радев опровергаха публикациите по темата на днешната пресконференция в Министерския съвет.

„Да не бъркаме нещата. Това, което се сложи за обсъждане с измененията в Закона за енергетиката, е нещо много важно, при това заложено отдавна като идея, като реформа, като наш ангажимент, бидейки страна – член на Европейския съюз. Това е идеята за либерализацията на пазара по отношение на битовия потребител. Но това не може да стане, без ние да имаме ясни механизми и преди това дефиниция за енергийна бедност, начина и механизмите, по които да подкрепяме хората в този вид преход“, изкоментира Румен Радев.

През есента щял да бъде предложен механизъм под формата на проект за наредба за компенсиране.

„Трябва да насочим много фокусирано помощите към тези, които имат нужда, и това да не става с директно движение просто напред-назад на финансови средства. Има модели и начини за това“, изкоментира енергийният министър. Това бил сложен механизъм, по който се работело с министерствата на труда и на регионалното развитие.

„Няма да има такъв тип увеличение в периода, за който говорим. За в много бъдещ период от време при вече либерализиран пазар какво искаме да правим? Този, който може да си плаща и е в състояние да прави нещо – да, да покрива и по-висок енергиен разход, но да не забравяме, че трябва да поощряваме и енергийната ефективност“, добави Румен Радев.

Николай Денков обобщи: „Казано с други думи, в края на 2025 г. или 1 януари 2026 г. цената на тока ще зависи много повече от другите дейности, които обсъждаме – какви инвестиции ще направим, как ще бъде направен преходът, как ще бъдат въведени възобновяемите източници, ще започнем ли строежа на атомната централа, - отколкото от това, което вие поставяте като въпрос. Т.е. има много други неща, които ще определят дотогава какво ще се случи.“

От 1 януари общественият доставчик – НЕК, ще бъде премахнат, посочи репортерка и попита това няма ли да доведе до скок на цената за бита и как ще се ограничи и регулира то.

„Краткият отговор е „не“, отсече Асен Василев. „А видяхме, че даже и бизнесът, който е на нерегулиран пазар, се намери механизъм, така че когато цената е висока, бизнесът да не плаща високата цена, а да получава компенсации. Механизми има много, въпрос на планиране и правилно действие от страна на правителството.“

„Няма никакъв риск за това цената на тока да скочи от 1 януари 2024-а“, добави финансовият министър.

„Да, да. За това имаме и регулаторно решение“, каза и министър Румен Радев. То било на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) от 30 юни т.г.

Радев отново постави въпроса за фокусирането на помощта за битовите потребители на ток и повтори: „За планирания ценови период няма да има такъв тип корекция или промяна в цената.“

 

 

 


В категории: Политика , Животът


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
36
Коментара по темата
36.
ХХ
04.08.2023 09:14:37
0
1
До 35

Приемайки че си #20, хубаво е че гласувате да ви е добре като ви го вкарват "до сливиците".
ПП. Аз и затова реферирах към Тиквата и "мачкането на ппо'с'таците".
35.
Обикновен електорат до ХХ
04.08.2023 02:47:20
0
1
Като цяло, умственото ти ниво или е изключително ниско, и ти е трудно да правиш логически заключения или си чисто, и просто ТРОЛ и въртиш,сучеш гледаш да не падаш по гръб.Кауза пердута е да ти се разяснява,ама нейсе.Ние "Ганьовците" му развалихме рахатлъка и най- вече монопола във властта,като ,както вече писах -НЕ ГЛАСУВАХМЕ масово за него.А не гласувахме за него ,понеже видяхме ,че той имаше власт достатъчно дълго за да направи така,че и ние да сме добре.Затова и на последните няколко парламентарни избори,ние " Ганьовците" вече гледахме да дойде някой друг за да ни е добре и на нас А това ,че от липсата на власт на Тиквата не му е станало добре и му се е развалил....,вече са странични ефекти за него,а не замисъл и цел на нас " Ганьовците" .Ние просто искаме и целим да живеем нормално =добре.Capisce?### p.s.това пояснение успя ли да ти разшири малко мирогледа или все пак си и си оставаш един залюхан ТРОЛ,повтарящ опорките,като мантра???
34.
XX
04.08.2023 00:00:48
1
2
До 28
"Може и да не сме по- умни,ама му развалихме рахътлъка..." - отличителна черта на Ганъо е, че не гледа той да и добре, а другите да са зле. Защото е про'с'т и некадърен и затова и ЧАКА да му ДАДАТ "европейска МРЗ".
ФАКТИ.
33.
XX
03.08.2023 18:07:45
2
2
Български идиоти и про'с'тасе, всичко ще ви вдигат и пак ще се съгласни, защото сте евродебили.
32.
Мистър Пропър
03.08.2023 17:02:17
0
4
Някой май е минал с метлата през коментарите,доста са объркани.Излиза,че
коментар с даден # пише,коментира,сам себе си !!!Е това е свобода на ....." Свободата,Санчо..."!!!
31.
Аха до Хм
03.08.2023 16:51:25
0
2
Нищо не забравяме,така наречените "умници" от КЕВ са функция на политиците,за които вече уточнихме,какво ни е мнението.Събитията от последните месеци само доказват,че всичко в Държавата се случва след политически решения и назначения,няма реално разделение на властите.Справка - Гешев,сума ти време не може, и изведнъж БАМ за няма и месец и му изстина мястото.Та кой назначава въпросните от КЕВ,питам риторично?В заключение има два вида държавни служители - удобни и неудобни,като последните се заменят възможно най-бързо с ...удобни.
30.
Га га га гааааа
03.08.2023 16:35:57
1
4
Вярно бе,след 1989год. в България вместо масовата приватизация,която доведе единствено до безнаказаното и масово разграбване на държавата и нейните активи се беше провела масова кастрация на
така наречените "демократични сили",сега щяха да останат само читави хора обединени и национално отговорни (родолюбци) ,които щяха да продължат единствено да работят за просперитета на своята държава.
29.
Хм
03.08.2023 16:30:35
3
1
Коментиращите защо забравят факта, че в момента плащаме повече за сметките си благодарение на умниците в КЕВ които решиха да добавят скъпоструващите и на загуба въглени централи. По вероятно е сметките да паднат, без регулатор като нашия.
28.
Обикновен електорат
03.08.2023 16:24:54
3
2
До 24 ХХ.Може и да не сме по- умни,ама му развалихме рахътлъка и монопола на Тиквата.Не гласувахме масово за него и близо година и кусур на снимките изглеждаше, като препикано мушкато.За да си осигури спокойствие,чак Гешев се наложи да жертва.И това е само видимото за обществото,кой знае при новата сглобка от колко благинки са го отрязали.Май-май ще се наложи да прибегне да мазнината,която си е приготвил за зимата.
27.
Въй въй въй до 23Bbb
03.08.2023 16:17:40
0
1
Както казваше професорът (R.I.P.) ---"гледам у не вярвам,на ушите си" :) ---Не са чак толкова много,около 10% от населението ни са.НО ....СА МНОГО,ГЛАДНИ,ПРОДАЖНИ И ...НАЙ-ВЕЧЕ АЛЧНИ !!!И наистина ако направим реална съпоставка срещу, какво са продали националната интереси,ще излезе че и гол банан не да взели,а по-скоро обелката от банана.
26.
Въй въй въй до 16 XX.../21,24
03.08.2023 16:05:29
1
3
---21---Пич,чети с осмисляне,писах вече,че огромното мнозинство сме ние - НЕГЛАСУВАЛИТЕ - 60%, спрямо ГЛАСУВАЛИТЕ-40%.Тоест 60% не вярват на никой,хайде нека да да 50%,махам 10% поради невъзможност да гласуват,а останалите 40% са разделени-факт,виж мандатите в парламента.---24---Тиквата не ми е казвал НИЩО.Обокновенно,когато някой ми казва нещо е очи в очи и аз присъствам там.Тиквата се е изказал е точния израз....И определено съм по умен,въпреки че е субективно понятие,от въпросната Тиква.Взел съм мерки,аз и семейството ми за в бъдеще да не сме на територията,където ще им го вкарват до...Факт,че Тиквата е ПО-ПО и НАЙ-НАЙ Умен ще имаме тогава,когато пуснем него и болшинството в нова среда при равни първоначални условия за всички и той успее да доминира над всички.Едва ли....---25---Писах вече,за родната картинка са виновни родните КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ,няма НАТО,няма ЕС,ИМА ОПРАВДАНИЯ С ТЯХ,Левски го е прозрял още навремето и го е написал в пр.писмо.Полша и тя е в тези институции.Доколко съм прост ,не знам,не мога сам да си давам атестация,имам се за средностатистчески индивид---26--трол,no comment ---
25.
Ха ха
03.08.2023 15:38:08
0
1
Цитат ---"Да не бъркаме нещата" казва единият,а другият отсича - "Краткият отговор е,,не" и добавя "Няма никакъв риск.....цената на тока да скочи от 01.01.2024г"---Добре де,ама щотУ съм прост гледан фактите.Същия този министър,категорично заявяваше,че партията му няма да се коалира с една друга партия.И в крайна сметка "наистина" не се коалира,а просто направи ....СГЛОБКА с другата партия.---лирично отклонение : Един вид това Бг политиката е като ЛЕГО конструктор.Очаквам скоро време да започнат и видове сглобки- топли,студени,постоянни,разглобяеми..с права резба,с обратна резба.ЗАВАРКИ и най - бруталната С ПРЕСОВАНЕ...край на л.откл.---Да се върнем на фактите- на 01.01.2024 да не ни кажат,ама ни заявихме,че цената на ТОКА ЗА БИТА няма да се вдига ,а не че КРАЙНАТА ЦЕНА КОЯТО ПЛАЩА БИТОВИЯ ПОТРЕБИТЕЛ ( барабар с всички такси и салтанати) няма да се вдигне ....p.s.така че,както казва първият - " Да не бъркаме нещата".
24.
XX
03.08.2023 15:27:41
3
2
А че ти го вкарват до сливиците - Тиквата миналата година ВИ го каза ясно, че това заслужавате. Но се имахте за по-умни от нея, нали? Не, НЕ СТЕ по-умни от еднокнижната Тиква. Това е факт.
23.
Bbb
03.08.2023 15:26:04
2
4
Не мога да повярвам,колко продажни и неблагодарни хора с промити мозъци се клонираха в България за последните 34 години и то за шепа долари и няколко банана.
Ако Тодор Живков беше разбрал преди 35-40 години какви продажни и крадливи хомосексуалисти ще отгледа държавата ни,още тогава щеше да обяви масова кастрация и да спре размножаването им в бедеще.Съвсем сериозно!
22.
ХХ
03.08.2023 15:25:56
2
2
Бульхарске про''с''таце и жекиджие, не повишавайте тока, че няма да мога да си включвам вибратора за анален масаж. Няма да мога да включвам машинката да си подстригвам потката.
21.
XX
03.08.2023 15:25:38
3
1
До 20

Няма деление. Факт е, че огромното мнозинство (гони 90%) гласува за "тези Гани от телевизора" и ЕС, НАТО и евроатлантизъм.
20.
Въй въй въй до 16 XX
03.08.2023 15:18:36
0
3
Стига вече бе пич,стига с това кой за кого гласувал или не гласувал.Стига с това делене Не виждате ли,че тези мазни Гани от телевизора,които ни управляват ,ни го го вкарват до сливиците на всички.Е..ат ни на общо основание без да се интересуват,кой гласувал ,за кого гласувал ,даже и тези които са гласували за тях го отнасят,отнасят го и и такива,като мен негласували,а ние пък сме болшинство,спрямо всички.И като цяло ,нито НАТО ,нито ЕС ще ни вдигнат цената на тока.Цената ще ни вдигнат същите тези,които сега се обясняват,че това няма да стане ОПРАВДАВАЙКИ се с ЕС и НАТО.А ще ни я вдигнат, защото в България няма гражданско общество и всеки гледа - " не е важно аз да съм добре, важното е на Вуте да му е зле" .Е това сме масата от народа,всеки гледа към момента да е добре,а като дойде това,което от години му повтарят от медиите,че ще стане и почва да кърши пръсти ...
19.
Въй въй въй до 16Bbb
03.08.2023 15:04:26
0
0
Първо -уточнявам,това че ти отговарям не означава,че сам се вкарвам в категорията хора към които си отправил въпросите си.А и това да поставяш етикет на някого без да го познаваш....На въпросите - като цяло си прав,но правиш фундаментално погрешно заключение за крайния резултат на нещата,ако нещата се бяха развили според описания от теб сценарий.Не си виновен,просто си забравил ,че в уравнението присъстват и българските политици,а всички знаем,какъв е техният манталитет.Така че,отговорът на въпроса ти е- Да Държавата щеше да спечели пари от всичко това,но ...... ТЕЗИ ПАРИ ПАК ЩЯХА ДА БЪДАТ ОТКРАДНАТИ (преразпределени) ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ !!!В заключение за хората пак щеше да има един гол ...банан .p s.както казваха римските сенатори в един филм от времето на VHS - да го духат бедните:)
18.
XX
03.08.2023 14:59:26
2
2
До 16

Ама 90% гласуваТЕ за ЕС и НАТО, нали?!
17.
Така е
03.08.2023 14:47:53
0
3
Така е,ние хората в Бг изтървахме положението още навремето.В самото начало на демокрацията с така наречения мирен преход.ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РАЗДАВАВАТ "СОПИ И ТОЯГИ" тогава на бившите властимащи,че новите които тепърва вземаха властта да ИМАТ ЕДНО НАУМ.Ама не мирен преход ще правим,етнически партии в парламента ще пускаме.Направо чисто педерестко изпълнение си беше прехода,изтървана работа.А пък с новите промени,които готвят - лица с двойно гражданство да бъдат Бг министри и другите шменти- капели,идея си нямам,какъв тюрлюгювеч са ни приготвили.Това изтървахме положението в началото,а по- късно също- за Виденовата зима иде реч,когато изнесоха зърното и се извиха опашки за основни хр.продукти.---p.s.За сравнение вижте,как се случиха нещата в Румъния още от начало,как продължиха и в заключение ,къде са румънците спрямо нас в момента.Жокер - там има осъдени политици и те са ,където им е мястото спрямо делата им....
16.
Bbb
03.08.2023 14:38:17
0
4
Ами цената за преноса на тока и поддръжката на електропреносната мрежа,ами всякаквите комисионни на частните монополи,а данъците и ДДС-тата които са общо колкото цената на киловат енергия и които също се плащат от потребителите?
И сега искам да попитам всички видове олигофрени:
Ако правителството на Бойко Борисов и всички преди него не бяха спрели проекта АЕЦ Белене още преди 10-15 години,а вече беше изградена и произвеждаше най-евтината ел.енергия, а и не бяхме спрели и двата реактора на АЕЦ Козлодуй даже преди още да им е изтекъл експлоатационният им срок,само и само за да се натегнем вече с гол задник на господарите ни от Европа и Америка,къде щеше да е позиционирана България в момента и как щеше да се чувстват всички български потребители и хилавия ни и почти унищожен бизнес и икономика(пак заради същите европейски оргии) с достатъчното произведена от тези мощности ел.енергия на най-ниската възможна цена?
А държавата ни колко пари щеше да печели от износа на тази енергия?
А тези спечелени пари в държавата щяха ли да подпомогнат социалната и политика,подобряването на качеството на образованието и здравеопазването ни,за да имат децата ни шанс за по- добро бъдеще,отколкото е сега единствената им възможност да стават гастърбайтери по света?
А олигофрени?
15.
XX
03.08.2023 14:20:57
2
1
До 12

"... сеещ омраза и възхвала на режим... " - къде сея омраза или възхвала бе про с'так неграмотен?
ПП. Ти си толкоз про'с'т, че няма начин да го окъзнаеш... иначе щеше сам да намразиш себе си и тез дет са те родили такъв.
14.
ХХ
03.08.2023 14:17:16
2
1
До 10

"... защото те са временна мярка." - защо да са временна? ЕС функционира на субсидии... които пранят хората зависими от тях, респективно от ЕС. А като станат дефицитни стоките - и на купони. Може еврокупони с логото та ЕС и лика та Урсулата. Европеидните неграмотни про'с'таци дет гласуват ЕС да им ДАДЕ "европейска МРЗ" ще са донолни.
13.
Га га га гааааа до 10
03.08.2023 13:50:05
1
6
Напълно си прав.Сега са същите демагогии,както с цената на ел.енергията за бизнеса през последните 2-3 години.Който между другото на свой гръб плати и цената да няма фрапантно увеличение за битовия ток през този период.
Важното е да се лавира и шикалкави за да се прикриват грешните решения които се вземат против националните интереси на държавата ни под натиска на ЕС и НАТО.
12.
Въпрос до Флагман
03.08.2023 13:42:35
5
6
Уважаема Редакция, защо ограничавате коментари на проевропейски настроени коментари,а не прилагате реципрочната мярка на тези,които са фенове на Кремъл?
Например коментатор хх ,който по мое скромно мнение е психически увреден човек,сеещ омраза и възхвала на режим,който ни е обявил за вражеска държава.
11.
Коко
03.08.2023 13:41:22
1
4
Кокорчо има вид все едно че е седнал на нещо голямо
10.
Холивуд
03.08.2023 13:32:40
1
5
Ха ха ха ха пак лъкардии и хвърляне на прах в очите на хората.
Бизнесът в момента плаща след всички компенсации и политически демагогии двойно по-висока цена на тока спрямо цената му от 2021 година и това е за в момента посред лятото.Даже тогава всички потребители на промишлен ток имаха сключени едногодишни договори за цената на киловат с доставчици на свободния пазар и въпреки всичко цената му се промени и се нарушиха договорите едностранно от страна на доставчиците.Ха ха ха ха това не са ли 100 процента увеличение
г-н Нещастник. Зимата цената се променя обикновенно нагоре,тя не е константна величина,както и размера на компенсациите с които заблуждаваш хората,защото те са временна мярка.
Защо не се продължават компенсациите за горивата,за да се върне цената им до 2 лв за литър,каквато беше преди две години,когато дрънкахте пак същите глупости а?
9.
XX
03.08.2023 13:16:14
4
1
До 4

"Имали още олигофрени дето да им вярват? " - че 90% СТЕ о'гофрените дет гласувате за ЕС и НАТО. Много СТЕ, про'с'ти СТЕ. Затова и България върви надолу. Факт.
8.
ХХ
03.08.2023 13:14:05
5
4
До 3

"Не ви ли е СРАМ ДА ЛЪЖЕТЕ НАРОДА???" - Тиквата каза ли ТИ миналата година, че европеидните про'с'тацш само за мачкане ставате? Каза ви. Вдяна ли го или се имаше за по- умен от него? Имаше се за по-умен, нали?
Какво ревеш тогаз?!
7.
Дивак 19
03.08.2023 13:11:17
2
9
Най-много ме е страх като някой ми каже "няма страшно","всичко е наред и няма смисъл да се притесняваш","никакъв риск не съществува".
6.
XX
03.08.2023 13:10:40
4
3
До 2

"Ей умрели кучета не спряхте с мръсотиите боклуци и педерасти мръсни" - тези "умрели кучета, боклуци и п'си мръсни" провеждат политиките на ЕС. 90% СТЕ про'с'таците дет гласувате за ЕС.
Какво ревеш?

ПП. Освен ако не го казваш на онези в Брюксел, за които САМ гласуваш.
5.
ХХ
03.08.2023 13:07:29
3
6
До 1

"На тия кавали някой вярва ли им?" - тия "кавали" провеждат политиките на ЕС. 90% СТЕ про'с'таците дет гласувате за ЕС.
Какво ревеш?
4.
Жълтопаветен Еврогейпарадчик
03.08.2023 13:01:04
1
10
Имали още олигофрени дето да им вярват? „В никакъв случай няма да се коалираме с Герб или с Движението за права и свободи”
„Време е да изчегъртаме мафията и задкулисието”
Къде сте Гербаджии и Демократи от Подмяната? Идете и пак гласувайте за Славчо и тез
3.
Избирател
03.08.2023 12:57:48
1
10
То и цените на горивата нямаше да скочат, ама.... Не ви ли е СРАМ ДА ЛЪЖЕТЕ НАРОДА???
2.
Купета
03.08.2023 12:48:11
2
9
Ей умрели кучета не спряхте с мръсотиите боклуци и педерасти мръсни
1.
Димо
03.08.2023 12:41:25
2
10
На тия кавали някой вярва ли им?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори