×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Определени субекти използват общественото възмущение, за да прокарат пак Истанбулската конвенция*


Определени субекти използват общественото възмущение, за да прокарат пак Истанбулската конвенция*
Защо предлагат “интимна връзка между две лица”, а не “интимна връзка между мъж и жена?”
02 Август 2023, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Александър УРУМОВ

Чрез хибридни инструменти за натиск като “закона “Магнитски” и “Барселонагейт” цели партии са превърнати в заложници и покорно изпълняват ролята на марионетки

Още през 2017 г. за първи път българското общество разбра за подготвяната за приемане Истанбулска конвенция и чудовищните измерения на джендър-конспирацията срещу детската идентичност, срещу правата на родителите и срещу националната държава.

След тежки няколкомесечни дебати текстът бе изпратен в Конституционния съд, който обяви Истанбулската конвенция за несъвместима с българската Конституция с решение 13/27.07.2018 г.

Решението бе взето с 8 гласа “за” и 4 с особено мнение.

Пет гласа от тези 8 гласа “за” обявяване на ИК за противоконституционна бяха на жените-членове на КС.

Всичките пет жени-членове на КС гласуваха “за” обявяване на Истанбулската конвенция за противоконституционна!

Защо?

Защото под булото на “борба с насилието срещу жени” тази изначално опорочена нормативна недомислица налага безумни дефиниции за пол, отхвърлящи очевидните биологични реалности, които никой в човешката история досега не си е позволявал да оспорва!
В онези дни на съпротива и битка получих телефонно обаждане от човек във висшите етажи на ГЕРБ - соросоиден активист.

Думите на този човек бяха:

“Знаем, че ти започна тази съпротива и ти си причината, но ти трябва да знаеш, че е решено на най-високи нива в Брюксел Истанбулската конвенция да се приеме!”

Това обаждане беше преди решението на КС.

Вече шеста година оттогава “най-високите нива в Брюксел” не са спрели да търсят начин да вкарат своята отровна джендър-идеология в българското общество и българската образователна система.

Целта на джендър-идеологията и на слугите ѝ в настоящето Народно събрание е една:

Покваряване на душите и сърцата на българските деца!

Средствата са ясни - системно отравяне на разбиранията за биологичен пол и разрушаване на тяхната полова и човешка идентичност чрез внушаване на “джендър-категории”.

Примери и практики в Европа, САЩ и Британската общност има печално много!

Резултатите вследствие на осакатени при “смяна на пола” момчета и момичета са хиляди, като техният брой продължава да расте!

Приятели, българи, майки и бащи,

Съвременната джендър-детерминирана либерална лъжедемокрация представлява “културен” тероризъм с хибридни прийоми, съчетаващи налудни практики от времето на китайската културна революция и безмилостни похвати на терористични организации с вземане на заложници.

Днес - чрез хибридни инструменти за натиск като “закона “Магнитски” и “Барселонагейт” - лидери на парламентарни партии са превърнати в заложници и покорно изпълняват ролята на марионетки, защото са хванати в капана на собствената си алчност, корупция, похот и страх.

Каква е цената, която ще платят не те, а цяла България заради превръщането им в заложници на глобалното задкулисие в лицето на Джордж Сорос и неговите слуги в Белия дом и Европейската комисия?

Цената са децата на България!

Нашите собствени деца и внуци!

Целта е да се използва конкретното обществено възмущение, за да бъдат прокарат “истанбулските” планове.

Конкретните измерения на тези планове са заложени в текст-допълнение към Закона за домашното насилие, в което се говори за “интимна връзка между две лица”.
Само един въпрос като се зададе и веднага става ясно всичко:

Защо предлагат “интимна връзка между две лица”, а не “интимна връзка между мъж и жена?”

Защото истинската цел на “истанбулските” заложници на Сорос в парламента е пълзящо узаконяване на еднополовите бракове!

С всички сили и средства!

Върху мъката и болката на измъчваните и унижавани жени тези “истанбулски” заложници искат да построят своята джендър-нормативна опорка, своята “истанбулска” къщичка на кокоши крака.

Ако това им бъде позволено, това ще бъде началото на джендър-политики, които са насочени пряко срещу децата ни и които представляват недопускана досега директна опасност за детското здраве и живот.

Ако това им бъде позволено - да гласуват “интимна връзка между две лица” вместо “мъж и жена” - това ще разкрие истинските им лица.

Защото “истанбулските” заложници имат две лица: едното е за пред избирателите, когато ги мамят да гласуват, другото лице е за пред задкулисните господари, докато им слугуват.

Този път истината няма как да бъде скрита!

Хора, не заспивайте!

И се гответе за решителна съпротива!

*Коментарът е на политическият анализатор и писател Александър Урумов, заглавието е на редакцията

 


В категории: Политика


37
Коментара по темата
37.
Ако
03.08.2023 10:43:27
8
4
европа ще ни налага с какви ценности да живеем то по-добре да не сме във европейския съюз но да съхраним това в което прадедите ни са ни възпитавали -любовта и привързаноста към семейството,почитането на възрастните и грижата за децата ни.Никога няма да допуснем да ни отнемат това.Които се опита ще бъде изметен.
36.
До 34
03.08.2023 10:26:01
3
7
Благодаря ти! Не само за цялата написана истина, но за това, че си я написал на разбираем език за профаните в българското общество! Браво! Време е да се промени тази страна и от изостана аграрна яма да се превърне в истинска европейска страна. Време е можещи и знаещи да застанат пред онези 80%, които са нищоставащи и нищоправещи!
35.
ме
03.08.2023 10:13:13
3
5
предният правилно се е кръстил на дявола. Да, ИК да се спре е по-важно от всичко останало. Когато става въпрос за децата ни, това е НАЙ-важно. ч месец мълчание за момичето, после желязна организация. Вижда се кой седи отзад.
34.
Baphomet
03.08.2023 09:48:18
6
13
хаха дебилите им дигат тока с 35% пазаруват най скъпата храна плащат едни от най скъпите жилища в Европа всеки ден някой ги прецаква циганите имат повече права от тях ама най голямата им драма е да не вземе да се приеме Истанбулската конвенция.

Ау ужас в най голям страх са псведо мутрите и "алфа" мъжкарите че няма да могат да бият и обиждат жените и че за това че не им пускат или им изневеряват понеже не стават в леглото ще бъдат яко съдени. Ау ужас ми сега? хахаха

И другите умиращи от страх са бг мамите че няма да могат да си предашат и обиждат децата. Е идете малко по площадките и вижте какво хубаво отношение имат към децата си :)

Ако ви е страх че децата ви от едни тъпи листовки или други глупости ще станат джендъри значи са тъпи. Никое дете получило адекватно възпитание и на което му е обяснявано няма как да му повлияят тия глупости. Ма не ви е страх че пред всяко училище има дилър- ма как ще ви е страх като вие самите друсате яко. Не ви е страх че момчетата растат сред деградирали озлобени индивиди искащи да са мутри и насилници - ма как ще ви е проблем нали тате е такъв. Не ви е проблем че момиченцата се плющят от малки с които им падне - ма как ще ви е проблем нали и мама така прави.

Аман от тъпи идиоти. Живейте в страх и вЕрвайте на Цомчо дето си е кръстил сина Силвестър и му е купил скромно апартаментче. Вервайте и на циганина ариец дето е за лева ама сметките са му у евро :) Дето плюе НПО-тата ама жена му цоца от такова. Дето уж мрази САЩ ама гълта яко кинти от американската компания държаща youtube - от там знаете ли колко лапа м?

треперещите глупаци че ще приемат Истанбулската конвенция който яко слушат мангалска музика и маат гюбеци. Дебили слушащи чалгия и най важното им е да могат да се наливат и плюскат и следствие на първото да си напляскат жените. Тъпунгери гласували за еманацията на чалгията - СлаФчо :)

Хора дето през годината една книга не са прочели какво остава за прословутата Истанбулската конвенция дават акъл какво точно била и какво щяла да направи :) Прости хора без цел в живота без виждане за бъдещето седнали да каканижат кво чакало България ако я приемели. Абе галфони вие какво направихте за толкова уж ценните за вас деца? Научихте ли ги на морал честност добродетели да следват мечтите си да бъдат обичани и обичащи и подкрепящи или най важното ви е да не станат педали или джендъри? Жалка картинка
33.
Ha
03.08.2023 09:45:52
7
5
Яко тролове на соросоидите тук. Като им видиш стила на писане и използването на Z навсякъде и виждаш какви да парцали.
32.
Ватенката
03.08.2023 09:38:43
4
9
Е прав.
Народа мрази разни хора да си го слагат по нощите, ама обожава Рашшия да го клати вече трети век и да му вика - хубаво ли ти е? Мога и по навътре.
31.
Ватенка
03.08.2023 08:47:57
6
8
ИстаМбулска конвенция, ХААРП, кем трейлс,евро, ваксини, референдум, и т. н. Все неща които една гнусна фашистка партийки яхна и прави пари на гърба на простия ганьо. А Ганя нека си вика "слава росия".
Прост народ, слаба държава!
30.
Хахахаха
03.08.2023 08:33:14
11
7
По-гнусна простотия от този автор не бях чел. Признавам си.
29.
Sad story teller
03.08.2023 08:16:22
6
3
Всеки, който е против Истанбулската конвенция е ЗА това, във видеото. Нямам друго обяснение.
https://www.youtube.com/watch?v=EhOH--dUiKk
28.
Дори
03.08.2023 08:11:45
2
8
Да приемат тъз щуротия, не оказва никакво значение на икономиката на страната или това кой как си вади хляба и какви възможности има. Прах в очите!
Защо обаче няма такъв отпор за КТБ, имотите на руското посолство по морето (незаконни), Доган Сарай, ключетата и тн.
Това са темите, които реално ни го слагат отзад, не някакви жендъри.
27.
Най обичам сутрин,докато пия кафето
03.08.2023 07:53:05
10
11
Да ми го овкусяват с руZки опорки.
Аз пък си мисля,че народа искрено се ядоса на патриотичния дебил с макетното ножче и спонтанно излезе по улиците.Но някой кремълски кръгове и зависими медии ни натрапват отново ,че това е видиш ли джендъридеология...
Изводи си правете вие
26.
А нас кой ви плаща?
03.08.2023 07:27:54
10
13
Само имбецил, който НЕ чел тази прословута конвенция може да напише тези идиотии! Засрамете се най-накрая!
25.
Помня
03.08.2023 07:25:54
19
11
как когато искаха да ваксинират циг@ните@, се започваше един писък, че ще им стерилизират децата.
Е, сега е същия писък, само че от "българите".
Не се превръщайте в циг@нит@ на Европа и Света!
Шиб@ните рашисти ни дърпат оттам!
Не им вярвайте на нито една дума!
Истанбулската конвенция трябва да бъде приета, защото ще пази децата и жените ни от такива боклуци като Старозагорския бек!
Да живее България!
24.
хер Флик
03.08.2023 06:37:33
13
16
"Авторът" на този бълвоч от лъжи и глупости - Александър Урумов, откровено преписва от руските сайтове, от които преписват Късопишков и ИZраждане. Ако бяхте истински журналисти (а вие не сте), след "творението" на Урумов щяхте да поставите линк към Истанбулската конвенция или да публикувате самата конвенция (тя е шест страници), за да може читателят САМ да сравни писанията му със съдържанието на конвенцията. Но вие сте Флагман и не можете да надхвърлите обичайно ниското си ниво...
23.
do Baphomet
03.08.2023 05:00:53
1
2
Евала за коментарите ти,брато....
БРАВО......!!!!
22.
До ТБС
03.08.2023 03:57:41
7
9
ей много всички "правоверни" с традиционни ценности като ви кажат нещо и веднага почвате да дрънкате за сфинктери и анали. Да ви и неосъзнатите педали смотани. Май много ти се иска на теб някой да ти го ръга у сфинктера че ни в клин ни в ръкав го споменаваш?

Кво стана с 5г-то ве каун мрът ли гълъбите от него? Кво стана с набодените нали всички щяха да умрат и самолети да падат щото там трябваше да са задължително набодени и щяха инфаркти и да падат самолети? Само тапунгери в тоя сайт.

Живей в страх проста мишко - ти друго не знаеш. Не знаеш нито да мечтаеш нито да живееш нито да се радваш. Днес 5г утре джендъри други ден виртуална валута после следене и дрън дрън че пляс- докато ти изпляска тотално това дето ти е в тиквата само за равновесие и конспирации.. не е лесно да си прост.
21.
ТБС
03.08.2023 01:59:05
9
2
Бафомет, ако щеш и на арамейски да се изпишеш етикета, по-умно няма да станеш, няма и да се научиш да четеш с разбиране. Твърдиш че си чел ИК, вероятно са те я преразказали, тъй като точен превод на въпросната глупост няма на български език, нито пък са преведени и обяснителните записки към нея. Никой няма да те бие, нито ще те изнасилва, вече си отвъд тези възможности, остана ти само една. Върни се към бъркането в сфинктера те и не се напъвай, че ще се насереш. Дори да пробутат нещо в законите, нали се сещаш, че лист хартия не ти дава права, отнема ти ги, няма да се радваш дълго. Още по-кратка е ще дишаш, че много им замърсяваш въздуха, само спокойно, не ти остана...
20.
ТБС
03.08.2023 01:46:15
0
0
Те субектите си имат имена, а 100 листа празни приказки няма да ги спасят.
19.
*********
03.08.2023 01:07:06
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
*********
03.08.2023 00:59:24
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
Хахахах
02.08.2023 23:37:14
0
6
Емо с тротинетката трябва да го обърнем по телевизията... педали скапани!
16.
sadasdsa
02.08.2023 23:18:27
7
13
" Защо предлагат “интимна връзка между две лица”, а не “интимна връзка между мъж и жена?”"
Щото има и интимни връзки между мъж и мъж, и жена и жена. Също както ти като мъж имаш интимна връзка с друг мъж. Ебати тъпите парчета.
15.
суперкупапот
02.08.2023 22:52:25
2
11
По Конституция КС отне правото на който и да е парламент да я ратифицира в този й текст. Ако се ратифицира проформа, вече няма да има държавност, а еднолично медийно управление. Утре може и Закон за Лунните пейзажи да гласуват или да няма разделение на властите или избори. След такъв прецедент, няма какво да ги спре.
14.
Урсула
02.08.2023 22:36:51
3
10
Бойко щял да сменя пола
13.
защо не закон и в България?
02.08.2023 22:16:50
6
14
От чужди СМИ:
Путин подписва закон, забраняващ "смяната на пола" в Русия
https://www-gospanews-net.translate.goog/en/2023/07/25/putin-signs-law-banning-sex-change-in-russia/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=bg
Руският президент Владимир Путин подписа в понеделник законопроект, забраняващ операциите за смяна на пола. Законодателството, насочено към по-строго регулиране на това, което депутатите описаха като „транссексуална индустрия“, забранява законните промени на пола и медицинските интервенции, свързани с прехода, освен поради сериозни медицински причини.
Прилагането на лекарства и операции, свързани с терапия за смяна на пола, вече ще бъдат разрешени само в случаи, които изискват лечение на деформации на репродуктивните органи при деца.
Броят на операциите за смяна на пола в САЩ се е увеличил 50 пъти през последните 10 години, каза той и добави, че около 1,4% от всички американски тийнейджъри на възраст между 13 и 17 години са се идентифицирали като транссексуални през 2022 г.
12.
Не е само тази конвенция!
02.08.2023 21:57:42
7
18
Лично за мен проблемът е много по-сериозни и се нарича сбъркано мислене, опит за избиване на комплекси и желание да си разпознаваем! Пример: една миска, напудрена, тунингована, абсолютно непозната освен в родната си стара Загора изведнъж решава да "блесне" като твърди че В СТАРА ЗАГОРА ИМАЛО ОЩЕ МНОГО СЛУЧАИ НА МАЛТРЕТИРАНИ ЖЕНИ И ОСТРИГВАНЕТО И ПОБОЯ В ТОЗИ ГРАД БИЛИ МАНТАЛИТЕТ! Задавам си следния въпрос: ако аз утре се обадя в някоя национална медия в държавата и кажа че примерно: президентът е резидент на КГБ и има кодово име, какво ще се случи?
1. Нищо вероятно, защото трябват доказателства!
2. Освен това може да си спечеля обвинение за клевета!
Чудя се, дали нормален човек може да прави такива изцепки? Освен това се чудя, кое нормално момиче, вместо да се образова, би се наляло със силикон, да се развява по дискотеките и да се събира с мачовци, защото са батки, нацепени, с татуси и гледат лошо???? И преди да ме обвините нещо в смисъл че " те, момичетата не са виновни че искат да изглеждат добре", ще ви кажа следното: да искаш да изглеждаш добре на 18 години е нормално, но да си ученичка и да се тунинговаш, а после да се събираш с някой, чиито идеали са да пие протеини и да не излиза от фитнеса, е нещо различно!!!!
Не е проблемът в конвенцията и нашия НК, проблемът е в лековерието, грешните ценности, липса на желание за успех в професията и придобиване на такава! И докато има достатъчно хора с грешна ценностна система и сбъркан психопрофил, ще има и такива случаи!!!! Сега ме трийте, цъкайте минуси и ме коментирайте! Не ме интересува! Лека нощ!
11.
Жълтопаветен Еврогейпарадчик
02.08.2023 21:53:09
13
29
Аз от една Ви повтарям , че се използва трагедията на тва момиче, с цел. И тя е НПО тата да прокарат истанбулската конвенция. То от ден 1 беше очевадно. Малоумното ковид дебилзирано общество не може да види 1+1. Просто кирчовци
10.
хубаво написано
02.08.2023 21:46:39
9
28
но вече все по-малко хора го проумяват.Отровата е проникнала в обществото ни,само вижте грижливо подготвените лозунги на последните протести .Няма кой да ни помогне,ако не искаме да си помогнем сами.Натискът за приемане на Истанбулската конвенция е също насилие върху цялата ни нация,което трябва да осъдим и да му дадем отпор.
9.
Soft power
02.08.2023 21:41:39
1
24
След промиване с Чалга идеологията блезо 30 год едва ли ще трудво да мине Истанбулската конвенция
8.
Да я приемат, по-добре
02.08.2023 21:37:27
26
17
За Джендър идеологията, за свободата за всеки. В България всеки втори е расист, за нищо не ставате, а се биете в гърдите, че сте голяма работа.
7.
Хм
02.08.2023 21:36:04
2
17
Ако две жени или двама мъже имат връзка и единия малтретира другия не е ли пак домашно насилие
6.
Сега защо са недоволни?
02.08.2023 21:20:21
16
29
Съдиите в Бг са под пълното ръководство на „Америка за България“.
Това, което нашата либерална общност критикува в поредния битов случай, е точно това, което тя поиска и направи всичко възможно да довлече в България – либерални свободи, насилие между хората в обществото (основна американска ценност), депресия в образованието, отлив на какъвто и да било контрол и тотална кастрация на съдебната власт.
5.
Поля
02.08.2023 21:14:25
17
43
Браво Флагман. Дълбок поклон за добрата статия. Тия зловредни НПО, на които две три жени, либерала милиардер Сорос е обещал по един милион Евро ако успят българското будно общество и прокарат конвенцията, трябва да бъдат забранени в България. Всеки с българско гражданство като гласно изрече думата Истанбул ска конвенция трябва да лежи 20г. в затвора и да му се отнема гражданството. Бъдеще за децата ни.
4.
Вендета
02.08.2023 21:13:54
5
36
ред, казарма и дисциплина, това е, не аз жена ли съм, то ли съм, не ми се работи, стойки и чупки, пубери с татуси и кифли, отврат общество!, a59d9
3.
Сашко
02.08.2023 21:12:13
8
34
кажи му името на тоя соросоиден активист от ГЕРБ всички да му научим името. Много удобно, един ми каза, ама няма да го споменавам. Дейба клоуна...
2.
Хетеросексуал
02.08.2023 21:12:00
7
10
Tyй куче още ли е живо,мелеза траверс на хормони-бая ги има вече,за съжаление...
1.
Сашко
02.08.2023 21:10:04
35
36
палячо жалък откъде пак изпълзя... Звънели му от ГЕРБ да му кажат... те като имат коварни планове, ще се хвалят на противниците си. Той, Сашко, започнал борбата като един съвременен Левски. Откъде такива шутове все бе...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва
Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори