×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Путин: Русия е готова за всякакви сценарии, но не иска пряк военен сблъсък със САЩ


Путин: Русия е готова за всякакви сценарии, но не иска пряк военен сблъсък със САЩ
Навремето създадохме специален механизъм за предотвратяване на тези конфликти, подчерта руският президент
Ключови думи: путин, война, сащ, украйна, русия
30 Юли 2023, Неделя, 08:44 ч.
Автор: Флагман.бг

Нашите ръководители на определени подразделения общуват помежду си, имат възможност да се консултират при всяка кризисна ситуация, отбеляза той, визирайки инцидентите в Сирия

Русия е готова за всякакви сценарии, но не иска пряк военен сблъсък със САЩ, заяви руският президент Владимир Путин по време на беседа с журналисти в Константиновския дворец, предаде ТАСС. Той визира инцидентите в Сирия.

"Винаги сме готови за всякакъв сценарий, но никой не иска това и по инициатива на американската страна навремето създадохме специален механизъм за предотвратяване на тези конфликти. Директно нашите ръководители на определени подразделения общуват помежду си, имат възможност да се консултират при всяка кризисна ситуация. Това показва, че никой не желае никакви сблъсъци", каза Путин.

Контраадмирал Олег Гуринов, заместник-ръководител на руския Център за помирение на враждуващите страни в Сирия, съобщи, че от началото на тази година самолетите на водената от САЩ международна коалиция са извършили 23 опасни сближавания със самолети на руските Въздушно-космически сили (ВКС) в небето над Сирия, а безпилотните летателни апарати са нарушили безопасността на полетите в Сирия 340 пъти. Само на 27 юли изтребители на проамериканската антитерористична коалиция са нарушили сирийското въздушно пространство осем пъти. 

Войната в Украйна

Руският президент заяви още, че е наясно със ситуацията "около специалната военна операция (СВО) в Украйна", но не смята, че е негова работа да управлява войските, предаде ТАСС.

"Не смятам, че управлението на войските е мое дело, това е  неправилно и дори вредно. Невъзможно е да получавам  ежечасно сведения от фронтовата линия, защото хората, които са на фронтовата линия, трябва да използват само специални средства за комуникация, в противен случай това е неприемливо от гледна точка на гарантиране на тяхната сигурност", заяви руският лидер в отговор на журналистически въпроси по време на негова беседата с журналисти в Константиновския дворец.

"Но, разбира се, аз съм наясно с нещата, които се случват там. Няколко пъти на ден се свързвам с ръководството на Министерството на отбраната, ако е необходимо, и с конкретни подразделения", добави той.

Путин заяви, че украинските въоръжени сили не са успели в опитите си за контранастъпление в нито един от участъците на Запорожкото направление, където боевете се засилиха през последните дни. Той отбеляза, че в четвъртък украинските военни са се опитали да приберат изоставени ударени превозни средства, ранени хора и трупове, но са били разпръснати от руските войски.

Путин каза, че украинските сили опитват да атакуват руските позиции в пеши порядък, грижейки се за военната си техника и страхувайки се да не я загубят.  "В момента се наблюдават някои промени. В какво се състоят те: те (украинските сили) докарват хора до фронтовата линия с бронирани машини, оставят ги там и техниката веднага изчезва. Очевидно те се грижат за оборудването, страхувайки се да не го загубят. И атакуват пеша, като излагат хората си на ударите на нашите танкове, артилерия и т.н.", каза президентът.
В същото време Путин посочи, че през последните два дни в зоната на специалната военна операция не са настъпили сериозни промени. "Смятам, че това се дължи на факта, че противникът изтегли своите щурмови части на места, където възстановява боеспособността си. Те са понесли големи загуби както в жива сила, така и в техника", добави руският лидер.

Промяната в тактиката на украинските сили абсолютно сигурно свързана със загубата на бронирани превозни средства, продължи президентът. "В този момент, като се започне от 4 юни (началото на контраофанзивата на Украйна - бел. ТАСС), както казах и по-рано, мисля, че те са загубили 405 танка - това е, което виждаме само. Сега тези загуби възлизат на 415 танка. Е, и над 1300 единици бронирана техника от различни класове", каза Путин. Той добави, че от посочената техника "две трети вероятно е западно производство". "Тук може би няма какво да се добави.Такива активни действия, каквито имаше преди два дни, сега не се наблюдават, въпреки че загубите са големи в жива сила. Но това се дължи именно на промяната на тактиката", каза президентът. "Разбира се, навсякъде врагът е спрян, отблъснат назад", добави той.

Руските сили в зоната на отговорност на генерал-лейтенант Андрей Мордвичев, командващ войсковата групировка "Център", не само отблъскват украинските атаки, но и преминават в контранастъпление и напредват, каза още Путин. 

Арестите в Русия

Президентът на Русия защити и арестите в Русия на критични към управляващите хора по време на конфликта в Украйна, предадоха световните агенции. Той каза, че това е необходимо в рамките на руската офанзива в Украйна.

"Ние сме 2023 г. и Руската федерация е ангажирана във въоръжен конфликт с един съсед. И аз мисля, че трябва да се възприеме определено отношение към хората, които ни причиняват вреди вътре в страната", заяви Путин по време на пресконференция в Константиновския дворец край Санкт Петербург.

"Трябва да не забравяме, че, за да успеем, в това число и в зона на конфликт, ние трябва да следваме определени правила", продължи той.

Тези коментари той направи в отговор на въпрос на журналист от руския всекидневник "Комерсант", който го помоли да каже какво мисли за арестите неотдавна на политолога Борис Кагарлицки и на режисьорката Евгения Беркович. "Тези хора бяха задържани заради думи, които те казаха или написаха, това нормално ли е?", попита журналистът и направи паралел с чистката по време на Сталин през 1937 г.

Известният политолог, специалист по левицата в Русия, Кагарлицки, беше обвинен тази седмица заради "публични призиви към тероризъм" и пратен в предварителния арест в Сивтивкар. Той публично бе изразил противопоставянето си на руската офанзива в Украйна.

Евгения Беркович беше арестувана в началото на май и обвинена във "възхвала на тероризма" заради пиеса, която поставила през 2020 г., в която се разказваше историята на руски жени, вербувани в интернет, за да се омъжат за ислямисти в Сирия.
 
Путин заяви, че чува имената на тези двама души за първи път и не разбира наистина какво са направили или какво са им направили. Той допълни, че изказва само общо мнение по въпроса с арестите.

От началото на руската офанзива в Украйна и приемането в Русия на закони, забраняващи всякаква критична дума, някои независими руски медии бяха принудени да преустановят дейността си или да напуснат страната и много опозиционери заминаха в изгнание или бяха пратени в затвора.

Хиляди глоби и няколко тежки затворнически присъди бяха постановени срещу обикновени хора, както и срещу активисти, и интелектуалци в страната, припомня Франс прес.

Зърното в Африка

Относно темата със зърното в Африка той бе категоричен: "Нашите африкански приятели не просят никакви подаяния. И на първата среща на върха, и после на двустранните срещи между срещите на върха, и на тази среща на върха, много африкански лидери заявиха: "Ние не сме дошли тук да просим" и добави, че нито един от африканските лидери не е казал: "Дайте ни това, или онова" и добави, че всички са се старали да намерят взаимноприемливи и за двете страни интересни проекти.

Путин каза, че готовността на Русия да доставя зърно на Африка не е свързана с темата за африканската мисия за мир в Украйна.

Президентът допълни, че доставките на зърно от Русия в най-бедните африкански страни ще започнат в течение на 3-4 месеца. "25-50 хиляди тона ние ще започнем да доставяме в течение на 3-4 месеца", поясни той. Путин допълни, че Русия ще подели с Африка част от доходите си от ръста на цената на зърно. "Когато обявихме, че излизаме от зърнената сделка, цените на световните пазари леко нараснаха. Значи нашите компании получават повече, а значи ние получаваме повече данъци. И ако ние получаваме повече данъци, то ние ще поделим част от нашите доходи с бедните страни и ще доставим определени обеми продоволствие безплатно", каза Путин.

Путин добави, че Африка помни помощта, оказана от СССР за нейното освобождаване, помни водещия глас на СССР в света и автоматите "Калашников".

"Всички помнят нашата конкретна помощ за страните от Африка в борбата им за освобождение", каза Путин. Той припомни, че СССР е бил водещ глас за освобождение в целия свят, в това число и Африка. "Водещ глас - това е хубаво, но водещ глас и автомат "Калашников", това е доста по-ефективно", допълни Путин.

Той заяви, че Африка иска прекратяване на конфликта в Украйна, помнейки я като част от СССР. "Когато ние говорим, че СССР е оказвал помощ на африканските страни в борбата им за независимост, не трябва да се забравя, че по онова време Украйна беше част от СССР.  Африканските страни като цяло към Украйна се отнасят добре и те искрено, искам да подчертая, те искрено мислят за това какво да се направи, за да бъде прекратен конфликтът. Те правят това не толкова под натиск отвън, а изхождайки от вътрешни подбуди", каза Путин.

Той посочи, че африканският континент като цяло е настроен към Русия положително, независимо от различните мнения в отделни страни и допълни, че на него му е било много приятно да си даде сметка за това.

Путин също така припомни, че Африка закупува оръжие от Русия, работи с Русия в сферата на военно-техническото сътрудничество и не се опасява от натиск отвън заради това.

Руският президент междувременно заяви, че присъствието му в страната в момента е по-важно от пътуването му за срещата на върха на БРИКС в Южна Африка, предадоха световните агенции. "Не смятам, че присъствието ми на срещата на върха на БРИКС е по-важно от присъствието ми в Русия сега", заяви Путин пред журналисти в отговор на въпрос защо е решил да не ходи в Южна Африка за срещата на върха на БРИКС.

Държавният глава отбеляза, че е в контакт с всички свои колеги от групата -  с президента на Китай Си Цзинпин, с индийския премиер Нарендра Моди. "Вече се срещнахме два пъти с президента на Южна Африка Сирил Рамапоса, току-що пристигнаха представители на Бразилия, а и по един или друг начин контактуваме с президента Луиз Инасио Лула да Силва, с него съм в много добри отношения", добави Путин.

По-рано Юрий Ушаков, помощник на руския държавен глава, заяви пред репортери, че участието на Путин в срещата на върха на БРИКС (Бразилия, Русия, Индия, Китай, Южна Африка) през август ще бъде пълноценно, въпреки че той няма да присъства на форума лично. Путин ще участва в срещата чрез видеовръзка. Руският външен министър Сергей Лавров ще представлява руската делегация в Йоханесбург.

Срещу Путин има издадена заповед за арест от Международния наказателен съд заради руската инвазия в Украйна и ако той беше отишъл лично в Южна Африка, можеше да бъде арестуван, посочва Асошиейтед прес. Южна Африка е подписала договора, с който се създава Международният наказателен съд.

Ядрена енергия, въглища и руски газ - сътрудничество

Руският президент нарече отхвърлянето от страна на Германия на ядрената енергия, въглищата и руския газ действия на "слабообразовани хора", предаде ТАСС.

"Вижте какво правят слабообразованите хора в Германия. В продължение на десетилетия, на години, те плашат населението си с климатичните промени - случва ли се? Случва се. По какви причини? Антропогенно влияние, нещо друго. Антропогенно влияние вероятно има, но дали то е основното, или не? Да, никой не може да отговори правилно на този въпрос. Но започнаха да спират ядрената енергетика, започнаха да спират нашия газ, отказаха се от въглищата, но, слушайте, всичко не може да се синтезира от въздуха", каза Путин в разговор с журналисти. 

Имаше договорка между Русия и Турция, че бойците от украинския батальон "Азов" ще останат в Турция, потвърди руският президент Владимир Путин в разговор с журналисти в Константиновския дворец край Санкт Петербург, предадоха ТАСС и Ройтерс.
 
"Имаше договорености, няма да има други коментари", каза кратко Путин, когато беше попитан за споразуменията между двете страни и как връщането на бойците от "Азов" в Украйна ще се отрази на отношенията му с турския президент Реджеп Тайип Ердоган.

Излизането на Русия от сделката за зърното няма нищо общо с прехвърлянето от страна на Турция на командири от батальона "Азов" в Украйна, увери също така Путин.

Той каза, че темата за създаването на газов хъб на турска територия остава на дневен ред. Путин подчерта, че проектът не е свързан със съхранението на огромни количества газ, а със създаването на електронна платформа за търговия. "Искам да е ясно, че това не е петрол или съхранение на петрол - това е газ. И ние, и нашите турски приятели знаем това. Говорим за създаването на електронна платформа за търговия. Ние няма да съхраняваме там газ в огромни количества. Това е просто удобно място за организиране на такава електронна платформа за търговия, защото Турция се е превърнала в транзитна страна за Европа", обясни Путин.

Путин заяви, че се е договорил с Ердоган да разговарят по телефона в сряда. Президентът каза, че не изключва визита в Турция или визита на Ердоган в Русия.

Източник:  БТА


В категории: Политика


Кои са най-лошите места в самолета
Кои са най-лошите места в самолета 29/04/2024, Понеделник 15:56 0
Камелия обезобрази и устните си
Камелия обезобрази и устните си 29/04/2024, Понеделник 15:05 0
Вижте новия звяр на Асен Блатечки
Вижте новия звяр на Асен Блатечки 29/04/2024, Понеделник 15:01 2
22
Коментара по темата
22.
до 20
30.07.2023 18:17:38
0
0
Въпрос на време приятелю, въпрос на време...
21.
Цитат
30.07.2023 14:00:52
0
1
Председателят на Африканския съюз Азали Асумани изрази мнение, че предложенията на Владимир Путин за предоставяне на зърно на Африка са неадекватни, и освен това подчерта необходимостта от прекратяване на огъня в Украйна.
20.
Ааааааа
30.07.2023 13:58:51
1
1
Хайде натискайте копчетата и да приключваме .гасим лампите и край ненормални алчни самозабравилисе диктатори.
19.
До 12
30.07.2023 13:49:45
2
2
В нищо не го е обвинил африканския съюз,даже напротив! Русия ще им дава зърно ;) Африканците в какво да го обвинят,че евентуално накога,може да получат зърно?За това ли?
18.
До 8
30.07.2023 13:47:16
0
0
Верно си голям абдал,ама от най големите ;)
17.
До 3
30.07.2023 13:45:58
2
1
Тъпак!
Мисли!
Май си приятелче на джуджето, а?
16.
Ххх
30.07.2023 13:43:59
1
4
Ми те и САЩ и не искат,пряк военен сблъсък с Русия,за това използват Украйна!
15.
Да
30.07.2023 13:25:57
2
2
Володя, сра а ?
14.
Путин
30.07.2023 13:02:47
0
4
Аз съм велик стратег, всичко върви по план!
13.
Слабообразован германец
30.07.2023 12:41:14
5
6
Георги Раковски е дал кратко и ясно определение за русофилите: кокоши умове.

Мнението му за Русия:
"Но хората, които са унищожили Полша, Малорусия и Бесарабия, не искат да слушат. Турили един път те намерение да правят от България Задунайска Губерния, нищо свято не ги спира. „Всяко тържество на България е смърт за Русия”, пишеше в един брой на „Русь” покойний екзалтиран славянофил Аксаков, за когото се проляха толкова сълзи в Софийското книжевно дружество. „Какви са тия Крумовци, Симеоновци и Борисовци? Разве не можеше и без тях?” … пишеше същий тоя Аксаков по повод на княжеската прокламация към българските солдати, в която се казваше: „Вие, синове и потомци на Крума и пр.” Виждате доколко е жесток бил горещий славянофил. Негова милост желаял, щото ние да се не обръщаме към нашето минало, да заместиме името на Крума и Симеона с Ивана Грозний и с Екатерина Вторая."
12.
Въй
30.07.2023 12:17:13
9
9
Всеки се гаври с Путин, египетският президент "случайно" закъсня за срещата им, а джуджето после обяснява някакви несвързани фантастики. Африканският съюз директно го обвини за провала на зърнената сделка, а той мърмори нещо за СССР, подкрепа и добри чувства. И уж главнокомандващ, но обяснява, че не се меси във войната, него го няма, други са там.
11.
1
30.07.2023 12:04:39
4
9
Ясно путин дава задна лошо Русия
10.
ПАТКАНЕ
30.07.2023 11:26:31
7
10
...ПАТКАНЕЕЕ, РУСКИ СЕЛЯНДУР ГЛУПАВ. БЕГАЙ ПРИ ЧУКЧИТЕ ДА ТА ОБРАЗОВАТ МАЛКО.
НО СЕ СЪМНЯВАМ ДАЛИ ЗНАЕШ КЪДЕ СЕ НАМИРА ЧУКОТКА.
ЦЪРВУЛ С ЦЪРВУЛА ТИ, СКЪСАН.
9.
Наполеон Бонапарт
30.07.2023 10:58:36
20
16
Зеленски е мой ученик, ама аз дори Москва превзех, след което ме унищожиха!
Четете историята, няма как да унищожите Русия, въпреки че опитите продължават!
Путин много човеколюбиво води войната, все пак има много руснаци в Украйна, а и много смесени семейства, за това не прилага доктрината Опустошена земя!
Поне се разбра, че западното оръжие не става срещу руското и това е най-тежкия удар срещу ВПК на САЩ и Европа.
8.
Абдал Ал Сабах Иб Се Рахат
30.07.2023 10:56:39
16
16
Вярно е Украйна е на края на силите си ,но и Московия е на края на силите си.Разликата е ,че едните Украйна се защитава и много държави им помагат ,а другите Русия напада и никой ( поне официално) не им помага и не е на тяхна страна.С каквато степен "издъхва" Украйна със същата степен ще "издъхне" и Русия.Само че на Украйна ще помогнат да се възстанови но на Русия няма да помогнат и Русия ще си остане страна от 3- свят в бъдеще.
7.
Никой не ти вярва, кремълски фашага
30.07.2023 10:53:10
18
19
И Украйна нямаше да нападате.
6.
Дернев
30.07.2023 10:50:38
11
21
Сирия не е Украйна и Близкият Изток не е Европа. Ударите, които Русия директно получава при тази война, налага директен отговор. Иначе Щатите остават ненаказани и стават все по-агресивнш. Явно сега започват да прилагат тактиката на Кисинджър за създаване на зони на напрежение около СССР. Явно затова той посети Китай. И Грузия им стана стратегически партньор. Полша и Литва се въоръжават очаквайки провокации от Вагнер на границите си, но те самите могат да ги провокират. Щатите трябва директно да усетя, че са основен участник в този конфликт.
5.
Боцмана
30.07.2023 10:21:22
22
26
Освен двамата дежурни дебила под мен има ли още някой на който да не му е ясно, че Украйна е на края на силите си!!!
Че живата и сила отдавна е на привършване и колкото и оръжия да и пращат, все пак трябва да има кой да ги използва!
Какво ще правим с човешкия фактор?
За някакви квадратни метра се губят по 100 до 200 украински бойци и до края на деня тази територия пак е в ръцете на руснаците. Нещо рязко спряха военните сводки по националните "обективни" телевизийки и знаете ли защо??
Защото няма нищо позитивно, от украинска гледна точка, за отразяване!!
Навиваме БЕЗПЛАТНО българското оръжие в една безсмислена кауза!! Има ли още дебили, които да са доволни от това?! Двамата под мен да не отговарят....
4.
паткан
30.07.2023 10:11:11
19
24
Е , със САЩ ще се заеме Китай . Предполагам , че и други държави ще се вклю
чат срещу световния робовладелец.
Единствените които харесват САЩ са разни промити мозъци или генно модифицирани джендъри
3.
До 1
30.07.2023 10:07:19
16
26
Как ще сложиш Украйна преди България бе лилипут.
2.
Абдал Ал Сабах Иб Се Рахат
30.07.2023 09:52:42
27
25
Срам не срам Путин вече включи на задна . Като " подгрее " публиката си в Московия ще започне полека да пуска съединителя и Московия ще тръгне да се движи базата. Всички разбраха , че Путин загуби , вече и Путин разбра.Все още срамът населява за вземането на верните решения но това надделяване вече издиша.Въпрос на време ( и това време наближава ) когато Путин ще си подвие опашката.Той се надяваше ,че африканските племена ще го подкрепят но удари на камък.Никой официално вече не е с Путин.
1.
Последните
30.07.2023 09:10:14
46
29
гърчове на кървавото джудже!
Да живее Украйна!
Да живее България!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август "Към делото са приобщени множество относими документи, изискана е и справка от Сдружение "Да запазим Корал", посочва районната прокуратура ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Доц. Кунчев: Бременните да се консултират с лекарите си
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори