×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Брутален садист насъска питбулите си, за да разкъсат котката-талисман на жк „Лазур“


Брутален садист насъска питбулите си, за да разкъсат котката-талисман на жк „Лазур“
Черното коте нямаше име, всеки го наричаше по различен начин, а то непрекъснато мъркаше и раздаваше ни безкрайната си любов, разказаха хората, грижещи се за нея
24 Юли 2023, Понеделник, 17:59 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Той е на 44 години с дебело криминално досие, задържан е многократно за различни престъпления, научи Флагман.бг

Брутален садист насъска двата си агресивни питбула, за да разкъсат котка, превърнала се в талисман на бургаския жк „Лазур“. Това разказаха за Флагман.бг хора, които живеят в района, където се разиграва кървавата драма – в близост до Пето РУ. 

За черното коте повече от 10 години са се грижели живущите в района, било е много любвеобвилно и мъркащо, каза пред Флагман.бг Дария Хулка, която всеки ден хранела животинчето. Дните й буквално започвали и завършвали с него. 

Ето и тъжната й изповед: 

„Бургас е пълен с котки. Който обича - се грижи. Кастрира (приоритет) храни, лекува. Осиновява, търси домове. На всички не може. Навсякъде около нас има по едно специално същество, различно от другите. Една такава специална душа беше тя. Обичахме я много хора. Над 10 години. Беше обгрижвана, нахранена, следяхме за здравето и. Деня ми започваше и завършваше с нея. Сядах, тя също до мен, и я галех. Ласката беше задължителна. И други съседи правеха същото. Децата я обичаха също. Тук, Слава Богу, не тровят котки. Момичето живееше спокойно, защото беше много кротка и мърдаше в радиус не повече от 100 метра. Седеше на пейките и не мърдаше.

Ставам и първо това виждам през терасата сутрин. Там ли е нашето сладко талисмначе.

До вчера. В блока, срещу кооперацията, където живееше Тя, на метри от нашата кооперация, живее НЕчовек с два питбула. Всъщност няма значение какви са кучетата. Важното е, че не обичат котки, под давление на стопанина си. Не обичат и женски кучета, нормално. Убиват животно след животно, защото сутрин рано и вечер късно са пускани без повод. След убийството на едно бездомно, но обгрижвано куче, след като го отразиха бургаски медии, след подадени сигнали от няколко човека свидетели, включително и управителя на Общинския приют, след като многократни разговори с НЕчовека, след кратка пауза, той продължи да пуска кучетата без повод и намордник. Аз също подадох сигнали към Общината и полицията и описах случай. Резултат никакъв.

Непрекъснато говорех с него (и не само аз), обяснявах му, че ако не спре, ще пострадат кучетата му. Той ги превръщаше в убийци. Аз не исках да ги вземат, исках само той да ги връзва и да спрат да убиват.

В събота вечерта, на 22 юли, към 19 нахраних любимото си бездомно дете и се прибрах. Вчера сутринта я търсих неуспешно. Вчера беше рожденият ми ден и деня, разбира се, беше по-различен. За кратко.

Към 14 часа с мен се свърза съседка, безумно разстроена, плачеща, не може да се успокои, да ми каже, че питбулите са убили и НЕЯ. В 22 ч. предната вечер. 

Няма да ме разберете. Деня замина... Няма свидетели, той сам е разказал на жената. Не се чудете, той обича да разказва, и на мен лично той разказа как кучетата са разкъсали бездомното куче, било е ужас, защото  не беше малко животно и се е съпротивлявало. Жената, свидетел на това убийство е колабирала.

По личния разказ на човека пред съседката: "котката е убита още на първата захапка на питбула. После е сложена в чувал за смет и хвърлена в казана".

Срещу този човек има множество сигнали срещу този човек. Ще се събера и подам всякакви жалби и сигнали отново. Ще подадат и други хора. Но свидетел няма и не очаквам резултат. Освен резонното леко разклащане с пръст.

Стоя на терасата. Не знам как ще изляза, как ще се прибера... ден след ден. Как ще продължавам да деля пространство с този човек. Каквото и да напиша, това са само думи. Каквото е в мен, е невъзможно да разкажа. 
Той уби и черната котка. Не кучетата, човекът я уби“.

Всички знаят името на садиста, но засега няма да го оповестят, докато полицията не намери категорични доказателства срещу него. Едва тогава хората, които го познават, ще разкажат бруталните му изпълнения. 

По информация на Флагман.бг той е 44-годишен бургазлия, добре познат на органите на реда. Има криминални прояви за кражби, наркотици и други престъпления. Многократно е задържан.

„Той сам се хвали с постъпките си. И вчера подробно е разказал на съседката как кучетата му с една захапка са разкъсали черното ни талисманче. То е поредната му жертва – на него и на кучетата му. Убиват точно такива котки – добри, кротки и доверчиви. Но за съжаление това не е доказателство“, каза Дария Хулка. 

Тя допълни, че имат съсед адвокат, който лично се е ангажирал да съдейства с каквото може. 
 


В категории: Крими


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
90
Коментара по темата
90.
Mario
30.07.2023 15:47:58
0
2
Котките кълнат,и на тоя изрод скоро ще му се случи голяма неприятност,наш съсед ни застреля котката и после си счупи двата крака!!!
89.
Анонимен
28.07.2023 17:49:19
0
1
Все си мисля че в тая пропаднала вече държава ,все още се намират истински мъже,които да му дадат,,,съвет,, на тоя ,,недосигаем ,, мухльо,но такъв ,,,съвет,, че цял живот да не си повтаря грешките,успех момчета и умната.
88.
'The Dog Whisperer'
27.07.2023 23:33:05
0
1
Имаше един мексиканец с телевизионни сериали за укротяване на огромни кучета - Cesar Millan, 'The Dog Whisperer'. Все още му прожектират смаханатите сериали. И всичко свърши след като жена му се разведе с него и си взе децата - той направи опит за самоубийство, но го спасиха. Според жена му, той не се е променил изобщо за времето на семейния им живот от времето като ерген, когато с години живеел в малък апартамент с 4 огромни кучета. Диагноза - неспасяем кучкар не може да има нормално семейство.
87.
до 76 "Испания декриминализира зоофилията&quo
27.07.2023 23:31:39
0
1
Зоофилията не е от вчера, има и порно сайтове за любителите на зоофилията и не са забранени за деца, както и подобни зоофилни видео на youtube... Просто потърсете на Интернет за: zoofilm ... Казват, че мъж опитал секс с кучка, повече не търсел жени. За кучкарките да не споменаваме... Пълно е също в youtube с клипове на мъжки кучета, пробващи да се задоволяват с деца...
"Испания декриминализира зоофилията"... скоро и в България ....
https://thebulgariantimes.com/испания-декриминализира-зоофилията/
86.
ММАБург
27.07.2023 15:17:18
0
4
Моля някой запознат да напише точния адрес на изрода в бл.54, вход и апартамент. Трите му имена и регистрационен номер на автомобил също ще бъдат от помощ.
85.
ТИМ Киокушин
27.07.2023 12:20:16
0
6
До Асен: През уикенда ще дойдем от Варна и ще те намерим ;)
84.
Koi e toq
27.07.2023 02:05:44
0
4
Jivko ot bratqta?!?!
83.
Всъщност
26.07.2023 19:45:19
0
17
Всъщност става въпрос за пълно безхаберие на институциите.Този шушляк с питбулите може да се озапти в рамките на месец.Първо --- кучетата за да ръфат значи редовно са без намордник Второ --- един екип го чака и на всяко излизане с кучета - глоби ,че са без намордник.Това се прави по всяко време на денонощието.Трето ,когато се съберат глоби( а те ще са ежедневно и ще стане бързо) на достатъчно голяма стойност - НАП или съдия изпълнител На шестия месец ще си е седнал на гъза Може ама НЯМА ДЪРЖАВА.p.s. и най - силният е по-слаб от най -слабата държава...
82.
Зоя Сливница 45
26.07.2023 11:29:02
0
8
Тоя по-голям катил от моят тъст бай Стоян Зулума, който цял живот прави мръсотии и научи и децата си и внуците си да правят зулуми
81.
Pupi
26.07.2023 07:32:37
0
11
Мяс тото му е вече в затвора, но у нас закона се подминава, известно е на всички.
80.
Scooby Snack
26.07.2023 05:09:25
0
1
по-въпроса с определяне на зони за разходки, нека се осигури и градски транспорт, било то и на 1 час да минава, 100% имат от старите маршрутки 2 и 2А, ест. ще се заплаща и за двоен билет, и с определени условия ако трябва. Всеки който е ходил в Европа му прави впечатление, че кучета се допускат навсякъде и се заплаща за това, ето и допълнителен приход за общината. Но трябва да има линия или две които да свързват хората от комплексите с животни с ЦГЧ примерно. Такситата не ги броим за тях е тема ТАБУ.
79.
Светослав Николов
25.07.2023 20:11:53
0
9
Никой не трябва да остава безразличен към подобна изродщина. Тези и подобни прояви са криминализирани и се преследват от закона. Подавайте изчерпателни сигнали и не се отказвайте! Ето тук можете да получите помощ и информация:
https://www.four-paws.bg/nashata-rabota/napravleniya/pomosht-za-bezdomnite-zhivotni/signalizirai-zaedno-mozhem-da-sprem-nasilieto-nad-zhivotni
78.
До 74
25.07.2023 19:49:35
0
5
Дано те прегази Тир че да ни освободят от тебе ;)
77.
Асен от 54 блок жк. Лазур
25.07.2023 19:05:20
1
9
Асен от 54 блок жк. Лазур
Кой ще съдиш е клошар.

Дайте му фамилията на тоя. Бл 54 кой вход и етаж?
76.
Фифи Димитрова
25.07.2023 14:15:08
2
6
Да се евтаназират и кучааата и кучелюба...Вероятно са мъжки и са го порили здраво в евродупарата...
75.
???
25.07.2023 11:22:21
1
18
Няма ли кой да го гръмна тоя изрод?
74.
Тъпо от негова страна,но
25.07.2023 11:20:53
33
6
Някоя институция ще ни освободи ли от пълчищата котки по улиците?Не всички сме коткАри все пак..
73.
Георгиева
25.07.2023 11:10:21
3
13
И на ул.Шейново има едно леке с два големи песа.Просто се чудя как живеят с тези кучета в апартаментът си .Толкова са миризливи животинките…понеже нямат пространство.За котки не зная дали нападат(най вероятно ) но серат големи акота които собствениците не желаят да си почистват .Как ги търпят комшиите те си знаят.
72.
опасни породи кучета
25.07.2023 11:01:00
0
11
Без закон за ПЪЛНА ЗАБРАНА на опасни породи кучета не може да се мине. Защо има Dangerous Dogs Act 1991 в Англия:
https://en.wikipedia.org/wiki/Dangerous_Dogs_Act_1991
Например глобата за притежание на опасна порода куче в Англия е 5000 паунда плюс до 6 месеца затвор. Кучето се изземва от полицията и се унищожава. Присъдите срещу собственици на агресивни кучета могат да бъдат до 14 години затвор. Също така опасно куче е всяка порода, от която има оплакване на съседи, те също да се отнемат и унищожават!
Според статистики например в САЩ за 13 годишен период от 1 януари 2005 до 31 декември 2017 кучета са убили най малко 433 американци. Питбулите са виновни за 66 процента от тези смъртни случаи, ротвайлери за 10, останалите са Dogo Argentino 6 и смесени породи. Погледнете разширения списък на породата Mastiff (wikipedia: Mastiff), това са: Bulldog, Cane Corso, Dogo Argentino, Fila Brasileiro, Rottweiler, Japanese Tosa. Накратко, най-опасните кучета са от породите Pit Bull и Mastiff.
Тези "породи" се отглеждат за лов на глигани и други големи диви животни, но понастоящем за кучешки боеве с парични залагания.
Баскервилското куче е шотландско куче, принадлежало на сър Артър Конан Дойл. Кучето е било от порода мастиф и се казва, че е било доста голямо, тежащо около 59 килограма. Дойл използва кучето като герой в романа си и се смята, че той основава животното на истински мастиф на име Дявола.
За хора, живеещи в къща или отглеждащи животни, е нормално да имат куче пазач, или за овчарите кучета за съпровождане на овцете на паша. Но за какво ползват хората кучета по апартаменти в блоковете, освен да тероризират и плашат съседите си? За екстрементите на кучетата навсякъде да не споменаваме.
71.
Така
25.07.2023 09:40:05
1
12
отдавна трябва да направим като европейските страни, кучета да се разхождат на определени места , а не из целия град и то без намордници,Понеже стана модерно да имаш куче, няма значение трябва ли ти или не , можеп +ли да го глрдаш адекватно или не ,който се сети си взима куче и накрая го зарязва.
Най добре да се определи зона за разходки на кучета в парк Росенец и който иска да гледа и разхожда куче качва го на колата и отива на разходка там, както е в цивилизованите страни .Ако това се приеме и се забрани да се разхождат кучета из целия град особенно в пешеходната зона , желаещите да си имат такава "играчка ще намалеят наполовина. Ако ли не ,сериозни глоби докато нещата се регулират , Също важи и за движение на велосипеди и тротинетки по главната улица , където има знаци че е забранено но никой не ги спазва и никой не налага санкции.На българина не му ли бръкнеш в джоба няма да се научи на ред.
ПП аз също имам куче и гоглрдам в двор а не в апартамент.
70.
До коментар 63
25.07.2023 09:02:05
1
5
Изпрати този клип на мен - [email protected], имам нещо предвид
69.
Бс
25.07.2023 08:43:51
1
12
Заради такива идиоти рано или късно страдат кучетата им. А чичо кмет няма ли да го извика и да се снима с него? Нали обича да си прави снимки с известни хора и да си вдига рейтинга?
68.
там е
25.07.2023 08:39:34
1
10
Асен живее до стадиона в Лазур 54 блок .
67.
До 64
25.07.2023 08:33:45
0
8
Аве бавно развиващ така ще те наклеветя ,че ще съжаляваш ,че си се родил . Нещастник прост . Мишка такава . Дано и теб да те разкъсат собствените ти кучета дърт страхливец .
66.
Лелее
25.07.2023 08:08:50
41
6
Ако беше разкъсал питбул човек нямаше и да има коментар, ама за дъртата дръглива котка всички се загрижели; що не я осиновитехте тая котка, бе и не я сложихте са живее при вас, бе дебили?
65.
Дидо
25.07.2023 08:00:50
4
24
Е добре де - толкова ли няма двам - трима да го приклещят тоя?Мишки!Имаше един такъв в съседния вход - отрови едно гледано от 4 години коте....Не му се размина - чакахме го след работа пред входа му и внимателно и настоятелно, с няколко повторения, му обяснихме и разяснихме ....няколко пъти...Сега е по-нисък и от тревата и кима и поздравява....
64.
Асен
25.07.2023 07:14:15
26
2
Ще съдя всеки който се опитва да ме наклевети официално.
63.
Bk
25.07.2023 01:23:59
1
17
В петък вечер си вървях по крайбрежната алея,около 22:00 ч.Точно пред мен вървеше някакъв тип,с къси маскировъчни панталони,гол,с чехли.Направи ми впечатление,че води на поне 2 метра дълги поводи опасните кучета без намордници.Точно пред заведението ,,Тропикана",беше пълно с хора,светлото куче захапа едно коте,което вече бяха подминали,явно онзи ги насъска и двете кучета му скочиха.Снимах го този ИЗРОД,дори го следях докато пресече уличното платно,обадих се и на 112.Ксто стигна до магазина на големия блок Флора онзи се забърза и изчезна между колите.Снимах го точно когато горкото коте висеше от муцуната на едното куче убиец.Една миячка от Тропикана ми се развика ,,Кви снимаш ,бе!" и снимката стана малко размазана.Мога да я пратя на всеки,който остави имейл в коментарите.
62.
Ам ам ам
25.07.2023 00:37:29
1
10
Ясно е, че не кучетата са виновни, но след като са опасни и мястото им не е в града, най-лесното решение е да бъдат нахранени подобаващо, когато са пуснати свободно.

Простите решения са най-ефективни и бързи. Чувал съм, че са били прилагани успешно в подобни случаи.
61.
До 55
24.07.2023 23:30:12
5
13
Живеем във времена, в които, за да те диагностицират се прави ехограф, кръвни изследвания и скенер. Как си представи, че ще те разпорят и ще тършуват, за да дирят пустата и тения?
Нямам куче, а съм част от статистиката.
Най- лесния начин да лепнеш тенията е чрез храна, в частност плодове и зеленчуци- зелена салата, зеле, ягоди, моркови и всичко де що има допир до пръст.
Въпреки всичко, нищо не ти дава право да отнемаш живота на друго същество! Често хората се оказват прекалено малки, за да го разберат...
60.
Галя
24.07.2023 22:59:21
7
10
Путин нас да ни беше подбрал и заличил. Не сме хора
59.
Alex
24.07.2023 22:34:58
2
9
Maikati sha eba izrod skapan da umresh dano bokluk
58.
До 52
24.07.2023 22:24:46
2
23
Живко взе на баща си кухите мадури. Смотаният дъртак разкарва тъпото псе. А големият мъж , убиец на котки се крие като мишок . Че доста хора му се канят. И като върви по улиците си върти главата като изоглавен. Неговото не се губи.
57.
Abc
24.07.2023 22:16:26
1
22
Някоя вечер докато спи въпросните песове ще му изядър малката п*шка
56.
...
24.07.2023 21:34:24
3
23
Асен от 54 блок в Лазур. Това е !
55.
до 33
24.07.2023 21:31:37
10
30
Кучето ходи на всеки опикан ъгъл да души и ближи "вълшебната" пикня на други кучета и след това си отива при стопанина/та и започва любвеобилно да го целува в устата... ГНУС ОТВСЯКЪДЕ... Всички кучета имат глисти и поне един път годишно трябва да вземат хапчета срещу глисти, също всеки който е в близост до кучето. България е на 1во място в Европа и на 2ро място в света по заразени с кучешка тения, лекува се с тежка коремна операция, разпарят ти корема и търсят кучешките тении навсякъде...
Още от казармата помня един полковник, който като види наоколо човек водещ куче, казваше "много ги обичам тези пустии, ама виж" - и показваше своя корем, където се виждаха два огромни белега на кръст дълги поне по 15-20 см от операции... Да, занимавал се е със служебни кучета немски овчарки, но два пъти е хващал кучешка тения и докторите му разпрали по касапски корема, за да му търсят кучешките тении. Достатъчно е човек да види тези огромни касапски белези и повече да не се доближи до куче.
За бълхи, кърлежи и всякакви паразити да не говорим, много собственици слагат на кучетата си "противопаразитна каишка". Защо? При куче с къса светла козина като се вгледаш в козината му виждаш бързо движещи се паразити, ходещи от ануса на кучето до муцуната му и го дразнят много. Каишката им пречела те да отиват до муцуната му... Хигиената на кучкарите е страхотна!
Кучето реагира на миризми, ако настъпиш по улицата екскременти на някое друго куче или животно, дори съвсем нормално куче може да те нападне и да те изпохапе.
Има много хора и деца убити или обезобразени от кучета, потърсете на Интернет за: "дете питбул" "дете убито от куче" "child killed by dog" и ще видите много такива примери.
Това са деца-жертви на кучета:
https://www.ukandspain.com/dangerous-dogs/
54.
*********
24.07.2023 21:31:28
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
53.
до виртуалния
24.07.2023 21:22:22
28
6
то е един и същ дето пише и се прави на мъж. кой знае какъв миризливец е, и съседите му не могат да го траят, ама тука е много смел.
52.
Виртуален Йонак
24.07.2023 21:13:14
25
9
Живко взе бичовете пред флората в лазур не се обеснявай чикиджи петко.
51.
az12
24.07.2023 21:07:20
2
23
Затвор за тоя!!!
50.
Виртуален Йонак
24.07.2023 21:07:17
39
12
Голеееееми биячи и юнаци се извъдиха повечено коментиращи. Сигурен съм , че ако видите този с псетата , ще наведете поглед и ще подминете. Преди години нали имаше един , който насъска псето си и изкорми котка пред "Болеро" в Лазур . И какво !?!?!? Нищо !!! Въпросният боклук (Живко Стоянов) и баща му и досега си разкарват баклука между блоковете. Хайде сега , как ще реагирате !?!? Клавиатурни юнаци .
49.
валци
24.07.2023 21:06:21
3
25
Всичко ще му се върне , ще се моли да върнe времето назад . Кой нормален би направил такова нещо НИКОЙ . Трябва да му вземат кучетата и да го осъдят . КОМПЛЕКСАР !
48.
Смут
24.07.2023 21:02:59
4
23
Взимане и евтаназия на кучето, глоба и плащане на разходите, ветеринаря
47.
Дайте инфо
24.07.2023 20:43:03
2
16
Дайте и телефон. Всякаква информация е полезна
46.
Дайте инфо
24.07.2023 20:39:48
1
23
Дайте повече информация за Асен. 3 имена адрес фейсбук профил или някой да качи снимка и да даде линк.
45.
Кую
24.07.2023 19:48:37
4
18
Имам под ръка голямото раирано братче на котето. Тъпанара да заповяда със питбулите.
44.
???
24.07.2023 19:45:43
3
26
Един такъв доколкото помня беше намерен преди около две години изяден от собствените му кучета. Не му пожелавам това. Да се замисли, ако има мозък.
43.
Емил христов
24.07.2023 19:45:33
2
25
Лазаре ,а ако в един друг живот се преродиш в коте.......има карма повярвай
42.
Пфф
24.07.2023 19:41:10
2
42
Не ви ли писна от такива. Всеки се крие, а те правят каквото искат. Куче убиец, трябва да се евтанизира. На собственика да се забрани да гледа повече кучета. Явно, не е способен. Много от вас имат кучета, но такова купе утре ще нападне и разкъса и вашето. С деца също не са малко случаите. Какво оше да се случи.
41.
БМБ
24.07.2023 19:40:29
2
22
А да видим днес дали ще изкара ли кучетата си.
40.
*********
24.07.2023 19:36:54
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
39.
*********
24.07.2023 19:36:12
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
38.
Калоян
24.07.2023 19:33:36
1
49
Героят се казва Асен, живее в Лазур близо до стадиона и е същият този Асен, който е насъскал питбулите си да убият кучето на едни бездомници в Морската градина преди време. Дегенерат.
37.
Абе
24.07.2023 19:33:00
3
31
Всъщност как са регламентирани тия неща, че май-регламентация няма. Защото, ако няма утре някой с тигър ще цъфне. А правителството се занимава с това коя дата да е национален празник. Кметовете уж все нямали правомощия, полицията нямала. А, кой има.
36.
Moje li
24.07.2023 19:30:14
2
30
Може ли име и адрес
35.
Лекар
24.07.2023 19:29:26
77
26
На хората им омръзна да слушат и да четат за улични котки и кучета. Като искате котка вземете си я у дома и си я гледайте. Неприятно е да ги храните с подхвърлени под терасите мазнотии и рибни отпадъци миришещи на смрад. Една улична котка убива до 60 врабчета, синигерчета и други птички за една година. Оядени и охранени котки мишки не ловят, а пълнят града ни с бълхи, кърлежи и краста.
34.
Аз
24.07.2023 19:23:35
1
46
...съм на мнение, че не би било редно да заповядваш на кучетата ти да убиват по-слаби същества, забележете, за удоволствие на господаря...
... Днеска е куче или коте - утре е човек, и ще го нападне без заповед от господаря, защото господаря, така е позволил и удобрил...
... Когато храниш куче със сурово месо, вътрешностите, кръв и т.н. то освирепява и започва да търси кървава плячка, без значение каква... включително дете и човек въобще...
...свободно пуснати... порода Питбул... 2 броя- се възприемат като глутница, от гледна точка на кучетата...
... Също, съществено е, че Стопанина на кучетата носи законова отговорност за тях!!!!
... Близо до 5 РПУ... Служителите там трябва да вземат мерки... и могат да вземат мерки... и практически единствено
те са тези, които трябва да вземат мерки...

Бъдете живи и здрави
33.
B
24.07.2023 19:12:58
7
44
Не , че нещо,но не е създадена за организирани битки,професоре . В случая кучетата не са виновни ,а стопаните ,които ги имат .Имал съм питбул ,имам в момента и Голдън .Разлика между двете няма,дори питбула беше по-спокоен ,но всяко животно отгледано с любов отвръща със същото.Пример са децата ви ,които вървят по улиците с ножове и псуват като каруцари.Децата ли са виновни или хората и средата ,която ги е възпитала ?
32.
А ся
24.07.2023 19:12:45
4
36
А сега този с питбулите да дойде в Меден Рудник,него да го направя котенце
31.
Жалко за котачката
24.07.2023 19:05:18
2
50
Ама едно време милицията си ги обработваше такива екземпляри периодично и бяха кротки като агънца,ако не става Белене а сегашната полиция не ги бие и резултатите не закъсняват -демокрация.
30.
Лисичков
24.07.2023 18:59:22
1
48
Шейсет стотинки стотинки струва патрон за Макаров
29.
До 22
24.07.2023 18:55:04
2
17
Близките ти кучета да го ядат и препикават
28.
питбулът е куче убиец, забранено е навсякъде
24.07.2023 18:54:53
3
59
В нормалните държави кучетата питбул се считат за кучета убийци и са забранени. Породата е създадена за организирани битки с кучета. Защо кучетата питбул са забранени в Румъния и Турция, но позволени в BG? Може би само България е доказана мутренска държава, на мутрите всичко е позволено? В кои държави са забранени питбулите:
https://banpitbulls.org/where/where-are-pit-bulls-banned-internationally/
Списък на забранените кучета по държави:
https://thepitbullcenter.com/list-of-banned-dogs-by-countries/
Питбулите са убили 36 американци през 2018 г. и около 346 американци между 2005 и 2019 г
Докладите потвърждават, че атаките на питбули са отговорни за 72% от смъртните случаи, регистрирани през 2018 г. и за съжаление 68% от тези атаки включват членове на семейството, вместо непознати. През 15-те години от 2005 до 2019 г. питбулите са участвали в 66% от нападенията на кучета, довели до смъртта на 346 американци.
https://thepitbullcenter.com/pit-bull-ownership-statistics/
Това беше скорошна случка от гръцката преса: 30 годишен син живеещ при 60 годишната си майка, оставя своите 2 питбула при майка си и като се връща я намира разкъсана в локва кръв:
https://www-pronews-gr.translate.goog/amyna-asfaleia/tragodia-aney-proigoumenou-ston-vyrona-60xroni-katasparaxtike-apo-dyo-skylia-pitmpoul/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
27.
Mariachi
24.07.2023 18:51:29
72
5
Не знам за другите....обаче ако авторката не спре да пише - ще взема да се хвърля през терасата.....Това какво е точно???? Новина някаква ???? Проблем със някой съсед и се чудиш как да го наредиш?.....
Както по надолу някой каза - за какво ли не - показвате снимките на кой ли не.....А сега някакси липсва снимка.....
За разказа на " потърпевшата" за него и нея нямам думи :
" всеки ден започвал и завършвал със НЕЙНОТО ДЕТЕ!!!."....грижела се за него и следяла даже за неговото здраве!!!!....това било ТАЛИСМАНА на Лазур!!!!???....
А кучкаря даже и го заплашвала... ако не бил престанел щяло да се случи нещо лошо на него и на кучетата му.....
В началото уж се съпротивлявало, а после още от първата хапка било умряло!!!????....
Кой знае каква е истината тука между няколко съседа които не могат да се понасят и си правят мизерия след мизерия...
Нито съм на едната или другата страна...Обичам и кучета и котки.....Ама със такива ЕВТИНИ МАНИПУЛАЦИИ ....Айде стига ве ...Флагман....
26.
87
24.07.2023 18:50:36
3
46
Имаше един Горан ли се казваше, беше голямата работа и бабаит , как завърши живота си ,опържен на скара....
25.
Този
24.07.2023 18:50:05
1
36
От миналата година,който ги насъска и разкъсаха кучето на някакви бездомници около Църква ли е ?ама държавата хубаво си върши работата значи....
24.
Mabaklava
24.07.2023 18:48:15
5
13
Tya 6e nqkoi tyr4in
23.
Do 22
24.07.2023 18:46:45
4
54
При котките да идеш мамицата ти мръсна. Кучища месата да ти ядат миндил долен.
22.
бургазлия
24.07.2023 18:44:14
100
8
аре бе, кво ревеш. голяма работа, една котка. да си я взел в къщи, а не да обикаля улиците. пълен града с котки, мирише навсякъде, той за една голяма работа станало.
21.
123
24.07.2023 18:43:19
6
43
Аре вее, Бургас...в България хората излизат на протести. Не виждам никой пред 5-то РУ. Аз съм там. Докога ще търпите и пишете само.....
20.
For 19.
24.07.2023 18:43:12
3
44
Млъквай бе нещастник.
19.
ха ха ха ха
24.07.2023 18:41:44
66
6
един и същи смешник писал, писал, че и на мъж се прави. клавиатурен боец. ако те набара тоя, ще ревеш като момиченце.
18.
Жанета
24.07.2023 18:40:23
2
57
Няма ли "мъже"да го претрепят този,нали излиза да ги разхожда тези кучета.Сутрин рано или вечер?
17.
666
24.07.2023 18:37:17
3
56
Ловците да се включат и да светят маслото на питбулите някоя сутрин рано или късно вечер в тъмното. Тези животни щом убиват, ще разкъсат и някое дете. Него и да го пребиете, все тая, питбулите са за убиване!
16.
Питбулите не са виновни
24.07.2023 18:36:13
1
54
Те им е в природата,като змията хапе защото и е в природата обаче този ПОДЧОВЕК трябва да бъде наказан сурово...щом няма акъл за човек значи е на ниво маймуна.... тогава в клетката....ако е в гората може да прави всичко ама в населено място.....другия път ще посегне на някое малолетно момиче....по с време ...такива боклуци.
15.
Batko
24.07.2023 18:33:44
7
26
Горките питбули. Ще ги обвинят в непредумишлено убийство с евентуален умисъл и ще дойде Менко да ги защитава. После ще пъшка четири дни пред камерите колко трудно за спечелване дело е било....
14.
Пууууу
24.07.2023 18:30:30
1
49
Боклук!
13.
Ало МВР-то
24.07.2023 18:30:26
4
72
Щом го знаете тоя урод защо довечера не му начупите кокалите в районното,даже ако го утрепете никой няма да плаче за това говедо....
12.
Изгрев
24.07.2023 18:29:24
1
41
Тоя е пълна потка.....
11.
123
24.07.2023 18:26:10
1
52
Дайте идиота на тълпата да го разкъса!!!!
10.
Паля
24.07.2023 18:23:45
1
51
Ще мре в собствените си лайна изверга
9.
Flagman
24.07.2023 18:22:48
1
68
Нали на невинни жертви пускате снимките и имената. Пуснете и за този утре нито той, нито псетата ще са читави.
8.
Смърт
24.07.2023 18:21:22
1
48
За боклукааа. Вендета.
7.
Ставри
24.07.2023 18:19:10
1
65
Как е името и прякора на този мъжага
6.
....
24.07.2023 18:17:10
1
53
За този изрод правилата и нормите в обществото не важат !
5.
Кметя на Бургас
24.07.2023 18:14:19
2
57
Къде е?!!!
4.
Д-р Дулитъл
24.07.2023 18:12:56
1
88
Питбул в България и особено в Бургас не е порода, а диагноза за стопанина (някаква еволюция на фройдистките комплекси и връзката им с любовта към оръжията като механизъм за компенсация).
Трябва да се вземат мерки, защото има породи за гледане в градска среда и такива, които не стават.
3.
*********
24.07.2023 18:12:11
1
30
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Неа
24.07.2023 18:08:34
3
60
Този е за психото!
1.
Go40
24.07.2023 18:06:26
3
80
Това подобие на хомосапиенс,ако го набарам ще го разчекна на 4 коня....умри майка ти и урод до 9 коляно.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори