×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Остават броени дни до петото издание на Spice music festival


24 Юли 2023, Понеделник, 15:23 ч.
Автор: Флагман

На морската сцена на Пристанище Бургас ще се качат едни от най-големите звезди на 90-те

Остават броени дни до петото издание на най-големия музикален фестивал на Черноморието ни - SPICE Music Festivalкойто тази година ще се проведе на  4 и 5 август 2023.

На морската сцена на Пристанище Бургас ще се качат едни от най-големите звезди на 90-те, а организаторите споделиха любопитни подробности около престоя им у нас.

NANA пристига няколко дни по-рано, за да съчетае участието си на SPICE Music Festival с кратка почивка в Бургас. Той лично е избрал 5-звезден хотел в града и споделя, че винаги се е чувствал изключително добре в Бургас и в България.

Alexia ще изнесат 45-минутен концерт на живо с групата си, която пристига директно от Италия. Alessia Aquilani ще бъде настанена в самостоятелен апартамент в хотел в центъра на Бургас, но по отношение на храна и напитки няма предявени специални претенции.

Apache Indian - псевдонима на известния вокалист от 90-те Стивън Капур – също стяга багажа си за Бургас. Няма начин да не сте танцували на хита му „Boom Shack-A-Lack". Певецът се слави със смесването на ямайско реге и индийска танцувална музика "бангра". Той, заедно с DJ и музикант от Индия ще открият втората вечер на фестивала.

Германското денс дуо Culture Beat пък ще изпее всички свои хитове - емблематичните "Mr Vain", "Got it, Get it", "Anything" ще прозвучат в изпълнение на Jackie Sangster и дуетната и половинка. Информация от кухнята издава, че дуетът са почитатели на охладеното шампанско и са поръчали такова за своята гримьорна.

Dr Alban, който феновете на фестивала си пожелаха отново, ще бъде настанен в 5 звезден хотел с екипа му от 4 души. За неговия комфорт ще се грижи и екип на организаторите, а  сред напитките, които е заявил са фреш от портокал, местна лагер бира, вода и свежи плодове.

Веселяците от FUN FACTORY пък залагат на водка и бяло вино. Изпълнителите на "I wanna be with you", "Close to you", "Celebration" и много други хитове от 90 - те, кацат в Бургас в деня на шоуто си. Те ще излязат на сцената на SPICE Music Festival на  4 август от 20.15 ч.

 Kate Ryan e белгийското попълнение в списъка със звезди на тазгодишното издание на фестивала. Русата красавица ще изпълни "Decenshantee", "Ella Elle", "Voyage Voyage", както и всички останали популярни песни от репертоара си. Тя залага на диетична кола преди и по време на изпълнението, а за екипа си е поръчала тъмен ром, сухо мартини, както и микс от свежи плодове и ядки.

Кралят на "Danza Kuduro" Luís Filipe Fraga Oliveiraq, познат като LUZENCO, пристига в България за да включи Бургас в световната си обиколка през това лято. Всички фенове на 90-те имат спомени с хитовете на реге-тон звездата от Португалия, с когото на 5 август 2023 след полунощ ще танцуваме епично на пристанището в морския град. LUCENZO е поръчал на организаторите бутилка марково уиски, шампанско и изобилие от плодове и пресни сандвичи. 

SNAP! пристигат с гръм и трясък за втори път в Бургас. След проведената анкета в края на миналата година, феновете на бургаския фестивал избраха именно Penny Ford и компания да бъдат сред повторно поканените за 5-то издание на фестивала. Емблематичната изпълнителка на "Rhythm is a Dancer", "The Power", "Keep it Up" не се нуждае от представяне. Но е любопитно да се знае, че тя обикновено не излиза на сцената, ако не и бъде осигурена охладена бутилка от любимото и пенливо вино преди участие. Такова ще я чака и в гримьорната и в Бургас.

Сред останалите артисти на 5-то издание на Spice Music са N Trance, Paradisio, DJ Quicksilver, U96 и българската формация Гумени Глави, които планират да взривят публиката с легендарните си хип-хоп парчета, оставили незаличима следа в българската музикална история през 90-те.

Качествен звук, впечатляващи ефекти и за пета поредна година незабравима атмосфера – това ви очаква първият уикенд в Бургас, а билети за SPICE Music Festival могат да бъдат закупени онлайн от Ticket Station Bulgaria, както и в магазини На Тъмно и мрежата на Fast Pay.

 


В категории: Бургас , Животът


2
Коментара
Къде се женят най-много
Къде се женят най-много 30/04/2024, Вторник 18:00 0
2
Коментара по темата
2.
Някой
29.07.2023 09:06:38
0
1
Добре че са Snap и Fun factory да отстрамят фестивала тази година. Много зле от към изпълнители. И Мишо Шалвара който преди години пя с Пеевски по концертите на дпс.... Гадост.
1.
Хахаха
24.07.2023 18:21:33
0
1
Ми той единственият хотел с 5 звезди е Приморец в Бургас.....кво криете кат сега е ерата на интернет.... информация колкото искаш..... обаче комунизма не си е отишъл.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
По-сериозният проблем от измамниците в политиката са гласуващите за тях По-сериозният проблем от измамниците в политиката са гласуващите за тях Наративът е ясен – всеки, който си позволи да каже нещо срещу ПП, бива набеден за слуга на Бойко Борисов, Делян Пеевски, Владимир Путин... Мъж си поръча сешоар онлайн, получи два буркана с марихуана Мъж си поръча сешоар онлайн, получи два буркана с марихуана Иззети са бурканчета с размери 6 см Х 5,5 см съдържащи растителна маса - съцветия Къде се женят най-много Къде се женят най-много Най-малко хора си казват "Горчиво" в Перник, показва доклад на националната статистика Нов фитнес влиза на бургаския пазар, преустройват част от подземния паркинг под пл."Св.св.Кирил и Методий" Нов фитнес влиза на бургаския пазар, преустройват част от подземния паркинг под пл."Св.св.Кирил и Методий" Крещящата неоходимост от тренировъчна зала в ЦГЧ в последните няколко години най-после ще бъде удовлетворена До 10 евро на квадрат в търговските паркове До 10 евро на квадрат в търговските паркове Средният размер на незаетите пространства в съществуващите търговски паркове е под 5% Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува на Гергьовден в Поморие Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува на Гергьовден в Поморие Преди концерта, в Манастир „Свети Георги” – Поморие ще бъде отслужена Света литургия Тя така и не се отдаде на заслужена почивка - месеци след напускането на кметския стол ще връхлети отново в политиката Тя така и не се отдаде на заслужена почивка - месеци след напускането на кметския стол ще връхлети отново в политиката В последните месеци Йорданка Фандъкова ръководеше сдружение ГЕРБ – гражданска организация, от която тръгна всъщност партията на Борисов В този български град почерня от полиция В този български град почерня от полиция Полицейските действия по опазване на обществения ред и сигурността на гражданите стартираха рано сутринта на 30 април в областния град Контрабандистът Марин Димитров предложил шестцифрена сума, за да си назначи полицейски шеф Контрабандистът Марин Димитров предложил шестцифрена сума, за да си назначи полицейски шеф Поиска да излезе от ареста, но Софийският апелативен съд го остави зад решетките „Лукойл Нефтохим Бургас” АД дари 300 000 лв. на Община Бургас, изграждат детска площадка в кв. Сарафово „Лукойл Нефтохим Бургас” АД дари 300 000 лв. на Община Бургас, изграждат детска площадка в кв. Сарафово Значителният принос към социалното и икономическо развитие на региона, в който оперираме, е в самото ДНК на нашето дружество, каза председателят на Управителния съвет на компанията Евгений Маняхин
Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Произведението на Леонардо привлича милиони хора, но много от тях остават недоволни Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър „Трябва да бъдем готови за война. Да, конвенционална война е невъзможна сега, тъй като сме защитени от мироопазващите сили на КейФОР", каза Бесник Бислими  Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Цените на жилищата в швейцарския град са с над 50% по-високи от нивото преди десет години Насметоха “Бригада нов дом” Насметоха “Бригада нов дом” Най-актуалният епизод на предаването безспорно извърши подвиг Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда  Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Търсят ударно стругари Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Според германските власти събитието е организирано от човек на име Рахим Боатенг, който е свързан с „утвърдена екстремистка група“ "Мюслим Интерактив"
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори