×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Любовен хороскоп за 24 – 30 юли


24 Юли 2023, Понеделник, 21:18 ч.
Автор: Флагман.БГ

Промени и решения в любовта

През следващите дни Меркурий ще направи точен съвпад с Венера, която става ретроградна в знака на Лъв на 23 юли. Нашите усещания и мисли за любовта ще се променят. Някои представители на зодията ще вземат важни решения – дали да задълбочат връзка или да я прекратят. В края на седмицата Меркурий ще премине в Дева. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овни, за вас последната седмица на месец юли, определено ще бъде за преосмисляне на любовния ви живот. Меркурий ще направи точен съвпад с Венера, която в момента се движи ретроградно във вашия сектор на романтиката. Някои от вас може да мислят в посока на това да се помирят с бивш партньор, да проведете важен разговор с него или да имате важна комуникация с настоящата ви половинка, да правите планове за бебе. Въпреки тези належащи изяснявания, седмицата ви носи хармония.

Телец

Скъпи Телци, възможно е да се окажете въвлечени в разговори с любимия човек във връзка със семейни и битови теми. Това може да са въпроси, свързани с някакво хубаво и специално събитие, ремонт у дома или друго подобно. Ако сте необвързани, след петък не би трябвало да има недостиг на потенциал за срещи благодарение на Меркурий, който навлиза във вашия романтичен сектор. Интересните и интелектуални хора ще бъдат привлечени от вас. Най-добрата новина е, че това ще ви хареса.

Близнаци

Близнаци, според звездната прогноза, вашата управляваща планета Меркурий ще направи точен съвпад с Венера, която в момента се движи ретроградно. Това подравняване попада във вашия 3-ти дом на комуникацията, което го прави изключително важен за вас по отношение на говоренето и мисленето за любов.

Седмицата е подходяща за провеждането на разговор с настоящия или потенциалния ви любим за нещо, за което не сте могли да се споразумеете в миналото. Разрешаването сега ще бъде в пъти по-лесно за вас. Ако сте необвързани, забавлявайте се и помислете какво искате в бъдеще от една любовна връзка. Флиртове няма да ви липсват.

Рак

Раци, ако сте във връзка и не се чувствате оценени от любимия човек или в любовна ситуация, то време е за корекция. Венера става ретроградна тази седмица и ще направи точен съвпад с Меркурий. Тъй като всичко това ще се случи във вашия 2-ри дом на самооценката, за вас ще бъде важно да споделите притесненията си с половинката си. Това ще му/ѝ помогне да разбере вашите емоции и защо не сте удовлетворени.

Независимо от статуса на връзката ви, това е прекрасна седмица да обмислите начини как да се погрижите по-добре за себе си. В случай, че във връзката ви няма негативни усещания, то звездите ви съветват да обърнете повече внимание на страстта и романтиката помежду ви. Очакват ви хубави емоции!

Лъв

Родените под знака на зодия Лъв няма да имат трудности относно изразяване на любовта и емоциите си тази седмица. Венера вече е ретроградна именно в този зодиакален знак. През следващите дни, планетата на мисълта и комуникацията Меркурий ще направи точен съвпад с Венера.

В резултат на това ще бъдете по-добре подготвени да обсъдите тревогите си с някого, който може да ви помогне да ги преодолеете веднъж завинаги, ако имате такива, разбира се. Това може да е приятел, лайф коуч, психолог или дори романтичен партньор. За онези Лъвове, които нямат подобни емоции, звездите са подготвили много страст и желание за флирт, без значение дали са във връзка или търсят нова любов.

Дева

Последните дни на юли може да бъдат до известна степен напрегнати за вас, Деви. Меркурий и Венера, които сега са ретроградни, ще направят точен съвпад във вашия 12-и дом. Не се колебайте да послушате сърцето си, тъй като мнението или съветът на всеки друг, може да ви се стори като излишен шум, който ви разсейва от това да разберете кой път е наистина най-добрият за вас.

За щастие, в края на седмицата Меркурий навлиза във вашия знак и ви дава сила да разрешите любовните проблеми, ако имате такива. Ако нямате, но сте във връзка, обърнете внимание на приятните занимания с любимия ви човек. Те ще ви заредят с хубави емоции и ще ви помогнат да бъдете по-споделящи един с друг.

Везни

Скъпи Везни, ако напоследък любовният ви живот е объркан, то някои от вас ще потърсят компанията на близък приятел, за да споделят своите страхове. Нека това е човек, който ви познава достатъчно добре. Въпреки мъдростите, крайните решения си остават ваши, не го забравяйте.

Ако пък сте от онези представители на зодията, които към настоящия момент се радват на хармония с партньора си, отделете си време за споделяне, може би дори пътуване, малки моменти за вас двамата, които да ви накарат да се чувствате още по-приятно. Необвързаните няма да скучаят, звездите ви съветват да се огледате, защото любовта може да е някъде край вас.

Скорпион

Вашият партньор може да ви накара да помислите относно нови перспективи пред вас по отношение на работата ви. След като това се случи, може да бъдете възхитени от начина, по който пред вас се разкрива чисто нов път от професионални възможности. Меркурий и Венера ще направят съвпад във вашия сектор на кариерата.

Тъй като Венера е ретроградна и също така е управител на вашия сектор на отношенията, партньорът ви може да ви помогне да предоговорите условията по договор, свързан с работата или да вземете конкретно решение относно възможност за кариера от миналото ви, която се появява отново. Детайлите трябва да са обещаващи.

Все пак не забравяйте и за романтиката. Необвързаните Скорпиони няма да скучаят, но определено може да са изправени пред избор в любовен план.

Стрелец

Вярата, която имате в любовта, може да бъде възстановена тази седмица по най-славния начин! Венера се движи ретроградно във вашия 9-и дом на вярванията, което ви подтиква да преоцените своята философия за любовта, но и както и да прецените дали настоящите ви романтични търсения са в съответствие с вашия любовен компас. Тъй като Меркурий прави съвпад с Венера, сега може да видите нещата в различна перспектива, благодарение на удивителното пренастройване на вашите емоции.

Козирог

Меркурий и Венера ще направят точен съвпад във вашия 8-и дом в четвъртък. Тази връзка позволява на вас и любимия ви човек да преразгледате темата за споделените ви ресурси, по която не сте могли да постигнете съгласие преди. Това планетарно събитие също може да помогне за разрешаването на финансов проблем, който сте имали. За необвързаните представители на зодията има вероятност да имат разговор с бивш любовник, който се опитва да ги примами отново в леглото. Помислете добре!

Водолей

Водолеи, звездите са ви подготвили положителна повратна точка в любовния ви живот. Ако сте били в колебание дали да дадете шанс на нов романтичен интерес или ако сте отхвърлили предложението на този човек в миналото, може да преосмислите нещата тази седмица. Бъдете отворени за всички възможности, дори когато някой, който флиртува с вас, не е ваш тип.

Обвързаните вероятно ще бъдат приятно изненадани, когато Меркурий и ретроградната Венера задълбочат романтиката и споделянето помежду ви. Това ще ви мотивира да планирате много хубави неща за вас и любимия ви човек.

Риби

Рибите определено ще се радват на преднина относно любовта и отношенията. Меркурий ще влезе във вашия партньорски сектор тази седмица. Това ще доведе до прекрасно време, когато с любимия ви човек може да откриете, че сте по-често „на една и съща страница“ в сравнение с друг път.

И ако има нещо, за което не сте съгласни, и двамата ще можете да проявите повече интерес към изслушването на гледната точка на другия, вместо да изразходвате енергия в опити да докажете на другия човек, че греши. Ако сте необвързани, за някои от вас може да се върне стара любов в живота ви, може би човек, с когото сте били работили заедно.

източник: az-jenata.bg


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори