×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Деси Радева със странен дрескод на официално събитие - с плажна рокля и с показ на презрамките от черен сутиен


Деси Радева със странен дрескод на официално събитие - с плажна рокля и с показ на презрамките от черен сутиен
Роклята на Деси Радева е за 100-ина лева
20 Юли 2023, Четвъртък, 12:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Тя е придружавала президента Румен Радев миналия уикенд в морската ни столица, а мероприятието в Летния театър завърши с невиждан екшън с участието на президентското семейство и техните охранители от НСО

С плажна рокля за 100 лева първата дама Десислава Радева се появи на културно събитие във Варна. А под тънките презрамки на тоалета се подаваха тези на черния сутиен. Това коментират хора, присъствали на операта „Аида“.  Тя бе придружавала президента Румен Радев миналия уикенд в морската ни столица, а мероприятието в Летния театър завърши с невиждан екшън с участието на президентското семейство и техните охранители от НСО, пише вестник Ретро.

Цивилен ударил човек от публиката, който дръзнал да попита Радев дали би дал морската ни столица на Путин. За скандалната случка алармира дама на име Светлозара Колева във фейсбук.

„Снощи гледахме в Летния театър Аида за малка сцена по Дзефирели – прекрасна опера, прекрасни артисти, великолепен Евгений Станимиров. Лятна вечер в Морската градина. Вълшебство. Докато във втория антракт не забелязах точно зад мен през няколко реда президента Румен Радев. Говореше си сладко с областния управител Смърков. Изчаках да приключи операта и културно отидох да попитам, ако Путин ни нападне, дали би дал Варна. Ще станем ли Варненск? Отговори: „Никога няма да ни нападне“.

В този момент мъжът ми до мен му каза, че го е срам от него и изказванията му от последните два дни са позорни. Тогава някакъв удари мъжа ми в гръб. Обърнах се и видях непознат мъж на нашата възраст, с пяна на уста крещеше: „Ай, повтори, уе!“. Мога съвсем лесно да го разпозная пак, преди това го видях на ред пред нас, точно пред оркестъра. Цивилни от НСО придружиха агресивния мъж бързо до изхода. Тогава се обърнах пак към президента и му казах, че това е нагледно разединение на народа, за което е виновен той. Питах го не го ли е срам да обижда хората, питах аз нихилист ли съм, безродник ли съм? Отговори, че съжалявал, че съм се припознала. Още неща му казах, че позицията му е позорна и във Варна приехме миналата година 100 000 украински бежанци, а неговото правителство максимално ги затрудни, както и хората, както и хората, които им помагахме. Жена му дойде да пита какво е станало, нещо ударили ли сме. Обяснихме й, че явно техен поддръжник ни нападна в гръб, защото казахме на президента, че ни е срам от него. Тя отговори, че и нея я било срам от много хора. Взе да обяснява, че не била официално лице и просто били отишли на опера. Отговорих, че и на ресторант, на опера, или докато, съпругът й е президент, и то би трябвало на всички българи. Обаче хората са като зомбирани. На опера сме, уж културни хора, някои носят невръстни полузаспали в 00:30 ч. деца да ги снимат с президента и да му стискат ръката. Някаква баба зад гърба ми чух: „Таа сигурно е гласувала за ГЕРБ или ПП“. Само още един човек конфронтира президента, преди да стигна до него, каза му, че не е прав за Украйна. Радев само се обърна с гръб.  Опеределено изхабих доста нерви от наглостта на този човек. Развалиха хубавата ми вечер“, пише Светлозара.

Докато са били на опера, автомобилите, с които придружават държавния глава и съпругата му, пък са били паркирани насред алеите на Морската градина във Варна, където по принцип паркирането е строго забранено. Те са пристигнали в морския град с 3 автомобила и значителен брой охранители, казват очевидци. 

По време на антракта първата дама е излязла извън Летния театър, за да изпуши цигара, отново придружавана от гард на НСО. 

На събитието Радева е носила рокля от плажната колекция на марката за бельо и пижами „Ойшо“, която се предлага в почти молове в страната. Тоалетът й е подходящ за плажен бар, но не за подобен тип мероприятие, където дрескодът би следвало да бъде официален. 

Роклята, за разлика от другите модни придобивки на първата дама, е на скромна цена от еда 100 лева и все още се предлага в търговската мрежа. Президентшата я бе комбинирала и с неподходящи за официални събитие с отворени сандали тип еспадрили, отново предназначени по-скоро за плаж. Под фините презрамки на роклята й пък се подаваха тези на черния сутиен. Специалисти по протокол и етикет коментираха, че е недопустим гаф бельото на първата дама да бъде на всеобщ показ, независимо какви са климатичните условия и колко е горещо навън, предава Ретро.


 


В категории: Лайфстайл


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
14
Коментара по темата
14.
Габи
21.07.2023 11:42:52
1
1
Деси няма никакъв финес и изтънченост. В съчетание с безвкусието прилича на труженичка от осемдесетте.
13.
Габи
21.07.2023 11:36:42
1
2
Изкуството трябва да се уважа в това число и с нужното облекло. Но има ли нещо към което да проявяват уважение президента и съпругата му освен към Путитщината?
12.
ами,
21.07.2023 09:59:59
0
1
Радева абсолютно винаги на всякакви събития по света и у нас е със странен дрескод.Много необичаен факт.Каквото и да облече не и стои добре.Каквато и прическа да си направи също.А манталитета и-махленски.
11.
Няма такъв народ
20.07.2023 16:32:04
3
4
Русороб говеда. Радев бил с достойнство гагага. Колко му е да е с достойнство баш курбанджията. Една реформа не направил като командир, ама назначил една Обща на два трудови договора и любовно гнезденце с държавните парички, обаче тичично за такава "жена в панталони", не казал на съпругата си като мъж на място, въпреки че всички знаели. И нещеш ли натовския офицер с тлъста заплата и две щабни академии в САЩ, се озовал с Г-жа Лъжа на среща с Решетников
Разведчика имал план с който да грабне русофиловчия електорат.
Чехльо се озовал в приказен сън, кандидат пръцзидент. Бързо вдигнал гребена, накокошинил се и се почуствал като онзи Батман-Ватман. Общата секретар държанка бързо му пристанала, все пак е Батман-Ватман-КП Геройчо събрал вече кураж най-накрая съобщил на съпругата си че той Ватмана си има Ватманка.
А електората ааааахххх електората с овчата си мисъл разпознал геееерал, войн и патриот без едно полезно дело и нещо свършено, без една бойна мисия или реформа в армията за разлика от Общата, спечелила титлата след много много победи, повече победи дори от червената армия през Втората Световна Война.
Какъв достоен главнокомандващ на най-русоробското стадо.
Свинята патенца не води, след свинята прасенца тичкат и я следват!
10.
Не ме гледай че съм капелата
20.07.2023 16:20:57
1
1
И аз съм от селата
9.
Вън
20.07.2023 16:05:10
1
2
Голяма жена дей расла,дей пасла
8.
dfg
20.07.2023 13:52:46
7
20
В тази жега с какво да бъде облечена?Като гледам операта е на пластмасови столчета.
7.
До 6
20.07.2023 13:33:58
20
25
Който възприема Русия като своя история моля незабавно да се премести да живее,работи и воюва в Русия.
6.
Няма такъв народ
20.07.2023 13:17:10
32
35
Наистина никъде по света няма по прост народ от нашият. Госпожата като е отишла на опера, да си гледа операта
Нито и е работа как ще е облечена Радева, нито му е мястото да разговаря с Радев. Все сме недоволни и неблагодарни
А Радев е човек с достойнство
Да си вземат украинците в домове и да си ги отглеждат
В държавата има достатъчно хора които имат нужда от помощ
И накрая да не забравяме че Русия е нашата история
5.
Maison margela kurkunjan
20.07.2023 13:12:33
4
10
Selqnina grajdanin nestava

Flagman sa v Triata pri Armani i boss ,dknY ,ck one ,tommy ,diori chaneli cocota ,
Otkat obraha KTB s tehniq vojd
Ni6to 4ydno i ofisa sgradata da sa kypili
Error5 dan ma blokirash pak
4.
Прост народ
20.07.2023 13:11:54
11
11
В Конституцията пише - чл.. 92.
(1) Президентът е държавен глава. Той олицетворява единството на нацията и представлява Република България в международните отношения.
Това не означава, че трябва да тръгне да ни обединява и няма как да стане, защото цялото население не е гласувало само за него. Това означава,че в международни отношения представлява и изразява общи интереси на ония , които се свързват с понятието Бг народ...другото са опорки за да се лае и люе
3.
ЕДИ КОЙ СИ
20.07.2023 13:09:52
4
20
Някои излязоха от селото и калта,но калта и селото не излязоха от тях......
2.
някой си
20.07.2023 12:52:07
17
24
Ами такъв е манталитета на Радева.
1.
Бс
20.07.2023 12:45:52
6
35
Незнам за Радева, ама помня как навремето Касабова ходеше по официални събития, обута с отворени дамски обувки и чарапогащник. А пък и сме свидетели все още на "модните тенденции" завладели колектива ви, с които се изтипосвате непрекъснато.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори