×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гришо да спре да влачи гаджетата си по мачовете, любовта не му дава криле


18 Юли 2023, Вторник, 07:25 ч.
Автор: Флагман

Българският тенисист имаше мераци за голям пробив на „Уимбълдън“, но изхвърча на осмифиналите след загуба от шестия в света – Холгер Руне

Далеч не може да се каже, че за Григор Димитров е валидно всеобщото вярване, че любовта дава крила. Очевидно тази максима не важи в спорта, предвид факта, че за Гришо новата му изгора се оказа поредна несполука. Българският тенисист имаше мераци за голям пробив на „Уимбълдън“, но изхвърча на осмифиналите след загуба от шестия в света – Холгер Руне от Дания (6:3; 6:7,6:7;3:6). Крахът на нашенеца дойде пред погледа на любовницата му Мадалина Геня, която му стискаше палци от ложата.

Ден по-рано двамата бяха уловени да се целуват насред тенис комплекса в Лондон.Уви, вместо да вдъхнови Гришо, цуни-гунито с влашката сексбомба го разколеба и в крайна сметка му донесе злополучно отпадане от любимия турнир на трева.

Преди това Гришо тръгна ударно на „Уимбълдън“ със силна игра и три поредни победи. Случайно или не, в това време гаджето му Мадалина не беше до него. Смуглата красавица имаше ангажименти в Рим и дойде чак за доиграването на мача му с американеца Франсис Таифо, когото хасковлията срази без напрежение. Именно след този успех в Лондон бе запечатана и първата публична целувка на звездната двойка. Влюбените се награбиха насред тенис комплекса „Уимбълдън“ за кеф на кибиците. А какво е било продължението вечерта – само те си знаят. Мнозина смятаха, че Григор има сили да направи голям мач и да надвие датския талант Холгер Руне. Само че два загубени тайбрека на практика прекършиха българския тенисист, който загуби 1:3 сета. На няколко пъти камерите показваха отблизо знойната Мадалина, редом с треньорския щаб на нашия. Напук на пищните й форми, кадрите не стоплиха почитателите на Гришо.

Повечето от тях вече се чудят докога хасковлията ще влачи любовниците си на големите мачове от най-престижните турнири. Очевидно е, че нито едно гадже в ложата не му влияе добре на играта. Някои от по-крайните фенове дори дадоха за пример как в последно време по същия начин се срива гръцката звезда Стефанос Циципас.

Откакто се залюби с колежката си Паула Бадоса, той няма спечелен трофей. За капак по време на мача му с Анди Мъри, бащата и треньор на гърка -- Апостолос, изгони испанската хубавица от ложата. Знае се, че и треньорът на Григор -- Дани Валверду, е против присъствието на любовниците му около корта. В миналото двамата имаха не една и две разправии по въпроса.

„Когато искаш да си голям тенисист, нямаш право на личен живот. За да успеят, трябва да се откажат тотално от жени, заведения и забавления за 10-15 години. Горе-долу толкова продължава една професионална тенис кариера. След това са свободни да правят каквото си поискат“, казва Валверду.

В последно време обаче венецуелският спец е вдигнал ръце от любовните завоевания на Григор и не му се меси, за да няма скандали. Назад във времето нито едно гадже не донесе кадем на Гришо. Предишната му изгора Лолита Османова често ходеше с него по турнири, но нито той прокопса, нито връзката им издържа. Никол Шерцингер още повече дразнеше треньорите на нашия. Най-успешен Гришо беше по време на романса си с колежката Мария Шарапова. Тънката подробност обаче бе, че Маша много рядко гледаше Григор от ложата.

Източник: Уикенд


В категории: Спорт


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
6
Коментара по темата
6.
неписано правило в спорта
18.07.2023 14:16:47
0
1
Със сигурност на футболистите от реномирани отбори не позволяват достъп на техните половинки до техния хотел в седмицата преди мачовете, това е неписано правило.
За тениса би трябвало да е същото, въпреки че при големите в тениса, тенис турнирите са непрекъснато през годината.
Например Джокович беше взел своя син и жена в Лондон, но може и да е нарушил тези неписани правила и неочаквано загуби на финала.
5.
Българин
18.07.2023 14:00:26
0
0
Разкази по картинки... И списанката е от неизвестен автор. Що за глупости драскате? Сигурно си и вярвате? Джокович колко успеха има от както се задоми? Две деца има човека, че и по мачовете му ходят. А Валверду искрено ме съмнява, че е казал подобни неща
4.
Бай Георги
18.07.2023 12:23:49
1
4
Ако не друго,поне играе на хубав румънски корт...Там може и да прави асове в Т-то...
3.
Ами,
18.07.2023 10:53:04
1
4
Нека се пробва за порноактьор, там със сигурност ще има голям успех!
2.
Алито от София
18.07.2023 10:26:24
2
1
По голяма тъпотия не бях чел, просто съм потресен от тази статия, да даваш наклон на куру на Гришо, аз съм сигурен че ако беше автора на статията на Гришата на мястото, щеше да,, мъкне", целият си род, не се месете в личния живот на кого и да е, срамно и много грозно
1.
467&
18.07.2023 10:05:45
2
6
Стана по-смешен и от Джизъса! Хасковски каун! Подкрепяхме го, уважавахме го, но вече нито е интересен, нито става нещо от него! Много е лесно човек да срине авторитета си!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори