×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Созопол всички партии цункаха ГЕРБ, БСП приветства Германова, Рейзи дефилира с огърлицата


31 Октомври 2011, Понеделник, 17:44 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимки и видео Добромир Доскачаров

Областният управител Константин Гребенаров: „Панайоте, къде ти е огърлицата, страх те е да не ти я взема ли?“, само че на майтап

Само за една седмица след приключването на вота в община Созопол, нейният кмет Панайот Рейзи, като с вълшебна пръчица, опитоми двете опозиционни партии, които успяха да прекрачат прага на местния парламент. И ги претопи към ГЕРБ преди изобщо да помислят за възможност да се формира обща опозиционна група.

Днес в новата заседателна зала в Стария град се събра за първата тържествена сесия и полагане на клетва новият Общински съвет, в състава на който има 11 гербери, трима от БСП и трима от ЗС“Ал.Стамболийски“ (виж видеоматериала). Екипът ни видя, че между всичките 17 съветници цари мир и любов, а най-върлият враг на ГЕРБ и респ. на Панайот Рейзи – червената надежда

Тихомир Янакиев дори не си направи труда

да предложи алтернативна кандидатура за председател, та да има изобщо някакъв избор. Той се извиси със стройната си фигура от първия ред и без някой да го пита, преди изобщо да е почнала процедурата по издигането на кандидатури, червеният банкер започна да приветства досегашната шефка Красимира Германова от екипа на Рейзи.

Г-жа Герменова е безспорна кандидатура! Аз лично ще я подкрепя! Давайте по-нататък!“, каза с въодушевление Янакиев втрещи екипа ни, който единствен в претъпканата зала забеляза многобройните нарушения при воденето на първата сесия, но това не се отразяваше на общия дух на разбирателството, който

шестваше под ореола на Панайот Рейзи,

увенчал своята феноменална политическа биография с втори кметски мандат. Спектакълът, наблюдаван от много граждани, премина с поддържащата роля на областния управител от ГЕРБ Константин Гребенаров, който до онзи ден ненавиждаше Рейзи.


Гребенаров вляво пита: „Панайоте, къде ти е огърлицата, страх те е да не ти я взема ли?“, Германова слуша

Събитието, на което станахме свидетели днес, напълно опроверга нападките на областния шеф на Столетницата в Бургас Атанас Зафиров, който миналата седмица се пънеше на пресконференция да обяснява как Рейзи бил преписал програмата си за управление от 2007 г., как Янакиев с двамата си съветници ще му диша във врата и как кметският екип няма да може да си изкара мандата до края, тъй като е затънал в корупция.

Созопол ни посрещна обединен както никога досега. В редиците на ГЕРБ достойно място бяха заели ярките фигури на съветниците Стою Недин и Христо Бардуков.

Панайоте, защо не си донесъл огърлицата, страх те да не ти я взема аз ли“, шегуваше се губернаторът Константин Гребенаров, който настояваше лично да връчи на новоизбрания кмет регалиите и удостоверието от ОИК. Оказа се, че в бързината някой от чиновниците бе забравил да я донесе. Грешката бе поправена, макар и със закъснение, защото на финала на сесията Рейзи окачи символния гердан и премина с него, дефилирайки по улиците на Стария град, до своя кабинет в общината.

Но ето и още култови моменти от тържествената сесия, която отрази единствено Бесове.бг:

Аз живея в тоя град и неговата съдба оттук-нататък не ми е безразлична, искам да ви кажа, че тук ще управлява само една партия и тя е...“, на това място Гребенаров затаи дъх, очаквайки реакция от залата, но такава нямаше, защото очевидно бе, че всички щяха да приемат с удоволствие думата „ГЕРБ“ и по тази причина никой не обърна внимание на артистизма, с който губернаторът произнасяше словото. За по-опитните в политиката беше ясно, че бе положил специални усилия да репетира речта си. Гребенаров продължи с апломб:“И тя е партията Созопол!“. Оказа се, че съсредоточено го беше слушал само Рейзи, защото той отвърна с бурен възглас:“Браво!“ и започна да му ръкопляска. После двамата застанаха в центъра на залата - запрегръщаха се и се зацелуваха от двете страни на бузите като братя.


Букет с вградени бебешки терлички в патешко жълто получи Красимира Германова от благодарна избирателка

Сесията бе водена от най-възрастния общински съветник Зорка Хрусанова, която от вълнение допусна куп процедурни грешки, но не се обиди на Рейзи, който я гълчеше директно от другия край на залата. Красимира

Германова бе избрана от раз

без нито една бюлетина „против“ или „въздържал се“, така че можеше и да не се спазва тайния вот. Тя сияеше в минижуп от розова пепел със закачлива цепка отзад и приемаше поздравления, в т.ч. и букет с вградени в него бебешки терлички, ръчно плетени в бяло и патешко жълто.„Красето има внуче Виктор, затова са терличките“, уточни колежка на Германова, която забеляза тоталното ни объркване.

Кулминацията на тържеството бе краткото, но дълбоко смислено обръщение към 17-е съветници от обединителя на общината Панайот Рейзи, който каза: „Приемам подкрепата за мен и моята общинска администрация за всичко, което направихме за тия 4 години. Ние работихме без лични похвали. Ние победихме с ГЕРБ, искам да имаме една цел – след 4 години всеки от вас да върви с гордо вдигната глава, и да се обичаме, и да се уважаваме!“.

Около Рейзи бяха насядали членовете на екипа му от първия мандат Веселка Спасова, Катя Стоянова и Симеон Симеонов, както и главния архитект Александър Александров.

Клетва положиха и новоизбраните кметове на Черноморец – Добри Добрев, който безапелационно спечели втория си мандат на първи тур, на Атия – Ренета Стоева, на Равадиново – Иван Пазвантов, на Зидарово – Стойчо Петков, на Равна гора – Георги Станев, на Росен – Иван Динев. Народът аплодира най-мощно името на Иван Тодоров, който снощи катурна бореца Руси Петров в Крушевец. Той бе купонясвал до сутринта и направо бе дошъл на сесията.

Вижте още в нашия видеоматериал:

Съставът на Общинския съвет:

ПП "ГЕРБ"

  1. Красимира Германова

  2. Катя Петрова Стоянова

  3. Тодор Георгиев Чакъров

  4. Гено Тодоров Пухов

  5. Светлана Янкова Лулева

  6. Стоян Тодоров Маринов

  7. Стоьо Минчев Недин

  8. Христо Георгиев Бардуков

  9. Пенка Богданова Щерионова

  10. Иван Господинов Хаджиев

  11. Янчо Русков Георгиев

БСП

  1. Тихомир Йорданов Янакиев

  2. Росен Георгиев Деспов

  3. Йордан Георгиев Петков


ПП ЗС "АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ"

  1. Зафира Ганчева Хрусанова

  2. Илиян Стефанов Стефанов

  3. Румен Георгиев Димитров

 





В категории: Созопол


32
Коментара по темата
32.
chakasht
21.11.2011 14:15:10
2
1
mn interesno kak s edna kmetska zaplata tova malko choveche si kupi volvo za 80 000 evro ?? no chakam s neturpenie da vi go sloji na vsichkite deto ste glasuvali za nego shtoto do 4 godini obshtinata shte e vuv falit/ribarite veche nqma da gi ima veche na pristanishteto shtoto shte se e prevurnalo v qhteno a i vsichki obshtinski imoti shte budat veche prisvoeni!!! uspeh na novata grandka oprava i dano poburzo da falira obshtinata !!! :)))
31.
do 29
10.11.2011 09:11:57
2
4
Kogato na PIGI/BIFSHATA KMETICA NA SOZOPOL/ sapruga yahna nov aftomobil
beshe predi dosta vreme-lice na koj kradlio beshe toj?
30.
do 29
10.11.2011 09:11:56
2
3
Kogato na PIGI/BIFSHATA KMETICA NA SOZOPOL/ sapruga yahna nov aftomobil
beshe predi dosta vreme-lice na koj kradlio beshe toj?
29.
До чукча
09.11.2011 09:01:19
3
4
прав си че Рейзи знае кога.как.и с кого.Ето вече си купи нова кола с парите на тъпите Созополий.А и Равадинският му евнух Манджата вече е яхнал нод автомобил.Това са новите лица на крадливия Борисов Моето предложение е да спрете да си плащате данъците и таксите за да не отиват в джобовете на крадците
28.
ФЕН
03.11.2011 12:22:02
5
7
най- хубавия съветник Йордан Георгиев Петков- Успех Данчо!Все така напред и нагоре , и след 4 години- КМЕТ!
27.
Слънцето
02.11.2011 17:26:02
8
14
Призовавам всички синпатизанти на кмета Рейзи да спрат да обръщат внимание на комунистическите атаки тук.Оставете ги сами да си пишат и обсъждат -само това им остава.
Не им обръщайте никакво внимание-те просто са много бити карти и само това могат -да си беснеят.
26.
бъркате
02.11.2011 12:22:52
2
12
Очаквах конформистко поведение от Янакиев, но нещата се промениха. Този път той отиде твърде далеч (преварна се от поддръжник в лидер) и ако БСП са последователни, ще бъдат добра опозиция и коректив на властта. Това, че не са предложили председател, а са подкрепили очевидния избор - все още нищо не значи. Обратната реакция би била по-скоро смешна и безсмислена. Критиките на БСП бяха насочени към по-съществени неща, спрямо които трябва да следим поведението им занапред. Нищо против Рейзи нямам, но за едно демократично устройство е жизнено важно да има опозиция и коректив, иначе така сме устроени хората, че често се самозабравяме или най-малкото почваме да си спим на лаврите.
25.
чукча
02.11.2011 10:31:43
3
9
До 16: Рейзи- "знае кога, какво, къде и как да направи"
Точно така, Рейзи знае кога да блъфира, какво да излъже, къде да прецака и как да си купи изборите.
Спор по въпроса няма!Но дали е вечен ? А мурафетите му дали ще бъдат винаги печеливши? Времето ще покаже.
24.
фен
02.11.2011 10:19:40
1
5
Досега паркираше само на пешеходните пътеки,а отсега нататък немското возило ще е с отворени врати още по-добре да се забелязва.Остава незабелязано само за созополските милиционери,които цял ден са на дълго кафе-Черно море.
23.
Atanas Vergiev
02.11.2011 09:35:18
1
4
Opaaaaa,mevduparyijniq ekskurziant pravi zayavka.Mislish 4e se e zabravila pomiyata i zlobata kotato hvarli na prednite izbori po Rejzi.Za tebe vaji 100% -v<lka kozinata meni no NRAVA_NEEEEE>
Valeri ne se izlagaj-ti tazi duma srsm maj ne si y chuvallll.
Ajde da ne se zanimavate pove4e s Valeri 4e nqma otarvane ot nego.
Ima tuka da se obqsnqva kolko e dobar kmeta kolko go obi4a ot shube qvno.
22.
Atanas Vergiev
02.11.2011 09:35:18
1
3
Opaaaaa,mevduparyijniq ekskurziant pravi zayavka.Mislish 4e se e zabravila pomiyata i zlobata kotato hvarli na prednite izbori po Rejzi.Za tebe vaji 100% -v<lka kozinata meni no NRAVA_NEEEEE>
Valeri ne se izlagaj-ti tazi duma srsm maj ne si y chuvallll.
Ajde da ne se zanimavate pove4e s Valeri 4e nqma otarvane ot nego.
Ima tuka da se obqsnqva kolko e dobar kmeta kolko go obi4a ot shube qvno.
21.
Mархолев към 20
02.11.2011 08:14:06
6
2
Като не ме взимаш на сериозно,защо не си напишеш истинското име и тогава да спорим? А кой е прост или тъп хората решават.Много отдавна Рейзи остави злобата и завистта назад във времето , така че истинските негови подръжници се опитайте да бъдете като него.
20.
КЪМ 18
01.11.2011 22:17:47
1
4
ОХ,ОХ КОЛКО СИ ПРОСТ-КОЙ ТИ ИСКА ОБЯСНЕНИЕ ПЪК НА ТЕБ.ТИ И ЧЕСТ-В РЕД ЛИ СИ?
НАИСТИНА ЛИ СИ ВЯРВАШ ,ЧЕ НЯКОЙ ТЕ ВЗИМА НА СЕРИОЗНО?
Я ДА СЕ СКРИЕШ ВАЛЕРИ!
19.
КЪМ 18
01.11.2011 22:17:47
3
8
ОХ,ОХ КОЛКО СИ ПРОСТ-КОЙ ТИ ИСКА ОБЯСНЕНИЕ ПЪК НА ТЕБ.ТИ И ЧЕСТ-В РЕД ЛИ СИ?
НАИСТИНА ЛИ СИ ВЯРВАШ ,ЧЕ НЯКОЙ ТЕ ВЗИМА НА СЕРИОЗНО?
Я ДА СЕ СКРИЕШ ВАЛЕРИ!
18.
Мархолев към 7и 8
01.11.2011 20:28:43
8
4
Мархолев никога не е бил и няма да бъде БАЙ ГАНЬО за разлика от теб.Победените трябва да имат чест и да поздравят победителите. За това бях там. Между кметовете на ГЕРБ имам приятели на, които съм помогнал на тези избори да спечелят.Но ти си далеч от политическата реалност и със своята простащина не можеш да проумееш тези неща.
17.
До заблудения
01.11.2011 17:30:17
4
4
Вижда се ,че си много заблудена овца !
Ами като си овца -ходи паси трева!
16.
АСПАСИЯ КОНСТАНТИНОВА
01.11.2011 17:26:20
11
4
Е НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ПРИМИРИТЕ ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СТЕ ВЪВ ВЛАСТА.ЗАБРАВИХТЕ ЯВНО ЗА ШИРОКОСКРОЕНИТЕ ДРЕХИ НА ПИГИ И ТЪРСИТЕ СЕГА ПОД ЕОЛА ТЕЛЕ.
НИЕ-ТЕЗИ КОИТО ПОДКРЕПЯМЕ КМЕТА РЕЙЗИ ЗНАЕМ ,ЧЕ КОГАТО СЕ ВЕСЕЛИМ ,ЩЕ СЕ ВЕСЕЛИМ КАКТО ТРЯБВА ,НО КОГАТО РАБОТИМ -РАБОТИМ БЕЗУПРЕЧНО.
ДА СИ СПОМНИМ ЗА КОШМАРНАТА КМЕТИЦА БАБА ГАНКА И ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ НИКОГА СОЗОПОЛ ДА НЕ ПОПАДА В ТАКИВА РЪЦЕ КАТО НЕЙНИТЕ.
А РЕЙЗИ -НЕ ГО МИСЛЕТЕ!
ЗНАЕ КОГА ,КАКВО ,КЪДЕ И КАК ДА НАПРАВИ.
15.
Алеко Константинов
01.11.2011 17:08:51
3
12
Широко са му скроени само дрехите на Панайот /видно защо/! Ухиления като тиква със зачервени бузки /не от студеното време/ образ на Ганьо Балкански Рейзи ще ни „радва” още 4 години. Хубави са български поговорки - „Вълкът козината си мени, но нрава – не”! Та и от която партия да бъде – Бай Ганьо си е Бай Ганьо!
14.
дядо Шишарко
01.11.2011 16:55:16
1
7
Като прочетеш простотиите на кака Елка ти става ясно какви хора са гласували за Панайот Рейзи! Срам за интелигентните хора на Созопол!
13.
кака Елка
01.11.2011 15:09:38
9
6
Браво кмете, браво Рейзи ти ги победи на нула.Всички кметове в общината от ГЕРБ.Благодаря ти, изпитвам невероятно удоволствие от такива победи на нула.Ти им доказа , че знаеш и можеш да управляваш нашия град-държава Созопол.Капитане качвай се на кораба и с пълна пара , напред....
12.
gerber
01.11.2011 14:56:37
1
1
Ot vsyako magare zebra ne stava!
11.
gerber
01.11.2011 14:56:36
2
2
Ot vsyako magare zebra ne stava!
10.
zabluden
01.11.2011 14:30:18
4
8
Всички знаем как действа Пинко изнудване заплахи :този ще уволня онзи от утре е без работа . Ще му гласуват че стой та гледай за хляба става дума ,ах -ах -ах горкови созополчани пак ви го набу..... в г..... .
9.
guno
01.11.2011 12:36:44
3
3
opoziciqta- chesuni, lukove i drugi zarzavati
8.
KONSTANTIN ALEKOV
01.11.2011 08:56:52
3
4
БЕЗ ДЪХ ОСТАВАТЕ НО НЕ МОЖЕТЕ ДА ОСТАВИТЕ ЗЛОБАТА.ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЧЕ бай Ганьо /КОСТАДИНЧО МАРХОЛЕВ/ БЕЗ СРАМ Е НА СЕСИЯ .
РЕЙЗИ Е МОДЕРНО МОМЧЕ И Е ШИРОКО СКРОЕН ЗА РАЗЛИКА ОТ ПАРТИЗАНИТЕ.
7.
KONSTANTIN ALEKOV
01.11.2011 08:56:51
4
5
БЕЗ ДЪХ ОСТАВАТЕ НО НЕ МОЖЕТЕ ДА ОСТАВИТЕ ЗЛОБАТА.ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЧЕ бай Ганьо /КОСТАДИНЧО МАРХОЛЕВ/ БЕЗ СРАМ Е НА СЕСИЯ .
РЕЙЗИ Е МОДЕРНО МОМЧЕ И Е ШИРОКО СКРОЕН ЗА РАЗЛИКА ОТ ПАРТИЗАНИТЕ.
6.
Алеко Константинов
31.10.2011 23:29:00
4
15
Е, ако някой каже, че Панайот не е новия бай Ганьо здраве му кажи.
5.
Касабов миндерлък
31.10.2011 22:05:53
10
3
Касабова е всеизвестен олигофрен чак мъжъ й го разбра и с любовника му Симеонов й набиха шута от Скат!А сега трагнала да изнудва Рейзи за жалти стотинки и изнасилените и сополиви Порожановисти викаха в един глас ура и подскачаха,но уви за поредно на бананова кора!Да ви е... м..... на всички злобни изчадия!Браво на всички спечелили,а Янакиев е един достоен човек,както и Рейзи!А все пак победителите не ги съдят нали така,уважаеми олигофрени в изгнание?
4.
Koko
31.10.2011 20:12:21
1
2
Ami otiva im........ Na Rejzistite - prodajnici za vsekimkokala, moje i ot KOSHUTA?
3.
Koko
31.10.2011 20:12:18
1
4
Ami otiva im........ Na Rejzistite - prodajnici za vsekimkokala, moje i ot KOSHUTA?
2.
АНИ
31.10.2011 19:17:46
1
5
САМО ЗА ГЕРМАНОВА НЕ МИ ГОВОРЕТЕ! БЛИЗА ГЕРБЕСКИ ЗАДНИИЦИ ПРЕ ЦЯЛАТА КАМПАНИЯ. ПРЕДЛАГАМ ДА СТАНЕ НЕЗАВИСИМ СЪВЕТНИК И ДА НЕ СИ ИЗЛАГА ПАРТИЯТА!
1.
Моето име
31.10.2011 18:27:32
1
17
На новия гербер Христо Бардуков, моля, някой спешно да му каже, че вратовръзката не е да за бърсане след подмиване!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Главчев поиска смяната и на земеделския министър Вътев Главчев поиска смяната и на земеделския министър Вътев Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Депутатът от ПП-ДБ бламирал провеждането на дългоочакван конкурс за 52-ма нови нотариуси, подготвил прекратяването му в края на мандата си в МП Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Без повече безсрочни лични карти за хора над 70 г. Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Отишъл в Черна гора и си изключил роуминга, защото му бил твърде скъп Главчев с нова порция смени на заместник-министри Главчев с нова порция смени на заместник-министри Александър Йоловски става зам.-министър на електронното управление Правят бързи печалби от имоти Правят бързи печалби от имоти Строителните предприемачи предлагат различни схеми на плащане Добре дошли в Абсурдландия – тук Петков и Божанов се вихрят предизборно, а Йоловски и семейството му от месеци са под заплаха Добре дошли в Абсурдландия – тук Петков и Божанов се вихрят предизборно, а Йоловски и семейството му от месеци са под заплаха Трябва да си пълен идиот, за да си съчиниш история и се оказваш с охрана и пореден враг на Петков, Василев, Иванов и сие Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса Според него Мартин Божанов бил един дребен измамник Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба 36-годишната бургазлийка, с виетнамски корени, и нейният избраник Стоян са заедно от 4 години Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Той временно е отстанен от работа
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори