×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как зодиите се справят с жегите


Как зодиите се справят с жегите
Ключови думи: новини, зодии, Флагман, жега
02 Юли 2023, Неделя, 21:00 ч.
Автор: Флагман

Вижте интересния хороскоп

Овен

Стават досадни

Като истински огнен знак, Овните нямат нищо против топлината, но монотонността ги притеснява. Те имат твърде много енергия, за да се излежават на сянка или да пият сок (бира, студен чай...) За тях външните условия са нещо второстепенно и не ги притесняват. Но когато вътрешната температура съвпадне с външната, настъпва кипене и те правят същото като много други - изнервят се и стават досадни. Не е лесно да се издържи човек, който е в състояние да повтори 100 пъти за две минути с театрален патос: “О, колко горещо!” А поради своята егоцентричност, Овните са убедени, че само на тях им е горещо, така че само те трябва да стоят на единственото сенчесто място под обедното слънце.

Телец

Похапват сладолед

Телците са пример за стоицизъм. Знаят, че е горещо, имат чувството, че всеки момент ще се разтопят като масло в малко неуместните, но иначе доста елегантни дрехи, които носят, и въпреки това не казват нито дума. Докато не чуят някой друг да хленчи. Тогава се съгласяват: “Адска жега е!” При първа възможност ще подобрят положението си, като се шмугнат в добре охладена сладкарница, където да се насладят на любимия си метод за разхлаждане - вкусен сладолед и добре охладени напитки и няма да позволят на жегата да попречи на луксозния им начин на живот, като си доставят истинско гурме удоволствие. В краен случай ще си останат вкъщи и ще се излежават на дивана, докато жегата отмине.

Близнаци

Пред телевизора

Близнаците реагират емоционално на топлината - или я обичат много, или я мразят. Изглежда, че те са единствените, които могат да съчетаят и двете чувства в двойствената си душа - и да се радват, че е горещо, и да мечтаят да карат ски в Алпите. По принцип Близнаците могат да мърморят, да се задъхват, докато лежат съблечени: “Не мога да я понасям!” Но търпят, а най-хубавото е, че ако човек ги разсее с нещо достатъчно интересно, могат напълно да забравят за дискомфорта. Те отлично оцеляват в жегата затворени в домовете си с очи, приковани в телефона или телевизора. Знаят, че няма смисъл да излизат на жегата, ако няма нужда. Близнаците мразят, когато бельото им се напои с пот.

Рак

Обвиняват правителството

Бъдете сигурни, че истинските Раци обвиняват правителството, кмета, съседите и големите световни икономики за това, което са причинили на климата. Правителството - защото Ракът няма пари и не може да си позволи климатик, кметът - защото не се движи из града с градския транспорт. Съседите много готвят, което още повече затопля сградата. Съединените щати и Русия, понякога и Китай, трябва да бъдат обвинявани, че допринасят за глобалното затопляне, което напоследък прави жегата непоносима. Тъй като са воден знак, те се забавляват край реката, морето или езерото - важно е само да могат да бъдат с близките си хора. Не биха отказали и чаша ледена бира край ухаещо барбекю.

Лъв

С коктейл в ръка

Изглежда, че това е единственият знак от зодиака, който може да се възползва дори от факта, че Слънцето пече сърдито. При първите признаци на настъпването на жегите Лъвовете грабват куфара си с елегантни летни дрехи. Кралят на зодията ходи на море, планина или в най-лошия случай на басейн. Ако е на почивка, не се опитват да излязат от добре охладения хотел. Може да прекарат целия ден елегантно седнали на бар стол или изтегнати грациозно в шезлонг под морския бриз, разбира се с летен коктейл в ръка. Като лятна зодия те нямат търпение да се разголят и да покажат всичките си прелести, но не понасят да “блестят” от пот - някак си не върви добре с увереността, с която са известни.

Дева

Парти на басейна

Девите мразят да слушат другите да хленчат, че им е горещо. Тяхното отношение е: “Млъкнете, няма да умрете от малко топлина”. Само Девите знаят какво да пият (било то студен чай, кана с вода или кока-кола с много лед) и какво да ядат (тайните рецепти варират между диня и сирене, диетичен сладолед, постно месо със салата и т. н.), важното е да държите всичко студено. Благодарение на шаманските им способности, както и на самохипнозата, тази зодия не страда много от високите температури. Също като Лъвовете знаят как да се възползват от ситуацията и да организират парти край басейна или в планинската хижа. Този земен знак ще се радва да отиде на вилата и да поработи в градината.

Везни

Ходят по фестивали

Везните не страдат от жегите. Обикновено не си позволяват да ходят там, където е горещо. Те предвидливо са коригирали своя график, за да избегнат излагането на неблагоприятни външни условия. От прохладата на дома се качват в кола с климатик и бързо стигат 20 метра до офиса, където е хладно. И това в случай, че не са успели да си вземат отпуска и да избягат на морето. Но ако ги напече, с търпеливо смирение повтарят една и съща мантра: “О, горещо е, но не е за дълго.” Те хем не обичат лятото, защото им е трудно да изглеждат безупречно - особено жените от тази зодия подбират внимателно визията си, хем го обожават заради възможността да посетят всички фестивали, изложби и концерти.

Скорпион

Сексуални зверове

Скорпионите са убедени, че от жега направо може да се умре. До такава степен се самонавиват, че на тях им е най-горещо, че преодоляването на високите температури им е адски трудно. Ако им се налага да свършат нещо извън дома, още на петата минута влизат в някое прохладно кафене и искат студена напитка с много лед. Сядат по-близо до климатика, размахват папка, но не издържат и отиват да се мокрят в банята. Тези действия са придружени от силно мърморене: “Уморен съм... много ми е горещо!” От жегата Скорпионите се разгорещяват толкова много, че всеки, който се озове в леглото с тях, може да очаква всичко друго, но не и монотонност. Жегата ги превръща в сексуални зверове.

Стрелец

Разходка в парка

Горещо? Къде? О, за тази жега ли говориш? Наистина е топло! Както обикновено, Стрелците са извън времето, пространството и дори собственото си тяло. Те не се интересуват от жегата и може дори да не забележат, че температурата навън е нечовешка. Ако все пак се чувстват физически некомфортно, можете да ги видите в офиса по най-ненормалния начин - голи мъже по къси панталони и жени по бански. Защото тези хора нямат социални ограничения. Стрелците много обичат природата, затова ще се разхладят в близкия парк или гора, а ако им стане много “горещо”, винаги завършват с пътеписи - единственият жанр, който е в състояние да прикове този неспокоен персонаж към книга.

Козирог

В студени чаршафи

Търпеливи хора са Козирозите и много упорити. Те могат да ходят с часове без капка вода при силна жега. Впечатлението, че природните сили не им влияят по никакъв начин е вярно... до известна степен. В крайна сметка Козирозите, колкото и невероятни да са, също са хора И те имат слабости, една от които е, че дойде ли горещо лято, неминуемо искат да се излегнат в хладна стая между студени чаршафи. Те са търпеливи и ще направят всичко, за да охладят къщата, без значение каква ще е сметката в края на месеца. Ако няма климатик, ще сложат вентилатор във всяка стая. Единствената алтернатива, към която биха се насочили, е да седят изтегнати на дебела сянка със запотено стъкло в ръка.

Водолей

Наслаждават се на жегата

Водолеите са наслаждават както на жегата, така и студа. Логично, това им осигурява имунитет срещу всякакви телесни заболявания, свързани с топлината, както и от задух и високата влажност. Повечето Водолеи наистина изглеждат направени от различна материя от другите хора и изобщо не се потят дори на 40 градуса. Ще разберете, че им е горещо по това, че са червени или леко бледи, в зависимост от това дали кръвното им е високо или ниско. Всъщност не им е никак приятно, но просто не вдигат толкова шум, колкото другите. За Водолеите летните горещини са идеалното време за забавления. За тях това е извинение да изкарат приятелите си от вкъщи и да се отдадат на приключение.

Риби

Близо до морето

Поставете рибата на гореща скара и попитайте как се справя с топлината. Как? Никак! Като всички нормални хора, Рибите предпочитат да избягат от задушния град в красив морски курорт. Но вместо да мрънкат, родените под този знак използват различни методи за охлаждане. Те инстинктивно се обръщат към най-отдалечените кътчета, където има безкрайни водни простори, тучни ливади и плътни хладни сенки. Докато ги лъха морския бриз, те не разбират защо някои хора се оплакват, че им е горещо. Рибите са изключително духовни, така че летните нощи са идеални за приключения. А ако са край морето - ще са като риба във вода. Понякога се чувстват като мъченици и нямат търпение да дойде есента.


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори