×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

България като Зимбабве – с чужда валута, над която няма да има контрол


България като Зимбабве – с чужда валута, над която няма да има контрол
След неджентълменското си поведение към Урсула фон дер Лайен, Кирил Петков изтри и минималния ни теоритичен шанс за еврозоната
29 Юни 2023, Четвъртък, 18:00 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Желанието на Асен Василев да въведе еврото на всяка цена е израз на безсилие да убеди еврозоната, че сме годни за нея

Вече стана кристално ясно, че еврозоната не иска да ни приеме за пълноправен член – прекалено ярък и притеснителен е примерът с Гърция и нейния крадлив и лъжлив елит. Богатите европейски държави не биха желали да си имат главоболия с втори подобен балкански субект. Нито да го спасяват, след като се разбере, че години наред е мамил в отчетите си за бюджетния дефицит, а едни пари, описани там като налични, всъщност са изядени и изпити.

Дори и да сме имали минимален теоретичен шанс за еврозоната, лекотата, с която Кирил Петков демонстрира неджентълменското си поведение към Урсула фон дер Лайен, размятайки ѝ името, часове след като ѝ е обещал да е дискретен, със сигурност е игнорирало даже и имагинерната надежда да влезем там.

От друга страна обаче членството в еврозоната и Шенген са почти единствените точки в програмата на настоящото ни правителство, балансиращо върху рехав консенсус и ползващо се със съмнителна електорална подкрепа. Освен тях, в нея няма нищо друго. Колкото и да я препрочитаме, виждаме само обичайната (казано с изразните средства на г-н Петков) алабала: всички български проблеми, които либерал-глобализмът задълбочи, ние ще се опитаме да разрешим (тоест да дозадълбочим) с още повече либерал-глобализъм: зелени сделки, устойчиво развитие, още по-широко отваряне на границите, за да засилим демографската катастрофа, преклонение и пълно послушание пред Брюксел и Давос.

Това е причината в първите си дни на власт правителството да отдели колосална енергия, не за разрешаване на някакви български проблеми, а как да измисли формула, при която хем да не сме приети в еврозоната, хем да сме въвели нейната валута.

Днес се оказа, че формулата е сътворена. Асен Василев се похвали сутринта, че е в преговори с европейската комисия България да въведе като паралелна валута еврото. Без обаче страната ни да е част от органа, който го емитира. Тоест ще сме само статисти край клуб, над който няма да имаме никакъв контрол, с какъвто разполагат членките на еврозоната - нито съвещателен, нито управленски, нито споделен. Никакъв. Нула.

Реално погледнато, Василев е подвел аудиторията. Подобни преговори дори не са нужни. Световната история представя десетки примери, когато една държава просто решава и въвежда валутата на друга без да я пита. Той е излъгал, че единственият подобен пример на паралелно въвеждане на евро е Черна гора. Нищо подобно. В най-новата си фаза на независимост Черна гора никога не въведе своя собствена валута, а направо премина от югославски динар към евро. Без при това дори да попита може ли. Подобна стъпка направи и Косово, след като американските бомби го отцепиха от Сърбия. И то не пита никого, просто въведе евро. Но примерът с Косово, изглежда, се е видял твърде треторазряден за Василев. Уплашил се е да не стресне унесената в блажен либерал-глобалистичен сън аудитория, затова го е премълчал. Освен това евро ползват, без да членуват в еврозоната, и такива големи европейски сили като Андора, Сан Марино, Лихтенщайн и Монако. Интересно защо Василев е спестил и тях.

Ние обаче можем да дадем още подобни занимателни примери, все с държави с „отлична“ репутация. Кирибати, Науру и Тувалу ползват австралийския долар. Зимбабве и Венецуела, след като хубаво затънаха в корупция и кражби, въведоха за паралелно използване американския, който в крайна сметка победи националните им валути. Щатският долар е в обращение и в Източен Тимор, Салвадор, Камбоджа, Коста Рика, Еквадор, Хаити, Либерия. Бутан направи това с индийската рупия. Есватини, Лесото и Намибия пък пуснаха в употреба южноафриканския ранд.

Това е компанията, в която ще се нареди страната ни в световната статистика на държави (все от третия свят, ако изключим страните лилипути), които нямат национално достойнство и от все сърце желаят да се подложат на чужда финансова система, без да имат и грам влияние върху нея.

Познавайки начина на мислене на Асен Василев от досегашния му стаж във властта, отсега може да се направи обосновано предположение каква е всъщност тънката му стратегия. Първоначално еврото ще се въведе просто като паралелна валута, за да може да се приспи вниманието на неговите противници. Те няма да имат много аргументи против, защото левът остава. А после с времето ще се създават една след друга най-разнообразни спънки пред използването на лева, докато в един момент той отпадне от само себе си, за да последваме светлия зимбабвийски пример. Естествено, пак при условието, че България не е член на еврозоната и няма ни най-малък контрол върху тази валута.

Историята ни учи, че когато в дадена страна се въвеждат паралелно две системи, при която едната е имперска, винаги в крайна сметка постепенно отпада националната и се утвърждава имперската. Това е принцип, който се е доказвал многократно. Достатъчно е да погледнем в най-новата история. Когато постига независимост, Ирландия въвежда двуезичие - наред с ирландския, официален става и имперският английски, който се настанява в страната като слон в стъкларски магазин. В крайна сметка кой днес говори на ирландски? Никой, освен TG4 – четвъртата програма на държавната телевизия, която никой не гледа, и тесен кръг университетски преподаватели. Лукашенко също въведе двуезичие в Беларус - наред с беларуския, той направи официален и руския. Естествено, че имперският език победи. Днес на беларуски говори единствено първа програма на радиото, която никой не слуша. Този процес може да се забележи навсякъде, където паралелно с националното е въведено и имперското - и в Малта със затихващите функции на малтийски език, и в африканските страни, където местните езици са изместени от имперските… Такава съдба очаква и лева.

Много неща, които днес изглеждат едва ли не правилни в очите на част от населението, след време е възможно да се окажат катастрофални. Историята ни е богата с много подобни примери. Влизането в Тристранния пакт е един от тях.

Ако еврозоната изпадне в сериозна финансова криза, а ние ползваме само нейната валута, без да разполагаме с механизмите за контрол и финансова помощ, с които се ползват нейните членки, България ще се окаже в меко казано много деликатна ситуация. След години това уникално решение на днешното либерал-глобалистко правителство на България (наред с демографската катастрофа, до която бе доведена страната ни) най-вероятно ще се изучава в университетите като пример как дадена държава сама, без никой да е искал това от нея, си е създала в мирен период проблеми, характерни за военно време.

Точно както в момента студентите правят гримаси на удивление, когато лекторите им съобщават, че на 19 август 1987 - две години преди да се срути, комунистическият режим в България премахва изцяло министерството на финансите, и 24 месеца страната ни функционира без финансов надзор и без годишни бюджети. Така де - за какво са, като тази работа може да се управлява директно от Москва!? Виждаме, че 36 години по-късно историята се повтаря. Телом имаме финансов министър, но духом той витае някъде там – из Брюксел, из Давос…

 


В категории: Бизнес , Политика


Флагман.БГ ПП-ДБ сглоби листите, ето кой къде ще води ПП-ДБ сглоби листите, ето кой къде ще води 30/04/2024, Вторник 15:52 0
47
Коментара по темата
47.
а само
01.07.2023 12:25:16
1
4
за спрвка тези които управляват днес никой не ги е избирал -ала бала -посолство и са ТЕ преди да вземем еврото ще бутнат валутният борд и лева ще е едно към четири до шест ,а може и повече .....
46.
*********
01.07.2023 11:38:20
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
45.
до 42
30.06.2023 14:06:12
1
7
Българският избирател само си мисли че избира .
Всичко е уйдурма .
44.
Ron burgundy
30.06.2023 08:17:06
1
17
Не обиждайте Зимбабве, там е много по добре от Булгаристан
43.
ХХ
30.06.2023 08:02:21
3
3
До 40

"Защо статията не е ...
България като Германия/в Германия е евро/
Ило България като Швейцария!
Или България става като Полша!" - па напиши ти една статия и им я прати. За без пари - толкоз.
42.
XX
30.06.2023 07:59:18
3
8
До 41

Етати неглупавият народ дет си избира продажни политици... да припомня ли думите на Борисов или Христов?
41.
@@@
30.06.2023 07:50:03
6
10
Отличен коментар, подкрепен с доказателства от историята.Българският народ не е глупав ,но политиците ни са продажници!
40.
Ей
30.06.2023 07:48:40
15
3
Ей прости и необразовани Българи , които гласувате за Герб заради ниското си интелектуално ниво.
Спрете да вярвате на такива статии , спрете от обща култура а не защото някой ви казва.
Защо статията не е ...
България като Германия/в Германия е евро/
Ило България като Швейцария!
Или България става като Полша!

Моля ви , мислите малко с тъпите си картини и не оставяйте на гербаджииските корумпирани сайтчета като флагман да ви пробиват празните мозъци!
39.
*********
30.06.2023 07:37:04
6
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
38.
Офффффф
30.06.2023 06:37:44
16
11
Ревът горките копейки против еврото. Малкият фашист от вграждане сумати кинти направи от тяхната простотия, те за ЕС, НАТО и еврото седнали да се притесняват. Той ви го каза ония мафиот ,че сте прости ама вие пък се обидихте. Просто ,но пък тънкообидни.
37.
Дърт команъз от Хоминтерна
30.06.2023 06:28:25
14
7
Другаре връжете се за рублете,путин жа ни дъде ,той нъ убича и уважава най веке отзад. Що вий туй евру карайте лади и масквичи,зимайти по 300лв заплата нека бъдим истински орки и ний
36.
vv
30.06.2023 00:31:51
9
15
В валутен борд с евро означава ,че сме в Евро неграмотни на промяната без капка мозък. Разликата е ,че ако Еврото започне да пада и потъва можем по всяко време да се откачин и сменим борда към друга валута. Никакви допълнителни позитиви не можем да извлечем от това евро по нкакъв ачин пак повтарям за Крадеца във ФМ ние сме в Евро при фиксиран курс на борда. Единствените причино да иска смяна с Евро е да откраде целите резерви на Жорда Чидфута Лорел лидер на Промяната

1-Унищожение на България и Националната ни валута -Лев с въвеждане на Цифрово Евро
2-Инфлация поне още 6 пъти по толкова. отгоре на това което в момента Променливите некадърни уруди донесоха на България
3-Докарване хората до просешка тояга и невъзможност да си плащат сметките водата и тока и купуват и най елементарни стоки и продукти.
4-Какво Евро ще въвеждате при 130 Евро пенсии и 90% от народа работещ за под 400 евро
35.
хаха
30.06.2023 00:01:51
9
13
Автора е тотал щета
34.
До 2
30.06.2023 00:00:53
7
16
За справка в Турция минималната заплата е по висока от Българската, а цените в магазините им са доста по ниски както знаем,. Сам си прави извода колко зле са обикновенните турци, щом с минимална заплата могат да си купят много повече стоки и услуги, в сравнение с българите на минимална заплата!!!
33.
XX
29.06.2023 23:00:59
10
10
ХХ-ристинка съм, извинявайте, че почнах пак да пиша моите щуротии. Снощи препих с чисто мъжко мляко и пак започнах да разбирам от валути и финанси.
32.
*********
29.06.2023 22:30:24
5
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
Страхил
29.06.2023 22:29:31
12
15
Идеално. Берекет версин!
Приемането ни значеше още държавни заеми и дългове. Това искат господарите, да се теглят заеми че да може да им върви валутата.
30.
ХХy
29.06.2023 22:02:39
11
8
До 12

Прав си, но про'с'таците няма как да го разберат.
29.
XX
29.06.2023 22:00:05
10
12
До 3

Да, по-зле е даже от Зимбабве, но си неграмотен про'с'так, та да го вденеш.
28.
ХХ
29.06.2023 21:56:44
13
9
До 15

"Това си е клуб на богатите." - поредният неграмотен про'с'так!
27.
XX
29.06.2023 21:53:51
12
14
До 21 "Лева отдавна не съществува, от както въведохме валутния борд и фиксирания курс." - поредната неграмотна про'с'тачка, неправеща разлика между валутен борд и евпозона.
26.
ХХ
29.06.2023 21:51:14
13
14
Пълни глупости. Но България не трябва да влиза в клуба на длъжниците!
25.
Събудете се
29.06.2023 21:10:47
19
20
Тия гадове които са на власт ще ни вкарат в еврозоната без да ни питат.
Така , без да ни питат ни вкараха в ЕС , така един ревльо ни вкара в НАТО , така ще ни вкарат във война , така ще ни наложат и еврогейството.
Докато спиме , ще е така.
24.
До 21
29.06.2023 20:51:56
17
25
Галке , като искаш толкова много еврото , отивай в Гърция да сменяш памперси .
В България лева е реален и ще съществува винаги , ако няма продажни политици.
23.
Продължаваме Педерастията
29.06.2023 20:37:26
23
25
Само дебил може да желае еврозоната в тоз супер батак в който се намира ЕС
22.
За съд
29.06.2023 20:34:27
10
22
Ако до сега в България имаше поне един ефективно осъден политик за деянията си , тогава Кирчо и Кокорчо щяха да си стоят там от където са дошли и никога нямаше да посмеят да вземат властта и да управляват.
21.
Галина
29.06.2023 19:45:33
23
35
Лева отдавна не съществува, от както въведохме валутния борд и фиксирания курс.Колкото по рано влезем в еврозоната, толкова по добре.
20.
Shto ne pishesh za Banketkata ma
29.06.2023 19:43:59
3
8
Твърди се, че Кристина е била с приятелка в апартамента си в Москва, когато е паднала от прозореца вечерта на 23 юни.
19.
Божидаре,
29.06.2023 19:39:08
10
21
не те знам на какво субстанции си но, МОЛЯ ТЕ-СПРИ ГИ!
18.
Българина
29.06.2023 19:35:35
16
29
То ако беше толкова хубаво, Полша, Чехия и Унгария отдавна да са приели евраците.
Ама - тупкат топката.
Що ли?..
17.
до 11
29.06.2023 19:13:42
11
9
Забравих най-смешното! Русия и Украйна са толкова заети с "война", че са едни от най-напредналите пионери в изграждането на дигиталния затвор! А малоумниците тук и по света прегракнаха от кряскане за отборите си. Донякъде разбирам презрението на глобалните психопати и желанието им да ни унищожат... Истина е, че това се дължи до голяма степен на техните многовековни лъжи, но по-голямата част от човечеството е просто безумно тъпо! И аз бих искала да го унищожа, за да не страдаме всички заради тях!
16.
Stinger
29.06.2023 19:11:59
7
24
Флагман са поръчков сайт, не медия.
15.
до 12
29.06.2023 19:06:43
12
22
пич, ако еврозоната напираше да приема който иска, няма сто пъти да ни отказват. Това си е клуб на богатите. Има си критерии, които докато не изпълним, никой няма да ни вземе. Друг е въпроса, че ние искаме без да ги изпълняваме, да влезем.
14.
до 11
29.06.2023 19:06:23
3
16
Именно това е и другата причина, за която не споменах в коментара си! И не знам за какви "теории" може да става въпрос след като всички тези планове, пилотни програми, срокове и т.н. са документирани и публикувани, но не може да се очаква от разни неграмотни и деградирали батки и наркоманчета с жълто около човките които се "изождат" по въпросите тук да имат някакъв умствен багаж или интерес да потърсят и прочетат тази информация. Тези безполезни търтеи очакват да мързелуват цял живот, но да забогатеят, както са им обещали от телъжавизора!
13.
Isshiki
29.06.2023 19:05:34
18
25
А така флагманнн... платени русофилски калинки. Бълвайте си манипулативните новинки.
Руските агенти колко ви платиха, гниди мръсни и продажни?
Вие не сте хора. Вие сте Das Man.
12.
Еврозоната
29.06.2023 18:57:14
14
21
Е в сериозна финансова криза и точно затова се опитва да привлече и последните останали потенциални жертви! Натискът идва по-скоро от Брюксел, отколкото от местната банда Остап Бендери. Проблемът им е, че цялата "богата" Европа е добре запозната с мизерията и корупцията в България и е малко трудно да им хвърлят прах в очите, та затова дружно, по комунистически, се чудят какви финтове и алибали да измислят, та хем всички вълци да са сити, хем целокупното европейско агне поведено на заколение да не блее от негодувание прекалено много.
11.
Концлагер
29.06.2023 18:56:27
25
24
Разбира се, че трябва да си запазим националната валута, над която имаме контрол. Защото като въведат цифровото евро, социалния рейтинг и въглеродния отпечатък за всяка стока ей тогава ще ги питам разбирачите по-долу. И само не искам да чувам нищо за конспиративни теории, защото до сега всичките се оказаха вярни.
10.
Джон
29.06.2023 18:53:57
4
18
Флегми сърррр
9.
Въййй голям смях
29.06.2023 18:35:38
10
28
Авторееее, все едно аз да говоря за ядрена енергетика. Ама народа е казал, че простотията по хората ходи. Че и твойта работа.
8.
най-ми хареса
29.06.2023 18:26:40
7
23
че според твърденията на автора малко преди" да се срути комунистическият режим",без министерство на финансите,без бюджет и финансов надзор,"страната функционира".Нещо сам си противоречи авторът и предизвиква истинска гримаса на удивление,като при студентите,за които споменава.
7.
*********
29.06.2023 18:24:13
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
Малииии
29.06.2023 18:22:41
12
27
Трий, трий го тоя парцал, че се изложи за пореден път. Не стига, че си неграмотен, но и не информиран.
5.
Хахахаха
29.06.2023 18:19:12
14
38
Много слабичко Божко, да не кажа откровени лъжи.
4.
Неграмотни журналисти
29.06.2023 18:16:10
9
37
"минималния ни теоритичен шанс"
-----
Пише се теорЕтичен, Божков!
Научете го този български накрая, за да не се излагате!
3.
пешев
29.06.2023 18:12:57
20
43
в такъв случай цяла Европа също е като Зимбабве и всички са по прости от автора или поръчителя на статията.Флагман,стига с тези тъпи,поръчкови статии,че ми се повръща.
2.
Zimbabwe
29.06.2023 18:08:20
26
42
Божидаре по голяма глупост не бях чел. За справка в Турция си имат валута, управляват си я, и инфлация си имат в пъти над нашата, а всички в еврозоната имат инфлация под нашата.
1.
Соолс
29.06.2023 18:06:54
26
52
Тежка финансова неграмотност. Не знам защо коментирате неща, които изобщо не са ви ясни. Като гледам - преписвали сте оттук-оттам, предимно от разни малоумни конспиративни гурута, които като чуят глобализъм, Сорос, евреи и прочее направо пяна им избива по уситте без да могат да предложат един единствен доказуем факт...
Няма шанс за вас да излезете от заешката дупка - личи си пропуснато образование по природни науки и математика. Логика, критично и рационално мислене - в коша.
NiwТежка финансова неграмотност. Не знам защо коментирате неща, които изобщо не са ви ясни. Като гледам - преписвали сте оттук-оттам, предимно от разни малоумни конспиративни гурута, които като чуят глобализъм, Сорос, евреи и прочее направо пяна им избива по уситте без да могат да предложат един единствен доказуем факт...
Няма шанс за вас да излезете от заешката дупка - личи си пропуснато образование по природни науки и математика. Логика, критично и рационално мислене - в коша. Ниво на журналистика: Туркменистан и Еритрея.

P.S.
Зимбабве е преди България по качество на журналистиката.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Празничен концерт на Михаела Маринова на външната сцена в квартал „Свети Георги“ Празничен концерт на Михаела Маринова на външната сцена в квартал „Свети Георги“ От 19.30 часа обичаната поп певица Михаела Маринова ще забавлява аудиторията с най-новите си хитове Купуват климатици за властта за 50 бона Купуват климатици за властта за 50 бона Ще се оборудват резиденция Бояна и резиденция Евксиновград  Посрещаме Възкресение с концерти, изложба базар и Великденски хорà Посрещаме Възкресение с концерти, изложба базар и Великденски хорà Програмата за светлия християнски празник Великден на 05.05.2024 г. /неделя/ ще започне в 10.00 часа, в градинката пред ресторант „Свети Георги” Норвежците ни дадоха пари, за да открием затвор без решетки Норвежците ни дадоха пари, за да открием затвор без решетки В модерния комплекс, разположен върху обща площ от 150 дка, са изградени още нов арест, мултифукционална сграда включваща фитнес-център, медицински център, кухненски блок, зали за занимания в свободното време Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци 22 партии и 11 коалиции на изборите и трима независими кандидати за евродепутати 22 партии и 11 коалиции на изборите и трима независими кандидати за евродепутати В 9346 секции ще се гласува с машини Тази риалити звезда пак остана без мъж, кълне се, че не е меркантилна Тази риалити звезда пак остана без мъж, кълне се, че не е меркантилна Категорично отхвърля твърденията, че последният й приятел й е подарил Порше и подчертава, че няма такава кола Треньорът на футболния "Левски" е уволнен Треньорът на футболния "Левски" е уволнен Николай Костов е освободен след серията от слаби мачове, Елин Топузаков застава начело на отбора  Зрителите едва изтраеха тази лигла в "Хелс Китчън" Зрителите едва изтраеха тази лигла в "Хелс Китчън" Постоянното лигавене, сополивене и реване, дойдоха в повече на феновете на „Кухнята на Ада” Баща ми вече не съществува за мен, призна дъщерята на Том Круз Баща ми вече не съществува за мен, призна дъщерята на Том Круз В основата на тежкия разрив стои принадлежността на звездата към противоречивата сциентоложка църква – отбелязват таблоидите в САЩ
Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър „Трябва да бъдем готови за война. Да, конвенционална война е невъзможна сега, тъй като сме защитени от мироопазващите сили на КейФОР", каза Бесник Бислими  Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Цените на жилищата в швейцарския град са с над 50% по-високи от нивото преди десет години Насметоха “Бригада нов дом” Насметоха “Бригада нов дом” Най-актуалният епизод на предаването безспорно извърши подвиг Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда  Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Търсят ударно стругари Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Според германските власти събитието е организирано от човек на име Рахим Боатенг, който е свързан с „утвърдена екстремистка група“ "Мюслим Интерактив" Арестуваха кандидат-президент в САЩ Арестуваха кандидат-президент в САЩ Каналът „Фокс нюз“ съобщи, че Стайн е задържана заедно с около сто души по време на протест Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Преди близо 150 години немски лекар анализира температурата на 25 000 пациенти и заключва, че нормалните стойности са 37 градуса
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори