×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Потъналите с "Титан" са мъртви, откриха отломките на 500 метра от "Титаник"


Потъналите с "Титан" са мъртви, откриха отломките на 500 метра от "Титаник"
Сърцата ни са с тези пет души и с всеки член на техните семейства в този трагичен момент, казаха от компанията собственик на подводницата
22 Юни 2023, Четвъртък, 22:07 ч.
Автор: Флагман.бг

Отломките, открити в района на издирването, са от подводницата

От OceanGate - компанията собственик на подводницата, изчезнала при спускане към останките на „Титаник”, обявиха, че всички петима на борда са загинали.

„Смятаме, че нашият главен изпълнителен директор Стокън Ръш, Шахзада Дауд и синът му Сюлеман Дауд, Хамиш Хардинг и Пол-Анри Наржоле за съжаление са мъртви”, започва позицията.

„Сърцата ни са с тези пет души и с всеки член на техните семейства в този трагичен момент. Скърбим за загубата на живот, както и за радостта, която те носеха на всички, които ги познаваха”, добавят от OceanGate.

В позицията си от компанията изразяват признателност към всички, участвали с ресурси и работили усърдно в мисията по издирването на потъналия плавателен съд.

Подводницата „Титан” изгуби контакт с кораба майка в неделя сутринта, час и 45 минути след началото на спускането си към „Титаник”.

Разследването на мястото ще продължи и в следващите дни, обяви Бреговата охрана.

 


В категории: Животът


40
Коментара
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
40
Коментара по темата
40.
Канада
25.06.2023 20:10:47
0
1
Ще разследва, черна кутия,опита на капитана, пян ли е бил,който носи отговорност ще плаща. Олигарсите в Америка се скриха. И българските милярдери реват .
39.
iSheep
24.06.2023 19:55:32
1
1
Горките нещастници издавили са се като кучета....
38.
!
23.06.2023 15:54:17
2
1
Със сигурност са били подготвени, четох че въпросния милиардер е ходил и до Марианската падина която е на 11 км дълбочина, а останките на Титаник са на 4 км.
37.
До 35
23.06.2023 15:41:52
2
5
Аз не мога да повярват колко тъп индивид хаби въздуха на хората. Тъпото копеле, видимо е отчаян бачкатор и роб на някой, озлобен към успешния човек, който живее по добре от него и логиката е. Успешния лапа чурки, а неуспешния е велик българин, който седи и мрънка. Ти си абсолютен консуматор, пълен кретен, който нищо няма да остави след себи си, освен храна за червеите. Хората бачкали и имали пари, аз и сега имам пари бе бот сплескан и нито съм лапал на някой, нито съм се продал на някой, имам достатъчно акъл в главата, за да мога да създавам и да продавам стойност. Нещо което ти никога няма да имаш. Баба ти е трябвало да абортира още майка ти, щото видимо на нищо не те е научила и никаква ценностна система не е изградила в теб. Жалък, празен, гърбав, отчаян, злобен и прост индивид, тотал щета за тоя свят. Искрено ти пожелавам да не се размножаваш и да оттървеш света от ненужни индивиди, като теб.
36.
До 35
23.06.2023 15:19:56
2
3
айде пий си хапчетата преди да пишеш. "Да хората работиха държавна работа тъпири шибани, но поне ме се продаваха като вас и бяха щастливи и с парички" сИриозно ли ве тъп? А защо всеки втори се пънеше да е аген на ДС да е по нагоре у Партията м?

Ти не си една умряла мърша. И явно говориш от опит за твоята майка и другите ти роднини от женски пол. Явно те така знаят да се предлагат и това си видял от тях. Също и с краденето. На бас че на теб ако ти се предложи някоя далаверка ще си пръв дето не с пръст ами до рамото ще бъркаш в кацата. Ама никой не ти предлага нищо и затова само ревеш.


Жалък прост плазмодии нищо не постигнал в живота мечтаещ за това всички да били на едно ниво че и простия метач на улицата да взима колкото професор по ядрена физика. Мечтата на глупака. Айде скрий си че на теб не ти трябва лагер - мозъчните ти клетки отдавна са ликвидирани.Затова и си беден и озлобен
35.
До шиб. дребни бизнесменчета
23.06.2023 15:09:09
4
4
За да станете някави си дребни мутроСелски бизнесменчета сте лапали чурките на по големите. Давали сте им каквото си поискат. Жените си, майките си, кого ли не сте продали за да се издигнете малко бе плиткоумни боклуци. Но пак казвам ! За да се родите толкова болни, майките ви са виновни, че от обикаляне по магистралите след разпада на соца, не им е оставало време да ви налеят нещо в кратуните празни. Да хората работиха държавна работа тъпири шибани, но поне ме се продаваха като вас и бяха щастливи и с парички. Беше им евтино и добре. Не проституираха като вас. Аз и тези хора спечелвахме парите си с труд, докато вие с крадене и проституирване. Жените ви съм клецал без пари, а вие можете само заради парите си. Затова са с вас, знаете го. А повечето от вас сега са с мъже, защото така в модерно според господарите ви. И ще правите каквото ви кажат, иначе глад да ва и в дребните селски бизнесменчета. Така докато народа български отново не се вдигне и ви прати по лагерите да е.. и уродите ви надупени.
34.
До 31
23.06.2023 14:43:51
2
3
не си прав брат. Няма такъв филм всички да са на едно ниво с едни коли/дрехи/работа и т.н.. Както казах при любимия му соц шефчетата на заводи и близки до партията обикаляха в прогнилия запад ползваха гадните долари и купуваха от корекома. Караха гадни западни коли или в най лошия случай "волга" А за дебилите като него оставаше шир потребата като за всеки. И понеже по-голяма част от хората ползваха шир потреба понеже нямаха достъп до друго нашия си мисли че имало равенство и братство. Тъп тъп че чак на имплозия отива работата...

Кво да обясняваш на промити мозъци дето все някой друг им е виновен за мизерния им живот.
33.
*********
23.06.2023 14:43:20
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
32.
до 30
23.06.2023 14:37:51
2
4
ахахах то се вижда кой е малоумен. Ти дето не може да излезеш от блатото и мразиш богатите понеже си беден или 27. Уникален тъпак изпълнен със злоба и завист.

Ми стани и ти работодател ве сладур. Що не станеш и да плащаш на работниците си повече от колкото на себе си м? И всеки месец като дойдат сметките и разходите да си на нула или още по добре на минус? Но пък работниците ти ще са щастливи (може би)? Айде направи един хубав бизнес ама ти си карай лада или някъв стар голф а на работниците всички да със служебни немски/японски джипове става ли? Айде бъди различен иначе си поредния дебил дето само мрънка.

Айде направи промяната. Или викаш при любимия ти соц беше по различно а? Може би директорите и близките не караха западни коли и волги а работниците? Те викаш и те това караха и взимаха колкото тях и обикаляха къде ли не. Малоумния си ти че даже не може и да се видиш колко си зле затова ще си стоиш в дъното и ще лапаш трохите пуснати от някой - нямаш капацитет за повече.
31.
*********
23.06.2023 14:33:32
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
30.
До 26 и 28
23.06.2023 14:24:05
5
3
Познаваш единствено на май .. си пу.. болна, сифилистична. От там мозъка ти е болнав. Няма богаташ гурльо малоумен който да не е натрупал парите си от гърбене, крадене на труда на работниците си. Няма такъв. Ако имаше поне мааалко мозъче в празната си куха кратуна, щеше да се сетиш сам. Работниците работят и произвеждат, работодателите богатеят на техен гръб само. За това се наричат и работодатели търтеите, защото работата я върши друг бе урод плиткоумен. Обирали са цял живот работниците си. Убивали са ги боклуците капиталистически. Скрий се че си прекалено малоумен, не е смешно.
29.
За 27
23.06.2023 14:17:30
1
3
Даде 2та дислайка от телефона и компютъра, сега очаквам да напишеш някоя глупост, давам ти 5 минути ХХАХАХАХАХАХАХА
28.
Do 27
23.06.2023 14:03:37
2
8
АХАХАХАХХАХАХААХ аз не съм пича от 25, обаче ти си гърбав, безгръбначен и безпереспективен идиот, на който му пречат всички успешни хора, защото той е некадърник. Сори нашия, ама истината е, че твоята некадърност в това да развиваш потенциал, те прави злобен към успешния човек и за теб всеки успешен е свързан с измами и кражби. Средата ти е такава явно, не те обвинявам, мал шанс в живота ти съчетана с липса на интелигентност, за да промениш средата. Аз лично познавам не един и двама милионери и нито един от тях не е успял с гърбене, измами, убийства и подобни нелепости. Но ти живее в една тъжна бг реалност, явно телевизията ти идва в повече.
27.
До 26
23.06.2023 13:41:09
6
3
Аз съм учил бе идиот неземен, милиардера не е учил. Милиардер с учение не се става, става се с кражби, гърбене, измами, убийства тъпир недостижим.
26.
До 25 Работника
23.06.2023 13:37:28
3
6
да то той милиардера ти е виновен че ти си прост работник и не си учил и развивал че да разполагаш и ти със средства. Лошия милионер ти спъва малкия жалък нещастен живот. Е сега тия кат умряха сигурно изведнъж заплатата ти ще се вдигне смешшник
25.
Работник
23.06.2023 10:52:48
8
9
Малък бизнесмен, гърби и убива по малко хора, 2,5 човека. Средния бизнесмен убива повече народ, от 50 до стотици хора. Големия бизнесмен, милиардера, е най масовия убиец, експлоататор, терорист на планетата. Убил е и е изгърбил десетки, стотици хиляди. Няма нормален човек който да не го радва гибелта на подобен урод. Наздраве !
24.
Ъъъ
23.06.2023 09:49:37
1
10
Експедиция?!? Точно каква им беше специалната задача в това пътуване . Ще ги помнят точно една седмица. Разходка с лодка не е експедиция.
Бог да ги прости. Както е написано в библията, след като е придобил всичко , накрая е разбрал ,че всичко е само суета .
23.
Ало, Враца?
23.06.2023 09:42:34
1
12
Титаник - Милионери 2:0
22.
До 20 Аз
23.06.2023 09:40:00
1
3
А като си толкова загрижен и ти пука що не прибереш или спасиш някой бежанче от Афганистан/Сирия или някое цигане? Или викаш те не са деца - деца са само едни други с определен етноZ ??
21.
ko-ne
23.06.2023 09:37:04
1
8
макак така? Нали голям експерт се изказа че "подводницата" е абсолютно подготвена и надеждна и тия безпочвени обвинения че нямала изпитания били за демо версията и. Е на:
https://www.cbsnews.com/video/former-titan-passenger-speaks-on-sub-journey/

не не тва не може да е истина:)
20.
Аз
23.06.2023 09:29:22
2
21
Колко трябва да си презадоволен, да имаш всичките удоволствия на света и от чудило, да хукнеш и на такава експедиция. А според мен, ако спасиш поне едно гладуващи дете, ще е в пъти по - вълнуващо и удовлетворяващо. Но първо трябва с очите си да видиш мизерията и отчаянието, в ковто живеят, а от това боли... Затова го спестяват на децата си...
19.
До 17
23.06.2023 08:48:11
4
4
Това не са български милиардери,ве Дебил
18.
Deep space
23.06.2023 08:44:16
2
16
Титаник : Богаташи = 2 : 0
17.
Работник
23.06.2023 08:23:23
4
11
Много добре са инвестирали част от окрадените пари от хората тези милиардери ! За смъртта си. Хайде наздраве
16.
До 9
23.06.2023 08:18:11
2
5
Щастлив дебил си ти.Радостно ти е.
15.
Познах 100 от 100
23.06.2023 08:14:49
3
7
Не свърши добре тази екскурзия . По добре да не ходим на екскурзии . Безотговорния дъртофел уж да ги спаси, а излъга всички . Няма розов край . Няма селфита и снимки - скоро и биг баба ще стане отломка до отломка на залива . Не ги познавах и не им пиша на и мейла разни неща .
14.
До 11
23.06.2023 08:06:43
3
9
Гоньо брой ама и не на дъното до го ядът рибите ;) ясно защо е потънал варела той е минал тестове за близо миля под вода а иска да ходи на две пак зарди тарикатлъци но за щастие всяко зло за добро повече варели няма да има от тази компания след този инцидент ...
13.
Торанагата
23.06.2023 07:36:36
10
4
Някой от тях е неудобен,и ПЕДОФИЛИТЕ ОТ ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА,го стигнаха,уж като техническа повреда на Титан.Жалко за момчето, но както се казва, покрай сухото ,гори и суровото.
12.
До 11
23.06.2023 05:14:17
2
44
На 800 лв са само бургаските ганьовци . Софийските ганьовци отдавна са на поне 2000 чисто. Само в нашия пропаднал град пълен със сливналии, ямболии и карнобатлии сме на 800 лв.
11.
hahah
23.06.2023 00:39:26
28
22
ганьо е в полу екстаз полу оргазъм. Даже почти се изпразни като прочете че някакви милионери умрели. Щеше да се изпразни съвсем ако не беше видял сметката си и жално броящ дните до взимането на заветните му 800лв заплата.

Но нищо де поне милионерите умрели - това поне малко го стопли и се почувства малко по добре - "е аз мое съм с 800 лиева ма съм жив па уния с ногото пари умряха" заключи мъдро той
10.
Макак Такабе
23.06.2023 00:33:27
27
23
Тия поне са искали да опитат адреналина, да си на 4 км под водата. Рискували са и са загубили живота си. 120 руски морячета на Курск отидоха курбан за да може партийните другари в путлеристан да се бият в гърдите колко са безаналоговнетни.
9.
Феро
23.06.2023 00:19:15
13
31
Аууу, каква драма от прищевките на хора, надвили на масрафа си, срам и позор са такива получовешки същества, на фона на мизерията, която съществува по света, просто съдбата ги наказва и то основателно...айде да ги видим следващите капризи на подобни изро.ди
8.
Abigor
23.06.2023 00:07:09
13
7
сега калкулиращата пача която само дрънка за сет хор амон-ра сатанисти илюминати и т.н. ще ви обясни че те просто така са се покрили. Вече никой няма да ги търси и ще могат да си правят сатанинските неща на спокойствие понеже официално са мъртви. Нали така калкулираща пача дето все мрънкаш за тоя сатанински свят който искаш да напуснеш?
7.
Cosmos
22.06.2023 23:50:44
20
3
Това е лъжа
6.
123
22.06.2023 23:50:20
13
65
Доста тъжно. Заминаха си 5 човека нелепо. А още по-нелепо и жалко е че в Африка умират от глад и инфекции хиляди малки деца. И то не от вчера или от днес. Но за тях никой не пише, нито плаче, нито пък има съболезнования към семействата им. Доста гнусни двойни стандарти имаме. Надявам се да ме разбирате правилно и сте схванали иронията в първите 2 изречения от коментара ми.
5.
Мърдокde
22.06.2023 23:46:18
25
17
До Лудия с работата си. За да отидеш на тази експедиция ти трябват само 250 000 ДОЛАРА, само от тебе, селянин прост.
4.
Луда работа
22.06.2023 23:20:10
13
45
Някой би ли ми обяснил какво му е интересното да сляза на 4 км в тъмнина и да гледам Титаник
3.
Я
22.06.2023 23:17:14
4
45
Жалко за младото момче,бащата луд и покрай него и той
2.
Пази Боже !
22.06.2023 23:15:55
5
47
Еееееееех ...
Когато суетата ти изпие мозъка , то тогава доринадипленитемилиарди не могат да те спасят .
Е това е то основната причина - СУЕТАТА ! Иначе от какъв зор бе , уважаеми милиардери , се натъпкахте в това тясно батискафче , което странно защо някои наричат "подводница" ?
Подводницата е далеч по-сложно, автономно и надежно съоръжение , нооооооо ... има един съществен недостатък - НЯМА ИЛЮМИНАТОРИ ! Ей те това е !
КАК после ще се похвалиш , че си виждал на живо Титаник и как ще си постващ селфитата БЕЗ илюминатори ??? Не става !
Затова сега някой ДРУГ ще Ви харчи милиардите ! Сори ...
1.
Мери
22.06.2023 23:07:14
3
44
Бог да ги прости!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори