×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Д-р Димитър Кехайов отговори дали е запориран кабинетът му


19 Юни 2023, Понеделник, 12:08 ч.
Автор: Флагман.БГ

Прав е, че на този етап кабинетът му все още е негова собственост

В редакционната поща пристигна Право на отговор от лекаря д-р Димитър Кехайов във връзка със статията ни „Кредитори запорираха кабинета на лекаря д-р Димитър Кехайов”. Публикуваме го с незначителни съкращения и без редакторска и коректорска намеса:

Благодаря на редакторите на сайтът „Флагман“ за даденото ми право на отговор. Вече не работя активно като лекар – грижа се за болната си майка предимно и не искам хората да ме помнят като негодяй, лъжец, измамник и недробосъвестен човек!

За заслугите ми относно потушаването на последиците от атентатът в Сарафово в едно с усилията с може би над 50 други лекари от Бургас бяхме наградени от БЛС с престижното отличие „сребърна значка и грамота за най-добри лекари на 2012 година“ – това е толкова лесно проверуем факт, че не зная дали си заслужава да му се отделя повече активно внимание и просто може би редакцията на Флагман трябваше да провери този факт преди да тръгне да го оборва така агресивно и публично. Позволих си преди 3 години да повдигна активно въпросът за обещаните ни, но неизплащани с месеци ковид-19 надбавки, само и изключително заради младите ми колеги, повечето от които специализираха, работейки на 2 лекарски работи, което не им осигуряваше доход от тази свръхработа дори 2000 лева/чисто, месечно и тези допълнителни 1000 лева/месечно биха били и признание за тежкият им труд, а и финансова подкрепа от държавата. Тогава тези надбавки се получаваха от митничарите, полицаите, но не и от работещите лекари и друг медицински персонал в противошоковите зали на болниците и в системата на спешната медицинска помощ и някой трябваше да надигне публично глас и срещу тази несправедливост !?! Медийната атака, която подех имаше голям успех, защото още от следващият месец тези надбавки започнаха да се изплащат на всички здравни работници, но не очаквах този социален нож в гърба да дойде от родният ми град!?! Защо, кой, как и пак „защо“ това са неща, които вече са без всякакво значение за мен поне, важни са поуките, за да няма рецидиви! Като финална преценка за този ми житейски епизод се радвам, че спомогнах, макар и с цената на жестоко „социално харакири“ да помогна на младите лекари и други здравни работници. Поуките бяха и за мен естествено, най-малкото защото рабрах, че стиха „изгори, за да светиш“ не е верен – поне за мен... Не се сърдя никому, дори на коментаторите натурални хейтъри, защото е невероятно отрезвяващо да прочетеш за себе си нелицеприятни неща, най-малкото за да станеш по-добрата версия на себе си след това!

Преди над 30 години по собствено желание след разпределението ни като студенти, отидох, и защото не исках никой да ми държи ръката докато пиша рецептите, като млад лекар, в село Бродилово на 3 километра от турската граница, напълно сам без никаква методична помощ от по-опитни колеги, и си казах че или ще влезна в затвора заради лекарска некадърност или ще се науча да практикувам медицина. Течаха години и системата на здравеопазването ни се промени от основи през 2000-дната година, естестевно „изпуснах влака“ да заема за постоянно чудесна градска практика като общо практикуващ лекар и започнах работа в системата на бърза-та медицинска помощ, която си остана основната ми професионална обич. През 2007-ма си купих луксозен лекарски кабинет, който стана след 15-16 години обект на нов журналистически коментар. През тези години при все, че имах възможността да започна частна практика, която постепенно да разработя евентуално, аз останах на „амбразурата на медицината“ тоест не напусках системата на спешната медицинска помощ при все тази ми чудесни априоре финансови дадености и условия...Естествено всяко действие/избор си има и своите неизбежни последици, някои от които бяха, че трябваше да работя за около 700-800 лева чисто дълги години, сутрин и вечер на линейки плюс безсънни дежурства в противошоковите зали на различни болници, но общо в системата на СМП в различни нейни звена работих от 2001-ва година до 2018-та година, другите последици са обусловени от неспособността ми за примирение и несъгласието ми с нередностите в системата на бърза помощ , които са невероятно много, но не са обект на това ми изказване, но и тази ми невероятно активна публична гражданска позиция и като обикновен гражданин и като активен блогър ми създаде N-брой социално силни недробожелатели, явно злопаметни...Но както се казва, за значението на даден човек се съди и по силата на приятелите му, но и по силата на враговете му! Това, че по дърво което не ражда плодове камъни не се хвърлят, лично мен много не ме касае...вече...

Като почти всеки българин и аз имам своята кредитна експозиция, чието регулярно обслужване бе нарушено поради разрастването на ковид-19 пандемията и асоциираният с него срив на основните доходи на населението /преди пандемията работих като лекар в Бизнес-Парк София и от приходи от около 3500 лв/чисто месечно доходите ми се сринаха на около 600 лв/месечно поради това, че целият Бизнес Парк бе пуснат в „хоум офис“/, и се стигна постепенно до посочените в статията запори, които обаче се обжалват съдебно, като „Ленно“АД вече загубиха едно от делата за около 40 000 лева необосновани претенции, но заведоха почти веднага второ подобно дело в БРС, което е в процес на съдебно решение понастоящем, така че поне на този етап кабинетът си ми е още моя собственост!

В заключение: добре, че мама не ползва вече Интернет!

 


В категории: Бургас


3
Коментара по темата
3.
д-р Димитър Кехайов
27.06.2023 14:43:59
0
1
Понеже кабинетът ми стана и национално известен, си позволявам да взема думата отново и да ви информирам, че Ленно АД загубиха и второто дело срещу мен, като БРС им призна само 220 евра вземания от обща тяхна пренция от над 40 000 евра! Не съм ползвал адвокат за защитата си, защитавах се самичък и защото казусът бе наглофрапиращ от техните претенции и бях уверен, че справедливостта ще възтържествува, както и се случи!
2.
д-р Димитър Кехайов
19.06.2023 14:59:59
0
1
Много благодаря за даденото ми право на отговор!
Считам, че за мен повече този казус е приключен окончателно!!!
1.
Бургазлия
19.06.2023 14:08:55
2
4
Нагъл лъжец и голям мошеник...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Петър Кънев е водач на кандидатите от Бургас за Народното събрание На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски  Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, предупреди ген. Атанасов Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори