×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Поморие потъващият Петър Златанов се хваща за ДПС като за сламка


В Поморие потъващият Петър Златанов  се хваща за ДПС като за сламка
Кандидатът на ДПС Мустафа Ахмед (на трибуната) често беше рамо до рамо с бившия кмет Петър Златанов
26 Октомври 2011, Сряда, 13:22 ч.
Автор: Бесове.бг

Преди 4 години хората на Доган му помогнаха да запази поста си, сега им обещава джамия в кв.“Север“, за да получи гласовете им

Подкрепата на ДПС остава единствената надежда на Петър Златанов да запази кметския си пост в Поморие. Резултатите от първия тур се оказаха катастрофални за него, след като ГЕРБ издигна тук силната кандидатура на Иван Алексиев – образован и енергичен млад политик, в чието лице хората откриха човека, който може да донесе чаканата от тях промяна. Предварителните нагласи показваха, че Алексиев е фаворит, но вотът надмина всички очаквания – той събра 6335 гласа и само 3,21% не му достигнаха, за да спечели още на първия тур. Петър Златанов остана далеч назад – едва 4424 гласа.

Още преди първия тур в града се говореше, че Златанов няма намерение да печели тези избори, а да ги купува. Дали това е така, естествено, е трудно да се докаже. Но каквито и сметки да са правени, хората от община Поморие ги разбиха с високата си избирателна активност – 63,13%, която на практика претопява купения вот, ако има такъв.

Кампанията на Иван Алексиев беше отлично организирана, с конкретни и ясни послания към избирателите. „От 8 години Поморие е в застой, затова предизборната програма, която аз и екипът ми изготвихме, сме нарекли „Промяна за Поморие“, каза при старта на кампанията си Алексиев. На журналистите той показа специален вестник с основните си приоритети – в благоустройство,в образованието, здравеопазването, културата, туризма.

До него застанаха колегите му от Народното събрание Димитър Бойчев и Галина Милева. „В сравнение с Бургас, нещата в Поморие са замръзнали отпреди 10 години. Познавам Иван Алексиев отдавна и знам как работеше като заместник-кмет в община Поморие, как успешно се вписа като депутат в Народното събрание, той е зам.председател на Комисията по околната среда и водите и работи много активно в нея. Затова вярвам, че ще се справи и като кмет“, каза областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев. Той и депутата Галина Милева обещаха пълната си подкрепа, за да може Алексиев да изпълни амбициозната си програма и в Поморие най-после нещата да започнат да се случват, както стана в Бургас преди 4 години след избора на Димитър Николов.

Всичко това явно бе разчетено от избирателите, с които Алексиев направи десетки срещи – в Поморие, Ахелой, Каблешково, Гълъбец и на много други места. Той покани на открит диспут останалите кандидати, но Петър Златанов отказа да се яви на него. Досегашният градоначалник просто се беше притаил, а предизборната му активност се проявяваше най-вече в неочакван ремонт на някоя улица, водеща към циганска махала, или обещания за мотописта.

Разликата в гласовете, дадени за Иван Алексиев и Петър Златанов на първия тур е огромна, но битката още не е свършила. Алексиев води с 1909 гласа, но на балотажа, ако избирателната активност се запази, ще трябва да бъдат преразпределени още 2779 гласа, които могат сериозно да повлияят на вота - 1705 от тях получи на първия тур кандидатът на ДПС Ахмед Мустафа, а 1074 гласа – бившият председател на Общинския съвет Янчо Славов, чиято кандидатура бе издигната от инициативен комитет. Подробната извадка показва, че в Поморие категорично печели Иван Алексиев. От всичките 21 секции, Златанов има предимство само в една, при това с 2 гласа. В останалите води кандидатът на ГЕРБ, където някъде разликата надхвърля 120 гласа в негова полза. Алексиев печели в четирите секции в Каблешково, в три от четирите секции в Ахелой, в Лъка, Горица, Козичино, Каменар. Петър Златанов печели само в три села - Александрово, Бата и Медово. Мустафа печели благодарение на етническия вот в Габерово, Дъбник, Порой, Страцин и Косовец.

Как ще се разпределят гласовете на балотажа? По принцип Славов трябваше да бъде издигнат и подкрепен от БСП, но в последния момент столетницата реши да заложи на Златанов. В такива случаи, когато вотът е основно мажоритарен, при балотажа той прелива почти по равно между двамата останали претенденти.

Не такъв е обаче случаят с ДПС, и то особено в Поморие, където преди 4 години хората на Доган дадоха истински урок как се правят политически пазарлъци и алъш-вериш с гласове.  През 2007-а година те издигнаха за свой кандидат Кольо Николов, който се класира втори и трябваше да бъде на балотаж със Златанов. Между двата тура обаче ДПС изненадващо оттегли кандидата си с мотив, че уж хората в Поморие не били готови за кмет от ДПС, имали етнически предразсъдъци и т.н. А истината е, че ДПС пуснаха свой кандидат, за да преброят точно гласовете си, а после да ги изтъргуват. В града тогава се говореше, че поморийските ДПС-брокери успели да се продадат два пъти – един път на третия в класирането Георги Трухчев, за да оттеглят кандидата си в негова полза, и втори път на Златанов, за да накарат послушния си електорат да гласува за него.

Четири години Петър Златанов и групата на ДПС в Общинския съвет на Поморие, която беше най-многобройна, работеха в пълен синхрон. Доколко това бе полезно за Поморие се вижда с просто око – общината е в застой и е потънала в дългове, които към 31 юли тази година бяха достигнали колосалната сума от 3 668 159 лева. Това обаче не попречи на Златанов да обещае на ДПС строеж на джамия за турчеещите се цигани в квартал „Север“. Днес търсихме по телефона Мустафа Ахмед, за да чуем официалната му позиция, но той упорито не отговаряше.

„Очаквам хората да проявят същата активност, за да развалят политическите сметки и на балотажа да гласуват за промяната“, каза Иван Алексиев.


В категории: Поморие


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 2
41
Коментара по темата
41.
nansi
30.10.2011 22:29:36
0
1
naistina e vreme za novoto vreme i tova 6te doide s ivan aleksiev a g-n zlatanov za da iska da e ovajavan da se nau4i da ovajava i da ne prenebregva horata za6toto toi nee koi znae kakvo i koi i toi e 4ovek kato vsi4ki nee bezsmarten i toi qde i sere i t-natatak
40.
Glasuvai
30.10.2011 16:34:16
0
1
Гласувайте! Гласувайте! Гласувайте! Утре ще е късно! Гласувайте за бъдещето, а не за миналото! Общинският съвет очаква своя кмет!
39.
и на нас от вас
28.10.2011 19:01:08
7
2
ако сега казвате,че ви се повръща,с Иван,и ще ви се прис...,но ще бъде късно
38.
Повръща ми се!
28.10.2011 14:55:43
1
2
Повръща ми се! Повръща ми се от Вас, г-н Златанов! От мазната Ви усмивка, която прелива от плакатите Ви, от по агнешки кротката Ви физиономия, която сте надянали върху вълчата си същност! Защо, г-н Златанов, през всичките Ви години на управление в Поморие тази Ви физиономия липсваше в разговорите Ви с обикновените хора, поискали да се отнесат към Вас като инстанция, дори и в приемния Ви ден като кмет? Повръща ми се от наглостта Ви да поискате трети мандат!
Искам да Ви задам поне сто въпроса, но уви знам, че едва ли ще получа отговор и на един!...
Защо наехте Старозагорска, а не Поморийска, или поне от региона ни, фирма, за обновяването на главната улица и защо това е струвало 50% по-скъпо?
Защо за втори път неоснователно се опитвате да увеличите десет пъти такса смет за 2012, та всеки помориец, който има имот да плати другата година такса с още една нула накрая?
Защо вземахте решения според Вашата си изгода и желание, а после ги поставяхте като свършен факт на Общинския съвет да ги гласува и приема?
Защо започнахте в несвяст да правите улички и тротоарчета из цялата ни Община два-три месеца преди изборите, вместо още в началото на мандата Ви?
Защо използвахте „живата рана” в сърцето на поморийци – сградата на кино-театъра, за да манипулирате мнението им и те да си мислят, че вече имат Читалище и то е Ваше дело?
Защо не бяхте кмет на всички ж ители на Община Поморие, а само на някои определени, от които имахте изгода?
Защо …? Още много защо?
Абе защо наглярствате за трети мандат, вместо тихо и кротко да се сгушите в новопостроения си хотел (във едно перспективно вилно селище наблизо) и да се надявате да не ви попитат поморийци – как с кметската си заплата си построихте там хотел и съвпадение ли е, че строежът му съвпадна със строежа на детската градина в квартал „Свети Георги” и беше извършван от същата строителна фирма?
37.
срамота
28.10.2011 10:59:45
0
5
Г-н Златанов, престанете да лъжете хората! Всички вече разбрахме, че сте подвили опашката от страх и сега използвате всякакви грозни методи за да получите гласове. Навсякъде раздавате пари без всякакъв срам- по 100 лева на човек, а на бедните хорица по селата раздавате брашно и кайма, само и само да купите гласовете им. Разбрахме ви номерата вече!
36.
Emo
28.10.2011 09:44:50
0
11
Вие, които гоговите против ГЕРБ и Алексиев сте подкупници на Златанов! Колко ви плати за тъпите и неграмотни коментари? Гласувайте за него и гледайте сеира през следващите 4 години. Позволете пак да ви ограбят, явно не ви е стигнало... Сигурно за вас 5 милиона са малко... еее жалък народ сме! Гласувайте за Златанов, ще получите Доган! А ние, които сме за промяната ще ви махаме отстрани, когато ДПС нагло ви управлява! НИЕ ИСКАМЕ ПРОМЯНА, СЪБУДЕТЕ СЕ, ПОМОРИЙЦИ!
Да не позволяваме пак ДПС да ни управлява!!! В неделя гласувайте и за да спасите България скрийте личните карти на бабите си, защото те като седнат на пейката в градинката си мислят, че това е промяна! Не позволявайте бабите ни да решават кой ще управлява града.
35.
dps
27.10.2011 23:06:07
3
2
zlatanov e kmeta na vsicki koito iska da glasuva
34.
Деликольо
27.10.2011 19:45:29
0
0
Хайде де, загубилите изборите се жалват от победилите! Нищо ново под слънцето, не се правете на ощипани девственици!!!
33.
Каракольо
27.10.2011 17:36:07
3
2
Естествено че ще е такъв резултата. Ако хората на Златанов бяха сменили бюлетините - Златанов щеше да е на първия тур кмет. Но бюлетините от урните смениха ГЕРБ - изобщо измамате е страшна!
Цялата страна говори за това!!!!
32.
Кольо
27.10.2011 14:37:48
1
5
Вижте резултатите, госпожи и господа форумци! Подкрепата за Златанов е едва 30 %, Алексиев за малко да спечели още на първият тур! Поморие се събуди и гласува, и ще го направи още веднъж в неделя!
31.
Никол
27.10.2011 14:18:48
0
2
До: Възмутен помориец
каузи "срещу" и "против" не са печеливши, борете се за каузи "за"

Борете се "за" мир , я не "срещу" войната
Борете се "за" развитие , а не "срещу" застоя
А иначе гласувайте за когото можете да кажете "за"...
30.
убеден помориец
27.10.2011 11:32:33
0
2
Не може да има подменен вот в Поморие, защото всеки кандидат ще си брои точно гласовете, преди да бъдат пратени данните в ЦИК и преди да бъде обявен официално вота. На 23.10. имаше обърквания, това няма да се случи на балотажа, защото процедурата ще бъде много опростена, а и членовете на СИКовете ще имат опит от предните избори!
29.
Izumenoto
27.10.2011 11:26:12
2
1
Вижте каква наглост в с.Порой, от страна на ГЕРБЕРИТЕ! Поредното доказателство за подменен вот! Повдига ми се от тея наглеци. Да ги накажем на балотажа поморийци!!!
28.
Възмутен помориец
27.10.2011 11:23:15
3
0
Явно ГЕРБ отново се кани да подмени вота в Поморие! Всички които НЕ ИСКАМЕ ГЕРБ да не "управлява" и тук, ще гласуваме - да знаете гербери! Аз не обичам комунистките, не харесвам Златанов, но не искам вота ми да е манипулиран от ГЕРБ както на първия тур!!! Поради което ще гласувам срещу ГЕРБ! Не в полза на БСИ и Златанов, а срещу ГЕРБ!!!!
27.
pomoriec
27.10.2011 10:42:58
1
3
Бургазлия, не мога да разбера какво толкова те интересуват събитията в Поморие. Обърни повечно внимание на твоя град, където кандидата от ГЕРБ направи рекорд с 70% от гласовете! Сега започваш да злобееш срещу ГЕРБ, защото партията или независимия, който поддържаш е на път да загуби. Нали знаеш, на който не му изнася, гроздето е кисело. А ти се оказа много усведомен за програмата на Алексиев! Малко кандидати за кметове на ГЕРБ в България имат такава подробна програма. Това не ти ли говори нещо. Ако от София бяха писали програмите на всички, то те щяха да бъдат подобни, не мислиш ли?
26.
ДПС
27.10.2011 10:41:57
3
0
Духайте супата гяури, ние ще ви ИЗБЕРЕМ ЗЛАТАНОВ, а той на нас ще ни направи каквото трябва!!
25.
jjj
27.10.2011 06:48:44
5
0
Алексиев не е некадърник,той е голям МОШЕННИК
24.
jjj
26.10.2011 23:46:22
0
3
ДОКОГА ТУРЦИТЕ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ПИТАМ АЗЗЗЗ ??????????? ТОЛКОВА ЛИ СМЕ БЕЗМОЗЪЧНИ !?!?!? ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ НА ТУРЦИТЕ !СТИГА ВЕЧЕ!
23.
БУРГАЗЛИЯ
26.10.2011 23:38:33
5
2
Обвинянията ,че Златанов купувал гласове са смешни по няколко причини.
1. На тези избори ГЕРБ изсипа страшно много пари и дано някой хора се запитат откъде са.
2.Плащания от ГЕРБ за проверка:
-Бургас"комлука" 100 лв на глас. Моля да се проверят резултатите. Предните избори плати и бяха за Чамурджиев...а сега за ГЕрб
-Царево 500 лв на къща
-Карнобат- гледай "бесове.ком"
-Айтос-за сътрудничеството на ГЕРБ-ДПС
-Несебър...от Диневи дали могат повече.
В Карнобат пребиха снималият купуването на гласове за ГЕРБ...но няма кой да му помогне...и полицията я няма.
3.Много бургаски секции се дописаха протоколите от комисиите...най вече в полза на ГЕРб и тъй като явно не прецениха кога да спрат с плащанията и манипулациите вижте твърде съмнително големия им резултат.
4.Т.н.програма на Алексиев е писана в София ,а той е твърде некомпетентен да я изпълни. Тъй като цялата държавна машина е впрегната на всяка цена, със всички средства на вземе властта в Поморие добре е да се чете не само платената от ГЕРБ статия ,но и да се ползват други източници.
22.
и аз имам баба
26.10.2011 23:22:51
0
2
и баба ми ще ходи на екскурзия, купена от Златанов - но не е тъпа и ще гласува за Алексиев
21.
Asen Prodanov, Burgas
26.10.2011 20:50:06
0
8
E, турския вот винаги е бил спасителен пояс за комунягите, нищо ново под слънцето. Те са от един отбор.
20.
Simpleton
26.10.2011 19:37:25
0
2
Елементарни сте, а моята баба ми каза че е от г-н Златанов, и още нещо това си е направо копуване на гласове!
19.
edadadad
26.10.2011 19:32:12
5
0
dobre e besove.com kolko pari vi plashtat ot gerb da hulite po zlatanov ne hxahxahxah mn ste smeshni syvzemete se
18.
още по-ясни номера
26.10.2011 19:27:01
3
0
Екскурзията е организирана от ГЕРБ-сигурно е баба ми го каза, награда за победата, която очакваха на първия тур. Диков отдавна е ударил гъза в тавана и се мазни на Иван, не знаехте ли! Много е гнусно да замесвате членове от семейството на който и да било от кандидатите, защото ако има отговор в тази насока за Иван Алексиев тежко му и горко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17.
Johnny
26.10.2011 19:23:31
0
4
Гласувайте поморийци, в неделя, само така ще изгоним феодала Златанов, битката е за Поморие, не се предвайте!!!!
16.
ясни номера
26.10.2011 19:11:54
1
3
Петър Златанов толкова се уплашил, че ще изгуби изборите, че е организирал безплатни екскурзии на поморийски пенсионери към Гърция, а на други към Турция! Да не говорим, че майката на бившия кмет е тръгнала от врата на врата да агитира хората да гласуват за сина й, защото той имал нужда от следващ мандат, за да обучи сина си Гоши как да бъде кмет! Тази община да не е семейна собственост! Срамота!!!! Да не говорим, че жена му раздава безплатни лекарства на пенсионерите по селата и им обещава безплатно лечение в болницата, ако гласуват за Пешо! Просто нямам думи за коментар!
15.
rumencho
26.10.2011 19:08:19
2
2
Само лъжи се разпространяват от хората на Златанов. това с манастира е направо смешно! от страх, че ще изгубят на балотажа измислят какво ли не. Умните хора разбират номерата ви!!
14.
Румен
26.10.2011 18:38:48
0
1
VIP NEWS:Иван Алексиев ще вдига увеселителен парк в манастирски имот

– 26/10/2011 - 18:53 ч.Категории: Водещи новини, Политика


Митрополита не знае

Кандидатът за кмет на Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев изправи на нокти духовенството, след като обяви, че ще вдига огромен увеселителен парк в двора на манастир “Свети Георги” в Поморие. Депутата от управляващата партия е записал черно на бяло намерението си в предизборната си програма, без да поиска мнението на Митрополията. “ Реновиране на читалище “Светлина” и превръщане на градината около него плюс манастирската нива в парк с атракции за деца и цялото семейство”, пише в платформата на кандидата за кмет. Алексиев е избрал за бъдещия си атракцион суператрактивен имот от 20 декара, който е собственост на Сливенската Митрополия. Златният парцел е урегулиран, намира се в центъра на Поморие и е буквално залепен за оградата на действащия мъжки манастир “Свети Георги”. Плановете на Алексиев да гради атракциони и увеселителни паркове до духовната обител, където монасите търсят уединение от свеското са доста смущаващи. Още по-скандално е обаче, че той не е поискал разрешение от Епархийския съвет за това, нито дори го е уведомил какво смята да прави. Новината, че шумен атракцион ще изникне в манастирския двор вече е провокирала напрежение не само в манастир “Св. Георги”, но и в Сливенската митрополия. Духовниците реагираха остро и обявиха, че няма да допуснат това да се случи. Секретарят на епархията Вълкан Янев призна, че през последните дни телефоните буквално са прегрели от обаждания с въпрос какво ще се случва в манастирския имот. Той успокои миряните, че до момента не са водени подобни преговори, нито е постъпило искане от кандидата за кмет на Поморие Иван Алексиев.



Вълкан Янев, секретар на Сливенската Митрополия: Няма да участваме в предизборни борби

-Г-н Янев, Вие познавате ли кандидат-кметът от ГЕРБ в Поморие Иван Алексиев?

-Не, не го познавам, дори не съм го виждал, защо?



-А разговаряли ли сте с него по телефона за някакви негови предизборни проекти, свързани с църковни имоти?

-Не, казах Ви, че нито го познавам, нито съм говорил с него.



- Запознат ли сте, че той ще изгражда в имот на Църквата до манастира “Св.Георги” увеселителен парк?

- Няма такова нещо! Първото, което е той няма такива правомощия. Това е имот на Църквата и няма как да стане! Той сигурно е имал предвид, че ще строи в общинския парк, където беше ЖП-линията.



-Но кандидат-кметът Иван Алексиев е включил този бъдещ атракцион в предизборната си програма и изрично е написал, че ще го строи в манастирската нива. Вие за първи път ли чувате?

- Повтарям, че това няма как да стане. Той няма такива правомощия, защото това е църковен имот и ние си имаме наши инвестиционни планове за този парцел, които са много различни от това, което ми казвате.



-А случайно да е внесено искане до вас по този въпрос?

-Нито е внесено искане, нито сме давали разрешение. Ако пристигне такова, то ще се обсъди от Епархийския съвет, който може да се разпорежда с имота.



-Според Вас редно ли е да се афишира един предизборен проект в манастирски имот и Вие изобщо да не знаете?

-Вижте какво, днес ми се обаждаха поне десет пъти по този въпрос. Искам ясно да кажа, че няма да позволим някой да вкарва Църквата в предизборни агитации. Нека да не ни замесват в политически и предизборни борби. Ние сме далеч от тези неща и няма да участваме. Нека да минат изборите и който стане кмет, ако иска нещо да прави – има си ред! Бях ясен по този въпрос
13.
BURGAS
26.10.2011 18:36:50
0
0
ГОЛЯМ ЦИРК СТЕ ВИЕ В ПОМОРИЕ.ЕДИНИЯ ЩЕ СТРОИ ДЖАМИЯ,ДРУГИЯТ ПЪК ТРЪГНАЛ ДА ПОСЯГА НА ЦЪРКОВЕН ИМОТ - ВЕЛИКИ СТЕ!
http://radiomilena.com/news/vip-news%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%bd-%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%b8%d0%b5%d0%b2-%d1%89%d0%b5-%d0%b2%d0%b4%d0%b8%d0%b3%d0%b0-%d1%83%d0%b2%d0%b5%d1%81%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd-16257/
12.
Shenol
26.10.2011 17:30:09
4
0
Djamijata si e nashaaaaaaaa i e uciliatie.
Türkiye'de yaşamak
11.
Стефка
26.10.2011 17:25:13
4
0
Детето ми няма да ходи на училище в джамия.
10.
Shenol
26.10.2011 17:22:50
6
0
Abe vie gjauri ne razbraate li koi kara vlaka. Ste ve shibame pak vashea Iban Aleksandrov da go duha
9.
karata
26.10.2011 17:20:19
0
3
Zlatanov otnovo se e nadypil pred rqzanite mangali e kraino vreme e pomoriici da izritate tazi tyrska podloga v nedelq YSPEH
8.
Веселка Папазян
26.10.2011 17:16:43
1
2
Напишете Веселка Папазян
От дата: октомври 26, 2011 в 5:40 PM
„“свободен помориец
26.10.2011 13:08
Рейтинг:
5 Днес, 26.10.2011г., от 10.00 часа в гр.Бургас, в сградата на ДПС се провежда заседание на Областния съвет на ДПС. Там се обсъжда предложението на г-н Златанов за построяване на джамия в гр.Поморие и назначаването на членове на ДПС (катастрофирала на изборите в гр.Поморие – от 10 общински съветника – сега само 4) в Поморийска Общинска администрация. КОЙТО НЕ ВЯРВА – ДА ХОДИ И ДА ЧУЕ! „“
коментар...
7.
Йотата
26.10.2011 16:18:16
0
1
Само си измисляте оправдания, комунисти мръсни, това ви успокоява. Хората не са лепи и глухи, няма ви вече на картата!!!!
6.
Минувач
26.10.2011 15:48:33
5
3
Тъпите гербери, как подменяха бюлетини и сега имат наглостта да си пращат драскачите пак да лъжат хората. Няма по-фалшиви избори от последните!
Да видим на балотажа, как ще се справят с подмяната на вота?!
5.
dakata
26.10.2011 15:43:24
1
6
Докога ще го оставим да краде от нашите пари?Да излезем и да гласуваме за Иван,ако иска да обещава и две джамий в циганската махала,като е продажник нека си ходи Златанов вече баста с неговото крадене и замазване на очите ни....Боклука в Каменар на сметището,да го храни жена му или любовницата му където стана общински съветник ...как го изловиха само хаххаа в кабинета му хахахаха
4.
танев
26.10.2011 15:23:00
1
5
Поморийци трябва да излезем всички и да гласуваме срещу тази депесарска наколенка!!!!!
3.
j,ekof
26.10.2011 15:21:10
1
5
И дупе ще даде продажника МУ С ПРОДАЖНИК
2.
свободен помориец
26.10.2011 15:08:34
0
6
Днес, 26.10.2011г., от 10.00 часа в гр.Бургас, в сградата на ДПС се провежда заседание на Областния съвет на ДПС. Там се обсъжда предложението на г-н Златанов за построяване на джамия в гр.Поморие и назначаването на членове на ДПС (катастрофирала на изборите в гр.Поморие - от 10 общински съветника - сега само 4) в Поморийска Общинска администрация. КОЙТО НЕ ВЯРВА - ДА ХОДИ И ДА ЧУЕ!
1.
пм
26.10.2011 14:20:36
2
4
Златанов е полически помояр
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори