×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Режат тока на хотели в Слънчев бряг, а държавата иска пари от хората, приютили украинците


Режат тока на хотели в Слънчев бряг, а държавата иска пари от хората, приютили украинците
Хотелиерът Елена Андонова потвърди, че сред колегите й от Слънчев бряг зрее недоволство и призова да се продължи програмата за украинските бежанци
09 Юни 2023, Петък, 09:08 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Хотелиерите твърдят, че са изрядни и настояват за среща с новият министър на туризма

Има хотели в Слънчев бряг, на които вчера е спрян тока. Това каза пред БНТ регионалният директор на Българската асоциация за туризъм Елена Андонова. Тя потвърди, че сред хотелиерите зрее недоволство. 

„Средствата се забавиха повече от половин  година. Имаме колеги, които и сега не присъстват в списъците за плащане, има и такива като мен с непълна сума за тези месеци“, сподели Андонова. 

„Искам да обърна внимание на неяснотата по отношение на удължаването на програмата за украинските бежанци. В момента срокът й на действие е до 30 юни. От 1 юли нито аз, нито моите колеги, нито бежанците знаят какво ще последва. Ние молим програмата да бъде удължена, тъй като в разгара на активния сезон ние като хотелиери няма как да освободим базите, да ги ремонтираме и да настаним туристи. Затова вече е късно“, добави тя.

„Бежанците също са притеснени заради обстановката в Украйна през последните две седмици. Те са изключително разтревожени за това какво ще се случи с тях на 1 юли. Молим са се разгледа удължаване на програмата и час по-скоро това да ни бъде съобщено, за да може всички да се успокоим!“, призова хотелиерът. 

Оказва се, че десетки нейни хотелиери ще трябва да върнат средства заради установени нарушения по програмата за настаняване на украински бежанци, но те твърдят, че са изрядни и настояват мярката да бъде продължена, каза пък кореспондентът на националната телевизия Давид Сукнаров.

След решение на Министерския съвет до 10 дни на хотелиерите трябва да бъдат изплатени близо 18 млн. лева, които се забавиха.

Цанко Гамов сподели, че е изряден, но вместо да взема пари, трябва да връща на държавата

Цанко Гамов е един от хотелиерите, които вместо да вземат, трябва да връщат пари на държавата. 

„Не мога да ви кажа защо така се получава. Имам да вземам 60% неполучени суми от миналата година, не ми е платено изхранването, а сега се оказва, че трябва да връщам. Имах очаквания. От началото на тази година не сме вземали нищо“, споделя той.

"В един момент идват едни списъци, които виждам, че са от 2 февруари. Там пише, че трябва да върна много голяма част от сумите, които съм взел миналата година, с които вече съм се разплатил за електроенергия, наеми, платил съм си абсолютно всичко, хората при нас са регистрирани с паспорти, зелени карти, всичко е стриктно", заяви хотелиерът.

От министерството казаха, че ще ни изпратят на всеки от нас писмен отговор, добавя той.

„Теглим кредити, имаме да връщаме пари за храна. През тези шест месеца не сме взели никакви средства“, каза пък колежката му Деси Николчева.

Ирина от Днепър, която е настанена в хотел в Слънчев бряг с 11-годишната си дъщеря, сподели пред БНТ, че е в безизходица. 

„Не знаем какво да правим, но няма как да се върнем в домовете си, защото там е много опасно. Повечето от къщите са разрушени“, каза още тя. 


 




Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 0
Крадец на песни ли е Фики?
Крадец на песни ли е Фики? 25/04/2024, Четвъртък 10:40 3
46
Коментара по темата
46.
*********
11.06.2023 17:37:28
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
45.
WiseBOA
11.06.2023 15:45:07
2
7
Аз съм от Украйна, на първа линия съм, семейството ми (съпруга, 1-годишен син и 9-годишен син) е на слънчев плаж в хотел. От нощувки по програмата допълнително плащам хотела и превеждам пари на жена ми, която ги харчи по магазините в България, с което се пълни бюджета. За съжаление много от коментаторите не разбират какво се случва в Украйна - тя беше нападната от съсед за желанието си да влезе в ЕС и НАТО, за желанието си да мисли и говори свободно... И какво бихте направили в такъв ситуация - преговаряйте с държава, която иска да унищожи вашия народ? ?? Русия опасно нахлува в мирни домове, търговски центрове ден и нощ на територията на Украйна. Да се ​​твърди, че войната се води само в част от Украйна е заблуда, елате и вижте тази част, където според вас няма война - скрийте се в бомбоубежищата при нас. Много съм благодарен на българската общност, че приюти семейството ми в толкова труден за нас момент. Искам всички да разберат, че в страна (Русия), където не можете да казвате думата война, не можете да казвате истината за държавните лидери, защото за това ще бъдете вкарани в затвора за 10 години, а не по нашия начин развитие, а не за някакъв нефт и газ. Благодаря ви, хубав ден на всички!
44.
*********
11.06.2023 15:02:33
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
43.
Аз иска
10.06.2023 21:21:43
0
9
Солнечни Берег дава нас хотел, дава храна, българи надо дава нас много денги . Украйна бие се за Европа.ин
42.
гражданин
10.06.2023 17:21:20
1
12
Ама тя тази война може да продължи още 100 години, докога ще ги дюндюрлюкаме тези нахални украинци. Ами самата Украйна получава милиарди за възстановяване, Зеленски да се погрижи за сънародниците си. То ние се чудим как да оцеляваме ще мислим за украинците.
41.
Иван
09.06.2023 21:56:29
0
8
Да режат,няма ние да им плащаме.
40.
Saksa
09.06.2023 17:35:05
0
3
Боли ме сакса
39.
Ах
09.06.2023 16:54:02
3
13
Наглите усраинци да вървят на майната си!!Тия търтеи достатъчно лежаха и живяха на наш гръб!Да си ходят в Усрайна.Война се води на малка част от страната.Кога наглите хотелиери посрещнаха така бълг.пенсионери?Тия трябва да са в бежанските лагери ,а не в хотелите.Наглите хотелиери защо не обърнаха внимание на пострадалите от наводненията в Богдан,Каравелово?!Никакво удължаване на никаква програма за тия боклуци.4 милиарда зърно залежава заради долнокачественото украинско такова,коет безмитно влиза в страната.
ЕС да си прибира наглите укри .Да си плащат сами както е в много страни.
Не ни трябват изметта на Насрайна и салоеди шаровари.
38.
Най важното.
09.06.2023 14:41:54
2
27
Боли ме дедовия за Украинци Руснаци и алчни хотелиери. До хотелиерите ....пожелавам ви да ви реват и да се тръшкат наглите укро баби и Мамашки и да не си тръгват от хотелите ви. Аз у нас Украинци нямам, няма и да имам. АаАаоо ....казах ли, че ми дреме на дедовия
37.
Беден хейтър
09.06.2023 14:37:54
0
16
Супер , само така. Пара йок.
36.
ХХ
09.06.2023 14:26:51
4
14
Тиквата каза ли ви преди година на европеидите, че сте про'с'ти и само мачкане заслужавате?
Каза ви!
И вие какво? Пак за ЕС и НАТО гласувахте... Какво ревете тогаз - ще ви мачкат!
35.
ХХ
09.06.2023 14:24:14
4
6
Българският данъкоплатец, гласуващ за ЕС и НАТО ТРЯБВА да плаща за ЕС и НАТО!
Около 4-5- милиарда лева (1000 на гласуващ за евроатлантзма) трябва незабавно да бъдат изтеглени като заем и дарени на Украйна!
34.
ХХ
09.06.2023 14:21:56
9
9
Правителството трябва да изтегли заем, ако трябва, за да се изплати на хотелиерите.
90% тука гласуват за ЕС и НАТО да им дадат "европейска МРЗ", но никой не дари 1000 лева за Украйна.
Евроатлантическото правителство трябва да изтрие този срам и позор за евроатлантическа българия пред партньорите ни, теглейки по 1000 лева на евроатлантик заем и да ги даде на Киев и САЩ. Защото украинците се бият точно за ценностите на тези 90% некадърни, неграмотни и криещи се като ми'ш'ки евроатлантика.
33.
Габи
09.06.2023 14:05:35
4
28
Защо искат пари след като са ги приютили.Нали настаняването в хотели беше времено. Мястото на украинците е в бежанските лагери или държавни бази. Трябва да се спре с глезенето на тези бежанци и с пълнетето на джобовете на алчните хотелиери.
32.
Мдаа
09.06.2023 13:17:48
1
30
българският данъкоплатец (беден работещ), захранващ бюджета на обрулената ни държава е донор и спонсор на всякакви колониални и геополитически искания. Цоцането от природните ни енергийни, термални водни, ценни подземни залежи , плодородна земя е от чужди компании, които се обогатяват на наш гръб, а ние сме потребители на отровна, нездравословна, нискокачествена, но за сметка на това на високи цени чужда продукция! Няма друга европейска наци, която така зверски да е използвана и третирана, като парите за европейското ни членство, върнати под формата на "европейски средства" са заплатата на безродници - политици и олигарси, които продават народа ни в робство! Бившите комунисти и техните наследници, ограбвайки и разпределяйки си хазната и активите на страната ни изградиха най-уродлив тип колониализация под формата на "демокрация".
31.
Тънково
09.06.2023 12:26:32
3
44
Някой от хотелиерите поинтересувал ли се е дали бай Иван от Тънково или Хасан от Оризаре имат пари да си платят тока и кога са се застъпили за тях, когато им го прекъсват. Да не говорим за парите, които не са изплатили на работещите при тях. Искахте украинци, на ви. Знаете само да ревете, а всяка есен изскачате с коли за стотици хиляди евра.
30.
Уркистан
09.06.2023 12:13:53
3
50
Спрете помощите им! Да започват да работят, бизнесът изпитва недостиг на работна ръка , а тези "бежанци" по цял ден се разхождат из моловете и ние ги храним и подслоняваме при толкова бедни българи!
29.
Гичо
09.06.2023 11:57:20
5
49
Хайде стига сте ги оплаквали тези псевдо бежанци. Те си гледат луксозния престой на наш гръб, нямат намерение да работят и да се интегрират. Докога ще ги издържаме? Една година и половина стига за съчувствие и разбиране. Да си продават джиповете, да си купят къщи и да започнат да работят и се издържат. Ако не пътят обратно. Взривиха газовата тръба, сега взривиха и язовирната стена и пак на наша издръжка само за да си отворят път на запад. Щото преди това никъде не ги пускаха и нападението от Русия им дойде дюшеш
Защо не споменават причината Русия да ги нападне? Случайно за всичкото това време да се съгласиха на преговори? Нали тогава ше им се спре безплатната почивка в Европа.
28.
Аман
09.06.2023 11:50:14
0
34
И моя го спират като не плащам
27.
Да
09.06.2023 11:21:50
2
20
Проблема е че всичко в Бг е само по документи.За да вземеш някаква сума по някоя програма се изисква нарочно куп документация.Реално се възползва само едрият бизнес който има зад гърба си адвокати и консултанти, но после пък няма никакъв реален контрол.
26.
Украински крадливи политици на Френската Ривиера
09.06.2023 11:19:02
3
12
https://youtu.be/afSfjFcTHTc
25.
гошо масона
09.06.2023 11:13:24
37
14
мрън мрън - толкоз с българското "гостоприемство" аман от завистливи и прости хора. На тях пожелавам да останат без дом но със скъп луксозен джип. Който и да дойде ганьо все го мрази. Преди това беше - тия брадатите ко правят тука да си ходят в афганистан и т.н. Сега са тия после ще са другите но винаги е едно и също омраза завист и мрънкане.

Тъпунгери вземете си оправете вашия живот ама едва ли то нямате толкова акъл. Все пак трябва да си мега тъп че да си мислиш че Русия ще спаси света като не може да спаси дори себе си. Какво искаш от дебили които вярват на всичко написано у фейсбика - кемрейлси, масони, илюминати сатанисти, ит .н. Страхувайте се там от Байдъна Щатите и най вече мразете. Но какво да очакваш от държава където комунягите с подкрепата на русия избиха почти всички умни и кадърни хора - ей го резултата в коментарите под мен.
24.
Емигрант
09.06.2023 11:05:56
4
45
Аз живея в Англия от 8г. Имам съквартирантка от западна Украйна(Лвов). Тя споделя: ТАМ ЗА ВОЙНА НЕ СА ЧУВАЛИ, НИТО ПОМИРИСАЛИ! Пълно е със свободни квартири и хотели!
ЗАЩО УКРИТЕ НЕ СЕ ПРЕМЕСТЯТ ВЪВ ЗАПАДНАТА ЧАСТ?
ЗАЩО ОНИЯ ГНОМ(Зеленски) ДЕТО ГО ДАВАТ КАК ПРОСИ 24/7 ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ НЕ ГИ НАСТАНИ ТАМ?
Та…. Моята съквартирантка се е преместила в Англия заради ползите, които в момента и предоставят - временно превиване за срок от 3г. и 400£ държавна помощ + 300£ за хазаина, че я е приютил във къщата си!
Т.е. Тя използва ситуацията за да може легално да емигрира на запад!
Имам приятели поляци и германци.
Каква е ситуацията в Германия:
- палаткови лагери за емигранти.
- настаняване във училищни салони в малки, слабо населени места, т.е. някакви села в Германия, където няма голяма концентрация на население.
ОГРАНИЧЕНО ПРЕДВИЖВАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА КОЯТО СА НАСТАНЕНИ. Нямат право да обикалят! Причини:
- Не изяснени документи.
- Разпространение на Ковид.
- Деца без имунизации или липсващи такива.
- Криминално проявени лица и т.н.
В Полша:
- Специално създадени полеви лагери, т.е. пак палатки със капацитет 5-50 човека.
- Без право на напускане на лагерите.
- 200€ месечна помощ на възрастен човек.
Какво правят и направиха българските институции защото не им се бачка:
- Оставиха хотелиерите да изземват функцията на държавата!
- 1000000% свободен достъп до цялата територия на България!
- Безплатно СПА(хотел)-пролет, лято, есен и зима.
- 50лв. На ден на глава за укра!
- 100% безплатно здравеопазване!
- работно място.
- останалото вие сами го знаете!
И до пъпеша #11
К’ви хотели е човече??? Кви жени и деца умират там? Целият кютек е във източна Украйна където са останали само украинци със руско самосъзнание и украинци, които искат да вземат руско гражданство. Останалите укри които емигрираха на запад, го направиха с цел да вземат западно гражданство и паспорт. За да могат после със “старите си автомобили” да обикалят Европа!
100000% мога да ви гарантирам, че МЕЧТАТА НА ВСЯКА УКРА е да емигрира/избяга от Украйна заради свръх лошите условия на живот!
Мога да сравня живота на украинците, като нашият през 90-те, само че умножено х10. Корупция и анархия.
Войната донесе само ползи на украинското население.
23.
до 22
09.06.2023 10:48:44
1
44
Бежански хотел и бежански общежития в чужбина ще ги сравняваш в наще 5-звездни хотели, верно ли?
Естествено, че в Европата не живеят в безплатния лукс, който получават тук.
Недейте се излага с глупости, моля.
22.
*********
09.06.2023 10:46:54
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
До 19
09.06.2023 10:42:32
21
2
35% от украинците са настанени в бежански общежития и хотели, 19% при роднини и познати, 24% при приятели, 22% на свободен наем.
80% от възрастните бежанци са жени, а 40% от целия поток са деца.

Най-голямата група украинци се установяват в Берлин. Над 100 000 са украинските бежнаци в германската столица, което предизвиква затруднения за бюджета на провинцията и Берлин се обърна към другите провинции с молба да поемат част от хората. Повечето прииждащи от Украйна предпочитат германската столица, защото в нея има най-голяма украинска общност и градът е най-близо до Полша.

35% от украинците са настанени в бежански общежития и хотели, 19% при роднини и познати, 24% при приятели, 22% на свободен наем.
20.
Налбантов
09.06.2023 10:42:31
1
52
Защо не снимахте скъпите Украйнски автомобили отвън пред този хотел точно ,срам храним хора с три пъти по големи възможности от нормалния българин,има бежански центрове да заминават там ,не милионери да чакат на милиостиня .Хотелиерите некадърници,няма да докарат нормални туристи ми си напълнили хотелите с бежанци,пара няма да видите щото няма .
19.
az пак
09.06.2023 10:32:58
2
60
Миналото лято , в хотел в Слънчев бряг , в който бяха настанени около 2000 украинци , повечето млади жени, от всичката тая паплач са изявили желание да работят 5 човека , от 2000 !!! До тук с желанието им да се интегрирали ! Иначе и аз съм самотна майка с дете на 11 години , бачкам до 10 часа дневно , за почивка едва ли ще отделя пари , камо ли в 5 звезден хотел . Не бягам от война , ама то тука в Бг войната е за оцеляване много , много години вече . Та пак ще го кажа - ДА ГИ МАХАТ ТИЯ НАГЛЯРИ !
18.
До 11
09.06.2023 10:22:20
2
56
В Европа не са по хотелите :) Ако не си осведомен, поне не пиши идиотии! И стига лъга от къде идват парите! Служебното правителсво каза в прав текст, че плащанията от ЕС спряха преди повече от 6 месеца и парите се осигуряват от излишъка в бюджета! Ако ти си имбецил, другите не са! Щом са ти толкова скъпи си ги вземи у вас!
17.
!!!
09.06.2023 10:21:33
3
54
Това се случва по 3 причини :
1. Украинците в паниката си, че Русия ще ги смаже за 3-4 месеца , хукнаха през глава да бягат! После като нещата се поуталожиха и те видяха, че си живуркат, кажи-речи на аванта в първокласни местенца и то на брега на морето в дългото лято, им се отщя да се връщат, въпреки че реална опасност за тях вече почти няма.
2. Хотелите миналата година, занижили приходите през пандемията, видяха нишата и бързо се ориентираха на държавна хранилка и те през мъртвия сезон. През лятото си инкасираха пак печалбата, че и държавната субсидия и повечето бяха на тлъста печалба. След края на сезона много от украинци продължиха да си плащат на ръка - няма данъци, няма удръжки - чиста парса!
3. Самата организация по настаняването на бежанците бе изначално опорочена - инстуциите доказаха пълната си липса на координация и способност да се справят адекватно със ситуацията!
Резултат - украинците без значение от тяхното финансово положение се възползваха от статута си и си точат държавни средства за да си живеят в условия, които дори средностатистическия българин трудно успява да си позволи.
16.
Мъка
09.06.2023 10:21:14
2
14
Айде дойдоха ботовете да пишат по 100 минуса....ха-ха-ха.
За много глупави ни взехте,ей!
15.
Ами хайде да спрем
09.06.2023 10:20:07
3
46
с безплатното СПА, а? Малкко е арогантно да говорим за държавен дефицит и промяна на данъците и паралелно с това да плащаме скъпата почивка на разни повлекани и техните тъпкачи. Повече от година и още не са се интегрирали в страната. Извинете, може ли някой да посочи в коя страна ви дават година и половина безплатен живот и вие да не дължите НИЩО? И не, ЕС НЕ ПЛАЩА за тези! Вземат парите от "държавния излишък". Това си го казаха от служебното правителство.
14.
възмутена
09.06.2023 10:11:24
2
52
Има свободни бунгала и палатки! Стига с тези хотели, че ние ще дойдем да протестираме пред вашите хотели! Тогава да видите какво ще стане! Супер реклама на туризма!
13.
az
09.06.2023 10:06:04
5
58
Махайте я тази нагла сган от хотелите! На нас, обикновените хора ни писна да ни занимавате с тия нагли, нахални , претенциозни боклуци, които са на безплатен курорт вече две години! Да си заминават в Украйна , на мноого голяма част от територията и не се води война, а ако са решили да остават тук да се хващат да бачкат и да си плащат! Докога ще ги хрантутим тия паразити , най- бедната и скапана държава им осигурява 24/7 комфорт в 5 звездни хотели, а в бяла Европа си плащат! Драйфа ми се вече от всичко!
А хотелиерите да духнат супата! Заслужават си го!
12.
*********
09.06.2023 10:05:48
0
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
До 2
09.06.2023 10:02:24
59
87
Другарю Дебил,в Украйна се водят военни действия и загиват невинни хора.Майки с деца търсят сигурност в цяла Европа, включително и в България. В цяла Европа хотелиерите са овъзмездени с нарочно отпуснати от фондове средства,само комунистическото правителство на Радев не се е разплатило с нашите хотелиери.И това са средства от ЕС ,не от вашия джоб.
10.
Селянин
09.06.2023 09:55:42
66
69
Като допълнение към 2.
От старта на войната мина над една година. В Бургас и по курортите има достатъчно свободни работни позиции и страшно много свободни квартири. Обаче е по лесно в хотелчето и пред телевизора по цял ден, а аз опъвам каиша по 12 часа на ден и се чудя от къде да направя икономия, за да мога да си платя данъците, че да има за тези пред телевизорите.
9.
До 1
09.06.2023 09:45:30
0
32
Абе ти я пропусни плащането в срока , ще видиш как се реже ток !
Ако нямат достъп до електромера ти, един еладжия се качва на стълба и "хряс-хряс" отрязва двете жици !
Ей така се реже ток!
8.
Мъка
09.06.2023 09:44:05
3
43
Коментар 2 много точно е обяснил как стоят нещата всъщност.
Докога ще продължават да ни облъчват с тези лъжи?!?
7.
Значи
09.06.2023 09:42:10
2
25
Не стигат едни 9 милиона евра, а ?
Че това са два "Джевелин"-а, какво толкова ,поискайте от украинците, я зърно, я пари, я джевелини !
6.
Кажете на
09.06.2023 09:34:54
3
63
Ирина от Днепър да отиде в лагера до Елхово !
Нови , оборудвани фургони, зеленина и градинки наоколо...
Е, море няма, но по програмата за настаняване на бежанци (украинци) се работи и по този въпрос!
5.
Пич
09.06.2023 09:34:38
8
14
Бих и облизал катерицата
4.
Венсеремос
09.06.2023 09:33:44
33
17
На Радев правителствата до там я докараха. Като едно време . Комуниста му дай само да мота, да протака.
3.
ТБС
09.06.2023 09:31:25
9
73
Не спират да паразитират върху нас, нагла паплач.
2.
Ко ?
09.06.2023 09:28:43
133
97
Украйна е 600 000 кв.км. !
Руснаците взеха засега 100 000.
Военни действия се водят единствено в източната част.
Хиляди и хиляди кв. км. от Украйна са низасегнати от военни действия.
Училищата работят.
Транспорта работи.

Защо е необходимо да живеят в Слънчев бряг за моя сметка тези хора ?
1.
пак неграмотност
09.06.2023 09:27:16
6
28
как се "реже ток"?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас „Бургас е традиционна спирка от националното ни Роудшоу, защото се радваме на голяма подкрепа от местната власт и образователните институции", заяви Наталия Георгиева – изпълнителен директор на АИБЕСТ Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации 129 депутати подкрепиха предложението за махането му като председател на парламента Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Бойко Борисов е част от най-голямото зло за България и затова отказах да съм председател на парламента, сподели тя Страхотна инициатива на децата от ДГ "Ален мак" Страхотна инициатива на децата от ДГ "Ален мак" Участниците почистиха парковите пространства в квартала, засадиха дръвчета и поставиха къщички за птички Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонт на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонт на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" След цялостния ремонт на “Патриарх Евтимий” ще продължим и с останалите улици във “Възраждане”, каза Димитър Николов ИТН напусна пленарната зала заради фарса с Росен Желязков, сглобката и контрабандистите ИТН напусна пленарната зала заради фарса с Росен Желязков, сглобката и контрабандистите Станислав Балабанов уверява, че хората на Слави в парламента ще гласуват за оставката на парламентарния шеф, защото били истинска опозиция за разлика от ПП-ДБ Крадец на песни ли е Фики? Крадец на песни ли е Фики? Изпълнителят проговори за скандала с Мира 
Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори