Рецепта за кето пълнени гъби
Любимите пълнени гъбки, които няма да нарушат вашия кето режим
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
гъби - 400 г
крема сирене - 100 г
пушено топено сирене - 100 г
кашкавал - 50 г
червен лук - 1 глава
чесън - 1 скилидка
масло - 20 г
олио - 2 с.л.
сол
черен пипер
мащерка
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Обелете гъбите и премахнете пънчетата им. Нарежете на ситно малка глава червен лук, скилидка чесън и пънчетата на гъбите. Нарежете на дребни кубчета пушеното сирене. Пригответе плънката за пълнените гъби като задушите в загрято масло, смесено с малко олио лука, чесъна и нарязаните пънчета на гъбите. Щом лука омекне премахнете съда от котлона и прибавете крема сиренето, топеното сирене, сол, черен пипер и мащерка.
Разбъркайте и с тази смес напълнете гъбите. Поставете по парче кашкавал върху плънката и наредете гъбите с кашкавал в подмазана с олио тавичка. Сложете пълнените гъби да се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 20 минути, докато се запекат.
Кето пълнени гъби сервирайте с кето салата или кето разядка.
Бакшиш ли? Забравете. Професията „доставчик“ умира пред очите ни
Ракът топи Любо Пенев с 1 килограм на ден
Politico: България ще трябва да осигури 1,2 милиарда евро гаранция за заема за Украйна
Бизнесът празнува приемственост и развитие: 120 години Търговско-промишлена палата в Бургас
Преди 39 години: 5,7 по Скалата на Рихтер разтърси България и разруши 15 000 сгради
Как стресът на работа разрушава здравето ни
3 зодии ще забравят проблемите си, удря ги мощен късмет след 12 декември
Учат на първа помощ шестокласници в Бургас
Султан сарма е любимият ми турски десерт, а рецептата е толкова лесна
3 неща в спалнята, които може да са по-вредни, отколкото си мислите
Ана Шермин разкри дали са били интимни с Краси в "Ергенът"
Нидерландци изкупват къщи в обезлюдяло наше село, превръщат го в културно и социално средище
