×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убийственото първо предаване на Такър Карлсън в Туитър загатна кой взриви язовира в Украйна и какво крият в САЩ*


Убийственото първо предаване на Такър Карлсън в Туитър загатна кой взриви язовира в Украйна и какво крият в САЩ*
Мълчете си и подкрепяйте Зеленски, защото той трябва да бъде подкрепян, не задавайте въпроси, защото иначе...
07 Юни 2023, Сряда, 20:29 ч.
Автор: Флагман.БГ

Средностатистическия ви овчар в северен Таджикистан знае добре кой взриви Северен поток II. То е очевидно. Мисли ли овчарят, че някакъв слаб пич в рокля е момиче? Хаха, стига бе.

Тази сутрин изглежда някой е взривил язовирната стена край Каховка в Южна Украйна. Изтичащата вода отнесе цели села, разруши хидроелектрическа централа и към тази вечер вече поставя на карта безопасността на най-голямата атомна електрическа централа в Европа. Ако това е умишлено, то не е военна стратегия, а акт на тероризъм. Въпросът е кой го е направил? Да видим.

Язовирната стена край Коховка е на практика руска. Тя е изградена от руското правителство и сега е под руски контрол. Резервоарите пък доставят вода до Крим, където през последните 240 години е домът на руския Черноморски флот. Взривяването на стената може да е лошо за Украйна, но наранява Русия повече. И точно по тази причина украинското правителство обмисляше да я унищожи.

През декември м.г. Washington Post цитира украински генерал, който заяви, че негови подчинени са изстреляли американски ракети по язовирната стена – тестови удар. Така че веднъж, когато фактите започнат да излизат, мистерията се разплита. Всеки здравомислещ човек може да стигне до заключението, че украинците най-вероятно са взривили стената, както и че са взривили Северен поток II – това вече го знаем като факт. Не е като Владимир Путин да иска да води война срещу себе си.

„О, ама тук грешите, г-н и г-жо консуматор на кабелни новини! Путин е точно такъв човек. Човек, който би се застрелял само и само да те изнерви”, би казал някой. Това го знаем от американските медии, които не прохабиха и капка време тази сутрин да обвинят руската армия за саботажа на собствената им инфраструктура. Бил Кристъл – мъжът, който веднъж ни обясняваше, че Саддам Хюсеин е отговорен за 11 септември, веднага обяви Путин във военни престъпления и го сравни още по-настървено с Доналд Тръмп.

Останалите „експерти” издаваха подобни, очевидно координирани звуци. „ПУТИН БЕШЕ! ПУТИН БЕШЕ!”. И агрументът им беше прост. „Путин е зъл и злите хора правят зли неща просто за кефа да са зли! В тоя конкретен случай Путин се нападна сам, което е най-злото, което можеш да направиш и това е перфектно в описанието на човек, който е толкова зъл”. Това е обяснението им.

В същото време никой, на когото се плаща да покрива тези събития, не желае дори да помисли, че може би украинците са го взривили. Не, няма шанс.

Ако сте чували, Украйна се управлява от мъж, наречен Зеленски и абсолютно със сигурност можем да кажем за него, че той не участва, защото е прекалено добър, за да е терорист. Ако го видите по телевизията, може да си направите друго заключение – потен и с вид на плъх комедиант, който е превърнат в олигарх. Гонител на християни. Приятел на Блекрок. Но не вярвайте на собствените си очи! Всъщност г-н Зеленски е много добър човек. Най-добрият. Както един път каза Джордж Буш-младши: „Той е Уинстън Чърчилът на нашето поколение”.

От всички световни лидери, баш той, нашият хитър украински приятел с мървия поглед, е уникално неспособен да унищожи язовирна стена. Той е буквално жив светец – човек, в когото няма и капка грях.

Затова и Линдзи Греъм го харесва толкова много. Те са двама добри хора. И като всички добри хора, когато се съберат на маса, отделят сериозно време за това как да убиват хора и да се смеят. Приятелчета. Ето ги от миналата седмица:

„Руснаците умират! Това са най-добрите пари, които сме похарчвали някога”, казва Лиднзи Греъм докато се усмихва подло. Прилича на гладник, който оглежда бюфета за закуска. “Благодаря Ви много!”, отговаря Зеленски. И той така мисли. Нищо лошо няма тука, нали? Просто двама мъже на средна възраст обсъждат убийството на хора. Не изглеждат като такива хора, които биха могли да наводнят село и това да доведе до глад. И при всички случаи – дори ида са, какво от това? Изобщо това не е ваша работа. Вашата работа е да подкрепяте Украйна! Ето как Ники Хейли – кандидат от Републиканската партия за президент, обяснява този принцип:

„Победа за Украйна е победа за всички нас. И те да седят и да обясняват, че това е териориален диспут... това изобщо не е така. Че трябвало да седим неутрални. В наш най-добър интерес е Украйна да спечели. Трябва да го довършим”

Видяхте ли?! Много лесно се разбира. Жизненоважно е вие да подкрепяте Украйна, защото е нужно Украйна да бъде подкрепяна от вас. Подпреката е задължителна, докато приключи всичко. Каквото и да значи това. Така че млъквайте и подкрепяйте Украйна, защото иначе ще си имате неприятности.

Преди, когато в училищата още се учеше логика, изявления като това бяха известни като тавтология – нещо е вярно, защото е вярно. И колкото повече го повтаряте, толкова по-вярно става. Самоподкрепяща се реалност. Имаше времена, в които тавтологията се считаше за нелегитимен аргумент, но и доста глупаво. Само тъпаците говореха така. Сега всички говорят така: „Многообразието е нашата сила!”; „Транс жените за жени!”; „Зеленски е Чърчил!”.

Подразбира се, че е вярно, не се нуждае от обяснение. И не задавайте въпроси! Познато ли ви звучи? Разбира се, че звучи познато. Това е манджата, която ни сервират ден след ден, след ден, след ден в гнусни слузести порции.

На този етап е напълно възможно американците да са най-малко информирания народ в света. Средностатистическия ви овчар в северен Таджикистан знае добре кой взриви Северен поток II. То е очевидно. Мисли ли овчарят, че някакъв слаб пич в рокля е момиче? Хаха, стига бе. Тая идея даже няма да му дойде на ум. Трябва да ви лъжат на максимум с години, за да ви дойде в ума такова заключение. И разбира се, лъжат ни, медиите това правят. Но най-вече просто игнорират новините, които имат значение.

Какво стана със стотиците милиарди долари, които пратихме в Украйна? Нямам идея. Кой организира тези Black Lives Matter разрушителни протести преди 3 години? Така и не разбрахме. Какво точно стана на 11 септември 2001 г.? Е, това още е засекретено. Как Джефри Епстийн направи толкова пари? Как умря? Ами как умря Джон Ф. Кенеди? И така нататък до безкрай.

Не само, че медиите не се интересуват от нищо от това, те активно се противопоставят на всеки, който се интересува. В журналистиката любопитството явно е най-голямото престъпление.

Вчера например, бивш офицер от военновъздушните сили, който е работил с години в разузнаването излезе, за да разкрие, че американското правителство има физически доказателства за катастрофирали, несъздадени от хора, летателни обекти, както и телата на пилотите, летели с тях. По думите му с десетилетия правителството е изучавало тези обекти, за да създаде по-сложни и по-напредничави военни системи. Добре. Това казва бившият офицер. И явно казва истината. НЛО-тата явно са истински и явно истински е и извънземният живот? Сега явно знаем. В нормална страна това щеше да е новината на хилядолетието. В САЩ обаче не се появява в медиите. Всъщност тя се появи в технологичен сайт, нарече debrief. Washington Post разполагаха с данните, но решиха да не публикуват. New York Times също. Там пък на първа страница тази сутрин имаше поместени 5 новини за Украйна. И 4 новини за Доналд Тръмп. За транс-хората, за климатичните промени – обичайното. Нямаше нищо за това как хипотетични извънземни летят хиперзвукови летателни машини над градовете ни. Нито дума. 

И ако се чудите защо страната ни е толкова нефункционираща – ето защо. Малка група от хора контролира всички потоци на информация. Ние не знаем. Можем да се дърлим за расизъм, но пробвайте да говорите за нещо важно и вижте какво ще стане. Ако продължите, ще ви накарат да млъкнете, повярвайте ми. Така държат контрола.

Когато Западни туристи започнаха да пътуват до Съветския съюз по-масово в началото на 70-те години на 20 век, откриха, че много руснаци имали напълно криворазбрано разбиране за САЩ. Те са си мислели, че американците живеят в пълна немотия, в постоянен расов конфликт и са отчаяни да избягат към Източния Блок. Така са мислели, защото това са им казали и е нямало начин да знаят друго. Малкото руснаци, които са разбирали какво се случва в Западния свят, са научили това от слушане на радио на къси вълни, понякога под прикритие.

50 години по-късно е главозамайващо да отчетем иронията. Сега ние сме тези, които живеят в незнание. Американското правителство успя да засекрети повече от милиард т.нар. „обществени документи”. Така на този етап ние не знаем какво се случва, какво правят лидерите ни. Не ни се позволява да знаем. По дефиниция това не е демокрация, но пък медиите не виждат проблема. Потайността е мощен инструмент за контрол.

„Спрете да питате как сме толкова богати, бе! Ето ви още една новина за расизма! Отивайте да се ядете”. Това е програмата и така повечето от нас в САЩ живеят. Манипулирани от лъжи и замълчани от забрани. Това е нездравословно и уморително.

От днес нататък аз ще съм тук, в Туитър, който се надяваме, че ще е нашето радио на къси вълни. Тук ни казват, че няма пазители на портата. Ако има, ще напуснем. Но междувременно, сме благодарни, че сме тук.

*Текстът е пряка реч на Такър Карлсън, преводът и заглавие: Георги РУСЧЕВ

 


В категории: Политика


58
Коментара по темата
58.
втора част
09.06.2023 16:02:26
1
4
Тъкър Карлсън вече публикува втората част на своето видео:
https://twitter.com/TuckerCarlson
Забележете, първата част има 110 млн гледания, втората част за броени часове има почти 35 млн гледания.
57.
до 56
08.06.2023 22:30:47
1
2
И според твоите сещания за казармата , кой трябва да взривява язовирните стени , нападащия или отбраняващия се ?
56.
Така така
08.06.2023 22:05:50
4
5
Във връзка със снощния взрив на язовирната стена на окупирания от руската армия яз. Нова Каховка, с цел да забави украинското контранастъпление се сещам за моята казарма в края на соц-а.
Служих в III-та "бойна" армия, в артилерийски полк. Тогава на нас ни беше втълпявано, че ние сме тези, които трябва да поемат първия удар на империалистическите войски, когато ни нападнат. Задачата ни беше да задържим врага по-малко от час(мисля даже 20 и няколко минути), докато дойдела братската съветска авиация. Освен това знаехме, че стените на един кои си язовири ще бъдат умишлено и стратегически взривени(те така били проектирани), за да се наводни цяла Тракия с над метър вода, което да забави настъплението на турците, или гърците(или някои други империалистически войски.)
Така бяхме готови да браним България.
55.
Т
08.06.2023 22:04:12
1
2
Повечето коментиращи тук са много тъпи, пияни и/ или дрогирани.
54.
Бай....до#53
08.06.2023 21:26:46
4
2
Не бе питам просто, аз педерасите не са ми проблем уважавам ги. Все пак дори и те с меките китки могат да ми СВИЯТ САРМИТЕ.....
53.
Истината до Бай
08.06.2023 20:45:51
1
4
Що бе, ти такъв ли търсиш, или просто те засегнах? Иначе не, не съм педераст, а ти?
52.
До 39
08.06.2023 20:31:56
5
2
Тъп ,по тъп,ВъZрожденец е класацията
А украинците в технологично отношение са поне 10 години преди нас.
51.
Бай....do#50
08.06.2023 18:03:26
3
3
Е, може би си педераст ?!
50.
Истината до Бай
08.06.2023 17:58:47
1
5
Е хубаво тогава че не съм евангелист. Супер! За мен всички религии са един дол бетер-щуротии, особено абрахамовите.
49.
Бай....до#48
08.06.2023 17:52:38
3
3
Един ЕВАНГЕЛИСТ никога не може да е СВОБОДЕН !!!!!
48.
Истината
08.06.2023 15:06:54
1
9
''Аз съм свободен човек, философ, и не вярвам не медиите'' - starter pack:

Бен Шапиро

Тъкър Карлсън

Доналд Тръмп

Илон Мъск

Дъглас Макгрегър

Джо Роугън

и тн. и тн.

Свободни ли сте, или свободно папагалствате това което повече ви кефи лично.....вие си знаете.
47.
Абориген Балкански
08.06.2023 14:01:16
3
4
В това огледално послание на Такър ясно прозира третата национална катастрофа която ни очаква след 1918 и 1944 г / дано оцелеем като нация и територия след нея / Бог да пази България от тази поредна турбуленция
46.
:)
08.06.2023 12:58:58
8
10
Трябва да си малоумен за да вярваш че руснаците сами си взривяват газопроводите, в които са наляли милиарди и си удрят сами инфраструктурата и по този начин да страда Кримския полуостров.
45.
Капитан Морган
08.06.2023 11:46:09
15
9
Другарят Карлсън си е руско прокси отвсякъде, само не е ясно колко му плащат, но със сигурност и той е някакъв хилядник. От брътвежа му е видно, че няма нито един факт и доказателство за откритите си твърдения, че именно украинци са взривили язовирната стена /нещо, което изобщо не може да стане току-така, защото си е сложна инженерна работа и не е като да изпуцаш няколко ракети/. Именно Карлсън използва метода "вярно е, щото е вярно и не може да не бъде вярно, особено, щом аз /руснаците го казват". Освен това умишлено се е разлял в събития, които нямат нищо общо с Каховка с цел да възпали и без друго възпаленият от конспирации маломерен ум на реднековете, гласуващи за пишман бизнесмена и патриот Тръмп. Да, именно на не прочелите и една книжка любители на боя с прасета, индикар и тъпите комедийни сериали от селските щати на средния запад говори другаря Карлсън. Тези реднекове са точни аналози и копия на избирателите на израждане. Лумпениата си има най-после автентично представителство в лицето на такива като путин и целта е нова революция, която да доведе до страховит хаос и мизерия. Лумпените си имат и говорители като Вацев, Карлсън, Марков и т.н. Новините за лумпениата обаче са лоши, през 1917 успя, защото германците наливаха милиони златни марки на тогавашните им водачи като Ленин и Троцки, а и германски и австрийски войски осигуряваха въоръжена логистика, но сега...? Тръмпо няма възможностите на Райхсбанката.
44.
Аз
08.06.2023 10:26:15
8
20
Браво! Супер материал! Нека има повече такива, провокиращи мисленето. На много хора ни е омръзнало да ни хранят със зоб за закуска, обяд и вечеря!

П.П. Пешев, да го духаш!
43.
Хей Оруел
08.06.2023 10:01:36
2
6
Кой плаща и къде?
Дай контакт , че да се уредим и ние.
42.
Оруел
08.06.2023 09:35:46
0
7
Гледайки коментарите стигам до извода, че работното време на платените коментатори и brute forcer-ите за лайкове е до 22:30 после мненията се обръщат на опаки .
41.
пешев
08.06.2023 09:26:19
14
7
флагман,пишете се за независима медия, но в статии,като тази показвате истинската си същност.парите не миришат,нали !
40.
до 25
08.06.2023 08:55:06
2
9
Не бой се! Такър е просто контролираната "опозиция" на САЩ, т.е. другата страна на същата монета. Добре би било мнозинството от хората да разберат най-после Хегеловата диалектика, но явно няма такава надежда... Повечето сигурно не са чували дори за нея, камо ли да са способни да я проумеят, и затова работи безотказно. От малки са ги свикнали да викат за отбори, а играта е една. От друга страна, повечето са чували за по-елементарното и обяснение, "разделяй и владей", и то никак не е трудно за разбиране, както и родното изключително точно резюме "всички са маскари", но въпреки това, резултат няма.
39.
:-)
08.06.2023 08:41:10
5
26
Щом американците от ISW мълчат, значи украинците са бомбили. Даже си признаха, че не могат да потвърдят, че руснаците са виновни. Абе тъп, по-тъп, най-тъп, българин, украинец. Така е класацията (май).
38.
Грет
08.06.2023 08:41:03
2
5
омиризлиха цял ню йорк
укрите са
за него пишат
този е голям политик
37.
Авторът на статията иска да ни внуши
08.06.2023 08:40:31
22
9
Че Украйна сама си е взривява язовир 10 пъти по-голям от Искър ,намирайки се в контролирана руска територия ,за са залез цялата долина- да спре контранастъплението си ,да издава хора и животни ,да повреди ВЕЦ-а си(взривен от вътре) и да предизвика екологична катастрофа .
Това ли ни казвате ?
Е ние не сме на копейки,сори.
36.
До 18
08.06.2023 08:39:02
5
3
А ти допускаш ли че някой известен от другата страна на океана с техния манталитет ще му пука за тебе и мене без да ни знае. Както русофилите си мислят че на путьо или на радев и компания ше им дреме за тях.
Чужда ръка гръб не чеше казал го е народа въз основа на вековен печален опит
35.
Хахаххха
08.06.2023 08:33:59
4
5
Изкуствения интелект може ли да пие по литър водка на ден о да се бие по улицитече 80 процента от орките това правят
34.
:)
08.06.2023 08:24:33
13
15
еми нормално, зеленски изпълнява заповедите на сащ, те така са му казали и той изпълнява
33.
За копейките
08.06.2023 08:11:34
11
15
Изкуственият интелект никога няма да вземе работата на копейките, защото повечето от тях берат ягоди някъде из Европа :)
32.
Tr
08.06.2023 07:54:34
3
7
Яки глупостите. Американците викат-дръжте крадеца!
31.
Браво!
08.06.2023 07:37:10
18
25
Голям Тъкър Карлсън! Много добро ново начало.
30.
Azov
08.06.2023 07:16:55
14
5
Благодаря на дежурния бот за бързата намеса и насочващи отговории поддръжката за Украйна! Нашата класа е видна от сателит, компетентност, и познания по американска масова култура- " Фокс нюс" . Нашето зелено наркомани е положителният герой и руския освободител на България трябва да се очертава постоянно и напоително. България е освободена от украинци!
29.
100% руска терористична акция
08.06.2023 06:54:01
45
60
100% руска терористична акция за спиране на евентуална украинска офанзива в района. Язовирът е основен водоизточник за Крим,но това не попречи на фашизоиднат путлеристка сган в кремъл да се върнеж към методите използвани през 1941г от съюзниците ссср и хитлеристка германия.Няколко дни преди саботажа от руският черноморски флот заявиха че напускат базите в Крим от съображение за сигурност. Нищо случайно няма.
28.
Глупости
08.06.2023 06:28:49
30
31
Този напусна телевизията в която работеше, защото тя бе осъдена да плати колосална сума за разпространение на непроверени факти в едно негово предаване.
27.
Путин
08.06.2023 05:23:51
7
30
Украинска сука боклуци сами си взривяват язовира ууууууу
26.
Киро
08.06.2023 03:46:08
39
13
Ами руснаците като умират в Украйна просто да си ходят и тогава никой няма да праща оръжия никой нищо няма да взривява.Не са жертвата Русия те нападнаха държава на която са признали граници.В 21 век живеем не сме средните векове за да воюваме за територии.
25.
Атанас
08.06.2023 02:21:39
3
46
Флагман как така публикувахте тази статия, тя е против евроатлантиците. Ще ви обявят са проруска медия.
24.
До 22
08.06.2023 01:36:21
4
21
Пич ти май сам си вярваш дори,учи малко повечко история ссср е русия другите са простопинки в играта на комунистическите лидери каквото кажат от москва това става ,украйна я има сега зарди сталин дава и независимост за да имат повече гласове в оон да засилят позиций ако не го беше направил при разпада нямаше да съществува просто защото преди комунистите е била 4 пъти по малка ....и трябва да си уникално прост да мислиш че русия си взривява сама стената която в момента е под ниейн контрол и сега и се налага да помага и евакуира хора от наводнените райони с воена техника която и е нужна другаде ...знам че ви е тежко че дори и американзите се усетха че украйнзите са едни шменти капели а вие псевдо евро атлантици и джендъри още не се усещате има време споко молете се просто да не ескалира че тогава покрай сухото гори и мокрото .....
23.
Прост отговор до прост 6 и още един простак 11
08.06.2023 01:28:10
1
18
Ами просто е момчета!САЩ и Европейския съюз пращат на Украйна оръжия,от има няма година и половина!
22.
жестоката истина
08.06.2023 00:12:31
47
16
"Язовирната стена край Коховка е на практика руска. Тя е изградена от руското правителство..."

Това са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, изречени от поредния ПОЛЕЗЕН ИДИОТ или ПЛАТЕНО МЕКЕРЕ!
Язовирната стена никога не е била РУСКА, А СЪВЕТСКА! А в СССР са се намирали много републики и автономни области.
След гореспоменатото твърдение на този ТЪПАК или МАНИПУЛАТОР, не си струва да се обръща внимание на останалите му глупости.
Толкова!
21.
по-подробни обсъждания на западни СМИ
07.06.2023 23:28:27
6
27
✔️Заради съществуващите разрушения в горната част на изпускателните шлюзове, изпуснатата вода от Киев от ДнепроГЭС (предишната ВЕЦ пред Каховская) през предишната нощ ги разруши и причини тези наводнения. Това изпущане на критично количество вода от Киев от ДнепроГЭС продължава и досега. Това се разисква в новините от Хал Търнър (изберете горе вдясно бълг.език):
"Доказателства сочат, че УКРАЙНА е взривила язовира, за да наводни руските защитници"
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/evidence-indicates-ukraine-blew-the-dam-to-flood-out-russian-defenders
Данните показват, че Украйна изкуствено е повишила нивото на водата в резервоара до най-високото ниво от 8 години точно преди язовирът да бъде разрушен. Smoking gun?
Миналия октомври Руската федерация алармира Организацията на обединените нации, че е разкрила заговор от Украйна за взривяване на язовирната стена и е започнала да евакуира около 80 000 души от Херсон. Русия помоли ООН да се намеси, за да предотврати това, което би се превърнало в катастрофа, ако Украйна извърши атаката на язовира.
✔️Това са по-подробни обсъждания от американските СМИ:
Язовир Каховка, cui bono?
ОБСЪЖДАНЕ НА ВЗРИВЯВАНЕТО НА ЯЗОВИР КАХОВКА
Украйна или Русия? Кой взриви масивна язовирна стена?
https://seemorerocks-is.translate.goog/discussion-of-the-blowing-up-of-the-kakhovka-dam/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg
Тук се цитират Redacted: https://youtu.be/vCnP3UGDGMw
✔️ЯЗОВИР КАХОВКА: РУСИЯ ДЪРЖИ ЗАПАДА ОТГОВОРЕН
https://seemorerocks-is.translate.goog/kakhovka-dam-russia-holds-west-responsible/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg
Украйна взриви язовир Каховка като отмъщение за неуспешна офанзива – Кремъл
„Този ​​саботаж е свързан и с факта, че след като започнаха мащабни настъпателни операции преди два дни, украинските въоръжени сили не постигат целите си“
Тук също цитират Такър Карлсън.
20.
до 5
07.06.2023 23:09:19
9
36
Съвсем неправилни разсъждения, това е доста елементарно обяснение, всичко се води от "политиката на изгорената земя" от нациБандеростан - Мариупол, Артьомовск/Бахмут, язовирна стена на Каховската ВЕЦ, Запорожката АЕЦ (най-голямата АЕЦ в Европа):
"Съветникът на Зеленски: Имаме право да унищожим всичко"
https://www-anderweltonline-com.translate.goog/klartext/klartext-20231/selenskijs-berater-wir-haben-das-recht-alles-zu-zerstoeren/?_x_tr_sl=de&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=nl
Котката е извън торбата. Съветникът на Зеленски, Михаил Подоляк, съобщава това, което вече писах два пъти. Политиката на изгорената земя се води съзнателно от Зеленски. Но това не е всичко.
Украйна има „правото“ да унищожи всичко в Крим, Донецката народна република, Луганската народна република, Запорожката и Херсонската области, каза Михаил Подоляк, съветник на началника на кабинета на Владимир Зеленски.
„Това, което ни гарантира международното право, тоест имаме право да унищожим всичко на територията на Крим, Луганска (ЛНР), Донецка (ДНР), Запорожка и Херсонска области.
Така ли постъпва някой, който наистина иска да обедини една държава? връщане на гражданите? Град Донецк е под обстрел от войските на Киев вече девет години. Повече от 14 000 цивилни вече са убити и гражданската инфраструктура също е унищожена. САЩ, а също и правителството в Берлин подкрепят това.С това разкритие трябва да стане ясно кому е мястото пред международен трибунал.
Наблюдаван е в Мариупол. Поддръжниците на батальоните „Азов“ целенасочено разполагат позиции в жилищни сгради, клиники, детски градини и училища, превръщайки ги във военни обекти и провокирайки тяхното унищожаване. ...
Целта на Зеленски е нито един неунищожен, обитаем град с функционираща инфраструктура и индустриални предприятия да не попадне в ръцете на Русия.
+++Това, което не може да бъде мое, ще бъде унищожено
Зеленски ръководи политиката на изгорената земя като сополиво, злонамерено дете. Ако не мога да взема играчката, я чупя, за да не може никой друг да й се радва. Упадъкът на Украйна след обявяването на независимостта може да се илюстрира в малкия град Артьомовск/Бахмут (макс. 90 000 жители). ....
19.
Tibet
07.06.2023 22:50:20
1
11
Това не е война ве тъпа4и,не разбрахте ли досега,промити мозъци и гнили души -такъв военен цирк не сте и сънували,ако делите сащ и губернията на два отделни свята,поне не делете начина и целите на управление от Топлата война до сега
18.
до 17
07.06.2023 22:37:49
2
26
Само за плащане мислиш. Допускаш ли, че човек може да мисли и без да му плащат какво да мисли?
17.
В еубли ли плащат
07.06.2023 22:33:11
21
7
Или в евро русия на такива туитър капацитети
16.
6matarok
07.06.2023 22:20:57
20
2
tova predavane na Karlson izliza samo za6toto amerikancite use6tat 4e ve4e sa se olqli i Putin ve4e naistina zapo4va da gubi tarpenie, ta se opitvat malko da varnat duha na rusnacite , uj 4e ima v amerika poddrajnici na Rusiq v liceto na Karlson, NO tova e laja, Karlson si e pak amerikanec i platen jurnalist, prosto amerikancite obi4at tozi vid 6ou za zalagvane na protivnika, uj 4e sporqt dve strani, no za cqla amerika nai vajnoto e da pritisnat Rusiq da bade surovinen pridatuk na zapada, Rusiq da e bedna , kalna i piqna no da dava evtini resursi, tova s koeto v moment Putin kakto i vsi4ki veliki lideri predi nego sa se opitvali da se borqt
15.
До 4
07.06.2023 22:17:16
17
60
Прост си ти!
Русия не води братоубийствена война , а освобождава коренното руско население от фашистките издевателства , за които ти няма и да чуеш.
Пък и да чуеш , ще вярваш точно на обратното , казвано от краварите.
Ха да видим сега кой ще загуби!
14.
Разгеле
07.06.2023 22:15:34
9
54
Най-накрая нещо истинско. Има надежда за независима журналистика.
13.
Мария
07.06.2023 22:15:13
12
62
Благодаря на Флагман, че са публикували мнението на Такър Карлсън! Очевидно логиката и откриването на причинно-следствените връзки не са за всеки. Особено не са за лидерите на Запада. Аз лично се надявам тази война да свърши час по-скоро и всички престъпления на западните ни партньори да бъдат наказани, в това число да бъдат наказани и българските политици, които въпреки народа си, ни направиха съучастници в нея.
12.
До No9
07.06.2023 22:12:18
0
5
Брато след като няма,и растителност това е резултатът от корумпираното управление...да не казвам това което всички знаят
11.
Нет семья без уродов
07.06.2023 22:02:19
43
16
Прав е човека! Укрите се обстрелват сами, вече 16 месеца, убиват си жените и децата и си крадът пералните, миксерите и тоалетните чинии, а единствената причина, поради, която великата непедофилармия избяга позорно от Киев, Чернигов, Змийн7й, Харков, Изюм, Балаклея, Лиман, Херсон е, че непедофилармията воюва срещу 1 милионна армия на НАТО в Украйна.
До Коментар 6 "прост въпрос за..."
Той въпроса е прост и е точно в "десятката", обаче русофилистията поразява сивото вещество на русоробите.
Иначе има хора, като въпросния ТакърМакър, които само като ги погледнеш и........
Абе добре е хора с излъчване на педофилинктън да са далеч от деца. Иначе лошо!
Колко странно и не толкова, че путинофилист има много общо с Императора от Али Експрес, който е с обвинение за престъпления, срещу деца!
10.
И трето припомняне
07.06.2023 21:58:04
41
22
Мостът на Каховския язовир, контролиран от руснаците, преди взривяването му беше единственият здрав мост в радиус от 120 км.
Запитайте се кой има сметка при настъпление на украинците да го взриви?
Когато руснаците отстъпват от Херсон взривяват Антоновският мост. Логично, за да не могат украинците да го ползват. Защитаващият се, а не атакуващият взривява мостове в противниковата територия. Елементарно е, дори за дебили.
9.
*********
07.06.2023 21:57:31
2
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
И да припомня
07.06.2023 21:53:25
18
20
В тази война за да спрат украинците руснаците взривяват язовира на р. Ингулец, близо до Кривой Рог. Също така взривяват и резервоара на Карловка.
Но и двата са като локва през този на Каховка...
7.
Хаха
07.06.2023 21:50:08
13
46
Да го духат всички с украински корени правени в някой клозет в слънчака !
6.
Прост въпрос за малоумни журналя
07.06.2023 21:44:18
43
24
Ако украинците разполагат с оръжие, способно да взриви язовирна стена, проектирана и направена да издържа тактически ядрен взрив (все пак е строена по времето, когато Украйна е в състава на СССР), защо вместо да си наводняват собствените територии и да си затрудняват собствената офанзива, не взривиха Кримският мост?
Все едно футболист-нападател да се самоизрита с всички сили в единия крак по време на атака във важен мач.
5.
ха ха ха
07.06.2023 21:08:53
41
27
Ручев, Русчев. Всеки мислещ човек е наясно, че и Северният поток и язовира, и всички други провокации са дело на украинците. Вярно е, че и до вчера никой не харесваше Зеленски, а днес всички го подкрепят. Но. Има едно голямо НО. Когато са ти нападнали страната, защото искаш да бъдеш в друг лагер, нормално е да си готов на всичко за да настроиш света срещу агресора. Особено, когато половината свят не те подкрепя, така както ти се иска. Всеки на негово място би действал така, само и само да освободи страната си.
4.
Просто е!
07.06.2023 21:00:53
82
96
рашия нападна Украйна!
Тя започна тази братоубийствена война!
Сега ще загуби!
Просто е!
Колкото е по-просто, толкова по-трудно се оборва!
Те така!
3.
Гошо
07.06.2023 20:40:11
37
48
Има болни фенове на всякакви конспиративни теории във Флагман. За съжаление факт-чекинга не им е силата изобщо. Умират да преписват/цитират разни лайняни сайтове и доказани манипулатори, но когато трябва да се напънат да проверят достоверността на информацията жестоко се дънят. Единствено може би Лъчезар Лисицов успява да поддържа някакви етични стандартни и въпреки, че не съм съгласен с някои от мненията му уважавам анализите му и начина, по който си представя информацията.
2.
Петър Днепърски
07.06.2023 20:39:03
43
65
поредния полезен идиот. а може би 4 - хилядник?
1.
Панчо
07.06.2023 20:35:57
78
113
Шок ужас каква невероятна новина от човека заради който осуда фокс нюз за 1 милиард за разпрастанение на лъжи( доказан лъжец) доста доставерна информация неграмотниците от флагман тежки мурзилки сипят руска пропаганда в несвяс
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори