×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Взривове в Белгород, 50 проукраински бойци убити?


Взривове в Белгород, 50 проукраински бойци убити?
Мощен взрив разтърси Белгород. Над мястото, където е станала експлозията, се вижда дима. Съобщава се, че ПВО е свалила дрон. Двама души са ранени след падане на отломките
02 Юни 2023, Петък, 07:01 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки и видео: Телеграм/Операция Z: Военкоры Русской Весны

Руснаците „изпекли“ със „Солцепек“ и 4 бойни бронирани машини, РСЗО „Град“ и 1 пикап

Руската област Белгород отново е подложена на нападение откъм украинската граница, като се съобщава, че най-малко осем души са пострадали при обстрел, съобщава Нова телевизия. 

Руското министерство на отбраната обяви, че е предотвратило други опити на Украйна да „нахлуе” в региона. Киев не е коментирал твърденията, но отрича да е участвал в предишни нападения през границата.

Междувременно Русия потвърди официално, че нейните военни са убили повече от 50 проукраински бойци при нападенията от украинска територия в граничната руска Белгородска област, предаде ДПА, цитирана от БТА.

 

Унищожени са били също така военно оборудване и бронирана техника, според официална информация от Москва.

Министерството на отбраната на Русия по-рано съобщи, че по думите му "киевският режим" е обстрелвал град Шебекино, където има също и пътен гранично-пропускателен пункт. В следобедните часове вчера руското министерство заяви, че е предотвратило пробив на проукраински бойци.

 

Бягащи от района местни жители говорят за "опустошителни разрушения" в града, от които само малка част бе показана по руската държавна телевизия. От няколко дни Белгородска област е обхваната от още нападения, при които се съобщава за загинали и ранени.

 

За пореден път отговорност за нападенията поеха "Руският доброволчески корпус" и легионът "Свободна Русия". Те искат да донесат свобода, мир и спокойствие в Русия, обявиха проукраинските бойци.

 

Междувременно Телеграм каналът „Операция Z: Военки Русской Весны“ съобщи, че антитерористите са „изпекли“ със „Солцепек“ и 4 бойни бронирани машини, РСЗО „Град“ и 1 пикап в Белгородска област.

Украинската информационна агенция УНiАН пък информира, че руските нашественици продължават терора в Киев. Те предприели тази нощ масирана комбинирана атака срещу столицата на Украйна. 

 

Според ръководителя на Киевската военна администрация Сергей Попко руснаците са щурмували града едновременно с дронове и с ракети. 

Бомбардировачи Ту-95МС от Каспийския регион са изстреляли крилати ракети тип Х-101/555. Безпилотни самолети нанасяли удари от различни посоки, добавя той.

Силите за противовъздушна отбрана на Украйна са открили и унищожили над 30 въздушни цели от различен тип.

Кметът на Киев Виталий Кличко съобщи за експлозии в града.

 


В категории: Войната в Украйна


19
Коментара по темата
19.
нато в хату
02.06.2023 19:15:55
1
0
така им се пада на тъпата мръсна руска зган и за бългаските русофили само да кажа че россия е призната за терористическа страна и путин е престъпник обявен за издирване така че всички които ги подкрепят също са подсъдими правете си сметката каде какво пишете гадни комунисти мръсни
18.
Комунизмът не прощава
02.06.2023 15:49:53
3
4
Кремъл уверено води Русия към Северно корейските стандарти.
Българите да гледаме и да му мислим ,нужно ли ни е да си го пречиняваме ?
17.
Хахаха
02.06.2023 13:38:04
7
5
Според британското разузнаване още преди 8 месеца на руснаците им свършиха оръжията и ракетите, следователно украинците са се стреляли сами :)
Според същото разузнаване в момента Путин е в Сев.Корея и проси за няколко каски и шепа патрони, а в Иран се молил по една седмица за 3 дрона :)
Дори и евродебилите не вярват на това куцо разузнаване, което каквото съобщи, значи че е точно обратното хахаха :)))
16.
До кептън Морган
02.06.2023 13:12:46
3
4
Много точно написано, но има нещо много тъжно, относно бг русоробите!
Само, те горките, още не са вдянали, а са мнозинство в нашата държава. Иначе управниците ни били еди какви си, а то, каквото стадото, такива пъдарите.
15.
Флагман
02.06.2023 13:06:48
5
4
Ксто руски кретени си муслят че каро не ксзват че Роспия яде бой и казват че не яде няма никой да разбере. Залужни възкресе и ви ги натресе,50 убити от Конашенко и те възкръснаха дават интервюта аллелуя
14.
Капитан Морган
02.06.2023 11:38:33
6
10
Флагман се е превърнал в нещо като разклонение на руската пропаганда. Вероятно следват търговски принципи. Оставяме това на тяхната съвест, за което, разбира се, ще си носят отговорността. Отговорността обаче няма да е пренебрежимо лека, а тъкмо обратното. Всяка спечелена рубла днес е тежък дългосрочен пасив и загуба от многостранен характер. От самото начало беше ясно, че русия е обречена да загуби тази война и тя я губи. Някой спомня ли си, че не просто щяха да окупират Киев и цяла Украйна за три дни, но руската пропаганда сипеше на едро "анализи" как ще превземат Варшава, Берлин, Лондон, че и Вашингтон, а руските танкове щели да спрат чак в Отава. Е, след година и малко, руснаците бягат от ... Белгород, а в москва падат дронове. Руслямците този път се сблъскаха с товарния влак в лицето на САЩ и НАТО. Не можаха да си преценят крехките силици. А, какво стана, съборихте ли Цар Долар, там от БРИКС-а? хехехе Пачангите от Бразил пуснаха ли си течаща вода из фавелите? Рашъните успяха ли да си инсталират поне външни тоалетни, че да не си изсипват кофите в дупки пред блоковете. хехех Чакаме смъртта на Цар Долар! хо-хо-хо
13.
Пъро
02.06.2023 11:25:29
7
3
Господ Ви направи българи.
Тито ви направи македонци.
Господ ги направил руснаци.
Бандера ги направил украинци.
12.
Всяка сутрин
02.06.2023 11:14:45
4
8
Шок бонба,копейки взривове в Киев ракети кинжал минжал ииии 1 убит и двама ранени. Войната е на руска територия, обаче Киев за 3 дни
Саянеее помагай. Русофилистията е тежко увреждане на мозъка.
11.
*********
02.06.2023 09:46:17
3
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
Ужас
02.06.2023 09:20:38
9
18
Паралелна реалност. Рубладжийски ала Коношенка шизофрении хаха
https://youtu.be/LXLqMgZArr4
Конешенкича за 3ти път унищожощи едни и същи бойци от Руски Легион, а по медиите цял ден предават репортажи от Шебекино и Белгород и там има истинска война, а хората бягат и се чудят на къде да хванат. Удариха им заводи, сградата на МВД, на общ администрация, Руския легион унищожи много техника и е пълно с видеа, Обаче Коношенкича и бг рубладжиите унищожили нацистите и нато още преди да минат границата.
Горките росияни, превърнаха им страната в психушка. Сев Корея пасти да яде!
9.
Е на тва е
02.06.2023 08:57:40
8
15
ФЛЕГМАН, ставате смешни с пропагандата си.
8.
Специален доклад на Китай: Русия е труп
02.06.2023 08:49:39
10
18
Специален доклад на Китай: Русия е труп
Така нареченото „възраждане“ на Русия под ръководството на Путин е лъжа, то просто не съществува


Империите не познават любовта
Империите не познават любовта

За този текст се твърди, че е изготвен от водещи китайски експерти, които са анализирали руско-украинската война и са стигнали до неутешителния за Русия и твърде категоричен извод: „Русия е труп“.

Появилите се в последно време в открит достъп оценки на „украинската война“, дадени от редица авторитетни китайски експерти (включително и такива, които дълги години съветват висшето китайско ръководство), както и дългогодишни дипломати, свидетелстват за това, че в КНР е започнал процес на преосмисляне на най-голямата, от времето на Втората световна война военно-политическа и икономическа криза.
„Руско-украинската война е най-сериозното международно събитие след края на Студената война. Тя отбелязва края на периода „след студената война“ и слага основите на нов международен ред.
Позициите на Русия в руско-украинската война стават все по-пасивни и неблагоприятни. Нейното предстоящо поражение вече е очевидно.
7.
7
02.06.2023 08:22:12
4
18
200000 орки загинаха може и още
6.
щини в Одеска област с писмо до НС: Костадинов да
02.06.2023 08:15:24
13
19
щини в Одеска област с писмо до НС: Костадинов да бъде подведен под отговорност заради призивите срещу териториалната цялост на Украйна
Ето и пълния текст на писмото им:

„Ние, представителите на местните власти на Украйна, градовете и селата на Одеска област, където компактно живее българската общност, осъждаме изказването на лидера на партия „Възраждане” Костадин Костадинов относно идеята за автономия на българите в Южна Бесарабия.

Това е груба намеса във вътрешните работи на държавата Украйна, подкрепа за сепаратизъм и руска военна агресия срещу Украйна.“ – се казва в писмото на местните власти от Одеска област.

„Едва след възстановяването на независимостта на Украйна през 1991 г. етническите българи получиха всички законодателни и фактически възможности да запазят своята идентичност, да изучават и развиват своя език и култура.“ – се казва още в обръщението.
5.
До 4
02.06.2023 08:13:41
13
16
Ааа,бъркаш,Нашия ,не съм грасоподавател на Израждане.
4.
До 2
02.06.2023 08:12:01
16
12
Не се притеснявай, ти си вече завършен дебил и нищо не може да пробие защитата ти!!!
Пускай сутрешния блок новини!!
3.
Любопитен гражданин на Лисичанск
02.06.2023 08:11:31
15
22
Всичко тече, всичко се променя... До вчера се хвалиха как освобождавали донбаските села, днес вече се хвалят как отблъскват атаките от бунтовници в Русия. Егати освобождението, демилитаризацията и денацификацията, тази тридневна операция се превърна в тотален фарс и огромна човешка трагедия....
2.
Руски "достоверни" информационни източни
02.06.2023 07:55:19
19
30
Няма нужда от руска пропаганда.
Мерси
1.
*********
02.06.2023 07:26:20
15
28
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори