×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полярни оценки за УМБАЛ-Бургас в ОбС! „Ужасна мизерия“ или „гръбнак на здравеопазването“ в региона е тя?


Полярни оценки за УМБАЛ-Бургас в ОбС! „Ужасна мизерия“ или „гръбнак на здравеопазването“ в региона е тя?
Юристът и общински съветник Иво Баев бе избран за представител на Община Бургас в Общото събрание на акционерите утре
29 Май 2023, Понеделник, 15:00 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Храната в затвора е в пъти по-добра от тази в болницата, хигиената за жалост – също, смята общинският съветник Иво Баев, който за два дни посетил и двете институции

Юристът и общински съветник Иво Баев бе избран от Общинския съвет за представител на Община Бургас в Общото събрание на УМБАЛ-Бургас с пълно мнозинство от 38 гласа „за“. По време на дебата по точката за определяне на представител на местната власт на редовното Общо събрание на акционерите, което ще бъде проведено на 30 май от 11 часа в УМБАЛ-Бургас, Иво Баев направи аргументирано изказване и даде предложения, които колегите му одобриха. Всички се обединиха около позицията, че макар и Община Бургас да притежава само 7,2% собственост от акциите на болницата и поради това чисто административно позицията ѝ да няма никаква тежест, представителят ѝ изразява позицията на над 194 хиляди бургазлии, затова няма как гласът му да не бъде чут. Иво Баев показа, че е прочел внимателно документите, сред които Доклада за дейността на УМБАЛ-Бургас, който според него, е „пълен с противоречия, общи приказки, клишета и нищо конкретно“.

„Аз лично имам предел на търпението, не знам колко присъстващите са посещавали УМБАЛ-Бургас. Състоянието на ѝ е едно грозно петно, един неприятен повод гражданите на общината основателно да недоволстват. Това петно е в състояние да размие всички усилия на общинската администрация и Общинския съвет в здравеопазването в града, което се стремим да бъде на висота. Това не е болница, а една ужасна мизерия. Чудя се и винаги съм се чудел как лекарите в града издържат да работят в тази среда. Там действително има сериозни специалисти с дългогодишен опит.

Как може да се осъществи адекватна грижа в тази ужасна обстановка на лоша хигиена, неработещи асансьори, повредени инвалидни колички, тъжно оборудване на стаите и липса на медицински персонал. Храната – не ми се говори за нея“, каза Иво Баев в своето аргументирано изложение и припомни, че лично той извади снимки на лошите условия.

Ръководство на здравно заведение, което не може да осигури и храна, и лекарства, трябва да бъде освободено, настоя съветникът.

И даде още примери: „В два поредни дни бях първо в Бургаския затвор, а после в болницата във връзка с прием на мой близък – храната в затвора е в пъти по-добра от тази в болницата, хигиената за жалост – също. Общината трудно може да прокара решения в болницата, но акционерът има право да се информира за състоянието на болницата“, категоричен е Иво Баев.

Юристът подчерта, че държавата, която е мажоритарен акционер, напълно е абдикирала от грижата за това здравно заведение.

Нашият глас трябва да бъде чут от държавата, шапка свалям на лекарите и специалистите в УМБАЛ-Бургас, каза Иво Баев.

Колегата му д-р Георги Митев първи взе думата и уточни, че е разтревожен от изнесените данни и факти и бе категоричен, че местният парламент трябва да вземе отношение по тях. Юрисдикцията по отношение на храненето в болницата е прерогатив на РЗИ-Бургас, допълни той.

Д-р Антонио Душепеев, който е общински съветник и началник на Родилното отделение в УМБАЛ-Бургас, бе по-емоционален в своето кратко изказване.

„Като слушах изказването на г-н Баев, имах чувството, че работя другаде. УМБАЛ-Бургас е елемент от националната сигурност на страната и не е боксова круша на нашия Общински съвет. Не е необходимо да се отнасяме, както към повечето институции. Болницата е държавна, а средствата за инвестиции в здравеопазването не се разпределят пропорционално. Приказките за децентрализация говорят за по-голямата му централизация от София надолу“, каза Антонио Душепеев с болка.

И призова колегите си да не използват думи като ужасна, трагична и всякакви други такива неща. „Няма мой колега, който да излиза сутрин от вкъщи, да отива, за да вреди на хората в тази болница, да се държи лошо с тях и да ги лекува неправилно. Не трябва така да се подхожда“, каза Антонио Душепеев.

След него взе думата Георги Дракалиев, който уточни, че ОбС няма как да влезе в роля, така че УМБАЛ-Бургас да му е боксова круша, но Иво Баев изнесе притеснителни данни и предложи именно Иво Баев да е представител в Общото събрание на УМБАЛ-Бургас утре.

Младият съветник от СЕК Иван Иванов изказа адмирации за лекарите и медицинските сестри и хората, които работят в УМБАЛ-Бургас. Условията не са най-добрите, които могат да съществуват, а храната не е добра, ужасна е, каза Иванов и подчерта, че подкрепя предложението Иво Баев да присъства на Общото събрание на болницата

Росен Топкаров, както повечето от изказващите се, също посочи свой личен опит от първо лице с престой в болницата. „Всичко, което каза г-н Баев, е притеснително и до голяма степен е така. Наложи ми се два пъти да лежа в УМБАЛ-Бургас. Там работят страхотни професионалисти, които дават всичко от себе си за пациента и за постигане на високи резултати, но нека заострим вниманието върху ръководството на болницата и абсурдни ситуации“, призова Топкаров.  

Бойчо Георгиев допълни, че няма спор, че болницата няма средства и материалната база е лоша. Община Бургас има малък процент в болницата, затова ние нито можем да сменяме ръководства, нито имаме представител в управлението на болницата. Нямаме лостове и не участваме в управлението, не можем да сменим ръководството, каза Георгиев и предложи да бъде избрана комисия в Общинския съвет и да се проведе по-широка дискусия.

Тук сме 51 съветници, които отразяваме мнението на 194 933 граждани на община Бургас, каза председателят на Общинския съвет проф. Севдалина Турманова, която също подкрепи аргументите на Иво Баев.

Заместник-кметът на Община Бургас Йорданка Ананиева, която трябваше да бъде представител на местната власт на заседанието утре подчерта, че темата УМБАЛ-Бургас е наистина важна и много отговорна. „Проблемите в нашата областна болница са доста. Една част от тях Вие ги подчертахте. Там работят невероятни специалисти и лекари, които в пандемията работеха по 36 часа, за да спасяват животи. Това геройство го правят всеки ден. Проблемът няма да се реши с това, че Община Бургас ще гласува по този начин. Имаме пренебрежимо малък процент акции, за да решаваме. Проблемите в тази болница идват от законодателството. Тази болница издържа структури, за които никой не плаща и отново те лежат на издръжка – ТЕЛК, например – няма предвидени средства за работата на това звено по пътека или бюджет. Разчита се за лечението на неосигурени пациенти, за които никой не плаща.

Случаите, за които никой не плаща, се обслужват от лекарите в УМБАЛ-Бургас. Някои отделения са в лошо състояние. Има нужда от сериозен и задълбочен дебат по отношение на всички областни болници, които са в лошо състояние. Над общинските ние като принципал ние упражняваме по-сериозен контрол, в УМБАЛ-Бургас това няма как да се случи“, каза Йорданка Ананиева.

Тя призова да бъдат поставени на Общото събрание въпросите, които вълнуват общинските съветници и гражданите, за да помогнат на лекарите и на пациентите и оттегли своето участие в това събрание в полза на Иво Баев.

„Цялата здравна система има страхотна нужда от УМБАЛ-Бургас. Важно е ние да имаме отношение към УМБАЛ-Бургас като към най-голямата структуроопределяща болница на територията на Бургаска област. Каквито и други лечебни заведения да се появяват, а това в Бургас се случва, гръбнакът на областното и общинското здравеопазване в нашия град е УМБАЛ-Бургас и в нито един момент като отговорни хора не бива да забравяме това. Ще си дам отвод, за да може адвокат Баев да представлява Общинския съвет, ако смята, че по-добре ще защити позициите на местния парламент. Нека да направим по-широка дискусия и да търсим верните решения за укрепване на УМБАЛ-Бургас, за нейното подпомагане и за нейния просперитет. Това е важната болница за Бургас.

Този дебат е началото и трябва да се обединим около позиции, които да работят за болницата, а не просто да обругаем болницата и да търсим нещата, които тя не е свършила. Да, има и такива неща, но нека да се опитаме да помогнем на нашата болница“, каза Йорданка Ананиева.

Общинският съветник Красимир Калудов също разказа лична история, при която заварил четири неработещи асансьора. „В тези условия са и лекарите, те търчат по 9 етажа. Прав е Иво Баев, че нашият глас трябва да се чуе, хората в Бургас нямат представа, че нито кметът, нито Общината, нито местният парламент могат да променят условията там“, каза Калудов.

Тодор Йосифов също отбеляза, че качествата на прекрасните лекари и медицински сестри трябва да се разделят от мениджмънта. „Не бива да се чувстваме виновни, когато казваме истини, касаещи 194 933 граждани, чието мнение изразяваме. Никой не може да си позволи да пренебрегне този факт и тежестта на гражданите на Бургас“, отсече Тодор Йосифов.


В категории: Бургас , Политика


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
36
Коментара по темата
36.
аз
30.05.2023 21:06:57
1
2
Защо само за УМБАЛ Бургас са разрешени коментарите на Вашия сайт?
35.
Ann@
30.05.2023 15:43:35
1
2
В момента съм в София, "Ачибадем Сити Клиник". Супер хигиена, супер обслужване, внимание, компетентност! За поставяне на стент платихме само за избор на екип! И дойдохме тук, защото в други болници в БГ ни казаха, че на това място, където е запушването, стент не може да се сложи! Да, ама не! Както беше казал Бочаров! Стента го сложи проф. Иво Петров. Той може, а другите не могат! Защо ли така?! Бяхме започнали да обмисляме слагане на стента в Германия, защото и там не било проблем да се сложи на това място, по думите на специалист, който се занимава там точно с това. И нека държавните болници да спрат да си измиват ръцете с това, че при тях е така, защото били държавни! "Световно" известно е, че в Бургас няма добри лекари. Затова хората бягат по други градове - София, Варна, Плевен, Пловдив и Ст. Загора. Ще кажете, ама те са университетски градове! Ами нали и Бургас стана такъв?!
34.
от 29ти номер
30.05.2023 08:56:04
0
2
заЩО ми изтрихте коментара....
Или не беше никак удобен на управляващите.Набързо докато не го беше прочетен от хората и го изтрихте.Обаче заставам зад думите си и ще продължа да пиша,за да знаят хората
33.
до 24. Даниела
30.05.2023 07:35:31
0
0
Да ти имам чувството за хумор :))
32.
до 22
30.05.2023 07:33:14
1
2
Отговор: 1. Защото си идиот. 2. Защото частмага отказва да приема тежко болни в които няма далавера.
31.
*********
30.05.2023 07:29:23
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
30.
Някой си
30.05.2023 07:02:18
0
11
И тези 51 съветници какво решиха все пак за УМБАЛ , след дългите коментари ?
Само си почесаха езиците ( както по много други въпроси ) !!!
29.
*********
30.05.2023 04:53:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
28.
Аааоу
30.05.2023 00:53:30
1
7
Убо де кат е толко гадна УМБАЛ що там ходите всички в спешното? А и в другите отделения? Що не ходите в Дева Мария или Сърце и мозък или в друга от новите и модерните ? А да не би да е щот никой не ебава да плаща осигуровки на истински доход а кой на минимална, кой само като има зор. За тея пари толкоз в умбала. Не ги плюйте щот общаци много и вгъзрожденци и всякакви дървени философи, ама доктори няма отде да дойдат и да ви спасяват!
27.
Ааааа
29.05.2023 22:08:40
5
12
А това чудо на чакането и мизерията николай чудотворец закривай..
26.
Хахах
29.05.2023 21:32:47
1
16
За бара на др.Душепеев ли говорите?
Супер си е.
за първи път видях как доктор пие по време на дневна смяна и не му пука!
25.
гошо
29.05.2023 20:17:14
0
19
паметник на корупцията
24.
Даниела
29.05.2023 20:10:40
2
10
Имаше един ДОКТОР в ГАСТРОТО , който беше ВЕЛИК ... , но той взе че се СПОМИНА ... ЖАЛКО , МНОГО ЖАЛКО ЗА УМБАЛ - БУРГАС ... А сега има един ДОКТОР в СЪДОВА ХИРУРГИЯ , който е БОГ ... дано скоро и той да не се СПОМИНЕ ...
23.
Гост
29.05.2023 19:07:12
3
29
То един - двама лекари стават за нещо в тази измислена болница, за останалия персонал изобщо не ми се говори- нахални, груби, обиждат клиентите/ нарочно е написано така, а не пациенти/. Те седнали за храната и мизерията да говорят.
22.
Въпрос
29.05.2023 18:27:51
7
35
Защо след като болницата е толкова лоша изпратихте всички пострадали от катастрофата там ,а не в други болници?
21.
Даа
29.05.2023 18:26:00
3
18
Отиди в Александровска и УМБАЛ Бургас ще ти се стори Рай.
20.
*********
29.05.2023 18:20:13
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
*********
29.05.2023 18:07:44
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
2 pac
29.05.2023 17:20:07
2
34
Миразчийски вечният Директор !!!
17.
brom
29.05.2023 17:09:52
2
32
Защо тук има опция "коментар", а щом става дума да Онкото - няма? А?
16.
Бургас
29.05.2023 16:31:03
2
40
Каквото и да измисляте, решавате, гласувате и правите мизерията и отношението към пациентите винаги ще е кота 0, защото здравеопазването отдавна е овладян бизнес за някои и търговия със смърт за други. Хората - никой, абсолютно никой, не го е грижа за тях и това е доказано. Така че колкото повече се правите на загрижени толкова повече не осъзнавате, че хората ви мразят в червата.
15.
До 12
29.05.2023 16:19:41
2
30
Преглед на който лекар ще ти съобщи "на тази светлина толкова..." не може да се нарече адекватен!!! Това не може да се нарече отношение на лекар към пациент, лекаря ако е нужно челник ще сложи но е длъжен да прегледа адекватно.
14.
До 11
29.05.2023 16:15:12
3
58
Ти това 30 грама бяло нещо сирене ли го наричаш? Това е имитиращ продукт, сиренето е подменено от персонала.

Моето предложение е щом затвора е по добре да заменят директорите. Да сложат този от затвора в УМБАЛ, а този от болницата да стане директор на затвора
13.
Прав е Иво Баев
29.05.2023 16:14:57
4
50
За смяна е изп. директор, болницата с най-ниските заплати в страната.
12.
...
29.05.2023 16:04:17
2
41
Храната безспорно е отвратителна, по-добре изобщо да не предлагат храна, отколкото да дават нещо подбно на храна, което така или иначе отива в коша за боклук. В спешното, бързо и неотложно трябва да се вземат мерки за хегиена и пригодност на кабинетите. Детето ми беше с обрив (съмнение за скарлатина) и ни пратиха в УМБАЛ. Прегледър беше адекватен, доколкото позволяваха условията. Бях възмутена от факта, че ми беше съобщено "на тази светлина толкова..." Едни крушки не струват милиони, как да се извърши диагностика, след като кабинета беше осветен със светлина от нощна лампа (образно казано).
11.
Мизерия е!
29.05.2023 15:54:14
1
71
От години там храната е хляб и сирене, така че не говорете изобщо за храна.Това е - хляб и сирене!А за специалиститеи т.н. даже не ми се коментира.Те са там защото така им е удобно, но едва ли са на минимални заплати.Всеки лекар си има частна практика и ходи в болницата само да се разпише и да си вземе заплатата. Преди години, лекар имаше насрочена операция и си грабнал задника и заминал нанякъде, че имал лична работа и човека чака 5 дена някой да го потърси.Пълно дъно е тази "болница". А вниманието към пациента е според "подаръка", ако не - духаш супата.
10.
Мхм
29.05.2023 15:50:25
9
32
Работещите в Спешно отделение дори застраховка нямат....заплащането им е под всякакъв коментар. Условията в които ги карат да работят са абсурдни. И съответно ако може нахалните мангали, които се навират цялата " орда" и вдигат скандали, заплашват, но и с претенции - изобщо да не се допускат там!!! На тези хора там удръжките са им близо 800-900 лв и въпреки това има много читави работещи, които са там да помагат.
9.
Бг
29.05.2023 15:44:28
2
66
Първо да почнат от спешно приемното отделение, такова отвратително отношение ника де няма, особен но има една простачка, триажна се води, с голямо самочувствие, все на кавга я кара, на тях пациентите им пречат.
8.
До 3
29.05.2023 15:39:16
4
29
Ахмед, болницата която цитираш е частно дружество, а не на държавна субсидия! И си плащаш за по доброто обслужване! Както за престоя, който е в десетки пъти отгоре, така и за манипулациите! Истината е, че УМБАЛ Бургас има добре обзаведени отделения, но цялата болница е като етажната собственост: апартаменти лукс, общите части трагедия! Асансьорите са само част от проблема! Толкова са възможностите на държавата! Принципът е който има, птива в частните болници! По отношение на професионалистите: има ги всякакви навсякъде!
7.
фактология
29.05.2023 15:28:01
12
56
В Бургас от десетилетия няма свестни доктори - опре ли му на някой с повечко пари яйцето бяга я в София я в Стара Загора само не и при тея конски докторя.
6.
до 3
29.05.2023 15:25:30
6
56
И с любезното им съдействие ще ти направят всякаква операция, дори и да не я искаш или да не ти е необходима. ;)
5.
прав е г-н Баев
29.05.2023 15:21:52
4
64
даже се е изразил доста сдържано и меко.Условията наистина са ужасяващи,хигиената е под всякаква критика,материалната база е стара...Наистина е геройство от страна на лекарите,които си изпълняват дълга,а пациентите са просто едни мъченици.
4.
Оруел
29.05.2023 15:20:29
0
65
Болница останала в 80-те, голямо крадене.
3.
Ахмед
29.05.2023 15:19:32
19
40
Вземете пример от болница “Сърце и Мозък"! Храната, обслужването и хигиената е екстра и нямам думи ...Моите поздравления в екипа на гастрото на "сърце и мозък"
2.
Препатил
29.05.2023 15:18:20
3
61
Морга, гробище, място от където излизаш предимно с краката напред и т.н. А за спешната помощ....... Остай.
1.
*********
29.05.2023 15:08:20
1
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори