Рецепта за макарони с кайма на фурна
Вкусно и сочно ястие за тази вечер
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
макарони - 400 г
кайма - 500 г
лук - 1 глава
чесън - 2 скилидки
домати - 300 г от консерва
кашкавал - 200 г
сол
черен пипер
риган - на вкус
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Сваряваме макароните в подсолена вода. През това време нарязваме лука и чесъна и запържваме в олио, добавяме каймата, докато побелее. След това консервата домати и подправките. Варим 5-6 минути. Отцеждаме макароните и ги слагаме в тавичка.
Добавяме сместа с кайма и разбъркваме добре. Печем макароните с кайма около 20 минути и малко преди да е готово, поръсваме с настъргания кашкавал и леко запичаме. Макарони с кайма на фурна са вкусно и сочно ястие за тази вечер.
Регионалният исторически музей в Бургас обяви вход свободен за Никулден
Възобновяват делото за смъртта на Марадона, обвинени са медици
Делян Пеевски към протестиращите: Власт не се взима на улицата, а на избори
От "Автомобилна администрация" започнаха ефективна стачка
Зеленски търси истински край на войната – очаква решение след разговорите между Москва и пратениците на Тръмп
Кошмар за български футболен национал
Символична пътека към достъпността и толерантността ще се изгради днес в Бургас
Камери в Гърция хващат нарушенията на момента и веднага уведомяват шофьора
САЩ спира обработката на визи и зелени карти за имигранти от 19 страни
Серина Уилямс каза дали се завръща на корта
Лаура Кьовеши идва в България
