Рецепта за макарони с кайма на фурна
Вкусно и сочно ястие за тази вечер
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
макарони - 400 г
кайма - 500 г
лук - 1 глава
чесън - 2 скилидки
домати - 300 г от консерва
кашкавал - 200 г
сол
черен пипер
риган - на вкус
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Сваряваме макароните в подсолена вода. През това време нарязваме лука и чесъна и запържваме в олио, добавяме каймата, докато побелее. След това консервата домати и подправките. Варим 5-6 минути. Отцеждаме макароните и ги слагаме в тавичка.
Добавяме сместа с кайма и разбъркваме добре. Печем макароните с кайма около 20 минути и малко преди да е готово, поръсваме с настъргания кашкавал и леко запичаме. Макарони с кайма на фурна са вкусно и сочно ястие за тази вечер.
Защо някои хора виждат "светлина в края на тунела", когато умират
Унгария ще съди ЕС заради руския газ
Голямо разочарование за Мъри Стоилов в Турция
УЕФА зарадва футболна България! Ще сме домакини на голям форум
Български шофьор реши да кара по тротоара
Екшън с морски дрон в Румъния
Знаете ли, че във Формула 1 влиза нов отбор? Пилотите му са познати лица, екипът се цели високо
Мистериозно устройство на пътя върши двойна работа
Европейският главен прокурор Лаура Кьовеши се срещна с Георги Георгиев
Шофьорите, пътуващи към Гърция могат да използват алтернативни трасета през пункт "Илинден"
Натали от "Ергенът": Събуди се, народе
