Рецепта за макарони с кайма на фурна
Вкусно и сочно ястие за тази вечер
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
макарони - 400 г
кайма - 500 г
лук - 1 глава
чесън - 2 скилидки
домати - 300 г от консерва
кашкавал - 200 г
сол
черен пипер
риган - на вкус
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Сваряваме макароните в подсолена вода. През това време нарязваме лука и чесъна и запържваме в олио, добавяме каймата, докато побелее. След това консервата домати и подправките. Варим 5-6 минути. Отцеждаме макароните и ги слагаме в тавичка.
Добавяме сместа с кайма и разбъркваме добре. Печем макароните с кайма около 20 минути и малко преди да е готово, поръсваме с настъргания кашкавал и леко запичаме. Макарони с кайма на фурна са вкусно и сочно ястие за тази вечер.
Таксиджия към четири ученички: Срам и дъно сте, жалко за родителите ви!
Николай Младенов оглавява изпълнителния комитет за управление на Газа след войната
13-годишно момче екзекутира убиеца на близките си пред 80 000 свидетели
Баща и син са открити мъртви
Свидетелят срещу Хасърджиев постъпи в комуна: „След преживяното пак посегнах към наркотиците“
Гъбите - неочакваният щит срещу рак, деменция и висок холестерол
Панелките срещу новото строителство и защо купувач признава, че старите блокове бият модерните сгради
Четири зодии напускат своите „кръгове на Ада“
Коцето Калки на 63 - истинският му път, който малцина знаят
Доживотен затвор за Веско Вълчинов, убил с чугунена гира Кристиян Пеев и разчленил трупа му
Жесток бой между трима мъже, 26-годишен е с отрязана кост
Тръмп в защита на Мъск: „ЕС върви в лоша посока“ след глобата от 120 млн. евро за X
