Рецепта за макарони с кайма на фурна
Вкусно и сочно ястие за тази вечер
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
макарони - 400 г
кайма - 500 г
лук - 1 глава
чесън - 2 скилидки
домати - 300 г от консерва
кашкавал - 200 г
сол
черен пипер
риган - на вкус
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Сваряваме макароните в подсолена вода. През това време нарязваме лука и чесъна и запържваме в олио, добавяме каймата, докато побелее. След това консервата домати и подправките. Варим 5-6 минути. Отцеждаме макароните и ги слагаме в тавичка.
Добавяме сместа с кайма и разбъркваме добре. Печем макароните с кайма около 20 минути и малко преди да е готово, поръсваме с настъргания кашкавал и леко запичаме. Макарони с кайма на фурна са вкусно и сочно ястие за тази вечер.
Истината е някъде там — и покойният президент Джордж Буш явно я е знаел
Боби Михайлов похарчи 100 бона за рождения ден на Мария Петрова
Топ 8 грешките, които родителите правят при наказанията
Димо Алексиев потъна в дългове
Волейболистка е новата Мис България
Свежа салата с репички
Русия съобщи, че напредва на фронта
Исторически миг за българския тенис
