Рецепта за макарони с кайма на фурна
Вкусно и сочно ястие за тази вечер
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
макарони - 400 г
кайма - 500 г
лук - 1 глава
чесън - 2 скилидки
домати - 300 г от консерва
кашкавал - 200 г
сол
черен пипер
риган - на вкус
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Сваряваме макароните в подсолена вода. През това време нарязваме лука и чесъна и запържваме в олио, добавяме каймата, докато побелее. След това консервата домати и подправките. Варим 5-6 минути. Отцеждаме макароните и ги слагаме в тавичка.
Добавяме сместа с кайма и разбъркваме добре. Печем макароните с кайма около 20 минути и малко преди да е готово, поръсваме с настъргания кашкавал и леко запичаме. Макарони с кайма на фурна са вкусно и сочно ястие за тази вечер.
Пазарът на имоти е в капан, а бабите не си дават жилищата
Важно! Дежурен детски кабинет ще работи в медицинския център на УМБАЛ-Бургас по празниците
Обрат! ВиК операторите нямало да вдигат цената на водата, заради еврото
Днес е ден за смирение, подготвяме се за Светата вечер, не правете това, за да не си навлечете беди
Леля Стефка ми даде тази рецепта за пълнена пита "Хайдушки калпак", страхотна е
Рекордна сума: НСО дариха 26 000 лв. на "Българската Коледа"
311 000 винетки изтичат след дни, вижте цените в евро
Колекционери проявяват голям интерес към българския лев
АЕЖ с нов протест пред bTV заради Мария Цънцарова
Енрике Иглесиас и Анна Курникова посрещнаха четвъртото си дете
Лицата с прекъснати здравноосигурителни права могат да платят дължимите вноски на 30.12.2025
