Рецепта за макарони с кайма на фурна
Вкусно и сочно ястие за тази вечер
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
макарони - 400 г
кайма - 500 г
лук - 1 глава
чесън - 2 скилидки
домати - 300 г от консерва
кашкавал - 200 г
сол
черен пипер
риган - на вкус
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Сваряваме макароните в подсолена вода. През това време нарязваме лука и чесъна и запържваме в олио, добавяме каймата, докато побелее. След това консервата домати и подправките. Варим 5-6 минути. Отцеждаме макароните и ги слагаме в тавичка.
Добавяме сместа с кайма и разбъркваме добре. Печем макароните с кайма около 20 минути и малко преди да е готово, поръсваме с настъргания кашкавал и леко запичаме. Макарони с кайма на фурна са вкусно и сочно ястие за тази вечер.
Инициативата „Да украсим Бургас“ вдъхнови стотици хора, превърнаха града в приказка (СНИМКИ)
„Форбс“ обяви кои са 100-те най-влиятелни жени в света
Отиде си легендарна наша треньорка
Трафиканти примамват мигранти с видеа на млади британски момичета
Той й спаси живота, а тя избра друг! Натали ще е вечно благодарна на Тихомир за това
От ПСС с предупреждение към тези, тръгнали към планините
Нова наредба разрешават барове на плажа само до 2% от площта му
Голям успех за несебърски млад лекоатлет
Тръмп не взе Нобеловата награда за мир, но е №1 по влияние за Европа 2026
Две жалби срещу приемането на еврото в България са подадени в Съда на ЕС
БНБ работи извънредно заради големия интерес към стартовите комплекти с евромонети
