Рецепта за макарони с кайма на фурна
Вкусно и сочно ястие за тази вечер
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
макарони - 400 г
кайма - 500 г
лук - 1 глава
чесън - 2 скилидки
домати - 300 г от консерва
кашкавал - 200 г
сол
черен пипер
риган - на вкус
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Сваряваме макароните в подсолена вода. През това време нарязваме лука и чесъна и запържваме в олио, добавяме каймата, докато побелее. След това консервата домати и подправките. Варим 5-6 минути. Отцеждаме макароните и ги слагаме в тавичка.
Добавяме сместа с кайма и разбъркваме добре. Печем макароните с кайма около 20 минути и малко преди да е готово, поръсваме с настъргания кашкавал и леко запичаме. Макарони с кайма на фурна са вкусно и сочно ястие за тази вечер.
България иска отмяна на забраната за продажба на коли с ДВГ
Отрупаха Софи със злато за юбилея
Трикът, който спестява пари през зимата: Експерти разкриват как се ползва правилно климатикът
Полицията ще дава указания по високоговорители на протеста в София в сряда
Това е най-сполучливата рецепта за неустоимата торта "Трите тайни" - кремообразна, пухкава и удивително лесна
3 зодии се прераждат в края на 2025 г.: След умората и объркването пристигат изобилие, енергия и любов
Ромите са станали по-богати, отчете вицепремиерът Атанас Зафиров
Доказано: Ако приемате определена доза от този витамин, ще стареете по-бавно
Златото вече не е най-търсеният метал
Мария Илиева с 40 кг надолу
Рязко поскъпване на ремонтите - за баня от 8 кв. м вече плащаме около 12 000 лв. труд
Спите ли правилно? Експерти разкриват кои пози вредят най-много и кои са най-полезни за здравето
