Рецепта за макарони с кайма на фурна
Вкусно и сочно ястие за тази вечер
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
макарони - 400 г
кайма - 500 г
лук - 1 глава
чесън - 2 скилидки
домати - 300 г от консерва
кашкавал - 200 г
сол
черен пипер
риган - на вкус
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Сваряваме макароните в подсолена вода. През това време нарязваме лука и чесъна и запържваме в олио, добавяме каймата, докато побелее. След това консервата домати и подправките. Варим 5-6 минути. Отцеждаме макароните и ги слагаме в тавичка.
Добавяме сместа с кайма и разбъркваме добре. Печем макароните с кайма около 20 минути и малко преди да е готово, поръсваме с настъргания кашкавал и леко запичаме. Макарони с кайма на фурна са вкусно и сочно ястие за тази вечер.
Това е 25-годишната туристка загинала при ужасяваща атака на акула в Австралия
Мария Цънцарова напуска сутрешния блок на bTV, вече не иска да става в 5 сутринта
Тръгвайте на път с автомобили, готови за зимни условия
Италианската ски легенда ще открие сезона в Банско
Ето как младоженец изкара хиляди долари в сватбения си ден
РИМ-Бургас показва изложбата „От свети Никола до дядо Коледа“
Юбилейната „Елха на доброто“ в Бургас ще се открие с музикална програма
Орбан пътува за Москва, за да осигури енергийните доставки на Унгария
