Рецепта за тиганици със сирене и мед
Сервирайте ги поляти с течен мед, кленов сироп, гарнирани с любими сладка и още сирене за всеки случай
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
сирене - 1 ч.ч. настъргано
яйца - 5 бр.
брашно - 1.5 ч.ч. пресято
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
В купа прибавете настърганото сирене. Добавете яйцата едно по едно, като след всяко добавено яйце, разбърквате до еднородна смес. Прибавете пресято брашно на етапи и при непрекъснато бъркане. В тиган налейте олио, поставете на котлона да нагрее, на умерен огън.
С помощта на лъжица сипете от сместа и оформете малки палачинки. Пържите от двете страни, до златисто кафяво загар на тиганиците. Готовите тиганици, подредете в чиния, покрита с кухненска хартия, за да се абсорбира излишната мазнина.
Сервирайте тиганици със сирене и мед топли, поляти с течен мед, кленов сироп, гарнирани с любими сладка и още сирене за всеки случай.
Околовръстното на Пловдив ще бъде силно затруднено заради обследване
Те не обичат да чакат
Диана Любенова с доста откровени секс истории
Царево открива Никулден с поетично-морски спектакъл по стихове на Христо Фотев
Бургаският и Лесотехническият университет създават две съвместни магистратури
Терзиев отложи запалването на коледната елха в столицата, заради протеста
Карлос Насар остава в България, отказа оферти за милиони
Боже, благослови двигателя ми
