Рецепта за тиганици със сирене и мед
Сервирайте ги поляти с течен мед, кленов сироп, гарнирани с любими сладка и още сирене за всеки случай
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
сирене - 1 ч.ч. настъргано
яйца - 5 бр.
брашно - 1.5 ч.ч. пресято
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
В купа прибавете настърганото сирене. Добавете яйцата едно по едно, като след всяко добавено яйце, разбърквате до еднородна смес. Прибавете пресято брашно на етапи и при непрекъснато бъркане. В тиган налейте олио, поставете на котлона да нагрее, на умерен огън.
С помощта на лъжица сипете от сместа и оформете малки палачинки. Пържите от двете страни, до златисто кафяво загар на тиганиците. Готовите тиганици, подредете в чиния, покрита с кухненска хартия, за да се абсорбира излишната мазнина.
Сервирайте тиганици със сирене и мед топли, поляти с течен мед, кленов сироп, гарнирани с любими сладка и още сирене за всеки случай.
Автентична 140-годишна рецепта за селски хляб с божествено хрупкава коричка
ПП-ДБ поиска оставката на кмета на Пловдив
Чудесен постен кекс с газирана вода – пухкав, ароматен и идеален за пости
Австрия прие закон, забраняващ носенето на забрадки в училище
Затварят за два часа кръговото кръстовище на летището в посока Бургас
Родените в тези 4 месеца са особено успешни в бизнеса
Филипинки дундуркат децата на Камелия
Обожавам турско пиде, а с тази рецепта на местен пекар винаги се получава перфектно
Предсказанията на Ванга за 2026 г.
Бялото ни завладява от обемните пуловери до букле силуети
4 знака ще осъзнаят истинските си потребности към момента
