Рецепта за тиганици със сирене и мед
Сервирайте ги поляти с течен мед, кленов сироп, гарнирани с любими сладка и още сирене за всеки случай
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
сирене - 1 ч.ч. настъргано
яйца - 5 бр.
брашно - 1.5 ч.ч. пресято
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
В купа прибавете настърганото сирене. Добавете яйцата едно по едно, като след всяко добавено яйце, разбърквате до еднородна смес. Прибавете пресято брашно на етапи и при непрекъснато бъркане. В тиган налейте олио, поставете на котлона да нагрее, на умерен огън.
С помощта на лъжица сипете от сместа и оформете малки палачинки. Пържите от двете страни, до златисто кафяво загар на тиганиците. Готовите тиганици, подредете в чиния, покрита с кухненска хартия, за да се абсорбира излишната мазнина.
Сервирайте тиганици със сирене и мед топли, поляти с течен мед, кленов сироп, гарнирани с любими сладка и още сирене за всеки случай.
Какво време ни очаква в седмицата от 8-ми до 14-ти декември, ще завали ли сняг в страната
Даниел Митов отговори дали се опасява от гражданска война
Осъдиха мнима хазяйка, ужилила студенти
Какво най-много се е търсило в Wikipedia през 2025 г.
Мощна подкрепа за Любо Пенев във Валенсия
Ландо Норис ликува в инфарктен сезон на Формула 1
България няма шанца, но има Зографски - нашенецът отново впечатли за СК
Ивайло Мирчев: Този бюджет е по-лош
Фатална катастрофа на пътя Севлиево-Габрово
