Рецепта за тиганици със сирене и мед
Сервирайте ги поляти с течен мед, кленов сироп, гарнирани с любими сладка и още сирене за всеки случай
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
сирене - 1 ч.ч. настъргано
яйца - 5 бр.
брашно - 1.5 ч.ч. пресято
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
В купа прибавете настърганото сирене. Добавете яйцата едно по едно, като след всяко добавено яйце, разбърквате до еднородна смес. Прибавете пресято брашно на етапи и при непрекъснато бъркане. В тиган налейте олио, поставете на котлона да нагрее, на умерен огън.
С помощта на лъжица сипете от сместа и оформете малки палачинки. Пържите от двете страни, до златисто кафяво загар на тиганиците. Готовите тиганици, подредете в чиния, покрита с кухненска хартия, за да се абсорбира излишната мазнина.
Сервирайте тиганици със сирене и мед топли, поляти с течен мед, кленов сироп, гарнирани с любими сладка и още сирене за всеки случай.
Сър Алекс Фъргюсън: Манчестър Юнайтед може да чака титла още 10 години
Джордж Клуни загуби сестра си Аделия след битка с рак
Тази столица е най-скъпият град за ежедневен живот!
3 причини да оставаме във връзки, в които не сме щастливи
Алуминиевото фолио - 6 изненадващо полезни приложения извън кухнята
Премиерът на Австралия освиркан на възпоменание за жертвите от Бондай
Лудогорец има сериозен коз в борбата за титлата
Бързо новогодишно почистване: как да освежиш дома без излишен стрес
Фен на Нюкасъл бе убит след спор за опашка в супермаркет
Китай купи рекордно количество злато от Русия за $961 милиона
Реал Мадрид ТВ с остър отговор на Лапорта
