Рецепта за тиганици със сирене и мед
Сервирайте ги поляти с течен мед, кленов сироп, гарнирани с любими сладка и още сирене за всеки случай
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
сирене - 1 ч.ч. настъргано
яйца - 5 бр.
брашно - 1.5 ч.ч. пресято
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
В купа прибавете настърганото сирене. Добавете яйцата едно по едно, като след всяко добавено яйце, разбърквате до еднородна смес. Прибавете пресято брашно на етапи и при непрекъснато бъркане. В тиган налейте олио, поставете на котлона да нагрее, на умерен огън.
С помощта на лъжица сипете от сместа и оформете малки палачинки. Пържите от двете страни, до златисто кафяво загар на тиганиците. Готовите тиганици, подредете в чиния, покрита с кухненска хартия, за да се абсорбира излишната мазнина.
Сервирайте тиганици със сирене и мед топли, поляти с течен мед, кленов сироп, гарнирани с любими сладка и още сирене за всеки случай.
Експерт по киберсигурност: Камерите в 138-о училище 100% са злонамерени, има ясен умисъл
4 зодии ще получат всичко, за което мечатят през 2026 г.
Всяка година на Бъдни вечер правя мачкан боб с подправки по тази рецепта
Гъвкаво работно време за родители: Какво ще се промени в бизнеса и в живота на хората с деца
Антония Петрова обяви най-радостната вест
Всички, тръгнали на път, трябва да прочетат това - актуална пътна обстановка за 20.12
Постна шоколадова торта – пухкав, сочен блат, целият пропит с много крем!
Рим въвежда платен достъп за туристи до фонтана "Треви"
В тази страна не се плаща кеш
Еврото и Португалия: Ефектите от единната валута 25 години по-късно
Тръмп не изключва възможността за война с Венецуела
Гастроентеролог: Малко парче сланина подобрява имунитета и либидото
