×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Започна ли гражданска война в Русия


Започна ли гражданска война в Русия
Автомобил се движи с надупчен от куршуми и шрапнели пътен знак по пътя за руския град Белгород
23 Май 2023, Вторник, 21:00 ч.
Автор: Флагман

Снощи са избухнали боеве от руската страна на границата с Украйна, след като самопровъзгласили се руски партизански сили са заявили, че са превзели погранично селище

Антипутински милиции твърдят, че са превзели село в руската погранична с Украйна Белгородска област в Русия, пише "Гардиън".

Изданието отбелязва, че вчера са избухнали боеве от руската страна на границата с Украйна, след като самопровъзгласили се руски партизански сили са заявили, че са превзели погранично селище. Подобно нещо се случва за пръв от началото на войната, коментира "Гардиън".

"Легионът "Свобода за Русия", който се самоопределя като антикремълска милиция, която иска да освободи Русия от Владимир Путин, обяви, че негови бойци са пресекли границата и са превзели селищeто Козинка, както и че са пратили свои отряди в град Грайворон - и двете населени места се намират в руската Белгородска област.

Друга антикремълска милиция, "Руският доброволчески корпус", който се командва от известен руски националист, съобщи, че също е участвала в акцията. Снощи корпусът разпространи видеозапис, за който твърди, че показва как негов боец проверява пленена бронирана машина.

Растящият хаос в Белгородска област, където снощи местните власти обявиха "режим на антитерористична операция" заради акцията на милициите, която руските власти определиха като акция на диверсанти, представлява рядък случай, при който населени места в Русия се сблъскват лице в лице с конфликта, който руските въоръжени сили започнаха в съседна Украйна, коментира "Гардиън". За боевете по границата потвърдиха както руските, така и украинските власти.

"Индипендънт" отбелязва, че атаката в Белгородска област е извършена в момент, в който Москва и Киев правят различни по смисъл твърдения за съдбата на битката за Бахмут - най-кръвопролитното сражение от началото на войната. Русия твърди, че е превзела града след продължили месеци ожесточени боеве, докато Украйна казва, че битката продължава и че настъпва по фланговете.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че целта на вчерашната атака в Белгородска област е опит на Украйна да отклони вниманието от Бахмут.

Вестникът също отбелязва, че акцията на антикремълските милиции в пограничния регион е едно от най-големите навлизания на подобни бойци на територията на Русия.

"Дейли телеграф" също помества статия по въпроса под заглавие "проукраински бойци предприеха танков рейд през границата за "превземането" на руски села", визирайки появилата се информация, че участниците в акцията в Белгородска област са имали и танк.

Изданието коментира, че доброволци от антикремълските бригади са обявили създаването на "народна република".

"Уолстрийт джърнъл" определя събитията в Белгородска област като доста неочакван развой на събитията за Русия, която миналия февруари предприе пълномащабна инвазия в Украйна, и добавя, че украинското военно разузнаване е потвърдило, че в акцията са участвали две доброволчески групи, съставени от руски граждани.

"Файненшъл таймс" коментира, че макар и руски антикремълски формирования да са предприемали операции в самата Русия и преди, тази изглежда е първата, при която целта е да бъде окупирана територия. Киев отрича да е пряко замесен в събитията в Белгородска област, но казва, че руските бойци се стремят да създадат "зона за сигурност" по границата за защита на украинските сили.




Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 1
50
Коментара по темата
50.
Браат,
25.05.2023 19:42:21
0
6
чок бела става с корабль "Иван Хурс",мола ви обърнете фнимание, ко трябва да ревем заедно ! Стига сте ни занимавали с олигафрена Джурков и адвоката му - гошо тъпото ! Искаме истински комедии ,с настоящото шоу на магучая армия !
49.
Свако ви
25.05.2023 12:12:18
0
6
Ма дайте да дадем възможност и другата страна да се изкаже :
-"В руската Белгородска област намериха четвърта изпусната бомба от руската авиация." - без коментар
- " На война глупакът е по-опасен от предателя " - М.Суворов ,познаващ добре "мат'ряла " .
48.
Не е виц
25.05.2023 10:57:16
1
7
Докато от руското министерство на отбраната съобщаваха, че всички "диверсанти" са напълно унищожени същите тези (напълно унищожените) даваха пресконференция.
47.
Свако ви
25.05.2023 10:33:02
1
8
Не ве брат,няма начин, магучая армия сааамо Белгород да превземе и до Ламанша ше стигне, тук до 2-3 дни максимум ! Не повече. И имат някакви нови неща, май ,вече там произведени и САЩ се страхуват и извънземните се страхуват и ше видим всички като стане скъпа газта и добре че са му здрави на Вова нервите/ и халката също /
46.
ВОСР-наобратно
25.05.2023 09:46:08
1
4
То и за Октомврийската революция смятали, че шайка лумпени превзела Зимния дворец и след няколко дни ще ги въдворят в затвора, ама друго станало. Сега започва същото, ама на обратно - комунизмЪмЪ си отива окончателно. А с него и Руската империя.
45.
Свако ви
24.05.2023 19:50:31
1
10
Абе кво стана ?! Тоя Бахмут превзеха ли го ! Че се събудих преди малко и ми трябва нещо православно-славянско да се надъхам ! Нищо не пишете и се притеснявам че най-магучая армия ше стигне Бургас без да разбера, и язък за балоните и китките приготвени за посрещане !
44.
обобщение
24.05.2023 18:57:30
7
3
Според последната сводка от беларуски youtube канал относно терористичната атака в Русия, организирана от генерал Кирил Буданов и укронацитата от Кракен, загубите на Кракен са 70 човека и 7 бронирани американски машини, срещу един убит руски войник. Въобще прилича повече на самоубийство на укронацитата от Кракен:
https://youtu.be/WOVdW3ncA1o?t=31
43.
Анализ
24.05.2023 17:27:11
4
6
Когато разумни политолози преди десетина години казваха , че Русия е в състоянието на СССР съвсем преди неговия разпан и една неуспешна война ще предизвика колапса й , не всички им повярваха . Сега вече : 1. Въвеждането на военно положение е неизбежно . Само не е ясно кой ще го въведе и какви цели ще формулира ... 2. Разпада на Русия е сигурен . След като половината руска армия беше унищожена в Украйна , тя няма възможност да опазва режима в Кремъл , а и да гарантира защита на собствените си граници , които представляват заграбени територии ... 3. Сериозният въпрос е "накъде ще тръгне Русия" . Демократизацията е изключена . Военен режим , който ще продължи да се репчи на останалия Свят или такъв , който ще имитира пацифизъм ,,,? Както и да е - в нормалността на Русия вече никой не вярва ...
42.
всички Z-та към блатото
24.05.2023 09:16:09
8
13
Идва краят на мракобесната империя на злото наречена руска федерация!Угнетените народи,незаконно анексирани и подлагани на геноцид от болшевишките диктатори ще възстават.Сега е момента,когато режима е слаб и болен да се възползват и да ударят!Друг шанс може да няма.
41.
Kamikadze
24.05.2023 08:10:49
16
16
Това, че няколко диверсантa са решили да се самоубиват в района на Белгород, не означава, че започва гражданска война в Русия.
40.
Цялата
24.05.2023 07:40:55
6
11
Ви "новина" се основава на ей туй:
"One video posted by the Russian Volunteer Corps showed fighters riding on an armoured vehicle"
Някакви се снимали някъде - "Гардиън" не дава препратка към видеото, и твърдят, че нещо си са превзели. Ама дали е Козинка, Лозинка или Калинка, кой да ти каже.
Цялата оригинална статия е написана на принципа "една жена казала".

На подобна журналисника препоръчвам да чете Стоян Михайловски "За нашите писачи и газетари", Ботев - за длъжността на същите, Алекс - за сеятелите на рабски чувства и Марк Твен как се списва вестник.
39.
Пак
24.05.2023 07:26:07
9
12
ЛЪЖЕТЕ.
Като публикувате ЦИПСОвщини, поне се старайте да не си личи. Според вас "легионът "Свобода за Русия" бил ПРЕМИНАЛ ГРАНИЦАТА и превзел Козинка. Демек някакво паравоенно украинско формирование е пресякло руската граница и извършило провокация. Ако изобщо. Щото истината е, че руснаците са извършили зачистка и евакуираните хора са се завърнали вече по домовете си.
Колко пъти да ви се напомня, че лъготенето е смъртен грях.
38.
СУшко
24.05.2023 07:07:33
11
8
Белгородско село.- Половината натовска техника се намира в Русия, една част унищожена, другата пленена.
37.
ТОВА Е ФЪЛШИВА НОВИНА
24.05.2023 06:34:57
11
16
НЯМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА В РУСИЯ...ИМА МЕДИИ КОИТО НЕЗНАЯТ ОЩЕ НА КЪДЕ ДУХА ВЯТЪРА НА ПРОМЯНАТА
36.
Бил
24.05.2023 05:32:21
13
18
Операция на Нату и Окрайна за да се създаде гръмка новина, която да измести от медиите другата новина - падането на Бахмут. "Свободните" медии веднага я подеха и просто спряха да пишат за големия руски успех, който се случи точно по време на срещата на най-големите спонсори на украйнския фашизъм и тероризъм Г-7. Е мисията на легиона беше от типа камикадзе и загубиха 50-60 човека и 10-тина американски бронирани машини, ама в Окрайна на кого му пука за човешкия живот?
От друга страна се показаха слабостите в охраната на руската граница, които ще трябва да се изправят.
35.
"Тъмната страна на лудницата!"
24.05.2023 02:23:15
15
15
След тази поредна украинска терористична атака Путин в прав текст заяви, че няма Украйна и никога не е имало!!!
Но да си спомним кой наскоро каза същото:
Тъмната страна на лудницата! Роджър Уотърс: Украйна "всъщност не е страна" и се управлява от "нацисти"
https://www.dailymail.co.uk/news/article-11730901/Pink-Floyds-Roger-Waters-says-Ukraine-not-really-country-run-Nazis.html
Съоснователят на "Пинк Флойд" Роджър Уотърс заяви пред Съвета за сигурност на ООН, че нахлуването на Русия "не е непровокирано".
Роджър Уотърс от Pink Floyd: Украйна "всъщност не е страна" и се управлява от "нацисти"
Той също така определи Украйна като "дълбоко разделена" страна, която "всъщност изобщо не е страна" и по-скоро като "разпокъсан неясен експеримент".
"Искате ли да започнете война с руснаците? Вие луди ли сте?"
Уотърс на заседание на Съвета за сигурност на ООН призова Путин, както и президентите на Украйна и САЩ Владимир Зеленски и Джо Байдън, да се споразумеят за незабавно прекратяване на огъня. Той посочи, че конфликтът в Украйна не е непровокиран и руската специална военна операция за защита на Донбас е причинена от външни сили. Това е пълната реч пред ООН на Роджър Уотърс:
https://youtu.be/APjbroGjtbU
Но той беше заклеймен от украинския посланик като „просто още една тухла в стената“ на пропагандата на Москва.
Съоснователят на "Pink Floyd" Роджър Уотърс също бе добавен към украинския списък за убийства:
https://myrotvorets.center/criminal/uoters-dzhordzh-rodzher/
Mirotvorets е база данни, в която са изброени хиляди журналисти, активисти и всеки друг, който е обявен за "враг на Украйна". Това е проект на ЦРУ, хостван на сайта на НАТО в Брюксел. Дария Дугина, убита при експлозия на автомобилна бомба в Москва, е маркирана "ликвидирана" на уебсайта. Изглежда, че почти всеки може да бъде добавен към този списък с убийства, дори Хенри Кисинджър...
https://myrotvorets.center/criminal/platonova-darya-aleksandrovna/
https://myrotvorets.center/1523428-welcome-to-the-cia-project-website/
34.
Това е Бандерия
24.05.2023 02:03:20
14
13
Руските граждански региони, съседни на Бандерия, вече са станали обект на непрекъснати терористични атаки от страна на Бандерска Украйна.
Атакуващите бандеровци са идентифицирани по име и те са известни укробандеровци.
Това е подробен коментар от беларуски youtube канал с информация за ръководителя на тази поредна терористична атака, генерал Кирил Буданов, ръководител на специалните операции на Украйна: https://youtu.be/qXr3x9sOMQs
Но съвсем скоро Украйна ще се превърне в руини. Русия има всички необходими оръжия, разузнаването също е възстановено, видяхме последните масивни атаки на военни депа и складове в цяла Украйна. Никакво западно ПВО в Хмелницки не можа да спаси от унищожаване западните боеприпаси с обеднен уран, танкове и други западни оръжия.
Redacted коментираха факта, че това е всъщност поредна атака на САЩ и НАТО на руска територия, защото унищожените бронирани машини са АМЕРИКАНСКИ: https://youtu.be/Vb-5djUAnkc
https://twitter.com/200_zoka/status/1661047507101577217
НАТО отиде вече много далеч, май? Атаките срещу Крим, Донецк, Луганск, Запорожие, Херсон са също официални атаки на НАТО срещу официална руска територия!
Колко близо е светът до ядрената Трета Световна Война?
33.
абе не знам
24.05.2023 00:05:56
17
20
ама скоро едвали ще посмеят пак.те май само двама трима украински педераса успяха да се наврът по заешките дупки.другите ФСБ ги утилизира набързо,набързо.
Дал добро Бог на Русия и руският народ.С вас сме братя..
32.
Благодарим
23.05.2023 23:52:59
5
17
Новина от преди два дни. Всичко приключи. Докато решите да пишете за случая, тя новината остаря.
31.
*********
23.05.2023 23:18:50
13
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
30.
Ангел
23.05.2023 23:17:17
19
27
Флагман, в грешка сте. През границата от украинска територия са се вмъкнали диверсанти с двайсетина бронирани машини повечето американски и са тероризирали местното население,като отговор на падането на Бахмут.Идеята е била медийно да затъмнят руския успех. Ама греда. Много бързо руснаците са отреагирали и които не са успели да избягат по бели гащи обратно в Украйна са били унищожени. Над 70 души и десетина бронирани машини. Гледката е трагична в телеграма излизат снимки, дори янките се оправдават, защото и за тях е репутационна загуба. Техниката и им е лом.
29.
*********
23.05.2023 23:07:40
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
Магарев
23.05.2023 23:02:22
8
11
Ама разбира се,че има гражданска война.Утре като отида при мисирките от Нова ще им обясня как ще бъде превзета Москва до няколко дни.
27.
Леля чичо
23.05.2023 22:53:08
14
12
Докато американците и ес плащат Путин ще ги оставя да си разиграват коня но ще контролира хаоса , всичко с цел да изтощава икономически сатанистите извратеняци, в момента в който реши че всичко трябва да приключи ще видите как за 3 дена ще има планина от трупове на натовските нацита и американците и европа изведнъж ще заговорят за мир , само гледайте
26.
Само Споко!
23.05.2023 22:39:49
18
17
Великата Армия на Роисся в близките дни ще превземе още 2 входа от блокове в западен Бахмут. Или поне няколко апартамента с южно изложение!
25.
...
23.05.2023 22:18:05
11
12
Кагда пришол със танка, рашките рупаха картошки ,наконец забърсват три кокошки и като чашков изпили всичката ракия.
Цели девет петилетки грабеха и руди редки.
Леви резби, меки китки, фигуранти , изражденци и кобилки.
Записани в червената книга на изчезващите видове.
24.
Правда10
23.05.2023 22:16:07
9
10
Биите се блядове.... До кога? Защо не живеете нормално блядове...
23.
Хаа ха ха
23.05.2023 22:05:22
16
22
Сифилистичните НАТОвски и ЕС педали как се радват на фейк новините на които о пълен одиот би се смял от тъпотията им
22.
ТцТц
23.05.2023 22:03:31
21
18
Бунтовници друг път, банда алкаши, на които евроатлантици са обещали по шише водка и да ги дават по телевизията. Утре като изтрезнеят и ще пеят "Вставай страна огромная" и ще целуват снимката на Путин, иначе в Сибир...
21.
Гнус и повърня
23.05.2023 22:00:06
15
24
Ега ти и гнусната фейк повърня с която сте се осрали пак мисирки фашистки гнусни
20.
Бай Дън Изкуфелий
23.05.2023 21:57:04
11
21
Аааааааа ха ха ха ха ха ха !
Направо се чудя КАК така още не сте се сетили на напишете , че на Путин са започнали да му никнат рога !
Слушайтесега , НЕуважаеми ,
Съвсем скоро се очаква на едно място да се случи дефолт . Та , ако търсите КЪДЕ скоро може да има граждански войни - ЕТО Ви жокера .
Щото гладният човек казват - правел революция , а не демокрация ... А те иначе тия дефолтаджии разбират и от революции . И то най-вече - ЦВЕТНИ !
19.
*********
23.05.2023 21:55:40
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
Сз
23.05.2023 21:52:02
37
27
ПОРЕДНАТА,ПОРЪЧКОВА ПОВЪРНЯ
СЪТВОРЕНА ОТ БОЛЕН КРАВАРСКИ ИЛИ
ЕВРОГЕЙСКИ МОЗЪК...
СЛАВА РОСИИ
МАЧКАЙТЕ БРАТУШКИ МРЪСНАТА
ФАШИСТКА,УКРАИНСКА СГАН
17.
Всички срещу путин!
23.05.2023 21:51:56
17
30
В Белгородска област днес цари паника. В областния център реват сирени, образуваха се дълги колони от автомобили, опитващи се да се евакуират във вътрешността на Русия, има информации за свален руски хеликоптер Ми-8. В много от населените места в района няма ток и интернет връзка.
16.
Буданов
23.05.2023 21:50:39
25
20
Страшен контрол …установили - в един трап са в момента 72 на брой ..а другите избягали обратно в Украйна , но заповедта е да ти изгорят живи до Харков , няма прошка за укропитеците , добре , че е Брендо да ги подсилва…колкото останаха , само амбицират Кремъл да влезе в Одеса , Николаев и Харков, и това ще стане до края на тази година , а Флагман и още 20 слуги на издръжка на Отворено общество ще препечатват глупостите на няколко крадливи предатели от едната и другата страна намерили бллагодат в България
15.
Копейки
23.05.2023 21:47:06
19
25
На вниманието на Копейкин-Радев-Нинова - идейните и политически спонсори на протеста днес - тенденции в света на фона на усилията им. Последните дни дават ярки доказателства за абсолютната изолация на Русия на глобалната арена.
Г7 - провежда среща - без Русия. Зеленски е там.
Китай - кани в Сиан - Централноазиатските държави, уж съюзници на Русия, но и там Русия отсъства. Си подчертава, че не се съобразява с Путин. Всички се дистанцират от войната на Путин в Украйна.
Путин не участва и на срещата на Арабската Лига, но затова Зеленски е там. И пак войната в Украйна е в центъра на внимание и Зеленски получава радушен прием и ... подкрепа.
В каква посока според родното трио от геополитически Касандри се е запътил света? В желаната от Путин посока или точно в противоположната? Ако ги слушаме, България за пореден път в своята най-нова история ще се присъедини към губещите и искат всички българи да споделят съдбата им на лузъри.
Да не забравя, "острата" реакция на руското външно министерство, което заплашило Запада с "колосални рискове" /според Комерсант/ ако дадат Ф-16 на Украйна. Което ще стане. Обърнете внимание на "мисловната" конструкция заплашва с риск?! Станаха за смях, дори професионалните дипломати на Русия се чудят как да защитят незащитимото.
Ф-16 ще стигнат до Украйна по-рано отколкото до България - и българските ВВС. Защо? Питайте Радев.
Украйна се ползва с по-голяма симпатия от България в ЕС и НАТО заради агресията на Русия. България, обратно, се ползва с недоверие, заради симпатиите на Радев, Нинова и Копейкин към Русия..
За сведение на "протестиращите" докарани с автобуси, платени агенти на руско влияние в центъра на София днес.
Чужденци сте в София, чуждо тяло сте в България.
14.
То бива, бива ама чак толкова...
23.05.2023 21:41:08
26
24
Тъпа та дрънка статия. Твърдения изсмукани от оная им работа. Не мога да повярвам,че в БГ цари такава пошлост и простотия
13.
Говорит Путин
23.05.2023 21:33:55
19
31
Другарки и другаре, целта на специалната операция вече не е денацификация на Украйна, а запазване на собствената ни територия.
12.
Хо хо хо
23.05.2023 21:32:16
20
37
Сега на Копейката кой ще му плаща заплата?
Малката чурка Костя , дето го таковаха под моста.
На червените кучета от левия бряг ще им спират кранчето.
11.
malumnici
23.05.2023 21:29:56
11
14
zapochna samo vuv vashiq sait
10.
А знаете ли какво има в Белгород област?
23.05.2023 21:28:56
6
7
База-склад на руски ядрени оръжия. :)
9.
Ади ВААА
23.05.2023 21:22:13
29
21
Верно ли ВААА коя украинска сука го измислили ВААА ава аааааа ууууууу сукиии украински
8.
Русия се разпада
23.05.2023 21:20:19
13
25
Легионът вчера заедно с Руския доброволчески корпус обяви за освобождаване на няколко селища в Белгородска и съседната ѝ Брянска области.

"По непотвърдени данни бойци от двете формирования са установили контрол върху около 30 квадратни километра", посочи още медията от Еврейската държава.

Във връзка с това Москва мобилизира най-малко 2000 войници и офицери от въоръжените сили, Россгвардия (военнизирано подразделение в системата на вътрешното министерство) и граничари.

Днес от Кремъл заявиха: Ние сме много обезпокоени от случващото се в Белгородска област и други райони до границата ни с Украйна.
7.
USA трол
23.05.2023 21:19:53
34
13
Ей, русороби, ей сега ви почвам с коментарите и минусите. Всъщност вече ви почнах!
6.
Започва се
23.05.2023 21:18:20
27
47
Разпад на руската кочина
5.
Истина е, казаха го по DW
23.05.2023 21:16:58
41
36
"Дойче веле" съобщи, че партизаните са завзели селския нужник и там са установили щаб квартирата си, откъдето да водят своята битка срещу Путин. В следващите дни се очаква да превземат и местната кръчма, откъдето пък ще пращат засекретени съобщения до Зеленски и Байдън с информация за хода на операция "Гладна кокошка просо сънува"!
4.
Икономист
23.05.2023 21:16:23
32
55
Путин е на път да докара Русия до просешка тояга.
3.
Prosto sa vzeli nikoi
23.05.2023 21:14:28
9
13
Dolar.Prez gazleto shte im izleze na prodaznicite.
2.
razbivacha na tesni gazove
23.05.2023 21:12:47
44
30
В някакво село, шепа хора са обявили, че мразят Путин и това било гражданска война?
Чудна интерпретация на това маловажно събитие. Но като гледам "източниците" на информация и нещата се изясняват...
1.
Такава ще е съдбата и на Путин
23.05.2023 21:04:48
21
56
И на Адолф му се наложи да води война на няколко фронта и загуби всичко включително и живота си.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода. Май те го изпяха Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода. Май те го изпяха Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов
Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори