×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Той беше най-силният човек в държавата, но жена му го хвана на калъп


Той беше най-силният човек в държавата, но жена му го хвана на калъп
Десет години след фаталния инцидент Любица слага край на живота си
15 Май 2023, Понеделник, 21:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

Месеци наред след този случай съпрузите спят в едно легло, но без да се докосват.

„Гордо знаме ни е Ботев, пръв учител – Димитров“, пееха стотици хиляди комсомолци в годините, когато България беше народна република. Портрети на комуниста Георги Димитров, най-силният човек в страната след преврата на 9-ти септември, министър председател от 1946 до 1949 година, висяха във всички български училища, читалища, университети, държавни учреждения и т.н.

Оказа се, че „вождът и учителят“ на българската нация бил непоправим женкар, преспал с десетки гражданки по света и у нас. Той имал дори тефтерче с адресите на хубавиците.

Разюзданият му полов живот станал една от причините първата му съпруга да полудее от ревност и да се самоубие преди точно 90 години, пише „Уикенд“.

Другарят Димитров се жени през 1906 г за топ дизайнерката на софийския хайлаф Любица Ивошевич, която е родом от Сърбия. Бракът им бил нормален до 1917 г., когато Любица хванала Димитров на калъп с друга жена в семейната им квартира на ул. „Козлодуй“ 32 в столицата. Месеци наред след този случай съпрузите спели в едно легло, но без да се докосват.

Следващата година Димитров бил тикнат за четири месеца в затвора заради хулиганска проява – сбиване във влака. Докато бил зад решетките, Любица едва се удържала да не му кръшне.

„Обхванала ме е луда страст, лудо желание да получа едно удовлетворение. С демонска сила нещо ме привлича към човек, който далеч не е достоен за мен. Това явление аз го считам за ненормално, мъча се да го задуша, а то все повече и повече ме изкушава“, признава Любица в писмо до съпруга си. Тя обаче не пропуска да уточни, че причина за страстта й е фаталната случка с изневярата на Димитров.

След разгрома на Септемврийското въстание, Георги Димитров бяга на Запад, а сръбската му съпруга отива в Москва. В Европа Димитров поел ръководството на Западноевропейското бюро на Коминтерна и пътувал в Сърбия, Австрия, Швейцария, Германия и други страни с „тайни мисии“. В която и държава да стъпел, си хващал любовница. Успоредно с това поддържал и извънбрачна връзка със сръбската писателка Кити Иванович.

Подивяла от ревност, Любица започнала да пише писма до ръководителите на компартиите по света, разкривайки истинския облик на комунистическия водач. „Ако дойде другарят Димитров, пазете жените си“, предупреждавала тя.
През 1927 г. Любица била настанена за психиатрично лечение в болница край Москва, а 6 години по-късно скочила от покрива на болницата и сложила край на живота си.

Ако Димитров не си падал толкова по тънката част, нямало да бъде арестуван и обвинен в подпалването на Райхстага. Тогава от Коминтерна го предупредили да бяга от Берлин в Москва, но по това време той тъкмо се уредил с нова любовница – германката Ани - и не искал да я оставя. Двамата се запознали във влака от Мюнхен към Берлин и още в купето имали сексуално съприкосновение.

Месеци наред германката го дарявала с ласки, а той поддържал финансово нея и двете й деца с пари от касата на Коминтерна.

За ниския морал на Димитров станало въпрос и на самия Лайпцигски процес. Прокурорът Вернер размахал като доказателство тефтерът на комунистическия вожд с адреси на жени.


В категории: Ретро Флагман


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 4
15
Коментара по темата
15.
Има книга
16.05.2023 20:42:44
0
1
Не можах да я купя, но ми попадна статия за книга в която се описват повечето политици и вождове имащи сексуални отклонения. По цял свят са такива.
14.
Ха ха
16.05.2023 10:46:05
0
6
Тиквата и той курварин, това е силата която го движи, не пие като Щарбата ама е по прост от него и не беше използван медийно от международното Еврейство от Комунистическият Интернационал като Щарбата Г. Димитров....
13.
BMPO
16.05.2023 10:20:58
3
6
Предателят на Македония,се оказва чисто и просто едно похотливо мекере,в сравнение с Левски е като един мангал-тъпи комуняги!
12.
Гъбата до 1
16.05.2023 08:39:15
1
3
То и сега има такива индивиди . На мен това лапе Пламен Динев два пъти ми взима момичетата . Ама съм се зарекал че Джанго няма му го дам .
11.
Флагман
16.05.2023 08:36:50
0
10
Като сте почнали да пишете, защо не продължите с Ботев и защо е убит?
10.
Миии.....
16.05.2023 07:52:06
0
6
Оставете го този дон Жуан.
Коя е Деси не разбрах...
9.
Запознат
16.05.2023 03:03:38
1
15
Ох това Деси как хубаво ближе близалка ,толкова е добра че всички я пробват
8.
Хаха
15.05.2023 23:34:10
5
35
Хаха.Наш.учител Димитров.Пияница курварин и всичко.То сигурно и сега е така.Мине немине хоп някоя депутатка или министърка по тъпа от мойта обувка.Няма оправия.Само страха и боят оправят.Сега пишст пък за тоз прокурор.Някой сее узбъзикал.Сложил му е пиратки той откачи от страх.Иначе каза.Ако путин дойде ще го арестувам хахс.Всички са наши учители
7.
Бай Курти Парчето
15.05.2023 23:17:05
1
29
Сега имс повече курволяк като Деси
6.
Бургас
15.05.2023 22:19:44
2
61
Напишете материал за евтините държанки на сегашните политици да знаят хората за морала на тези за които гласуват. Георги Димитров е аматьор е бил на фона на сегашните нерези
5.
xx
15.05.2023 21:56:11
1
28
...нещо като министър Соколов от СДС-то....
4.
кой ли е бил
15.05.2023 21:54:11
2
38
с тях в леглото,че да свидетелства как не са се докосвали...
3.
xx
15.05.2023 21:53:24
10
26
3нам ,че Цар Фердинанд е бил педераст...
2.
паткан
15.05.2023 21:50:59
3
38
Не съм учуден.
Още повече ,че и сегашните са такива, но няма вече толкова хора да го кажат.
1.
*********
15.05.2023 21:49:17
1
23
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Честваме Свети Пантелеймон и Свети Седмочисленици, ето кой ще черпи Честваме Свети Пантелеймон и Свети Седмочисленици, ето кой ще черпи Основана е руската столица Москва Грабвайте хавлиите и на плажа, чака ни слънчева събота, с температури 28° - 33° Грабвайте хавлиите и на плажа, чака ни слънчева събота, с температури 28° - 33° Прогноза за времето - събота, 27 юли 2024 г. Почина Кристина - момичето, пострадало при взривовете край Елин Пелин Почина Кристина - момичето, пострадало при взривовете край Елин Пелин Тя беше с 85% изгаряния по тялото Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори