×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сигнал до Флагман.бг: Какво се случва на Северния плаж в Приморско


Сигнал до Флагман.бг: Какво се случва на Северния плаж в Приморско
Ровът е дълбок около 60-70 см и е по цялото протежение на плажната ивица
06 Май 2023, Събота, 17:31 ч.
Автор: Флагман

Защо ивицата е разкопана по този брутален начин, пита Благовеста Николова 

Северният плаж в Приморско е разкопан, алармира Благовеста Николова, която ни изпрати снимка чрез платформата "Вашият сигнал до Флагман.бг". 

"Какво правят с един от най-хубавите плажове по Черноморието? Багер е "влязъл" на дюните и разорал безобразно. Законно ли е?", пита тя. 

Според информация на Флагман.бг ровът е за поставяне на тръби за чиста и мръсна мода, както и електричество. Дали е съгласуван с Министерството на туризма, обаче не е ясно.

Действително кадърът, който бе изпратен до редакцията ни е притеснителен, защото се вижда, че машината продължава да копае, а обществото в последните години е особено чувствително на тази тема. 

Трудно се приемат дори експертните становища за опазването на плажовете с диги. 

Този случай е още по-брутален, защото се вижда разкопаване и то немалко с тежка машина. В първия работен ден на седмицата Флагман.бг ще провери дали концесионерът на тази ивица е действал по правилата. 

 




Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
16
Коментара по темата
16.
Факман
10.05.2023 16:49:28
0
2
В правовите държави има права ,тука който има пара прави всичко.Това е едно доказателство.
15.
Пишман бизнесмен
07.05.2023 16:45:35
1
4
На кой му пука законно ли е,за природата,имаш ли връзки те оправят нещата ко ви пука.
14.
Сикиша
07.05.2023 16:06:14
1
2
Залагат капани на балъците дето ще дойдат на море.
13.
охохох
07.05.2023 16:03:57
4
1
Стига......
До1986 намаше дюни.
Неможе на всеки бивш къмпиг ,да изкочат дюни сега.
Само на псевдо защитниците да кажа,че до 1944 там са били лозята на местното население.
Т.е по закон тя е върната на собствениците като такава.
12.
Петко
07.05.2023 10:28:21
5
3
Я стига давате трибуна на откачалки. Нали трябва да се изгради водопровод то се вижда на снимката. Сяка изтрещяла психопатка снима нещо и вече голямата сензация . Аз лично се радвам плажовете в България са много добре поддържани.
11.
До Бодибилдъра
06.05.2023 22:38:57
0
8
Още много петилетки ще са необходими,за огромно съжаление докато се промени,обучи,препрогамира и най вече култивира местната Кюприйска порода.
Циганизацията е в пълен възход, заради липсата на млади българи, които отсъстват от обителта!
Такава е реалността в почти цяла България!
Влезте в едно родилно отделение и вижте какво излиза от там......
Чувай Боже и закриляй!
10.
Турист културист
06.05.2023 21:25:06
1
8
Роми сър.А кой засипва блатото от към малката Перла.РЕЗЕРВАТ,НАТУРА ,ама селянина си е селянин
9.
До 1
06.05.2023 20:40:53
2
5
То нашто яловото също много гледа Дискавъри чанъл,Нешенъл Джиографик и дъртата го гледа с умиление-майчин сладък.
Ама две думи на кръст не може да обели,едно смислено изречение не може да състави.
Нищо....поне е силно в ръцете .
По добре да гледа "Анимъл планет"!
8.
До 4
06.05.2023 20:25:04
2
8
И аз тъй си мисля.
Нищо чудно да е оная изкукалата.
Може да търси още някой загубил се мореплавател, които да подслони, нахрани и донесе още слава на Биг брадърската пръдня.
А идват и избори.... и човекът с къщичките за птици и еленовите рога е много нащрек.
7.
Слава Украина
06.05.2023 20:12:08
3
7
Това е последната защитна линия преди морето .
Втория Бахмут.
Тук всяка вечер се окопават невинните украинки от набезите на местния едър рогат добитък.
Откак изклаха козичките у наше весело село свърши онождането им и Приморчанския глиган е много закоравял и зажаднял,за женска ласка.
6.
Голем смех
06.05.2023 19:01:29
1
7
Вероятно са тръгнали да правят плавателен канал да свържат Приморско с Бяло море.
5.
Бс
06.05.2023 18:39:02
2
9
Изчакайте да свършат работата и едва тогава институциите ще разберат, че има някакви нарушения. Както всеки път.
4.
Я
06.05.2023 18:24:29
8
4
Предполагам,че след проверката ще се установи,че някоя приморска истерична умряла от скука баба е вдигнала олелия напразно.
А да видим дали ще позная.
3.
До флагман
06.05.2023 17:49:57
0
30
Флагман,проверете защо бившата резиденция Перла е опасана с огради,достъпът до кея и мидения плаж зад него вече е невъзможен.
2.
Бахти анархията
06.05.2023 17:41:39
5
22
Радев, къде са ти министрите, къде е контрола? Да не си включил бутона "автопилот"?
1.
567
06.05.2023 17:36:53
2
11
Kopat za zlato selqnite gledat Discovery channel
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори