×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Голф избухна в пламъци, след като падна в отводнителен канал и се запали, 20-годишен карнобатлия е загинал


Голф избухна в пламъци, след като падна в отводнителен канал и се запали, 20-годишен карнобатлия е загинал
Бруталната катастрофа е станала на обходния път от Карнобат за автомагистрала "Тракия", км. 1+200 м.
05 Май 2023, Петък, 08:29 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

Колата падала и се блъснала последователно в дъното на отводнителен канал с дълбочина около 2,50 м. и в бетонна канавка

20-годишен младеж е загинал при пожар в лек автмобил Фолксваген "Голф", съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. Случаят е от снощи, когато около 22:45 ч. на обходния път от Карнобат за автомагистрала "Тракия", км. 1+200 м., поради движение с несъобразена с пътната обстановка скорост в условията на прав участък, водачът е самокатастрофирал. 

Автомобилът  с бургаска регистрация е излизъл извън пътното платно и е откъснал от стойките лявата метална мантинела.

От удара Фолксвагенът е падал и се е ударил последователно в дъното на отводнителен канал с дълбочина около 2,50 м. и в бетонна канавка.

От ПТП са настъпили деформации по цялото купе на автомобила, който се самозапалил и изгорял напълно заедно с водача. Огънят е потушен от екип противопожарен автомобил и двама огнеборци.

Констатирано е, че Фолксвагена е собственост на 42-годишна жена от Карнобат, като водач най-вероятно е бил 20-годишния й син. Тялото на водача е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" към УМБАЛ - Бургас.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Карнобат.


В категории: Карнобат


12
Коментара по темата
12.
Един от малкото
05.05.2023 17:46:17
2
0
До 8 то шофьорските са добре защото ако искате да са като другите държави ще ви се свиди 2,3 хиляди лева за курс тука за 800,900лв ви полагат някаква основа а останалото зависи от вас как ще се справяте.И най-лошото е че нямаме нито пътища,нито нищо. Пак казвам бог да го прости момчето наистина много добро момче си отиде
11.
Един от малкото
05.05.2023 17:42:30
2
2
До 9 слушай колега намери си работа и си я върши как добро пък бели опазил господ да се случи на твоето дете ще те питам какво ще пееш философ дървен момчето казвам че лично го познавам сумати време си събира пари да си я вземе въпросната кола толкова кротко момче нито беше конфликтен нито нищо какво ми философстваш тука лаладжия
10.
До 6
05.05.2023 15:48:31
1
7
Хайде и аз да адресирам един до теб, .
" Бог да го прости", казваш, а малко по-долу:
"...какви боклуци сте.."! Нещо не се връзва със смирението и почитта към паметта на познатия ти.
Хайде ще приема, че си афектиран, ама гневът ти към множеството е неоправдан, първо, и второ - това е публична медия и адресираш обидата си до всички по този начин!
Вярно е, че причините да се случи такъв инцидент не са една и две - колело може да блокира, кормилна рейка да се счупи, на водача да му прилошее и т.н. Високата скорост , обаче винаги е кофактор. Излязъл извън контрол автомобил е многократно по-лесно да се овладее ако се движи по-бавно.
Съжалявам за момчето, но реалният живот наказва безотговорността, понякога наистина жестоко!
9.
До 6
05.05.2023 14:17:46
0
6
Момче, то за всички що се избиха себеси и други, вечно казват "добри бяха"! Е как уж добри а правят белите? Има една поговорка....каквото сам си направиш никой друг неможе!
Бог да го прости!
8.
до 6
05.05.2023 13:22:04
3
5
И ти си прав, но 90% от катастрофите са заради превишена скорост. И вместо да се вземат истински мерки, тези от които зависи безопасността се крият по храсти и отбивки при ограниченя от 50 км/ч за да те щракнат със 65. Друг голям проблем е абсолютно формалните ГТП. Колата стои с вдигнат капак за 20 мин, вземат ти 40 лв за това и получаваш документ за техническа изправност. За получаването на шофьорски книжки пък без коментар. Така че ако имаше адекватна система за пътна безопасност и желание да се ограничат жертвите по пътищата, момчето можеше и да не си отиде толкова младо. Но на никой не му пука. Съболезнования на близките.
7.
До 6 Много хубаво
05.05.2023 13:18:06
2
5
Че го познаваш ! Добре ,че се е затрил сам . Ако решиш да правиш подобни каскади , бъди като познатия ти . Недей да завличаш други с теб . Мантинела как се къса ? Вероятността водача да не е виновен за инцидента е нищожна . Пък и ти нали написа Бог да го прости.
6.
Един от малкото
05.05.2023 12:37:55
5
7
Чета сумати коментари и един не написа бог да го прости че един млад човек си е отишъл какви боклуци сте повечето не ми се мисли че бил карал бързо не знам си какво само той си знае тука празни приказки по-добре не говорете не ви се отдава явно да разсъждавате! Момчето лично го познавах смея да кажа че по-голям добряк не познавах от него!А за тези в коментарите със свободните разкази намерете си работа и си я вършете
5.
Когато каруцата се обърне ...
05.05.2023 10:42:57
0
26
За какви правила говорим? Всеки ден вземам разстоянието Бургас -Сл. Бряг и обратно. Държа 80-90 км/ч. Ограниченията са такива. Безопасно е и по-икономично. Разликата е 7-10 мин.
Аз явно съм най-бавния. Всичко живо ме задминава, много направо си профучават. Тировете държат 100-110 км/ч.
Бусовете на Спиди и Еконт, направо летят. Под 120 км/ч не падат.
Никой не спазва правилата! Никой!
Мантинелите приличат на хармоники. По кръговите направо липсват. Явно от пътното им е писнало да ги подменят всеки месец. Лятото си е направо трагедия с всички от вътрешността, особено софиянци. Видят хубав път и като настъпят...
На отбивката за хотел "Wave " и къмпинг "Ахелой", където се крият ченгетата, ще се изпотрепят - то от 130 как се намаля до 60!
4.
На този път
05.05.2023 10:24:52
3
20
Карат с изключително висока скорост. Мен щяха там да ме убият . Навлизат в насрещната лента за да мога да държат пътя . Време е да се въведе система за средна скорост, и без това има камери навсякъде. Минал си 100 км за един час ,при ограничение 90 км/ч , значи си нарушил закона и понасяш сериозна глоба ,която е според финансовите ти възможности. Няма как 600лв глоба да притесни някой ,който има 5000лв джобни днес .
3.
Българина
05.05.2023 10:24:22
0
8
До 1. Paganini

Пишат за пожар, не за взрив.

Жалко за човека.
Бог да го прости...
2.
а може
05.05.2023 09:27:50
5
10
и проблеми с маркучите от хубавите горива, които ни продават. Случаите зачестиха, дали ще се самосезират държавните власти да разберат причините за многото запалени автомобили. Младите нямат изградени навици да оглеждат всичко по колата, и такива проблеми могат да се изтърват.
1.
Paganini
05.05.2023 09:11:21
11
7
Gramnala mu gazovata butilka
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори