×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мария Инджова с документ: Исках да построя църква, но Община Бургас ми отказа


Мария Инджова с документ: Исках да построя църква, но Община Бургас ми отказа
Кандидат-кметът Мария Инджова алармира обществеността, че има две покушения срещу кандидати за общински съветници от РЗС, пряко свързани с предизборната кампания
17 Октомври 2011, Понеделник, 11:39 ч.
Автор: Предизборен щаб РЗС-Бургас, Снимка Ивелина ДОНЧЕВА

Сигурността на бургазлии не е гарантирана, две покушения срещу кандидати за общински съветници от РЗС стоят неразкрити, алармира кандидатът за кмет Инджова

Единственото съществено, изразено с факти и с документи, представени наживо в дебата по БНТ миналата седмица, беше позицията на РЗС, която е категорична, че поради лошото управление трябва ревизия на общинските поръчки и въвеждане на вътрешен контрол. Отменени са контрольорите на всички общински предприятия, което означава, че те са на автопилот. Няма кой да направи нещо полезно, защото техните интереси са продиктувани от това да получават субсидия от Общинския съвет, а там няма контрол.

Това е само щрих от изнесеното от кандидата за кмет на Бургас от РЗС Мария Инджова, която се обърна към Бесове.бг днес, точно една седмица след изнесеното. „Изчаках, за да видя ще има ли реакция, но такава нямаше, призовавам все още настоящата общинска администрация на Димитър Николов да реагира“, хвърли отново ръкавицата Инджова.

Според нея и самото поведение на Общинския съвет е било такова, че да оправдае кметското бездействие цели 4 години.

Върхът на непукизма обаче е в това, че им показах пред цяла България заявление, внесено през 2008 г. До бе отправено до кмета и до председателя на ОбС Валери Симеонов. Поисках да отредят общинско петно в Меден рудник – не за строеж на поредната жилищна кооперация, а за издигна православна църква. До този момент нямам никакъв отговор“, заяви Инджова. Тогава най-големият жилищен комплекс все още няма свой храм и тя декларира, че е способна със свои средства да го построи, за да покаже, че е родолюбка и добра християнка. Като противовес на намеренията на ГЕРБ и на общинската администрация да строят джамия в Меден рудник. От тихия общински отказ са минали близо три години.

Тя ще иска ревизия на двата поредни мандата – последния на Йоан Костадинов и отиващия си на Димитър Николов. Причината е, че имало приемственост в корупционните практики да се източват общински пари чрез едни и същи фирми. Като пример Инджова даде

„Бургасцвет“ на Танев, която направила всички градинки на Йоан, а сега извършвала дори и дърводобив в градски условия - в центъра на Бургас, за което имало решение на Върховния административен съд. „Кому беше необходимо изсичането на дърветата по „Цар Симеон Първи“? И към момента има договор, вероятно, със същата Бургасцвет, която всеки ден или през ден полива и подрязва по график. А дръвчетата са същите като предишните, не са по-различни, което е много показател, че всичките тези действия се случват с много пари. Къде отиде тази дървесина, която е една от най-скъпите? Имаше стачки, имаше протести. Има решение на ВАС и в момента инициативните комитети трябва да заведат дела срещу Общината, за да се спечелят пари“, заяви Инджова.


На този охраняем общински паркинг изгоря  миналата събота колата на кандидата за общински съветник Гергана Николова от РЗС
И подчерта, че РЗС ще се бори да бъдат намалени местните данъци и такси – данък сгради, смет и данък туризъм. „Никой не постави въпроса за туризма. Туристическият данък в община Бургас е най-висок по цялото Черноморие – 2 лв. на легло на ден, което е гаранция за развиването на сив сектор и несъбираемост. Каква е събираемостта за изминалата година? Бившият кмет Николов каза първо пред цяла българия, че е 100% . Когато попитах каква е събираемостта на данък смет и данък сгради в Меден Рудник и циганските гета, където всичко е незаконно, той призна, че има 64% несъбираемост. Опита се да излъже“, каза Инджова. И обвини кмета, че Общинският съвет не му е виновен за противопоставянето да се строи индустриална зона. Николов закъснял с цели две години и опитал да прокара идеята едва в края на мандата без да формулира ясно какви са целите и печалбата за общината от подобна инициатива.

В програмата й е залегнало създаването на общинско предприятие по строителство, където ще бъдат ангажирани работници, полагащи ниско квалифициран труд. В момента в Бургас се създавал набор от строителни фирми, които реално отиват на борсата и взимат безработни, защото, за да редиш плочки и да копаеш не се изисква образование.

И накрая Инджова призова компетентните органи да си свършат работата и да разобличат виновните за две покушения срещу активисти от РЗС – кандидати за общински съветници.

Миналата събота на охраняем общински паркинг бе запалена скъпа лимузина на кандидатката за общинска съветничка от РЗС Гергана Николова. Това се случи на следващия ден, след като със колата Инджова и Николова са обикаляли ромското гето в Меден рудник. Два дни по-късно, след дебата по БНТ, бе откраднат автомобил на друга кандидатка за общински съветник от РЗС. И двете престъпления все още не са разкрити.

Утре в 14 часа Мария Инджова и кандидатът за президент от РЗС Атанас Семов ще дадат пресконференция в Бургас.


В категории: Опозиция , Политика


Михаил ДИМИТРОВ Църквата в „Меден рудник“ с нова придобивка Църквата в „Меден рудник“ с нова придобивка 16/06/2024, Неделя 10:30 0
26
Коментара по темата
26.
DO MORSKI
22.10.2011 21:26:12
0
0
MARIQ E RAZUZNAVA4 TAKA 4E SAMO MOJE DA I ZAVIJDA6 MI6OK TAKAV
25.
Истинския Добрин Георгиев
18.10.2011 21:46:47
0
1
Ох,като видя Община Бургас някъде в заглавие и не мога да не се изтаковам, ще ме извините.Да ви кажа че всичко в този град Бургас съществува благодарение на Митко Николов.
Вижте ся ако още не сте разбрали - ние с Велизарчо Георгиев, Сиянчето Ненкова-Трътката и Миланчо някой си имаме канкретна мисия.Да дигаме имиджа на Митя и да дискредитираме ГЕРБ.Ние сме пресцентъра на общината,управлявана от Митко,който само наужким е от ГЕРБ но с него правим дружно пиар на Синята коалиция в Бургас,защото всичките сме от котилото на СДС.Ама и да не бяхме от това котило,сме от групата "Да спасим далаверата на Коце Маца и Момата".
Тъй че - никъв ГЕРБ,само СДС и Митя!
24.
Добрин Георгиев
18.10.2011 20:27:25
1
1
Я гледай ти колко слепци имало тука! Хора, вие не оценяте нищо, вие сте неблагодарници . Как може да клеветите най- успешния кмет в историята на Бургас? За разлика от своите предшественици този кмет работи не само на приказки, а реално и всички граждани на Бургас го виждат и оценят и затова ще подкрепят Николов за втори мандат.
23.
герберче
18.10.2011 16:19:57
0
1
Викаш ГЕРБ да ги пуснем по канала,така ли?
Само Митя и Синята коалиция тогава!
22.
Канала
18.10.2011 15:59:15
0
0
Николов ще е кмет каквото и да дрънкате тука. Проблемът е друг0 съветниците кандидати съвсем се самозабравиха. Не стига че са тотално неизвестни, ами вече съвсем си повярваха. часът на истината ще ги отрезви в понеделник. Като дойде кампанията от мили и любезни си навириха носовете до бога. Хич да не ми се правят! Ще видим в понеделник Пренеров как ще ги спасява. Деито никой не го гледа-..
21.
Канала
18.10.2011 15:59:15
0
0
Николов ще е кмет каквото и да дрънкате тука. Проблемът е друг0 съветниците кандидати съвсем се самозабравиха. Не стига че са тотално неизвестни, ами вече съвсем си повярваха. часът на истината ще ги отрезви в понеделник. Като дойде кампанията от мили и любезни си навириха носовете до бога. Хич да не ми се правят! Ще видим в понеделник Пренеров как ще ги спасява. Деито никой не го гледа-..
20.
Червено масонската нишка
18.10.2011 13:56:28
1
1
Лесна за проследяване тази нишка е свързващо звено между червения Йоан и гербаджията Митко – достатъчно е да види човек фирмената регистрация на „Ман консулт“, собственост на заместник кмета по строителството в Бургас Костадин Марков, прехвърлена доста по-късно (година-две след официалното му назначение на общинска работа) на името на жена му:
Като негови в търговския регистър са вписани Юлия Благоева Данова (дъщеря на бившата главна архитектка на общината Карамфилка Атанасова по времето на червения кмет Йоан Костадинов, запазена и сега от настоящия градоначалник Димитър Николов, поставена на ключовата позиция шеф на Дирекция „Строителство“), Мария Иванова Николова (съпруга на бившия член на общинското ръководство на СДС в Бургас и шеф на „Радио FM+” Ивайло Николов) и Таня Цоцоманска (съпруга на дългогодишния началник на охранителна полиция към ОД МВР в Бургас Костадин Цоцомански). На заплата като секретарка пък е назначена малката дъщеря на Карамфилка Атанасова - Силвия.
Кой пък е Костадин Марков ли? Това е бушонът на Димитър Николов – човекът който свърши за 4 години мръсната работа по създаването на обръч от фирми за личното облагодетелстване на тази синьо гербаджийска двойка. Двамата излязоха от този мандат много богати на гърба на средния и дребен бизнес който в Бургас умря.
Някой все още ли си мисли, че ще гласува за ГЕРБ ако пусне гласа си за Димитър Николов?
19.
morski
18.10.2011 12:43:43
0
1
Три имена Мария Георгиева Инджова
Дата на раждане 18.12.1958 г.
Място на раждане гр. Царево, обл. Бургас
Вербувал я служител ст. лейт. Борис Борисов на 25.06.1985 г.
Ръководил я служител ст. лейт. Борис Борисов
Структури, в които е осъществявано сътрудничеството ОУ МВР - Бургас – ДС по линия на ВГУ
Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудник Агент
Псевдоними Красимира
Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1 Картони - обр. 4 и обр. 6 – 2 бр.; рег. дневник; протокол с предложение за унищожаване 1891/ 13.04.1990 г.; доклад на МВР RB202009-001-05/01-08-І-1869/ 18.10.2007 г.
Снемане от действащия оперативен отчет 1990 г.
Кандидат за кмет на общ. Бургас, издигната от ПП "РЗС"

Обявена с решение № 18/ 25.10.2007 г. – кандидати за местни избори – 2007 г.
18.
Крали Марко
18.10.2011 09:06:42
0
0
Оше 4 дни до вота и хората ще гласуват за човека, който искат да ги представлява. Това е! А за Бургас всички знаем кого ще изберат.
17.
никой
18.10.2011 08:00:58
1
0
Повечето хора влизат в тези общества, за да измъкнат облаги от тях. Като Катя Касабова, която е в Ротари клуб и в Ордена на рицарите тамплиери от където скоро братята и сестрите ще я изхвърлят поради незачитане на първостепенни морални ценности.
16.
Бургас
18.10.2011 05:36:57
0
1
не си с полицията душа, значи си против тях. Ако искаш църква си плати на ОДМВР Корумпираният Началник Милен Димитров-Подлогата.
15.
отговор
17.10.2011 23:17:46
0
1
се в г.з ...
14.
Питане
17.10.2011 22:54:11
1
0
Откъде сте сигурен че е масон, а не примерно тамплиер? Без да се обиждате, но звучи малко смешно ...
13.
Госпожо 5,4,3,2,1...,
17.10.2011 22:42:17
0
1
Щом пишете "дори да е така" по повод масонството му значи не знаете нищо за това тайно общество или се опитвате да пуснете малко прах в очите на четящите тук. Има достатъчно литература по темата - не е зле да почетете. За масоните интересите на Братството са над всички останали , те са дали обет да не подлагат под съмнение решенията на тайното общество , на което служат каквото и да им струва това.
Всичко това можеше да е чудесно , стига масонството в България да не беше толкова силно побългарено. Тук то не служи за добри дела .Вижте все пак кои са видните масони , които дърпат конците вече 20 години у нас - вече покойните Илия Павлов и Емил Кюлев , Валентин Златев , Желю Желев убиецът на СДС , двойния агент Ахмед Доган , Симеон Сакскобурготски който се върна с мисия уж да разбие двуполюсния модел но всъщност да удължи живота на новата стара олигархия , а в замяна му върнаха имотите /доколко са негови е друг въпрос / .
След като висшите магистрати миналата година решиха да извадят на светло списъка с масони в редиците си и взеха решение всеки магистрат да обявява дали служи на разни тайни общности ,не разбирам защо вашият кандидат кмет трябва така болезнено да приема че някой е написал за неговата принадлежност. Защо смятате че бургазлии нямат право да знаят това ?
12.
До 10
17.10.2011 21:27:21
0
1
Знаеш ли на какво е осъден? Да търпи всякакви мълви, прозвища и негативи? Смяташ ли че е в изгодна позиция...И въпреки това не сме чули от устата му една лоша дума за някого. Ако на негово място беше Йоан или друг, досега щеше да те провери кой си и да ти спретне сто мръсотии и мизерии.
11.
5,4,3,2,1...
17.10.2011 21:14:44
0
1
Не си лисе сещал, че един от предателите му може да е точно зам.кмет?
10.
6,7,8,9...
17.10.2011 21:11:42
0
1
Няма данни да е убил. Но е осъден за други престъпления.
Трогателно писмо, дано то стигне и до тези, чийто бизнез заместникът му Костадин Марков съсипа заради ненаситната си алчност.
Може пък и да му простят...
9.
5,4,3,2,1.....
17.10.2011 20:59:34
0
0
Пет дни до изборите и се пусна тежка артилерия от плювачи по форумите. Всъщност кампанията този път на вид хрисима, равна и скучна- само така изглежда. Злостната и черна компроматна война се води по форумите. Та тук е толкова по лесно. Никой не е с името си. Първо и най важно.
Пет дни преди изборите се пише че кметът ни е масон. Дори и така да е. макар че се съмнявам, какво от това. Да не би да е убиец, предател, садист, фашист или нещо тям подобно?
Лошото е, че той със сигурност чете тези бълвочи. И сигурно му е тежко. Защото никога не е казал, как е приел хилядите предателства през мандата си- тези които знаем и тези които не знаем. Колко му е било тежко като му лепваха най различни обиди и го изкарваха виновен за какво ли не. Той мълчи. Само се моля, да не идентифицира няколкото души по форумите с много, дори доста хора.
Бих се разочаровал само ако видя, че престане да вярва в подкрепата на бургазлии и на приятелите си.
Аз искам да му кажа това- Кмете,ти си победителят. Не спирай да вярваш, не обръщай внимание на провокациите, не загърбвай никога хората които ще гласуват за теб и не уважавай прекалено враговете си...Както правеше Йоан. Примерно. В неделя ти си номер 1!!!
8.
Ужасен
17.10.2011 20:44:29
1
1
Сега си обяснявам тайнствения хрисим вид на човека с лик на Мадона и с прозвище Момата. Това била причината да мълчи и да не обелва дума по никакъв повод освен когато пиарите не са му написали предварително текста. Той бил посветен в тайнство!
Няма лошо да си масон където и да е по света, но за съжаление в България всичко е опорочено. Масонското братство към което принадлежи и въпросния мълчаливец не е нищо друго освен мафиотска структура за създаване на олигарси и обслужване на корпоративни интереси, маскирани като благотворителност или пък грижа за човека. Това са богопомазаните герои на прехода, недосегаемите, които командват полиция, съдебна система, данъчна система, които са над законите, които манипулират изборите и изсмукват финансовия ресурс на държавата, които определят правилата в икономиката така че да съсипят средната класа.
Пример: Валентин Златев - шеф на “Лукойл” за България и син на Васил Златев - кмет на Правец по Тодор-Живково време - масон от компанията на БИЛДЕРБЕРГИ.
Името на съдия Атанас Вълков излезе в списъка на зависимите магистрати от разни тайни антибългарски братства - това е официална информация.
Изненадата са Красимир Стойчев (заместник кмет по финансите по времето червения кмет Йоан Костадинов) и Димитър Николов (бивш седесар и настоящ член на ГЕРБ). Това обяснява защо Николов запази поста на Стойчев и не посмя да го уволни когато наследи кметския кабинет от Йоан. То ако се поразрови човек всъщност ще види, че Николов запази и всички ключови фигури от времето на Йоан и през всичкото време наливаше пари във фирмите дето и по йоаново време бяха фаворити.
Няма какво да подскачат сега тук няколко платени писачи с прякори Велизар Георгиев, Сияна не знам коя си и Милан Тодоров.
Дано бургазлии проумеят истината и на 23 октомври пратят червения масон и ученик на Йоан там, където му е мястото. Отменете му имунитета като гласувате наказателно, за да влезе в сила издадената преди 4 години осъдителна присъда за контрабанда!
7.
Замръзна ми кръвта
17.10.2011 18:01:02
0
0
Ауууу! Тайнствено и страшно!!!!
6.
от Черния Орден
17.10.2011 16:44:21
3
2
Масоните са тайни общества – мафия, която е единна и целенасочена. Съставена е само от посветени, които разполагат с основната част от капиталите по света. Така например в България има 4-5 масонски ложи, които са пуснали корените си в цялата страна. Те се числят към един или друг орден, но принципът им е винаги един и същ – да притежават върховна власт, блага и пари.
В държавата ни те са се намърдали на най-ключовите позиции като едно от тях е Столичната община, която представлява една огромна група от тази мафия. Превземането на позициите там започва още от времето на Янчулев като през целия този период те се умножават значително. Събират се на тайни места, където обсъждат пъклените си планове – като се започне от заменките на горите и се премине през обществените поръчки, че се стигне чак до общинско-частните връзки.
При масоните няма леви и десни, сини и червени – всички са от една партия, имайки главни позиции от своите хора по всички етажи на властта – съдебна, изпълнителна и законодателна. При тях солидарността е от особена важност в бизнеса, ето защо не е от значение дали масонът е причислен, в обществото, изцяло към престъпните организации или е част от “честните” политици.
Имената, за които се знае, че са масони, във връзка с по-горе казаното, са: покойните Илия Павлов и Емил Кюлев, както и Констадин Паскалев, проф.Пантев и министърът Вежди Рашидов, бившият председател на Административния съд в Бургас Атанас Вълков, заместник кмета по финанси в община Бургас червеният Красимир Стойчев
И КМЕТЪТ НА БУРГАС ДИМИТЪР НИКОЛОВ
5.
Хаха
17.10.2011 15:49:48
0
0
Това го разбирам че си искала нещо, ама не го получила. Ни от кмета, ни от Валери...Еми, хората пък да не са длъжни
4.
Хаха
17.10.2011 15:49:48
1
0
Това го разбирам че си искала нещо, ама не го получила. Ни от кмета, ни от Валери...Еми, хората пък да не са длъжни
3.
П.Р.
17.10.2011 15:43:54
0
2
Марчето вярва ли си, като си говори?
2.
ima ime
17.10.2011 15:39:12
1
0
ZA KAKVA REVOLUZIA PI6E6 MARIA E BURJOAZIA ,NO E MNOGO NAHAKANA TIA E SBADNATA AMERIKANSKA ME4TA SAMO RZS
1.
няма име
17.10.2011 12:27:46
2
2
"На революция се ходи гладни" -това са думи на кандидат-кмета на Бургас Мария Инджова,добре,че няма шансовете да заеме такава длъжност в нашия град,защото в противен случай минаваме на диета......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нанесоха тежък удар на принц Хари и Меган Нанесоха тежък удар на принц Хари и Меган Кейти Пери и Орландо Блум са отказали поканата за петия рожден ден на Арчи Посрещаме най-ранното слънцестоене от 228 г. насам Посрещаме най-ранното слънцестоене от 228 г. насам  През последния уикенд на юни полумесецът ще попадне в една линия със Сатурн, Марс и Юпитер Грандиозен фолклорен концерт в Айтос! Хиляди българи пленени от магията на „Славееви нощи“ Грандиозен фолклорен концерт в Айтос! Хиляди българи пленени от магията на „Славееви нощи“ Вижте как градът се превърна в столица на изкуството В Созопол дадоха старт на летния сезон, очакват ръст на туристите с 10 % В Созопол дадоха старт на летния сезон, очакват ръст на туристите с 10 % Най-добрата новина за мен ще е ако няма лоши новини за българското Черноморие през лятото, каза кметът Тихомир Янакиев  Заради това предаване Геро изхвърли 20 години в коша Заради това предаване Геро изхвърли 20 години в коша Благодарение на новото предаване на Нова телевизия „Скрита самоличност“ актьорът отнася големи критики даже за собствените си умения на сцената Първите непалски работници вече са тук, запалатата им е 500 евро Първите непалски работници вече са тук, запалатата им е 500 евро За новите служители е осигурено настаняване, транспорт и храна Радан Кънев: ПП-ДБ няма политическо бъдеще в сегашния си вид Радан Кънев: ПП-ДБ няма политическо бъдеще в сегашния си вид "Ние сме си на пързалката и тя е добре намазана, посоката е надолу", откровен е евродепутатът Има ли преврат в БСП? Атанас Зафиров заговори за събор на помирение Има ли преврат в БСП? Атанас Зафиров заговори за събор на помирение Вината за тежките резултати на изборите не може да бъде вменявана на един човек, смята избраният за временен председател на БСП, изтъкна временният председател на БСП  „Парашутист“ в листите обединил БСП, зоват Корнелия Нинова да се махне и от парламента „Парашутист“ в листите обединил БСП, зоват Корнелия Нинова да се махне и от парламента  Иван Таков коментира как тя издигнала младежкия лидер от СДС Калоян Методиев вместо бившия председател на Младежкото БСП в Гоце Делчев Кметът на Бургас и президентът поздравиха мюсюлманите за Курбан Байрам Кметът на Бургас и президентът поздравиха мюсюлманите за Курбан Байрам Бъдете здрави, прощавайте си и се уважавайте, пожела им Димитър Николов
Тя заключи приятеля си в куфар и го остави да умре в мъки Тя заключи приятеля си в куфар и го остави да умре в мъки Разследващите открили видеозапис на мобилния й телефон, показващ какво наистина се е случило Той беше бащата на секс телефона "Бялата лисица", но го разстреляха с 4 куршума Той беше бащата на секс телефона "Бялата лисица", но го разстреляха с 4 куршума Дълги години Толев работи в сферата на телекомуникациите – първо в БТК, после в първия частен мобилен оператор „Цитрон” Зеленски е най-великият търговец сред политиците, живели някога, обяви Тръмп Зеленски е най-великият търговец сред политиците, живели някога, обяви Тръмп Всеки път, когато идва в страната ни, той я напуска с 60 милиарда долара, а връщайки се иска още толкова, отсече бившият US президент "Ислямска държава" взе заложници руски полицаи "Ислямска държава" взе заложници руски полицаи Обвиняемите, които са взели заложници, са обвинени в тероризъм Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Издирват стрелец в германската столица Бой по улиците на Париж след протест срещу крайната десница във Франция Бой по улиците на Париж след протест срещу крайната десница във Франция 21 000 полицаи мобилизирани, за да спрат размириците Замразяването на конфликта в Украйна е рецепта за нова война, обяви Фон дер Лайен Замразяването на конфликта в Украйна е рецепта за нова война, обяви Фон дер Лайен Трябва да подкрепим всеобхватен, справедлив и устойчив мир, каза председателката на Европейската комисия  Зеленски ще отправи предложения за мир на Русия. Зоват Русия да върне на Украйна Запорожката АЕЦ Зеленски ще отправи предложения за мир на Русия. Зоват Русия да върне на Украйна Запорожката АЕЦ  Омиротворителите в Швейцария настояват и за достъп до пристанищата на Азовско море, но в Москва няма кой да ги чуе Близнаците да внимават с парите, а Овенът и Козирогът да не пренебрегват здравето си! Близнаците да внимават с парите, а Овенът и Козирогът да не пренебрегват здравето си! Хороскоп за деня – 16 юни 2024, неделя Съпрузи се натъкнаха на нещо много зловещо под старото си джакузи ВИДЕО Съпрузи се натъкнаха на нещо много зловещо под старото си джакузи ВИДЕО По-късно двойката, която купила имота през 2020 г., узнала, че няколко от съседите й също имат подобни тунели под домовете си
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори