×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дарина Радева - момичето на тати или изгряващата звезда на българския театър


Дарина Радева - момичето на тати или изгряващата звезда на българския театър
Държавният глава не пропуска спектакъл с участието на дъщеря си и е най-големият й фен
29 Април 2023, Събота, 14:40 ч.
Автор: Флагман

С естествената си красота и романтичното излъчване тя ярко се отличава от клишето, към което голяма част от връстничките ѝ се стремят

“Баща ми е най-големият ми фен, но винаги сяда на последния ред в залата. Избягва първия.” Думите са на талантливата Дарина Радева, дъщерята на Румен Радев пред 24 часа.

Само след дни - на 8 май, красивото момиче става на 22. На рождения си ден както и миналата година тя отново ще е в НАТФИЗ със своите състуденти от “златния клас” на доц. д-р Пенко Господинов, както ги наричат преподавателите.

Третокурсничката изучава актьорско майсторство, а преди дни бе и първият ѝ от общо три дипломни спектакъла за края на годината - “Кентърбърийски разкази” по Джефри Чосър. В първата част на спектакъла Дарина блесна със сценичен костюм, включващ златни рога и дълга полупрозрачна пола, очертаваща идеалната ѝ фигура.

Това е втора премиера за класа на доц. Господинов след пандемията. В него са 21 студенти, които вече имаха открит изпит по сценична реч, а миналия октомври играха Бекет. Още тогава заради талантливите ученици - в НАТФИЗ твърдо ги определят като “златен клас”. Откакто е студентка,

Дарина избра визия на бунтарка

С естествената си красота и романтичното излъчване тя ярко се отличава от клишето, към което голяма част от връстничките ѝ се стремят. Обикновено ходи в тъмни дрехи, а татусите ѝ - бор на дясната ръка, надпис на лявата и птица между гърдите, говорят за свобода на избора ѝ в живота, с което тя много се гордее. 

Татусите на Дарина са характерни за буйния нрав

Дарина е отдадена на театъра, който приема като призвание. Въпреки че не е от актьорско семейство, тя от малка има интерес към сцената.

Любовта ми към театъра се появи от нищото - обичам много да ходя на спектакли. Разбрах, че трупата в училище е франкофонска. Обичам френския и мисля, че го говоря добре. Оттам започна всичко - от девети клас, обяснява бъдещата актриса включването си в театралната трупа на на 35-о училище “Ле Страпонтен” (страпонте на френски език означава допълнително столче в театъра - б.а.).

Режисьорът Любомир Сапунджиев - бивш ученик на 35-о, я избрал, без да подозира чия дъщеря е.

В края на март 2018 г. “24 часа” разказа за младежите, които с любов към театъра репетираха с хъс във физкултурния салон на училището. Дарина беше ангажирана в спектакъла “Задача с едно неизвестно” по “Скъпа Елена Сергеевна” от Людмила Разумовская. Героинята ѝ бе Ляля, партнираха ѝ Александър Воронов (Паша), Стефан Чолаков (Витя), Камен Златанов (Володя) и Йоана Димитрова (Елена Сергеевна). Тогава Дарина сподели, че миговете ѝ с колегите от трупата, пътуванията и гостуванията са най-хубавите в живота ѝ досега. 

Президентът Радев на последното представление на дъщеря си. Той не пропуска нейна изява

След като завърши, тя кандидатства в НАТФИЗ и от първия път бе приета в класа на Пенко Господинов. Двамата се познават от кандидатстудентските изпити. Едва след това доцентът разбрал, чие дете е талантливата му студентка.

Тя е изключително скромно момиче. Нито моето отношение към нея е по-различно, нито на колегите ѝ към нея.  Ако човек не знае, няма как да разбере, че баща ѝ е първият човек в държавата.  Освен това е дискретна и забавна, описва Дарина Пенко Господинов, който досега не се е срещал с Румен Радев, за да похвали и пред него таланта на дъщерята.

В интерес на истината с него не сме се чували, но той проявява интерес от първия ден, в който Дарина влезе да учи при нас. Идваше и гледаше нашите годишни изпити съвсем дискретно. Но иначе не съм се засичал с него, не сме говорили. Предпочитам, като завърши Дарина, тогава да я обсъждаме, с усмивка споделя Пенко.

Преподавателят прибавя още един щрих за своя “златен клас” - всички в него имали отношение “да правят добро на страдащите”.

Вълнувам се от хората в третата възраст. Модерният свят не се съобразява със старите хора и всичко трябва да вършат сами, особено когато нямат деца и внуци, които да им помагат. Те остават сами в този модерен свят и даже светофарите не са достатъчно дълги, за да могат да пресекат. И се чудят първо лекарства ли да си купят, или да се нахранят за месеца, разсъждава дъщерята на президента в интервю.

21-годишната студентка има интереси и към историята. Особено впечатлена останала след първата премиера на класа на постановката “Гласовете на Чернобил”, създаденя по книгата на Светлана Алексиевич “Чернобилска молитва”.

Пиесата дава възможност на зрителите да усетят трагедията в атомната централа преди повече от 30 години чрез истории на хора от Чернобил.

След като доста говорили в класа за аварията и последствията от нея, девойката и състудентите ѝ са категорични, че персонажите, които пресъздават, са едни от най-трудните им досега.

Там е тежка драма и трябва да си подготвен. Всъщност никой, който идва, не е подготвен психически, не знае какво ще гледа. И след това, когато излязат от залата, хората са замислени какво се е случвало в света, понякога са и разплакани, усеща Дарина.

Че е израснала достатъчно в “изваждането” на таланта от себе си, за Дарина е достатъчен и фактът, че преди месеци се пребори в кастинг за първия си филм - “1349” на режисьора Максим Генчев.

“Няколко момичета пробвах. Влезе едно такова диво, прекрасно. Още като я видях, си казах, че е точно това, което търся - царица Теодора - втората съпруга на цар Иван Александър в моята лента, сподели Максим Генчев.

Около евентуалното ѝ участие обаче се разрази шум в парламентарната комисия по култура и медии, тъй като проектът бе финансиран от БНТ. Затова Корнелия Нинова реши да сигнализира СЕМ и поиска проверка за конфликт на интереси.

Реакцията на президента Румен Радев не закъсня и той отбеляза, че от разговора с дъщеря му станало ясно, че нито е поела ангажимент, нито пък е подписала договор за участие в лентата. Запознати издават, че президентът е посъветвал Дарина да откаже ролята, но не е ясно какво решение ще вземе тя. 

Пуши, но опитва да се откаже. 

На дъщерята на президента нищо студентско не ѝ е чуждо, дори купоните.

Миналата година тя бе щракната в заведение в прегръдките на фолкизпълнителя Галин да се весели с приятели. Това не е първото ѝ посещение в дискотека.

Тя е канена по безброй празници на съученици и приятели в нощни клубове.

По принцип Дарина пуши, но иска да се откаже. Видимо не се притеснява от строгия си баща, но по-лежерното ѝ поведение е позволено само през ваканциите.

Дъщерята на президента обича да пътува с приятели в каравана. Дарина е далеч от светската суета. Не се възползва от привилегиите НСО да я охранява и често може да бъде забелязана из столичния градски транспорт.

Близки до семейството са категорични, че децата на Радев от първата му жена Гинка са добри и не са разглезени въпреки високия пост на своя родител.

Дарина е в добри отношения и с втората съпруга на държавния глава. На едно от светските събития тийнейджърката бе в рокля, обличана от Десислава Радева.

Мотошампион е запленен от студентката

Мотошампионът Йоан Георгиев е силно запленен от красивите къдрици на дъщерята на Румен Радев - Дарина.

Двамата бяха щракнати от фотографите на “България Днес” да прекарват цял следобед заедно. Бъдещата актриса изчака любимия си след лекции в академията и се качи в белия му бус.

Йоан Георгиев от години се занимава с мотори.

“От малък ме влече адреналинът, а когато започнах да се състезавам, много хора повярваха в мен. Повечето приятели и познати, но имаше и такива, които тогава дори и не познавах, в това число и моите спонсори. Упорит и директен съм. Мразя бездействието и постоянно се стремя да надграждам качества и умения. За мен всичко в живота е състезание, а там времето е много ценно и затова се опитвам да го използвам максимално. Никога не се отказвам”, казва в интервю Йоан Георгиев.

Според Дарина мъжът до нея притежавал много от качествата на баща ѝ и именно с това той я впечатлил. Приятели ги запознават съвсем случайно на купон.

Преди Йоан Георгиев Дарина май не е имала сериозен приятел. Според нейни колежки в мотошампиона тя била влюбена, но не коментирала отношенията им, а само, че има мъж до нея, към когото изпитва сериозни чувства.


В категории: Политика


Флагман.БГ Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители 29/04/2024, Понеделник 12:01 1
Флагман.БГ Почина известен бизнесмен Почина известен бизнесмен 29/04/2024, Понеделник 09:53 0
14
Коментара по темата
14.
Соренто
02.05.2023 08:58:39
0
2
Моята представа за красота се разминава с тукашната! Изобщо ние българите не се вълнуваме от такива потресающи тъпни! Моля, не ни ги налагайте.При това тежко бреме,кой ти гледа подобни снобски долнопробни и статии! Какъв бил боклука в българския контейнер?! Ами такъв! Пресен пример.... Какви натурални български КРАСАВИЦИ ИМА,НО НЕ ГИ ЗАБЕЛЯЗВАТ! И ТО защото не са боклук,а натурални обикновени момичета, жени, неоценени по редица причини! Те са ничии,без връзки,положение, работа! Абе неудачници тук в България! Това е тук,където сме нещастници, недостойни,обругани,унищожени! Иначе много важно кой бил професор,съпруг на Еди кой си боклук,син, дъщеря на български величия, велможи....
13.
Правец
01.05.2023 15:29:07
1
3
То се едно жена му мяза ве. и цената си е наПъчатала. Утре и жуки.
12.
До чакала
01.05.2023 00:46:15
1
6
Абе, ти до кой клас си ходил на училище? Нищо не ти се разбира. За тебе пунктуация не съществува ли? Ако кратуната ти изобщо рабира какво е това?
11.
Аз
01.05.2023 00:34:54
1
11
Може и да не е неземна красавица, но поне е естествена и не прилича на всички ония кифли с безброй пластични операции. Те са толкова еднакви и скучни, че все едно една майка ги е раждала.
10.
Чакала
29.04.2023 21:44:21
21
13
Туй куче кой ще го еве е въпросът за тати де туто капи-куче и капут.
9.
Оффф
29.04.2023 20:18:41
15
21
Ами грозничка и милата. Нама никокво излъчване на младо момиче, а на ...много освободена жена. Ще опропасти филма, ако й дадат ролята. После пак Генчев ще е виновен.
8.
Пффф
29.04.2023 18:37:12
18
30
Каква естествена красота, тежък миндил
7.
Awan Afuqya
29.04.2023 15:36:07
28
16
Бих ѝ го бутнал
6.
Въй
29.04.2023 15:12:26
15
54
Снимките къртят! Селяни на концерт на виенската филхармония, тати си говори по телефона, а щерката с фрапираща прическа и тежък грим.
5.
Спойлера
29.04.2023 15:05:07
20
25
Щяла да идва в затвора да ни прави представление, което ще се казва червената шапчица, а аз ще съм вълка, нищо че е грозна...
4.
Мда
29.04.2023 15:02:59
26
36
Грозна като баща си. Дано има повече акъл.
3.
...
29.04.2023 14:36:11
22
58
Скоро става на 22 ама прилича на 35, че и отгоре...ужас
2.
Джо Байдън
29.04.2023 14:15:07
47
32
Боклук като баща си! Русофилистици не са ни нужни, искаме истински демократи с европейски добродетели като Бойко Борисов и Христо Иванов!
1.
Kiril Marichkov: Az ne sam komunis i nikoga nqma d
29.04.2023 14:07:33
17
22
Ot Tattoos Sledva6ta stapka stapalo nadolu
To tui na osinoveno mqza
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Доц. Кунчев: Бременните да се консултират с лекарите си Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители Кабинетът сменя управителите на областите Ловеч, Русе, Силистра, Сливен, област София и Софийска област Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Момиченцето получило охлузване на лявото коляно Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Не им се полагало след като ползвали и помощта "личен асистент" Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Изненадващото решение е на ръководството на „Да, България“ Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Не е нужно министърът на туризма да обикаля със слънчевите очила студията и да обяснява как прогнозата за времето трябвало да е хубава, каза Пламен Дотов Скандалът с фалшифицираните документи се заплита: Кирил Петков забърка и Пашата Скандалът с фалшифицираните документи се заплита: Кирил Петков забърка и Пашата Атанас Русев звънна на баща ми ядосан да му каже да махна Пашата от списъка с 19-те души за разследване от прокуратурата, твърди съпредседателят на ПП И тази певачка легна под ножа, клъцна си носа И тази певачка легна под ножа, клъцна си носа Новият  дует на Десита и Галин е с над милион гледания за седмица Президентът наложи вето върху промените в Закона за насърчаване на инвестициите Президентът наложи вето върху промените в Закона за насърчаване на инвестициите Според държавния глава законодателството трябва да позволява бързо и качествено изграждане на важните за България обекти Oтбелязват с концерт постиженията по европроекти по програма „Tранспорт“ Oтбелязват с концерт постиженията по европроекти по програма „Tранспорт“ Заповядайте на 14 май 2024г., вторник, от 19.30 ч. на площад "Тройката", ще има много музика, игри и изненади
Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори