×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изследвания на две агенции показват, че кметовете на Бургас и София са най-харесвани


Изследвания на две агенции показват, че кметовете на Бургас и София са най-харесвани
Заради размаха, с който преобрази Бургас само за един мандат, кметът Николов получи наскоро от бургазлии оценка много добър 4,89
14 Октомври 2011, Петък, 12:32 ч.

С оценката 4,89 по шестобалната система, която Димитър Николов получи наскоро от бургазлии, той изпреварва Фандъкова, оценена с 4,83

Кметовете на София и Бургас Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, издигнати от ГЕРБ, са най-харесвани. Това показват обобщените резултати от двегодишно изследване на Гражданско движение ДНЕС и агенция ЕСТАТ, която прави социални и пазарни проучвания. Препитани са 10 500 души в 25 областни града, съобщава „Монитор".

Жителите на морския град са дали на Николов оценка 4,89 по шестобалната система, а столичната кметица Йорданка Фандъкова е изкарала 4,83 от софиянци. Сред най-харесваните местни управници се нарежда и градоначалникът на Варна Кирил Йорданов с 4,73. Само с три стотни след него е Тодор Попов на Пазарджик. На дъното на класацията пък е кметът на Стара Загора Светлин Танчев. От централата на ГЕРБ също снеха доверието си от него и той няма да бъде издигнат за нов мандат. Според изследването общинските съвети получават по-ниски оценки от гражданите за работата си в сравнение с кметовете. Причината е, че на местните парламенти се гледа като на арена на разпри и безпринципни съглашения, поясни социологът Иво Желев от агенция ЕСТАТ. Все пак с най-висок рейтинг са общинарите във Варна и София.

Столицата е и на челната позиция в оценката на гражданите за това дали се е подобрил животът им след влизането на България в Европейския съюз. 37,4% от софиянци са отговорили положително на този въпрос. 36,5% от бургазлии също смятат, че приемането на страната ни в съюза се е отразило благоприятно на града им. Изследването показва обаче, че в едва седем общини хората, които намират нещо положително в членството ни в ЕС, надхвърлят 30 на сто. Това са само най-големите градове, които успяват да се справят сравнително добре с кризата, а по-малките и отдалечените приличат на дълбоко бедстващи общини, коментира Желев. Данните показват, че средната оценка, поставена от запитаните за икономическото състояние на общините, е 3,50.

В същото време, колкото по-задоволена става средата в големите градове, толкова по-високи стават и претенциите на хората, отчитат от движение ДНЕС. Затова и хората там поставяли повече изисквания към управниците си.

Един от най-големите проблеми на гражданите в страната са ниските заплати и пенсии, показва изследването. Най-недоволни в това отношение са хората в Монтана, като 35,6% от жителите на града, управляван от Златко Живков, са посочили, че това е най-голямата им грижа. От ниски доходи се оплакват масово и гражданите на Велико Търново, който се нарежда на второ място в тази класация. Безработицата пък мъчи най-много жителите на Ловеч.


В категории: Власт , Политика


54
Коментара
Флагман.БГ Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит 29/05/2024, Сряда 12:00 1
54
Коментара по темата
54.
Социологът
18.10.2011 22:55:23
0
0
Като оставим настрана множеството подозрения за търговия с влияние, корупция и неправомерно облагодетелстване, които съпътстват нашия Димитър Николов - настоящ кмет на ГЕРБ и бивш областен секретар на СДС - неговият лик се кичи основно с две неща.
Първото е добилите печална известност с митарствата си преписки на бургаската и софийската прокуратури по незаконната продажба на 130 дка от защитената местност на къмпинг "Корал", осъществена през 2002 г. В пресата далаверата се оценява на около 30 млн.лв. чиста печалба. Не знам дали е така, но е факт, че от началото на тази година Върховна Касационна Прокуратура се принуди да се намеси, за да се задвижи най-сетне това производство.
Интересна обаче е компанията, в която Димитър Николов осъществява въпросната врътка - ортаци са му кмета на Царево от БСП Петко Арнаудов и известния адвокат Евгений Мосинов (също от БСП), които се опитаха да обявят за незаконен Природен Парк "Странджа"..
Второто нещо - просто факти:
Димитър Николов е осъден през 2001 г. за контрабанден внос на сухо мляко от Украина и пласирането му на вътрешния пазар. Присъдата е административно наказание - конфискация в полза на държавата и глоба в размер на стойността на сухото мляко.
По същата афера обаче са заведени още 2 следствени дела - за документарна измама и за престъпна злоупотреба по служба. Последното предвижда до 10 години затвор. Тези две дела са със становища за повдигане на обвинение, но все още отлежават в прокуратурата.
И последен факт - този престъпник се спряга за най-успешния кмет на ГЕРБ и в преизбирането му няма съмнение..
Както се очерта картинката, в професионалната характеристика за заемане длъжността: "Кандидат-кмет с подкрепата на ГЕРБ", явно трябва да фигурира изискването лицето да е осъждано поне веднъж за икономическо престъпление от общ характер..
И още приказка имам да ви казвам, ама стига с тая бира за сега, че трябва да се прибирам и да готвя, както съм обещал.
А вие пак си ги изберете,де! И да не забравите да почерпите за изборната победа! А от мен мезето - задушени манатарки, масловки и горски сърнели, че тази година берекетът на гъбите се пада точно по време на изборите:)
53.
Истината
17.10.2011 20:49:38
1
1
Сега си обяснявам тайнствения хрисим вид на човека с лик на Мадона и с прозвище Момата. Това била причината да мълчи и да не обелва дума по никакъв повод освен когато пиарите не са му написали предварително текста. Той бил посветен в тайнство!
Няма лошо да си масон където и да е по света, но за съжаление в България всичко е опорочено. Масонското братство към което принадлежи и въпросния мълчаливец не е нищо друго освен мафиотска структура за създаване на олигарси и обслужване на корпоративни интереси, маскирани като благотворителност или пък грижа за човека. Това са богопомазаните герои на прехода, недосегаемите, които командват полиция, съдебна система, данъчна система, които са над законите, които манипулират изборите и изсмукват финансовия ресурс на държавата, които определят правилата в икономиката така че да съсипят средната класа.
Пример: Валентин Златев - шеф на “Лукойл” за България и син на Васил Златев - кмет на Правец по Тодор-Живково време - масон от компанията на БИЛДЕРБЕРГИ.
Името на съдия Атанас Вълков излезе в списъка на зависимите магистрати от разни тайни антибългарски братства - това е официална информация.
Изненадата са Красимир Стойчев (заместник кмет по финансите по времето червения кмет Йоан Костадинов) и Димитър Николов (бивш седесар и настоящ член на ГЕРБ). Това обяснява защо Николов запази поста на Стойчев и не посмя да го уволни когато наследи кметския кабинет от Йоан. То ако се поразрови човек всъщност ще види, че Николов запази и всички ключови фигури от времето на Йоан и през всичкото време наливаше пари във фирмите дето и по йоаново време бяха фаворити.
Няма какво да подскачат сега тук няколко платени писачи с прякори Велизар Георгиев, Сияна не знам коя си и Милан Тодоров.
Дано бургазлии проумеят истината и на 23 октомври пратят червения масон и ученик на Йоан там, където му е мястото. Отменете му имунитета като гласувате наказателно, за да влезе в сила издадената преди 4 години осъдителна присъда за контрабанда!
52.
joro
17.10.2011 17:11:04
1
2
vilizare(istinskiq) evala 4e ne otstupva6 na tezi lujci, samo gledaite kak se opitvat da pravqt horata ludi.Luda durjava, ludi hora pone normalnite popadnahme na to4en 4ovek v liceto na Dimitur Nikolov.
51.
от Черния Орден
17.10.2011 16:27:37
2
1
Масоните са тайни общества – мафия, която е единна и целенасочена. Съставена е само от посветени, които разполагат с основната част от капиталите по света. Така например в България има 4-5 масонски ложи, които са пуснали корените си в цялата страна. Те се числят към един или друг орден, но принципът им е винаги един и същ – да притежават върховна власт, блага и пари.
В държавата ни те са се намърдали на най-ключовите позиции като едно от тях е Столичната община, която представлява една огромна група от тази мафия. Превземането на позициите там започва още от времето на Янчулев като през целия този период те се умножават значително. Събират се на тайни места, където обсъждат пъклените си планове – като се започне от заменките на горите и се премине през обществените поръчки, че се стигне чак до общинско-частните връзки.
При масоните няма леви и десни, сини и червени – всички са от една партия, имайки главни позиции от своите хора по всички етажи на властта – съдебна, изпълнителна и законодателна. При тях солидарността е от особена важност в бизнеса, ето защо не е от значение дали масонът е причислен, в обществото, изцяло към престъпните организации или е част от “честните” политици.
Имената, за които се знае, че са масони, във връзка с по-горе казаното, са: покойните Илия Павлов и Емил Кюлев, както и Констадин Паскалев, проф.Пантев и министърът Вежди Рашидов, бившият председател на Административния съд в Бургас Атанас Вълков, заместник кмета по финанси в община Бургас червеният Красимир Стойчев
И КМЕТЪТ НА БУРГАС ДИМИТЪР НИКОЛОВ
50.
Велизар Георгиев
17.10.2011 16:06:41
1
1
Аз не съм оня Велизар Георгиев, дето е писал в коментар 49, че съм писал в коментар 47, че съм оригиналът в коментар 42. После ще се сетя и какво исках да кажа.
49.
Вилизар Георгиев
17.10.2011 15:06:00
1
3
Еееее пак ли ми пишете от името,коментар 47 не е от мен.Аз предупредих вече ще говоря с редакцията,как не ви е срам.Добрине те са толкова безпомощни, че се чудят какво да измислят да дразнят хората.Димитър Николов ще е кмета колкото и да не искате с такива смешни истории само доказвате,че сте безсилни!
48.
Добрин Георгиев оригиналът
17.10.2011 14:48:53
1
1
От Добрин Георгиев оригиналът пак пишете от мое име ,срама нямате - коментари 44 и 45 не съм ги писъл аз . Наглостта ви край няма. Понеже вече се чувствате безпомощни и за това се представяте ,че пишете от мое име .
Манипулативните ви похвати край нямат . Спрете да пишете от, мое име ще ви намеря IP адресите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
47.
Истинския Велизар Георгиев
17.10.2011 14:09:48
0
1
Тихомире, млъкни и ти вече. Заради голямата ти уста ще стане като в Ново Паничарево.
46.
Тишо Атанасов
17.10.2011 13:13:32
1
2
Абе Тошко да ти напомня и тук. Циганите в Долно Езерово вече стават неудържими, искат си втория транш , иначе ще видим 4- ма в общинския съвет през ама друг път. Кажи на К. М. да побърза с пратката или поне Димитър Николов да мине втори път да им обещае да им построи джамия.
45.
Истинския Добрин Георгиев
17.10.2011 13:09:03
1
1
Ти пак ли ми крадеш името бе? И какво като си прави политическа реклама с общински пари? Това да не би да е престъпление?
Сега ще кажеш че и Синята коалиция трябва да я плюем задето купува цигански гласове! Това е нормално, а ти не се пъхай в чуждите работи.
44.
Добрин Георгиев
17.10.2011 13:05:42
1
2
Митко Николов и Синята коалиция са бъдещето на Бургас.
Който не вярва, да види в сайта www.dnikolov.eu ,в който случайно обаче е използван видеоклип изработен по поръчка на община Бургас, където Николов беше кмет, платен е с общински пари по проект за остров Св.Анастасия на "ФРИБУЛ" ООД и се използва в предизборният му сайт за политическа реклама.
43.
Крали Марко
17.10.2011 09:06:18
1
2
Призовавам към една честна кампания, без бълвочи и черен пи ар.
Бургазлии да излязат и да гласуват за нашия единствен кмет- Митко Николов!
42.
истинския Вилизар Георгиев
16.10.2011 23:39:12
1
3
Вие направо прекалихте, то не бяха наредби и кражби на имена.Сега поне хората знаят какви сте и как бълвате само лъжи! Димитър Николов е най-добрия кмет който сме имали и колкото и да не искате да го повярвате хората ще го подкрепят, за да може да се развива Бургас.
41.
истинския Добрин Георгиев
16.10.2011 22:48:34
1
2
Ако искате Бургас да продължава да се развива като през последните 4 години, гласувайте за Николов -това е правилния избор, за да продължи Бургас да се развива както до сега .
40.
истинския Добрин Георгиев
16.10.2011 22:43:24
1
3
От истинския Добрин Георгиев колко сте жалки и смешни как не ви е срам да пишете коментари от мое име не е коректно от ваша страна .Колкото и да не ви харесва Димитър Николов е сегашния и бъдещ кмет на Бургас.
39.
Попова
16.10.2011 21:49:58
0
1
Останаха броени дни до изборите. Ще спечели най добрият
38.
Сияна Ненкова
16.10.2011 21:35:05
1
1
Ей, така не става сигурна съм, че шефовете ви няма да ви платят за "Copy-paste" на различни статии с копирани имена на хора, които не са слепи или платени като вас. Аз ценя всичко направено за Бургас от Димитър Николов и като гледам неблагодарното ви отношение побеснявам! Стига сте плюли по един успешен Кмет на Бургас!
37.
Добрин Георгиев
16.10.2011 21:00:20
2
3
Боко няма нищо общо, Димитър Николов е кандидатурата на Цветан Цветанов. Защото той /Цецо/ държи ключа за черната каса, а Митето и Коцето Марков извлачиха достатъчно към нея, за да се откупят от наказателно преследване. Вярно, че в момента ГЕРБ е на Цецо, но се чудя тая неразделна бургаска двойка що ще чини, когато Боко разкара ченгетата предатели и си върне едноличната власт?
36.
BOKO TIKVATA
16.10.2011 20:40:10
1
0
ПРЕДВОДИТЕЛЯТ НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ГЕРБЕРАСТИ е БОКО ТИКВАТА, КОЙТО ВЧЕРА ИМАШЕ ИМЕН ДЕН - ВЧЕРА , АКО НЕ ЗНАЕТЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПОЧЕТЕ - ДЕНЯТ на ТИКВАТА !!!
35.
До д р Сайян
16.10.2011 19:58:42
0
0
Докторе, айде, че и ти беше голям мераклия да ставаш кмет на Бургас навремето, ама така и не те издигнаха и оттогава съвсем превъртя
34.
Добрин Георгиев
16.10.2011 11:46:05
1
2
До баба Гицка:

Бабо Гицке , вие трябва само да благодарите на кмета Николов, че ви обнови цели 10 пенсионерски клуба ,за да има къде да се събирате. Що се отнася до армията, явно вие сте от някоя такава армия- скъпо платена и имаща за цел да плюе ,така че не ви отива на годините ,драга ми бабо Гицке .Дали ви се иска или не на вас и на вашите шефове, друга алтернатива за Бургас освен кмета Николов няма, запомнете го добре, НЯМА.
33.
Д-р Сайян
15.10.2011 22:14:11
0
2
Добре, Ембиемви, както кажеш, прав си. Ако искаш, може и 20 да ги направим от ГЕРБ, така добре ли ти е? Добро момче!
32.
Ем би, ем ви
15.10.2011 21:37:45
2
1
Последни данни- Бургас. Николов пръв, без балотаж! ГЕРБ 14, БСП 6, НФСБ 6
31.
Биг Брадър
15.10.2011 20:48:37
1
2
Е как да не ти плаща! Димитър Николов без заплата ли те държа досега в общината?
Не отива на един масон да прави такива неща.
30.
Сияна Ненкова
15.10.2011 20:26:08
3
1
Незнам на кой плащат и на кой не, ама трябва да си сляп, за да не видиш как се промени града, колко е красив и модерен, колко клиники, болници са построени или ремонтирани благодарение на г-н НИколов. На мен никой за нищо не ми плаща, но като видя гнуски коментари от неблагодарници се ядосвам и няма да седя. Дайте по-добра алтернатива за Бургас не само да плюете!
29.
Белия Масон
15.10.2011 19:34:47
1
2
Айде сега, изведнъж истината стана помия. А вашата помия четири години ни я пробутвате за истина и очаквате да ви се кланяме. Не всички сме на хранилка в общината и не на всички ни плащат, за да пишем псалми и безпочвени хвалебствия за вашия кандидат.
И моля ви, не изричайте напразно името Господне!
28.
Angel
15.10.2011 19:04:28
2
3
Жалък, нещастен, злобен и неблагодарен народ!Душите пълни с омраза, очите виждат само в черно, устата бълва само помия! На нас българите и Господ да слезе пак ще му намерим кусури и ще го плюем!
27.
Зидар Мазачев
15.10.2011 15:18:22
2
2
Снежке, не ти трябва да знаеш къде ги мислим големите работи и лъжливите проучвания, къде забъркваме и великите конспирации и нагли манипулации, щото после ще трябва да те гръмнем. Живи свидетели на оставяме.
Поздрав от Великия Масон, който дърпа персонално конците на малките масончета- престъпния съдия Атанас Вълков, крадливия комуняга зам.кмет на Момата Красимир Стойчев-Тихата стъпка и най-видното ми масонче Митя Николов.
26.
BRAT GALEV
15.10.2011 14:31:04
0
0
MOMA i DA PLUE !???????
NE STAVA , TOI ILI SI e MOMD ili SI e MIMETO NIKOLOV . MYG TUK NJAMA ZA DA GLASUVAME ZA NEGO.
25.
BRAT GALEV
15.10.2011 14:31:04
1
1
MOMA i DA PLUE !???????
NE STAVA , TOI ILI SI e MOMD ili SI e MIMETO NIKOLOV . MYG TUK NJAMA ZA DA GLASUVAME ZA NEGO.
24.
Баба Гицка
15.10.2011 14:04:56
2
2
Тия на бабината ти, Добринчо. Такава му е ролята- да мълчи, щото а е рекъл нещо, а се е изложил. После, чадо, такива са правилата на играта ДЕЙСТВАЩИТЕ КМЕТОВЕ НЕ ПЛЮЯТ, кой луд си вкарва таралеж в гащите като дразни опозицията? Ной вашичкия пък и няма нужда да плюе, има си цяла армия за това.
23.
Добрин Георгиев
15.10.2011 11:56:28
2
2
Както всички забелязахте само кмета Николов не плюе своите опоненти, което му прави чест. Тези, които си мислят, че като плюят ще стигнат до кметския стол, уви господа ,вие кметове няма да станете Ако още не сте го разбрали, време е да го разберете .Господин Николов разчита не на разни статии ,които имат за цел да плюят по кандидат кметовете, а се опира на реално свършената работа и бургазлии го виждат и оценят .Ние, бургазлии можем само да се гордеем ,че имаме толкова кадърен човек като кмета на Бургас Димитър Николов. Ако искате Бургас да продължава да се развива като през последните 4 години, гласувайте за Николов -това е правилния избор, за да продължи Бургас да се развива както до сега .
22.
Милан Тодоров
15.10.2011 11:07:57
2
3
Все пак трябва да се опитат по някакъв начин да стигнат до балотаж, но се надявам да не се излагаме пред най-добрия кмет който сме имали. Димитър Николов заслужава да се отиде до урните и от стари и от млади и да се покаже на всички, че това е начина да се работи, че така се правят нещата. Работиш за хората и те ще те подкрепят! Благодаря Ви г-н Николов за всичко което направихте!
21.
Снежка
14.10.2011 23:21:13
2
7
Мен никой не ме е питал, нито семейството ми, нито някой от познатите ми, а аз познавам страшно много хора. Кои са тези бургазлии, които са давали оценки, как са били питани, на какъв принцип е правено това измислено проучване? Много миризлива история, също като постовете на Гълъб /дядо ми викаше на пръднята гълъбчета/, дето ги фъска под всяка статия.
20.
КОРУПЦИЯ - MOMATA
14.10.2011 22:36:10
3
3
GYLYB GUGUTKOV , TI OTKOGA SOBSTVENITE SI GELANIA ZAPOCNA DA GI IMENUVASH SOCIOLOGICESKI PROUCVANE !????

MOMATA E AUT , VERVAI MI ... A S NEGO I VSICKITE MU GYLABICI KATO TEBE i KRADLIVKO MARKOV.
19.
ГЪЛЪБ
14.10.2011 21:23:39
2
2
Последни данни- Бургас. Николов пръв, без балотаж! ГЕРБ 15, БСП 7, НФСБ 7.
18.
Вилизар Георгиев
14.10.2011 20:46:01
2
2
Така е, всички и завиждат за кмета.Дано да има повече такива политици и не само в Бургас, че другите градове много ще изостанат. Каквото и да казвате Бургас попадна на кмет. Браво г-н Николов, ние вярваме в вас!
17.
Милан Тодоров
14.10.2011 17:48:32
4
4
Доста елементарни коментари на не може би не толкова елементарни хора. Димитър Николов си върши работата перфектно. Това е човека който въведе нов стандарт като промени статуквото от "говорене и обещания без никакъв реален резултат" , на "мъжка дума - речено сторено". Не знам колко трезви хора ще гласуват, но ако наистина активността е голяма то нашия кмет Димитър Николов ще спечели със зашеметяваща преднина, защото е най-добрия кмет които сме имали някога!
16.
Сияна Ненкова
14.10.2011 16:49:20
3
5
Тук вече ми стана много, много забавно, все едни и същи лица пишат едно и също. Прочетох, че нямало работа, спомнете си на сесията за новата индустриална зона, кои хора не я подкрепиха?-сърдете се на тях. Г-н Николов се опитва да прави, да гради, а какво става- неблагодарност, вандализъм и мрънкане!
15.
Ustata
14.10.2011 15:33:08
0
2
а бе хора прости сте бе?!! какъв Николов изберете Ваклинчо - за 4 години Бургас ще бъде целия в небостъргачи.......
14.
50 CENT a.k.a G.G.P. Souja
14.10.2011 15:13:09
3
6
На 23-ти вечерта Бургас ще ликува с преизбирането на най-добрия Кмет, аз с нетърпение чакам да видя следващите 4 години как Бургас ще се превърне в един от най-добрите европейски градове. Дано Димитър Николов продължава още дълги години да управлява Бургас. Вижте колко положителни неща се случиха в града ни, как се промени той през неговия мандат. Всички други градове ни завиждат! Наистина този човек знае как да управлява, той е мениджър, при това успешен!
13.
Б-с
14.10.2011 15:10:46
6
3
Проучванията на всички агенции са платени от ГЕРБ, така че никой разумен човек не би вярвал на това . Истината ще се разбере след изборите. Сега е безсмислено да се четат каквито и да е проучвания, статистики, анализи и тем подобни платени глупости.
12.
realist
14.10.2011 15:05:51
6
5
И да плюете и да злобеете ефекта ще е нулев и бургазлии ще си изберем Нколов
11.
сбогом ГЕРБ
14.10.2011 14:27:40
8
6
Пълно разочарование от лъжите на ГЕРБ.Само 100 % активност ще претопи КОНТРОЛИРАНИЯ И МАНИПУЛИРАН ВОТ!Всички до урните на 23-ти.
10.
Георги Василев
14.10.2011 14:22:21
7
6
Николов направи толкова много неща за града колкото 5 кмета преди него не бяха направили заслужено има такова голямо доверия на хората.
9.
напъни
14.10.2011 14:08:06
6
9
Хора продължаваите да пишете хвалебствия за Николов.Това няма никакъв ефект върху трезво мислещите хора на Бургас , които никога няма да гласуват за него.Хабите си времето просто:))
8.
123
14.10.2011 14:08:06
7
8
Кой млад човек до 30 г. възраст го харесва-само Маниака и Dr.Flex 40% от нас са без работа в Бургас. Николов съсипа бизнеса в града.
7.
Тони
14.10.2011 14:07:21
3
6
Нека не сравняваме кмета на Герб с алкохолизирания кретен Йоан Костадинов.Базата на сравнение е неуместна-12 години безвремие беше няма какво да се заблуждаваме.
6.
Шишков
14.10.2011 14:01:39
1
5
От напъните на стойновски ще излезе едно голямо нищо и само фирмите които държат рекламата по улиците и му слагат портрета ще спечелят...!!!
5.
Трендафил
14.10.2011 13:53:22
4
6
Напълно съм съгласен с написаното по-долу.На Димитър Николов не му се налага да води активна предизборна кампания,защото работата му през тези 4 години е най-добрата реклама за него.А и защо да плюе опонентите си когато такива няма - ваклото овчарче ли, елечето ли... кой може да се мери с Николов.????
4.
4 life
14.10.2011 13:50:31
1
2
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
КОМИСИЯ ЗА РАЗКРИВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ И ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА ПРИНАДЛЕЖНОСТ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ
КЪМ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И РАЗУЗНАВАТЕЛНИТЕ СЛУЖБИ
НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА АРМИЯ


Три имена Тодор Ставрев Ставрев

Дата на раждане 16.07.1950 г.
Място на раждане гр. Средец
Вербувал го служител о. р. Васил Рангелов на 11.07.1984 г., регистриран на 02.08.1984 г.
Ръководил го служител о. р. Васил Рангелов; о. р. В. Стефанов; о. р. Вл. Божков
Структури, в които е осъществявано сътрудничеството ОУ на МВР-Бургас
Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудник агент
Псевдоними Странджата
Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1 Рег. дневник; картони – обр. 4 и обр. 6 – 2 бр.; протокол вх. № 1891/ 13.04.1990 г. за определяне като неценно личното дело на аг. "Странджата".
Снемане от действащия оперативен отчет
Публична длъжност или публична дейност Собственик в ИК "Черноморски фар" ООД
3.
The Organization 4 LIFE
14.10.2011 13:42:47
6
7
естествено, че ще спечели на първия тур още, КОЙ ДРУГ е направил и една стотна, от това, което направи той? Не се хвърля в помпозни кампании, не плюе по т.нар. си "конкуренти" за Кметското място. Позитивен и работещ Кмет, защо да не спечели той? Имайки впредвид какви личности са се кандидатирали от останалите за Кмет тук, кой да спечели? Кой са те? Какво са направили за Бургас? Само бла-бла приказки. А Димитър Николов не спря да работи вече 4 години и това се вижда, вижте отчета му - преди и сега. Този човек направи невъзможното, ако го преизберем, представете си Бургас след 4 години ще един от най-добрите европейски градове! Затова ще гласуваме младите за него, а останалите му "конкуренти" и общински съветници не заслужават да станат, срам ме е че им плащаме заплатите от нашите данъци... Бюлетина номер 2
2.
Калин
14.10.2011 13:34:51
5
6
Може и да спечели още на първи тур,ама в някои друг живот
1.
Nik
14.10.2011 13:26:00
6
5
За тези избори има само едно въпросителна - на първия тур ли ще спечели Николово или на втория.Доколкото чувам май ще спечели още на първия
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Двамата явно са били близки приятели, защото костинбродският славей въобще не се притеснява да гушка русата напаст Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Марта Евтимова е утвърден професионалист с над 20-годишен богат телевизионен опит Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Жана Бергендорф е значително променена  Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата В държава със слаби и превзети институции, като нашата, трябва да имаме коректни механизми срещу безумното вдигане на цените покрай влизането ни в еврото, категорична е тя Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Астролозите казват, че през тези пет дни не бива да рискуваме, защото планетите ще са в дисхармония Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар
Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... 23-годишната Оливия Корбиер получи мозъчен кръвоизлив, увреждане на белите дробове, счупен таз, нос и три фрактури на прешлена, когато падна от 5 близо в пропаст в Банско през март Какво се случва днес със синът на Ламбо Какво се случва днес със синът на Ламбо Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали Защо милиони деца са изложени на риск Защо милиони деца са изложени на риск Епидемията продължава Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори