×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас бе превърнат от Димитър Николов и свита в Първи частен град на ГЕРБ*


14 Октомври 2011, Петък, 12:05 ч.
Автор: Георги Иванов, кандидат за кмет на Бургас

Последни сме по ниво на местните такси и почти предпоследни по ниво на местните данъци сред 28 областни града в България

Синият балон, надут от  Димитър Николов за това, че Бургас е „най-добрият град за живеене“ в България, се спука окончателно. Това, което аз като общински съветник пишех на страниците на в.“Под лупа“ и говорех на заседанията на общинския съвет в Бургас, се оказа абсолютно вярно. ГЕРБ и Димитър Николов направиха Бургас най-скъпия град за живеене с най-високите местни такси и данъци, висока корупция, ниска трудова заетост и близо един милиард лева, изхарчени за бетон, асфалт и палми, а според нивото на образованието на работната ръка сме дори след Кърджали на предпоследното 26-то място в страната...

Намери се една организация като Институт „Отворено общество“- София за която Уикипедия е записала следната кратка информация :“Институтът „Отворено общество“ - София е неправителствена организация, създадена през 1990 г., която си е поставила за цел да отстоява ценностите на отвореното общество в България (по Карл Попър: „Отворените общества не поддържат един-единствен възглед за "истина", а по-скоро се опитват да установяват закони и институции, които позволяват на хора с различни възгледи да живеят заедно в мир.“). За своя мисия определя демократизирането на България, укрепването на институциите от гражданския сектор, разширяването и гарантирането на гражданските свободи, спазването на основните човешки права, разгръщането на публични дебати по ключови за страната теми.

Организацията е част от фондация Институт „Отворено общество“, основана от Джордж Сорос.

Тази организация и Института за пазарна икономика (И.П.И.) , чиято мисия е да развива и защитава пазарните подходи за преодоляване на предизвикателствата, пред които гражданите на България и в региона се изправят още от  март 1993 г. са направили поредното независимо икономическо изследване на местните условия за правене на бизнес в България през 2011 г.

На база техните изследвания и пълни цитати от този доклад, богато илюстрирани с таблици и схеми, ние ще дадем за пореден път актуална, точна и независима информация на икономическото състояние на Бургас. Насладете се на истински динамит, на независими разкрития, които ще ви покажат незавидната роля на четвъртият по големина български град, който нагло бе превърнат в първи частен град на ГЕРБ за сметка на жестокото ограбване на бургазлии по башибозушки. Това е истината, точна и акуратна - друга такава няма и ако тя не ви мотивира да промените своето окаяно положение на местните избори чрез вашият вот, то трябва да хващаме тоягите и да изгоним подобни наглеци далеч от Бургас заради щетите, нанесени от некадърно управление.

 

Индексът „Местни условия за правене на бизнес 2011” се издава за втора година и има за цел да изследва различията в бизнес средата на местно ниво и да посочи къде в България е най-лесно да се прави бизнес.

всички 28 области в България, като всяка е представена от един град – най-големият в общия случай (областният център). 

Оценката по трите основни изследвани области „Данъци и такси”, „Администрация” и „Икономическа активност”, оценени чрез общо десет индикатора посочва къде в България правенето на бизнес е най-лесно. 

Бургас  е на последно място по нивото на местните такси, като таксата на битови отпадъци е 11‰ при средно 6,9‰ за страната, а тази за ползването на пазари – 9 лв. на кв. м. на ден при средно 3,50 лв. в другите областни градове. Другото неблагоприятно класиране за Бургас е при нивото на образование на работната ръка – едва 16,6% са с висше образование, което поставя областта на 26-то място по този индикатор. 

„Класиране по индикатор „Местни данъци”

Забележка: Първо място означава най-ниски средни нива на изследваните местни данъци.

Източник: Индекс „Местни условия за правене на бизнес” 2011, ИПИ

Местни такси

Индикаторът „местни такси” измерва нивото на две такси, които се определят на местно ниво. 

Средните стойности на таксите за 2011 година са:

- Такса за битови отпадъци за нежилищни имоти на юридически лица – 6,81‰

- Такса за ползване на пазари за търговия с промишлени стоки – 3,47 лв. на кв. м. /ден.

Най-ниската стойност на таксата за битови отпадъци е 1,40‰ в Сливен ... Бизнесът може да ползва най-евтино пазарите в Благоевград за 0,50 лв.,а  в Бургас таксата е фиксирана на 9 лв. на кв. м.  - 18 пъти по-висока такса в Бургас от Благоевград  и 5,1 пъти над средната такса за страната, която е 3,47 лв. за кв. м ?!! Спрямо Варна, където таксата за ползване пазари е 2,70 лв. на кв.м в Бургас е 3,33 пъти по-висока ?!Пет кожи са съдрали в повече на всеки бургазлия, ползвал бургаските пазари?! СРАМ и НАГЛОСТ ?!!

Средно претеглената величина на двете местни такси определя класирането на 28-те града. 

На първо място в класацията по този индикатор е Търговище като градът с най-ниски средни местни такси – таксата за битови отпадъци е 4,50‰, а пазарите се ползват срещу 0,70 лв. на кв. м./ден. Малко по-високи са таксите в Хасково и Ямбол, които се класират съответно на 2-ро и 3-то място. Следващото 4-то място се заема от шест областни града – Русе, Разград, Перник, Кюстендил, Добрич и Благоевград.

На дъното на класацията е Бургас на 28-мо място, където таксата за битови отпадъци е фиксирана на 11‰, а тази за ползването на пазари – на 9 лв.

Таксата за битови отпадъци за нежилищни имоти в Бургас е 7,85 пъти по-висока от тази в Сливен и 1,61 пъти по-висока от средната за страната ?! Отново наглост и срам ...

В съседна нам Варна такса битове отпадъци е 3,90 промила или 2,82 пъти по-ниска ?! В тези условия дребният и среден бизнес живеят около 4 пъти по-лошо и работят при 4 пъти по-трудни и скъпи условия в Бургас, който бил уж „най-добрият град за живеене“ според Димитър Николов и ГЕРБ.

Туристически данък

Туристическият данък в големите общини, за хотел категория три звезди варира от 0,30 лв. до 2.00 лева за нощувка. Базисното ниво за категория три звезди е 1 лв. за нощувка – записано е в Преходните и заключителни разпоредби на закона за местните данъци и такси и се отнася само за месец януари 2011 г. В последствие пет общини гласуваха сравнително високи нива на данъка, а цели 17 решиха да смъкнат данъка и да не утежняват бизнеса.

Например, за хотел три звезди в Бургас туристическият данък е 2 лв. на нощувка, докато във Варна бе понижен до 60 ст. Най-нисък е данъкът във Видин, Враца и Ловеч – 0,30 лв. за нощувка. Туристическият данък в Бургас е 3,33 пъти по-висок от този във Варна и 6,66 пъти по-висок от този във Враца ?!

И докато пет големи общини смъкнаха цели 17 пъти този туристически данък ГЕРБ и Димитър Николов го увеличават от 3,3 до 6,6 пъти ?! Кой сега е нагъл управник ?! Бургазлии преценете сами!

Патентен данък

В Бургас патентния данък е 4,5 пъти по-висок от Видин, 18 лв. за 1 кв. м  търговска площ, 3 пъти по-скъп от Враца и 1,8 пъти по-скъп от този в Габрово ?! Това е грижата на Димитър Николов и ГЕРБ за занаятите и бизнеса в Бургас ... Подигравка!

Индикаторът „чужди инвестиции"

Той класира градовете според размера на преките чуждестранни инвестиции (ПЧИ) в нефинансови предприятия. Средно на всеки българин се падат 1 382 евро ПЧИ през 2009 година, а абсолютният им размер е 20 440 млн. евро.

На първо място в класацията с най-много инвестиции очаквано е град София с 10 049 евро ПЧИ на жител. Общата сума на ПЧИ в града е 12 546 млн. евро или над 60% от средното за страната. След столицата се нареждат Варна и Софийска област с по €3 532 и €3 216 на човек. Областите с над €1 000 ПЧИ на глава се допълват от Сливен, Бургас, Перник, Габрово, Русе, Пловдив, Стара Загора и Търговище.

Варна има 1,77 пъти по-високи преки чужди инвестиции на глава от населението спрямо Бургас (3 532 евро във Варна и едва 1 985 евро в Бургас, а Димитър Николов се скъса от хвалби, които се оказват лъжи, че сме били първенци по ПЧИ?! <Кой лъже бургазлии ?!!

Образование на заетите

Индикаторът „образование” подрежда областите според завършената степен на образование на заетите. Така, колкото по-голям е делът на заетите с висше образование, толкова по-напред се класира съответната област. 

Средните стойности за България за 2008 година са:

- Заети с висше образование – 25,5%;

- Заети със средно образование – 59,6%;

- Заети с основно и по-ниско образование – 14,9%.

Първенецът в класацията по този индикатор със значително предимство е София с 46,2% висшисти сред заетите, а едва 3,8% са с основно и по-ниско образование. 

На второ място по степен на образованост на заетите се нарежда Велико Търново с 28,1% на висшистите, а на трето – Варна с 26,9%.

На последно място в това класиране е Благоевград, където заетите с висше образование са 14,3%, а тези с основно и по-ниско – близо 23%. Малко са висшистите и в другите области на дъното на класацията – Софийска област (15,3%), Бургас (16,6%), Ямбол (16,6%) и Кърджали (17%).

Бургас е на предпоследното 26- то място по образование на заетата работна ръка ?! А изхарчиха само за миналата година над 5 млн. пари за култура и образование ?!! По-назад сме дори от столицата на ДПС Кърджали, където процента е 17% спрямо 16,6% висшисти в Бургас... СРАМ !!!

Работна заплата

Индикаторът „работна заплата” измерва размера на възнагражденията за труд на работниците и служителите в 28-те области.

Последните достъпни данни за средната работна заплата в България са за 2009 година и показват, че тя е 6 112 лв. годишно, като разликата между най-ниските и най-високите заплати е повече от 4 500 лв.

Първенец в класацията е София със средно годишно заплащане в размер на 9 913 лв. Работната заплата в столицата е доста над средното ниво за страната и изпреварва значително и най-високите стойности в провинцията. 

На второ и трето място в класирането по този индикатор са Враца и Стара Загора, където заплатите са съответно 7 696 лв. и 7 602 лв. Враца е и градът с най-голям ръст на работната заплата – 50%. Останалите области, в които работните заплати са над средните за страната са Варна (7 159 лв.), Софийска област (7 026 лв.), Бургас (6 830 лв.), Русе (6 112 лв.) и Габрово (6 112 лв.).

Годишната заплата във Варна е с цели 329 лв. по-висока от тази в Бургас, а спрямо София сме с 3 083 лв. по-малко за годината ?! И това ми бил „най-добрият град за живеене“ ?!!

Заетост

Индикаторът „заетост” е част от групата на показателите „Икономическа активност” и измерва дела на заетите на 15 и повече навършени години от общото население във всяка една от 28-те области. 

Коефициентът на заетост в страната за 2010 година е 46,7%, като разликата между първенците и тези на опашката е около 20 процентни пункта.

На първо място по заетост очаквано е град София с 57,4% коефициент на заетост. 

Другата област, където заетостта е над 50% е класираният на второ място Благоевград с коефициент 53,6%. На трето и четвърто място са Варна и Русе, където коефициентите са съответно 49,6 и 47,9%. Челната десятка се допълва от Стара Загора, Софийска област, Пловдив, Пазарджик, Хасково и Перник.

Заетостта на бургазлии е с почти 6% по-ниска от тази на жителите на Варна и с цели 13,5% по-ниска от тази на жителите на София, което означава, че и безработицата в Бургас е почти толкова по-висока за срам на Димитър Николов и ГЕРБ, които съсипаха бизнеса и това е видно от всички и то точно от тези данни.

Възприятие на корупцията

Бургас е на незавидното 10-то място по възприятие на корупцията?!!! В Бургас над 13% от бизнеса е давал подкупи, свързани с плащането на местните данъци и такси.

И докато „Под лупа“ тръбеше, че в Бургас има корупция, Димитър Николов и Бойко Борисов твърдяха, че такава няма ?! Кой ви лъже ...

Неприятната истина

Бургас е град, свързван с реално осезаема корупция, с най-високите местни такси и на почти предпоследно място по тежест на местните данъци, с нискообразована работна ръка и с ниски преки чуждестранни инвестиции. На фона на тези факти, взети от изследване на ИПИ за 2011 г. е ясно, че катастрофата на местното управление на Бургас начело с бившият кмет Димитър Николов и партията му ГЕРБ, която доминира в общинския съвет е ясно видима и нанася всеки ден тежки щети върху икономическите интереси на бургазлии.

Повече тази партия и този кмет не трябва да им се дава власт и ще е пълна катастрофа, ако бургазлии ги оставят по местата им с вота си.

Помислете добре и прочетете внимателно анализа. При продължаваща криза и тежка безработица не можем да я караме повече така. Партия за хората от народа и лидерът й в Бургас предложиха единствената реална алтернатива на този икономически срив.

Намаляване на местните данъци и такси с 30% и осигуряване на нормални бизнес условия чрез гарантирано с лични декларации на бъдещите общински съветници на Бургас невдигане на всевъзможни местни данъци и такси в следващите 4 години. Привличане на чужди инвеститори чрез символични данъци  с цел откриване на нови работни места.

Прекратяване на щедрото пилеене на бургаски пари от високи данъци и такси за прескъпи ремонти и реконструкции.

Нека си върнем управлението на Бургас в ръцете на бургазлии, а не на ГЕРБ, който превърна града ни в първи частен град на една милиционерска партия!

*Авторът на текста е кандидат за кмет на Бургас и изразява личната си позиция и приоритетите, които ще следва, ако бъде избран


В категории: Опозиция , Политика


Автор
135
Коментара
135
Коментара по темата
135.
Иван
10.11.2011 13:30:56
0
5
Б отбора на комунягите Герб си купиха изборите и цяла Бг. УЧЕНИКА на ТОШО БОКО ПОКАЗА НА САЗДАТЕЛИТЕ СИ ОТ БСП, че е станал по добьр ученик ....
134.
Asen Prodanov, Burgas
31.10.2011 00:09:44
1
5
БЪЛГАРИЯ СПЕЧЕЛИ ОКОНЧАТЕЛНО!!! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД КАТЕГОРИЧНО ИЗБРА ГЕРБ, РАЗГРОМЯВАЙКИ УНИЩОЖИТЕЛНО БОЛНИТЕ МЕРАЦИ НА БСП = БКП ДА СПЕЧЕЛИ ВЛАСТТА ЗАЕДНО С ВЕЧНИЯ СИ САТЕЛИТ ДПС. КРАЙ НА ВРЕДНОТО ВЛИЯНИЕ НА КОМУНИСТИТЕ – РУСОФИЛИ И ФАНАТИЗИРАНИТЕ НЕГРАМОТНИ ФЕСОВЕ НА АХМЕД ДОГАН. БЪЛГАРИЯ Е СПАСЕНА ОТ КОМУНИЗИРАНЕ, ОТ ЗАРОБВАЩОТО РУСКО ВЛИЯНИЕ И ОТ ПАГУБНИТЕ ДАЛАВЕРИ НА АХМЕД ДОГАН. ТОТАЛНО ПРЕВЪЗХОДСТВО НА ДЕМОКРАЦИЯТА!!! Омразните на народа комуняги са навряни в дупката си, от където вече не им остава нищо друго, освен да плюят отрова в предсмъртни конвулсии. Нещастни червени отпадъци, преди повече от месец ви обясних тук, че народа не ви иска. На какво се надявахте, боклуци? Че с конспирации, лъжи и измами ще успеете да спрете прогреса и да върнете България към най-мрачното й минало? Никога вече няма да стане, изроди! Както видяхте от социологическите проучвания, единствено неграмотните и старчоците са основните ви поддръжници. Това е средата ви – от комплексирани, неграмотни отрепки. Така че, изселвайте се в Русия – само там е за тъпи мужици като вас. Дъртофелниците с бетонираните глави измряха в напразни надежди да дочакат невъзможното, осрани в памперсите си, олигавени в злобата си, изпаднали в тежка деменция, старческо слабоумие и Алцхаймер, един по един изнасяни с краката напред към червеите. А вие, последните вмирисани остатъци от червената измет, си тапицирайте смърдящите бърлоги с купищата червени плакати, втренчили празни, зомбирани погледи на дрогирани психопати в червените си парцали – единственото, което ви остава.
133.
Asen Prodanov, Burgas
30.10.2011 18:53:38
1
6
БЪЛГАРИЯ СПЕЧЕЛИ ОКОНЧАТЕЛНО!!! ГЕРБ ПОБЕДИ КАТЕГОРИЧНО И СЪКРУШИТЕЛНО БСП + ДПС. КРАЙ НА ВЛИЯНИЕТО НА КОМУНИСТИТЕ И ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ. ЧЕСТИТО!!!
132.
АТАКА - Бургас
29.10.2011 22:50:59
0
4
Ахмед Доган се обяви публично в подкрепа на Ивайло Калфин, тъй като ДПС винаги е било и си остава естествен политически партньор на БСП = БКП. Турците в България и българските турци в Турция ще гласуват масово по задължение за Ивайло Калфин. Комунистите са готови на всякакви сделки с турците, само за да увеличат чрез тях шансовете си за спечелване на президентските избори. Това съюзяване е позорно и опасно за бъдещето на България! Всички ние трябва да спрем решително опитите на комунистите да спечелят властта чрез подобно предателство. Не на потурчването на България!!! Призоваваме всички симпатизанти и привърженици на АТАКА да противодействат на това, подкрепяйки с вота си Росен Плевнелиев в неделя, 30 октомври. Това е единственият правилен ход за момента.
131.
Vlado
29.10.2011 12:36:11
1
1
Гоше, интересна играеш със Катето Касабова и партията на мъжа и. Те те разкриха за детската градина, както и за оная замянка за земя на гробищата срещу земя в регулация в Бургас. Сега схеми, диаграмни вадиш отнякъде, той и Стойновски плащаше на статистическа агенция нречена представи си"Честни избори 2011" в които казваха че е 2ри след Николов, че щял да има 9 съветника....Толкова за теб. Хамелеон, както и НФСБ-то.
130.
Vlado
29.10.2011 12:32:57
1
1
Смешна работа, какво се пънете толкова за един бързоразлагщ се политически труп като Гошко елечето. И той и Стойновски си получиха резултата от бургазлии. Сега хън мън мрънкат, но поне Стойновски излезе мъж и си призна, а тоя плаче като циганче за кисело мляко. Освен че глобяваш монтажниците на климатици, ако не успеят да раздадат глупавия ти вестник, другаде думата ти не се чува. Влезе с купен вот, лая лая и си помисли че някой те слуша или чете. Е, видя се. Труп. Политически труп. Бързоразлагащ се и затрупан вече от НФСБ-то. Катето Касабова издава тоя сайт с подкрепата на Мосинов от БСП. Яко.
129.
АТАКА - Бургас
28.10.2011 15:06:56
0
2
Ахмед Доган се обяви публично в подкрепа на Ивайло Калфин, тъй като ДПС винаги е било и си остава естествен политически партньор на БСП = БКП. Турците в България и българските турци в Турция ще гласуват масово по задължение за Ивайло Калфин. Комунистите са готови на всякакви сделки с турците, само за да увеличат чрез тях шансовете си за спечелване на президентските избори. Това съюзяване е позорно и опасно за бъдещето на България! Всички ние трябва да спрем решително опитите на комунистите да спечелят властта чрез подобно предателство. Не на потурчването на България!!! Призоваваме всички симпатизанти и привърженици на АТАКА да противодействат на това, подкрепяйки с вота си Росен Плевнелиев в неделя, 30 октомври. Това е единственият правилен ход за момента.
128.
ХХХ
26.10.2011 09:53:11
2
2
брей, големи конспиратори имало тук такива сценарии развиват, че току виж някой ги ползва във фантастичен филм, за другаде не стават, щото са въдух под налягане - Ники, Минко и останалите юнаци с умни калпаци - цял отбор олигофрени - откачалки
127.
Минко
25.10.2011 21:59:42
1
0
Е и аз говорих с други застъпници на Осаката от фирмата му които са гласували 9 човека от фирмата му а накрая им писаха 1 глас ... на ГЕРБ наистина им надписаха двойно гласовете
126.
Ники
25.10.2011 20:49:23
1
0
Ми той който купи влезе кой не купи излезе. та кво да кажем за ГЕРБ купиха направо в цяла Б-я комисиите ...и резултата е налице .ТОШО-БОКО СЕ ВЪРНА НА бяла кобила
125.
Милиционера-ГЕРБ
25.10.2011 19:10:36
2
1
Точно така Иванов гадняра ни пречеше много и му скроихма шапка да не влезе за да не ни пречи в общината. Така , че споко сами ще си лапаме общинските кинти и никой няма да ни дъни...
124.
purko
25.10.2011 12:26:53
2
3
КАКВО СТАНА ИВАНОВ ЩО ТЕ НЯМА ОБЩИНАТА
ГЛЪТНА ЛИ ВОДА А ПАЛЯЧО ГОСПОДИН ЗА ЕДИН ДЕН ( ПУРКО ) СБОГОМ ЗА ВИНАГИ СЕГА ЗАЩО МАЛИШ
123.
Николай Николов
25.10.2011 08:55:16
1
3
георги иванов е едно жалко човече и всеки който е работил при него добре знае това, само той си въобразява че е нещо повече, но не е
122.
ЕКО-КЛИМАКТЕРИУМ
24.10.2011 21:56:56
1
6
ама това пръдливо човече е вятърничаво и издухано като климатик през лято, само дето вони за разлика от машинката
121.
Милотинова
22.10.2011 16:56:40
0
4
Иванчо а има ли баба ти какво да яде или Митко и е пратил малко притоплен асфалт а палмово листо за десерт. щото преди 4 години плащахме 2 пъти по малко данъци и живеехме много по добре или са ти замъглите спомените с 50 ГЕРБ-ЕРСКИ кинта .
120.
123
22.10.2011 15:11:43
0
1
http://www.mediapool.bg/мррб-проигра-държавния-интерес-в-делата-за-плажа-корал-new
119.
Никола Баев
22.10.2011 12:04:58
1
2
ЗА КРАЖБИТнЕ НА НИКОЛОВ:
http://bivol.bg/koral-plevneliev-nikolov.html

КОЙТО МОЖЕ ДА ЧЕТЕ БЪЛГАРСКИ ДА ЧЕТЕ!
НАЙ-ГОЛЕНИЯ крадец на Бургазлии за всички времена е Николов....
118.
Никола Баев
21.10.2011 21:51:09
0
2
Иванов не е мой тип политик. Груб, рязък и аругантен...! Това обаче което научавам от него и хората му чрез вестника и по нета ме кара да заевя, че сега ще му дам моя глас... И СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ БЪДА ПОДВЕДЕН..!!!
117.
Лупов
21.10.2011 21:35:30
0
2
Да се докладва на Лупата да се самосезира и да ги мятат веднага след изборите... Само те не си поплюват и хората им имаме доверия 100 пъти повече от на кмета и мафията около него с Коце Маца...а раирани костюми с Николов купиха ли си ...?
116.
123
20.10.2011 18:58:57
1
2
Николов е масон, както Рямяна Желева, арх.Петко Йовчев и Венелин Пренеров медийния слуга на общината. Всичките сладко крадат покрай Николов. Изберете си пак масон за кмет ???????????????????
115.
Kiro Slepoto
19.10.2011 20:11:30
0
2
Goro,drash oshte malko triabva da gi saborish,mnogo hora sa sas teb,ama neznam dali istenski shte te podkrepiat,nali znaesh zaplata.....glas,ili v kashti......bez pari,povesheto hora gi e strah,ama shte vidim..........
114.
Кръстан
19.10.2011 19:03:33
0
2
Балотаж и всички срещу Николов!
113.
Пи4а
19.10.2011 16:05:18
0
2
Абе Елече, като ти чуха идеята за намаляне данъците и такса -смет с 30% Ваклин и Митко Николов се побъркаха да свалят и те данъци и такси от 3 пъти до некакъв процент. Направо им запали пожар в гащите и по главата и те луднаха...
112.
Лукавия
18.10.2011 14:56:16
0
4
Искате да знаете какъв ще е Бургас през 2015 г.?!
Ами бетонирано гробище озеленено с палми и с 2 джамии и около 50 000 мангала гласуващи за ГЕРБ. Българите просто ще са си отишли в гробищата, в чужбина или в София. Само Митко Момата ще блещи с фаровете си и ще мига като мишок доволно... Това е ГЕРБ...
111.
Червено масонската нишка
18.10.2011 14:01:52
0
3
Лесна за проследяване тази нишка е свързващо звено между червения Йоан и гербаджията Митко – достатъчно е да види човек фирмената регистрация на „Ман консулт“, собственост на заместник кмета по строителството в Бургас Костадин Марков, прехвърлена доста по-късно (година-две след официалното му назначение на общинска работа) на името на жена му:
Като негови в търговския регистър са вписани Юлия Благоева Данова (дъщеря на бившата главна архитектка на общината Карамфилка Атанасова по времето на червения кмет Йоан Костадинов, запазена и сега от настоящия градоначалник Димитър Николов, поставена на ключовата позиция шеф на Дирекция „Строителство“), Мария Иванова Николова (съпруга на бившия член на общинското ръководство на СДС в Бургас и шеф на „Радио FM+” Ивайло Николов) и Таня Цоцоманска (съпруга на дългогодишния началник на охранителна полиция към ОД МВР в Бургас Костадин Цоцомански). На заплата като секретарка пък е назначена малката дъщеря на Карамфилка Атанасова - Силвия.
Кой пък е Костадин Марков ли? Това е бушонът на Димитър Николов – човекът който свърши за 4 години мръсната работа по създаването на обръч от фирми за личното облагодетелстване на тази синьо гербаджийска двойка. Двамата излязоха от този мандат много богати на гърба на средния и дребен бизнес който в Бургас умря.
Някой все още ли си мисли, че ще гласува за ГЕРБ ако пусне гласа си за Димитър Николов?
110.
Цар ГОГО
18.10.2011 08:12:48
2
3
Различен
14.10.2011 12:11
"За съжаление това е истината-цифри и факти от фондацията на СДС и ГЕРБ Отворено общество, които показват срива на Бургас. "

Какъв срив ве нещасник ?
Тъкмо почна да се развива града ни,лятото идват хора от други градове и ни завиждат искренно за напредъка.Лаят такива като Манев ,Осаката ,Стойновски дето им секнаха далаверите.
109.
Прокурора
17.10.2011 22:16:26
0
3
Правилно колега 23, пращай ги в съда, и там държим всичко под контрол. Атанас Вълков временно го пратихме на почивка, но Е. Нашева още е там. За Митя тя ще направи всичко. Щом успя навремето да покрие престъпника мним бос дето уж щеше да строи ГУМ-а Стефан Николов. Я да видя в папките каква беше тая история, дето Митя пак излезе сух от нея заради платените съдии.
Четох тук едни истински истории за папки и записи и това, че Коцето Марков държи Митя Николов с компромати, та ако решат да го пратят да търка наровете в панделата да вземе и Митя със себе си. Сичко туй е вярно, но съм длъжен да внеса още малко яснота.
Каквото и да изкарат срещу Митето, пак ще го покрием. В Масонската ложа сме се клели в братска /мъжка/ любов до гроб. Други принципи нямаме. Затова червеният Краси Стойчев е още на свобода, че и зам.кмет на Бургас е -в гербаджийска уж община. Щото и той е от нашите.
Поздрав от Великия Масон, мозъкът, който мести малките пиончета масончета Митя Николов, Стойчев и престъпния съдия Атанас Вълков.
108.
Истината
17.10.2011 20:46:08
1
2
Сега си обяснявам тайнствения хрисим вид на човека с лик на Мадона и с прозвище Момата. Това била причината да мълчи и да не обелва дума по никакъв повод освен когато пиарите не са му написали предварително текста. Той бил посветен в тайнство!
Няма лошо да си масон където и да е по света, но за съжаление в България всичко е опорочено. Масонското братство към което принадлежи и въпросния мълчаливец не е нищо друго освен мафиотска структура за създаване на олигарси и обслужване на корпоративни интереси, маскирани като благотворителност или пък грижа за човека. Това са богопомазаните герои на прехода, недосегаемите, които командват полиция, съдебна система, данъчна система, които са над законите, които манипулират изборите и изсмукват финансовия ресурс на държавата, които определят правилата в икономиката така че да съсипят средната класа.
Пример: Валентин Златев - шеф на “Лукойл” за България и син на Васил Златев - кмет на Правец по Тодор-Живково време - масон от компанията на БИЛДЕРБЕРГИ.
Името на съдия Атанас Вълков излезе в списъка на зависимите магистрати от разни тайни антибългарски братства - това е официална информация.
Изненадата са Красимир Стойчев (заместник кмет по финансите по времето червения кмет Йоан Костадинов) и Димитър Николов (бивш седесар и настоящ член на ГЕРБ). Това обяснява защо Николов запази поста на Стойчев и не посмя да го уволни когато наследи кметския кабинет от Йоан. То ако се поразрови човек всъщност ще види, че Николов запази и всички ключови фигури от времето на Йоан и през всичкото време наливаше пари във фирмите дето и по йоаново време бяха фаворити.
Няма какво да подскачат сега тук няколко платени писачи с прякори Велизар Георгиев, Сияна не знам коя си и Милан Тодоров.
Дано бургазлии проумеят истината и на 23 октомври пратят червения масон и ученик на Йоан там, където му е мястото. Отменете му имунитета като гласувате наказателно, за да влезе в сила издадената преди 4 години осъдителна присъда за контрабанда!
107.
Ралица
17.10.2011 18:35:43
0
6
Да и аз копирах това по-долу щото ми хареса и мисля като повечето хора в Б-с, че ГЕРБ СА НАЙ-НАГЛИТЕ които са ни управлявали. Най-малко половината народ ще гласува СРЕЩУ ГЕРБ.... ЗАПОНЕТЕ народа не иска лъжци и крадци ...
106.
Ралица
17.10.2011 17:54:28
0
6
Потресен съм...! Абе вие ГЕРБ-ерите оти не ги триете тия факти ,да се оставяте Иванов и компания да ги докопат. Че триете наред брато...никаде нищо да не пише лошо за вас. Б.Б не ви ли е учил как се прикриват следи... ейййй гълъбчета мамини зеленки сте още и докато се научите да крадвате кът батя си Б.Б то ша ви мине мандата... Да права си най-добрия и НАЙ-ГОЛЕМИЯ крадец ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА в Бургас. Без конкуренция. Йоан Костадинов пасти да еде пред ученика си Митя Николов... Ашколсун ефенди НИКОЛОВ и с 2 джамии уреди ДПС-то ето го и отбора на затвор; Марков-КРАДЕЦА, М.Николовов-лъжеца и КР.Стойчев-певеца на ДС....
105.
Сияна Ненкова
17.10.2011 17:39:44
3
1
до господина от т.нар. "Черен Орден" - братко, стига си писал на всяка статия за Николов едни и същи коментари копи-пейст за неща, които никой не го интересуват. Каква е връзката със статията, с развитието на Общината и с това какво искат бургазлий от администрацията ни??? Това, което може да се каже, че е истина е само едно - градът ни се управлява добре и достойно за имиджа на Бургас, администрацията работи за гражданите, Кметът ни е признат от всички за номер 1. Какво повече може да искаме, каквото и да е то - сигурна съм, че ще се случи в предстоящия мандат на Димитър Николов.
104.
от Черния Орден
17.10.2011 16:38:23
0
3
Масоните са тайни общества – мафия, която е единна и целенасочена. Съставена е само от посветени, които разполагат с основната част от капиталите по света. Така например в България има 4-5 масонски ложи, които са пуснали корените си в цялата страна. Те се числят към един или друг орден, но принципът им е винаги един и същ – да притежават върховна власт, блага и пари.
В държавата ни те са се намърдали на най-ключовите позиции като едно от тях е Столичната община, която представлява една огромна група от тази мафия. Превземането на позициите там започва още от времето на Янчулев като през целия този период те се умножават значително. Събират се на тайни места, където обсъждат пъклените си планове – като се започне от заменките на горите и се премине през обществените поръчки, че се стигне чак до общинско-частните връзки.
При масоните няма леви и десни, сини и червени – всички са от една партия, имайки главни позиции от своите хора по всички етажи на властта – съдебна, изпълнителна и законодателна. При тях солидарността е от особена важност в бизнеса, ето защо не е от значение дали масонът е причислен, в обществото, изцяло към престъпните организации или е част от “честните” политици.
Имената, за които се знае, че са масони, във връзка с по-горе казаното, са: покойните Илия Павлов и Емил Кюлев, както и Констадин Паскалев, проф.Пантев и министърът Вежди Рашидов, бившият председател на Административния съд в Бургас Атанас Вълков, заместник кмета по финанси в община Бургас червеният Красимир Стойчев
И КМЕТЪТ НА БУРГАС ДИМИТЪР НИКОЛОВ
103.
Калин
17.10.2011 15:31:21
1
1
До:Дарт Мол
Точно така е , всеки град си има луди ,а в нашия наи-луд е Николов за това никога не трябва да го допущаме до втори мандат.Само така ще ограничим грабежа на които ни подлага.
102.
Дарт Мол
17.10.2011 14:55:21
1
2
Като изключим Павел Маринов , остналите конкуренти на Димитър Николов изглеждат доста невзрачни и
обикновенни плювачи . Почти всички от тях бяха и в предходния общински съвет и ги видяхме какъв смях са . Жоро Манев,Стойновски,Елечето се плюеха като на селски мач.Нищо градивно не сътвориха. Валери С. защо иска да управлява , като е непригоден за това , нали беше председател на Общ.съвет ??? Видяхме го как управлява , след като си гласува заменката за сградата в "Зорница" , си подви опашката и слезе бри себеподобните си плюещи псета.
Всеки град си има луди , но само в Бургас лудите искат да са кметове.
101.
Добрин Георгиев
17.10.2011 14:24:27
5
3
До 95
Уважаеми, устата трябва да си затворите вие ,щом сте толкова черноглед и не оценяте стореното от Николов в полза на бургаските граждани.Това сме ние българите, не оценяме хубавите неща, а все кусури намираме .Аз знам, че и вие харесвате хубавите неща, които е направил кметът- трябва само да си го признаете, нали така ?
100.
Милена
17.10.2011 13:58:49
3
3
Като чета и ми настръхват косите... ама казвайте ги тези неща и по другите медии моля ви хората си мислят , че това което го казва кмета е истина а то виж каква била истината съвсем друга...УЖАС тоя бил голям лъжец... потресена съм и никога вече няма да гласувам за ГЕРБ
99.
Съдията
17.10.2011 13:46:04
2
4
Луди ли сте тука ..? 98 коментара половината дежурни да лъскат кражбите на кмета...срещу народния гняв. Еми то след тия факти по горе по добре се скрийте моля ви ставате смешни... то е ясно и на децата , че щом се пънете да се оправдавате значи сте посрани...Цяла Б-я не ви иска не е само тук в Б-с..., но поне си вземете част от парите от ГЕРБ. Щото за 4 години ви съдраха по 3 кожи до посиняване... и за това са със синята коалиция да не си личи много много...
98.
Кирил
17.10.2011 13:42:47
3
2
Такаааа....обиколох навсякъде всички писания , след всяка статия написана тук и ми стана ясно от къде наи-много ги боли герберите.Щом тук са наи-много коментарите човек бързо може да прецени къде вижда Николов конкуренция и на къде насочва писачите си да драскат хжалебствия по негов адрес.Ама няма да стане - на Митето мястото му е голямата сграда с високата ограда с бодлива тел и охрана в кв.Победа:)))
97.
Прокурора
17.10.2011 13:33:26
2
3
Да прав си най-добрия и НАЙ-ГОЛЕМИЯ крадец ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА в Бургас. Без конкуренция. Йоан Костадинов пасти да еде пред ученика си Митя Николов... Ашколсун ефенди НИКОЛОВ и с 2 джамии уреди ДПС-то ето го и отбора на затвор; Марков-КРАДЕЦА, М.Николовов-лъжеца и КР.Стойчев-певеца на ДС....
96.
Do:Дарт Мол
17.10.2011 13:29:30
2
2
Ако толкова си сигурен в успеха на Николов защо ти и сумати гербрджиичета се опитвате тук да облъчвате хората , че да успеете да ги заблудите???Ясно ни е че добре крадяха упоменатите от теб , така че повече не бива да се надявате да излъжите бургаските хора.
95.
До:Добрин
17.10.2011 13:24:07
1
2
Добрине,герберска душо , наистина когато говорят фактите и боговете мълчат за това се чудя обаче ти защо не млъкнеш и да погледнесш фактите в статията или можеш само да прокламираш едно и също без да забелязваш за какво ти пишат хората.Ами спри да ги облъчваш с глупостите си , че ни писна от герберджийски простотии.
94.
Дарт Мол
17.10.2011 13:23:57
3
1
ГЕРБ и СДС управляваха много успешно града ни през последните четири години.Това може да се види от всеки , може да се пипне от всеки.
Варналии и плавдивчани се скъсват от яд , че случихме на управленци и града ни само за 4 г. придоби европейски облик.През тези четири години имаше и едни жалки човечета,едни комплексирани "политици" , които само плюеха по Николов и Марков и не направиха нито едно градивно предложение за доброто на града.Тоз бил крадец , онзи бил трафикант и др.подобни клевети , родени от политическото им и умствено развитие.
В Бургас все пак не живеят само черногледци и "хоремашки анализатори".В Бургас живеят и много нормални хора и за тях избора на Димитър Николов за втори мандат е без алтернатива.Сигурен съм в успешния вот за Николов и Синята коалиция.
93.
Боян
17.10.2011 13:22:38
0
4
Благодаря на тези които ни дават реалното инфо за БАНДИТСКИЯ Бургас и да знаем колко сме зле. Тънем в общиснка корупция и ни скъсват от данъци тия идиоти. По зле не сме живели НИКОГА. Едно турско ларго, хляб не децата ни не дава... Мръсни, КРАДЛИЕВИ милиционери от ГЕРБ
92.
Анализатор
17.10.2011 12:45:24
2
5
Верно бях забравил. Николов издуха 800 000 000 и разкрил уж 800 работни места. ГОЛЯМ СМЯХ похарчил по 1 000 000 на работно място. И аз искам да съм кмет кат него ко няма да ме питате после къде са милионите. Ама кво се чудя виж им вожда къв е айдук , че те какви да са... милиционер до милиционер, МУТРА ДО МУТРА = ГЕРБ
91.
Добрин Георгиев
17.10.2011 11:08:57
2
3
До 123


Когато фактите говорят и боговете мълчат .
Спечелени 47 евро проекти на обща стойност до момента 227 мил.лева.
Улиците на Бургас вече не се кърпят, а се ремонтират изцяло-700 хил. кв.м.нов асфалт.
От един действащ плувен басейн през 2007 година ,сега са 8 плувни басейна ,41 бр.детски площадки ,4 бр. чисто нови детски градини ,10 бр.обновени пенсионерски клубове и открити над 800бр. работни места и всичко това и още много се случва благодарение на добрата работа на нашия кмет.
90.
Крали Марко
17.10.2011 11:04:25
2
4
Колкото повече изборите наближават, толкова по злостна става ежбата по форумите. В крайна сметка Николов ще спечели, това е повече от ясно и всимки го знаят. Дори и най дзлостните плювачи. Но колко съветници ще вкарат партиите? Ето това е въпросът! Тук вече изборът ще е труден защото хората не ги познават. Телевизията на Пренеров никой не я гледа. Така че ще видим битка за съветници!
89.
Добрин Георгиев
17.10.2011 11:01:41
3
4
До коментар 87

Аз, за разлика от вас давам факти ,а не измислици. Гражданите на Бургас харесват сегашния кмет Димитър Николов и вие ще го разберете точно след една седмица ,на 23-ти -е ,тогава искам да ви видя колко ще сте разстроени ,защото няма да получите обещаните пари от вашите шефове за тези долни коментари ,които побликувате .С уважение и съжаление към скъпо платената армия плювачи: Спрете се! Ставате смешни , а след една седмица ще сте още по смешни и жалки .
88.
123
17.10.2011 09:55:00
3
3
Никакви 227 млн.лв. не са спечелени по европроекти разработени от ГЕРБ и Митко Фафлата ?!! Дори ония 131 млн.лв. за интегриран градски транспорт не са спечелени, защото ние бургазлии трябва да се бръкнем да платим 15% от тях или около 21 млн.лв. Това са пари за 40 нови автобуса само с бургаски пари ?! Единственият спечелен проект от ГЕРБ е за 5,5 млн.лв. за о-в Св.Анастасия и Мостика???? Факт е обаче, че около 40 000 000 лв. са отишли за 4 години в джоба на Коцето Марков и Димитър Николов и кликата им.
87.
До:Добрин
17.10.2011 07:35:27
1
2
Добринчо, ти маи си писал отчета на Митиа за изминаля му и последен мандат??Ама хич ви няма да ти кажа.Тези работи в стил Тодор Живков , написани хвалебствия без да се гледа сметката на парите сме ги чували.Друг е въпроса че явно ти се иска да се върне онова време ама няма как.Е за това такива като осаката трябва да са вътре в общината за да ви вади кирливите ризи и да ви бърка смтките , че иначе ще завлвчете и пръстта под краката ни.
86.
Ужасен-ГЕРБ-ер
17.10.2011 01:28:10
2
5
Потресен съм...! Абе вие ГЕРБ-ерите оти не ги триете тия факти ,да се оставяте Иванов и компания да ги докопат. Че триете наред брато...никаде нищо да не пише лошо за вас. Б.Б не ви ли е учил как се прикриват следи... ейййй гълъбчета мамини зеленки сте още и докато се научите да крадвате кът батя си Б.Б то ша ви мине мандата...
85.
Корумпираните
17.10.2011 00:01:29
2
7
Плащайте си на ОДМВР шефа Милен Димитров подлогата, за да ви остави да си работите.
Ако имате схема за крадене или убиване, той е човека за прехвърляне на мизерията върху други, а вас ще ви направи защитен свидетел.
Има цял набор гладни прокурори с компромати готови за мазило
84.
Николай
16.10.2011 22:38:50
2
4
Остави ги тия хвалби сега нема кой да ти верва.., ама виж кажи как делнахте оня милиард дето ви гепи оня дивак ОСАКАТА. Гадно микере излезе хаир не ви дава. Докато краднете с Марков и Стойчев и хоп у лупата сте лъснали дупетата...
83.
Милиционера
16.10.2011 22:33:04
2
7
Добрине днес пак лъска Митя крадеца с 3 псевдонима по форумите цял ден не си ли изкара надника брато. Куките от ГЕРБ и нощни смени ли ви карат да давате ? Аде поспи малко па утре пак го хвали Митя трафиканта, то нема кой да те чете бре брат вече...
82.
Добрин Георгиев
16.10.2011 22:28:30
3
1
Спечлени 47 евро проекти на обща стойност до момента 227 мил.лева.
Улиците на Бургас вече не се кърпят, а се ремонтират изцяло-700 хил. кв.м.нов асфалт.
От един действащ плувен басейн през 2007 година ,сега са 8 плувни басейна ,41 бр.детски площадки ,4 бр. чисто нови детски градини ,10 бр.обновени пенсионерски клубове и открити над 800бр. работни места и всичко това и още много се случва благодарение на добрата работа на нашия кмет.



Спечлени 47 евро проекти на обща стойност до момента 227 мил.лева.
Улиците на Бургас вече не се кърпят, а се ремонтират изцяло-700 хил. кв.м.нов асфалт.
От един действащ плувен басейн през 2007 година ,сега са 8 плувни басейна ,41 бр.детски площадки ,4 бр. чисто нови детски градини ,10 бр.обновени пенсионерски клубове и открити над 800бр. работни места и всичко това и още много се случва благодарение на добрата работа на нашия кмет.



Спечлени 47 евро проекти на обща стойност до момента 227 мил.лева.
Улиците на Бургас вече не се кърпят, а се ремонтират изцяло-700 хил. кв.м.нов асфалт.
От един действащ плувен басейн през 2007 година ,сега са 8 плувни басейна ,41 бр.детски площадки ,4 бр. чисто нови детски градини ,10 бр.обновени пенсионерски клубове и открити над 800бр. работни места и всичко това и още много се случва благодарение на добрата работа на нашия кмет.
81.
Добрин Георгиев
16.10.2011 22:25:45
2
1
Спечлени 47 евро проекти на обща стойност до момента 227 мил.лева.
Улиците на Бургас вече не се кърпят, а се ремонтират изцяло-700 хил. кв.м.нов асфалт.
От един действащ плувен басейн през 2007 година ,сега са 8 плувни басейна ,41 бр.детски площадки ,4 бр. чисто нови детски градини ,10 бр.обновени пенсионерски клубове и открити над 800бр. работни места и всичко това и още много се случва благодарение на добрата работа на нашия кмет.
80.
Добрин Георгиев
16.10.2011 22:22:13
4
2
Бургас най- накрая случи на кмет в лицето на г-н Николов.Кой друг кмет в историята на Бургас е направил толкова, колкото г-н Николов? Преди 4 години Бургас изглеждаше ли толкова красив ,както е сега ? Бургазлии видяхме как работи кмета ни и знаем на какво е способен .За 4 години 227 милиона европари са влезли в Общината благодарение на доброто управление на Николов. Така се работи браво на кмета и да продължава все така .
79.
Прокурора
16.10.2011 17:04:19
2
5
Велизаре за контрабандиста ли говориш или за крадеца комсомолец от Москва ? То е едно и също братле... Ваш червен кадър е Митко-вафлата и БСП начело с Краси Стойчев се скъсахте да крадете тая община... е няма да гласуваме за вас ко ще и денонощно да ви плащат да пишете тука...
78.
Вилизар Георгиев
16.10.2011 16:15:32
3
3
Смятай, сега и комунисти станахме, нещо друго? Първо това, че сме малко хората който пишат тук и са за Николов е точно за това, че не ни се плаща, а тук е пълно с PR като гледам. Изразяваме си личното мнение щото тука само се плюе.Аз никой не нареждам, а просто не харесвам как може само да се плуе в този сайт.Димитър Николов разви града ни и го направи за пример.
77.
ops
16.10.2011 14:46:01
1
5
как мислите, могат ли да бъдат манипулирани протоколите от преброяването на бюлетините?
76.
Катя
16.10.2011 12:05:26
2
5
Много интересно звучат някои от коментарите..."..ние младите от Бургас...." , "...ние гражданите на Бургас..."....Изглежда тук има хора които се смятат за изразители на мнението на някои.Добре , ама са забелязвам , че само потдържници на ГЕРБ се изразяват така и се питам защо...отговарям си - на времето БКП бяха така.Значи ето къде са скритите комунисти на града.И за това и аз ще си позволя да гожря сега в тения тон - НИЕ УМНИТЕ ГРАЖДАНИ НА БУРГАС НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ !!!!
75.
АНАЛИЗАТОР
16.10.2011 11:41:33
2
4
До 73 Добрине като гледам както казваш ....''Ние'', ами да ама Вие тука сте 3-мца ГЕРБ-ерчета бре брат дето лъскате ботиша на Митя, обаче като гледам останалите коментари каква ''народна любов '' се сипе по вас и Николов голям погром ви чака на 23... събирайте си куфарчетата по от раничко да има време да бегате после ...
74.
АНАЛИЗАТОР
16.10.2011 11:41:27
3
4
До 73 Добрине като гледам както казваш ....''Ние'', ами да ама Вие тука сте 3-мца ГЕРБ-ерчета бре брат дето лъскате ботиша на Митя, обаче като гледам останалите коментари каква ''народна любов '' се сипе по вас и Николов голям погром ви чака на 23... събирайте си куфарчетата по от раничко да има време да бегате после ...
73.
Добрин Георгиев
16.10.2011 11:23:50
7
4
Ние, бургазлии можем само да се гордеем ,че имаме толкова кадърен човек като кмета на Бургас Димитър Николов. Ако искате Бургас да продължава да се развива като през последните 4 години, гласувайте за Николов -това е правилния избор, за да продължи Бургас да се развива както до сега .
72.
Валя
16.10.2011 11:17:07
4
6
Ама то тук било доста интересно...Аз за пурви път отварям и разглеждам а то се оказа че имало какво да се види.Толкова ясно се вижда безпомощността на потдържниците на ГЕРБ да работят с доводи освен да жикат просто "Ура за Ниолов" , че даже няма какво да се говори.Които има глава и мисли знае какво да прави , които няма мозък в главата си да си гласува за ГЕРБ и за крадливото управление на Николов.
71.
Ахмед
16.10.2011 10:48:30
2
2
Иванов използваше само да има група и да ни пречи в комисиите нито веднаж не ни подкрепи и затова го и разкарахме тоя дивак, щото ни пречеше и за докладните на кмета да прокарваме. А кмета ни направи джамия в Победа и ни даде место за джамия в М. Рудник. Що го плюете тука ви се чудя. И в маалата е гот и на Бургас кво му е... ?
70.
Слай
16.10.2011 08:16:10
4
5
Георги Иванов през първите години от мандата си като съветник играеше в един отбор с ДПС и защитаваше тяхните интереси.Да не го вади голям хайде.
69.
Жоро
15.10.2011 23:41:43
4
1
Информира ме се, не като вас ама до колкото можем, смисъл не сме преживели колкото вас, но все пак той направи нещо за града даже много си прави за 4 години уникална разлика.Според мен всеки си прави схемите и на всички им е ясно това, но се върши нещо в града, има промяна и поне според мен промяната е много добра.Не искам да налагам мнението си на никой, това си е мое лично мнение.
68.
Доктор Дре
15.10.2011 23:18:04
5
5
Жоре, млад съм по душа, но не харесвам манипулатори и хамелеони като Николов, ако това е идеалът ви на младите сега, Боже, пази България!Скоро четох в сайта на общината всички заповеди за премахване на павилиони и павилиончета в Бургас и си мисля - зад всяко едно павилионче стои едно семейство, което само си изкарва хляба и плаща осигуровки и данъци на тази незаслужаваща държава, а не виси на гърба й, както циганите.Ама цигяните никой не бута, нали?
Вие младите хора не ги ли виждате тези факти, не ги ли анализирате?Или я карате папагалската?Не се ли информирате, защото може да бъде манипулиран като вас само неинформиран човек?
67.
Жоро
15.10.2011 23:11:10
5
3
Дре, не че нещо, ама аз познавам много хора които ще гласуват за Димитър Николов.Почти всички сме млади хора,но ние сме доволни от това което прави за града ни и за нас младите и съм сигурен,че младите хора в Бургас ще гласуват за него(тези който не са си продали гласа на Ваклин, че май стават повече)
66.
Боян
15.10.2011 23:05:04
3
5
Благодаря на тези които ни дават реалното инфо за БАНДИТСКИЯ Бургас и да знаем колко сме зле. Тънем в общиснка корупция и ни скъсват от данъци тия идиоти. По зле не сме живели НИКОГА. Едно турско ларго, хляб не децата ни не дава... Мръсни, КРАДЛИЕВИ милиционери от ГЕРБ
65.
Изумен
15.10.2011 22:43:31
2
3
Докторе за анкетите си много прав макар, че тука ОСАКАТА е плътно зад Николов /вафлата/. Тоя лудак може ли да ни изненада или и това му е фирмения вот ? Кажи ми честно кой да разкараме на 23-ти сега ГЕРБ И БСП или...?
64.
Доктор Дре
15.10.2011 22:33:24
3
6
на поръчковите анкети много им здраве, аз не познавам човек, който да подкрепя ГРОБ освен самите му гробари, дето са в тази временна фракцийка ЗАРАДИ ЛИЧНА ОБЛАГА, НЕ ЗА ИДЕЯТА ИЛИ КАУЗА.Питай ги и те горките не знаят за какво се борят и за какво развяват знаменца, смешничета.
Гледах дебата и видях една нервна жена с бяло шалче, трепереща от злоба, тя себе си не може да владее, тръгнала с претенции да владее държавата или оня пухльо Плевнелиев, дето едва не се разрева, защото няма знания, аргументи, опит, ама има мераци и той горкия държавни юзди да държи.Абе много ниска топка са тези постове, като всички "кадри" на ГРОБ.
63.
БЕЗРАБОТЕН
15.10.2011 22:31:32
3
8
Верно бях забравил. Николов издуха 800 000 000 и разкрил уж 800 работни места. ГОЛЯМ СМЯХ похарчил по 1 000 000 на работно място. И аз искам да съм кмет кат него ко няма да ме питате после къде са милионите. Ама кво се чудя виж им вожда къв е айдук , че те какви да са... милиционер до милиционер, МУТРА ДО МУТРА = ГЕРБ
62.
Добрин Георгиев
15.10.2011 22:19:36
6
4
Ние, младите хора на Бургас благодарим на кмета Николов за всичко, което е направил и продължава да прави за нашия град и ще го подкрепим на изборите.
Спечлени 47 евро проекти на обща стойност до момента 227 мил.лева.
Улиците на Бургас вече не се кърпят, а се ремонтират изцяло-700 хил. кв.м.нов асфалт.
От един действащ плувен басейн през 2007 година ,сега са 8 плувни басейна ,41 бр.детски площадки ,4 бр. чисто нови детски градини ,10 бр.обновени пенсионерски клубове и открити над 800бр. работни места и всичко това и още много се случва благодарение на добрата работа на нашия кмет. Браво ,кмете! Ние сме с вас .
61.
АНАЛИЗАТОР
15.10.2011 22:17:53
1
4
http://anketi.dir.bg/anketar.php?id=256 ...... какво става тука ? НЕДОУМЯВАМ...???
60.
Вафлени-Герберчета
15.10.2011 22:10:52
2
4
Вафлени-Герберчета ! Изсъхналото мляко /Николов/ ще е на балотаж 100%, а ГЕРБ-ерите са на изчезване и в общ. съвет. ГЕРБ-6,БСП-3,НФЦБ-3 и после да ви е яко д-пе... Далаверите им през крив макарон. Марков с раиран костюм последван от Митя ...
59.
Доктор Дре
15.10.2011 22:05:17
2
2
Маджарова, не плагиатствай плийс с копи-пейст моя пост от друга тема, моля, мерси
58.
Алфя Орисърчс
15.10.2011 21:39:35
4
1
Последни данни- Бургас. Николов пръв, без балотаж! ГЕРБ 15, БСП 7, НФСБ 7
57.
Маджарова
15.10.2011 20:02:06
0
4
очакваха се такива катастрофални последици от припряните ремонти на ГЕРБ - тя цялата им работа такава - парата да отива в свирката, ама те и 1300 вагона липсват, така че влакчето им става все по-късо.Като нарицателната им резервна скамейка - калинки, милиционери, политически номади и нито един достоен и читав човек, все болни мозъци, пфуууууу
56.
Жоро
15.10.2011 19:51:07
1
1
Иска ми се наистина да ви видя как се проваляте и да ви питам тогава за големите думи, но не искам да скапете това което е постигнато за града ни от Димитър Николов.Тай че говорете си а хората ще се правят, че ви слушат глупостите.
55.
Прокурора
15.10.2011 19:12:40
2
4
Да прав си най-добрия и НАЙ-ГОЛЕМИЯ крадец ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА в Бургас. Без конкуренция. Йоан Костадинов пасти да еде пред ученика си Митя Николов... Ашколсун ефенди НИКОЛОВ и с 2 джамии уреди ДПС-то
54.
Прокурора
15.10.2011 19:12:22
2
2
Да прав си най-добрия и НАЙ-ГОЛЕМИЯ крадец ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА в Бургас. Без конкуренция. Йоан Костадинов пасти да еде пред ученика си Митя Николов... Ашколсун ефенди НИКОЛОВ и с 2 джамии уреди ДПС-то
53.
Милан Тодоров
15.10.2011 19:05:31
4
2
“Институтът „Отворено общество“ - София е неправителствена организация.
Не виждам смисъл от повече доводи. Димитър Николов си е най-добрия!
52.
Георги Иванов
15.10.2011 16:41:28
2
5
Благодаря на Христо Луков за подкрепата, разкритията и статиите в ''Под Лупа''. Без него вестника нямаше да е на това ниво и да научавате далаверите на кмета и башибузуците в общината.
51.
Асен
15.10.2011 15:18:40
1
5
Едно е ясно по-горе написаното е ИСТИНА и затова има 50 коментара от които се вижда, че на крадците от ГЕРБ не им изнасят фактите. Евалла на Иванов за смелостта и позицията. Браво пич , незнам къв си ама ме кефиш как ги мяташ тез башибузуци мръсни, гадни, крадци...
50.
До:Милан
15.10.2011 14:45:03
3
5
Милане до сега мислех че си само заблуден.Сега вече знам че само тъп.Щом твърдиш че някои може да плати на ИПИ и да си поръча нещо ж една държавна институция контролрана от ГЕРБ , значи даже не си само тъп а си направо ПРОСТ.С две думи си куха лейка.То бива , бива , ама това твойто е направо ужас.Разбирам , че ви боли че губите потдържници , но какво да се прави....НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ В БУРГАС
49.
Николов-контрабандиста
15.10.2011 14:43:24
2
6
Нещо не си у ред. това са факти и то ОФИЦИАЛНИ ..., а не НАТЪКМИСТИКИ като тези на НИКОЛОВ дето си ги пишете сами вие в общината...! нещо не ти изнася истината , че гербаджийките градове са все на поседните места. сега се гушнахте БСП-кмета за Варна, мафиота от ДЕЛА в Несеб-р , РЕЙЗИ и останалите МАФИОТИ около вас. Начело с НИКОЛОВ КОНТРБАНДИСТА....шшшшттт ТИХООО нямате думата на 23 не се крий а ела да видиш ЧЕРВЕНИЯ КАРТОН на народа.... ИВАНОВ Е 50 ПЪТИ по свестен от Николов , макар да не може да лъже като него. щото е мажкар а не ку-ва като вас...
48.
Милан Тодоров
15.10.2011 14:14:13
7
2
Тези симулирани факти са толкова явно платено не верни, че факта е само един - Димитър Николов направи това което нито един от Вас няма да може да направи за целия си живот. Пари се правят не се крадат и като имате толкова много факти и документи извадете ги и ги покажете. Човека направи тези неща за гражданите и колкото и да не ви хареса ще Ви смаже на изборите. Кметът ни, пиша го за 1000000000000 път, е най-добрия кмет в България иска ли ви се или не ТОВА Е ФАКТ. Успех на всички кандидати, но с такива фалшиви статистики носите само истинска ненавист в обикновените граждани.
47.
хахахаха
15.10.2011 14:12:34
1
3
яя на Маняка гаджето и то чак се разписало :D хахах и онзи дебил Милан ужас! Толкова ограничени сополанковци, а седнали акъл да дават тук. Мититу-крадеца най-убавия кмет бил! Ей разкарайте се, че да не ви разкарвам аз, прости бургаски адидасчета!
46.
Милиционера
15.10.2011 13:54:25
1
3
Ми как да кажа и гък, нали знае колко е наср-н ! то като потанеш до шия в ла-ната най добре е да се скриеш като мишка. Иванов го разби на всички дебати. може да няма стил на говорене ама нахакан пич и много хора ще гласуват за него... само той е с народа а другите крадете и пишете тука за да си запазите софрата още 4 години. НЯМА ДА СТАНЕ
45.
Добрин Георгиев
15.10.2011 12:57:02
7
2
Както всички забелязахте само кмета Николов не плюе своите опоненти, което му прави чест. Тези, които си мислят, че като плюят ще стигнат до кметския стол, уви господа ,вие кметове няма да станете Ако още не сте го разбрали, време е да го разберете .Господин Николов разчита не на разни статии ,които имат за цел да плюят по кандидат кметовете, а се опира на реално свършената работа и бургазлии го виждат и оценят .Ние, бургазлии можем само да се гордеем ,че имаме толкова кадърен човек като кмета на Бургас Димитър Николов. Ако искате Бургас да продължава да се развива като през последните 4 години, гласувайте за Николов -това е правилния избор, за да продължи Бургас да се развива както до сега .
44.
симпатизант
15.10.2011 12:29:41
1
4
Големо чудо! Кой не знай, че всички от ГРОБ са мутри, ченгета и айдуци?! То като им скиваш "лидера"-Рапон всичко ти става "кристално ясно"....
43.
До:Жоро
15.10.2011 12:24:30
3
3
Няма как да сме благодарни бе човек - ние не сме от "вашите" и на нас пари за агитация не ни дават.Кажи къде да се обадя на Николов да даде някои лев и нямате проблеми -и аз ще почна да пиша възхвали.Те гражданите че вижда , виждат , но то само вие да лапате не става де.А пък за пари от политиката....не се сещам за някои които да има хотел в Белица , да кара жена му джип , да гуши милиони от поръчките към свои фирми освен Николов и то за един мандат само.
42.
Жоро
15.10.2011 12:04:18
4
2
Само неблагодарници, каквото и да направи човек за вас пак няма да сте доволни и пари да ви раздават не можете да си напълните гушите и да си затворите усти те.Те обикновените граждани които не ламтят за пари от политиката виждат какво направи с града ни Николов.
41.
Димо
15.10.2011 11:49:29
2
5
След като прочетох всичко разбирам, защо ГЕРБ-аджии толкова се хвалят, а сме на дъното по всички класации. Сега ми кажете как дялнахте тоя 1 000 000 000 ?
40.
До:Милан Тодоров
15.10.2011 11:38:51
2
6
Милане , прав си че когато фактите говорят и боговетв мълчат.Точно за това се чудя , ти защо не млъкнеш след като в статията има само факти.НО е разбираемо.....как да млъкнеш когато много боли че отиват на загуба за ГЕРБ нещата....просто трябва да се плещи в защита на Митко фафлата , че иначе ще ви дърпат ушите:))
39.
Милан Тодоров
15.10.2011 11:20:39
7
4
Когато фактите говорят и боговете мълчат! Това е най-добрият кмет които някога сме имали и не е нужно да ти дават пари за да го повтаряш и потретваш. Градът ни не е същият от както Димитър Николов дойде и ме е срам от неблагодарници като Вас, които се опитват с низостта си да компрометират и омаловажат всичко което той направи именно за нас гражданите. Всеки здраво мислещ бургазлия ще отиде до урните и ще Ви покаже какво мисли за дребните Ви коментари и огромната ви низост.
38.
Маджарова
15.10.2011 11:01:17
2
6
Иванов тези данни мойто момче на дебата трябваше да ги кажеш на Момата Николов. В Лупата имате много алабализми дето няма кой да ви ги чете. каде си видял 4 стр. статия ?
37.
Митко-фафлата
15.10.2011 10:41:43
3
9
Митко-Лъжеца, Марков-КРАДЕЦА и Стойчев- Певеца на /ДС/.... ей от такива червени гниди трябва да се отървем..
36.
Трифон
15.10.2011 10:35:20
2
7
Не ги обиждай, не е нужно. Тях им плащат от общината и ги карат да пишат така. Виж им стила ''г-н Николов'' и прочие ....проверява ги ВЕСЕЛА Йорданова . Пиарката на НИКОЛОВ, на които и сега им плащат от нашите данъци. МНОГО НАГЛИ КОПЕЛЕТА СА това от ГЕРБ И СДС.
35.
Калин
15.10.2011 09:36:08
2
11
КОгато си тъп си много тъп , рядко е възможно да си малко тъп.Това вайи за всички драскачи на ГЕРБ.Като отидете на именцата им кликнете и вижте всички коментари които са писали и ще разберете сами за какво става дума -вечните потдържници на ГЕРБ с розови очила и плитки умове.Сияна , а ти си наи-тъпата от всички.Това за което казваш , че било изфабрикувано както виждаш(ако можеш да гледаш де) дори е цитирано от къде е и можеше поне да се информираш така ли е или е както ти казжаш.Но уви....много по-лесно е да пишеш тъпи коментари вместо да видиш истината.Аиде сега дружно се хванете под ръка всичките гербери и на 23-ти изберете място за Митето в панделата , че след като го разследва които и да доиде на власт толкова батак ще открият , че бедна ви е фантазията.
34.
Милан Тодоров
15.10.2011 03:39:46
8
4
Тази реплика ми е крайно позната.... Остава ми само една надежда на мен и всички здраво стъпили на земята мислещи интелигентни хора Димитър Николов за кмет ТОВА е истината дами и господа. Каквото и да казвате каквото и да пишете като лъжливи статистики и евтини коментари Димитър Николов направи повече от всички други сладкодумци и хора обещяващи чудеса. Това е НАШИЯТ КМЕТ този които промени града ни.
33.
Царството на слепците
15.10.2011 00:32:27
2
8
В Царството на слепците сте вие, но скоро ще прогледнете, щом и Нарко Манев е в компанията ви. пътя ви е кратък и барз по нанадолнището... жалки сте няма да се цапам с вас. питайте хората в махалата. те са барометъра а не вие тук драскачите от ГЕРБ и СДС / ВСЕ КРАДЦИ/ След 23 ще сте много мрачни....ВЕРВАЙТЕ МИ !!!
32.
Граматик
15.10.2011 00:22:04
0
1
Вили, не се коси, ясно е че не си довидял
31.
Велизарчо,
14.10.2011 23:55:12
0
6
Марш в първи клас, батювото, да се научиш на писмо. "Обеден" ли си или снощен не знам, ама си адски неграмотен.
30.
Вилизар Георгиев
14.10.2011 22:40:34
10
4
Обеден съм, че колкото и да ги пишете тези глупости хората няма да ви повярват, на народа му писна от обиди и празни обещания! Димитър Николов се доказа като кмет и много повече, хората много го харесват и се възхищават на това което направи с Бургас. Ние сме номер 1 в България- няма дупки, уникален център, красива морска градина и много други. Колкото и да си пишете хората не са слепи!!!
29.
Ем би, ем ви
14.10.2011 22:27:40
4
2
О, моля ви се, не с такива мрачни прогнози. Пътнико свиден е емблема на времето на други партии. Моята прогноза е като на колегата ГЪЛЪБ, с тази разлика че сред добре класиралите се е и Жоро Манев.
28.
ГЕРБ-ер
14.10.2011 21:27:30
2
7
Сияна и Гълъба бълнувате или сънувате. Бургас ко се е събудил вас нямаше ли кой ГЕРБ-ер да ви събуди ? Когато се събудите идете да видите адът по комплексите. НА 23 СТЕ ПЪТНИЦИ. ВЕРВАЙТЕ МИ !!!
27.
ГЪЛЪБ
14.10.2011 21:18:43
7
2
Последни данни- Бургас. Николов пръв, без балотаж! ГЕРБ 15, БСП 7, НФСБ 7.
26.
Сияна Ненкова
14.10.2011 21:10:29
9
5
четейки статията /да, направих си труда да я прочета цялата.../ мога да си извадя изводите, че човека, който я е писал мисли, че бургазлий са умствено ограничени и не могат да преценят сами, колко е напреднал града ни. В цялата страна дават Бургас за пример, нашият Кмет за 4 години постигна това, което Йоан не направи за 12, въпреки това обаче винаги т. нар. "опозиция" ще намери начин да оплюе направеното. Е добре де, на мен ми писна от негативизъм, да виждам как оплюват добрите дела. Днес се разходих по центъра - не мога да сравня въобще с това което бе преди "Александровска". Пред блоковете е светло, по улиците няма дупки, чисто е, градинките са поддържани, БУРГАС СЕ СЪБУДИ! Нашият град е красив, Кмета ни управлява така администрацията, че тя да служи и работи в ПОЛЗА НА БУРГАЗЛИЙ. Вижте - има спортни зали за младите, плувни басейни, работи се с младежки инициативи, правят се редица културни мероприятия, навсякъде кипи живот и то не в краските на сивото ежедневие, а на един красив Бургас! Тези глупости, който са цитирани в т.нар. "статия" на Г. И. са една скалъпена помия, която няма никакъв ефект, освен да очерни имиджа на градът ни. Политиците трябва да работите за гражданите така, както прави г-н Димитър Николов, благодарение на който Бургас е това, което е днес.
25.
Пи4а
14.10.2011 21:04:23
3
6
Елече де ги найде тез данни бе, направо ги разби тия вафлени герберчета. До Осаката; имам 100% инфо,че ГЕРБ-ерите и Комунетата /БСП/ са се погрижили да ти хвърлят вестника/ лупата/ Значи голям страх ги тресе ...
24.
Кирил
14.10.2011 20:57:30
1
4
Дразня се , че досега не ги казахте тези неща. Сега няма време повечето хора да ги научат. Иванов има много аругантен начин на говорене, краен е и понякога отблъсква хората с манталитета си . Спортното ли беше завършил ? Ок за смелостта , ама изказа пред камерите му е нула...
23.
Деница
14.10.2011 20:38:57
2
5
Иванов никога не ми е бил сред любимците, но за този материал поздравления. Малко е по обширен, но е много съдържателен. Да, сега няма да гласувам за ГЕРБ, макар да им бях фен. Искам Иванов да ми каже защо не го каза това по-рано само това искам да знам ?
22.
Прокурора
14.10.2011 20:25:16
1
5
Браво на автора.Благодаря ви за инфото, но пишете по кратки статии моля ви. Сега знам, че вече никога няма да гласувам за ГЕРБ. Само заради куража дори си заслужава да гласувам за ИВАНОВ. Такива в Б-г са на изчезване. Поклон за смелостта мойто момче. Минал съм по тръните на БСП и знам , че е така ,но никой освен тебе не събра смелост да го каже на НАРОДА...
21.
Фирма ОДМВР-Бургас
14.10.2011 20:25:01
2
12
Плащайте си на ОДМВР шефа Милен Димитров подлогата, за да ви остави да си работите.
Ако имате схема за крадене или убиване, той е човека за прехвърляне на мизерията върху други, а вас ще ви направи защитен свидетел.
Има цял набор гладни прокурори с компромати готови за мазило
20.
Милиционера-от БСП
14.10.2011 20:09:02
4
5
18-ти какво си ни засравнявал с Видин и прочие, ами да спрямо Калугерово и Бусманци сме шампиони. доволен ли си и тия хвалби си ги пишете само тия дето сте на трапезата на ченгетата от ГЕРБ.
19-ТИ прав си братле комунетата ни затриха. ама горе главата. заставаме зад ОСАКАТА и ги мачкаме заедно...
19.
БАЙ МАНГАЛ
14.10.2011 19:31:36
1
6
НЕ КМЕТА ДИМИТЪР НИКОЛОВ, А ЗАМ.КМЕТА по ФИНАНСИТЕ - КРАСИМИР СТОЙЧЕВ Е ГЕНЕРАТОРА НА ЦЯЛОТО ТОВА ГРАБЕНЕ, РЕКЕТ и БАШИБУЗУШКОТО МАЧКАНЕ НА БИЗНЕСА в БУРГАС. МНОГО ПРАВИЛНО ЖУРНАЛИСТА - МИЛЕН ЦВЕТКОВ, ГО БЕ ПРЕКРЪСТИЛ на .... Г-Н ДОЙЧЕВ, КРАСИМИР ДОЙЧЕВ. ПРЕДСТАВИТЕЛЯТ на ДС ЧЕНГЕТАТА на БСП ИНФИЛТРИРАНИ в ГЕРБ. ТОЗИ Е ЗА БЕСИЛОТО, НО ГО НЯМА ВАНЧО МИХАЙЛОВ и ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, ДА МУ ОПЪНАТ КОЖАТА, ЗА НАЗИДАНИЕ НА ВСИЧКИ КАТО НЕГО.
18.
Добрин Георгиев
14.10.2011 19:29:19
8
4
Господин Иванов, колкото и да се пъне ,кмет на Бургас няма да стане. Всички бургазлии знаят ,че той кмет няма да стане ,само той още не знае или се прави ,че незнае и на всичко отгоре се опитва да очерни най успешния кмет в историята на Бургас и става смешен в очите на бургазлии . Ето ви факти: Бургас на първо място по качество на живот . Област Видин е на последно място сред 27-те области у нас по показател "качество на живот", пише в. Труд. Това сочи съвместно онлайн изследване на Гражданско движение ДНЕС и изследователска агенция ЕСТАТ.
По шестобалната система средната оценка за качеството на живот във Видинско е 3,04. Двойка е писана на възможностите за изкарване на пари - 2,46, а условията за отглеждане на деца получават 3,26. Образованието е оценено най-високо - с 3,50.
На първо място по качество на живот е област Бургас. Класацията се базира на 7 показателя: ефективност на административните услуги, финансова стабилност, обжалвани обществени поръчки в Комисията по защита на конкуренцията, усвояване на евросредства, качество на работата на администрацията, качество на областната инфраструктура и на различни аспекти от живота на областта. Анализът оценява развитието, работата на администрацията и кметствата през последните 4 години.
17.
Пи4а
14.10.2011 19:10:35
2
9
Елеч де ги найде тез данни бе, направо ги разби тия вафлени герберчета.
16.
Мат''риала на ГЕРБ
14.10.2011 18:18:35
3
9
Ехеее размечтахте се . айде още 10 дни и се събуждайте , че иде видьов ден а в панделата няма да има места от клиентите на ГЕРБ И СДС. Нколов и Марков ще водят раираната колона
15.
хем пи ,хем пя
14.10.2011 18:14:58
2
8
очертава се все по ЯСНО никога повече герб никъде
14.
Алфа Орисърчс
14.10.2011 18:01:07
9
3
Последни данни- Бургас. Николов пръв, без балотаж! ГЕРБ 15, БСП 7, НФСБ 7.
13.
Данаил
14.10.2011 17:30:48
2
6
Осаката тия избори направо ви разби... и стига с това...г-н Николов направил това и онова . знаем, че работите в общината ама поне през работно време не стойте само в нета, че после Иванов ще ви изрита ... хаха ок да изберем Павката, че и той е комуне като Николов и ще ви остави пак...
12.
Сияна Ненкова
14.10.2011 17:00:54
5
5
Като гледам тук явно тези т.н. "факти" с недоказан произхот са удобни на някой доста злобни и арогантни ПР-и. Незнам какво толкова ви вбесява, че виждаме и ценим направеното от г-н Николов, всеки си има право на мнение, но все пак гледайте действията не думите! г-н Николов борави с действия:)
11.
Катя
14.10.2011 15:59:17
5
9
Абе тупи рапари или по-точно недоносчета мамини....спрете да пишете простотии по форумите отидете в гетото от където сте и не се показваите повече.Напън голям правите да излижите целия задник на Митето белким ви плати добре , ама няма да се получи.Само такива неграмотници като вас може да го подкрепят него.Или си отворете очите или си затворете устите.Тук поне в тази статия има факти а не плювни.Тупак Тъпак , елека може и да е за Граматиково, ама ти и за там не си.
10.
Г. Иванов
14.10.2011 15:31:13
7
4
Гоше, тва е майна, не можеш да направиш омлет без да счупиш яйцето. И не става тя: онази работа до края и душата в рая! Ако искаш модерна инфраструктура, хубави училища и детски градини трябват ПАРЕ! И като те гледам ти въобще не си се замислил от къде идват. 4 години в общинския съвет поне нещо барем да беше чул, да беше прочел, да беше дал някакво предложение. Или акъла ти стига до там да наречеш държавата, в която живееш Булгаристан! Мръсник!
9.
Тупак Шакур 4 EVER
14.10.2011 15:20:10
8
6
Жоро лупата пак сънувал ... Жоре - хвани се с Вакльо и право в Граматиково се кандидатирайте, двамата едновременно ще Ви изберат. На такива като Жоро ме е срам, че съм данъкоплатец и им плащам заплатите на съветници с мойте данъци, може би трябва да се свика референдум по въпроса... Относно 23-ти - изборът ако искаме градът ни да продължи да се развива с такива бързи темпове е единственно към г-н Димитър Николов, който е поел правилния курс на управление на Бургас. Всички граждани, които виждат как се променя Бургас го подкрепят, младите сме зад него - така, че от "коментарите" по-долу, единственното, което можем да си изкараме като извод - Бургас освен най-проспериращ град е пълен и с най-непроспериращи и тъпчещи на едно място "политици". Единственият успял политик тук е нашият Кмет, нека го подкрепим с бюлетина номер 2
8.
Ultras
14.10.2011 15:12:57
5
5
Елека сигурно е дал цял климатик на бесовете да му пуснат тази статия
7.
До :Мухата
14.10.2011 14:57:56
1
6
Както се вижда от твоя коментар явно ти е трудно да четеш щом те затруднява не го прави.И без това до твоя герберски мозък трудно могат да стигат реланите факти
6.
Лида
14.10.2011 14:51:33
4
8
Аиде пак са се активирали мухлиярите от ГЕРБ и в този форум.Абе , че сте слепи гербаджии ни е ясно и че плюете жсичко различно от Митко вафлата ни е ясно.НО си затворете мрусните и гнусни усти поне когато факти ви се вадят и ясно се вижда до къде ни доведе този смотаняк Николов.Никога повече ГЕРБ в Бургас.Осаката поне вади факти в защита на тезата си за разлика от другите кандидати....поне бъдете реалисти.
5.
Митака
14.10.2011 14:50:14
3
10
Аха щом го плюете така яко значи е верно... кефиш ме пич само ти ще им скъсаш задниците на милиционерите от ГЕРБ, а за климатиците е ясно , че льжат, щото 70% са ОСАКА. ко са боклуци значи и ГЕРБ-аджии са такива щото и те са с ОСАКА.... СМЕШНИЦИ сте ейййй и то ГОЛЕМИ. я си наемете някой дето да могат да пишат тука или им вдигнете надниците. ама то такьв е МАТ' 'РИАЛА от ГЕРБ САМО КУХИ ЛЕЙКИ.... за кмет МАРИНОВ Е НАЙ - ИНТЕЛЕГЕНТЕН
4.
вентилатор
14.10.2011 14:24:31
7
6
На тоя мухлъо не трябва да се обръща внимание.Купих от него климатик,разваля се 7 пъти и той не пожела да ми го смени.В бизнеса си е некоректен,в политиката какъв ще е?
3.
Мухата
14.10.2011 14:18:15
8
4
Тоя пич защо си хаби кинтите да му публикуват глупостите...защо си мисли, че някой ще прочете толкова дълга статия и то написана точно от него. Чете тези резултати от изследването, като дявола Евангелието...Да погледне в къде са в тази класация София, Варна и Пловдив..ами след Бургас са...Търговище, като имат ниски данъци защо не отиде там да си развива бизнеса с китайските климатици. Ниво на образование на заетите 26 място.....как да д друго, като всякаква сган от Айтос, Карнобат, Сливен и Ямбол напълни града ни. Защо ли? Защото тук заплатите са по-големи и се живее по-добре. Идва тук нискообразовани типове от околностите на Бургас и затова е ниско нивото. Не мислете хората за глупави г-н Иванов.
2.
123
14.10.2011 14:14:12
1
11
УЖАС !! Вярно ли е това ????
1.
Различен
14.10.2011 14:11:38
2
14
За съжаление това е истината-цифри и факти от фондацията на СДС и ГЕРБ Отворено общество, които показват срива на Бургас. Отивай си Митко! Довиждане на милиционерите от ГЕРБ!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти  Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Апаши разбили апартамента на 85-годишната певица и свили всичките ѝ ценности Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Изместиха ме, детронираха ме,  Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България 11000 души изгледаха на живо финала на шоуто за имитации, милиони бяха пред малките екрани 
Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори