×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изпочупиха шатра и билборд на “Синята коалиция”


Изпочупиха шатра и билборд на “Синята коалиция”
Сините смятат, че шатрата им е потрошена от вандали
11 Октомври 2011, Вторник, 12:52 ч.
Автор: Бесове.бг

На някои членове на обществото явно не е по силите да приемат нашата европейска и културна кампания

Шатра и билборд на “Синята коалиция” са били изпотрошени тази нощ от неизвестни засега вандали. Шатрата бе поставена на площад “Тройката” през уикенда, за да могат в нея кандидатите за общински съветници от “Синята коалиция” да се срещат с минувачите и да разговарят с тях.

Такава има и пред часовника. Само за седмица през нея минаха стотици бургазлии, които приветстваха сините за европейската им кампания.


 Билборд на сините е разкъсан напълно

Тази нощ са счупени металните подпори, които държат шатрата, както и покривът.
Унищожен е и билборд на “Синята коалиция” по пътя от Сарафово към Бургас. Цялото рекламно съоръжение е потрошено и изкъртено. На билборда кандидатите за съветници от “Синята коалиция”  са снимани с кмета Димитър Николов, тъй като го подкрепят в кандидатурата му за втори мандат.
“Културното, цивилизовано, интелигентнои естетично водене на нашата кампания не е по силите да бъде възприето от някои членове на обществото ни. Не допускаме, че стореното е дело на политическите ни опоненти. По-скоро “авторите” са като онези, които рушиха Стената на приказките след като тя беше ремонтирана”, коментира адвокат Вълчо Чолаков, кандидат за съветник от “Синята коалиция”.

Сините входират жалба в полицията с настояване извършителите на вандалския акт да бъдат разкрити.


В категории: Бургас


Флагман.БГ 6 издайнически знака, че той е луд по теб 6 издайнически знака, че той е луд по теб 17/06/2024, Понеделник 22:00 1
8
Коментара по темата
8.
асаса
11.10.2011 17:23:12
1
0
Като гледам снимката как всичко е разкъртено не ми се вярва да е от вятър .Такива железа са огънати като пластелин - и това не може да е вятър
7.
Anton Bogdanov
11.10.2011 15:08:19
1
1
Ха! Тоз Вълчо Чолаков, дето 4 години носи чантата с парите на Коцето Марков тука ли е още?! Некой лев, а?
6.
N 5
11.10.2011 15:00:05
0
0
Грешка - До 4 :)
5.
do 3
11.10.2011 14:59:00
1
1
е какво да се омаловажава.. то се вижда, че не е вандалска проява, защо трбва да лъжат ?! Като имат претенции за европейска кампания да вземат да сия направят такава - на да се опитват да ни правят на глупаци с ПР-ски измислици ала 1 курс ;)
4.
izbiratel
11.10.2011 14:04:56
2
1
Няколко години живях в Германия. Там хората правят точно такава кампания - европейска и открита. Очевидно писачите по-долу са именно от този тип обществени недорасляци, които са цитирани в статията. Като не сте мръдвали по-далеч от пазара в Димитровград, не се наемайте да коментирате. Ясно се вижда изкъртеното, и да се опитвате да омаловажавате нещата, това само показва колко сте заблудени и прости.
3.
Cherven
11.10.2011 14:02:58
1
1
Вятърът явно е бил комунист. Нашичкият Павел Маринов не е помръднат, а е само на метри от синия билборд.
2.
хахаха
11.10.2011 13:18:31
0
10
на мен пък снощи ми падна прането, веднага трябва да се оплача от вандали. Сините, как може да ни правите на будали чак толкова? Ясно е че вятъра беше силен. Измисляте глупости
1.
Злеееее
11.10.2011 13:09:57
0
8
Абе тез нормални ли са ?! По-тъп пресцентър или кфото е там не съм виждал, не съм чувал... Кой ще се занимава с нефелната им мижава шатричка ха-ха И билборда и шатрата са съборени от снощния вятър. Само показва колко некъдеръно са наравили всичко - като цялата им работа на сините де... смях в залата просто , те ПР-и нямат ли си?! :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Възможна ли е епидемия от маймунска шарка? Проф. Ива Христова заговори за тлеещи огнища Възможна ли е епидемия от маймунска шарка? Проф. Ива Христова заговори за тлеещи огнища Разпространяват се и опасни вируси за малките деца, които предизвикват диария и се налага хоспитализация, предупреди тя ГЕРБ-СДС търсят подкрепа за правителство от БСП, ИТН и „Величие“ ГЕРБ-СДС търсят подкрепа за правителство от БСП, ИТН и „Величие“  След като Бойко Борисов заяви, че премиерът трябва да е от ГЕРБ, вчера се появи и ново условие Паника в Пловдивско! Българи разказват как къщите им се разтресли при труса с магнитуд от 4,3 по Рихтер Паника в Пловдивско! Българи разказват как къщите им се разтресли при труса с магнитуд от 4,3 по Рихтер Преживели ужаса разказват за адски тътен, а сеизмолозите очакват напрежението в земните недра да продължи Бургаска майка побесня, синът й направи страшна глупост, която ще й струва 9000 лв. Бургаска майка побесня, синът й направи страшна глупост, която ще й струва 9000 лв. 15-годишният подкара трактор в парка до ОЗК "Арена" и заби го в дърво 6 издайнически знака, че той е луд по теб 6 издайнически знака, че той е луд по теб Психолог обясни как да познаеш, че мъжът наистина те харесва По тези неща ще разпознаете атрактивната жена По тези неща ще разпознаете атрактивната жена Ето кои са признаците Топ 5 на най-мистичните жени според астрологията Топ 5 на най-мистичните жени според астрологията Ето кои са те  Земетресение разлюля Пловдив (СНИМКА) Земетресение разлюля Пловдив (СНИМКА) Епицентърът му е бил на 5 км от Асеновград, на 15 км от Пловдив и на 150 км от София Рецепта за млечен крем с череши и ягоди Рецепта за млечен крем с череши и ягоди Вкусен и освежаващ плодов десерт за нула време Доматеният сок без сол е полезен за сърцето Доматеният сок без сол е полезен за сърцето Консумацията му е ефективна в различни възрастови групи
Посрещат Владимир Путин в Северна Корея с парад Посрещат Владимир Путин в Северна Корея с парад САЩ изразиха загриженост  Лидерите на ЕС не се разбраха за Урсула фон дер Лайен Лидерите на ЕС не се разбраха за Урсула фон дер Лайен Те не успяха да постигнат съгласие за топ позициите в общността Избирателите са гладни не за политически тези, а за истински хора, които казват истината Избирателите са гладни не за политически тези, а за истински хора, които казват истината 24-годишен кипърец без политически опит и без официална диплома за висше образование става част от ЕП, след като получи внушителна подкрепа  Футбол с екстри: Германия спешно търси проститутки да обслужват Евро 2024 Футбол с екстри: Германия спешно търси проститутки да обслужват Евро 2024 Феновете масово търсят жрици на любовта, британците са мераклии номер 1 Извънредно от Бъкингам! Лекарите на Чарлз в бойна готовност Извънредно от Бъкингам! Лекарите на Чарлз в бойна готовност Монархът взе решение, което променя живота му Милионерите в САЩ са повече от населението на България Милионерите в САЩ са повече от населението на България Те са се увеличили с 500 хил. за една година 17-годишна почина след "целувката на смъртта" 17-годишна почина след "целувката на смъртта" Ариана Рей Делфс от Флорида починала заради тежка инфекциозна мононуклеоза, причинена от вируса Епщайн-Бар ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график Поредността е определена според електоралната тежест показана на последните избори Защо Даниел Бачорски е съсипан Защо Даниел Бачорски е съсипан Брат му е в комуна  Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна  Конференцията за мир, която се проведе в Швейцария, приключи
Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Атмосферата в БСП е отровена Виц на деня Виц на деня - Прощавайте, къде е главният ви готвач?
- Отиде отсреща да хапне и веднага ще се върне!
Виц на деня Виц на деня Нарушител обяснява на катаджия:
- Бях под въздействия на психотропни същества...
- Казва се "вещества".
- Не, имам предвид жената и тъщата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На оптимиста му харесва да живее. На песимиста му се налага.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори