×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как се купуват избори в държавата, наречена Булгаристан?


Как се купуват избори в държавата, наречена Булгаристан?
Публична тайна е, че вървят емисари от различни партийни централи и ухажват навред и наред с обещания за всичко онова, което никога няма да получите
11 Октомври 2011, Вторник, 10:00 ч.
Автор: Георги Иванов

Струва ли си за 34 стотинки на ден да продаваме своето бъдеще и това на децата си?

Явно на българите не им е писано да имат читави управници!! Е, да, то няма как да си стоим вкъщи или на плажа и да очакваме някой да направи нещо вместо нас или да ни смени управниците като Бойко, Волен, Станишев или Доган. Иначе искаме и да имаме добре заплатена работа, и да получаваме европейски заплати. Искаме, искаме, а дори един глас не даваме.

Но как тогава със старите зандани да направим нов бардак? Няма как да стане, уважаеми господа, но незнайно защо, за пореден път мнозина не искат да разберат! А може би ще ме запитате как ГЕРБ, БСП, „Атака“ и ДПС или дори синьо-червените теменужки на Костов взеха толкова много гласове в Бургаска община на предходните избори? Защото някои явно повече си искат петдесетолевката, отколкото промяната. Елементарно, по булгаристански и с по една банкнота в джоба те отново отричат бъдещето си за следващите четири години.

Не само себе си, а продават и бъдещето на децата си. Защото за 4 год. по 365 дни са 1460 дни, или това прави по 0,034 лв. на ден. Красота, просто прекрасно! Оставям това на вас и на вашите деца без коментар. После не се сърдете на политиците, защото продажните им задници са по-евтини и от комлушка проститутка. Защо ли? Извинете ме за цинизма. Ами защото те взимат поне по двадесет лева на час, а не като някои по 50 лв. на глас за 4 години, с което продават своето и бъдещето на децата си. Кои са по-големи зандани - комлушките проститутки или...??? Не знам как ще гласувате, но знам, че когато ГЕРБ, „Атака“, БСП и ДПС ви вдигнат пак данъците и такса-смет до тавана, не се сърдете на другите, а на себе си.

Публична тайна  е, че вървят емисари от различни партийни централи и ухажват навред и наред с обещания за всичко онова, което никога няма да получите, но пък петдесетолевката може да разведри лицето ви днес. Днес  може би, но утре, догодина... Ами след 4 години тази петдесетолевка ще ви я изкарат през носа.

Спомнете си само какво от онова, което са ви обещали башибозуците от партиите се е случило и какво не. Спомнете си не плащахте ли два пъти по-малко данъци и такса-смет преди 4 години. Спомнете си дали заплатите ви не бяха по-големи, и още, и още...

Да, криза е, но за кого - за тях или за нас? Те ли имат кредити, те ли плащат двойни и тройни лихви в сравнение със запада? Не ви ли заробиха и не ви ли направиха ратаи в родината ви? Защото всички ние сме гости  в собствената си страна, където циганите убиват, крадат и деребействат безнаказано. Циганин в данъчно, ВиК и Електроснабдяване да чака на опашка, не съм видял! Защо ние да плащаме за тяхната недосегаемост? Време е да си потърсим правата, ако не искаме ние да станем малцинство в държавата, където безработните цигани получават детски надбавки за по 5-7 деца, а ние едва успяваме да изхраним по 1-2. Та не разбрах за кой се грижи държавата и полицията? След като ромите се разхождат в гетата с брадви и ножове, а полицията ги пази и арестува българите, които са възроптали за правата си.

За мен е ясно едно - повече от 50 години се наслушахме на обещанията на БСП и сателитите им, а сега и на отрочето им ГЕРБ. Ставаме все по-бедни и живеем все по-зле, а те деребействат на наш гръб.

Бургазлии все по-често получават т.н. герберски сандвич - суха филийка, намазана с асфалт и отгоре палмово листо за гарнитура.

Защото турското робство се смени с царско, царското с комунистическо, комунистическото с ГЕРБ-ерско.

Ако ви харесва така - изберете ги пак!


В категории: Опозиция , Политика


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 0
34
Коментара по темата
34.
ИСТИНАТА
13.10.2011 22:18:52
0
0
очакваха се такива катастрофални последици от припряните ремонти на ГЕРБ - тя цялата им работа такава - парата да отива в свирката, ама те и 1300 вагона липсват, така че влакчето им става все по-късо.Като нарицателната им резервна скамейка - калинки, милиционери, политически номади и нито един достоен и читав човек, все болни мозъци, пфуууууу
33.
Stan
13.10.2011 21:35:11
1
0
Ако не беше сменял партиите като носни кърпи и ако не беше се заигравал с Йоан за гробищата и Английското училище, и ако навремето не продаваше климатици MicubiCHi вместо Micubishi бих повярвал че искрено се бори за правата на хората и за по-добър живот на Бургазлии!
И като погледнеш всите кандидати за кметьове нямат никаква визия за този град - всите "ще" работят ама на парче!
32.
Истината
13.10.2011 01:49:58
0
3
Митя се насра да краде, но използваше за мръсната работа Коцето Марков, щото той трябва да е в бяло. Обаче като става дума за пари, ама за много пари, Вожда на ГЕРБ не прощава. И в прав текст му каза на Митя - оправяй се там, ще те покрия, но не спечелиш ли втори мандат, ще ти спукам гъза от прокурорски проверки и ще ви пратя с любимия ти Марков да си правите компания в пандиза.
И Митя пак се насра - тоя път от страх и при кого да отиде ако не при любимия Коце Марков. Сега двамцата си правят заедно кампания на гърба на ГЕРБ, белким ако го изберат бургазлии пак за кмет, да си подсигури верни хора в общинския съвет, че да може да опъва юздите на гербаджии, щото той и те вече не могат да си дишат въздуха.
Митя Николов и Коцето Марков - заедно завинаги, че иначе - раирани костюми.
31.
Маджарова
12.10.2011 23:36:23
0
5
В протокола пише гласувал против и по скат дето им е враг номер 1 казаха сащото. сега кажи по колко дават ГЕРБ-аджии за пичете локумите на МИТЯ/КМЕТА/ - ОТ МОСКОВСКОТО КГБ. иначе тука е заваршил автото кадето майка му е директорка...и мача сварши . ТИШИНААААА. И ПОСЛЕ ГОЛЯМ СМЯХ. КОНТРАБАНДАТА Е ПОТУЛЕНА СЛЕД КАТО ПОДПИСВА ДА Е САТРУДНИК НА СЛУЖБИТЕ ....
30.
Славянов
12.10.2011 22:57:45
1
0
Осаката да каже колко лев прибра за да гласува да има джамия в Меден рудник!Продавач на китайски климатици с подлепващо фолио на известни марки.Ментарджия.
29.
Милиционера
12.10.2011 10:54:33
0
5
Брех то много ви заболя истината ГЕРБ- аджии , 4е исмислихте за нула време хиляда ченгиджийски локума. САМО 1 нещо ко можете да докажете ще е добре. аз сам го проверявал ОСАКАТА няма контабанди каКто КМЕТА, но по важното е , че само той подари на децата в детските градини климатици/до чадара за 6 500 и на републиканска пак за толкова и у-ще ''В. Априлов'' Вашия кмет освен , че гепи 100-тина милона тогедьр с Марков и сие... подари ли нещо на някои от джоба си поне за 2 лв... Ще ги приберем скоро на топло спокойно. А за кмет само Павел е подготвен ...
28.
гъзоблизци
12.10.2011 10:00:25
2
1
Аман от чукудури дето чули е недочули влизат и пишат по форумите като последня писач тук.Навремето и за теб се чу че си бил обирджия и два пъти са те закопчавали в панделата.Ти спомняш ли си????На пук на тъпаците тук ще гласувам за елечето за да го начуква на простаците от ГЕРБ в общинския съвет.И е добре че много хора мислят като мен, галфони прости...
27.
oa
11.10.2011 23:55:13
3
2
Този тиквеник, който искаше да застрои парк Изгрев и едвам го спряха в общинския съвет. Той ли ще ми говори за честност и справедливост? Шшш ей - навремето май за тебе се бяха чули че ти бяха запечатали складовете митничари и данъчни и вие вечерта сте прокопали тунел под халетата и сте изнесли недекларираните климатици. Аман от мошенгии....
26.
Селянин
11.10.2011 18:58:32
1
4
Тиквеник! Защо наричаш държавата, на която си гражданин, че на всичкото отгоре се каниш да управляваш една част от нея, Булгаристан? Мръсник!
25.
До Таня - продължение
11.10.2011 17:35:26
2
2
Този ли, заради който щангите са пред разпад?
24.
До Таня
11.10.2011 17:33:20
2
2
Този малоумник ли? Този ли, дето си купи гласовете на миналите избори? Този ли, дето 2 думи на кръст не може да каже? Този ли, дето 4 години плю? Ако е за плюене аз мога повече! Въпросът е какво съществено е свършил като общински съветник - НИЩО! Поне архивът с докладни записки е наличен в сайта на общинския съвет и решенията също! Хайде де! Крадеца вика "Дръжте крадеца"! На колко партии пристана тази мома пощипана? Някой спомня ли си скандала с РЗС?
23.
do kakata
11.10.2011 16:57:20
2
1
zna4i vseki koito e s dobro mnenie za Nikolov e dopisnik na gerb ?
22.
Таня
11.10.2011 16:12:10
6
2
Иванов е човека дето ще ги вкара в патя тия боклуци... гледах го по бнт направо го разби кмета сам си говореше накрая...
21.
kakata
11.10.2011 15:47:47
2
1
Hahahah....narochno te provokirah za da vidia i ti li si dopisnik na GERB:))))E sega veche mi stana izvestno:)))I za chadur sum chuvala , no ne znam niakoi da e izliazal v dujd na razhodka , kakto ti pishesh che se razhojdash:)))
20.
Вилизар Георгиев
11.10.2011 15:40:30
1
2
kakata ти за чадър чувала ли си? И да налага ми се да варвя по центара за да се прибера.Всеки си има мнение,аз си заставам зад моето, вие зад вашето, нищо против. Дразни ме че омаловажавате труда на хората!!!
19.
Българин
11.10.2011 15:26:07
1
4
Велизаре , ти може да си "твардо зад Димитър Николов " , но ние с ум в главите сме "меко" НЕ за Димитър Николов:)))
18.
kakata
11.10.2011 15:18:59
0
2
Abe Vilizare , ti dobre li si????Parvo kak se razhojdash kato vali ne mi e iasno:)))Koi mislish che ti viarva na tia gluposti.Az sam jena i naistina mnogo obikaliam magazinite no niama nachin tova da stave kato vali:)))Eto za tova vi narichat plateni draskachi zashtoto daje ne mislite kakvo pishete.A inache bednati e fantaziata ako horata izlezat da glasuvat - NIKOGA GERB NIAMA DA SPECHELI.Vij ako ne izliazat togava moje da se sluchi tova.Taka che .....trai si tam.
17.
Вилизар Георгиев
11.10.2011 14:04:37
3
1
Интересно, аз сега мога да се разхождам по центъра,а преди когато валеше как се разхождаше с плочките капани а? Аз живея в центара на главната улица и сам много доволен, преди се прибирах мокар до колената.За центъра ни другите градове могат да мечтаят, както и за улиците ни.Аз сам твардо зад Димитър Николов и се надявам Бургазлии да излязат да гласуват,а не да чакаме в победа да решават изборите лошото е,че от толкова плюене хората все повече се обезверяват и оставяме други да гласуват вместо нас.
16.
Пламен
11.10.2011 13:11:03
2
4
Абе за какжи "хубави неща" ми говорите??За какъв център говорите???Защо не се разходите днес по центъра на града да жидите "качествените" ремонти на този лъжец Николов???Да видите локвите от обратния наклон и как водата не се отича въобще докато не вземете да газите в 10см.Само да седите тук и да пишете хвалебствия не стига - вижте реалността.Днес ясно показва колко струват "големите промени на Бургас".
15.
`
11.10.2011 13:09:18
0
0
http://neshtoto.com/кой-ще-гласува-вместо-теб/
14.
!@!@!@!@!@!@!!!!!!!!!!!!!!!!!1
11.10.2011 13:02:57
0
1
"Циганите не са хора"-Индира Ганди на покана от страна на британците Индия да си вземе "тези хора,намиращи се на британска територия"...
Нека чуем мъдрата ръководителка на милиардната държава,изгонила преди векове народа,наричан от нея "Чангара" и обявен за "лоша кръв"!-ЕТО ТЕЗИ СА ИЗБИРАТЕЛИТЕ И ДРУГИТЕ червено-цигански терористи
13.
Войника
11.10.2011 12:34:46
2
1
Щом се предлагаш имам оферта; Иванов кинти не дава, но аз мога да ти опраша малинката срещу някой лев без да гласуваш за никой...
12.
Малинка
11.10.2011 12:24:16
1
3
Г-н Иванов, вие колко давате за един глас? В момента моят е свободен:)
11.
ohliuFa
11.10.2011 12:17:53
0
4
Да бе ,Сияна , това не е рапорт пред вожда , няма смисъл от толкова мазнотия . Политиците са слугите на народа , нали ? Дори да имахте собствено мнение , то не би проличало сред купчината сервилност . Отпуснете се .
10.
Митничря
11.10.2011 11:39:59
2
6
Тука имаме едни папки в архива за контрабандата на Николов/кмета/ и те ли са льжа или аз не мога да чета... я по добре елате да видите само какво пише там , ще ви настрахнат косите... а сетих се има някой неща и в подлупа . незнам кой брой скоро беше. той оня лудия ОСАКАТА само той ще ви оправи ...гледах го по БНТ . Николов беше жальк пред него ...милия много льга и маза , ама кой да му вярва...?
9.
Сияна Ненкова
11.10.2011 11:28:12
5
1
Хахахах смешните сте Вие, поне пишете с истинските си имена, а за 50-те лева , не съм като теб да се продам. Яд ви е, че имам мнение, позиция и ценя хората като г-н Николов. Нека, продължавайте с арогантното си поведение и безсмислените си коентари. Пиша и ще пиша, защото искам истината да побеси, не интригите и зависта!
8.
До :Сияна
11.10.2011 11:23:02
1
9
Смешна си .....много си смешна:)))То бива , бива платени писачи и лизачи на Николов , но аз ако съм на него и левче няма да ти платя , за глупостите които пишеш.Даваи сега обикаляи форумите и пиши за да си заслужиш 50-те лева за днес....ужассссссс
7.
Burg
11.10.2011 11:17:27
11
2
Права е Сияна че направеното от Димитър Николов се вижда и от слепите.Трябва да се признае и ролята на ГЕРБ защото ако на влест бе тройната коалиция щяха само да пречат на града ни.Аз също ще гласувам за Николов и ГЕРБ!
6.
Сияна Ненкова
11.10.2011 11:16:49
10
1
Господине невиждам какво общо има със случия Ви г-н Николов или екипа му. Защо не гледата какво има между пластовете а гледате горните слойове. Това е като българските и китайските врати, разликата се вижда когато са разрязани. През моите очи г-н Николов и екипа му са си свършили перфектно работата и каквото виждам ми харесва за това ще гласувам за тях!:)
5.
Герб-аджия
11.10.2011 11:04:56
1
10
и аз сам от бившите на МВР сьтрудници като всички от ГЕРБ сме все колеги ама защо сме на 25-място по местни даньци, 28-о по битови отпадаци и на 26-то по образование... и понеже последните места са все на градове с ГЕРБ-ерски кметове се отказвам завинаги от ГЕРБ. В СЛУЖБИТЕ И МВР има по добри кадри, но назначиха най послушните. От това губи народа за сметка на шепа разбоиници и мафиоти...
4.
Сияна Ненкова
11.10.2011 10:56:06
9
4
Немога да разбера защо г-н Иванов така подскача, като дойдат избори е много гръмогласен. Имам удоволствието да познавам лично всеки кандидат в Бургас и незнам защо само по статии плюе, то така е лесно. Никой неможе да отрече колко модерен и красив стана БУргас благодарение на Кмета Николов и екипа му. Аз живея в много оживен квартал и виждам колко подредено и красиво стана всичко. Много съм доволна и пак ще гласувам за ГЕРБ и г-н Николов!
3.
REALITY BITES
11.10.2011 10:55:40
8
4
Нека позная : кандидат-кметът не е прочел повече от 1 книга през живота си. Езиковият стил наподобява на опит за доближаване до масите . Малко се е объркал , защото 'народа' има по-кратък и точен изказ . Едно е да плюеш на масата след 1 кило ракия , друго е да пишеш послание до избирателите . Браво на екипа на сайта за това , че пуска шедьоврите нередактирани.
2.
Бургас
11.10.2011 10:41:18
6
9
Георги Иванов е пич! За него ще гласувам
1.
бг
11.10.2011 10:40:49
4
9
Бургас има едни от най-ниските данъци в България,така че недейте спекулирайте с това.ГЕРБ е едиствената партия която оправдава очакванията на хората,знам че вие яд но това инстината.Пишете си каквото си искате,истината се вижда.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори