×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов става депутат и повежда преговорите за коалиционно правителство, включително с БСП


Борисов става депутат и повежда преговорите за коалиционно правителство, включително с БСП
"Ако има друга работеща коалиция в парламента, тя и по места ще сработи след това и те ще загубят и местните избори", обяви Борисов, вероятно визирайки ПП-ДБ
Ключови думи: партии, коалиции
05 Април 2023, Сряда, 13:16 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Въпросът е дали соцпартията е готова на компромис

Ситуацията след изборите на 2 април изглежда не много по-различна от тази в предния парламент. Вероятността да се отиде на пореден предсрочен вот като че ли е най-голяма.

Това е изводът след изявленията на най-големите политически играчи.

Вчера „Продължаваме промяната“ (ПП) обявиха, че няма да подкрепят правителство, в което ГЕРБ участва. Ако не се случи разцепление в коалицията на ПП с „Демократична България“, топката отива в БСП. Това е партията, от която зависи дали ще бъде излъчен редовен кабинет.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов днес също свика пресконференция, но я прекъсна преждевременно с аргумента, че няма да отговаря на въпроси, за да не допринесе за разваляне на отношенията с другите партии.

От една страна, Борисов обясни, че с изборите народът казал, че без ГЕРБ не може, но без ПП-ДБ също не може. От друга, той изрази готовност да излъчи правителство, в мнозинството зад което да не влиза конкурентната му коалиция. Това Борисов направи и в предния парламент с проектокабинета „Габровски“. Тогава не му стигнаха само няколко гласа за мнозинство.

Днес Бойко Борисов каза: „Нека си поставят условията. Нека да ги обсъдиме. И мисля, че това се очаква от отговорни политически партии. В противен случай ние ще направим правителство. Виновникът обаче за нестабилността след това ще бъдат те. И тънките им сметки няма да излязат вярно. Защото ако има друга работеща коалиция в парламента, тя и по места ще сработи след това и те ще загубят и местните избори. Казвам им го най-приятелски. Редовно, стабилно (правителство), клиширано е, но в посока Европа, посока подкрепа на НАТО. Това са важните неща. Ако иска, и президентът Радев да участва. Ако счита, че има министри, които могат.“

Бойко Борисов обяви, че този път ще е депутат и лично ще води преговорите.

"Аз влизам депутат, защото ме принудиха с въпроси като вашия да стана депутат. Аз съм бил много неща. Ще бъда депутат. Ще водя лично преговорите, разбира се, с колегите, за да знам кой накрая носи отговорност", обясни Борисов и добави, че кани всички, включително и „Възраждане“, защото успехът им не трябвало да се подценява.

„А точно обратното – трябва да работим с всички, които българските граждани са избрали. И това е моето предложение. Тези, които не искат, ще останат в опозиция“, отсече Борисов.

Партията на Костадин Костадинов обаче едва ли би се включила в подобна коалиция, както стана ясно отново от изявленията на радикалната антизападна формация. При БСП обаче има индикации за променено отношение към ГЕРБ и Бойко Борисов още от предния парламент. Вчера лидерът на БСП Корнелия Нинова не изключи вариант за коалиция с партията на Борисов, но уточни, че това ще се реши след вътрешно-партийно допитване сред всички членове. 

Днес лидерът на ГЕРБ каза още: "Има толкова неща, които да се свършват, че някакви местни избори... Ми те, ако толкова им е важно, да кажат кои градове искат - ние няма да издигнем кандидат. Само да оправим държавата за няколко месеца."

ГЕРБ обаче няма да подкрепи проектобюджета на служебния кабинет, стана ясно още от думите на Бойко Борисов днес.

Според него първо следва да се избере редовно правителство и едва след това да се приеме бюджет. Иначе имало риск да се приемат популистки искания на партиите, които биха се готвили за нови избори.

По всичко личи, че топката е в БСП. Вероятността за разцепление в коалицията ПП-ДБ не изглежда голяма. „Демократична България“ едва ли ще изостави сътрудничеството с „Продължаваме промяната“ в полза на ГЕРБ и то точно преди местния вот.

Ако БСП се реши на радикална промяна да си партнира с ГЕРБ, редовен кабинет може би ще има, като се добавят и гласовете на ДПС.

На днешния брифинг не стана ясно дали формацията на Борисов е склонна на разговори и компромиси, ако се стигне до втори или трети проучвателен мандат за съставяне на правитество.

 

 




Флагман.БГ Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест 02/05/2024, Четвъртък 14:40 0
39
Коментара по темата
39.
4-ти сезон
07.04.2023 07:20:15
0
2
Толуп Сандцжак Бей Борисов ще върне рекета над фирмите и управление на раята по Ганьовски, т.е. както го умее най-добре.
И вече наистина ще стигнем топ класация на най-неразвитите африкански държави!
38.
до 37
05.04.2023 19:38:31
12
1
Бойко Борисов е единствения политик, който може да изведе държавата от кризата, каквото и да означава това!!!!!
37.
До 35
05.04.2023 18:25:07
2
11
Няма да има правителство докато корумпираната тиква е в политиката!
Никой не иска да работи с него.
36.
Бря бря
05.04.2023 18:06:52
0
2
Чункин санкин кратун ни взе за мезе, тази уйдурма се знаеше предварително, чудя се как Слави цигулката мина 4%, сигурно честно, или пък що той ще преговаря щото Кирчо и Кокорчо няма да преговарят с него, и после е лесно, бая пара се чака от ЕС, и ресто чакат европейските чакали, кратен е майстор на спорта там
35.
Български пенсионер за съжаление
05.04.2023 17:00:37
10
5
Защо не спрете с уродливите си коментари!
Всичко това е от нашите данъци,не го ли проумяхте!
Молете се да има правителство и държавата да тръгне напред!
Изборите струват 92 милиона и ако някой иска нови избори жалко са България,ще загинем без война!!!!
Осъзнайте се хора и не плюйте по партиите,всеки от тях си получава заплатката всеки месец ходят със семействата си на почивки,круизи,а обикновените хора които плащат данъци да му мислят!
Всеки един от тях получава не по малко от 5 000 лв без командировки и добавки,а народа работи за минималната р.заплата и повечето са осигурени на 4часа за да не се плащат данъци!
Затова не пишете тъпотии по форумите,а се замислете един ден като ви дойде времето за пенсия да не съжалявате!!!!!
Бойко Борисов много правилно разсъждава и знае,че ако сега не направят правителство да му мислят младите хора,ние вече сме пенсионери и живота е свършен,жал ми е за младежите които нищо хубаво не са видяли от живота,всекинси мисли,че на него няма да му се случи нещо лошо,но никой не е застрахован,помислете добре!!!!!
34.
Chepa
05.04.2023 16:14:06
22
1
Мачкай Бойко.Голям сиa1
33.
До 32
05.04.2023 15:51:06
19
8
Те твоите ПП и ДБ, понеже са висша интелигенция, за година и малко докараха държавата до фалит.
32.
….
05.04.2023 15:40:36
8
38
Не мога да преглътна тази проста мутра да ни управлява още! Не мога да преглътна да имаме толкова малоумен народ, който да гласува за него! Абе идиоти, вие нормални ли сте 12 години да ви управлява мутра и да сме най-бедната държава в Европа и пак и пак да го избирате! Проста рая, дъно на интелекта!
31.
До 28
05.04.2023 15:19:49
8
3
За едно си прав, никой не се ражда прост, но за съжаление много се раждат луди, шизофреници това няма как да се избегне. Нарича се генофонд, такъв е материала. По добре тъпанар да управлява отколкото шизофреник с нарцистични наклонности.
30.
Селянин
05.04.2023 14:51:41
2
18
Нормално е да гони имунитет. За сравнение Марешки бясно разпродава всичко и ще се изнася, че не можа да влезе при имунизираните.
29.
Истината
05.04.2023 14:50:27
19
8
Абе дайте им на тия ебалници ПП и ДБ София и Пловдив и да се кротнат, ебати боклуците 6 пъти ше ходиме на избори да харчиме пари,поне сме много богати нали тва им целта.Нали щеше тоя Пинокио съдебна реформа да прави бюджет няма кво да кажат малките Общини. Накрая и София няма да вземат ти дрисльовци.
28.
Станко до 21
05.04.2023 14:42:13
6
1
Каква да ми е заплатата? Не работя, нямам образование и никога нищо не съм работил, не е ли логично?
Тя, майка ми ме кръстила Станко, ама не защото съм се родил прост, никой не се ражда прост. После, като порастваш и съзряваш, сам избираш да си прост. Ту съм Станко, ту Бай... но винаги и на 100% съм глупак, по, по-най!
27.
Nostradamus
05.04.2023 14:40:43
3
23
Всеки човек рано, или късно достига върха на своята некомпетентност.
Борософ отдавна е на тоя връх, но това на никого не прави впечатление.
Напротив, забавляваме се, a медии, депутати, социолози и анализатори печелят,
но сметката се плаща от всички нас.
26.
Т.Дончев
05.04.2023 14:39:22
4
21
Нашият Лидер на Шайката ГЕРБ, г н Борисов е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА !!!.
Въпреки, че е ПРОЧЕЛ САМО ЕДНА КНИГА, Той е ИЗДАЛ МНОЖЕСТВО НАУЧНИ ТРУДОВЕ. Toй е Дипломат, Политик, Полиглот, Икономист, въобще Вундеркинд.
25.
мислещ
05.04.2023 14:37:30
6
14
Борисов си намери булка- Христо Иванов!
Кумовете ще са от американското посолство, а "таткото" на младоженеца- Ахмед Доган е обещал да дари още няколко милиарда държавна пара на пресните младоженци!
Ех, каква любовна история...а едно време булката как не харесваше и младоженеца, и свекъра си. Странно нещо е любовта!
24.
Авъх
05.04.2023 14:35:04
1
47
След дъра – бъра два чадъра „пресконференция“ на Боко Тиквата и кохорта, сега е ред АФЕРА да ви обади в прав текст какво не каза Боко Тиквата от това, което са му поставили като ултиматум американците!

Боко е имал вече среща с американските си чорбаджии, стъпили му на врата.
Първо, САЩ НЕ дават на Боко Тиквата да прави каквото и да е правителство с ДПС и БСП!
Второ, САЩ са му дали 5 дни да направи сглобка за правителство.

Трето, САЩ на всяка цена искат Румен Радев да няма повече ход за служебно правителство.
Четвърто, ПП от друга страна по никакъв начин няма да се съгласят да влязат в правителство с ГЕРБ.

Така ситуацията е напълно патова.
23.
Хахахаха
05.04.2023 14:34:43
2
22
Спешно се търсят шматки които да си мислят, че ще управляват с банкянския дебил. Разбира се, че след време ще им бъдат вменени абсолютно всички проблеми в тая държава като корупция и т. н. Спомнете си какво стана с атака, вмро, Яне Янев. Няма да мине номера тоя път.
22.
Канадски шмекер
05.04.2023 14:31:02
11
5
Ако на Иван Христанов всичките му разследвания за “Капитан Андреево” са толкова достоверни … майко мила!
Кога Бойко Борисов се клонира, бе?! Във вторник беше в централата на ГЕРБ, в сряда ще рита с бистришките тигри.
Дали пък не лети през нощта насам-натам с космическа совалка. Кой да ти каже …
Иван Христанов: Защо Борисов е в САЩ? Говори се за тайно тридневно посещение!
Посредници ,комисионни, далавери, дарения ,кражби и продажби от измамническата банда от промяната ПП-ЪТО ,пуделчета на Херо, олигархията и задкулисието.
Аферата с измамата на промяната , търкалят се в прахта на жълтите павета за баница и сладолед.
21.
До 13
05.04.2023 14:29:39
2
4
Ей, капут Станко! Аз не съм мафиот, тулуп или крадец!!!! Плащам данъци за година каквато ти е заплатата за 5 години и имам нормален речник на образован човек, а не твоя селски от село чукарево!
20.
Аз
05.04.2023 14:25:42
8
12
Четейки коментарите /аз ги чета!/ установявам следното: никой не се притеснява, че една партия като възраждане, която е елементарна и има само едно послание: бг вън от ЕС и НАТО! Печели гласове и вече е трета! Причината е че 4мата влъхви като Асенчо, Киро, Ицо и Наско са решили избори до дупка! Абе как не разбраха тези момченца, че няма начин как да спечелят 121 мандата и да си управляват сами! След 24 месеца, 5 избора и над 160 млн лева!! Само 6 млн струва видеонаблюдението на последните избори, където от 6000 устройства 3000 не заработиха! Защото са решили да си играят на Биг Брадър! За сравнение: на едни избори, по искане на БСП бяха купени принтери за печат на протоколите във всяка секция! HP направи едни много хубави пари! И къде са тези принтери сега? Прашасват из складовете на училищата, защото използването им е нерентабилно! Работят с мастило, не с тонер касета!
19.
Прозрачни сте. И ви свършва времето.
05.04.2023 14:25:18
6
17
„ПП няма да подкрепи кабинет с мандат или участие на ГЕРБ“.
Това заяви онази част от ПП ПП, която е във война с другата част на ПП ПП, а ПП ПП е част от коалицията ПП, която пък е част от коалицията ППДБ, в която ДБ е също коалиция, съставена от ДаБГ, ДСБ и ЗД. Отделно в коалицията ПП влизат партиите-фантоми БЗНС и ОЗ, отделно от партиите на бургаските мутри ПП СЕК и настимировата банда от ПП ВОЛТ.
18.
Спрете с тези пици с кристали, бе..
05.04.2023 14:22:40
10
19
Асен Василев и Кирил Петков обявиха, че след решение на Националния съвет на партията е взето решение да не подкрепят правителство на ГЕРБ. Точно обратни бяха заявките на Кирил Петков, който през цялата кампания говореше, че след като спечелят изборите от ГЕРБ са длъжни да ги подкрепят, защото трябва да има работещо правителство.
Днес обаче, вторите на изборите отново смятат да саботират съставянето на каквото и да е работещо правителство.
17.
Сашо Дончев налял половин милион
05.04.2023 14:11:11
15
27
Милиони левове пръснаха от "Продължаваме промяната" и "Демократична България" за предизборна кампания. Въпреки това особен резултат нямаше, тъй като коалицията загуби изборите от ГЕРБ!
16.
Искаме прозрачност
05.04.2023 14:03:42
17
35
Колкото повече се бутат напред Педалите на Прокопи, двойно повече затъват, хладилникът е по-силен от Херо и отрочетата и Киро и Асеня!Без ГЕРБ стабилно управление няма!
ПП-ДБ са на олигархията, на НЕКСО, и искат ние да ги подкрепим. Няма са стане!
Кирил, Асен, Бойко Рашков бяха една година министри - какво успяха да сторят? Няма как да стане. Държавата и хората няма да издържат на това и те освен от нафтата, бензина, колко платиха повече за газ?! Шест пъти повече!!!
15.
Ехааа
05.04.2023 14:02:21
6
16
Нямам търпение да слушам бисерите на Баце от трибуната на НС. Шоуто ще си струва..
14.
Малииии
05.04.2023 14:00:23
25
21
Ако дъбъ я направят тая простотия, край с тях.
13.
СТАНКО Капута
05.04.2023 13:50:41
26
22
Много ми се иска да видя сега троловете на ГЕРБ и ДБ (които между другото са най-многобройни и гръмогласни в онлайн пространството) как ще обясняват тази гнусна коалиция и как ще го обясняват на избирателите си.
За избирателите на ГЕРБ е ясно- те по принцип са си идиоти, но тези на ДБ нали уж бяха "умни и красиви". Явно нивото им е същото като това на гербаджийските лумпени!
12.
мислещ
05.04.2023 13:48:05
31
16
Да ви е честит новия кабинет ГЕРБ+ДПС+ДБ!
Това заслужавате и точно такива управници са нужни на този прост народ, склонен на мазохизъм и издевателства!
11.
Питанка
05.04.2023 13:44:36
0
17
Ха сега да ви видя родни депутати .
Да видя кой да какво влиза във власта ? Власта е като парите , примамлива и сладка . Иска се "ду..пе" да и устоиш .
Сега е момента !
10.
Бай....
05.04.2023 13:42:00
31
24
Изпечен и доказан разбойник, който се е вживял в ролята на Робин Худ или Вилхелм Тел ! Тъжното е, че има малоумници, които продължават да му вярват! Светът ще свърши, глупаците никога!
9.
Ахахахахахахахахахаха
05.04.2023 13:41:10
37
52
Боко Тиквата цъфна но икиндия. Без ракия.

Играе го пастор – обединител.

„В името на държавата“. Всъщност, за да спаси собствения си задник пред американците, разбира се.

Всички се тревожели, бизнеса се тревожел. Даааа, както писа АФЕРА от снощи мноооого се „тревожат“ Вичо Касичката и Маджо, например, които още не могат да изтрезнеят от снощи, празнувайки бъдещите „касички“ в една столична кръчма.

„Каквато е да е цената трябва да се излъчи правителство“, вика Боко Тиквата и „нашите партньори са тези, които подкрепят Украйна“, за да било… „най-атлантическото за хората“.
8.
До 6 подлогата на мафията
05.04.2023 13:36:43
34
45
Изпратихме още една трудна, много трудна година. Хаос и безвремие, високи цени на хранителните стоки, на горивата, на строителните материали, на услугите. На всичко. И отново година с избори. И отново с победа на ГЕРБ-СДС – в национален план!
Без мадуровките е голяма сеч на Кирчовците!
7.
Тролове на ПП имафията
05.04.2023 13:33:36
40
50
Престанете със смешните опорки, защото всички ние сме живели през 2020 г. и живеем в 2023г. Непрекъснатото сравняване с ГЕРБ не прави ПП по-добри от тях, напротив, вижда се, че освен с лозунги не разполагате с никаква смислена програма, а единствено и само стремеж за обогатяване.
Какво стана с тия 602-ма чужди инвеститори, които напираха на границата да си дадат парите в България, защото Кики Промяната ги довел? Колко са им инвестициите и къде инвестираха? За инвеститорите „Джемкорп” и „Нексо” знаем.Кога излиза първият български електромобил от поточната линия?Колко ни се вдигна покупателната способност след управлението на Киретата?
6.
Урод неден
05.04.2023 13:31:13
47
57
Този нагъл помияр вече хората нямат нерви да го търпят! Това е уникална наглост и дебелоочие!
5.
Добре е да се смирите малко
05.04.2023 13:29:47
29
45
Защо тези "въстания и всенароден гняв" започнаха след умножаващите се обвинения срещу избягалият Череп, акцията срещу съветниците на Радко бунака- Милушев, Узунов и бизнесмените тровили родната земя- братя Бобокови? Защо всичко това е по-малко от година преди изборите,малко преди самата предизборна кампания?
Толкова ли са прости протестиращите, за да се подлагат на доказани изедници, като "триото от клозета" Маяма Галева, Румен главътъ- Маджо Вика Румен, Пинокио-Дай България и вся крадлива и провалена сволач?
4.
g
05.04.2023 13:28:09
14
9
Да обвиниш някого в престъпление и да не можеш да го докажеш трябва да се наказва със затвор.
3.
Някой
05.04.2023 13:27:49
56
47
ББ направи много точно изявление Този път и в добър лингвистичен стил Вижда се че е много опитен Истински динозавър в политиката .Ако сравни човек кирчо с ББ,се вижда ясно колко е жалък и недорасъл .
2.
Tутанкамон
05.04.2023 13:20:01
46
55
Ще води преводи, като Винето... книжката която е прочел, докато не се занимавал с кражби.
Там палят лулата на мира, край лагерния огън и който какво е откраднал си остава за него и ,,,, се разбират за повече да крадът.
1.
Дааа
05.04.2023 13:17:42
38
51
Вместо в затвора за кражби и ОПГ, тоя ще става депутат... Няма такава територия... защото отдавна не сме държава , а разграден двор заради еднокнижника.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас Първото заседание по делото за бащинство, което той води, ще се гледа в Бургаската съдебна палата Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест Хилда Казасян направо изтръпна по време на шоуто от думите му Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Обработвани ли са тревните площи в София Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Шоуменът се подложил на експериментална терапия, която давала учудващо добри резултати Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Пресни плодове и зеленчуци очакват домакините, подготвящи празничната трапеза 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова След призива на Нинова за обединение на лявото пространство Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв. КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден С особено внимание ще се следят стоките с етикети за биопроизход Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Причината за усилване на валежите е, че България се намира под южната периферия на антициклон, позициониран над Украйна и Молдова
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори